Digidexo.com

lakris overdise

Informasjon om DGL lakris

Informasjon om DGL lakris


DGL lakris, eller de-glycyrrhizinated lakris, er lakris uten glycyrrhizin, et utdrag av plantens rot forbundet med økt blodtrykk og væskeansamlinger. Du kan ta dgl lakris som en urte supplement for bedre generell helse eller for å behandle visse medisinske tilstander.

Tradisjonell bruk

Lakris er et smak urt som har vært brukt i mat og medisinske midler for tusenvis av år og er 50 ganger søtere enn sukker. Det har vært brukt så langt tilbake som andre verdenskrig da en nederlandsk lege oppdaget at det å gi lakris ekstrakt til sine pasienter som lider av magesår betydelig redusert sine symptomer.

Hevdet Fordeler

DGL lakris hevdes å lindre magesår, canker sår, og halsbrann, fungere som en hoste suppressant, lindre sår hals smerte og hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom, ifølge Truestar Health.

DGL Licorice Treatment

DGL lakris har blitt brukt til å behandle skadelige tarmbakterier, som Helicobacter pylori, som er ansvarlig for magesår. The University of Maryland Medical Center bemerker at lakris rot flytende ekstrakt ble brukt til å behandle 100 pasienter med magesår og 90 prosent viste bedring etter seks uker.

Hvordan unngå Lakris å redusere blodtrykket Spikes

Hvordan unngå Lakris å redusere blodtrykket Spikes


I motsetning til noen vanlige oppfatninger, er lakris ikke bare finnes i de røde twizzled tingene du spiser på kinoer. Faktisk har lakris godteri en svært liten mengde av urten lakris, mens noen andre matvarer har tonnevis av det. Mens det kan være velsmakende, det kan også føre til raske økninger i blodtrykket. Du kan unngå lakris for å redusere blodtrykket pigger med følgende tips.

Hvordan unngå Lakris å redusere blodtrykket Spikes

•  Vit hva urten lakris ser ut og sine aliaser. Det er en høy belgfrukt med bønne pods hvor røttene er brukt som smakstilsetning. Det er også kjent som svart sukker, lakris rot, sweetroot og sweetwood.

Vær på vakt mot ørkener, te, mørkt øl, likører og røyking. Mange kaker og søtsaker bruke urten for sin søte smak; likeledes med mange drinker og rør eller sigarett tobakk.

•  Spør kokken. Når du spiser ute, sørg for at uansett hva du bestiller inkluderer ikke urt. Spør kokken hva retter inkluderer det og ikke bestiller dem.

Forbered mat selv. Denne måten du vet hva som er i dem. Hvis en oppskriften krever lakris, erstatte brunt sukker eller vanilje.

La folk få vite av din aversjon mot lakris hvis du skal ut å middagsselskaper eller andre sammenkomster der maten blir servert.

Når du er i tvil, hoppe over det. Du kommer ikke til å dø hvis du ikke spiser så deilig ute stykke kake. Men du kan bli syk hvis du gjør.

Hint

  • Hvis du spiser for mye lakris og ende opp med stigende blodtrykk, søke medisinsk behandling så snart som mulig.
  • Ikke ta med lakris til pasienter på sykehus.

Helsemessige fordeler av lakris

Helsemessige fordeler av lakris


Røttene til lakris planten inneholder et søtningsmiddel som er femti til hundre ganger så søtt som sukker. Anlegget har også en rekke helsemessige fordeler som har blitt brukt i tusenvis av år. I kinesisk medisin, har anlegget blitt brukt gjentatte ganger for en rekke sykdommer. I dag er det fortsatt brukes i østlige medisin og av herbalists over hele verden. Følgende er bare noen av de helsemessige fordelene av lakris.

Magesår

Ta lakris 20 til 30 minutter før inntak for å lage en foring i magen. Dette vil bidra til å stoppe magesår fra forming, og det gjør det bedre enn de fleste antacida.

Luftveisproblemer

Mange respiratoriske problemer forårsakes av allergener. Lakris har en anti-allergen egenskap som bidrar til å kurere respiratoriske problemer.

Feber

Brygge litt lakris i en te og drikke det hvis du har feber. Næringsstoffene i lakris har vært kjent for å redusere feber forårsaket av en rekke lidelser.

Burning Fat

Lakris hjelper til å opprettholde mage syre nivåer, noe som øker forbrenningen. Dette hjelper kroppen forbrenne fett raskere og mer effektivt.

Betennelsesdempende

Lakris hjelper også redusere betennelse i leddene. Dette gjør det til en effektiv behandling mot artritt.

Fordeler med lakris Tea

Lakris er ekstrakt av røttene av lakris anlegget. Ekstraktet inneholder glycyrrhizin, som er 50 ganger søtere enn sukrose. Hippokrates oppkalt urt søt rot, og det har vært brukt i århundrer for utallige bruksområder.

Luftveiene

Lakris har vært brukt siden gamle egyptiske ganger for sykdom i øvre luftveier. Lakris te er brukt som en beroligende og skånsom relaxant for hoste og det også løsner slimete for lettere å puste.

