Digidexo.com

allergi mot kneprotese

Allergi mot Mint

Allergi mot Mint


Mint kan legge til en kjølig, forfriskende smak til noe. Mint hjelper kjølige drinker føler kjøligere og kjøtt som lam bringe frem sine smaker. Mint er en naturlig urt som frisker pusten og har visse helbredende krefter. Dessverre, noen mennesker lider av mynte allergier med symptomer som blir ganske alvorlig.

Allergiske Reaksjoner

Ifølge Cleveland Clinic, oppstår en matallergi når kroppen feilene en mat eller en ingrediens i mat som noe skadelig. Kroppen deretter bygger sitt forsvar mot denne ingrediensen. Den allergiske reaksjonen oppstår når kroppen begynner å kjempe med hva den tror er en inntrenger.

Effekter

Ifølge Medhelp.org, kan en mint allergi påvirke en persons liv betraktelig. Flere merker av tannkrem og munnskyllevann er smaksatt med mynte. Mint allergikere ofte må kjøpe spesielle mynte frie merker som koster langt mer enn vanlige merker. De fleste pust mints er også stengt for mint allergikere på grunn av mengden av mynte de inneholder.

Historie

Den første kjente bivirkning mynte skjedde i 1940-årene. To Florida bartendere led kontakteksem når de gjorde drikker som inneholder mynte blader.

Betydning

Selv om naturlig mint er en ganske vanlig ingrediens, det store flertallet av reaksjoner faktisk kommer fra mynte derivater. Mint smakstilsetninger som finnes i mange tannkrem, godteri og munnskyllevann skaper størst problemer. Naturlig mynte står for en svært liten mengde av bivirkninger.

Fysiske reaksjoner

En allergi mot mint kan føre til et bredt spekter av fysiske reaksjoner. Mindre symptomer som kløe, hevelse og utslett danner på huden er ganske vanlig. Men noen lider av langt mer alvorlige symptomer som økt puls, blodtrykksfall og pustevansker.

Allergi mot klor i svømmebasseng

Allergi mot klor i svømmebasseng


En klorallergi er en potensielt farlig og skadelig allergi som kan forårsake milde til alvorlige symptomer. I noen tilfeller kan et klor allergi være en plage i beste fall, mens det i andre tilfeller kan det være livstruende. Det er viktig å identitet eventuelle klor allergier for å bestemme om klor eksponering er et problem for deg. Svømmebassenger bruke en stor konsentrasjon av klor som kan forverre klor allergi.

Beskrivelse

En klorallergi er en allergi mot den kjemiske klor, som vanligvis finnes i vann sanitær og i svømmebassenget vann. Klor allergi kan oppstå med flere forskjellige symptomer, så det kan noen ganger være vanskelig å oppdage om en allergi faktisk eksisterer, og hvis det var det klor som utløste symptomene i det hele tatt. Klor allergi vanligvis dukker opp som neseproblemer, men av og til et utslett eller hvite humper kan vises over hele kroppen.

Symptomer

De vanligste symptomene på en allergi mot klor inkluderer kløende eller rennende øyne, røde øyne, tett nese, hoste og en kløende eller røde utslett; men i alvorlige tilfeller kan en klor allergi utløse astmalignende symptomer der lungene kontrakten og innsnevrer luftveiene. Dette kan føre til vanskeligheter med å puste, noe som kan være svært farlig i et svømmebasseng. Hvis pusten virker anstrengt eller vanskelig rundt klor, så er det sannsynlig enn en allergi eksisterer. Rådfør deg med lege umiddelbart hvis du merke noen av disse allergiske symptomer.

Misforståelse

Mange tror at de har en klor allergi når det faktisk, alt de har er en følsomhet for klor og kjemikalier som ikke er allergirelaterte. Noen av symptomene for klor følsomhet er identiske med symptomene for allergier, som kan gjøre det enda vanskeligere å identifisere en ekte allergi. Rådfør deg med helsepersonell for å finne ut om symptomene dine kommer fra en allergi eller bare vanlig kjemisk følsomhet.

Forebygging / løsning

Allergi angrep kan enkelt forebygges med fjerning av klor fra svømmebassenger, rengjøring produkter og drikkevann. En vann distiller typisk kan fjerne det meste av klor fra vannet. Svømmehaller kan desinfiseres med andre materialer, som for eksempel brom. Noen bassenger tilbyr også sanitær gjennom en salt-basert produkt.

Advarsel

Ifølge Web MD, barn som tilbringer mye tid i svømmebassenger øke sin risiko for nasal allergi og astma. En 2009 studie av Pediatrics Journal studerte 847 tenåringer som regelmessig svømte. Tenåringer som har brukt mer enn 1000 timer i et svømmebasseng i hele sitt liv var 7 til 14 ganger mer sannsynlig å ha problemer med allergi enn barn som tilbrakte mindre enn 100 timer i et basseng. Det er viktig å overvåke barna nøye og merk eventuelle endringer i allergisymptomer med hvert besøk til bassenget.

Hvordan leve med allergi mot dyrehår

Hvordan leve med allergi mot dyrehår


Allergi mot dyrehår er ikke forårsaket av håret selv, men av et protein som finnes i dyrets spytt og dander. Heldigvis har du muligheter for å håndtere allergien annet enn å bli kvitt kjæledyr.

Bruksanvisning

•  Vask kjæledyret ukentlig. Dette vil redusere allergen nivåer. Bruk en veldig mild hund eller katt sjampo for å hindre at kjæledyret huden blir for tørr.

Gni pet ned med destillert vann daglig. Det bidrar til å redusere allergen nivåer betydelig.

Bruk en av allergen reduksjon produkter på markedet. De selges i dyre forsyne butikkene; du kan bruke dem i stedet for destillert vann.

Vacuum daglig. Bruk en støvsuger med en god HEPA filter. Vakuum møbler og forheng, samt gulvet.

