Digidexo.com

Forhøyet antall Hvite blodlegemer

Hva er årsakene til en forhøyet antall hvite blodlegemer?

Den medisinske termen for et høyt antall hvite blodlegemer er leukocytose. Hvite blodceller er kroppens beskyttelse når du har en infeksjon, og deres formål er å angripe eventuelle virus, bakterier eller sopp som er til stede. Hvis antallet hvite blodlegemer er unormalt høy, kan det være indikasjon på en viss type sykdom. Økte nøytrofile, en type hvite blodceller, kalles neutrofili. Neutrophila er den hyppigste typen leukocytose.

Infeksjoner

Hvis antallet hvite blodlegemer er eksepsjonelt høyt, kan det bety tilstedeværelse av en infeksjon. Kroppens immunsystem reagerer på infeksjonen ved å sende hvite blodlegemer, som er lagret i vev, inn i sirkulerende blod å drepe sopp eller bakterier, og deretter benmargen begynner å produsere flere hvite celler. Etter at infeksjonen har ryddet opp, bør antall hvite blodlegemer tilbake til et normalt nivå.

Medisiner

Visse medisiner kan øke kroppens produksjon av nøytrofile granulocytter, forårsaker en forhøyet antall hvite blodlegemer. Noen av disse medikamentene er kortikosteroider, antibiotika, anti-beslag medisiner og adrenalin.

Bone Marrow Disease

Fordi hvite blodlegemer produseres i benmargen, noen sykdommer, så som myeloproliferative forstyrrelser av benmargen, kan føre til en øket produksjon. Noen av disse inkluderer ulike typer leukemi, myelofibrose, polycytemi vera og noen kreftformer.

Andre betingelser

Fjerning av milten kan resultere i et noe høyere nivå av hvite blodceller. I løpet av den siste måneden av svangerskapet og under fødselen, kan kvinner har en forhøyet antall hvite blodlegemer. Andre årsaker til et høyt nivå av hvite blodceller kan inkludere røyking, fysisk eller følelsesmessig stress og vevsskade. En økt telling kan også være et resultat av en autoimmun sykdom slik som reumatoid artritt.

Betraktninger

Hvis du har en pågående tilstand som garanterer en komplett blodprosent test, og en forhøyet antall hvite blodlegemer blir oppdaget, bør du diskutere resultatene med legen din. I mange tilfeller er årsaken er enkel og lett å behandle. Men i noen tilfeller ytterligere tester kan være nødvendig for å diagnostisere problemet.

Hva gjør en forhøyet antall hvite blodlegemer Angi?

Forhøyede WBC-telling, medisinsk kjent som leukocytose, indikerer en økning i sykdoms hvite blodceller (leukocytter) som sirkulerer i blodstrømmen, som kan oppstå av en rekke årsaker.

Betydning

En telling av mer enn 10.500 leukocytter per mikroliter blod er vanligvis betraktet som en høy hvite blodceller hos voksne.

Funksjon

En forhøyet antall hvite blodceller indikerer vanligvis en infeksjon i legemet, et stoff reaksjon, en benmargs sykdom eller en immunsystemsykdom.

Spesifikke årsaker

Noen mulige årsaker til en forhøyet antall hvite blodlegemer inkluderer leukemi, allergisk reaksjon, legemidler (for eksempel kortikosteroider og adrenalin), meslinger, myelofibrose, infeksjoner, røyking, revmatoid artritt, alvorlig følelsesmessig eller fysisk stress, vevsskade, tuberkulose og kikhoste.

Identifikasjon

Det er fem hovedtyper av hvite blodceller, hver med en annen sykdom-kampene aktivitet. Å vite hvilken type er forhøyet med på å bestemme den underliggende årsaken.

Betraktninger

Det er best å snakke med legen din dersom tester indikerer et høyt antall hvite blodlegemer. Den spesifikke type celle som er hevet og resultater fra andre tester kan tyde på det underliggende problemet, eller ytterligere tester kan være nødvendig.

Hva et antall hvite blodlegemer på 12.000 Means

Oppdagelsen av at en person har en forhøyet antall hvite blodlegemer nesten aldri kommer som en overraskelse, som testing for slik er vanligvis på grunn av annen sykdom. Mest knytte et høyt antall med legemet bekjempe en infeksjon, og det er generelt sant, men det er mange andre årsaker til celler å være forhøyet.

Hva er hvite blodlegemer?

Også kalt leukocytter, hvite blodceller forsvare seg mot sykdom og bekjempe alvorlig infeksjon i kroppen. Disse celler er funnet i hele kroppen, både i blodet og i det lymfatiske system. Antallet eller telling, av cellene i blodet er en god indikator på tilstedeværelsen av sykdommen.

Hva er normalt?

Generelt sett 4500 til 10.000 hvite blodceller / ml regnes i normalområdet. De øker i antall når sykdom eller infeksjon er til stede ved å omgi fremmede organismer i et forsøk på å ødelegge dem. Hvite blodlegemer kan doble i løpet av bare noen få timer.

Legemer Over 12.000

Flere sykdommer er forbundet med hvite blodceller i overkant av 12 000, slik som leukemi og ovarialkreft, men en alvorlig tilstand som kalles sepsis skiller seg ut som en av de mer kjente betingelser.

Sepsis er en forutsetning når hele kroppen er i en betennelsestilstand. Noen kaller dette "blodforgiftning", men det er mer korrekt referert til som septikemi --- tilstedeværelse av patogene organismer i blodet-stream.

Andre mulige Indikatorer

Annet enn sepsis, har et antall hvite blodceller over 12.000 kan være en indikator på stress, høysnue, sthma eller kreft.

Medisiner

Visse medisiner foreskrevet for å behandle andre forhold kan være årsaken til forhøyet antall hvite blodlegemer. Capastat sulfat brukes for behandling av pasienter med nyresvikt. Alpho Proetinase Inhibitor er foreskrevet for å hindre nedbryting av vev i lungene. Prolastin er tatt for å behandle blod.

Forhøyet antall hvite blodlegemer kan bety en rekke noen ting, noen alvorlige. Bare en blodprøve kan bestemme din nøyaktige telle og legen din kan forklare betydningen og behandling for vanligvis høye resultater.

