Digidexo.com

nyrecellekarsinom symtomer

Hvordan identifisere nyrecellekarsinom

Hvordan identifisere nyrecellekarsinom


Nyrecellekarsinom er den vanligste typen av nyrekreft som vanligvis rammer voksne. Når nyrecellekreft er dannet, sin tidlige symptomer mild og er ofte uoppdaget, eller de kan selv bli mistenkt for å være noe annet. Disse kreftcellene vanligvis forbli usett før de har vokst seg store nok til å forårsake komplikasjoner - en sak som er ansett som alvorlig, spesielt hvis de har spredning (spread) rundt naboorganer.

Hvordan identifisere nyrecellekarsinom

Merknad om fargen på urinen din vises forskjellig fra vanlig. Om lag 40 til 50 prosent av personer med nyrecellekreft erfaring smertefri vannlating av blod, ellers kjent som hematuri. Her kan urin virke mørk, rød eller rustne.

observere noen eksistensen av smerter i siden. Denne smerte er følt på den ene side av legemet, mellom buk og rygg-området. Pasienter vanligvis klager over stadig å ha denne type smerte. Noen ganger kan smertene kan være lokalisert på den side av bukhulen.

Palpate eller undersøke flanke området. En opplagt masse eller klump kan muligens bli følt på området mellom mage og rygg.

Hold øye med din vekt og appetitt. Vekttap kan være sekundært til mangel på matlyst. Men i mange tilfeller er en slik vekttap ofte uforklarlig og utilsiktet. Som et resultat, kan pasienter ser altfor tynn eller kan ha en Haggard, underernært utseende.

Sjekk din temperatur. Tilbakevendende feber forekommer i om lag 20 prosent av nyrekreftpasienter.

Tenk på hvor ofte du føler deg sliten og svak. Overdreven tretthet er typisk, noe som skyldes en forstyrret balanse i immunsystemet forårsaket av tilstedeværelsen av kreftceller.

Stadig sjekke blodtrykket. Nyrecellekarsinom kan komme med høyt blodtrykk, spesielt i avanserte tilfeller.

Se legen din om noen tegn på blodmangel. Pasienter som lider av alvorlig stadium av nyrekreft er mer utsatt for å ha blodmangel.

ser eller føler om testiklene er av normal størrelse. I sjeldne tilfeller kan menn som lider av nyrecellekreft oppleve utvidelse av en testikkel (vanligvis på venstre side) på grunn av en hindret testikkel blodåre.

Hint

  • Når noen av symptomene presentert ovenfor er observert, ikke nøl med å kontakte legen din med en gang. Umiddelbar behandling kan hindre ytterligere komplikasjoner fra å ta sted.
  • Inne i nyrene er dens funksjonelle enhet kjent som nevronet. Den er omgitt av bittesmå tubuli (små rør) som hjelp i å filtrere blodet ved å omdanne en regulert mengde vann og salt at kroppen trenger og skille ut de overflødige de i form av urin. Nyrecellekarsinom, ellers kjent som nyrekreft, vokser vanligvis rundt disse tubuli. De noen ganger invaderer andre deler av nyren og muligens kan angripe begge nyrer samtidig.

Slik unngår du at nyrecellekarsinom

Slik unngår du at nyrecellekarsinom


Nyrecellekarsinom (RCC) eller nyrecelle adenokarsinom er den vanligste typen av nyrekreft. Det forekommer vanligvis hos personer i alderen 50 til 70 år og er mer utbredt hos menn enn kvinner. Vekst av nyre karsinomer ofte presentere seg selv som en enkelt masse innen nyrene. De kan også bli sett på begge nyrer samtidig. De blir vanligvis oppdaget når de blir store nok til å skape problemer. I alvorlige tilfeller er disse kreftceller har en tendens til å spre seg til forskjellige organer i kroppen, og gjør det vanskelig å administrere treatment.Symptoms av nyrecellekarsinom inkluderer nærvær av flanken smerte som føles bare på den ene side av kroppen mellom magen og ryggen område, utseende av en brun eller rustne urin som noen ganger sammen med blod, synes pasientens kropp drastisk tynn, hevelse i mageområdet, og utvidelse av en testikkel. Alle disse manifestasjoner er vanligvis ledsaget med frysninger, høy feber, kvalme og oppkast. For å beskytte systemet mot nyrecellekreft, gjelder følgende forebyggende tiltak.

Slik unngår du at nyrecellekarsinom

Slik unngår du at nyrecellekarsinom

•  Spis mye frisk frukt og grønnsaker. Forbruker sunn mat vil øke immunforsvaret og hjelpe skjerme kroppen mot sykdom.

•  Slutte å røyke. Røyking svekker forsvarssystemet og kan doble risikoen for nyrecellekreft.

Pass på vekten. Fedme er en risikofaktor som må tas på alvor. Å opprettholde en ideell kroppsvekt er lik til å opprettholde et sunt liv.

Gjør minst 25 til 30 minutter daglig mosjon. Øvelse øker din samlede energi. Hvis du ikke er vant til å gjøre øvelser, kan du starte med å gå rundt i huset eller ri en stillestående sykkel. Husk å innlemme treningen med rytmisk pust.

Oppretthold et sunt blodtrykk. Hold alltid et øye med blodtrykket ditt ved å regelmessig gå til legen din eller ved å holde en sphygmomanometer (et instrument for måling av blodtrykk) hjemme for å sjekke blodtrykket ditt på en jevnlig basis. Se på kostholdet ditt, lære å praktisere en sunn livsstil, og unngå stresset induserende aktiviteter for å unngå høyt blodtrykk.

Drikk mye vann. God hydrering er en sunn måte å optimalisere kroppens funksjon. Det hjelper å utrydde giftstoffer i kroppen og bidrar til å holde nyrer og andre organer friske.

•  Unngå eksponering for skadelige kjemikalier. Eksponering for miljømessige toksiner (for eksempel asbest), øker risikoen for at kreftceller i kroppen. Hvis du arbeider i en fabrikk eller noen form for konstruksjon, sørg for å utstyre deg selv med verneutstyr, sammen med masker og hansker, for å ivareta sikkerheten.

8. Ta vitaminer. Tar multivitaminer er en god måte å beskytte mot kreftceller og andre som lurer patogener i omgivelsene.

Regelmessige kontroller er tilrådelig for pasienter som gjennomgår dialyse. Nyrepasienter er i høy risiko for å få nyrecellekreft. For å hindre at dette finner sted, konstant laboratorietester slik som urinanalyse, blir utført for å opprettholde en stabil tilstand.

Velg en sunn transplantasjon kandidat. Det finnes tilfeller der resipienter utvikler nyrecellekreft på grunn av den transplanterte nyren.