Vurder å fjerne tepper. Glatte gulv som fliser eller tre er mye lettere å rengjøre, og dyrehår ikke klistrer seg fast til disse flatene.

Bruk en luftfiltreringssystem i huset.

Minimer stoppede møbler og myke ullen overflater, som kan gjemme allergener.

Damp-støv minst en gang i uken. Allergenene er luftbåren, og kan holde seg til gjenstander rundt huset, for eksempel lampeskjermer eller bilderammer.

9. Hold kjæledyr ut av soverommet.

Velg en sofa eller stol som vil være kjæledyret spot og dekke den med et ark. Det vil være lettere å holde kjæledyret av møbler hvis kjæledyret har en utpekt stykke møbler for å sitte på.

Vask sengetøy en gang i uken.

Vask eller tørk av kjæledyr leker ofte. De bærer allergener.

Confine kjæledyr til enkelte rom hvis du har et stort hus.

Vask hendene etter å ha spilt med kjæledyret ditt.

Hold kjæledyr utenfor hvis du har et trygt sted for dem. For hunder, betyr dette et inngjerdet tun og et hundehus for ly. Katter bør ikke holdes utenfor, med mindre du bor i et område langt borte fra trafikk og naturlige predatorer.

Vurdere å ta allergivaksinering for å hjelpe desensitize deg for allergener.

Tips og advarsler

  • Kjæledyr allergener kan eksistere i et hus lenge etter at kjæledyret er borte. Hvis du har allergi mot dyrehår og flytter til en ny bolig, sjekk om den tidligere beboer hadde kjæledyr. I så fall bør du ta ekstra forholdsregler for å vaske huset, spesielt tepper, før du flytter inn. Det kan være lurt å vurdere å ansette en spesialist hvis allergi er alvorlig.

Hvordan leve med allergi mot mugg

Hvordan leve med allergi mot mugg


Mugg er forårsaket av en rekke sopp, og som regel vises på fuktige steder. Allergi mot mugg er vanligvis luftveiene, og kan variere fra mild til ganske alvorlig.

Bruksanvisning

•  Opprettholde innendørs luftfuktighet under 45 prosent. Mugg trenger fuktighet for å trives.

Reduser fuktigheten med et klimaanlegg, og måle nivåer i hjemmet ditt med et hygrometer.

Bruk en avfukter for å redusere luftfuktighet.

Rengjør klimaanlegg og avfukter vents daglig, og skifte filtre ofte.

Hold huset ditt godt ventilert til enhver tid. Luft og sol er dine beste våpen mot mugg.

Opt for et hjem som har vinduer på badet. Hold vinduer åpne litt både under og rett etter å ha tatt en dusj.

Ventiler badet ved hjelp av en vifte, og / eller bruke en varmelampe for å hjelpe tørke opp fukt om å ha et vindu er ikke mulig.

Unngå tunge tepper og tapeter. Begge samler mugg.

Trekk opp tepper hvis mulig, og erstatte med fliser eller parkett, eller noen annen form for glatt overflate.

Unn vegger med en anti-mold / mugg primer hvis du ønsker å tapetsere. Dette vil bidra til å forhindre eventuelle sopp fra vokser under tapet. Unngå stoff eller sterkt profilert bakgrunn.

Bruk oljebasert maling i stedet for vannbasert når du maler huset ditt. Oljebasert maling synes å tiltrekke seg mindre mugg.

Eliminer eller reduser antall planter inne i huset ditt. De øker luftfuktighet.

Fix utette rør, ødelagte jordiske dreneringssystemer, og andre kilder til vannlekkasje.

Sett en lav-effekten pære i mørke skap. La det brenne til enhver tid for å redusere mugg vekst.

ut-av-sesongen Butikk klær i lufttette plastposer. Produkter som vakuum-forsegling er nå tilgjengelig.

Rengjør mugg tepper med et teppe sjampo eller noen skummende såpeløsning. Fjern såpe ved å tørke av med en våt klut. Tørr i solen hvis mulig.

Fjern mugg fra møbler med såpe og vann, eller bruk en utvannet alkohol.

Vask dusjforheng hver uke eller så - eller bruke en mugg-bestandig liner.

Legg et supplement av vitamin C med bioflavonoider til kosthold - 1000 til 5000 mg per dag fordelt på flere doser. Det hjelper kroppen din å takle allergener og reduserer betennelse.

Bruk 500mg quercetin to ganger daglig. Det bidrar til å redusere allergiske reaksjoner og støtter immunsystemet.

Bruk en kirurgisk maske mens du rengjør mugg hvis du er veldig allergisk. Ta hyppige pauser.

Tips og advarsler

  • Uferdige kjellere er en enestående kilde til mugg. Hvis det overhodet er mulig, dekke skitt med betong. Hold kjellere tørt og godt ventilert for å redusere mugg vekst. Hvis det er nødvendig, ha området profesjonelt behandles.
  • Unngå å bruke kommersielle mugg fjerning på badet. De er svært giftig, og puste inn dampen kan være verre for lungene enn mugg selv. I stedet bruker løsninger av boraks og vann eller eddik og vann, eller kjøpe en av de ikke-giftige mugg fjerning som selges i helsekostbutikker.
  • Rengjør baderomsfliser ofte.
  • Se en lege hvis du har symptomer som tetthet i brystet, kontinuerlig hoste og / eller kveling, tung pust, eller følelsen av at du er kortpustet. Du må kanskje en inhalator eller en annen type medisin mens du får mugg under kontroll.

Allergi mot Rice

Som med noe mat, er det mulig for folk å ha en allergi mot ris. Symptomer kan kjøre gamut fra mild til livstruende. Hvis en allergi mot ris er mistenkt, bør medisinsk hjelp søkes.

Identifikasjon

De vanligste allergiske reaksjoner på ris har elveblest, magesmerter, oppblåsthet, oppkast og diaré.