Hvordan redusere antall hvite blodlegemer

Hvordan redusere antall hvite blodlegemer


Hvite blodceller (WBC) finnes i blodet og lymfesystemet, og fungere til å bekjempe virus eller bakterieinfeksjoner i kroppen. En høy WBC indikerer at det er noe som skjer i kroppen din som den forsøker å bekjempe. Et høyt antall hvite blodlegemer kan skyldes anemi, leddgikt, allergi, leukemi, vevsskade, alvorlig stress og ulike infeksjoner. Nøkkelen til å redusere eller hindre et høyt antall hvite blodlegemer er å styrke ditt immunforsvar ved å spise sunt, trene, unngå stress og å ta en daglig dose av vitaminer.

Hvordan redusere antall hvite blodlegemer

•  Snakk med legen din om medisiner du tar som kan øke antall hvite blodlegemer. Aspirin, kan kortikosteroider og heparin alle heve teller din. Antibiotika, antihistaminer og diuretika kan senke den.

Spis sunn mat for å støtte og styrke ditt immunsystem. Frukt, grønnsaker, hvitløk og Mitake eller shitake sopp er pakket full av kraftige immun økte. Unngå brus og stekt og behandlet mat, noe som vil svekke din immunitet.

Unngå stress ved å trene og få nok søvn. Stress fører kortisolnivå å øke, noe som gjør deg mottakelig for sykdom. Øvelse for 45 minutter fem dager i uken, og får syv timer søvn per natt for å redusere stress.

Ta vitaminer for å redusere antall hvite blodlegemer. En god kvalitet multi-vitamin, tas en gang per dag, kan forbedre immunitet. Bekjempe infeksjoner, astma, noen kreftformer og autoimmun sykdom med 400 IE vitamin D per dag, og kolonisere tarmen med vennlige bakterier ved å ta probiotika eller spise yoghurt daglig.

slutte å røyke. Røyking utløser betennelse i kroppen, svekke immunforsvaret og gjør deg utsatt for sykdom og smitte. Snakk med legen din om måter å slutte å røyke, for eksempel lappen.

Hvordan Reduser antall hvite blodlegemer

Hvordan Reduser antall hvite blodlegemer


Det er tre typer blodceller i kroppen din. De er blodplater, røde blodceller (RBC) og hvite blodceller (WBC). Disse cellene reise gjennom arterier og vener. Når du er syk, for eksempel med en infeksjon, øker kroppen din disse WBCs å bekjempe infeksjoner. I tillegg, når de bekjempe infeksjoner lymfocyttene huske hvordan å avverge den samme infeksjonen igjen, ifølge Kids Health. Så, disse cellene er en viktig del av immunsystemet. WBCs skape den svampete, myke vevet inne bein, som kalles benmarg. Når WBCs nå høyere enn 10.500 hvite blodceller, eller leukocytter, per mikroliter blod da teller din er anser høy, ifølge Mayo Clinic, og tyder på at noe er galt.

Bruksanvisning

Reduser antall hvite blodlegemer

•  Kjenn årsakene. Høyere enn normale WBCs betyr vanligvis at det er et underliggende problem. Noen årsaker kan være betennelse eller infeksjoner. I tillegg kan kroppen din være med å kjempe benmargs sykdommer som leukemi. Medisiner som adrenalin og kortikosteroider kan føre til et høyt antall hvite blodlegemer. Andre årsaker er meslinger, allergiske reaksjoner, revmatoid artritt og stress, ifølge Mayo Clinic.

gjennomgå behandling. For eksempel, hvis du lider av leukemi, kan du gjennomgå konsolidering og induksjonsbehandling. Begge behandlinger ødelegge dine leukemiceller. Imidlertid er induksjonsbehandling rettet mot ditt blod og benmarg og konsolideringsbehandling er rettet mot ryggmargen og hjernen. Hvis du gjennomgår leukaferese, blir blodet fjernes via en IV deretter transfundert tilbake til deg uten din WBCs å senke celletall, ifølge Drugs Information Online.

Bruk medisiner. Ifølge Drugs Information Online, kan legen forskrive medisiner som minsker din WBC. For eksempel er steroid medisiner tilgjengelig for å redusere WBCs og eventuelle betennelser i kroppen din. Eller legen din kan forskrive antibiotika. Disse antibiotika kan hjelpe deg å unngå å utvikle sepsis, en infeksjon i blodet, behandle og forebygge infeksjoner som forårsaker høyt antall hvite blodlegemer.

Tips og advarsler

  • Forlengede høye WBCs kan føre til hjerneslag, hjerteinfarkt eller organsvikt, ifølge Drugs Information Online.

Hva er meningen med et lavt antall hvite blodlegemer?

Fem hovedtyper av hvite blodceller (WBC) sirkulerer i kroppen din, og alle disse cellene beskytte deg mot sykdomsfremkallende stoffer. Dermed lavt antall hvite blodceller redusere beskyttelse mot sykdommer.

Det er viktig å forstå og overvåke hvite blodlegemer --- ved å ta blodprøver som komplett blodprosent (CBC) og WBC Differential Count Test --- å holde oversikt over din helsetilstand, spesielt når du gjennomgår medisinsk behandlinger.

Fakta

De hvite blodceller eller blodkomponenter er leukocytter som beskytter kroppen mot fremmede stoffer slik som bakterier og virus. Gjennom blodprøver, blir mengden av leukocytter i kroppen måles og dette er kjent som hvite blodceller eller leukocytter.

Normalt svinger din WBC, avhengig av din helsetilstand. For eksempel kan et lavt antall hvite blodlegemer indikerer en tilstand som påvirker benmargen, som er ansvarlig for WBC produksjon.

Normale verdier

Generelt, normale verdier for hvite blodlegemer, som nevnt i Medline Plus Medical Encyclopedia, "er 4,500-10,000 hvite blodlegemer per mikroliter (MCL)." Imidlertid bør du konsultere legen din om resultatet av blodprøvene fordi laboratorier kan ha ulike referanseområder eller normale verdier for hver test. Dersom resultatet av blodprøven faller utenfor rekkevidde, for eksempel, har du 2500 MCL hvite blodprosent, vil du bli overvåket for videre helse vurdering.

Årsaker

De vanligste årsakene til lavt antall hvite blodlegemer er benmargs infeksjon, svulst eller kreft benmargceller og kjemoterapi (bruk av kjemikalier for å ødelegge kreftceller). Videre et lavt antall hvite blodlegemer, som publisert i Medical Encyclopedia of University of Maryland Medical Center, kan skyldes "kollagen-karsykdommer, sykdom i lever eller milt og strålebehandling eller eksponering."