Sår hals

Lakris te er gunstig for behandling av hoste, forkjølelse og sår hals. Det hjelper med heshet og tørrhet og kiling som ofte følger med halsirritasjon.

Magen Distress

Lakris te hjelper fremskynde helbredelsen av magesår og hjelpemidler viral lever betennelser. Den brukes både for sitt milde avføringsmiddel effekter så vel som for diaré. The Medical Journal i Irland fant det helbredet sår raskere enn stoffet Tagament.

Hodepine og menopause symptomer

Lakris te er bra i lindrende smerten av hodepine. Det er også nyttig for å redusere symptomer som ofte følger med overgangsalderen, inkludert hodepine, hetetokter og nattesvette.

Vanndrivende

Lakris-te er brukt som et diuretikum. Den har også evnen til å redusere og undertrykke sult.

Hvordan å behandle sår gums med lakris

Hvordan å behandle sår gums med lakris


Sår tannkjøtt kan være et resultat av pusser for hardt, tanntråd strengt etter forsømme å bruke tanntråd for en periode eller bare av dårlig ernæring. Hvis munnhygiene eller dårlig matvaner er også skylden for såre tannkjøttet, da blir du nødt til å gjøre permanente endringer i din tannlege rutine før du opplever varig lettelse. Men i mellomtiden kan du behandler dine ømme tannkjøttet med en naturlig munnvann som vil lindre og helbrede tannkjøttet hver gang du bruker den. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å behandle sår gums med lakris.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle sår gums med lakris

•  Kok to kopper vann i glasset målebegeret. Du kan gjøre dette ved å microwaving vannet på høy i 2 minutter. Hvis det kommer fosskoking før to minutter er opp, ta vannet ut av mikrobølgeovn og gå videre.

Bratte lakris rot i 20 minutter. Dette vil skape en beroligende infusjon som vil bidra til å helbrede tannkjøttet.

•  Sil ut lakris rot. Du kan ta "te" i plastflaske, som vil være perfekt for lagring av din skylling.

Avkjøl infusjon til romtemperatur. Dette kan ta så mye som en time.

Skyll munnen med lakris infusjon. Du bør gjøre dette minst tre ganger om dagen. Du kan skylle oftere hvis irritert tannkjøtt krever ekstra lettelse.

Hint

  • Ta kontakt med tannlegen din om dine ømme tannkjøttet vedvarer. De kan være en indikasjon på tannkjøttsykdom, munnen kreft eller hulrom.

Lakris rot bivirkninger og fordeler

Lakris rot bivirkninger og fordeler


Når folk flest tenker på lakris, tenker de på godteri, men lakris rot er en urt som kan brukes medisinsk. Herbalist bruke den for en rekke formål. Lakrisrot kan brukes som et anti-inflammatorisk, slimløsende og for å behandle visse hormonell ubalanse. Før du bruker lakris medisinsk, er det best å vite fordelene og bivirkninger forbundet med det.

Anti-inflammatoriske egenskaper

En lakris rot fordel er dens naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Det har evnen til å spotte kroppens naturlige kortikosteroider som er produsert av binyrene. Dette er fordi lakris inneholder glycyrrhizin, noe som reduserer kroppens produksjon av prostaglandin. Prostaglandin er en nøkkelfaktor i betennelse. Dette er grunnen til at herbalist bruk lakrisrot behandlinger for kronisk tretthet, tendinitt, bursitt, irritabel tarmsyndrom, psoriasis, mage eller tarm sår og andre inflammatoriske tilstander.

Balanserer hormoner

Lakris rot er også brukt av herbalist å behandle hormonelle ubalanser som skyldes overgangsalder eller adrenal feil. Mange herbalist bruk den til å behandle infertilitet og Addisons sykdom i tillegg. Det fungerer på grunn av glycyrrhizin, en komponent i lakris rot som ligner på visse hormoner utgitt av binyrene.

Lindrer Gastrointestinal Distress

Lakris rot kosttilskudd brukes til å behandle halsbrann og fordøyelsesbesvær. Spesielt kan lakris som er formulert med iberogast eller STW 5 lindre symptomene forbundet med gastrointestinale plager.

Stopper Kløe

Lakris rot kan også hjelpe lindre kløe som er assosiert med eksem og andre kløende hudsykdommer. Dette er fordi den glycyrrhizin i lakrisrot virker lik cortocosteroid når den påføres topisk. For å bruke den lokalt for utslett, må du bruke en krem ​​med to prosent lakris for det å være effektiv.

Kan øke blodtrykket

En mulig lakrisrot bivirkning er høyt blodtrykk. Den glycyrrhizin i noen lakris rot kosttilskudd er det som forårsaker potensialet for forhøyet blodtrykk. Det er lurt å se etter et supplement merket DGL, som står for de-glycyrrhizinated lakris. Det betyr at det ikke har noen glycyrrhizin, slik at det kan ikke være så effektiv for visse anvendelser.

Kan Årsak Vann Bevaring

Når du tar lakris rot, kan det føre til at du holde på væske. Dette kan føre til problemer med hevelse i nedre ekstremiteter. Det kan også være problematisk for nyrene.

