Digidexo.com

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap


En tredemølle lar deg gjøre en walking eller løping baserte cardio trening hele året, når som helst på dagen, uavhengig av værforholdene utenfor. Mens ideen om å løpe eller gå på en tredemølle kan høres kjedelig, har du muligheten til å endre hastighet og stigning på tredemøllen for å legge til variasjon i treningen. Mange tredemøller har treningsøkter pre-installert på maskinene. Treningen alternativer på en tredemølle kan gi deg muligheten til å trimme fett og gå ned i vekt. Du må brenne 3500 kalorier for å miste en kilo fett, så jo mer effektiv trening din er, jo raskere kan du miste vekt.

Steady-State Vs. Intervalltrening

Det er to grunnleggende typer cardio trening: steady-state trening og intervalltrening. En steady-state arbeid er en type trening hvor du i hovedsak opprettholde samme tempo for hele varigheten av treningen. Et eksempel på dette er å gå eller jogge på en konsekvent moderat tempo. Intervall økter er trening som flette intervaller med høy intensitet aktivitet med intervaller på lav intensitet aktivitet. Spin klasser ansette intervalltrening, som instruktøren fører kundene gjennom perioder med intens syklet, etterfulgt av perioder med mer moderat syklet. Begge typer økter er gunstig for kroppen din, men intervalltrening kan tillate deg å forbrenne mer kalorier på kortere tid enn du ville gjort i en steady-state trening. Mens det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du forbrenner under treningen, for eksempel alder, kroppssammensetning, generelle egnethet nivå, vekt og treningsintensiteten nivå, blant andre, kan du potensielt doble kalori burn rate ved å bruke et intervall trening i stedet for en steady-state trening.

Bruke hastighetsinnstillinger

Å miste vekt og forbrenne fett, må du brenne mer kalorier enn du normalt ta i eller bruk. Mens slanking er en viktig del av noen vekt-tap plan, få mest mulig ut av treningsøktene - i form av å brenne kalorier - er like viktig. Ved hjelp av hurtiginnstillingsfunksjoner på tredemølle kan hjelpe deg med dette, som jo raskere du kjører, jo flere kalorier vil du forbrenne. Hvis du gjør en steady-state kjøringen stilles tredemølle på høyeste hastighet du kan trygt opprettholde for lengden på oppløpet. Hvis du på noe tidspunkt under treningen du finner ut at du sliter med å opprettholde tempoet, satt på tredemølle til en lavere hastighet slik at du ikke skader deg. For intervall økter, bruke hastighetsinnstillingene for å endre hastigheten på tredemølle under treningen. For eksempel, hastighet opp farten på tredemøllen, så du kjører hardt i 1 minutt, og deretter bremse tredemølle ned til et tempo der du gjør en moderat jogge i 1 minutt. Alternere hastigheter for varigheten av treningen.

Bruke stigningsnivå

En annen måte du kan bruke kontrollene på tredemøllen i treningen er ved å endre stigningen på maskinen. Jo høyere du setter skråning, jo mer intense du gjøre treningen og i sin tur, jo mer kalorier og fett du forbrenner. I en steady-state trening, er helningen på skråning avhengig av om du skal gå, jogge eller løpe på tredemølle. Hvis du bare gå på tredemølle, sette tredemøllen til en brattere skråning kan gi deg en ganske sprek trening. Hvis du jogger eller løper, men sette tredemøllen for bratt kan trette deg ut for raskt, så det ville være bedre i dette tilfellet å bruke en mer slakk bakke. Bruke stigning for et intervall trening er lik ved hjelp av hastighetsinnstilling: veksle hvor bratt tredemølle skråningen på forhåndsinnstilte intervaller, for eksempel 1 minutt, 2 minutter eller 5 minutter.

Utforme en Workout Schedule

En av de faktorene som gjør intervalltrening så effektivt er at det utfordrer kroppen din ved å holde den gjette. Når du utformer treningsprogram, holde det i tankene kan hjelpe deg å nå dine mål om tap av vekt og fett, og også hindre deg fra å bli lei av treningen. Ikke bruk den samme treningen hver dag; i stedet, blande opp treningsøktene som du gjør. For eksempel, hvis du gjør en 30-minutters speed-intervall trening på mandag, gjør en steady-state trening som varer 45 minutter på tirsdag, etterfulgt av en 20-minutters stigning-intervall trening på onsdag. Gi deg selv en dag eller to av hver uke for å tillate kroppen å hvile og komme seg fra treningsøktene.