Symptomer

De vanligste symptomene på lavt antall hvite blodlegemer, i henhold til Tennessee Oncology, er "infeksjon og feber." Dette er generelle symptomer som også kan tyde på andre sykdommer, derfor er det best å konsultere legen din og, hvis dette er bestilt, ta blodprøver for å bekrefte.

Betydning

Overvåke mengden av hvite blodceller som sirkulerer i kroppen din er viktig på grunn av WBC sin beskyttende funksjon mot livstruende tilstander. Spesielt en trussel mot et lavt antall hvite blodlegemer din helse og øker sårbarheten for vanlige smittsomme sykdommer. Videre vil holde orden på resultatene av blodprøvene hjelpe deg å bedre forstå din tilstand, og om nødvendig, i behandling planlegging og beslutningstaking.

Vil Thyriod Problemer Årsak Lavt antall hvite blodlegemer?

Vil Thyriod Problemer Årsak Lavt antall hvite blodlegemer?


Hypertyreose er skjoldbrusk problem som forårsaker lavt antall hvite blodlegemer. Det oppstår når skjoldbruskkjertelen gjør for mye av hormonet tyroksin. Overproduksjon av tyroksin øker bodyâ € ™ s metabolisme og resulterer i lavere antall hvite blodlegemer. Det finnes en rekke sykdommer, lidelser og medisiner som forårsaker hypertyreose.

Gravesâ € ™ sykdom

Gravesâ € ™ sykdom er en type autoimmun thyroid sykdom som reduserer antall hvite blodlegemer. Det oppstår når immunsystemet angriper skjoldbruskkjertelen. Skjoldbruskkjertelen blir da overaktiv og produserer et overskudd av tyroksin. Gravesâ € ™ sykdom er den vanligste formen for hypertyreose.

Tyreoiditt

Thyreoiditt er forårsaket av betennelse i skjoldbruskkjertelen. Skjoldbruskkjertel betennelse kan oppstå av en rekke årsaker, inkludert infeksjon med bakterier eller virus. Den bodyâ € ™ s immunsystem ser feilaktig skjoldbruskkjertelen som en skadelig fremmed objekt og angriper den. Tyreoiditt kan til slutt føre til ødeleggelse av skjoldbruskvevet og føre til mer truende helsemessige bekymringer.

Thyroid Knuter

Thyroid knuter er enten kreft eller noncancerous cyster som produserer overflødig tyroksin. Knuter er celle vekster i skjoldbruskkjertelen. Cyste kan være væskefylte eller laget av skjoldbruskkjertelen celler. Disse vekster blir oppfattet som en trussel mot kroppen og blir angrepet av immunsystemet.

Amiodaron

Amiodaron er et medikament forskrives til pasienter med en uregelmessig høre beat. Medikamentet er lik tyroksin og har høyt jodinnhold. Begge egenskaper bidrar til å forårsake unormale skjoldbrusk funksjoner. Avhengig av en rekke pasient avvik, min stoffet forårsake hypertyreose eller hypotyreose. Pasienter som får medisinen er sjekket hvert halvår for skjoldbrusk problemer.

Postpartum tyreoiditt

En liten prosentandel av kvinner håndtere postpartum thyreoiditt etter svangerskapet. Innen ett år etter fødselen, kan kvinner oppleve hypertyreose som kroppen justerer tilbake til det normale. Postpartum tyreoiditt resultater fra endringene i womanâ € ™ s immunsystem går gjennom i løpet av svangerskapet. Lidelsen er vanligvis løser seg selv.

Hvordan kan jeg behandle Lavt antall hvite blodlegemer?

Den vanlige kliniske betegnelsen på et lavt antall hvite blodlegemer er leukopeni. De viktigste årsakene til leukopeni er en næring mangel, kjemoterapi, revmatoid artritt og visse medisiner som vil senke telling av de hvite blodcellene. Ulike medisiner og dietter kan løse dette problemet, slik som immun boosters og økt spising av ferske matvarer diett sammenlignet med rå mat.

Dietter

Når en persons hvite blodverdier slippe drastisk, faller immunsystemet også ved siden av den. På grunn av dette faktum, vil spise noen rå mat har en tendens til å gjøre deg syk som immunsystemet kan ikke bekjempe eventuelle utenlandske bakterier som kommer sammen med å spise mat som ikke har vært forberedt på noen måte. Et forslag fra Cancer Support Care, som ser mange av disse tilfellene etter kjemoterapi prøvelser, er å holde seg borte fra Sushi restauranter, salatbarer og særlig fast food restauranter som vanligvis vil pre-pakke maten og la den sitte i en gitt mengde tid. All mat en person med lavt antall hvite blodverdier bør forbruker trenger å være frisk med liten tid igjen sitte rundt å bli uren og utenlandske agenter tiltrukket av det, for eksempel butikk kjøtt, grønnsaker og frukt.

Noen matvarer for å unngå i kostholdet ditt er, først og fremst, rå og kokt kjøtt (biff, fisk, poutry) som sin sjanse for å ha utenlandske bakterier og agenter er større når den ikke er kokt hele veien gjennom, upasteurisert melkeprodukter og iskrem og yoghurt som er myk tjene. Ved å holde en "fersk mat" kosthold, vil du la din immunsystem til å ha en liten hvile slik at de hvite blodverdier kan selvsagt bygge seg opp igjen fra de ulike vitaminer og mineraler som finnes i matvarer.

Immune Booster

Kinesisk medisin er en god ressurs for å finne immun boosters som også vil bidra til å gjenvinne de hvite blodcellene som mangler fra blodet. Motstå er et immunsystem booster at mange kreftpasienter bruker etter kjemoterapi og stråling for å hjelpe deres immunsystem og kampen for leukopeni. Måten det fungerer på er ved å kombinere 17 kinesiske urter som øker cellulær immunitet i kroppen, og ved å la kroppen din til ikke å bekjempe sykdom. Immunsystemet vil bli gjenoppbygd og det hvite blodprosent vil returnere tilbake som ekstra cellene trenger ikke å bekjempe bakterier ved å måtte gjenopprette celler i immunsystemet.

Lavt antall hvite blodlegemer og Lymfekreft Symptomer

Lymfom, også kalt non-Hodgkins lymfom, er en kreft som oppstår i lymfesystemet av kroppen din. Lymfocytter er hvite blodlegemer som blir unormal og begynner å utvikle svulster i lymfe vev ligger i hele kroppen din. Hodgkins lymfom er en sjelden type lymfom og de fleste mennesker er diagnostisert med non-Hodgkins. Non-Hodgkins rammer flere menn enn kvinner.

