Digidexo.com

Tips for å stoppe overstadig drikking

Tips for å stoppe overstadig drikking


Stadig drikking er å drikke minst fem alkoholholdige drikkevarer på rad for menn og fire på rad for kvinner. Stadig drikking har skadelige kortsiktige og langsiktige effekter og kan føre til en permanent alkohol avhengighet. Alkohol er et vanedannende stoff, forårsaker mange mennesker til å føle seg ute av stand til å stoppe overstadig drikking. Det finnes mange verktøy og teknikker som kan brukes til å slutte overstadig drikking.

Throw Away Your Alkohol

Selv om det kan virke innlysende, er det mange mennesker som ønsker å slutte overstadig drikking ikke kaste sine alkohol unna. Ikke holde en ekstra flaske liggende rundt i huset; alkoholen vil være for mye av en fristelse for å motstå. Hvis du vet at du ikke kan kontrollere deg selv, ikke holde noe alkohol der du får tilgang til den. Hvis du bor sammen med andre mennesker, fortelle dem at du ikke ønsker å overstadig drikke lenger. Hvis de støtter deg, vil de holde deg ansvarlig og ikke la deg ha alkohol.

Bli med i en støttegruppe

Bli med i en støttegruppe er det beste du kan gjøre hvis du ikke kan stoppe overstadig drikking. Bli kjent med likesinnede mennesker som deler din kamp. Dette gir deg folk til å dele dine suksesser og fiaskoer med. De kan bidra til å holde deg ansvarlig og dele sine tips og teknikker med deg. Noen ganger folk har vanskeligheter med å innrømme at de har et problem med alkohol. Hvis du har et problem, det beste du kan gjøre er å få hjelp.

Utdanne deg selv

Utdanne deg selv på fakta om alkoholmisbruk. Lær hva alkohol gjør med kroppen din, og tenke på hva du har lært til neste gang du er fristet til å ta en drink. Alkohol har mange skadelige kortsiktige og langsiktige effekter. Mange mennesker dør av leversvikt i det lange løp eller alkoholforgiftning på kort sikt.

Tenk på menneskene rundt deg

Alkohol kan skade menneskene rundt deg. Alle har folk som bryr seg om dem. Ved overstadig drikking, er du forårsaker følelsesmessig skade på mennesker i livet ditt som virkelig bryr seg om deg. Stadig drikking ødelegger relasjoner, familie og vennskap. Neste gang alkohol lokker til deg, tenk på de menneskene du er tett med i livet ditt.