Digidexo.com

hvordan unngå løs hud ved slanking

Hvordan unngå løs hud under slanking

Hvordan unngå løs hud under slanking


Løs hud er en frustrerende resultat av ekstrem vekttap. Dyre operasjoner kan hjelpe, men disse er aldri behagelig. Mens noen løs hud er uunngåelig, kan riktig omsorg betydelig redusere mengden. Du kan fortsatt kreve en liten dram og brette; Men du kan redusere alvorlighetsgraden av prosedyren hvis du tar noen proaktive skritt.

Hvordan unngå løs hud under slanking

•  Senk farten. Redusere frekvensen av vekttap for å gi huden din tid til å regenerere. Et gjennomsnittlig tap på 2-4 pounds per uke er rimelig og sunn. Noe mer enn det, og du kan ha problemer. Kroppen din krever tid å gjøre endringer i huden din. Regulere vekttap ved å betale forsiktig oppmerksomhet til kosthold.

•  Spis godt. Matvarer som inneholder mye protein og fettsyrer øker kroppens reparasjons rate. Oliven, enkelte fisk, nøtter og frø er alle svært høy i fettsyrer og en stor kilde til protein. Du kan bruke disse tilleggene til kosthold som en måte å øke kaloriinntaket og redusere frekvensen av vekttap, hvis det er nødvendig.

Løft vekter. Begynn med et treningsprogram som inkluderer masse bygning eller vekt styrketrening. En masse bygge treningen vil redusere din vekttap og kan selv legge vekt: Men den vekten du legger til, er sunn muskel. Denne økningen vil bare skje for en kort tid før kroppsvekten stabiliseres. En tone bygge treningen legger mindre vekt, men forbrenner mer fett.

Hydrate. Øk vanninntaket til åtte glass om dagen. Huden krever regelmessig hydrering å forbli sunne. Gjør drikkevann en vanlig aktivitet i livet ditt og holde en tilførsel innen rekkevidde når du er borte fra hjemmet.

Hvordan unngå å bli slapp hud Fra Vekttap

Hvis du revamping din trening og diett plan for å miste vekt, er slapp hud en naturlig bekymring. Løs hud oppstår når fettet bak den krymper i et hurtig tempo. Heldigvis, bekjempe slapp hud ikke trenger å gjøres ved å bremse vekttap innsats, heller ikke du trenger å kjøpe dyre kremer og produkter. Noen endring i kosthold og mosjon kan forebygge løs hud fra forming.

Hvordan unngå å bli slapp hud Fra Vekttap

•  Spis hud-sunn mat. For å holde huden fin og fast, må hudlaget være hydrert og elastisk. Noen matvarer hjelpe med dette målet, mens andre skadelige kjemikalier kan bidra til hengende hud.

Spis frukt og grønnsaker, som er høy i antioksidanter og vann. Disse to egenskapene i stor grad hjelpe huden elastisitet. Vann hydrater cellene, slik at de kan reprodusere og skylle ut giftstoffer. Antioksidanter hindrer frie radikaler fra denaturering cellene dine. Jo mørkere frukt, jo mer antioksidanter den inneholder. Derfor velger matvarer som mørke bær og granatepler for å forbedre huden din.

Foods høy i omega fettsyrer er også bra for huden helse. Valnøtter, paranøtter, linfrø, kokos smør eller olje, og avokado alle inneholder store mengder fettsyrer. Disse fettsyrene kan ikke produseres av kroppen, så du må få dem gjennom kosten. I "Naturlig sunn hud," Stephanie Tourles utdyper at mangel på fettsyrer bidrar til hudproblemer som eksem og psoriasis.

Tone problemområder. Skin utvider seg under vektøkning å imøtekomme fettceller. Som du krympe fettceller, hud kontrakter i respons, noe som fører til løs hud. Selv krymper fettcellene er en god ting, er huden din best tjent ved å erstatte fett med muskler.

Treffe gym å tone områder av interesse. Hvis du er bekymret for løs hud forming i magen, gjør crunches og vekter som er rettet mot abs. I "The Abs Diet," David Zinczenko og Ted Spiker forklare at ab øvelser kan hjelpe tidligere gravide stramme løs hud i sin tidligere form. Holde abs tonet under vekttap kan hjelpe deg å unngå løs hud.

kom i gang med kardiovaskulær trening. Boken "The Complete Idiot guide til vekttap" forklarer at løs hud er helt unngått ved å inkludere kardiovaskulær trening i vekttap prosessen. Boken peker på flere fordeler med kardiovaskulær trening, blant annet økt humør og energi.

Sørg for pulsen er forhøyet for best resultat under treningen. Hvis du kjører en kilometer ikke er mulig, jogge så lenge du kan, og deretter gå, og deretter jogge igjen. Slike intervaller med høy intensitet økter med gang vil gi positive resultater. Hvis du foretrekker å ikke løpe eller jogge, vurdere skøyter, spille sport, eller kampsport som gode alternativer.

Hint

 • Integrere alle disse forslagene samtidig for best resultat. En øvelse regime på et dårlig kosthold vil ikke hjelpe løs hud, vil heller ikke en god diett med ingen trening.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap


Når en person er overvektig, strekker huden for å imøtekomme det økte volumet av vekt. Etter vekttap, huden noen ganger ikke klarer å stramme tilbake, og resultere i overflødig hud rundt mage, innsiden av lårene og under armene. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er veien å permanent miste vekt. Hvis du mister mye vekt raskt fra ekstrem slanking, kan du ende opp med stygge løs og hengende hud som ikke stramme opp.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

•  Tren regelmessig og utføre motstand, utholdenhet og styrketrening en time daglig tre ganger i uken for å stramme og tone løs hud og til å bygge nye muskler for huden å følge. Ved å bygge og legge muskel, kan du danne et stramt lag under huden som kan forbedre hvordan huden ser ut og ta bort noe av sag effekt. Tren med frie vekter og motstand treningsapparater og sørg for å understreke høyere reps med lavere vekter.