Virkninger av lakris Tea

Virkninger av lakris Tea


Lakris, også kjent som "søt rot," har vært til stede i mat og medisin i tusenvis av år, ifølge University of Maryland Medical Center. Det har vært brukt for tilstander som strekker seg fra forkjølelse av leversykdommer. Mens noen av dens bruk har blitt validert med forskning, University of Michigan Health System sier andre bruksområder (behandle diabetes og tuberkulose, for eksempel) er ikke testet, men er fortsatt brukes i alternativ medisin.

Sår

Lakris te er ofte full til å behandle magesår. Imidlertid har få studier er gjort på dette, så meninger er blandet. Men University of Maryland Medical Center siterer et dyr studie hvor rotter som fikk lakris-belagt aspirin hadde magesår redusert med 50 prosent. I en annen, ble lakris rot ekstrakt gitt til 100 pasienter med sår over 6 uker. Sår gikk bort i 22 pasienter, og 90 prosent av pasientene viste noen form for forbedring (Izzo Borrelli, "Phytotherapy Research," 2000). The University of Michigan antyder en daglig dose (for ulike plager) 1/2 oz. lakris rot kokt i en halvliter vann. Voksne bør drikke 2-3 kopper om dagen.

Infeksjoner, immunsystem og Nerver

Lakris (og lakris te) er også brukt til å redusere viral leverbetennelse og irritasjon, og en studie viste at den bekjemper canker sår (Journal of Association of Physicians of India, oktober 1989). Lakris te hjelper også lindre sår hals, helbreder fordøyelseskanalen, fungerer som en slimløsende (oppfordrer slim og væske for å bli hostet opp), bidrar til å regulere blodsukkeret, renser og detoxifies blodet, har en mild avførende effekt, lindrer stress og hjelper med hodepine smerte og med produksjon av interferon (som styrker immunsystemet). På grunn av disse kvalitetene, er lakris te gitt for å hjelpe med HIV-infeksjoner, høysnue og hepatitt, blant andre sykdommer.

Side Effects

Med all den positive, helbredende effekten lakris te har, er det noen risiko. Det finnes motstridende forskning på hvorvidt overdoser på lakris te forstyrrer testosteron syntetisere hos menn. For mye lakris kan også kortisol å bygge opp i nyrene og leveren, forårsaker dem skade. Både University of Michigan Health System og University of Maryland Medical Center advarer om at fortsatt bruk kan føre til økt blodtrykk og væskeansamlinger - eller til og med hjerteinfarkt. Dette varierer fra person til person.

Noen bivirkninger presentere seg med bare gjennomsnittlig mengder lakris te. Litt erfaring muskel lammende eller smerter i armer og ben. Personer som har en historie med hjertesvikt, hjertesykdom, væskeretensjon, høyt blodtrykk, diabetes eller nyre eller leversykdom bør ikke drikke lakris te, eller bør gravide eller ammende kvinner.

Lakris kan også samhandle med legemidler som p-piller, insulin, avføringsmidler, diuretika og andre stoffer.

Hvit Lakris Plant medisinsk bruk

Hvit Lakris Plant medisinsk bruk


Den hvite lakris anlegget er en øm flerårig plante som vokser i full sol og godt drenert jord. Plantens blader er ofte gjort i en te som en gang forbrukes utelukkende av høyere klasse i Kina, ifølge Green Tea Resource nettsted, som bemerker te har svært lite koffein. Hvit lakris er også tilgjengelig som en ekstrakt som skal brukes eksternt. Alltid konsultere en lege før du starter noen nye helse regime.

Sirkulasjonssystemet

Hvit lakris te styrker arteriene, noe som øker effektiviteten og redusere risikoen for slag, ifølge Natural Home rettsmidler nettstedet. Det senker også kolesterolnivået og reduserer blodtrykket. Te av denne planten er ofte brukt for å eliminere hodepine.

Digestive Tract

Drikking hvit lakris anlegget te kan bedre forholdene har å gjøre med fordøyelseskanalen, for eksempel redusere fordøyelsesbesvær og oppblåsthet. Fordi den reduserer mengden av syre i magen, også eliminerer den eller reduserer halsbrann, og bidrar til å lindre og helbrede magesår. Selv om det anses som et mildt avføringsmiddel, vil det også bidra til å lindre symptomene på diaré. Hvit lakris te har blitt gitt til spedbarn for å behandle alvorlig kolikk.

Kaldt og influensa

Hvit lakris oppmuntrer kroppen til å produsere et stoff kalt interferon, som hjelper kroppen å bekjempe forkjølelse og influensa virus. Denne urten har også antibakterielle og anti-viral egenskaper som vil hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner og eksisterende forkjølelse eller influensa. Lakris rot brukes for sin slimløsende egenskaper i å hjelpe kroppen å kvitte seg med slim.

Skin

Hvit lakris ekstrakt kan brukes til å beskytte huden mot solskader når den brukes lokalt. De friske blader av denne planten brukes som sårforbindinger, og infusjoner av bladene blir brukt som en antiseptisk vask, ifølge PlantZAfrica, et nettsted sponset av South African National Biodiversity Institute som gir informasjon om planter som hører hjemme i det sørlige Afrika.

