Digidexo.com

ylang ylang olje til hodebunnen

Hva er Ylang Ylang olje?

Hva er Ylang Ylang olje?


Blomster av ylang-ylang treet, innfødt til Filippinene, men nå blomstrer så langt unna som Madagaskar, har en tung, søt duft søkt for parfyme og kosmetikk. Kjent som "fattigmanns jasmin," de tropiske blomster gir en relativt billig olje verdsatt for sine helbredende egenskaper, ifølge Alt Shea nettside. Brukes i aromaterapi som en motgift til stress, kan oljen også brukes på huden og håret som en balsam. Ylang-ylang olje er tilgjengelig i en rekke karakterer.

Fraksjonering og den resulterende Karakterer

Selv om blomstene vokser i tropiske forhold, og kan høstes hele året, april-juni, rett etter regntiden, er den travleste perioden for samlingen. Siden oljeinnholdet er høyest i løpet av natten, vil blomstene samles veldig tidlig på morgenen. Destillasjon bør begynne så snart som mulig etter høsting, råder vestkysten Institute of aromaterapi. Den essensielle oljen er hentet fra ylang-ylang petals gjennom en dampprosess. Ulike karakterer vil bli fjernet på ulike stadier, eller fraksjoner, av destillasjon. Kalt "ekstra", det øverste klasse er tatt av bare én time inn i prosessen. Extra går inn høyverdig parfymer. Etter ytterligere tre timer, blir den første fraksjon fjernes. Andre og tredje fraksjoner følger; hver adskilt fem til 10 timer etter den foregående fraksjon. Total destillasjon tar ca 20 timer. Første og andre klasse oljer er lagt til kosmetikk. Tredje er vanligvis kun egnet for kjelleren såper.

Bruker i aromaterapi

Aromatherapists kjøpe høyere grade oljer, siden deres høyere ester teller gir for maksimal healing. Den primære psykologiske fordeler tilskrives ylang-ylang er som en anti-beroligende, afrodisiakum og beroligende. Brukere sier det roer nervene, hjelper dem sove og senker blodtrykket, ifølge West Coast Institute of aromaterapi. En eller to dråper i et badekar av varmt vann bør ha den ønskede avslappende effekt. For sine afrodisiske egenskaper, spre ylang-ylang blader på sengen av et nygift par er vanlig i deler av Indonesia.

Medisinske og kosmetiske anvendelser

Betennelser i huden, for eksempel fra seborrhea eller eksem, kan forbedre når ylang-ylang olje er brukt til det berørte området, melder Organic Fakta nettsted. Den samme artikkelen attributter bruk av den essensielle oljen med å beskytte kutt, skrubbsår og brannsår fra infeksjon. Som ylang-ylang er kjent for å ha en balanserende effekt på sebum produsert av svettekjertlene i huden, kan det være fordelaktig i den generelle vare på både fet og tørr hud. Legge til en dråpe eller to av oljen til din hårbørsten før børsting håret ikke bare gir den en behagelig duft, men også forhold det naturlig og kan stimulere hårvekst, ifølge nettstedet Alt Shea.

Kontra

Mens ylang-ylang olje regnes som ikke-giftig og ikke-irriterende med normal bruk, noen mennesker finner det svært søt duft irriterende. Overdreven bruk av olje bør unngås, fordi hodepine og kvalme kan oppstå. Den essensielle oljen er for ekstern applikasjon eller inhaling; Det er ikke ment å tas internt. For de som tåler det, kan ylang-ylang olje bringe et snev av tropene, selv i de tøffeste vinteren.

Hva er årsakene til hodebunnen Folliculitis?

Skalp follikulitt kalles ofte badestamp follikulitt eller barber kløe, men i virkeligheten disse to aktivitetene generelt har lite å gjøre med selve utbruddet av infeksjonen. Follikulitt er brakt videre av skade på hårsekkene i hodebunnen som kan være forårsaket av en rekke eksterne faktorer.

Friksjon

Den vanligste årsaken for follikulitt er friksjon. Barbere hodet åpner opp hodebunnen til kontrahering et mildt tilfelle av infeksjon. Det er fordi barbering forårsaker unødig friksjon i hodebunnen. Det samme kan sies om iført trange hodeplagg. De også forårsake friksjon til hodebunnen og kan påvirke hårsekkene.