Drikk mye vann for å holde seg hydrert, eksfoliere huden og massere Thiomuplex Cream eller kremer som inneholder aloe vera-ekstrakt, soyaprotein og gjærekstrakt to ganger daglig for å holde huden sunn og forbedre sin elastisitet. Ved å øke kroppens produksjon av elastin og kollagen, vil huden stramme.

Tenk kosmetisk kirurgiske alternativer for å fjerne overflødig hud rundt mage, midje, bein, armer bryst og nakke. Kirurgi er den eneste løsningen som blir kvitt overflødig hud for godt. Det er mange mulige Kroppskonturering operasjoner for disse problemene inkludert Mageplastikk mageplastikk, tumescent lavere body lift, body lift kirurgi, belte lipectomy, arm heis eller brachioplasty, brystløft, ansiktsløftning og nakke lift kirurgi, og fettsuging. Recovery tid varierer.

Hvordan unngå løs hud under vekttap

Noen mennesker kan være motvillige til å gå ned i vekt på grunn av bekymring om løs hud etter vekttap. Du har kanskje hørt historier om folk som har gjennomgått enorme fremskritt for å gå ned i vekt bare for å få en overflod av skjemmende løs hud. Dersom utsiktene til å ha løs hud hindrer deg fra å miste vekt, slutte dine bekymringer, fordi i henhold til sertifisert personlig trener Tom Venuto og sertifisert fitness instruktør Karen Sessions, hvis håndtert på riktig måte, kan du minske potensialet for å skape løs hud.

Hvordan unngå løs hud under vekttap

•  Gå ned i vekt sakte. Selv om du kanskje ønsker å felle pounds raskt, må du ikke miste mer enn 1,5 til 2 kg. en uke. Hvis du mister mer enn det, risikerer du å miste muskler.

Unngå sult dietter. Hvis kroppen din går inn i sult-modus, vil det hamstre fett. Kjepphest eller krasje dietter vil avta stoffskiftet, slik at du med muskel tap og løs hud.

Praksis god ernæring. Mat er ikke din fiende når du prøver å gå ned i vekt. Du trenger bare å velge riktig type mat som hele, naturlige og ubehandlet mat.

Spis mindre måltider oftere. Mindre måltider vil krympe magen og øke stoffskiftet, noe som fører til vekttap.

Drikk rikelig med vann. En god tommelfingerregel er å ta vekten din og dele den i to. At antallet er hvor mange gram vann bør du drikke daglig. Hvis det ikke er mulig, så prøv å drikke minst 60 oz. en dag.

Delta i styrketrening. Gjøre litt lett trening fire dager i uken. Dette vil bygge muskler under huden din. Muskelen vil erstatte fett og hindre slapp hud.

Hint

 • Ifølge Venuto, mister vi hudens elastisitet som vi blir eldre. Derfor, jo eldre vi er, jo vanskeligere vil det være å unngå noen løs hud etter vekttap. En annen faktor å vurdere er hvor lenge du har gjennomført ekstra vekt. Jo lenger du hadde det, jo mer sannsynlig at du vil ha litt løs hud etter vekttap. Venuto foreslår at du gir den løse huden litt tid. Etter et par år, kan det stramme hvis du opprettholde vekttap og kombinere det med et treningsprogram.
 • Venuto anbefaler mot å kjøpe hudkremer som annonserer gjenopprette hudens tetthet fordi de ikke er sannsynlig å fungere.

Hvordan unngå tendensen til å dvele ved fortiden

Hvordan unngå tendensen til å dvele ved fortiden


Folk behandle tidligere hendelser i tre forskjellige måter, som inkluderer integrerende, instrumental og obsessive erindring, ifølge Barbara M. Newman "Utvikling gjennom livet. Et psykososialt perspektiv" I integrerende erindring, en person undersøker sin fortid for å forsone følelser om tidligere hendelser. Instrumental erindring innebærer å bruke erfaringen til å overvinne dagens vanskeligheter. Dvele ved fortiden og lider av elendighet eller skyld er obsessive erindring. Mens de to første typene erindring er sunt, kan den siste typen styre livet ditt og forårsake følelsesmessig lammelse, angst og depresjon. Bruke ulike teknikker og ressurser til å omfavne det siste og finne nedleggelse.

Bruksanvisning

•  Finn en gruppe som deler aspekter av din fortid og fortelle om hendelsene som forårsaker deg å dvele ved det. Ikke kjemp følelser knyttet til disse hendelsene, men la disse følelsene til overflaten. Tillat deg selv å gråte eller bli sint. Integrer tidligere erfaringer inn i psyken din ved å bearbeide opplevelsen foran andre ettertrykkelig mennesker, og de negative følelsene vil visne.

Ta proaktive skritt for å bli involvert i aktiviteter eller hobbyer som muliggjør sosial interaksjon hvis du dvele ved skuffelser eller uheldige hendelser. Få opptatt og fylle kalenderen med aktiviteter som hjelper deg å holde deg i nåtiden. Prøv aktiviteter som du alltid har lengtet etter å gjøre, men funnet unnskyldninger for å utsette engasjement. Hvis du alltid har ønsket å trene i en kampsport, registrere deg for en klasse.

gjenoppfinne deg selv eller din livsstil. Unngå å utsette deg selv for det samme nettverket av venner, situasjoner eller steder som vekker fortiden. Skille deg fra disse omstendigheter. Besøke nye steder, for eksempel en nylig lansert restaurant eller teater. Oppdag nye venner via aktiviteter, veldedighetsarbeid, sosiale funksjoner eller dating. Opprett et nytt sett med minner å erstatte den gamle.