Antioksidanter

Hvit lakris inneholder antioksidanter, som beskytter cellene mot frie radikaler, eller ustabile molekyler, som kan skade kroppen på cellenivå. Denne skaden fører til mange sykdommer, slik som kreft. Antioksidanter også forbedre immunforsvaret og bekjempe hjertesykdom og høyt kolesterol.

Sort lakris bruksområder

Sort lakris bruksområder


Sort lakris, en gang dyrket i Egypt, er nå dyrkes i Nord-Amerika og Europa. Sin søte smak fornøyd tørst av egyptiske lodde slåss kamper. Kong Tutankhamon hadde denne urten til stede i hans grav. Mens sort lakris er ansett som en godteri, tjener det også mange medisinske formål.

Øker Vigor

Ved å stimulere binyrene, naturmedisinere hevder at sort lakris danner adrenalin, forbedre en persons energinivå. På grunn av en økning i energinivået, kan sort lakris bistå i behandling av sykdommer som kronisk utmattelsessyndrom, ifølge American Cancer Society.

Lindrer menstruasjonsproblemer

Sort lakris inneholder østrogen, som styrer kvinnens menstruasjonssyklus. Den østrogen i sort lakris kan bidra til behandlinger utformet for å lindre menopausale symptomer, som angitt av American Cancer Society. Symptomer i forhold til menstruasjonssmerter er magesmerter, hodepine og kvalme.

Lindrer Kaldt og luftveissykdommer

The American Cancer Society fremmer bruk av lakris for ulike luftveisplager. Fungerende som en slimløsende, sort lakris fører slim fra forkjølelse og luftveissykdommer som bronkitt å tynne og avløp, og samtidig fungerer som et smøremiddel for luftveiene. På grunn av sin nytteverdi som et smøremiddel, er sort lakris en viktig ingrediens i hoste medisiner.

Fungerer som smakstilsetning

Sort lakris har en søt smak som er lagt til noen godteri. Men den søte smaken også nyttig i maskering unappealing smak av ulike hostemiksturer, ifølge American Cancer Society.

Hvordan bruke lakris å behandle magesår

Hvordan bruke lakris å behandle magesår


Lakris inneholder kraftige anti-sår forbindelser, for eksempel glycerrhetinic acid (GA), som tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler. For århundrer, østlige og vestlige herbalists har foreskrevet denne smak plante å forebygge og behandle mage, muntlige og duodenalsår. I dag, kliniske studier bekrefter sin formidable anti-sår egenskaper.

Bruksanvisning

Bruk lakris te å behandle magesår. Grovhakk en unse av hele lakris rot i små biter. Plasser i en gryte og tilsett en halvliter vann. Dekk til og kok opp. Senk varmen og la det småkoke i 15 minutter. Sil i en kopp og drikke 2 til 3 ganger om dagen. Du kan erstatte hele lakris rot med 1/2 unse av tørket lakris eller en teskje av pulverisert lakris.

Bruk tygge dgl lakris tabletter for å behandle magesår. Tygg én ble 380 mg dgl (De-Glycyrrhizinated lakris) tablett tre ganger om dagen, 20 til 30 minutter før et måltid eller to timer etter et måltid. Tygg en ny tablett rett før sengetid. Tygge tabletten grundig før du svelger.

Bruk lakris pulver til å behandle blemmer i munnen. Bland 5 gram av DGL (De-Glycyrrhizinated lakris) pulver med en halv kopp med varmt vann for å danne en deigaktig munnvann. Swish i munnen i 2 til 3 minutter, og så spytte den ut. Gjenta 3-4 ganger om dagen.

Bruk en lakris skjær å behandle magesår. Ta en teskje av lakris rot tinktur tre ganger om dagen. Dette kan bli tatt direkte eller fortynnet i en kopp varmt vann.

Tips og advarsler

  • Mest "lakris" laget og solgt i USA faktisk inneholder anis heller enn lakris, og dermed ikke tilbyr denne urten er helsemessige fordeler.
  • Lakris rot kan også brukes som et søtningsmiddel for de andre urte brygger.
  • Diskuter noen urte diett med legen din før du begynner å bruke den. Dette er spesielt viktig hvis du har tenkt å bruke lakris som en anti-sår rette.
  • Den sammensatte glycerrhetinic syre forårsaker ødem (væskeansamling), en potensielt alvorlig tilstand hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har diabetes, glaukom, hypertensjon eller en hjertesykdom.

Hvilken effekt har svart lakris ha på kroppen?

Sort lakris er en type chewy godteri smaksatt med lakris rot ekstrakt. Lakris kan brukes som alternative eller supplerende behandlinger for en rekke forhold, selv om lite bevis støtter sin effektivitet.

Lakris Plant

Lakris anlegget er innfødt til Sør-Sentral-Europa og Asia. Stilkene, eller jordstengler, og roten av planten har tradisjonelt blitt brukt i godteri, te og medisiner siden antikken.

Lakrisrot

Lakris rot brukes til smaken sort lakris godteri. Roten har vært brukt i alternativ medisin for å behandle bronkitt, magesår og infeksjoner forårsaket av virus, slik som hepatitt.

