Digidexo.com

B12 skudd og vekttap

Vitamin B12 er avgjørende for å opprettholde din metabolic rate, slik at du forbrenner energi. Vitaminet finnes i kjøtt og meieriprodukter, og det er viktig at du får riktig mengde i systemet. B12 skudd kan hjelpe til med vekttap, men er ikke en one-stop svar til overvekt, og det er bivirkninger å vurdere. Sjekk med din lege, vurdere alle fordeler og ulemper, og deretter bestemme om det er riktig for deg.

Hva den gjør

Vitamin B12 er viktig for kroppen å utføre ulike oppgaver: å bygge DNA, produserer røde blodceller, og som gir en energi boost til kroppen din som den akselererer metabolic rate. Dette er hvordan B12 skudd og vekttap er relatert. Du får vitamin naturlig fra melk, kjøtt, egg, fjærkre og fisk, så hvis du er en veganer, må du ta et supplement eller skutt for å få det i kostholdet ditt. Også, hvis du er blodfattig, dine nivåer av B12 vil bli redusert, og du trenger å supplere det med piller eller skudd.

B12 skudd og vekttap

B12 skudd kan hjelpe til med vekttap ved å påskynde stoffskiftet og gi deg mer energi. Som et resultat, har du energi til å trene mer, være mer aktiv, og bare rett og slett stå opp og gå. Men B12 skudd er ikke en kur-all for fedme. De bare legger B12 bør du vanligvis får fra kostholdet ditt. Som skudd er ganske dyrt, vurdere alternativ å legge til flere B12-rik mat til kosthold.

Bivirkninger av B12 skudd

Generelle bivirkninger av B12 skudd kan inkludere diaré, urolig mage, noen kvalme, hodepine, leddsmerter og smerter og varme på injeksjonsstedet. Alvorlige bivirkninger kan inkludere hjertebank, brystsmerter, tungpustethet og hoste, og økt hjertefrekvens. Alltid konsultere legen din før du tar noen B12 skudd.

Skjoldbruskkjertelen

Ifølge weightlossnutrition.org, hjelper B12 med vekttap ved å fyre opp under skjoldbruskkjertelen, som er energi kjertel. Dette gir deg energi til å gjøre øvelsen for å miste vekt. Vitamin B12 er også nyttig for å redusere væskeansamlinger, som støtter riktig thyroid funksjon og forbedre din generelle følelse av velvære. Hvis du lider av kronisk utmattelse som følge av anemi, fibromyalgi eller andre lidelser, kan vitamin B12 være en svært effektiv behandling.