•  Vurder kognitiv atferdsterapi (CBT), som understreker omdirigere dine tanker fra negative til positive. Forutsetningen er at ved å tenke positive tanker om noe, du til slutt vil utvikle positive følelser om det. CBT også fokuserer på det foreliggende i stedet for det siste, som ikke kan endres.

Hvordan å behandle tørr hud med naturen

Hvordan å behandle tørr hud med naturen


Hvordan å behandle tørr hud med naturen. Det er den tiden av året igjen. Tid for å bryte ut vinterfrakk og hansker. Men også det du trenger å bryte ut er en tørr hud rutine som vil bidra til å holde huden sunn.

Bruksanvisning

•  Tørr hud er forårsaket av en rekke problemer. Misbruk av kremer, kulde, tørr luft og andre faktorer. Å ha hud som ikke tørker den enkleste ting du kan gjøre er å lære å fukte riktig.
Fuktighetskrem fungerer ved å fange fuktighet på huden mens det fortsatt er fuktig, ser du folk flest bruke fuktighetskrem når huden er fin og tørr, dette hjelper ikke tørr hud. Rett etter at du har toweled av fra en dusj gni fuktighetskrem på huden, vente noen minutter og deretter tørke av overskytende av, vil dette hjelpe mye.

En annen veldig vanlig feil er å ta blemmer varme dusjer. Selv om dette kan føles bra i vinter tiden du trenger for å stoppe det. Dusjer som er hot strip huden fuktighet. Også du må sjekke din såpe, fordi overdreven bruk eller feil type såpe vil strippe bort de naturlige eteriske oljer som huden har.

Aloe Vera er et veldig godt produkt å se på å kjøpe. Denne naturlige planteekstrakt vil hjelpe din fuktighetskrem eller kan selv ta sin plass. Dette vil bidra til å helbrede huden, og også holde fuktigheten i den.

Det kan være lurt å vurdere en melk bad i tillegg. Bare ta litt tørrmelk og legge den til noen badevannet, varierer den nøyaktige blandingen fra person til person. Dette vil bidra til å fylle opp og reparere tørr hud.

Du vil ønske å dekke opp, spesielt om vinteren. Dette vil holde den kalde, tørr luft tørker ut huden din. Også kan det være lurt å se nærmere på å ta på solkrem selv om du ikke tror du trenger det.

Til slutt en ganske nyttig ting å ha for å behandle tørr hud er en luftfukter. Hook en av disse tingene opp på rommet ditt for å bidra til å fukte huden din hjemme.

Tips og advarsler

 • Ting å unngå å inkludere sol, over eksponering for tørr luft, våte sokker og votter og super varm dusj / bad.

Hvordan unngå solbrenthet

Hvordan unngå solbrenthet? Den naturlige sollyset er vakker og kan føles veldig bra på huden. Det kan også være gunstig for god helse og hjelpe deg å få en fin gyllen glød. Imidlertid kan for mye eksponering forårsake uheldige effekter hvis du blir solbrent.

Hvordan unngå solbrenthet

•  Alltid unngå direkte sollys til hud kontakt for lengre perioder uten først å beskytte deg selv med en god solkrem.

Når piknik eller slapper utenfor prøve å velge et skyggefullt område apposed til å sette opp på et sted som har direkte eksponering for solen.

Uansett hvor ille du kan liker følelsen på sola på huden din, må du ha litt selvkontroll. De fleste mennesker kan unngå ubeskyttet direkte sollys, er det mangel på selvkontroll som får folk i trøbbel.

Hint

 • Gjøre undersøkelser for å finne en god Anbefalt solkrem.
 • Det er flere artikler og lenker på denne siden som kan hjelpe deg å finne denne informasjonen.
 • Hvis du gjør bli solbrent, bør du oppsøke lege for anbefalinger.
 • Ikke prøv å diagnostisere eller behandle deg selv som noen tilfeller av solbrenthet kan føre til svært farlige forhold som hudkreft.
 • Også trenger barn ikke alltid vet når de blir overeksponert for direkte sollys slik at voksne må utkikk etter dem.

Hvordan å stramme løs hud etter vekttap

Hvordan å stramme løs hud etter vekttap


Er du ute etter å stramme løs hud etter vekttap? Hvis du har mistet mye vekt, spesielt hvis du har gjort det over en relativt kort tidsperiode, vil du sannsynligvis finne deg selv med løs hud sagging fra ulike deler av kroppen, spesielt magen, lår, og under armene. Ikke bare er dette overflødig hud skjemmende, men det kan føre til smertefulle utslett infeksjoner, og er fortsatt bak som en konstant påminnelse om den forrige fedme. Selv om forebygging er den beste metoden, er det flere ting du kan gjøre for å stramme løs hud etter vekttap.

Hvordan å stramme løs hud etter vekttap

•  Spis rikelig med magre proteiner og drikke mye vann. Protein er den viktigste byggesteinen i kroppen, og kroppen din vil trenge mye av det for å reparere og gjenoppbygge seg selv. Gir det rikelig protein gir det nok av rå materiale å jobbe med, og kan potensielt hjelpe stramme løs hud som det er erstattet. Drikker masse vann bidrar til å fremme hudens elastisitet, og kan bidra til å gjøre det bedre i stand til å krympe ned igjen.