Årsaker

Lymfocytter normalt dø, og kroppen din erstatter dem med nye, men i lymfom, produserer kroppen unormale lymfocytter som raskt dividere og multiplisere. De fleste lymfomer starter i hvite blodceller som kalles B-celler som bekjemper infeksjon ved å produsere plasmaceller. Disse cellene fortrenge normale celler og forårsake lymfeknutene å svelle.

Symptomer

Symptomene vil avhenge av hvilket område av kroppen har blitt infisert. Vanligvis symptomer inkluderer feber, alvorlig kløe, nattesvette, vekttap og hovne lymfeknuter i halsen, under armene eller lyske. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, magesmerter og forstoppelse. Kortpustethet kan være et symptom hvis kreften er i lymfeknuter i brystet. Lymfom lokalisert i hjernen kan føre til hodepine, kramper, personlighetsendringer og tap av konsentrasjon.

Diagnose

Legen din vil begynne med en eksamen av dine hovne lymfeknuter. Blodprøver identifisere om en infeksjon som forårsaker hevelse. En CT-skanning kan oppdage svulster i hals, bryst, bekken og buk. En lymfeknute biopsi vil fortelle legen hvilken type lymfom du har og hvilken klasse det er. Lavgradige midler voksende sakte, middels på et moderat hastighet og høy-karakteren er en rask progresjon. Grade rente vil hjelpe legen din finne ut hvilken behandling som er best for deg.

Behandling

Behandling bestemmes av graden og typen av lymfom man har. Standard behandling for denne kreftformen vil omfatte kjemoterapi. En kombinasjon av kjemoterapi narkotika vil bli gitt for middels eller høy grad av lymfomer og et enkelt medikament for low-grade. Kjemoterapi kan svekke beinmargen hos pasienter med lymfom, så friske stamceller kan tas fra benmarg eller blod. Etter kjemoterapi er over, blir stamcellene injiseres tilbake i kroppen din til å hjelpe negere bivirkninger cellegift har på benmargen. Stråling kan benyttes for tidlig og mellomliggende faser av kreft. Rituxan er et stoff som hjelper immunforsvaret i å ødelegge kreftceller. Radioimmunoterapi stoffer som Zevalin og Bexxar feste til kreftceller for å hjelpe guide stråling for å drepe celler. Disse stoffene har alvorlige bivirkninger, inkludert blødninger og livstruende infeksjoner.

Support

Finn ut alt du kan om din kreft og behandling. Jo mer informert du er bedre vare du kan gi deg selv. Ring National Cancer Institute på 1-800-422-6237 for spørsmål om kreft. Dessuten kan du finne svar på Americancancersociety.org.

Røyking og Forhøyet WBC

Røyking og Forhøyet WBC


Røykere kan oppleve en forhøyet antall hvite blodlegemer for en rekke årsaker. Røyking kan forårsake og / eller forverre mange medisinske problemer, for eksempel hjertestans, puste og dental forhold. Sigarettrøyk er også en kjent kreftfremkallende og en ledende årsak til mange ulike kreftformer. Pasienter som lider av disse og andre sykdommer som påvirkes av røyking kan presentere seg med et høyt antall hvite blodlegemer.

Hva er en forhøyet antall hvite blodlegemer?

En forhøyet antall hvite blodlegemer eller hvite blodlegemer, oppstår når hvite blodceller, kalt leukocytter, forsøk på å bekjempe infeksjoner i kroppen. Når kroppen detekterer en infeksjon, er flere leukocytter fremstilt for å bekjempe problemet. Et høyt antall hvite blodlegemer kan også være forårsaket av visse medisiner, stress og vev skade eller betennelse. Røyke alene kan også øke leukocytt nivåer som et kroppslig respons til komponentene i sigarettrøyk. Normale WBC lab verdier spenner fra 4500 til 10.000 celler / ml.

Hjertesykdom

Røyking er en av de viktigste årsakene til hjerte-og karsykdommer i USA. Ifølge American Heart Association, røykere har større risiko for å utvikle aterosklerose, noe som kan føre til hjerteinfarkt, koronar hjertesykdom og hjerneslag. Aterosklerose, en oppbygging av fettsubstanser i arteriene, oppstår på grunn av forandringer i veggene av blodkar forårsaket av de kjemikalier som finnes i sigaretter. Røykere lider av aterosklerose vil ha en forhøyet antall hvite blodlegemer på undersøkelse på grunn av betennelse oppstår innenfor veggene i blodårene.

Infeksjoner og betennelser

En forhøyet WBC er forventet når infeksjoner eller betennelser oppstår i kroppen. Røykere er utsatt for hyppige luftveisinfeksjoner, bihulebetennelse, kronisk obstruktiv lungesykdom, emfysem og kronisk bronkitt. Sigarettrøyk forverrer også visse tilstander som astma. I tillegg kan røyking føre til tannproblemer som tannråte, tannkjøttsykdommer, oral abscesser og sår, som alle kan resultere i en økt WBC sekundært til enten infeksjon eller hevelse.

Kreft

Røykere er en økt risiko for å utvikle kreft. De karsinogener som finnes i sigarettrøyk er kjent for å forårsake lunge, munn og strupekreft. Røykere er også utsatt for å utvikle bukspyttkjertel, blære, spiserør og nyrekreft. Inflammasjon som skyldes røyking er antatt å være en av faktorene i utviklingen av disse krefttypene, og derfor bør vurderes når en røyke pasient viser en forhøyet antall hvite blodlegemer.

En studie av T. Erlinger, P. Muntner og K. Helzlsouer publisert i "The Journal of Cancer Epidemiology, Biomarkers og forebygging" i 2004 en hypotese om at betennelse & ndash; som reflekteres av forhøyet WBC & ndash; ville være forbundet med økt risiko for kreftdødelighet i en nasjonalt utvalg av amerikanske voksne. Studien fant bevis knytter betennelse (enten forårsaket av røyking eller annen inflammatorisk agent) til en økt kreftrisiko. Studien har også uttalt at tobakksrøyk, "en kjent kreftfremkallende, øker flere markører for betennelse, inkludert WBC. Mens røyking kan ha direkte kreftfremkallende effekter, er det også tenkes at den generelle betennelsesreaksjon utløst av røyking kan øke risikoen for kreft. "

Ting å vurdere

Enten en forhøyet antall hvite blodlegemer har allerede blitt oppdaget i en smoking pasient, er det aldri for sent å slutte å røyke. Ifølge American Cancer Society, slutte før 50 år reduserer risikoen for å dø i løpet av de neste 15 årene i halvparten. Ex-røykere også lider færre sykdommer som bronkitt og lungebetennelse, og vanligvis nyte en bedre livskvalitet enn røykere. Røykere opplever en forhøyet antall hvite blodlegemer bør vurderes av sin lege for å fastslå den underliggende årsaken og nødvendig kurs for behandling.