Funksjon

Når kroppen identifiserer et stoff som et allergen, for eksempel ris, produserer den immunglobulin E antistoffer og histaminer å håndtere hva den anser for å være en trussel.

Betraktninger

For noen mennesker med alvorlige allergier mot ris, kan symptomer inkluderer et fall i blodtrykket, lukking av halsen og pusteproblemer.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen kur for en ris allergi. Den beste måten å hindre en allergisk reaksjon er å unngå ris og eventuelle produkter som inneholder ris.

Advarsel

Noen produkter, slik som sjampoer og kremer inneholder ris. Hvis du er sterkt allergisk mot ris, vil du sannsynligvis ha en reaksjon på disse produktene også.

Symptomer på Allergi mot Ull

Mens allergi mot ull finnes, de er mye mindre vanlig enn ofte antatt. Hudirritasjon er ofte feilaktig som et symptom for ull allergi, selv når det er teksturen i stoffet, ikke dens kjemiske sammensetning, forårsaker problemet. Det er visse måter å bestemme tilstedeværelsen av en ull allergi.

Hudirritasjon

En ull allergi vil nesten alltid manifestere med et kløende utslett, som kan ligne på elveblest eller eksem. Irritasjon begynner vanligvis nesten umiddelbart etter kontakt med ull.

Nesetetthet

En person som er allergisk mot ull vil ofte oppleve irritasjon i nese, inkludert nysing, lunger, kløe og svie. Dette kan også være på grunn av støv og andre irritanter som kan være fanget i ull fiber.

Eye Irritasjon

I nærvær av ull, vil noen som er virkelig allergisk oppleve rødhet, hevelse og kløe i øynene.

Bestemme Årsak

Alle med en mistenkt ull allergi kan prøve seg et element laget med en mykere fiber, slik som naturlig fleece. Dette kan avgjøre om det underliggende problemet er sensitiv hud eller en ekte ull allergi.

Allergi tester

Den eneste sikre metoden for å diagnostisere en allergi er en test utført av en lege. Mange allergikere tilbyr omfattende hud-testing, inkludert dusinvis av potensielle gjerningsmennene.

Symptomer på allergi mot sjokolade

Symptomer på allergi mot sjokolade


Sjokolade allergi kan være mild eller alvorlig, og kan forekomme opp til tre timer etter inntak av sjokolade. Selv om allergi mot kakaobønnen i seg selv kan være sjeldne, det er nok av ingredienser som er involvert i å lage sjokolade som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Hodepine

Hodepine er et vanlig symptom på allergi mot sjokolade. Bearbeidet sjokolade inneholder melk og noen ganger nøtter, noe som kan utløse disse symptomene.

Hudreaksjoner

Elveblest, utslett og rektal kløe kan oppstå. Disse lar seg behandle med aktuell kremer.

Astma og kaldt symptomer

Tungpustethet og kortpustethet kan oppstå hvis du er allergisk mot sjokolade. Disse kan behandles ved hjelp av en inhalator foreskrevet av legen din, eller antihistaminer for en rennende nese og nysing.

Betraktninger

Fordi kakao i sjokolade kan også inneholder koffein, fargestoffer, gluten, mais sirup, soya lecithin, eller andre kjemikalier, kan disse potensielt være årsaken allergiske reaksjoner.

Diagnose

En allergi test kan bidra til å bestemme en intoleranse for sjokolade, eller intoleranse overfor ingrediensene i sjokolade. Dette vil innebære å injisere mat ekstrakter inn i huden din og studere reaksjonen.

Allergi mot Protein

Allergi mot Protein


Protein danner grunnlaget for alle kjøtt- og meieriprodukter. Mens kjøtt allergi er sjeldne, allergi mot proteinet i meieriprodukter er faktisk ganske vanlig, spesielt i babyer med sine umodne immunforsvar. Noen folks immunforsvar behandle protein som en trussel mot kroppen og overreagerer på sin tilstedeværelse. Resultatet er en ubehagelig og potensielt livstruende sett av symptomer som gjør det verdt å ta skritt for å hindre en reaksjon.

Protein allergisymptomer

Hvis barnet ditt utvikler hyppig diaré, oppkast eller blodig avføring, kan dette være en indikator på et protein allergi. Barnet kan også utvikle en hud utslett eller eksem, som er lett å forveksle for vugge cap. Se eksem, som kan spre seg. Hvis venstre ubehandlet, kan det sprekke, blø og bli infisert. En alvorlig melkeallergi kan forårsake anafylaksi. Det er en potensielt livstruende medisinsk nøds preget av hevelse i ansikt, øyne, lepper, tunge og svelg, elveblest og kløe, og pustevansker. Dersom du eller noen i familien din har en reaksjon som dette, komme til et sykehus umiddelbart.

Diagnose

Hvis legen mistenker noen form for matallergi, kan hun henvise deg til en allergolog for å bekrefte nøyaktig hva matvarer som forårsaker den allergiske reaksjonen. Allergolog kan utføre en hudtest som huden din er riper med en dråpe allergen for å se om den reagerer. Matallergier kan også bli identifisert gjennom en spesiell blodprøve. Ifølge life123.com, er kumelk hovedansvarlig for protein allergi hos barn, men peanøtter, reker og sjømat kan være den primære kilde for protein allergi hos voksne. Det er viktig å vite hva slags mat du er allergisk mot det, kan du umiddelbart begynne å gjøre de nødvendige endringer i kostholdet.

Melkeproteiner

Bortsett fra kumelk, smør, ost og iskrem, hvis du eller noen i din familie har en melkeallergi, er det avgjørende å sjekke alle ingrediens etiketter for melkeprodukter. Ord å vurdere omfatter butter faste stoffer, kalsiumkaseinat, kaseinat, sjokolade, fløte, rømme, vaniljesaus, ghee, half-and-half, pressevisningen, lactalbumin, lactoglobulin, laktose, malted melk, ikke-fete melketørrstoff, nougat, Simplesse, natrium caseinate, serum og myse. Mange produkt etiketter spesifikt liste allergener inkludert melk.