Børst kroppen daglig. Regelmessig bruk av en myk stritter kardask eller hyppig kraftig skrubbing med en loofah kan hjelpe stramme løs hud ved å stimulere hudcellene og børsting bort død hud, som begge oppmuntre kroppen til å regenerere hud du pusser. Dette gjøres best i dusjen på grunn av den store mengden av død hud som er børstet bort.

Fortsett å trene. Noen ganger er det mulig å "fylle" de tomme områder ved å bygge muskler til å ta plassen til den tapte fett. Noen mennesker antyder at eventuelt den løse huden blir igjen på grunn av et lag av fett igjen like under overflaten av huden, og at den eneste måten å stramme det er å redusere fettprosent enda mer.

•  Vurder hud fjerning kirurgi. Mens en invasiv, dyre alternativet, noen ganger er det rett og slett ikke mulig å stramme løs hud når det har blitt strukket for langt. Dette er, dessverre, vanlig i tilfeller av ekstrem fedme. Huden er bare så elastisk, og noen ganger å fjerne huden helt er den eneste måten.

Hint

 • Unngå over disk lotions, kremer og piller annonsert å stramme løs hud etter vekttap. De er nesten alltid ubrukelig.
 • Skin fjerning er en stor operasjon, og bør behandles som sådan. Forskning legen din og ikke rush ting.

Hvordan unngå Hep C

Hepatitt C (kjent i medisinsk stenografi som "hep C") er et virus som fører til at leveren til å hovne opp. Folk får hep C ved å ha kontakt med infisert blod. Foreløpig er det ingen kur for hepatitt C, men det er ting folk kan gjøre for å unngå kontrahering hep C.

Hvordan unngå Hep C

Hvordan unngå hepatitt C

•  Unngå kontakt med blod eller blodprodukter så mye som mulig. Dette er spesielt viktig hvis du er en helse-omsorgsarbeider.

Ikke bruk ulovlige rusmidler, spesielt narkotika som tas intravenøst. Hepatitt C kan spres ved å dele forurensede nåler.

praktisere sikker sex. Bruk kondom under sex, og kjenner den seksuelle historien til noen sex-partnere.

Få tatoveringer og piercinger fra en hederlig etablering som praktiserer gode sterile prosedyrer. Ikke få en tatovering eller piercing fra noen som er ulisensiert, som de ikke kan ordentlig sterilisere utstyret.

Unngå å dele felles elementer, for eksempel en barberhøvel eller tannbørste, med noen som har hep C.

Hint

 • Hvis du allerede har hepatitt C, være årvåken om å gjøre alt du kan for å hindre spredning av denne sykdommen.
 • Hvis du tror du har blitt utsatt for hepatitt C, sette opp en avtale med legen din så snart som mulig slik at du kan bli testet for sykdommen.

Hvordan unngå spredning av ebola

Ebola er en farlig sykdom som dreper med i en kort tid, men det kan forebygges og her er hvordan:

Hvordan unngå spredning av ebola

Lære hvordan å unngå Ebola

•  Unngå direkte kontakt med noen som lider av ebola. Sykdommen er ikke luft født men det er svært smittsom gjennom kroppsvæsker. De som lider av ebola vil blø kraftig fra orfaces og huden kan sprekke med touch.

Unngå å spise dødelige dyr spesielt aper. Aper og aper er kjente bærere av ebola virus, og det kan bli fanget ved å spise infiserte dyr.

Vask hendene med såpe etter risting noens hånd.

Unngå å dele klær i hovedsak med fremmede eller noen som lider av ebola.

dekke hendene med hansker og sørg for at nesen og munnen er skikkelig beskyttet før du berører noen som lider av ebola. I de senere stadier av sykdommen, vil ebola føre til en vert for å convulse i et forsøk på å spre blod til andre verter.

Ebola pasienter bør rapporteres raskt og gitt behandling så snart som mulig.

Noen drept av ebola bør bli begravet raskt.

Hint

 • I tider med behandlingen, bør Ebola pasienter får sitt eget rom for å unngå bred spredning av ebola.

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

De fleste har opplevd trøtthet som treffer en gang etter lunsj på jobben. Det er en følelse av tyngde og grogginess, en lengsel etter en rask lur. Det er grunner til at svak følelse, og du kan ta skritt for å holde det i sjakk. Endre måten du spiser og oppfører seg i løpet av dagen kan gjøre en stor forskjell i hvordan du forbrenne maten, noe som kan forbedre måten du føler.

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering kan føre til tretthet, treghet og hodepine.

Spis en god frokost som inkluderer magre proteiner og hele korn. Dette vil hjelpe deg å starte dagen høyre og holde blodsukkeret jevnt frem til lunsj.

Spis mindre til lunsj. Kroppen din må jobbe hardt for å forbrenne en tung lunsj full av karbohydrater og sukker, som fører til at ettermiddagen lavkonjunktur. En lettere lunsj vil holde deg ladet opp og klar til å ta på resten av dagen. Prøv suppe og en sandwich. Spis kylling, kalkun eller fisk som protein, og fylle opp på frukt og grønnsaker i stedet for pommes frites eller pasta.

Beveg deg rundt så mye du kan. Din jobb kan holde deg ved et skrivebord eller i en bås, men du kan bruke dine pauser eller lunsjen for å ta en kort spasertur, som vil få pulsen opp og blodsukkeret ned. Du vil føle deg mer energi for resten av dagen.