Lakris som en behandling

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, selv om noen undersøkelser tyder på at glycyrrizinsyre i lakris kan være gunstig for komplikasjoner av hepatitt C, er det ikke nok vitenskapelig bevis for å bekrefte dette, eller noen tilstede krav om lakris som behandling.

Effekt på kreft

Dyreforsøk tyder på at lakris kan være effektiv i behandling av enkelte typer kreft, men ingen pålitelige studier på mennesker har blitt rapportert, ifølge American Cancer Society.

Advarsel

Regelmessig lakris forbruk er knyttet til høyt blodtrykk, hodepine, tretthet, og væskeansamlinger, og i store mengder har det vært kjent for å forårsake hjertesvikt og lammelser. Visse medisiner og tilstander kan gjøre lakris farlig for helsen din. Spør legen din før du bruker lakris som en behandling eller supplement.

Hva er Deglycyrrhizinated Lakris?

Deglycyrrhizinated lakris (DGL) er en form av urten lakris (Glycyrrhiza glabra) fra hvilken forbindelsen glycyrrhizin har blitt fjernet. DGL er ofte brukt for problemer i fordøyelseskanalen. Den er tilgjengelig i flere former, inkludert pulver, kapsler, tyggetabletter og som ingrediens i ulike fordøyelses forbindelser.

Lakris

Lakris rot har en lang historie med bruk i både kinesisk og vestlig urtetradisjoner. Den har en beroligende effekt på slimhinner i fordøyelseskanalen og lungene, og brukes for hoste, sår hals, gastritt og en tilstand som irriterer disse membranene. Lakris er en av de vanligste urter i avgiftning og rensing formler.

Glycyrrhizin

Glycyrrhizin (også kjent som glycyrrizinsyre eller glycyrrhizinic acid) er hovedvirkestoffet i lakris rot. Ifølge Dr. Sharol Tilgner i hennes bok "Herbal Medicine fra Heart of the Earth," glycyrrhizin reduserer betennelse ved å styrke bevegelsen av hvite blodceller mot betent område, og øker aktiviteten av flere immun forbindelser. Forbindelsen hemmer også nedbrytningen av kortisol og kortikosteroider, øker den anti-inflammatoriske virkninger av disse hormonene.

Bivirkninger av Glycyrrhizin

Noen mennesker opplever økt vannretensjon og blodtrykk med langvarig bruk av lakris rot. Glycyrrhizin er ansvarlig for dette, da det kan føre til at kroppen til å reabsorb natrium i nyrene, noe som reduserer mengden av vann skilles ut. Lakris rot er derfor kontraindisert hos alle med høyt blodtrykk, hjertesvikt og nyre- eller leversykdom, og det bør ikke brukes av gravide kvinner.

Dgl bruksområder

Deglycyrrhizinated lakris ble utviklet for å unngå virkningene av lakris rot på blodtrykket. DGL er trygt i svangerskapet og er trygt for de med høyt blodtrykk og lever og nyre forhold. Dens eneste bruk er å berolige irritasjoner i fordøyelseskanalen, som uten glycyrrhizin, er avgiftende og anti-inflammatorisk effekt av lakris tapt.

Kontra av DGL

Det er ingen kjente kontraindikasjoner av dgl. Noen mennesker er negative til smaken av tygge eller pulverisert former.

Naturlige Effekter av lakris Tea

Lakris rot, eller glycyrrhizin, er en matvare som tradisjonelt har blitt brukt medisinsk av både østlige og vestlige utøvere. Den har en naturlig søt smak, noe som gjør det en ingrediens i te og godteri uavhengig av sine helbredende egenskaper. Selv om lakris er en tradisjonell kur for en rekke vanlige plager, bør du bruke det med forsiktighet hvis du er utsatt for høyt blodtrykk, fordi det kan øke blodtrykket.

Lungefunksjon

Lakris te bidrar til å fjerne bronkial passasjer og støtte lungefunksjon. Det hjelper å løsne slim, helbrede slimhinner og lette sår hals. Det er nyttig for å ta opp både symptomene og årsakene til luftveisplager, og gir komfort og lettelse fra hoste og lunger ved belegg slimhinner og også bidrar til å gjenopprette helsen til bronkial systemet ved å tømme nasal og lunge systemer. Den kan tilberedes som te, og det er ofte brukt som en ingrediens i hostemiksturer også.

Støtte binyrebarkfunksjonen

Lakris te er også nyttig for å støtte adrenal funksjon. Når vi opplever pågående stress for lengre perioder, for eksempel med høytrykksjobber eller pågående økonomiske vanskeligheter, vår naturlige "fight or flight" reaksjon, som er ment å være midlertidige støt for å håndtere kortsiktige kriser, utarme våre adrenal systemer, forårsaker tretthet. Lakris bidrar til å bremse kroppens naturlige prosessen med å bryte ned hormonet kortisol. Ved å opprettholde kortisolnivå, hjelper urten for å ta presset bort fra våre binyrene, noe som gir dem en mulighet til å regenerere.