Kosttilskudd endringer

Når du vet du eller et familiemedlem har en melkeproteinallergi, kan du begynne å eliminere melkeprodukter fra kostholdet. Hvis ammet barnet utvikler en melkeallergi, kan du fortsatt kontrollere det ved å endre din egen diett. Du kan erstatte mange produkter melk med soya eller ris produkter. Melk i matlaging kan ofte erstattes med vann eller eplejuice. Du kan fortsatt få de helsemessige fordelene av melk gjennom kosttilskudd som kalsium og vitamin A og D.

Permanens

Melk protein allergi kan utvikle seg til enhver tid, og kan sikkert være permanent, men mange barn vokser denne type matallergi. Du kan ha barnet testes med jevne mellomrom, eller med legen din tilsyn, prøve ham på små mengder av meieriprodukter. Hold difenhydramin og adrenalin i huset hvis barnet ditt har en alvorlig matallergi.

Allergi mot Valper

Allergi mot Valper


Hunder kan være menneskets beste venn, men for noen mennesker, kan valpene være en kilde til nysing og kløende, rennende øyne. Noen hundeelskere velger å behandle eller bor sammen med sine allergisymptomer av hensyn til familiens kjæledyr, mens de som lider av alvorlige allergiske reaksjoner må sky sine pelskledde venner. Hvis du er å vedta en valp og finner ut at du lider av allergi, det er skritt du kan ta for å minimere dine symptomer.

Scope

Nesten halvparten av alle amerikanske husholdninger har en hund eller katt, og omtrent 10 prosent av befolkningen er allergisk mot dem, i henhold til American College of Allergy, Asthma & Immunology. Hastigheten er høyere for personer med astma: mellom 20 og 30 prosent lider av kjæledyr allergi. Katt allergi er mer vanlig enn hunden allergi, og folk med hund allergi kan være allergisk mot alle hunder eller bare til visse raser.

Valper vs. Dogs

En hundens pels endringer som det vokser, og valp dander kan avvike fra dander av en voksen hund. Dermed valper kan utløse allergier som voksne hunder ikke gjør det, og vice versa. Hvis du velger en valp som kjæledyr, vil du ønsker å eksponere deg selv til både valper og voksne hunder av rasen du foretrekker, å sørge for at du ikke har allergi mot enten. For eksempel kan Schnauzer valper utløse en allergisk reaksjon mens voksne ofte ikke. Likeledes kan golden retriever valper ikke utløse angrep, men voksne kan.

Raser

Mens det er ikke noe slikt som en virkelig hypoallergenic valp, noen raser produserer mindre dander og er dermed bedre tolerert av folk med hund allergi. Hårløse raser - for eksempel den kinesiske crested og den meksikanske hårløs, eller Xoloitzcuintli - blir stadig mer populært blant allergikere. Andre raser som kaster minimalt, og produserer lite dander inkluderer puddel, schnauzer, krøllete håret bichon frise, den lille maltesisk, og den portugisiske vannhund.

Årsak

Personer med allergi mot valper ikke reagerer på hund hår selv, men til dander, eller hud flak, under valpens pels. Allergiske symptomer, inkludert nysing, rennende øyne og pustevansker, kan skje i løpet av noen minutter av eksponering. Symptomer kan bygge over en periode på åtte til 12 timer, selv om personen ikke lenger er i nærheten av en valp. Personer med alvorlig allergi kan reagere på dander funnet på klærne til noen som har hatt siste kontakt med en hund.

Alvorlig Allergi

Folk som er svært allergisk mot valper kan utvikle alvorlige pusteproblemer når de utsettes for dander. De kunne finne seg hoste og pusteproblemer i løpet av 15 til 30 minutter med kontakt med en hund. Noen mennesker vil også utvikle et utslett eller elveblest i ansiktet, nakke og øvre del av brystet. Og for folk med astma, kan symptomene på en hund allergi utløse et astmaanfall. For mennesker med alvorlige allergier, er ingen behandling sannsynlig å være helt effektiv, og rett og slett unngå valper og hunder er det beste forsvar.

Behandling

Den beste måten for allergikere å forebygge symptomer er å holde seg borte fra hundene. Hvis du ikke orker å miste en elsket kjæledyr, men du kan prøve å minimere kontakt med dander. Hold valpen ut av soverommet hvis du kan, og vaske huset ofte. Bart gulv er bedre enn teppe, som kan felle dander. Reseptbelagte medisiner, inkludert steroide og antihistamin nesespray, kan bidra til å kontrollere allergier til valper. Noen mennesker får periodisk allergivaksinering eller allergi dråper å avverge allergisymptomer til tross for eksponering for hunder.

Tegn og symptomer på allergi mot bakegjær

Tegn og symptomer på allergi mot bakegjær


Tegn og symptomer på en allergi mot bakegjær kan variere sterkt mellom lider. Noen kan få søvnig, mens andre kan føle seg syk i magen eller får hodepine. Gjær allergi må ikke forveksles med en soppinfeksjon, hvorav den sistnevnte er en overvekst av naturlig forekommende bakterieflora i tarmen.

Tretthet

En veldig vanlig reaksjon på inntak av gjær er tretthet og slapphet. På samme måte som cøliaki lider reagerer på gluten, kan en allergi mot bakegjær indusere intense følelser av tretthet og en tyngde av lem. Dette symptomet meste avtar innen et antall timer. En måte for lider å teste om de er allergisk mot gjær eller gluten i en bestemt matvare er å teste om de blir lei etter å ha spist brød (gjær) eller om de blir lei etter å ha spist noe gjær-fri også, slik som pasta . Kutt ut alle hvete- og gjærholdige matvarer fra kosten for en uke for å se om apati forsvinner. Gjeninnføre yeasty matvarer for å se om symptomene kommer tilbake. Den beste management for en allergi mot bakegjær er unngåelse.