Utvikle strategier for å håndtere stress. Finne måter å la gå av press og forventninger, og gi deg selv en mini-break even i midten av arbeidsdagen. Gjøre en kort meditasjon ved skrivebordet. Lytt til din favorittmusikk. Bruk din pause for å ringe en venn eller et familiemedlem og har en latter. Alle disse tingene gjør det lettere for kroppen å takle stress i arbeidet.

Ikke røyk. Kjemikalier i sigaretter kan forårsake alvorlig utmattelse og mangel på ren luft i lungene kan gjøre kroppen jobbe hardere for å holde oksygenrikt. Stoppe røyking vil gjøre at du føler deg mer energisk hele dagen lang.

Unngå sukkerholdig snacks. Disse kan gi deg et midlertidig løft, men det er alltid en medfølgende "krasj" som etterlater deg følelsen verre enn før. Hvis du trenger en matbit, har en hel-korn muffins eller et lite stykke ost. Snacks som dette vil gi deg energi uten blodsukkeret returen.

Hint

 • Protein barer er en god måte å avverge ettermiddag tretthet, men sørg for at du velger et produkt som er lav i sukker.

Hvordan unngå irritasjon av huden

Hvordan unngå irritasjon av huden


Det er mange måter å irritere epidermis (hud). Irritasjoner ta form av elveblest, utslett, solbrenthet, kviser og en rekke sår eller blemmer. Noen risikofaktorer for hudirritasjon er uunngåelig; aldring, for eksempel, svekker og tynner ut huden. Imidlertid kan du unngå mange vanlige irritasjoner ved å ta noen ekstra forholdsregler med huden din hele dagen.

Bruksanvisning

•  Vask og bade regelmessig - disse er viktige komponenter i hudpleie. Men ifølge MayoClinic.com, bør du også vaske huden forsiktig og alltid bade i varme, i motsetning til varme, vann. Det er naturlige beskyttende oljer på huden din som kan fjernes ved lange eller varm dusj eller bad, slik at det tørre og sprukne. Det er også grunnen til at du bør unngå sterke såper. Ifølge eksperter ved Mayo Clinic, "Velg milde såper eller vaskemiddel erstatninger med ekstra oljer og fett." Forsiktig klapp huden tørr når du er ferdig å vaske hendene eller bader å la noen fuktighet på huden.

Bruk solbeskyttelse. Solbrenthet kan være ekstreme eller ganske mild, men overeksponering for ultrafiolett (UV) sollys kan føre til hudkreft. Bruk klær som dekker huden din og bruke sunblock før eksponering for tungt sollys, eller hvis du planlegger å være ute i solen i noen tid. MayoClinic.com råder til å bruke sunblock med en "(SPF) større enn 15. Påfør rikelig 20 minutter før du går utendørs og på nytt annenhver time, etter kraftig svetting eller etter å ha vært i vannet."

Unngå røyking. Røyking innsnevrer blodårer nær overflaten av epidermis, som kan føre til nedsatt blodtilførsel. Redusere blodstrømmen til hudens overflate skader elastiske fibre, som igjen fører til rynker og slapp hud. Det finnes mange programmer tilgjengelig for å hjelpe røykere å slutte. Ikke-røykere bør unngå passiv røyking så mye som mulig

Vær forsiktig når du barberer. Barbering er en enkel måte å irritere huden. Men hvis det gjøres riktig, kan barbering beskytte mot kviser. Ifølge Skin Health dag "barbering fjerner det øverste laget av døde hudceller, forbedrer cellefornyelsen." Det er god praksis å bruke en varm klut på området du skal barbere eller ta et varmt bad / dusj før barbering for å myke opp håret, og alltid bruke barberskum. Ifølge MayoClinic.com, når det gjelder barbering, bør du "bruke en ren, skarp barberhøvel" og "barbering i retning av hårveksten, ikke mot." Bruk fuktighetsgivende barberingsvann eller lotion rett etter barbering.

Det finnes massevis av ulike hud kremer, lotion og oljer på markedet. Du bør holde huden fuktig, så en fuktighetskrem av noe slag kan være svært nyttig. Hvis du har fet hud eller problemer med akne, er det kremer og lotions for å hjelpe kontrollere oljer i huden din. Hvis du lider av ekstreme eller hyppige hudirritasjoner, gå til din lokale hudlege; hun vil være i stand til å hjelpe med å identifisere årsaken og foreskrive en slags lokalbehandling for å lindre symptomer.

Tips og advarsler

 • Ikke overdrevent touch eller plukke på hudirritasjoner - dette vil bare gjøre dem verre. Berøre ansiktet ditt så lite som mulig og aldri klemme kviser. Rengjør under neglene. Ikke bite negler.

Hvordan behandle kløende hud med Havregryn

Hvordan behandle kløende hud med Havregryn


Kolloidalt havregryn, som er vanlige havregryn som har blitt malt til et fint pulver, kan anvendes til å behandle kløende hud. Fra insektbitt og Poison Ivy, til eksem og psoriasis, og legger litt havregryn i din daglige bad kan gi rask lindring til din irritert hud.

Bruksanvisning

•  Finn riktig type kolloidalt havremel produkt for å behandle kløende hud. Noen kolloidale havremel formler har lagt ingredienser, slik som natron eller Epsom salter, for ekstra effektivitet. Andre kan omfatte medisiner som er spesielt formulert for å behandle spesifikke hudsykdommer, som eksem, psoriasis eller matallergier.

Lag din egen kolloidalt havremel å behandle kløende hud ved å kjøpe havregryn i bulk, og sliping dem til pulver. Du kan bruke en kaffekvern eller mølle for å pulverisere havregryn til et fint pulver som lett løses opp når det legges til vann.