IBS symptomer og forhøyet WBC

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan karakteriseres ved forstoppelse, diare eller begge deler. I å undersøke slike symptomer, leger gjennomføre laboratorietester som inkluderer fullblods konsentrasjoner. Hvis en forhøyet antall hvite blodceller (WBC) er funnet i enten en blodprøve eller avføringsprøve, er indikasjonen en ikke-IBS infeksjon eller inflammasjon i kroppen. Selv om det ikke er IBS-relatert, kan forhøyet WBC være en indikasjon på en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Historie

Forskere gruppert sammen i 1988 for å definere noen kriterier som å diagnostisere IBS mer nøyaktig. De retningslinjer som er utviklet av denne gruppen av leger ble kjent som Roma Criteria.

Betydning

En forhøyet antall hvite blodlegemer er ikke et symptom på IBS. Det er et symptom på andre infeksjoner eller sykdommer som har symptomer som ligner på IBS.

Fakta

IBS er en funksjonell sykdom som bare kan diagnostiseres ved eksklusjon: når alle andre mulige sykdommer, infeksjoner eller betennelser er utelukket.

Funksjon

Symptomene identifisert av Roma Kriterier, samt andre laboratorietester som en blodprøve, tjene til å utelukke andre intestinal sykdommer på vei til en IBS diagnose.

Identifikasjon

Når utført som en del av IBS diagnose, laboratorieprøver (blodprøver, avføringsprøver) viser utbredelsen av blødninger, betente eller infiserte tarmen. Disse forholdene er ikke tegn på IBS, men heller de mer alvorlige tarmsykdommer som ofte etterligner symptomene på IBS.

Implikasjoner

En komplett blodprøve som resulterer i et høyt antall hvite blodlegemer kan være en indikasjon på intestinal sykdommer som divertikkelsykdom, inflammatorisk tarmsykdom (Crohns sykdom, ulcerøs kolitt) eller kreft.

Hva er meningen med forhøyet WBC?

Hva er meningen med forhøyet WBC?


Ditt immunsystem er avhengig av riktig nivå av hvite blodceller for å forsvare kroppen mot fremmede inntrengere, som bakterier eller virus. Det finnes imidlertid omstendigheter hvor deres fremstilling kan endres, forårsaker en hvit blodcelle (WBC) telling som er enten for lavt for høy.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller (leukocytter) er spesielle celler som er opprettet i benmargen som er gitt ut i blodet for å bekjempe infeksjoner. Hvite blodceller kan svinge i tall basert på immunsystemets nåværende behov.

Infeksjon

Infeksjoner er en av de vanligste årsakene til at hvite blodlegemer kan bli forhøyet. Som kroppen registrerer en infeksjon, starter det en økt produksjon av hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjonen. Når problemet er blitt lindret, den hvite blodlegemer tilbake til normalen.

Bone Marrow Disease

Visse benmargs sykdommer som påvirker blodlegemer kan også føre til en forhøyet antall hvite blodlegemer. Disse lidelser omfatter akutt lymfatisk leukemi, myelofibrose og polycytemi, ifølge Mayo Clinic hjemmeside.

Drug Interaction

Visse legemiddelinteraksjoner kan også føre til en forhøyet antall hvite blodlegemer. For eksempel, medikamenter inneholdende enten epinefrin eller kortikosteroider har en tendens til å forårsake overproduksjon av hvite blodceller.

Livsstilsfaktorer

Visse livsstilsvalg kan også føre til en heving i dine hvite blodceller. For eksempel, kan røyke sigaretter føre til en økning i hvite blodceller, så mye slik at de kan begynne å aggregere og forårsake vaskulære skader. Konsekvent stress fører til en forhøyet antall hvite blodlegemer i tillegg, som også kan føre til en økt risiko for vaskulære skader.

Slik Doner hvite blodlegemer

Hvite blodceller er beskyttende cellene i blodet som bekjemper infeksjoner. Disse cellene kan gå ut i blodet gjennom fartøyet vegger og forsvare seg mot invaderende egenskaper på stedet av en infeksjon. Hvite blodceller er transfundert til pasienter som har livstruende infeksjoner eller har et sterkt redusert antall hvite blodlegemer. Donasjon av hvite blodceller er gjort gjennom en prosess som kalles "aferese." Aferese tillater innsamling av bestemte komponenter i blod, inkludert hvite blodceller.

Bruksanvisning

Prosessen

•  Du må være i god helse til å donere hvite blodlegemer. Du må også være minst 17 år gammel og veie minst 110 pounds. Ikke ta aspirin eller noen produkter med aspirin innen tre dager før donere hvite blodceller.

Kontroller at du planlegge en avtale med ditt lokale sykehus eller blodgivning sentrum for å møte pasientens behov fordi donert hvite blodlegemer må brukes innen 24 timer. Donasjoner kan være planlagt så ofte som to ganger i uken.

Før donerer, vil du bli bedt om å ta prednison, som hindrer frigjøring av materialer i kroppen som kan føre til betennelse. Denne medisinen vil bidra til å øke mengden av hvite blodceller i kroppen din.

En helsearbeider vil injisere en nål inn i en blodåre i hver av armene dine. Blodet fra den ene arm vil løpe gjennom et sterilt rør og inn i en sentrifuge. I sentrifugen, vil blodplater bli separert fra fullblod.

Når dine blodplater har blitt delt, vil røde blodlegemer, plasma, og en saltoppløsning for å erstatte væske bli returnert til den andre armen. Bare en liten mengde blod vil bli tatt ut i løpet av prosessen.

Hele prosessen tar opp til to timer. Mens du donerer, kan du se på TV, høre på musikk, eller bare slappe av.

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å bekymre deg for mulige infeksjoner eller sykdom fordi virkemidlene for donasjon er sterilisert og deretter kastes etter hver donasjon.
  • Donerer hvite blodceller tar dobbelt så lang som donerer fullblod.