Helbrede mage plager

Lakris te har blitt brukt minst siden den tid Alexander den Store som en kur for mage plager, alt fra milde fordøyelsesvansker til full blåst magesår. Ifølge University of Maryland Medical Center, behandling med lakris forårsaket en 50 prosent reduksjon i forekomst av magesår hos rotter. Dens funksjon som et lindrende middel, eller stoff som strøk slimhinner - også nyttige for helbredelse lungefunksjon - bidrar til å beskytte magen og tarmene. Det hjelper også å balansere høye nivåer av mage syre som kan forårsake gastrointestinale plager.

Hva er Lakris ekstrakt laget av?

En søt og krydret ingrediens i mange godteri og kaker, er lakris ekstrakt også en kraftig forbindelse som ofte brukes i naturlige healing. Lakris-ekstrakt tas fra rotstokk lakris, og har en rekke medisinske egenskaper. Hvis du har noen medisinske tilstander, sjekk med legen din før du starter en lakris ekstrakt helse regime.

Identifikasjon

Lakris ekstrakt er en naturlig medisin som vanligvis brukes av urte helse utøvere. Lakris ekstrakt er opprinnelig hentet fra lakris rot, som vokser under bakken. Siden de fleste lakris rot er blitt tørr før tilberedning eller forsendelse, vil du oftest ser lakris rot i tørket form, pulverisert eller skåret i biter.

Typer

Lakris-ekstrakt blir ofte tatt som et pulver, som te eller i en tinktur. Pulverisert ekstrakt er ofte tatt i caplets. Et skjær er en urte ekstrakt laget ved å dyppe den lakris rot i renset drikke alkohol, som vodka, for ca to uker.

Fordeler

Ifølge "The One Earth Herbal Sourcebook", lakris ekstrakt har anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å helbrede sår, bekjemper infeksjoner og lindre menstruasjonsproblemer.

Aktive komponenter

Lakris ekstrakt inneholder forbindelser som kalles triterpenoids. Triterpenoids er anti-inflammatoriske stoffer som reduserer hevelse og bekjempe oksidativt stress i kroppen. En studie publisert i "Proceedings of the American Association for Cancer Research" i 2004 fant at visse konsentrasjoner av triterpenoids kan bekjempe kreft.

Advarsel

Ifølge Holistisk Online, bør pasienter med høyt blodtrykk, gravide eller personer med nyreproblemer ikke ta lakris ekstrakt for urte helse, fordi det kan føre til at du beholde natrium i systemet.

Hvordan ta lakris for Health

Hvordan ta lakris for Health


Lakris (Glycyrrhiza glabra) er også kjent som søt rot. Det er en flerårig belgfrukt som vokser 3-7 meter høy. Det er innfødt til Sør-Europa og Asia. Røttene blir brukt medisinsk. Følgende trinn vil hjelpe deg å avgjøre om ikke å ta denne urte supplement.

Bruksanvisning

Les om de historiske bruk av lakris. Det har blitt brukt i østlig og vestlig medisin i tusenvis av år for å behandle et bredt spekter av plager, spesielt som et belegg agent og slimløsende.

Se på moderne bruk av lakris. Det er ofte brukt i hostemiksturer, og en syntetisk form er ofte foreskrevet i Europa og Japan for magesår. Lakris med glycyrrhizin fjernet blir brukt i stedet i USA.

Studer de alvorlige virkningene av lakris selv i moderate mengder. Glycyrrhizin er en av de aktive ingrediensene i lakris og kan føre til tretthet, hodepine, høyt blodtrykk og til og med hjerteinfarkt.

Bruk lakris kosttilskudd bare som anvist av helsepersonell. Lakris bør ikke tas i mer enn fire til seks uker, og er kontraindisert hos pasienter med høyt blodtrykk, fedme, diabetes, nyre, hjerte eller leverproblemer. Det må også unngås av gravide og ammende kvinner eller menn med seksuelle dysfunksjoner.

Ta ikke mer enn anbefalt dose. Lakris som et supplement er normalt standardisert til 20 prosent glycyrrhizinic syre og vanligvis gis i kapsler av 250 til 500 mg tre ganger per dag.

Lakris Colon Problemer

Lakris kommer fra røttene av en rekke jordstengler i Glycyrrhiza glabra L. familien. Lakris kan være gunstig for fordøyelsessykdommer og kolon problemer. Lakris er en kraftig antioksidant som kan motvirke celle skade forårsaket av frie radikaler og kan bidra til å forhindre tykktarmskreft.

Fordeler

Lakris kan dra nytte sykdommer i fordøyelseskanalen og tykktarm, inkludert dårlig fordøyelse, smertefull betennelse, forstoppelse og hevelse. Det hjelper kroppen i flushing giftstoffer, bidrar til å helbrede sår og beskytter slimete slimhinnen i mage og tarm for å forhindre sår fra forming.

Typer

Lakris kommer som glycyrrhizinated eller Deglycyrrhizinated (dgl). DGL er en form av lakris som har blitt Deglycyrrhizinated å fjerne glycyrrhizin fra anlegget.