Tegn en lunken bad for deg selv å behandle kløende hud med havregryn. Unngå å bruke varmt vann, noe som kan åpne huden porene og irritere huden din ytterligere. Varmt vann kan også fjerne de fleste av de naturlige oljene som finnes i huden din, tørke den ut enda lenger.

Legg til kolloidalt havremel i badevannet til den er oppløst, ved hjelp av alt fra en kopp eller to eller enda mer, avhengig av alvorlighetsgraden av kløende hud. Det kan hende at noen av havregryn ikke løses helt, muligens fordi det ikke er blitt slipt grundig nok. Imidlertid vil det varme vannet fortsatt trekke ut de aktive ingrediensene i havremel.

Sug i badekaret i minst 10 minutter for best resultat. Beholde så mye av kroppen din under vann som mulig i badekaret. Husk å være forsiktig når du komme inn og ut av badekaret, siden havregryn kan gjøre overflater av karet glatt.

Skyll kroppen din med kaldt vann etter at du får ut av badekaret for å fjerne den glatte rester igjen av havremel.

Bruk en myk, absorberende håndkle til å forsiktig klappe deg tørr etter at du får ut av havremel bath. Ikke gni huden din kraftig da du tørr, da det kan føre til ytterligere irritasjon.

Gjenta bad med havregryn opp til tre ganger per dag etter behov inntil du oppleve lindring av kløende hud.

Tips og advarsler

 • Unngå å få kolloidalt havremel inn i øynene mens du bader. Havregryn kan lett irritere øynene.

Hvordan unngå en Toe Amputasjon grunn Injury & Blood Forsyning

Forhold som perifer arteriell sykdom (PAD) og diabetes årsaken minsket blodtilførsel til tærne og andre ekstremiteter. Når en pasient med redusert blodstrøm skader en tå, kan såret ikke leges lett, setter pasienten har økt risiko for amputasjon av tåa. Riktig fotpleie kombinert med aggressiv behandling såret kan hjelpe pasienten unngå toe amputasjon på grunn av skade og dårlig blodsirkulasjon.

Bruksanvisning

En kontroll eller løse underliggende medisinske tilstander som diabetes og PAD. Ta alle medisiner som anvist av legen din og få påfyll omgående. Overvåke blodsukkeret. Vurdere kirurgi. Ifølge Nael Saad, MD, fra University of Rochester Medical Center, som forfattet en fersk studie på PAD og amputasjoner, kan mer aggressive behandlinger som angioplastikk og stinting redusere risikoen for amputasjon.

•  Slutte å røyke. Ifølge American Diabetes Association, folk som røyker har økt risiko for amputasjon. Røyking hemmer blodsirkulasjonen, potensielt skade blodtilførselen til tærne. Røyking bremser også healing.

Hvil såret fot inntil skaden er leget. Ikke gå på en såret fot. Etter legen din har ryddet deg til å gå igjen, vernesko for å fremme fortsatt healing og hindre ny skade.

Care for skade som legen din har anbefalt. Ta antibiotika og anvende aktuell antibiotika som anvist for å hindre smitte. Informer legen din umiddelbart hvis såret forverres, blir rød eller betent, føles varmt å ta på, eller hvis du har tegn på infeksjon som puss eller feber. Gå til din oppfølging avtale selv om du føler deg såret leges skikkelig. Bare en lege kan sjekke ved å bruke en x-ray om beinet har blitt påvirket av din skade eller infeksjon, øker dine sjanser for en amputasjon.

Øvelse moderat på en daglig basis etter skaden har grodd å forbedre sirkulasjons helse. Gå ned i vekt hvis du er overvektig.

Sjekk føttene hver dag hvis du lider av nummenhet på grunn av dårlig blodtilførsel, iskemiske hjerneendringer, nerveskader eller diabetisk nevropati. Du kan ikke føle et problem med huden eller mindre skader, som raskt kan bli et stort problem som fører til amputasjon.

Hold føttene i god helse. Wear støttende sko og bruke moleskin å unngå blemmer, liktorn og hard hud. Ikke trimme dine egne hard hud eller liktorn. Se en lege for denne prosedyren. Eksfoliere føttene daglig i dusjen med en pimpstein for å unngå å utvikle hard hud. Påfør vanlig vaselin lett i beina, unngå området mellom tærne, etter vask og tørking daglig. Wear strømper å forbedre sirkulasjonen som anvist av legen din.

Hvordan unngå Narkolepsi

Narkolepsi er den vanligste nevrologiske lidelse der sine lider sovne uten å være i stand til å styre seg selv. Mens denne lidelsen er forårsaket av genetikk og det er ingen kjent kur, er det flere grep du kan ta for å unngå narkolepsi og forsøke å regulere sovende tidsplan.

Bruksanvisning

Hvordan unngå Narkolepsi

•  Ta kontakt med din lege om rådgivning alternativer for narcoleptics. Snakker med en rådgiver som spesialiserer seg på søvnforstyrrelser kan hjelpe deg med å organisere livet ditt for å unngå narkoleptiske passer og også hjelpe deg følelsesmessig håndtere denne ødeleggende lidelse.

Snakk med legen din om muligheten for medisinering. Sentralstimulerende hjelpe noen lider holde seg våken og på vakt på dagtid og unngå å falle i søvn. Antidepressiva kan også bidra ved å undertrykke REM søvn. Natriumoksybat er kjent for å bidra til å eliminere søvnighet på dagtid i narkolepsi lider.

Planlegg din sove regelmessig. En enkel måte å unngå narkolepsi er å få på en vanlig søvnsyklus. Ofte fører uberegnelig søvnmønster til narkolepsi. Ved å gå til sengs på samme tid hver kveld og våkne opp på samme tid hver morgen, selv i helgene, kan du tvinge kroppen til å sove på en riktig tidsplan.

