Digidexo.com

Dialyse Assistant Training

Dialyse assistenter operere dialysemaskiner som fjerner avfall, salt og overflødig vann fra en pasient med nyreskader, opplever en overdose eller blir behandlet for plasmaforese eller hemmodialysis. Assistenter spesialister på protokollen og forberede pasienten for behandling, inkludert å gi dem instrukser.

Forutsetninger

Dialyse assistent trening begynner med en high school diplom eller tilsvarende som er en forutsetning for opplæringsprogrammer ved høyskoler og handel skoler. Trening på disse anleggene kan vare fra 12 uker til et år, avhengig av programmet.

Dialyse Patient Care Tekniker Track

Høyskole og fagskole dialyse assistent trening kan være en en-semester dialyse pasientbehandling tekniker spor. Dette sporet består av klasseromsundervisning på medisinske termer, nyrefunksjonen og sykepleie teknikker.

Certificate of Completion for dialyse tekniker

Disse skolene kan også tilby ett-årsklasser som resulterer i et sertifikat for ferdigstillelse for dialyse tekniker involverer arbeider med kunstige nyrer. Dette sporet omfatter klasseromsundervisning og laboratoriearbeid.

Nasjonale sertifiseringer

Nyutdannede av disse programmene kan få arbeid uten nasjonal sertifisering, selv om de fleste arbeidsgivere krever at du skaffe det kort tid etter leie. Sertifiserings styrene er styret i nefrologi Examiners Nursing and Technology (BONENT,) den nefrologi Nursing Certification Commission (NNCC) og National Nefrologi sertifiseringsorganet.