Digidexo.com

Naturlige måter å kurere ADHD

Naturlige måter å kurere ADHD


Spør en forelder hva de synes om deres barn på reseptbelagte stoffet medisiner for Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), og de kan si noe negativt. Sentralstimulerende midler og andre medikamenter ofte føre til mer dårlig enn godt, forverrer ADHD når narkotika slites av eller provosere andre problemer. Krasjer, irritabel humørsvingninger og problemer med å spise og sove er alle forbundet med reseptbelagte legemidler som brukes for ADHD. Naturlige metoder bidra til å forbedre symptomer og vanligvis ikke forårsake noen uønskede bivirkninger.

Fakta

Omsorg for noen med ADHD kan være vanskelig hvis bare én metode er brukt. En helhetlig tilnærming som inkluderer ulike naturlige behandlingstilbud som fungerer best og kan gi lindring av symptomer. Mens ADHD er en nevrologisk forstyrrelse som ikke er en sykdom som kan behandles, er mange av symptomene avtar med konsistente og dedikerte behandlinger.

Urte kosttilskudd

En studie publisert i 2007 i The Internet Journal of Alternative Medicine konkluderte med at mens noen leger godkjenner urte terapi for å behandle ADHD, de fleste ikke. Årsakene til dette er blant annet alt fra potensielle bivirkninger til effekt. Til tross for disse funnene, vil de fleste foreldre er enige om at urte kosttilskudd er verdt et skudd og har betydelig færre bivirkninger enn de reseptbelagte medikamentelle alternativer. Urte kosttilskudd som ginkgo biloba og johannesurt behandle spesifikke symptomer på sykdommen, og en lisensiert medisinsk faglig bør alltid ha tilsyn med administrasjonen.

Omega-3 fettsyrer

I 2006 International Review of Psychiatry rapportert at å legge omega-3 fettsyrer til behandling plan bidrar til å forbedre symptomer assosiert med ADHD. For å motta ytelser, må de omega-3 fettsyrer kommer fra fiskeolje og inneholder EPA og DHA komponenter. Andre former for omega syrer mangler begge av disse nødvendige komponenter.

Sink

Mange tilfeller av ADHD er faktisk vist seg å være en mangel på mineral sink. En studie sitert i 1996 i Biological Psychiatry funnet at sink terapi lindrer eller kurerer ADHD symptomer. Spør en lege eller helsepersonell for en blodprøve for å måle mineral nivåer før de bestemmer seg for å bruke sinkterapi som et behandlingsalternativ.

Chiropractic Care

Manipulere ryggraden av mennesker med ADHD reduserer negativ atferd forårsaket av sykdommen. I 2004 rapporterte Journal of Manipulative og fysiologiske Therapeutics at kiropraktisk behandling av et barn med ADHD var vellykket nok til at pasienten til å stoppe de reseptbelagte legemidler som ble brukt før forskningseksperiment. Velg en kiropraktor som har erfaring i behandling av ADHD for best mulig resultat.