Exercise. Dette kan være svært gunstig for narcoleptics. Working ut trekker kroppen inn i en naturlig syklus og regulerer søvn. Akkurat som å sove på en stram tidsplan, finne tid til å trene hver dag for å unngå symptomer på narkolepsi.

drikke drikker som ikke inneholder alkohol, nikotin og koffein. Disse tre årsaken kroppens naturlige rytmer til å bli slått av sine skinner, noe som fører til uberegnelig søvnmønster. Unngå dem, sammen med å finne en konstant søvn og mosjon tidsplan vil hjelpe kroppen din til å unngå narkolepsi.

Hvordan behandle kløende hud

Kløende hud er ikke bare irriterende, men det kan også føre til sekundære infeksjoner hvis kontinuerlig ripete. Finn ut hvordan å behandle kløende hud med disse tipsene.

Bruksanvisning

•  Forstå at kløende hud er en frustrerende og irriterende tilstand. Det er viktig å unngå å skrape kløende hud for å hindre en lokalisert infeksjon fra utviklingsland. Tar varme bad eller dusjer vil bare gjøre kløende hud verre. Soaking i en lunken bad vil hjelpe huden til å kjøle seg ned, og vil redusere mengden av kløe. Begynn med å fylle badekaret med lunkent eller lunkent vann.

Det er en rekke naturlige og økologiske ingredienser som du kan legge til din lunkent bad som vil roe kløende hud og fremme helbredelse. Du kan legge disse ingrediensene enkeltvis eller kombinere dem. Melk inneholder beroligende egenskaper og aminosyrer, og er gunstig for kløende hud. Du kan legge til en boks med fordampet melk til en lunken bad og deretter ligge i minst 20 minutter. Du kan kombinere 2 kopper havregryn med fordampet melk, eller bruke det separat i badekaret.

Hvis du ikke vil bruke fordampet melk eller havregryn for kløende hud, kan du legge natron eller maismel til en lunken bad for umiddelbar lindring. Mål om 1/2 kopp natron eller maismel og legge til lunkent vann som karet fylles. Ligge i minst 20 minutter.

Etter soaking i badekaret kanskje du foretrekker å skylle ned i en kald dusj. Sørg for at dusjen ikke er varm eller huden din vil begynne å klø igjen. Ikke skrubb huden din, bare forsiktig skylle av i kjølig eller lunkent vann.

Nå som huden din er blitt avkjølt og kløe har sunket bør du enten la huden lufttørke eller forsiktig klapp huden tørr med et håndkle. Hvis huden din er sensitiv, velger du et håndkle som har blitt vasket med milde vaskemiddel og være sikker på at du ikke er allergisk mot tøymykner brukes på håndkleet. Aldri skrubbe huden din tørr eller gni kraftig.

Tips og advarsler

 • Aloe vera gel er best hvis den brukes direkte fra planten. Bare bryte av en permisjon og bruke gel til noen områder som er kløende.
 • For rask lindring, gjelder en kald våt klut i ansiktet til kløen områder eller pakk en isbit i en klut og bruke den til det berørte området.
 • For å fjerne kløe fra insektsbitt lage en pasta av natron og vann og gjelder for området.
 • Ikke klø kløende hud, fordi det øker sjansen for infeksjon. Hvis kløende hud blir rød, betent eller viser andre tegn på infeksjon kontakte helsepersonell.

Hvordan unngå Alli bivirkninger

Hvordan unngå Alli bivirkninger


Sjansene er du allerede har hørt buzz om Alli. Det er den første over disk diett medisiner for å bli godkjent av Food and Drug Administration. Ifølge selskapets hjemmeside, Alli blokker 25 prosent av fettet man spiser. Dessverre, ikke fett tap ikke kommer uten en pris. Bivirkninger inkluderer oppblåsthet, løs avføring og ukontrollerbare avføring. Du kan enkelt unngå disse ubehagelige bivirkninger ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Ta Alli som anvist. Ifølge Alli guide, bør man pillen tas innen en time etter hvert måltid.

Unngå fettrike måltider. Alli hindrer fordøyelsen av 25 prosent av fettet man spiser. Dette ufordøyd fett er eliminert gjennom avføring. Derfor, jo mer fett man bruker, jo større er risikoen for ubehagelige bivirkninger.

Count fett gram. Når du bruker Alli dine individuelle måltider bør inneholde mindre enn 15 gram fett. Den Alli startpakke inneholder en ernæring guide som vil hjelpe deg med å telle fett gram i vanlige matvarer. Hvis du ikke har ernæring guide, kan du kjøpe et fett gram telling hefte på en bok eller helse butikken.

Forbered deg på det verste. Hvis du er en ny Alli bruker du kanskje ikke være i stand til å forutsi hvordan kroppen din vil reagere på stoffet. Hold alltid friske undertøy og slitasje mørke bukser før du er sikker på at du kan unngå en Alli relatert ulykke.

Hold en food journal. Notere ned maten du spiser og behandlingseffekter mens du tar Alli. Dette vil hjelpe deg å velge - og unngå - matvarer som har forårsaket ubehagelige bivirkninger.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du starter en diett plan.

Hvordan unngå kvikksølvforgiftning

Hvordan unngå kvikksølvforgiftning


Kvikksølv er et tungmetall som er fascinerende å se på et termometer eller vitenskap klasse eksperiment, har mange industrielle bruksområder og er svært giftig for menneskekroppen når de utsettes for høye doser. Kvikksølvforgiftning er blitt en alvorlig bekymring som miljø nivåene øker. Her er litt informasjon om hvordan du kan unngå kvikksølvforgiftning.