Funksjoner

Helsepersonell oftere anbefaler dgl for medisinsk bruk fordi Glycyrrhizin kan øke blodtrykket og er kjent for å være giftig i store mengder.

Funksjon

Carbenoxolone en forbindelse avledet fra lakris, beskytter tykktarm og er en behandling av ulcerøs kolitt i Kina.

Expert Insight

En studie publisert i Journal of Clinical Investigation, utført av Dr. Raymond Harris og Dr. Ming-Zhi Zhang fra Vanderbilt University Medical Center, avslørte at en komponent i lakris kan blokkere produksjonen av Cox-2, et enzym som kan stimulere veksten av tumorer i tykktarmen.

Fun Fact

Den glycyrrizinsyre i lakris er 50 ganger søtere enn sukker og bidrar til lakris unike smaken.

Hvor å få lakris ekstrakt

Lakris ekstrakt er en urte supplement som noen hevder reduserer LDL-kolesterolet og bidrar med vekttap og hudsykdommer som eksem og eksem. Lakris ekstrakt kommer i både tablett og flytende form. Tillegget kan finnes i helsekostbutikker, på nettet og i store boksen butikker.

Amazon.com

Amazon.com selger supplement i både flytende og tablettform med priser fra ca $ 8 til opp til $ 30 for en 2,2 kg sekk med lakris ekstrakt tabletter (per september 2009). Amazon.com tilbyr selv pakke priser hvis du bestiller mer enn ett supplement.

Vitamin Shoppe

Et annet sted å finne lakris ekstrakt er The Vitamin Shoppe. Butikken selger produktet på nettet og i sine lokale butikker rundt om i landet. En lakris ekstrakt produktet de selger er "Deglycyrrhized lakrisrot." Det er pakket i caplet form og selger for $ 10,90 (per september 2009). Vitamin Shoppe selger også andre lakris ekstrakt produkter.

Big-Box Butikker og High-End Dagligvarebutikker

Big-box butikker som Walmart selger også tabletter som inneholder lakris ekstrakt. "Rompe Pecho-Sf: Advanced Formula guaifenesin i en spesiell Herbal Extract" er et slikt produkt. Den inneholder lakris rot sammen med andre urter. Produktet er ment å løsne slim og klare bronkial passasjer. De fleste produkter som selges av dagligvare og butikker har bare en liten mengde av lakris ekstrakt. Hvis du kjøper fra en butikk eller high-end matbutikk, sjekk ingrediensene delen av produktet for å se hvor mye lakris ekstrakt det inneholder før du kjøper.

Puritan Pride

Puritan Pride er en katalog og online selger av vitaminer, kosttilskudd og andre helseprodukter som bærer to typer lakris ekstrakt produkter. "DGL Chewable Lakris Extract" er ett produkt. Pakket i en flaske med 100 tabletter, det er priset til $ 12,99 for tre flasker. "Lakrisrot 420 mg" er pakket i en flaske med 100 kapsler og er priset til $ 6,99 for tre flasker (fra september 2009). Kjøpe produkter ved å ringe (800) 645-1030 eller ved å bestille dem på nettet.

Fakta om Svart lakris

Fakta om Svart lakris


Lakris har vært valg av barn i generasjoner. Mens tidlig lakris hadde helsebringende egenskaper, lakris vanligvis selges i dag inneholder lite eller ingen faktiske lakris og kan inneholde gluten, noe som fører til reaksjon i altfor mange barn og voksne.

Origins

Lakris anlegget er faktisk en belgfrukt og et medlem av ertefamilien. Det var kjent for grekerne som fikk lakris anlegget fra skyterne, selv skrive om den søte rot i det tredje århundre. Romerske forfattere skrev også om fordelene ved anlegget soldatene gjennomført sammen på sine ekspedisjoner nordover. Lakris ble dyrket i europeiske fylker som Italia og England. Til slutt ble det formet til en godteri å kontrollere forkjølelse og hoste.

Kinesisk

Kineserne har lenge brukt varianter av lakris anlegget, avdekke anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper. De bruker det selv i dag til å behandle en rekke forhold fra forbruk til bronkitt.

Bruksområder

Lakris har en søt komponent, søtere enn sukker. Dette sødme var og er fortsatt brukes til å skjule usmakelig smaken av medisin. Noen varianter av lakris har vist fordeler i behandling av luftveisproblemer som tørr hoste og astma.

Ikke for noen

Mens ekte lakris har helsemessige fordeler, bør de med visse helseproblemer forbruker lite eller ingen lakris som godteri eller i medisinske preparater. Disse forholdene omfatter diabetes, lever / nyresykdom, glaukom eller høyt blodtrykk.

Lakris Root Extract bruksområder

Lakris Root Extract bruksområder


Lakris rot kommer fra en blomstrende plante som heter Glycyrrhiza glabra som vokser i Europa, Asia og Midt-Østen. Det har blitt brukt som en medisinsk urt i tusenvis av år. Urten selges som pulverisert og kutte roten, er tilgjengelig i kapsel og tablettform, og brukes i tinkturer, te og aktuelle gels. Lakris rot har en rekke kulinariske og medisinsk bruk.