Risk Reduction of nyrecellekarsinom

Omtrent ni av hver 10 tilfeller av nyrekreft er nyrecellekarsinomer, og er den vanligste typen av nyrekreft i USA. Vanligvis er nyrecellekarsinom asymptomatiske, uten symptomer, til avanserte stadier. Pasienter bør forsøke å unngå kontrollerbare risikofaktorer, og bør diskutere screening for kreft hvis i fare.

Misbruker reseptbelagte medisiner

Overdoser på visse over-the-counter medisiner, inkludert Tylenol, aspirin og paracetamol, kan øke risikoen for nyrekreft. En overdose er ansett å være mer enn den daglige anbefalte dose for en over-the-counter medisinering. Hvis en person overdoser konsekvent over en periode på flere år, sin risiko for nyrecellekarsinom øker.

Fedme

De som er overvektige eller fete kan ha en høyere risiko for å utvikle nyrecellekreft. Ifølge American Cancer Society, leger spekulerer i at ca 2 av 10 tilfeller av nyrecellekreft er forårsaket av fedme, og / eller hormon endringer som er et resultat av å være overvektige. Dermed kan miste vekt være en form for risikoreduksjon for nyrecellekarsinom.

Eksponering for farlige kjemikalier

Eksponering for visse stoffer er også en risiko faktor i utviklingen av nyrecellekarsinom. Stoffer spesifikt identifisert som øker risikoen for nyrecellekreft inkluderer eksponering for asbest, kadmium, ugressmidler, benzen, og trichloreothylene. Selv kortvarig eksponering kan øke risikoen for kreft; Men langvarig eksponering eksponentielt øker denne risikoen. Unngå eksponering for disse stoffene kan redusere risikoen for å utvikle nyrecellekreft.

Visse medisiner

Visse medisiner kan også øke sjansene for å utvikle nyrecellekreft. The American Cancer Society antyder at enkelte medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk kan være knyttet til nyrecellekreft. Imidlertid tyder The American Cancer Society at koblingen mellom medisiner og kreft er spekulativ og advarer mot å nekte høyt blodtrykk medisiner for å redusere risikoen for å utvikle nyrecellekreft.

Røyking

Selv om røyking er oftere assosiert med lungekreft, røyking er også en risikofaktor for nyrecellekreft. Jo mer en person røyker, øker jo mer vane hans sjanser for å utvikle nyrecellekreft. Dermed kan de som ønsker å redusere risikoen for å utvikle nyrecellekreft bør slutte å røyke. Det kan ta mange år å bringe risikonivået ned til det av en ikke-røyker, men til slutt all risiko vil bli redusert.

Prognose for nyrecellekarsinom

Prognose for nyrecellekarsinom


Nyrecellekarsinom er en aggressiv svulst som påvirker nyrene. Som de fleste kreftformer, er tidlig diagnose av sykdommen nøkkelen til å forbedre pasientens prognose.

Tilfeller Årlig

Ifølge legemiddelfirmaet Merck er det nær 51.000 tilfeller av nyrecellekreft i USA årlig som resultat i 8000 dødsfall.

Stages

Cancer.gov rapporterer at Prognosen avhenger av stadium av kreft og alder og helse for pasienten. Selv etter behandling av kreft kan gå tilbake senere år i nyrene eller andre steder i kroppen.

Mindre begrensede svulster

Ninety-fem prosent av pasienter som har svulster som er syv centimeter eller mindre i størrelse som er begrenset til nyrene har overlevelsesprosenten på minst fem år.

Advarsel

Prognosen for pasienter med RCC som har spredning eller returnerte etter behandling er dårlig og fremtidige behandlinger ikke er effektive.

Tumor Fjerning

Den Wilms og andre nyre Svulster nettstedet forteller besøkende at den viktigste faktoren for lengre overlevelse er fjerning av alle mulige svulster. Dette betyr at et stadium III pasient med hele tumoren fullstendig fjernet vil klare seg bedre enn en pasient i stadium III hvor restene av tumoren forbli.

Alternativ medisin for nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom er den vanligste typen av nyrekreft funnet hos voksne. Ifølge Center for Holistisk Urologi ved Columbia University Medical Center, det finnes alternative behandlinger tilgjengelig for denne typen kreft.

Historie

Alternativ medisin, som vi kaller det i dag, var faktisk den opprinnelige medisin for behandling av kreft. To tusen år siden før nyrecellekarsinom selv hadde et navn, det ble behandlet med alternativ medisin.

Typer

De mest populære typene av alternative behandlinger for nyrecellekreft er tradisjonell kinesisk medisin, akupunktur, ernæring terapi, natur og åndelig helbredelse.

Betydning

Selv om det har vært noen betydelig forskning for å bevise at alternativ medisin kan kurere nyrecellekreft, kan det bidra til å redusere bivirkningene av denne sykdommen.

Effekter

De vanligste bivirkningene av nyrecellekreft som kan være komfortabelt lettet med alternativ medisin er smerter, tretthet, kvalme, underernæring, ødem og depresjon.

Advarsel

Nyrecellekarsinom er en svært alvorlig tilstand med en fem-års overlevelse på 60 til 70 prosent. Ikke forsøk å self-godbit med alternativ medisin før du snakker med din medisinske leverandøren.

Hva er behandlingen for nyrecellekarsinom?

Nyrecellekarsinom er en av de vanligste formene for nyrekreft og kjennetegnes av ukontrollert spredning og vekst av cellene lining tubuli. Tubuli er små rør i nyrene som hjelper i å eliminere giftig avfall fra kroppen. Som et resultat av kreft, tubuli mister sin funksjonsevne, og dermed forårsaker forskjellige andre medisinske problemer i tillegg.

Behandlingsmetoder

Som enhver annen form for kreft, er ingen behandlingsmetode ennå tilgjengelig for å fullstendig helbrede nyrecellekreft. Men legene bruker ulike metoder som kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi blant annet for å redusere skader forårsaket av kreftcellene. Nefrektomi, fjerning av nyrene, er en vanlig løsning. Etter kirurgi strålebehandling sammen med kjemoterapi er ofte foreslått. I strålingsterapi, blir høyeffekts bjelker som for eksempel røntgenstråler benyttet til å ødelegge kreftcellene. Selv om kjemoterapi metoden utnytter anticancer legemidler såsom interleukin-2 (IL-2) administrert enten intravenøst ​​eller oralt.

Time Frame

Tidsperioden for behandlingsteknikker som administreres til nyrecellekarsinom pasienter er basert på proliferasjon og modning av kreftcellene. Imidlertid, i flertallet av tilfellene, er pasienten utsettes for stråleterapi daglig i nærheten av fem til seks uker. Kjemoterapi gis midlertidig for omtrent tre til fire måneder.

Side Effects

Bivirkninger er svært vanlig, som de behandlingsmetoder kan skade sunne og normale celler sammen med kreftceller. Noen av de vanligste bivirkningene er blødninger, infeksjoner og smerter. Bivirkninger knyttet til strålebehandling inkluderer tretthet, kvalme, diaré, urin ubehag og tap av matlyst.