Utslett

Et utslett er en allergisk reaksjon som er felles for mange allergier. Allergier til bakegjær har ofte dette symptom i form av elveblest og skjolder rundt hals og ansikt, men ofte på andre deler av kroppen, også. Skin-stikk allergi testing kan bidra til å avgjøre om de utslett opplevd er fra gjær allergi. En liten nick er laget i underarmen og allergen prøvene er brukt; allergener som reagerer med kroppen vil komme opp i en rød klump der prikk ble gjort. Igjen er den beste ledelsen unngåelse.

Pustevansker

Noen ganger lider av bakegjær allergi utvikle pustevansker og for det meste milde astmatiske symptomer. Dette er vanligvis mer utbredt i nybakte produkter som inneholder gjær som pizza, yeasted kaker og brød rett fra ovnen. Selv om det ikke er forstått hvorfor, kan noen allergikere spise disse produktene en rekke timer etter uten å lide samme reaksjon.

Urolig mage

En allergi mot bakegjær kan også indusere mild til alvorlig mage kramper, og selv oppkast. Magebesvær ved å spise yeasted mat kan også være et tegn på en medfølgende gjær infeksjon i tarmen. Reaksjoner fra yeasted matvarer på grunn av en gjær infeksjon er ofte feilaktig som en allergi mot gjær --- en gjær infeksjon er et helt annet helseproblem, og er bare forverret ved å forbruke gjær. Det beste middel for både gjær infeksjoner og gjær allergi er unngåelse av produkter som inneholder gjær.

Hvordan leve med allergi mot Aspirin

Salicylater er stoffer som naturlig forekommer i mange frukter og grønnsaker. Aspirin er et salicylat substans, salicylater og blir også brukt i noen matvarefargestoffer og additiver.

Bruksanvisning

•  Unngå å ta noen medisiner som inneholder acetylsalisylsyre. Noen vanlige de er medisiner for hodepine, forkjølelse, hoste, allergier, bihuleproblemer, leddgikt, revmatisme, menstruasjonssmerter, mage surhet, ryggsmerter og urinveisproblem.

Les mat etiketter nøye. En allergi mot salicylater kan være forbundet med en intoleranse overfor visse andre kjemikalier, for eksempel azo-fargestoffer og benzoat. De brukes i mange bearbeidede matvarer og gå under en rekke navn. Det kan være lurt å snakke med en allergolog om hva spesielle kjemikalier for å unngå.

Spis så mye ferskt kjøtt, fisk, skalldyr, fjærkre, egg, meieriprodukter, korn og brød som du vil. De er naturlig lav i salisylater.

Les etikettene på non-food produkter nøye også. Salicylater brukes i mynte-smaksatt produkt, som for eksempel tyggegummi og tannkrem. De er også brukt i noen kunstige fargestoffer og smaksstoffer.

Unngå mat svært høy i salisylater. De omfatter aprikoser, bær, druer, appelsiner, plommer, ananas, oliven, reddiker, tomater, alle tomat-baserte matvarer, alle tørket frukt, alle syltetøy og gelé, marmelade, fruktjuice og soyasaus. Sjekk med en allergolog for en komplett liste.

Vurdere din toleranse nivå. Hvis du ikke er veldig følsomme, kan du være i stand til å tolerere mat som er moderat høy i salisylater, og kan kun trenger å unngå de med svært høye nivåer.

Legg til et supplement av vitamin C med bioflavonoider til kosthold, 1000 til 5000 mg per dag fordelt på flere doser. Det hjelper kroppen din å takle allergener og reduserer betennelse.

8. Bruk quercetin, 500mg to ganger per dag. Det bidrar til å redusere allergiske reaksjoner og støtter immunforsvaret.

Ta bromelain, 100mg to ganger per dag. Det forbedrer virkningen av quercetin.

Ta furubark eller druekjerneekstrakt, 300mg daglig. Det kan bidra til å avlaste allergiske symptomer.

Tips og advarsler

  • Tilberedning av mat kan påvirke sin salicylate nivå. Rå mat, tørket mat og juice inneholde høyere nivåer enn den samme maten når kokt.
  • Hvis du har hatt en alvorlig reaksjon i det siste, ikke forsøke å gjeninnføre salisylater i dietten din. Bli på en unngå diett.
  • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller bekymringer, bør du kontakte lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Symptomer på allergi mot Whey

Symptomer på allergi mot Whey


Melk er delt i to hoveddeler, den våte del av mysen, utgjør 20 prosent av de proteiner som finnes i kumelk. Kasein eller klumpet hvite klatter sett i surmelk er den andre delen. Det er en vanlig misforståelse en allergi mot kumelk og laktoseintoleranse er samme sykdom. Faktisk, er de not-- de to påvirker forskjellige systemer i kroppen. Melkeallergi påvirker immunsystemet, mens laktoseintoleranse forstyrrer bare den fordøyelsessystemet. Men noen av melk allergisymptomer er lik den for laktoseintoleranse.

Origin of Symptomer

Immunsystemet ser proteinet i myse som en sykdom, som et virus, og angriper den. Problemet med de fleste myse allergi er at reaksjonen er overdrevet. Kjemikalier blir produsert i en effekt for å forsvare kroppen mot inntrengere. Det er kroppens reaksjon på disse kjemikaliene som forårsaker whey allergisymptomer. En lidende kan oppleve allergi øyeblikk etter inntak av myseprodukter eller flere timer senere. Hver kroppen reagerer ulikt. I tillegg kan allergi påvirke én eller flere kroppssystemer på en gang.

Fordøyelsessystemet Reaction

Som et folk med laktoseintoleranse, melk allergikere opplever flere ubehagelige symptomer i fordøyelsessystemet. Problemer som diaré, kramper, oppblåsthet, oppkast og kvalme er alle symptomer på en whey allergi. De kan oppstå umiddelbart etter å ha spist myse i kumelk eller timer senere. Mens laktoseintolerante kan ta et supplement for å lette fordøyelsen, den eneste måten å stoppe disse symptomene i en person med en whey allergi er å slutte å spise det.