Bruksanvisning

Våre kullfyrte anlegg har vært den viktigste kilden til økt kvikksølvavfall i luft og sjø. Andre kilder til kvikksølv er feil avhendet lysstoffrør, produksjon av gull, råjern og stål, og enkelte andre produkter. Mesteparten av kvikksølvforurensning på denne planeten er på grunn av menneskelig aktivitet, er resten vanligvis på grunn av vulkansk aktivitet. Med menneskeproduserte tilsetninger, er kvikksølv nå blitt et alvorlig gift som truer menneskers helse.

Kvikksølvforgiftning er også kjent som hydrargaria eller mercurialism. Skader på hjerne, nyre og lunge kan manifestere seg på en rekke måter. Det kan føre til rødhet i huden og sensoriske problemer blant andre symptomer. Den unge og ufødte er spesielt utsatt for kvikksølvforgiftning.

Den gode nyheten er at kvikksølvforgiftning er mulig å behandle, og i de fleste tilfeller helt kureres. Den beste måten å unngå kvikksølvforgiftning, er ved å bo klar av sine kilder.

Kvikksølv er også funnet i eldre dental amalgam, batterier og er mest sannsynlig å inntas ved å spise fisk med høyt kvikksølvinnhold. Noen jobber utsette arbeidstakerne for høye nivåer av kvikksølv. Hvis du jobber i et miljø der kvikksølv er involvert, bør du ha deg testet regelmessig.

Fisk i kostholdet er svært viktig, men de høye kvikksølvnivåer i noen fisk gjør dem farligere enn gunstig. De høyeste og farligste konsentrasjoner av kvikksølv er vurdert i Tile fisk, hai og sverdfisk. Også høy er Albacore og bigeye (Ahi) Tunas, Orange Roughy, chilenske Bass, Grouper, kong Makrell, Nord hummer og Marlin. Det er en god liste tilgjengelig på Got Mercury nettstedet (oppført nedenfor). Siden fisk er en så viktig kilde til omega-3 fettsyrer, er du tryggest å konsumere mer av de mindre varianter av fisk. De synes å unngå kvikksølv giften retensjon funnet i flere av de større artene.

Den beste måten å holde seg trygt fra kvikksølvforgiftning er å holde seg borte fra sine kilder. For mer, detaljert informasjon om hvordan du kan unngå kvikksølv i fisk og andre kilder, vennligst sjekk gode Resources nedenfor.

Hvordan unngå å doble risikoen for demens

Som en alder, risikoen for demens --- spesielt i form av Alzheimers sykdom --- øker dramatisk. Mer enn 50 prosent av folk utover fylte 80 er berørt med en eller annen form for demens. Du kan unngå å doble risikoen for demens. Ved å endre kosthold og annen atferd, kan du leve sunt langt inn dine gylne år.

Bruksanvisning

Hvordan unngå å doble risikoen for demens

•  Praksis hjerne-trening. Gjennom hele dagen, teste deg selv med enkle matematiske problemer eller kjøpe en av de mange tilgjengelige elektroniske hjerne-trening spill.

Spis Omega-3 rik mat. Legg matvarer som laks, valnøttolje og mørkegrønne grønnsaker i kostholdet ditt.

Opprettholde en sunn vekt. Ifølge en mai 2008 Fedme omtale studien, som er overvektige, så vel som å være undervektig kan øke risikoen for demens.

Tips og advarsler

 • Ikke alle demens er Alzheimers sykdom. Det finnes mange forskjellige typer demens med mange forskjellige årsaker. Hvis du tror at du eller en du er glad kan ha symptomer på demens, bør du oppsøke lege som kan gi deg den mest nøyaktige informasjon og hjelp.

Hvordan unngå gingivitt

Hvordan unngå gingivitt


Gingivitt er en betennelse i tannkjøttet som ofte går forut for mer alvorlige tann helsemessige problemer som viker tannkjøtt og full fledged tannkjøttsykdom. Heldigvis er det lett å hindre gingivitt ved å praktisere ensartet og regelmessig tannhygiene. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å unngå tannkjøttbetennelse.

Bruksanvisning

Hvordan unngå gingivitt

•  Puss tennene etter hvert måltid. Mat som er tillatt å sitte i munnen på eller mellom tennene gjennomgår en akselerert prosessen med forfall lik råtne. Dette kan provosere og irritere tannkjøttet, forårsaker gingivitt. Børste etter hvert måltid og snack å unngå denne type oral miljø.

Floss minst to ganger om dagen. Selv om du ikke kan føle mat mellom tennene, plakk og tartar bygge opp hver dag i sprekker mellom tennene. Disse typer buildup vil irritere tannkjøttet og kan også føre til veldig dårlig ånde.

Skyll med en anti-mikrobielle munnvann etter hvert måltid, snacks og drikke annet enn vann. Mange folk ikke innser at sukkerholdige og kullsyreholdige drikker er like ille for tennene som cookies og kaker. Hvis du drikker disse typer drikkevarer, være sikker på at du skylle regelmessig med en forebyggende munnvann.

Unngå tobakk. Røyking og snus er iboende irriterende for alle komponentene i munnen. Gjør du det vil inflame tannkjøttet og gjøre deg mer utsatt for tannkjøttbetennelse.

Opprettholde et balansert kosthold. En diett som er lav på kalsium og andre viktige vitaminer og mineraler gjør tennene og kjevebenet svakere enn de normalt ville være. Du kan ønske å arbeide med en kostholdsekspert for å etablere matvaner som er sunt for tennene og tannkjøttet.