Suksess priser

Overlevelse generelt avhenger av stadium av kreft og spredning. Men ifølge National Cancer Institute, var gjennomsnittlig fem-års overlevelse for nyrecellekarsinom mellom 1997 og 2005 var nær 69 prosent.

Forebygging / løsning

Slutte å røyke, å opprettholde en sunn vekt, trene regelmessig, kontrollere høyt blodtrykk, og redusere eksponeringen mot giftstoffer og forurensing er noen av de vanligste forebyggende tiltak man kan ta for å unngå utvikling av nyrecellekreft.

Symptomer på nyrecellekarsinom

Symptomer på nyrecellekarsinom


Nyrecellekarsinom står for 90% av nyrekreft. Symptomene på nyrecellekreft er de samme som for andre nyre kreft, inkludert blod i urinen, ryggsmerter, en masse i nedre del av ryggen, og / eller ødem i nedre ekstremiteter. En pasient kan også oppleve trøtthet, feber, eller vekttap. Nyrecellekarsinom bare kan definitivt diagnostisert etter en biopsi; alle disse symptomene kan også indikere andre sykdommer eller tilstander, så sørg for å se din lege hvis du er bekymret for nyrecellekreft.

Blod i urinen

Hematuri, eller blod i urinen, kan være en indikator på nyrecellekreft. Blodet kan være synlige for det blotte øye (brutto hematuri), eller bare oppdages ved mikroskopisk undersøkelse. Mange forhold som ikke er relatert til kreft, for eksempel en urinveisinfeksjon, kan også forårsake hematuri. Hvis du ser blod i urinen din, bør du ikke umiddelbart anta at det betyr at du har nyrecellekreft, men du bør undersøkes av legen din omgående.

Low Back Pain

Smerte i nedre rygg, eller på hver side nær den nedre del av ryggen, kan indikere en rekke nyre problemer, hvorav ett er nyrecellekarsinom. Smerten oppstår sent i sykdomsforløpet, og forårsakes av utvidelsen av tumor. Hvis du opplever smerte som ikke er forbundet med en skade, vil du ønsker å sørge for at du forteller legen din om det.

En klump på korsryggen

Selv om tumoren forårsaket av en nyrecellekarsinom ligger i nyrene, kan det vokse seg store nok til å bli lagt merke til eksternt. Hvis du har en subkutan klump eller en masse som ligger på nedre del av ryggen, eller på den ene siden i nærheten av nedre del av ryggen, vil du ønsker å ha det undersøkes umiddelbart. Selv om du ikke har lagt merke til en masse, kan legen være i stand til å oppdage en når han undersøker deg.

Ødem

Ødem er et vanlig symptom på mange nyresykdommer. Når nyrene blir mindre effektive, bygger væsken opp i nedre ekstremiteter, forårsaker hevelse og av og til ubehag. Dette kan oftest sett i anklene og leggene. Ødem av seg selv vanligvis ikke angir nyrekarsinom, men det kan forekomme i kombinasjon med andre symptomer.

Andre symptomer

Andre symptomer som kan oppstå med nyrecellekreft er FUO (feber av ukjent opprinnelse), tretthet og uforklarlig vekttap. Selv om disse symptomene kan alle indikerer mange andre tilstander, hvorav noen er godartet, kan de også indikere tilstedeværelse av mange kreftformer, inkludert nyrecellekarsinom.

Tegn og symptomer på nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom, også kjent som nyrekreft, er en type kreft som rammer de små rør i nyrene. Mens det vanligvis rammer menn i post-middelaldrende, det kan i teorien påvirke noen, l siden årsaken til sykdommen er ennå ikke kjent. Likevel, det er et par ting som har vist seg å gjøre en mer utsatt for å utvikle denne sjeldne formen for kreft, inkludert å ha noen andre i familien som har hatt det; røyke; og gjennomgår dialyse. Behandling er mulig, men som alltid, er det best hvis sykdommen er fanget tidlig. Visse symptomer kan være advarsel tegn på nyrecellekreft.

Smerte

Opplever smerter i mage, rygg eller lår kan være en indikasjon på denne formen for kreft. Baksiden og sidene - hvor nyrene er plassert - ville være den primære stedet der du vil oppleve smerter, så dette fungerer som den største indikator på at noe er galt. Selvfølgelig bare i forbindelse med andre symptomer er en kreftdiagnose sannsynlig.

Abdominal hevelse

Personer med nyrecellekarsinom også oppgir å ha en hoven mage. Området kan se forstørret og føle deg mett, som om det er trykket bygget opp innvendig.

Unormal eller blodig urin

Hvis urinen begynner å se annerledes ut, bør du nok oppsøke lege. Unormal urin typisk er mørkere enn vanlig, eller brun eller en rødbrun farge. Blod i urinen er et tegn på at noe er galt - om ikke med nyrene, så med urinveiene generelt.

Vekttap

Personer med nyrecellekreft kan også oppleve dramatiske vekttap uten å endre sin livsstil eller matvaner. Dem diagnostisert kunne tape mer enn 5 prosent av sin kroppsvekt og vises underernært. På grunn av dette vekttapet, sufferers tendens til å rapportere hva som er kaldt hele tiden, og de ser ofte veldig blek.

Forstoppelse

Forstoppelse, da opplevde sammen med andre symptomer, er en annen indikator på nyrecellekreft. Med et slikt organ-nivå problem som denne formen for kreft, er problemer med fordøyelsen vanlig.

Testikkel Vein utvidelse

Hvis du er en mann, kan du oppleve hevelse eller utvidelse av blodårer rundt en av testiklene. Hele urinveiene ville trolig lider på grunn av din nyrecellekarsinom, så dette ytre manifestasjon kan være kroppens måte å fortelle deg at noe er galt.

Unormal Kvinne hårvekst

Kvinner med nyrecellekarsinom noen ganger rapportere opplever unormal hårvekst. Dette kan omfatte alt fra å vokse hår raskere enn før, eller på steder der det har aldri vokst før, som i ansiktet eller brystet.

Nyrecellekarsinom Cures

Nyrecellekarsinom er kreft i nyrene. De er bønneformede organer med en vekt på 4 til 5 gram. Den viktigste funksjon av nyrene er filtrering av blod, og ridding av overskudd av vann, salt og avfallsprodukter fra kroppen. Det finnes flere typer av lignende og beslektede cancere, men nyrecellekarsinom er den mest vanlige.

Nyrene

Nyrecellekarsinom utvikler seg i nyrene. Det er to nyrer som ligger i den øvre del av ryggen vegg av bukhulen. De faller på venstre og høyre side av ryggraden og er plassert ved den nedre brystkassen. Det filtrerer blod, og eliminerer salt overskridelser, vann og urin fra kroppen. Nyrene styrer også dannelsen av røde blodceller ved å gjøre hormon kalt erytropoietin som signaliserer til benet næste når man skal lage røde blodceller. Selv om det er to nyrer i kroppen, mange mennesker er tvunget til å leve med en, hvis de andre funksjonsfeil. Hvis begge nyrene er skadet den enkelte kan leve på dialyse, noe som er en maskin som filtrerer blodet i hele kroppen.

Nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom (RCC) er også kalt nyrecellekreft eller nyrecelle adenokarsinom. Det er kjent som den vanligste typen av nyrekreft. Nyrecellekarsinom utvikler seg i nyrene. Dette kreft kan enten være en stor masse eller vises i andre deler av nyrene, eller i begge nyrer. De fleste ganger er det diagnostisert før det sprer seg til andre områder av kroppen. CT eller ultralyd er vanligvis brukes til å oppdage disse kreftformene. Kreftcellene finnes vanligvis i slimhinnen i nyretubuli. Det forekommer vanligvis hos menn 50 til 70 år gamle.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for nyrecellekreft er familiens historie, genetikk, røyking, og Von-Hippel-Lindau sykdom (en arvelig sykdom som påvirker kapillærene, hjerne, øyne, og andre deler).

Symptomer

Symptomene på sykdommen er magesmerter, unormal urin farge (mørk, rusten eller brun), ryggsmerter, blodig urin, vekttap på mer enn 5 prosent, underernært utseende, forstørrede vener rundt testikkelen, flankesmerter og mage utvidelse eller svelling. Andre symptomer inkluderer forstoppelse, kulde intoleranse, og overdreven hårvekst hos kvinner, blekhet, og synsproblemer. Hvis kreften ikke er diagnostisert tidlig kan det spre seg til lungene og andre organer.

Kirurgisk fjerning

Den mest effektive behandling av nyrecellekarsinom er kirurgisk fjerning av den del av nyrene (nefrektomi). Dette kan også resultere i fjerning av blæren eller vev som omgir nyrene.

Stråleterapi

Strålingsterapi er ikke effektiv for å behandle sykdommen. Tumoren kan potensielt bli behandlet med hormoner, men for å redusere størrelsen.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er vanligvis ineffektive i behandling av denne kreftformen. Stoffet interleukin-2 (IL-2) har blitt brukt av noen pasienter, men kan være meget giftige. Andre kjemoterapi narkotika har blitt brukt, men hvis sykdommen sprer overlevelsesfrekvens reduseres. Nyere behandlinger som Sorafenib (Nexavar), Sunitimb (Sulent) og Temsirolimus (TORISEL) er også brukt i behandling av sykdommen. Avistan er også et biologisk stoff har også blitt brukt.

Nyrecellekarsinom Bone Treatment

Nyrecellekarsinom, en form for kreft, oppstår når ondartede kreftceller dannes i svært små rør i nyrene. Nyrecellekreft sprer seg raskt og påvirker andre deler av kroppen, inkludert ben. Dessverre faller overlevelsen dramatisk når kreften har spredd seg, eller spredning til andre deler av kroppen, og i slike tilfeller kan behandling være begrenset.

Stråling

Strålebehandling er et behandlingsalternativ for pasienter diagnostisert med nyrecellekreft. I strålebehandling, kroppen er utsatt for "høyenergi" X-stråler som kan drepe eller hindre vekst av kreftceller. Denne type behandling er mest effektiv i de tidlige stadier av sykdommen. Hvis kreften har spredd seg til skjelettet, vil strålebehandling angripe eventuelle kreftceller i skjelettet, som hele kroppen blir utsatt for de høye energi røntgen under strålebehandling.

Denne type behandling kan være ekstern, i hvilket en maskin utenfor kroppen utsetter pasienten for røntgenstråler, eller internt, i hvilke nåler eller andre enheter som er satt inn i legemet ved siden av der kreften har spredd seg. Spør onkolog om hvilke løpet av strålebehandling vil være mest effektive for å behandle nyrecellekreft som har spredd seg til skjelettet.

Kjemoterapi er ikke effektiv

Er kjemoterapi, en ofte foreskrevet behandling for kreftpasienter, et alternativ? Kjemoterapi innebærer å bruke narkotika og kjemikalier for å stoppe veksten av ondartede celler. Behandlingen kan bidra til å bekjempe nyrecellekreft hvis kreften blir oppdaget tidlig nok --- det vil si, hvis kreften ikke har spredd seg utover nyrene selv. Men ifølge bonetumor.org, er kjemoterapi ikke et mulig behandling hvis den nyrecellekreft har spredning i pasientens bein.

Bisfosfonat Treatment

Bisfosfonat behandling har blitt funnet å være effektive i å hjelpe pasienter med nyrecellekreft som har spredt seg i sine ben. Dette medisinsk behandling bruker narkotika utformet for å styrke bein og bedre bentetthet. Det har vært brukt til behandling av osteoporose og har vist seg effektiv i behandling av pasienter med nyrecellekreft har spredt seg til skjelettet. Spør legen din om dette er en riktig løpet av behandlingen i ditt tilfelle.

Ifølge et brev fra M. Dror Michaelson, Daniel I. Rosenthal og Matthew R. Smith fra Massachusetts General Hospital i Boston, publisert i oktober 2004 utgaven av "Journal of Clinical Oncology," en mann diagnostisert med nyrecellekreft som hadde spredt seg til hans ben ble plassert på behandling med bisfosfonater; tre år senere, fortsatt var han på behandling og var stabil. Selv om dette resultatet ikke kan forventes hver gang, vil ikke case-studie tyder på at dette kan være et levedyktig alternativ behandling.

Nyrecellekarsinom hos barn

Ifølge American Cancer Society, er nyrecellekreft den hyppigste diagnosen type nyrekreft. ACS anslår at ni av hver ti nyre kreft er forårsaket av nyrecellekreft. Men til tross for den generelle forekomsten av nyrecellekreft, en 2003 studie publisert i The Journal of Clinical Oncology, tyder på at det er relativt sjelden hos barn. De aller fleste barn som utvikler nyrekreft er diagnostisert med andre sjeldne former for kreft enn nyrecellekarsinom. Vanligvis når barna er rammet av nyrecellekreft har tumorvekst i bare en nyre, men det kan forekomme i begge. Behandlingen er den samme for nyrecellekreft hos barn som det er hos voksne.

Nyrecellekarsinom hos barn

Ifølge American Cancer Society, er barn under 15 år sjelden diagnostisert med nyrecellekreft. Risikoen for å utvikle denne tilstanden er høyere i barn mellom 15 og 19, så vel som i voksne og eldre. Ifølge en studie fra 2003 publisert i The Journal of Clinical Oncology, er utfallet og behandling for nyrecellekreft den samme for barn og voksne, og innebærer vanligvis kirurgi, som er i noen tilfeller ledsaget av stråling, kjemoterapi eller bioterapi.