Luftveiene Reaction

En whey allergi deler symptomer med andre av sesongmessige variasjon også. Nysing, kløende øyne som vann, hoste og til og med en rennende nese er alle luftveissymptomer av en whey allergi. Et astmaanfall kan også utløses av whey allergi. I motsetning til de fleste sesongmessige allergi-særlig de til felles gress og trær - en whey allergi kan unngås.

Integumentary (Skin) System Reaction

Vanlige allergiske reaksjoner på mange andre produkter påvirker huden mye som whey allergi gjør. Symptomer som eksem, elveblest og andre utslett kan vises sammen med andre symptomer eller alene. Noen mennesker opplever også hevelse rundt munnen, ledsaget av rødhet i området.

Systemer i Overdrive

I noen tilfeller kroppens systemer bli overbelastet med den kjemiske resulterer fra allergi. Disse menneskene opplever en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi. Reaksjonen omfatter hevelse inne i munn, svelg og luftveier så mye at luften ikke kan komme til lungene. Hvis skikkelig nøds narkotika, som en adrenalin inject, er ikke administreres raskt, kan personen dø. Et annet system, det kardiovaskulære systemet, blir også berørt under anafylaksi. Blodtrykket blir meget høy på grunn av de andre ekstreme reaksjoner, og ofte fører til svimmelhet og besvimelse. Igjen må medikamenter administreres raskt for å unngå en dødsulykke.

Hvordan Test for allergi mot jod

Hvordan Test for allergi mot jod


Den vanligste allergisk reaksjon forbundet med jod faktisk er forårsaket av muskelprotein i skalldyr. En allergisk reaksjon på skalldyr kan være alvorlige, men en ganske enkel test administrert av en medisinsk faglig kan diagnostisere denne allergien og hjelpe deg å unngå eksponering. Her er hva du skal gjøre hvis du føler at du trenger å bli testet for en allergi mot skalldyr.

Bruksanvisning

Følg hva prosedyren er nødvendig av helseforsikring leverandør for henvisning til et allergen spesialist.

Kontakt allergolog og spør hvilken prosess han bruker til å teste for skalldyrallergi.

Testing for en allergi mot skalldyr kan ta en av tre former: scratch, intradermal, eller lapp. Det er best å vite hvilke tester du har valgt allergolog bruker slik at du kan være forberedt. En ripe test administreres ved å påføre en liten mengde konsentrert allergen til huden, og deretter riper eller stikk påføringsstedet for huden celle eksponering. Den intradermal Testen krever injeksjon av allergen konsentrat inn i det øvre lag av huden og patch test krever flatehud anvendelse av allergen i plasteret form for forlenget eksponering, noen ganger varer opp til to eller tre dager.

Informer allergolog for noen resept eller over skranke antihistaminer du tar. Han eller hun vil at du skal slutte å ta slike medisiner for å holde den fra forvrenger resultatene av testen. Kontroller hvor lenge du skal være slått av slike medisiner før testen slik at du kan planlegge din test tilsvarende.

Kontroller om din allergolog vil administrere et antihistamin etter ripe eller intradermal test. Hvis ikke, spør om du kan ta medisiner når du kommer hjem bør testen la deg følelsen ubehagelig.

Planlegg din skalldyrallergi test for en tid når du kan gå hjem etterpå, i tilfelle testen provoserer en ubehagelig allergisk reaksjon på skalldyr konsentrat brukes på huden din.

Kontroller at du forstår nøyaktig hva testen bekrefter at du er allergisk mot, slik at du kan unngå at stoffet. Har testen skille mellom typer eller arter av skalldyr, eller er du generelt allergisk mot alle skalldyr? Svarer på dette spørsmålet er viktig fordi krysskontaminering lett kan oppstå i restauranter som serverer både skalldyr og vanlig fisk, eller som bruker den samme oljen å steke skalldyr og andre elementer, for eksempel pommes frites eller hush valper.

Spør legen din dersom du er i fare for en reaksjon på luftbårne skalldyr allergener. Bare gå inn i et fiskemarked, kan en kjøtt-markedet som også selger skalldyr eller et supermarked med sin egen fisk seksjonen være farlig for deg hvis din følsomhet for skalldyr allergen er ekstrem.

Allergi mot rå gulrøtter

Allergi mot rå gulrøtter


Rå gulrøtter kan virke ufarlig, men noen ganger kan de utløse en allergisk reaksjon. Matallergier er ofte svært alvorlig og er på vei opp blant ungdom. Merkelig, noen mennesker er allergiske mot rå gulrøtter, men ikke tilberedt seg. Det er viktig å ta vare på og bli informert om din allergi for å unngå alvorlige allergiske reaksjoner og mulig død.

Gulrøtter

Gulrøtter er en taproot ligner på en nepe eller reddik. En pæleroten er en type som vegetabilske vokser ned i jorden med sine røtter i motsetning til å komme ut av jordsmonnet, og vokser fra en plante eller treet. Gulrøtter er innfødt til Afghanistan og ble en gang kjent som en «kjærlighetsmedisin." Gulrøtter kommer i mange former, fett og mager og lange og korte. Rå gulrøtter er oransje og crunchy og baby rå gulrøtter kan være veldig saftig.

Allergier

En allergi er en reaksjon menneskekroppen har til et fremmed protein. Dette fremmed protein kan være av mat, medisin eller narkotika, en bie stikk eller pollen fra trær eller planter. Reaksjons kroppen har til disse fremmede proteiner er å slippe histaminer. Utgivelsen av disse histaminer kan forårsake mange symptomer assosiert med allergi som: rennende nese og kløende øyne, elveblest eller hevelse i området for oppføring, oppkast, diaré, problemer med å puste og økt hjertefrekvens. Anafylaksi eller tap av bevissthet på grunn av blodtrykksfall kan også forekomme i alvorlige tilfeller.