Skilt og symptomer på lavt antall hvite blodceller

Skilt og symptomer på lavt antall hvite blodceller


Hvite blodceller (WBCer) er en av de to typer blodceller er til stede i menneskekroppen (den andre er de røde blodceller.) Kalt leukocytter, disse celler har den primære funksjon for å bekjempe infeksjoner. Det er et bredt spekter til verdien av normale nivåer av hvite blodceller, som varierer mellom 4.300 og 10.800 celler per kubikk ml blod. Et lite volum av leukocytter i kroppen er et tall som er noe mindre enn dette område. Denne tilstanden, som kalles leukopeni, er lett å definere, men vanskelig å diagnostisere. Dens symptomer og tegn er vanligvis svært små og kan forveksles med andre tegn på infeksjon.

Nøytropeni

Ifølge University of Virginia School of Medicine, en dråpe i greven av en av de viktigste leukocytter, kalt nøytrofile granulocytter, er det viktigste tegn på lavt antall hvite blodceller. Denne tilstanden er kjent som nøytropeni. Nøytrofiler er de celler som beskytter kroppen fra store infeksjoner, slik som sopp-og bakterielle infeksjoner. Men kan folk uten leukopeni midlertidig har alle symptomene på nøytropeni hvis de er syke og de nøytrofile midlertidig slippe. En lege er å avgjøre om nøytropeni faktisk er et symptom på et lavt antall hvite blodlegemer ved hjelp av en rekke tester.

Følelser av sykdom

De viktigste symptomer forårsaket av et lavt antall hvite blodceller omfatter sporadisk feber, konsistente frysninger, ubehag og en sår hals, melder University of Virginia School of Medicine. Andre symptomer er tretthet og svakhet. Dette er alle tegn på en infeksjon eller andre sykdommer.

Vanskelighetsgrad bekjempe infeksjoner

Ifølge Thinkquest, noen av de andre symptomene på lavt antall hvite blodlegemer inkluderer en manglende evne til å bekjempe infeksjoner, lever abscesser, lungebetennelse, blemmer i munnen og stomatitt. Mens disse forholdene kan oppstå selv om du ikke har et lavt antall hvite blodlegemer, de med et lavt nivå av hvite blodceller er spesielt utsatt for disse problemene.

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller


Hvite blodceller er en del av immunsystemet som virker som "første reaksjoner" når kroppen er invadert av en utvendig middel, slik som et virus, bakterier eller sopp. Det finnes flere typer hvite blodceller, men de to som vanligvis forbindes med lave teller er T-hjelpeceller og nøytrofile. Ødeleggelsen av T-hjelperceller, som bekjempe opportunistisk infeksjon, er antatt å være et middel som HIV-infeksjon blir AIDS. Mer vanlig er en tilstand som kalles nøytropeni, karakterisert ved nærvær av mindre enn 1,500 neturophils per milliliter av blodet, som er forårsaket av legemiddeltoksisitet eller vitaminmangel.

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller

•  Identifiser de manglende celletyper. Hvordan du øker din hvite blodlegemer avhenger av type hvite blodceller mangler. Selv da kan det være ulike årsaker til de lave teller, men å identifisere mangelcelletype vil gi medisinske fagfolk ledetråder til årsaken.

•  Ta interleukin-2 eller IL-2, for å formere T-hjelperceller. Forskning av Dr. Kendall Smith hvor hvite blodceller gjenkjenner antigener avdekket en naturlig celleprotein, IL-2, som utløser gjengivelse av T-hjelperceller. Selv om IL-2-behandling kan forårsake bivirkninger, er det ofte brukt i de fleste vaksiner å bidra til å øke immunresponsen. Det er også en viktig del av behandlingen av HIV-pasienter, hvor det er gitt i forbindelse med antivirale medikamenter for å bidra til å undertrykke utviklingen av fullt utviklet AIDS.

Supplement ernæring å reversere nøytropeni. Nøytropeni kan være forårsaket av mangel på vitamin B-12 eller folat. En daglig multivitamin kan reversere mangel, som kan spise mat rik på disse næringsstoffene, slik som melk, fisk og egg (B-12) og bladgrønnsaker (folat). Fordi B-12 finnes i planter er utilgjengelig i menneskelig fordøyelsen, veganere er utsatt for nøytropeni med mindre de tar vitaminer eller spise beriket soya produkter.

Unn akutt nøytropeni med neupogen. Neupogen er en nøytrofil-stimulerende vekstfaktor som blir administrert ved injeksjon. Brukes primært hos pasienter som gjennomgår kjemoterapi, er neupogen tilgjengelig på resept.

Få en benmargstransplantasjon. Selv vanligvis ikke en direkte behandling for lavt antall hvite blodlegemer, kan en benmargstransplantasjon kurere aplastisk anemi eller leukemi som forårsaker alvorlig nøytropeni. Fremgangsmåten er noe smertefulle og moderat risikabelt, men så blir brukt bare i ekstreme tilfeller.

Hint

  • Lavt antall hvite blodlegemer er en alvorlig tilstand som alltid bør behandles i samråd med en medisinsk faglig. Nøytrofile granulocytter er de mest tallrike av de hvite blodcelletyper. Nøytropeni (lav nøytrofiltall) er inndelt i forhold forårsaket av svikt i benmargen og de som er forårsaket av ødeleggelse av cellene på andre områder av kroppen.
  • Uten en blodprøve, kan det være vanskelig å diagnostisere lavt antall hvite blodlegemer. Vedvarende feber og hyppige infeksjoner er en indikasjon på at du bør få en blodprøve.

Tegn og symptomer på et lavt antall hvite blod Count & Helvetesild

Tegn og symptomer på et lavt antall hvite blod Count & Helvetesild


Personer som har vannkopper-en virusinfeksjon i huden-vanligvis gjenopprette uten komplikasjoner, men varicella-zoster virus som forårsaket det forblir sovende i nervefibrene nær huden. Kroppens immunforsvar, består stort sett av hvite blodceller, holder viruset i sjakk. En svekket eller svekket immunsystem, kjent som leukopeni (lavt antall hvite blodlegemer i blodet), gjør det mulig å utvikle en tilstand som kalles helvetesild, hvor lesjoner bryter ut, vanligvis rundt stammen av kroppen.

Utslett

Utslettet fra helvetesild som starter som en prikking i huden, etterfulgt av brenning og ubehag. Røde flekker deretter utvikle, og til slutt blir til væskefylte blemmer, kalt vesikler. Den utslett er vanligvis bare tilstede på en side av kroppen på en gang.