Typer av nyre celle kreft

De fleste barn med diagnosen nyrecellekreft har klarcellet nyrekreft, som er den vanligste typen av nyrekreft. Papillær nyrecellekreft er en annen type eller nyrecellekreft, til stede i omtrent 10-15 prosent av totalt antall pasienter (voksne eller barn) diagnostisert med nyrecellekreft. Chromophone nyrecellekarsinomer er funnet i fem prosent av alle nyrekreftpasienter. Endelig er den sjeldneste nyrecellekreft typen duct nyrecellekarsinom.

Risikofaktorer

Selv om det er sjelden for barn å bli diagnostisert med nyrecellekreft, kan visse faktorer øker denne risikoen. Genetiske misdannelser er en risikofaktor for nyrekreft hos barn, men som regel føre til en annen type nyrekreft (Wilms tumor) enn nyrekreft. Spesifikke risikofaktorer for utvikling av nyrekreft hos barn inkluderer Von Hippel-Lindau sykdom (en genetisk koblet sykdom som påvirker veksten av blodårer) eller tuberous sklerose (en annen genetisk bundet sykdom, denne gangen forårsaker fatty cyster å utvikle i nyrene) .

Behandling

Behandling for nyrecellekreft er generelt en nephrectomy. Dette innebærer å fjerne nyren med kreften vokser inni den. I visse tilfeller, for eksempel når den nyrecellekarsinom er i begge nyrer, kan bare en delvis nefrektomi utføres for å forsøke å fjerne kreften samtidig bevare nyrefunksjonen. Stråling og / eller kjemoterapi kan benyttes i enten en fullstendig eller delvis nefrektomi å forsøke å drepe eventuelle gjenværende cancerceller.

Vanlige nyresvulster hos barn

Selv om nyrecellekreft forårsaker nyrekreft hos barn, er det store flertallet av barndommen nyrekreft forårsaket av andre typer kreft. Wilms tumor er en vanlig årsak til renal kreft hos barn. Utviklingen av en Wilms tumor er forårsaket av en genetisk problem, hvori en tilstand forårsaket nefroblastomatose bevirker vev til å vokse utenfor den ene eller begge nyrer. Rhabdoid svulster er en annen vanlig årsak til nyrekreft, som retter seg mot barn, mens neuroephithelial svulster har en tendens til å målrette unge voksne.

Disse svulstene som spesifikt retter seg mot barn har en tendens til å være raskt voksende og vanskelig å behandle.

Hvordan behandle nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom er kreft som påvirker nyrene. Det finnes fire forskjellige typer av nyrecellekreft: klar nyrekreft, granulat nyrecellekarsinom, blandet kornet nyrecellekarsinom, og spindel nyrecellekarsinom. Noen symptomer på kreft inkluderer blod i urinen, smerter i ryggen og eller magen og hevelse i magen. Det finnes flere behandlinger tilgjengelig for nyrecellekarsinom, til tross for den forferdelige sykdommens art; derfor en rettmessig kan ha håp om å behandle denne kreft.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din for å finne den beste tilgjengelige behandling for deg. Hvis du ikke er fornøyd med hans eller hennes svar til dine behov, ikke vær redd for å gå for en andre eller tredje mening. Noen ganger er det viktig å søke råd som passer best til dine interesser; derfor er det til din fordel å søke flere meninger om behandling av kreft.

Gjennomgå fraksjonert dose kjemoterapi og stråling. Disse to former for behandling som er mest effektive når behandling av de mest dødelige og alvorlige tilfeller av nyrecellekreft. Suksessraten for overlevelse er høy; Men konsekvensene av å bruke disse to former for intens behandling er også farlig også.

Spør om bruk av TomoTherapy HI-ART. Denne form for terapi er veldig kraftig, siden det er i stand til å benytte CT-teknologi for å lage et bilde av tumoren og administrere en 360 graders av akutt stråling til området for svulsten. Denne type terapi er ikke tilgjengelig på alle sykehus. Hvis dette er en form for behandling som interesserer deg, spør legen din for å se om du kan bli henvist til et annet sykehus som spesialiserer seg på denne behandlingen.

gjennomgå kirurgisk reseksjon av tumoren. Kirurgi kan være den mest effektive måten å bli kvitt svulsten helt og behandling av kreft. Imidlertid er kirurgisk fjerning kun tilgjengelig for de som har en bestemt stadium av kreft. Vanligvis når tumoren ikke har spredd seg til andre deler av kroppen, så er det mest ønskelig å gjennomgå kirurgi.

Palliativ Care for nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom er den vanligste formen for nyrekreft, ifølge MayoClinic.com. Det er rettet mot de cellene som linje nyre er tubuli, de små rør som bidrar til å filtrere blodet og fjerne avfall. Palliativ omsorg for kreftpasienter innebærer lettelser symptomene og bremse sykdommen spres for å bevare livskvalitet så lenge som mulig. For nyrecellekreft pasienter, biologisk behandling, i kombinasjon med smertestillende medikamenter, synes å være den mest lovende avenue av palliativ omsorg.

Insidens, metastaser og kirurgi

The National Cancer Institute (NCI) anslått at om lag 49 000 tilfeller av nyrecellekreft vil bli diagnostisert i 2009, og at kreften ville føre til ca 11.000 dødsfall. Ifølge MedlinePlus, er kreft diagnostisert oftest hos menn i alderen 50 og 70 og har allerede spredning til andre organer i en tredjedel av alle diagnoser. Hvis du er diagnostisert med kreft denne før den har spredt seg andre steder i kroppen, onkolog sannsynligvis vil anbefale en fullstendig eller delvis nefrektomi --- fjerning av hele eller en del av nyre hvori den ondartede sykdom er funnet. Det sistnevnte alternativ er vanligvis vellykket hvis bare en liten tumor er funnet og i slike tilfeller er så effektiv som fullstendig fjerning, i henhold til NCI.

Kjemoterapi & Stråling

Verken får kjemoterapi eller stråling har vist seg særlig vellykket i behandling av nyrecellekreft, ifølge MedlinePlus. Imidlertid kan disse behandlinger anvendes for å behandle kreft som har sekundære metastasized fra den opprinnelige malignitet i nyrene. Når nyrecellekreft har spredt utover nyrene dine, er prognosen relativt dårlig, selv om tiltak for å bremse kreften er spredt kan redusere symptomer og forlenge overlevelsestiden.

Biologisk Therapy

Den primære avenue av palliativ omsorg er biologisk terapi, også kjent som immunterapi, i henhold til NCI. Denne formen for terapi bruker dine "kroppens immunsystem, enten direkte eller indirekte, til å bekjempe kreft eller å minske bivirkningene som kan være forårsaket av noen kreft behandlinger."