Teorier / Spekulasjoner

Ingen er helt sikker på hvorfor matallergier forekomme, men det er sikkert at de er på vei opp i industrialiserte land. En teori er at barn er mindre utsatt for bakterier og skitt i mat enn de var historisk, og skaper et svakt immunsystem. En annen er at de er mer isolert fra omverdenen, forårsaker deres immunforsvar til å utvikle mangelfullt. Den tredje teorien er at overforbruk av rensemidler og bakterie mordere har endret immunsystemet eller annen måte. Uansett grunn, er at immunsystemet angriper mat proteiner som om de var bakterier. Studier viser at barn som går på en barnehage med andre barn er mindre sannsynlighet for å utvikle allergi.

Rå gulrøtter

Ukokt planter og grønnsaker har forsvar mot å bli spist som kalles sekundære forbindelser. Da kokte, er de potensielt allergifremkallende proteiner raknet, og er ikke lenger målrettet av immunsystemet. De denaturerte proteiner gulrot ikke lenger kan binde seg til antistoffene. Hvis proteinene ikke blir oppdaget av antistoffene, er en sterk allergisk reaksjon utløses ikke.

Forebygging / løsning

Det finnes noen måter å håndtere en allergi mot rå gulrøtter. Den første løsningen er å unngå gulrøtter helt. Hvis de forårsaker en dårlig nok allergisk reaksjon hos deg, kan det være et godt valg om ikke å spise gulrøtter. Det andre alternativet ville være å lage dem. Matlaging rå gulrøtter vil denatureres proteinene og gjør dem ufarlige. Når du arbeider med en medisinsk tilstand, men er det beste alternativet for å se en lege. En lege kan gi lyd lege, medisiner for å håndtere de allergi og beredskapstiltak som adrenalin penner.

Tegn og symptomer på allergi mot kumelk

Tegn og symptomer på allergi mot kumelk


En allergi mot kumelk kan skje med alle i alle aldre, men er mest sett hos barn og spedbarn. Selv sjelden livstruende, kan en kumelkallergi fortsatt produsere noen smertefulle eller frustrerende tegn og symptomer. Hvis du har et barn du mistenker kan ha en allergi, eller du selv har symptomer, lære tegn og symptomer på en allergi mot kumelk kan hjelpe deg med å finne ut om du lider av det.

Hudreaksjoner

Elveblest er et tegn på at du kan ha en kumelkallergi. Hvis du oppdager røde klumper begynner å danne på huden din eller i nærheten av leppene etter å ha drukket kumelk, er sjansene du er allergisk. Andre typer hudreaksjoner kan inkludere røde eller hvite utslett som kan være tørr og forårsake intens kløe.

Fordøyelses Reaksjoner

En magesmerter kan være et tegn fra fordøyelsessystemet at du er allergisk mot kumelk. Hvis du har en magesmerter etter inntak av melk, og særlig hvis det til slutt fører til at du kaster opp, bør du oppsøke lege, som kan bidra til å vurdere hvorvidt kumelk er den skyldige.

Luftveisreaksjoner

Luftveisproblemer, for eksempel en tørr hoste eller en utstoppet opp nesen, kan være en del av en allergisk reaksjon på kumelk. På et mer seriøst notat, anafylaksi, en hevelse eller lukking av luftveiene som kan føre til død, kan forekomme, selv om det er sjelden. Bør du begynne å ha problemer med å puste, leder til en lege eller sykehus umiddelbart.

Brystvorter Reaksjoner

Gråt etter å ha spist er et symptom på en kuas-melkeallergi at babyer kan fremvise. Siden babyer ikke kan fortelle deg når de kan føle symptomer som mageproblemer, vil de bruke gråt å la deg få vite. Hvis du oppdager at barnet har noen av de tidligere symptomer eller rop etter hver fôring, kan han ha en allergi, og du skal se barnelege.

Hvordan diagnostisere en Allergi mot parfymert Tamponger

Hvordan diagnostisere en Allergi mot parfymert Tamponger


Hvis du får elveblest eller kløe når du bruker parfymerte tamponger, er det mulig du er følsom for parfyme som brukes i tampong. Positivt diagnostisere en allergi mot parfymerte tamponger krever en biopsi, som legene ikke finner nødvendig å gjøre. I stedet kan du holde følgende retningslinjer i tankene når man beslutter å bytte hygieneprodukter.

Bruksanvisning

•  Vurder dine symptomer. Hvis du er hyper-følsomme for parfyme som brukes i parfymerte tamponger, kan du få vaginitt, en irritasjon av vaginal området. Kløe og støt vil være et problem. Hvis du ikke har vaginitt, men er plutselig hoste, crampy eller har andre medisinske symptomer, kan du utelukke en tampong allergi som årsak.

Tenk om du er følsom for andre produkter laget med parfymer. Hvis ikke, kan det være mange årsaker til vaginitt.

Estimate hvor lenge du har brukt parfymerte tamponger. Hvis du har brukt dem i mange år og hadde bare en dårlig reaksjon, det kan være mange andre faktorer bortsett fra en tampong allergi forklarer problemet.

Bytt til unscented tamponger din neste menstruasjonssyklus, og se om du fortsatt får symptomer.

Gjør en avtale med en allergolog hvis bytte produkter ikke løser problemet ditt, eller du mistenker at du har andre allergier.

Symptomer på Allergi mot Cat Dander

Symptomer på Allergi mot Cat Dander


Allergikere som opplever symptomer når de utsettes for katter kan anta at pelsen utløser reaksjonen. Faktisk er problemet ikke pelsen, men et stoff som henger i den. Katter er stadig Shedding hudceller, som akkumuleres og skjemaallergiutløsende flak kalt dander. Flass er liten, lett og enkelt kan transporteres i hele miljøet. Det flyter i luften, samler seg på tepper og sengetøy, og holder seg til klær. Det kan lett komme inn i kroppen gjennom nesen, munnen eller øynene, forårsaker umiddelbare reaksjoner i allergikere. Hvis du er allergisk mot katt dander og er utsatt for det, kan flere symptomer.