Øye og øre Symptomer

Fordi viruset reiser gjennom nerver, kan det forårsaker øye og øre smerter ved reaktivering. Når dette skjer, er utslettet ikke nødvendigvis synlig i øyne og ører, men den skarpe smerten av det er til stede.

Pain

En aktivert viruset ikke alltid gi utslett, men fordi det replikerer på nervefibre i nærheten av huden, er svært uttalt smerte. Noen mennesker opplever helvetesild vil ha en "stikkende" smerte i huden, uten utslett.

Andre infeksjoner

Leukopeni etterlater en person utsatt for sykdommer som halsbetennelse, lungebetennelse og andre, mer alvorlige infeksjoner. Hvis de hvite blodcellene er helt utslettet, infeksjoner som vanligvis anses kjent som "opportunistiske infeksjoner" -mai utvikle, inkludert trost (soppinfeksjon i munn og hals) og mykobakterielle infeksjoner, som kan forårsaker tuberkulose.

Typer hvite blodlegemer

Hvite blodceller er definert som nesten fargeløse celler i immunsystemet som sirkulerer i blod og lymfe og deltar i reaksjonene til invaderende mikroorganismer eller fremmede partikler som kommer inn i kroppen. Hvite blodceller blir fremstilt fra en celle i benet båren kjent som hematopoetisk stamcelle. Hvite blodceller er funnet i hele kroppen, inkludert i blodet og lymfesystemet.

Typer

Det finnes fem typer hvite blodlegemer, som alle jobber sammen for å sikre et sunt immunsystem. De fem typene er nøytrofile, eosinofile, basofile, lymfocytter, og monocytter. Det er tre typer lymfocytter som finnes i blodet, B-lymfocytter, T-lymfocytt og naturlige drepeceller. B-lymfocytter produsere antistoffer, som binder til de patogener for å sikre deres ødeleggelse. T -lymphocyte celler gjenkjenner fremmede antigener på overflaten av andre celler. De deretter stimulere B-lymfocytt-celler til å produsere antistoffer. Naturlige dreperceller er i stand til å drepe celler i kroppen som viser et signal for å drepe dem, slik som kreftceller.

Funksjon

Nøytrofile forsvare kroppen mot bakterie-eller soppinfeksjoner, og er vanligvis de første responders til mikrobielle infeksjoner. Eosinofile håndtere parasittinfeksjoner. En økning av eosinofiler parantes vil indikere til en lege at det er en parasittinfeksjon tilstede. Basofile, den minst vanlige, er ansvarlig for allergiske og antigen reaksjoner i kroppen ved å slippe Histamin forårsaker betennelse. Lymfocytter er den vanligste hvite blodceller hos barn og den nest mest vanlig hos voksne. Lymfocytter tallene øker som svar på virus-infeksjoner i kroppen. Monocytter dannes i benmargen og milt, og sirkulere å innta store utenlandske partikler og celleavfall. Monocytter tjener en viktig funksjon som de gir patogener til t-lymfocytter. Dette er så patogener kan gjenkjennes ved inngåelse kroppen og drept.

Identifikasjon

Nøytrofile 'cytoplasma ser gjennomsiktig på grunn av fine granuels som er en meget lys nyanse av rosa. Cytoplasma av eosinofile er full av granuels som skaper en rosa-orange farge. Kjernen er vanskelig å se på grunn av antallet av grove, store blå granuler, som skjuler den. En normal lymfocytt har en stor, mørk-farging kjerne med liten eller ingen synlig cytoplasma. Monocytter er den største, og har en nyreformet kjerne, som er agranulated, med en rikelig cytoplasma.

Time Frame

De hvite blodcellene har en ganske kort livssyklus, stue fra noen dager til noen uker. Nøytrofile celler er ikke i stand til å fornye og dø kort tid etter at du kaster noen invaderende bakterier. Eosinofile opptre som den dominerende inflammatorisk celle i allergiske reaksjoner i kroppen; de ikke er i stand til å fornye, som kommer ut av kroppen etter en dag eller to. Basofils svare på spesifikke allergener og kort tid etter dø av. Den lengste levetiden av de hvite blodcellene er funnet i lymfocytter og monocytter. De er i stand til å fornye seg før jobben er gjort, vanligvis varer noen få uker i kroppen.

Advarsler

En eneste dråpe blod kan inneholde alt fra 7.000 til 25.000 hvite blodlegemer til enhver tid. Når en invaderende infeksjon vedvarer, vil antall hvite blodlegemer øker signifcantly. En gjennomgående høyt antall hvite blodceller er et symptom på leukemi. En pasient med leukemi kan ha så mange som 50 000 hvite blodlegemer i en dråpe blod. De basofile svar på spesifikke allergener er den raske utgivelsen av histamin; når allergenet er vedvarende mer histamin vil frigjøres. Denne prosessen er kjent som umiddelbar hypersentivitiy og kan resultere i høy feber, utslett og anafylaktisk sjokk. Det er best å ha regelmessige kontroller og blod arbeid med en lege for å hindre eventuelle komplikasjoner fra infeksjoner i hvite blodceller.

Årsaker til lavt antall hvite blod Count

Reseptbelagte legemidler

Visse medisiner kan forårsake lavt antall hvite blodlegemer. Disse inkluderer: CYSTAGON, Cysteamine, Delavirdin, Rescriptor og Topimax. Noen medikamenter ikke føre til en nedsettelse av antall hvite blodceller i seg selv, men som en interaksjon med et annet medikament, kan de ha den samme virkning. Disse interaksjoner oppstå mellom Rifabutin og Azithromycin, Biaxin, klaritromycin, og Zithromax.

Infeksjoner og immunologiske sykdommer

Infeksjoner kan føre til en redusert antall hvite blodlegemer, og de sykdommer som gjør deg mer mottakelig for infeksjoner kan også senke teller. Auto-immune sykdommer, slik som lupus og HIV, er ofte ledsaget av et lavt antall hvite blodlegemer. Det kan også være fra immunsystemet blir påvirket på grunn av kjemoterapi.

Leishmaniasis

Selv om det påvirker færre enn 200.000 mennesker i USA, er Leishmaniasis en årsak til et lavt antall hvite blodlegemer. Det er forårsaket ved bitt av en infisert sand fly. Det kan føre til at huden sår på de indre organer, slik at du kan eller ikke kan se et tegn på sykdommen. Andre enn lavere antall hvite blodlegemer symptomer inkluderer feber, frysninger, anemi, oppkast og en jord-grå farge av huden.