Biologisk behandling kan benytte en eller flere biologiske responsmodifiser (brms) utformet for å fremme kroppens immunrespons mot nyrecellekreft. Ifølge NCI, BRM omfatter kolonistimulerende faktorer, monoklonale antistoffer, interferoner, interleukiner og ikke-spesifikke immunmodulerende midler. Interferoner har vist lovende i behandling av denne kreft, men interleukin-2 har vært enda mer effektiv. Imidlertid er sistnevnte neppe brukes med mindre du er relativt passer, så det kan ha sterke bivirkninger, inkludert mulige nyresvikt, hjerteinfarkt og blødning i fordøyelseskanalen.

Kolonistimulerende faktorer, som filgrastim, sargramostim, epoetin og oprelvekin stimulerer produksjonen av hvite blodlegemer, som ofte er utarmet under kjemoterapi. Monoklonale antistoffer, omfattende rituximab og trastuzumab, kan være konstruert for å retardere veksten av kreftceller, mens ikke-spesifikke immunmodulerende midler bolster eller stimulere immunsystemet. Eksempler på sistnevnte inkluderer levamisol og Bacillus Calmette-Guerin (BCG). Tiden i den eksperimentelle fasen er kreftvaksiner og genterapi, som begge kan være effektive i bremse tumorvekst i fremtiden, sier NCI.

Nyrecellekarsinom Ernæringsmessige tilnærminger

Nyrecellekarsinom er en kreft som former i små rør i nyrene. Legene tror et dårlig kosthold kan bidra til sykdommen utvikler seg, og at endringer i kostholdet kan gå hånd i hånd med tradisjonelle kreft behandlinger.

Diet som en medvirkende faktor

The Mayo Clinic rapporterer at kostholdsrelaterte problemer som overvekt og høyt blodtrykk øker risikoen for nyrecellekreft. Høyt forbruk av brød, ris og pasta kan også øke risikoen, ifølge en studie fra 2006 i International Journal of Cancer.

Diet Som Forebygging

The Mayo Clinic anbefaler et kosthold som fremmer sunn vekt og blodtrykk - nemlig å spise rikelig med frukt og grønnsaker.

Tradisjonelle behandlinger

Kirurgi er den vanligste behandlingen for nyrekreft, men leger kan også prøve stråling eller embolisering (kutte av strømmen av blod til tumoren).

Kosthold som behandling

AP John Institutt for kreftforskning støtter Kontrollert Amino Acid Therapy, som eliminerer amino-syre rik mat fra kostholdet for en kort tid. Behandlingen tar sikte på å frata svulsten av næringsstoffer som fremmer vekst.

Kosthold og tradisjonell behandling

Kontrollert Amino Acid Therapy er ment å supplere, ikke erstatte, tradisjonell terapi, ifølge AP John Institutt for kreftforskning.

Nyrecellekarsinom levealder

Nyrecellekarsinom er den vanligste form for nyrekreft; det er oftest diagnostisert hos menn i alderen 50 og 70 år gammel. Dessverre, cellegift og strålebehandling - to av bærebjelkene i kreftbehandling - synes i stor grad ineffektive mot nyrecellekreft, slik at leger vanligvis er avhengige av kirurgi for lokaliserte svulster, men kan prøve ulike tilnærminger dersom svulsten invaderer andre organer. Overlevelsesraten i stor grad avhenger av hvor langt sykdommen er kommet på diagnosetidspunktet.

Tumor Node Metastase

Staging midler som bestemmer hvor langt en kreft har kommet. Leger bruker et system kalt tumor metastaser (TNM) å iscenesette nyrecellekarsinom. Den T-komponenten beskriver størrelsen av den primære tumor og er målt på en skala fra 0 til 4. N komponent måler på en skala fra 0 til 3, i hvilken grad kreften har invadert nærliggende lymfeknuter. M-komponenten måler i hvilken grad kreften har spredning eller spredt seg til fjerne organer. Kombinasjonen av TNM blir brukt til å tildele kreft til en bestemt scene.

Stage I

En TNM av T1, N0, tilsvarer M0 å iscenesette I, noe som betyr at kreft er mindre enn 7 cm i diameter og har ikke spredd seg utover nyrene. Trinn I er ganske herdbar siden leger kan kirurgisk avgifts del av eller hele nyren (en prosedyre kalt en nefrektomi) for å fjerne svulsten. Leger ofte beskrive forventet levealder for ulike stadier i form av fem-års overlevelse. Ifølge American Cancer Society, er den fem-års overlevelse for stadium I 81 prosent, noe som betyr at 81 prosent av pasienter med stadium I kreft er i live etter fem år.

Stage II

Trinn II tilsvarer T2, N0 og M0 betyr at svulsten er mer enn 7 cm på tvers, men er fortsatt begrenset til nyrene. Igjen, siden disse tumorer er opererbar det er en høy suksessrate. Ifølge American Cancer Society, er den fem-års overlevelse 74 prosent for pasienter diagnostisert med stadium II nyrecellekarsinom.

Stage III

Stage III tilsvarer T3, N0 M0 eller T1-T3, N1, M0; Det betyr enten at svulsten har spredd seg til nærliggende lymfeknuter, eller det har spredd seg til en stor blodåre eller vevet rundt nyrene. Stage III er vanskeligere å behandle med hell enn stadium II eller I; ifølge American Cancer Society, har stadium III en fem-års overlevelse på 53 prosent.

Stage IV

Stadium IV er den minst herdbare og mest vanskelig å behandle; Det betyr enten at svulsten har spredning og invadert andre organer (M1) eller at det har vokst gjennom fiberlaget rundt nyrene (T4). Ifølge American Cancer Society, er den fem-års overlevelse for stadium IV bare 8 prosent. Leger kan prøve cellegift, strålebehandling eller kirurgi for å behandle sekundære svulster i andre organer; selv, som i 2009, oddsen for suksess med tiden tilgjengelig teknologi var dessverre fortsatt ganske lav.

Betraktninger

Jo før kreften er fanget bedre - stadium I og II er mye mer behandles og forventet levealder / overlevelse er mye bedre enn for stadium III eller IV. Uavhengig av hvor langt sykdommen har kommet, stue med nyrecellekreft er en vanskelig opplevelse. Vurdere å bli en støttegruppe der du møter andre mennesker som står overfor den samme utfordringen, og vet hva du går gjennom. Hvis du har spørsmål om din tilstand, er den beste personen til å konsultere legen din.

Slik Cure det symtoms av en øreinfeksjon

Dette er en artikkel om hvordan å kurere symptomene på en ørebetennelse. Hvis du ønsker å vite hvordan å kurere symptomene på en øreinfeksjon, kan du lese denne artikkelen for å finne ut hvordan.

Slik Cure det symtoms av en øreinfeksjon

•  Drikk rikelig med vann når du har en ørebetennelse. Du vil hjelpe musklene arbeide på en måte å lette infeksjonen. Hvis du legger deg ned eller sove, sørg for at du løfte hodet mye for å fremme drenering. Hvis du ikke gjør dette, kan du våkne opp i mer smerte.