Respiratoriske symptomer

Luftveissymptomer er den vanligste indikasjon på en allergi mot katt dander. Nesen kan bli rennende og tett. Du kan starte nysing og hoste ukontrollert. Din hals vil ofte klø og føle sår. Disse symptomene kan bli mer alvorlig hvis eksponeringen til dander er forlenget.

Hudreaksjoner

Eksponering for cat dander kan føre til synlige hudsymptomer. Du kan utvikle elveblest som ser ut som røde hevet flekker av humper på ansiktet, armer, bryst og ben. Elveblest kan klø og formere seg over overflaten. Øynene dine kan begynne å klø og bli rød, hoven og vassen. Disse symptomene kan utvikle seg med en gang eller etter noen timer, avhengig av eksponeringsnivåer for dander. Hvis en katt er nær deg, kan reaksjonen være umiddelbar.

Astma

Ifølge det medisinske nettstedet WebMD, 20 til 30 prosent av personer med astma vise alvorlige reaksjoner etter å ha blitt utsatt for en katt. Hvis du har astma, kan katten dander forårsake symptomer som tetthet i brystet, kortpustethet og problemer med å puste. Hvis du opplever noen av disse symptomene i et område der en katt er, eller var til stede, kan det hende du trenger å forlate området. Hvis symptomene vedvarer, til å vaske klær og hår fjerne dander rusk kan hjelpe.

Hvordan vet jeg om du har allergi mot Liquor

Allergiske reaksjoner kan skyldes omtrent alt, inkludert kjæledyr, mat, stoff, planter og til og med brennevin. En allergi er en betingelse for overfølsomhet mot et stoff regnes som ufarlig for folk flest, og vil forårsake symptomer som varierer sterkt i intensitet fra person til person. Allergiske reaksjoner på alkohol og brennevin er sjeldne, men de gjør skje. Hvis du har en allergi mot brennevin, er det sannsynlig en allergi mot en av ingrediensene i alkohol, for eksempel mais eller rug. Avgjøre om du er allergisk mot alkohol vil hjelpe deg å lindre fremtidige utbrudd av symptomer.

Bruksanvisning

•  Sjekk for vanlige symptomer forårsaket av en brennevin allergi. Symptomer inkluderer pustevansker, magekramper og alvorlige utslett.

Dokument hver gang du drikker i en journal. Hold en journal av alkoholholdige drikker du forbrukes, på hvilken dato og til hvilken tid, og eventuelle symptomer som har oppstått.

Gjennomgå journal og finne ut hvilke drinker og alkohol gir deg hvilke symptomer. Hvis symptomene oppstår hver gang du drikker alkohol, er det svært sannsynlig at du har en allergi mot alkohol.

Unngå brennevin og sprit for å unngå fremtidige allergier.

Kontakt lege dersom symptomene vedvarer.

Personer med allergi mot vann

Personer med allergi mot vann


Personer med allergi mot vann har en tilstand som kalles "Aquagenic kløe." Denne sjeldne og propaganderte sykdommen forårsaker at huden blir ulidelig kløende etter eksponering for vann, noe som kan gjøre hverdagslige aktiviteter som dusjing en plage.

Årsak

Den karakteristiske kløe Aquagenic kløe er ikke forskjellig fra alle andre allergisk reaksjon. Det er forårsaket av eksponering for stoffet. I dette tilfelle er den substans vann. Huden bryter ut etter kontakt med vann, og hvilket som helst antall symptomer snart vises.

Symptomer

Symptomer på Aquagenic kløe kan inkludere utslett, kløe, brennende følelse eller en stikkende følelse på huden. Noen ganger, kan ingen symptomer dukker opp i tillegg til kløe. Disse symptomene kan vare alt fra ti minutter til flere timer.

Behandling

Å behandle Aquagenic kløe, er den beste måten å gå capsaicin krem. Denne kremen kan enkelt lindre kløe etter eksponering for vann. Andre ukonvensjonelle behandlinger kan omfatte ultrafiolette B lysbehandling og beta-blocker medisiner.

Allergi mot vepsestikk

Allergi mot vepsestikk


Lidelse mild smerte og hud irritasjon forårsaket av en veps brodd er ikke morsomt for noen. For de som er allergisk mot vepsestikk, derimot, kan opplevelsen bli mye mer alvorlig.

Lokaliserte Symptomer

Følgende lokaliserte symptomer er vanligvis oppleves på stikket området kort tid etter vepsestikk: smerte, rødhet, kløe, irritasjon, hevelse og bakteriell infeksjon.

Systemiske symptomer

Alvorlige symptomer på allergi mot vepsestikk som påvirker områder av kroppen enn stikket nettstedet inkluderer elveblest, kløe, pusteproblemer, hvesing, munn og / eller hals hevelse, kvalme, oppkast, nervøsitet, brystsmerter, lavt blodtrykk, svakhet og besvimelse.

Behandling

Behandling for en veps brodd allergi varierer, avhengig av alvorlighetsgrad og kan bestå av en kombinasjon av følgende: antihistamin medisiner, steroider, adrenalin, intravenøs væske, pusteslange plassering og overordnet styring av symptomer.

Forebygging

For å hindre fremtidige vepsestikk, følge spesielle rutiner når du er utendørs, for eksempel på seg lange bukser og skjorter, unngå reir, ikke iført lyse farger og unngå sukkerholdige drikker og sterke dufter.

Advarsel

Allergisk reaksjon på et vepsestikk kan være livstruende. Søke øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du eller noen du kjenner utvikler symptomer assosiert med veps brodd allergi.