Non-Hodgkins lymfom

Hvis du kontrakt non-Hodgkins lymfom under svangerskapet, kan du finne deg selv med lavt antall hvite blodlegemer. Non-Hodgkins lymfom er en form for kreft som begynner i lymfesystemet og er ofte aggressive. Det er mulig å behandle; imidlertid er ofte forsinket behandling under svangerskap på grunn av komplikasjoner. Symptomene inkluderer feber, vekttap, nattesvette, magesmerter og hevelse, utslett, tretthet og forstørrede mandler eller milt.

Wilsons sykdom

Wilsons sykdom er en genetisk lidelse som er arvet. Det fører til at kroppen for å beholde kobber på grunn av en leverfunksjonsfeil. Mens det er til stede ved fødselen, ikke virkningene viser seg inntil rammet personen er mellom 6 og 40 og bare oppstå når leveren utgivelser kobber i blodet i stedet for å bare slippe den ut galle. Når kobberet inn i blodet, er det utført gjennom hele systemet, skade hjernen, øyne og nyrer. Symptomer er i stor grad nevrologisk og inkluderer skjelvinger og muskelsvakhet, stivhet eller lammelser.

Hvordan øke hvite blodlegemer

Hvordan øke hvite blodlegemer


Hvite blodceller utgjør kroppens forsvar mot sykdommer og sykdommer. Når immunforsvaret fungerer på sitt høyeste, er utenlandske bakterier umiddelbart drept av de hvite blodcellene før de infisere resten av kroppen. Visse sykdommer, stress, dårlig kosthold og arvelige problemer kan føre til et lavt antall hvite blodlegemer.

Hvordan øke hvite blodlegemer

En balanse hvert måltid for et sunt kosthold. Kosthold er det viktigste aspektet for å holde kroppen frisk. Hvite blodlegemer er produsert og funksjon på topp når du fyller tallerkenen din 2/3 full av grønnsaker, bønner og helkorn. Resten bør være magert kjøtt eller fisk.

Spis riktig grønnsaker. Enkelte varianter av grønnsaker bidra til å øke hvite blodceller mer enn andre. Disse inkluderer brokkoli, blomkål, spinat, gresskar og gulrøtter.

Øvelse hver dag i minst 30 minutter. Du trenger ikke å gjøre en fysisk trening, men sørg for at du holde kroppen aktiv i 30 minutter. Det kan bety hagearbeid eller vandre rundt et kjøpesenter. Hold blodet pumpe og musklene arbeider for å øke hvite blodlegemer.

Drikk grønn te. Grønn te bidrar til å stimulere produksjonen av hvite blodlegemer. Koffeinfri grønn te er bedre for kroppen din, og en eller to kopper om dagen bør gjøre triks.

Ta en multivitamin spesifikke for din alder og kjønn. Du trenger ikke å ta et apotek full av kosttilskudd for å forbedre din hvite blodlegemer. En enkel multivitamin formulert for deg vil hjelpe betydelig. Sink er viktig, så sørg for at den inneholder et sunt nivå av sink.

Hint

  • Prøv å variere dine grønnsaker til hvert måltid for å balansere ut din vitamin inntak.
  • Hvis du har et lavt antall hvite blodlegemer, sørg for at legen sjekker for alle mulige grunnen. Det kan faktisk indikerer et mer alvorlig problem.

Mat for å holde hvite blodlegemer opp

Mat for å holde hvite blodlegemer opp


Hvite blodceller er celler av immunsystem som beskytter kroppen mot infeksjon, sykdom og fremmedlegemer. I gjennomsnitt, inneholder en dråpe blod 7000 hvite blodlegemer. En økning i dette tallet er en indikasjon på infeksjon i kroppen din.

Ditt kosthold spiller en viktig rolle i volum og aktivitet av kroppens hvite blodlegemer. Visse matvarer har vist seg å øke antall hvite blodlegemer og stimulere til en mer aktiv forsvar mot infeksjon.

Appelsiner, grønn paprika og Brussles Sprouts

En diett fullpakket med vitamin C-rik mat er klinisk bevist å øke kroppens immunsystem. "Vitamin C øker produksjonen av smitte-kampene hvite blodceller og antistoffer og øker nivåene av interferon, antistoff som strøk celleoverflater, hindrer oppføring av virus," sier Dr. Sears, førsteamanuensis klinisk professor i pediatri ved University of California . Vitamin C er rikelig funnet i matvarer som appelsiner, rød og grønn paprika, kiwi, jordbær, grapefrukt, honningmelon og rosenkål. Shoot for 75 til 90 mg per dag, men ikke gå over 2000 mg.

Østers, spinat og nøtter

Østers, skalldyr, biff og indrefilet av svin, spinat, hvetespirer og nøtter alle inneholder høye nivåer av sink, et viktig mineral som har vist seg å forbedre immunforsvaret. "Sink er nødvendig for utvikling og aktivering av T-lymfocytter, en type hvite blodlegemer som bidrar til å bekjempe infeksjoner," sier Dr. George Obikoya av vitaminer & Nutrition Center. Motsatt, en mangel på sink, i henhold til George Mateljan Foundation, antas å kompromittere hvite blodcelletall. Prøv å få minst 9 til 14 mg sink per dag, men ikke overstige 40 mg.

Cold Water Fish, linfrø og valnøtter

Mange mener at mat med høyt fett er usunt og bør unngås. Men dette er ikke nødvendigvis slik. Foods høy i gode fettet, eller omega-3 fettsyrer, hold enorme helsemessige fordeler, ikke minst som er til kroppens hvite blodlegemer. Ifølge Sears, omega-3 fettsyrer som finnes i matvarer som laks, makrell, sild, stør, linfrø, valnøtter, gresskarfrø og tofu øke immunsystem ved å "øke aktiviteten av fagocytter, de hvite blodcellene som spiser opp bakterier. " Likevel er de fleste amerikanernes dietter består av for mye omega-6 fettsyrer (dårlig fett) og ikke nok omega-3 fettsyrer - på rundt en 20: 1 ratio - ifølge ernæringsfysiolog Lona Sandon, RD, en talskvinne for American Dietetic Association . "Mens redusere inntaket av omega-6 kan hjelpe", forklarer hun, "får mer omega-3 fettsyrer fra mat er en enda bedre vei å gå."