Tørre slimhinneavsvellende nesespray og medisiner. De vil også fremme drenering av dine øreganger. Du kan bruke smertestillende for å hjelpe med smerte. Husk at hvis smertene vedvarer, bør du oppsøke lege. Du kan trenge antibiotika.

For å hindre ørebetennelse, sørg for at du er ekstra forsiktig når du svømmer eller bader. Bruk ørepropper hvis du må.

Hva er årsakene til Clear Cell nyrecellekarsinom?

Clear-celle nyre-cell carcinoma er en vanlig form for nyrekreft preget av bleke eller klare kreftceller. Mens legene ikke kjenner de nøyaktige årsakene til denne kreftformen, de har identifisert flere potensielle risikofaktorer.

Fakta

Nedsatt-cellecarcinom utgjør omtrent 90 prosent av alle tilfeller av nyrekreft, ifølge American Cancer Society. Clear-cellecarcinom står for omtrent 80 prosent av alle tilfeller av nyrecellekreft.

Clear Cell Carcinoma

Leger skille klart cellekreft fra andre former for nyrecellekreft basert på mikroskopiske forskjeller i utseende. ACS rapporterer tilsvarende underliggende risikofaktorer for ulike former for nedsatt-cell carcinoma.

Ervervede Mutasjoner

DNA endringer ervervet etter fødselen står for mesteparten av mobiltelefon mutasjoner som fører til nyrekreft, bemerker ACS. Om lag 75 prosent av clear-celle-karsinom pasienter har kjøpt endringer i et gen kalt VHL, som normalt bidrar til å undertrykke tumor utvikling.

Risikofaktorer

ACS siterer potensielle risikofaktorer for ervervet genetiske endringer som omfatter røyking, fedme, kjemisk eksponering, høyt blodtrykk, mannlig kjønn, afrikansk-amerikansk kulturarv og tilstedeværelsen av avansert nyresykdom.

Arvet Mutasjoner

Arvet endringer i tumor-undertrykke fumarat hydratase genet kan også opprette en økt risiko for utvikling av nyre-cellekreft, melder ACS.

Jak uniknąć sztywny kark podczas snu

Budząc się rano z sztywność karku jest częstym problemem. Aby pokonać sztywny kark, starają się unikać potencjalnych przyczyn. Ból jest na tak stopniowo przez całą noc, nie zdają sobie sprawy, boli aż do następnego ranka. Wykonaj następujące kroki, aby zidentyfikować i naprawić problemy sztywne szyi.

Instrukcje

Użyj właściwego poduszkę. Upewnij się, że poduszka podnosi głowę około trzech centymetrów wyższy od swojego ciała, gdy leżąc na plecach lub boku. Dobre poduszki kołyski głowę wygodnie i utrzymuje szyję obsługiwane przez noc. Spanie z szyi pod nienaturalnym kątem jest najczęstszą przyczyną szczepu szyi. Rozważyć zakup specjalnie zaprojektowanego szyję poduszkę jeśli często budzę się z sztywność karku.

spać na twardym materacu. Nawet jeśli masz odpowiednią poduszkę, miękkie, ugięcia materaca można pokonać dobrą postawę podczas snu. Dobra postawa w nocy jest tak samo ważne jak dobrej postawy w ciągu dnia. Idealnie, materac i poduszka powinny łączyć, aby utrzymać kręgosłup i szyję w linii, aby zapobiec napięcie mięśni i sztywność karku.

Unikaj spania w projekcie. Otwarte okno sypialni i świeże powietrze to przynosi może być korzystne, ale jeśli wiatr wieje w na szyi przez całą noc, może się zrelaksować mięśnie prowadzi do sztywności rano. Spanie z klimatyzatora może zrobić to samo. Jeśli musisz spać przy otwartym oknie lub w klimatyzację, przenieść swoje łóżko, aby umieścić w sypialni, gdy nie jesteś w projekcie.

Nie należy spać na brzuchu. Ta postawa podnosi głowę nieprawidłowo i może zmusić głowę, aby włączyć się zbyt daleko na bok, napinając szyję. Jeśli masz tendencję do roli na brzuchu podczas snu, spróbuj umieścić poduszki na każdej stronie ciała, aby utrzymać się z toczenia.

rozładować napięcie w szyi za pomocą kilku prostych ćwiczenia rozciągające przed snem. Stres może zbudować w ciągu dnia, a jeśli nie podejmie kroki w celu zrelaksowania szyi, szczep może nasilać się w nocy. Może to również pomóc, aby rozciągnąć się w łóżku, gdy budzisz się rano, zanim wstanie z łóżka.

Skonsultuj się z lekarzem, jeśli sztywność karku utrzymuje mimo wszystkich wysiłków, aby to poprawić. Przewlekłe sztywność karku może być symtom z bardziej poważnych problemów.

Wskazówki

  • Prawo szyi poduszka jest indywidualny wybór na podstawie rozmiaru, wagi i innych szczególnych warunkach może być. Zobacz sekcję źródłem informacji i źródeł poduszki szyi.

Jak radzić sobie z zatruciem pokarmowym w Zagranicą

Podczas podróży do innego kraju, zawsze jest szansa, że ​​będzie można dostać zatrucia pokarmowego. Nie zawsze wiesz, w góry, czy pewna restauracja jest bezpieczny, czy jedzenie jesteś o do konsumpcji jest dobra, więc trzeba być przygotowanym na najgorsze. Ten artykuł pokaże Ci, jak najlepiej przygotować się i radzić sobie z zatruciem pokarmowym podczas podróży za granicą.

Instrukcje

Planować Przed podróżą

przygotowawcza może zrobić rzeczy o wiele łatwiejsze, jeśli się zatrucia pokarmowego podczas podróży za granicą. Pierwszym krokiem jest, aby uzyskać informacje na ubezpieczenie zdrowotne razem i wziąć nosić karty ubezpieczenia zdrowotnego z tobą, tak, że masz to dostępne, jeśli masz zatrucie pokarmowe i wymaga leczenia.

Często tylko o ubezpieczenie zdrowotne nie jest wystarczające. W obcym kraju, dostawca medycznej może obawiać się, że firma ubezpieczeniowa nie pokryje zdrowie dla kosztów poniesionych w innym kraju. Skontaktuj się z firmą ubezpieczeń zdrowotnych i zadać to konkretne pytanie. Jeśli są objęte, je napisać do ciebie list potwierdzający to, że zawiera informacje kontaktowe dla lekarza zagranicznego lub zadzwonić do szpitala, jeśli są pytania. Carry ten list ze sobą podczas podróży.

Czy środki pieniężne i / lub karty kredytowe dostępne są na pokrycie wydatków na uzyskanie leczenia zatrucia pokarmowego podczas podróży zagranicznych. Nawet jeśli masz ubezpieczenie zdrowotne i mieć pismo od firmy ubezpieczeniowej, zdrowotnej, lekarz może odmówić jego przyjęcia, a jedynie traktować Cię, jeśli masz fundusze dostępne. Możesz spróbować i dostać zwrot kosztów przez ubezpieczenie zdrowotne później.