Interne rettsmidler

Lakris har tradisjonelt blitt anvendt som en behandling for astma og hoste. Det ble vurdert som en effektiv demulcent og slimløsende, og ble brukt til pels og lindre sår hals og hjelpe rense kroppen for slim og slim. Det er også et middel for canker sår, dårlig fordøyelse og muligens for magesår. Ifølge University of Maryland Medical Center, en studie fant at lakris kan også være nyttig for å redusere kroppsfett, men bidrar til vannretensjon.

Eksterne applikasjoner

Lakris har blitt brukt som en tradisjonell urtemedisin for eksem, cyster og kløe, blant andre forhold. Den inneholder et stoff som heter glabridin som reduserer betennelse. I kosmetiske produkter, behandler lakris akne og solbrenthet skader minsker. En studie av Mazandaran 2003 University of Medical Sciences indikerer at en gel inneholdende en 1 prosent eller to prosent lakrisekstrakt-løsning viste seg lovende som en behandling for kløe og ubehag forbundet med atopisk dermatitt. I tillegg har en lakris ekstrakt kalt liquiritin demonstrert fordeler i behandling av en mørk misfarging av huden som kalles melasma.

Kulinariske bruksområder

Lakris rot ekstrakt gir smak til mat og drikke, slik som root beer, fruktjuice og sirup samt noen alkoholholdige drikkevarer. Lakris brukes også i sukkertøy, men i liten grad; de fleste inneholder mindre enn 2 prosent lakris ekstrakt. Mesteparten av smakstilsetning i lakris godteri kommer fra anis eller syntetiske substitutter. Lakris rot også legger smak til noen merker av tyggegummi, bakevarer og medisiner.

Tobacco Industri

Lakris er mest brukt som smakstilsetning for tobakksvarer som sigarer, tygge og pipetobakk. Det reduserer skurringen av nikotin og forbedrer glatthet og smaken av tobakk. Lakris forbedrer også fuktighet kvalitet og holdbarhet av tobakksvarer og sørger for at smakene er spredt jevnt gjennom tobakk. Lakris legger en søt lukt til røyk og reduserer munn og svelg tørrhet.

MS diett og mosjon

Ifølge National Multiple Sclerosis Society (NMSS), er det ca 400.000 mennesker med multippel sklerose (MS) i USA, med mer enn 200 nye tilfeller diagnostisert hvert uke. Det finnes ingen kjent kur for MS, men aerobic trening og et nøye planlagt kosthold kan redusere mange av sine utfordrende symptomer.

Hva er MS?

Multippel sklerose er en kronisk og invalidiserende sykdom som angriper sentralnervesystemet --- hjernen, ryggmargen og synsnerver. Fremdriften og alvorlighetsgraden av sykdommen er uforutsigbar, den NMSS sier, og symptomene varierer fra mild nummenhet til lammelse og blindhet. De fleste pasienter blir diagnostisert mellom 20 og 50 år.

MS Diet

En ideell diett for en MS-syke er lik det som er ansett som en generell sunt kosthold på mange måter, med unntak av bestemte matvarer for å unngå. Matvarer som rangerer høyt på aksept er kylling og kalkunbryst, kokt uten hud, ifølge England-baserte Multiple Sclerosis Resource Centre (MSRC). Fisk er spesielt anbefalt med sine mange næringsstoffer og anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer. Frukt og grønnsaker er oppmuntret. Å ha et glass vin om dagen er greit hvis druene er økologisk, ifølge Dr. Ashton Embry, grunnlegger av Direct-MS, et institutt viet til å forske på årsaken og behandlinger for MS.

Matvarer for å unngå

Det er flere matvarer som bør unngås ved MS pasient, inkludert gluten, slik som hvete og havre, og alle belgfrukter, betyr linser, bønner og erter. MS-syke bør også holde seg borte fra mettet, trans fett og matvarer fylt med konserveringsmidler. Meieriprodukter og soyaprodukter bør også være unntatt handleliste, samt øl og sjokolade. Ifølge Dr. Embry, har pasienter med MS som følger disse forslagene hadde mindre ødeleggende symptomer.

Urter og kosttilskudd

Urter og kosttilskudd også kan lette eller lindre noen av de ubehagelige symptomer på MS, i henhold til MSRC. Kamille, for eksempel, fungerer som en nerve middel, mens krampe bark avlaster muskelkramper. Hagtorn bær er en stressavlastning, lakris fungerer som en anti-inflammatorisk og elderflower hjelper med eliminering. Et vaskeri liste over kosttilskudd er også anbefalt, med de "tre essensielle" å være vitamin D, kalsium og magnesium. Før du prøver disse eller andre naturpreparater for behandling av MS, sjekk med din lege for å være sikker på at de er riktig for deg.

Trening

Aerob trening er en viktig bidragsyter til den generelle helse og velvære for MS-pasienten, sier NMSS hjemmeside. Blant fordelene til en vanlig øvelse rutine er symptomreduksjon, økt fysisk styrke, bedre fordøyelse, og mindre tretthet og depresjon. Den ideelle øvelsen rutine vil variere, avhengig av pasientens styrker og svakheter, og en lege eller fysioterapeut bør konsulteres først.