Badania kraj, w którym będziesz w podróży. Dowiedz się, w ogóle żadnych ostrzeżeń należy zważać na temat jakości żywności i wody tam. Najlepszym sposobem na to jest do odwiedzenia Centrum Kontroli Chorób i Prewencji domowa, uszeregowane zasobów. To daje aktualizacje na temat wszelkich rodzajów spraw żywności i wody, aby wiedzieć w danym kraju.

W Centrum Kontroli Chorób i Prewencji Serwisie znajdziesz spojrzeć na niektórych odcinkach, jak zatrucie pokarmowe przez toksyn morskich i bezpiecznej żywności i wody. Czytając te sekcje, można dowiedzieć się, czego unikać i co robić, aby być bezpieczniejsze podczas jedzenia i picia, w obcym kraju. Na przykład, unikać surowych potraw jak warzywa, jeść gotowane jedzenie, gdy jest jeszcze gorący i jeść tylko owoce, które skórki.

Dowiedz się, co żywności zatrucia i jej objawy teraz, tak, że jeśli będziesz wiedzieć podczas podróży, że może być zatrucie pokarmowe. Stronie internetowej CDC mówi o morskich toksyn żywności zatrucia ryb i skorupiaków, na przykład. Symtoms zatrucia pokarmowe w ogóle to nudności, bóle mięśni, osłabienie, zawroty głowy, wymioty i biegunkę. Może również wystąpić gorączka.

Czynienia z zatruciem pokarmowym ile w państwie obcym

Po przyjeździe do hotelu w obcym kraju, pierwszym krokiem jest zapewnienie zdjęcie informacje kontaktowe alarmowe do swoich krewnych w Stanach Zjednoczonych, w przypadku gdy masz problem. Ponadto, nieść ze sobą takie informacje w portfelu, tak aby szpital wie, z kim się skontaktować, jeśli nie jest to nagły wypadek.

Zapytaj hotelu o restauracji poleciliby, które są bezpieczne. Gdy już wiesz, gdzie możesz zjeść, jeśli masz wolne Internet, w trybie online i sprawdzić, czy są jakieś negatywne opinie w ramach tych restauracji.

Po przyjeździe w restauracji, patrzeć na warunkach przed jedzeniem. Jeśli miejsce wygląda brudne i nie dobrze utrzymane, zjeść gdzie indziej.

Jeśli są posiłki w restauracji, a jedzenie serwowane jest i wygląda wątpliwa, nie jedz go. Powiedz im, że uważasz, że coś jest nie tak i wysłać jedzenia z powrotem. Jeśli jedzenie smakuje śmieszne, powiedz kelnera i oddać.

Jeśli uważasz, że masz zatrucie pokarmowe, spojrzeć na nasilenie objawów. Jeśli tylko mają łagodny biegunkę i skurcze, może nie trzeba się z lekarzem. Jednak, jeśli masz krwawe biegunki, gorączka powyżej 101 stopni Celsjusza, Twój wymioty jest ciężka, masz uporczywy ból brzucha i masz trudności z połykaniem lub oddychaniem, zgłaszają się na leczenie natychmiast.

Jeżeli nie można zwrócić się do lekarza lub objawy są łagodne, są pewne rzeczy, które możesz zrobić dla siebie. Pij dużo płynów, aby pomóc dostać się toksyn z organizmu, nie starają się prowokować wymiotów lub wziąć produkt przeciwbiegunkowych i przywrócić mdłe żywności raz zaczynasz czuć się lepiej. Picia Gatorade pomoże uzupełnić utracone elektrolity, cukru i sodu.

Niech wie, że restauracja ma zatrucie pokarmowe, dzięki czemu mogą one uniemożliwić innym narażone na samym złe jedzenie. Ponadto, można rozważyć umieszczenie informacji na stronie internetowej podróży po powrocie końcówki z podróży, aby obiekt wiedzieć miejsc wypatrywać.

Wskazówki

  • Dowiedz się przybliżone koszty leczony na zatrucie pokarmowe w obcym kraju. Wtedy będziesz wiedzieć, ile pieniędzy trzeba będzie dostępna w celu uzyskania leczenia.
  • Jeśli jedzenie smakuje śmieszne, nie jeść. Może to być wyraźny sygnał, że jedzenie jest zepsute.
  • Aby być naprawdę bezpieczne, unikać surowych pokarmów i pić wodę mineralną.
  • Ryzykowne jedzenie jeść w obcym kraju jest owoce morza.
  • Jeśli uważasz, że masz zatrucie pokarmowe, nawet, jeśli objawy nie są ciężkie, to jest zawsze dobry pomysł, aby zwrócić się do lekarza, aby upewnić się, że jesteś w porządku.

Co to są migreny z ogniskowymi objawami neurologicznymi?

Migrena jest chorobą zakorzenione w nieprawidłowej aktywności mózgu, które zwykle dysponuje obezwładniającej ból głowy, wraz z takimi objawami, jak nudności, światła i czułość dźwięku, drętwienie i zaburzenia widzenia. Te zaburzenia widzenia nazywane są ogniskowe objawy neurologiczne lub znaki.

Progresji choroby

Ataki migreny mogą zacząć od uprzednich fazy gościnnie objawów należą: zmęczenie, ból szyi i nietolerancja światła, dźwięku i / lub zapachy. Dla niektórych, faza aura występuje obok, wyposażony zaburzenia widzenia.

Migreną z aurą

Około 20 do 40 procent pacjentów z migreną --- cierpiących na migrenę --- przeżyć fazę aury poprzedzający najgorszego ataku. Jeśli migreną nie zauważyć objawy zwiastunów, fazy aura prawdopodobnie niech wiedzą, ból przychodzi.

Aura fazowe Symtoms

Ogniskowe objawy neurologiczne w fazie aury może być subtelne --- kropki światła --- lub bardziej dramatyczne, w tym częściowej utraty wzroku. Inne objawy to widząc faliste lub zygzakowate linie lub migające światło, drętwienie i niewyraźną mowę.

Skok i Migrena Aura Confused

Migrena objawy aury i objawy udaru zakładką (drętwienie, zaburzenia mowy, utrata wzroku i osłabienie mięśni). Przemijający napad niedokrwienny lub niewielki udar mózgu, to znak ostrzegawczy z ciężkim udarze mózgu, ale może to być mylone z migreną.

Skok i Migrena

Rzadko migraineur z aurą mogą mieć skok w czasie ataku. Czynniki ryzyka to palenie tytoniu i stosowanie pigułek antykoncepcyjnych. Migraineur kobiety w wieku rozrodczym mają prawie trzy razy większe ryzyko niż nie-migraineur kobiet w tym samym wieku.