Sweat

Enten det er en funksjon av ditt yrke, trening eller bare overaktiv svettekjertlene, er svette en annen vanlig årsak til follikulitt. Årsaken bak denne formen for follikulitt har å gjøre med follikler behov for å puste. Clogging opp porene i hodebunnen låner til en høyere sjanse for å få infeksjonen.

Acne

En historie om hudsykdommer kan uunngåelig gjøre deg til en kandidat for en follikulitt infeksjon. På grunn av hudens tilbøyelighet til å produsere ublu mengder olje, porene stå en større sjanse for å bli koblet opp med disse ekskreter og dermed en høyere sjanse for å få follikulitt. Dette er grunnen, med noen former for infeksjonen, vil leger foreskrive akne medisiner for å behandle den, som Retin-A.

Steinkulltjære, Pitch og andre eksterne faktorer

Folk som jobber i taktekking eller i en bil kapasitet har også en høyere tilbøyelighet til å pådra follikulitt. Det er fordi ikke bare er disse yrkene varmt og dermed føre til at personen til å svette på et høyere nivå enn for eksempel en kontorarbeider, de stoffene som de arbeider rundt som tjære og bilbransjen smøremidler er høy i oljeinnhold, og dermed tetter porene i hodebunnen .

Svakt immunsystem

Sykdommer som diabetes eller HIV er gode indikatorer på en potensiell risiko for follikulitt. Det er fordi disse sykdommene, mye som follikulitt, trives hos personer med en svak eller svekket immunforsvar. En slik immunsystemet har mindre av en beskyttelse mot infeksjon i den første plass. Og mens det er ikke nødvendigvis en årsak, er det en viktig faktor i infeksjonen evne til å dukke opp.

Hot Tubs

Navnet hot tub folliculitis er ikke helt ubegrunnet. Follikulitt kan avle i badestamper og bassenger med en utilstrekkelig mengde klor. Infeksjonen trives på bakterier, og det er ingen bedre petriskål for bakterier enn en dårlig vedlikeholdt badekar.

Hvordan søke Vitamin B5 til hodebunnen

Hvordan søke Vitamin B5 til hodebunnen


Vitamin B5 er ofte brukt til å hjelpe med kroppens fordøyelse, hår helse og akne problemer. Dette vitamin kan bli introdusert til kroppen gjennom ulike typer mat, som melk, brokkoli, gjær, egg og magert kjøtt. B5 kommer også i en vitamin pille eller flytende form, som kan tas og brukes til å bidra til å forbedre B5 mangler. Også kjent som pantotensyre, B5 kan påføres direkte på hodebunnen til å stimulere hårvekst og redusere mengden av akne funnet på den.

Hvordan søke Vitamin B5 til hodebunnen

•  Hell en spiseskje med flytende vitamin B5 inn i håndflaten din. Gni begge hendene sammen, spre vitamin over hele håndflaten.

Start i bunnen av nakken din og gni hendene oppover dekker hodebunnen med B5 på hendene.

Tilsett mer væske B5 til hendene og begynner å gni hendene fra templene mot baksiden av hodebunnen.

Bruk mer væske B5 og begynner å gni hendene fra hårfestet ved pannen mot baksiden av hodet ditt.

Gjenta disse trinnene flere ganger til hele hodebunnen er dekket med flytende vitamin. La vitamin B5 på hodebunnen i 15 til 20 minutter og skyll grundig.

Hint

 • For best resultat, påfør vitamin B5 til hodebunnen en gang i uken eller annenhver uke.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Linfrøolje, avledet fra frøene av lin anlegget, gir en kombinasjon av omega 3 og 6 fettsyrer. Det er en kilde til protein og inneholder både løselig og uløselig fiber. En teskje linfrøolje lagt til et barns kosthold kan øke immunforsvar og kardiovaskulær helse, og lindre forstoppelse og tørr hud. Ved hjelp av linfrøolje til å steke eller stek anbefales ikke fordi høy varme vil forringe dens ernæringsmessige egenskaper.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Velg en linfrøolje merkevare som er uraffinert, nedkjølt og har datoen for behandling klart angitt. Linfrøolje er vanligvis stabil i opptil fire måneder fra behandlingsdato.

Hold alltid linfrøolje i kjøleskapet for å hindre rask harskning. Rancid linfrøolje smaker bittert og lukter maling, og bør bli kastet ut.

Flax olje kan gis til barn direkte fra en teskje eller lagt til deres favoritt mat.

Legg det til salatdressinger eller lage en salat dressing ved hjelp av oljen. For en enkel dressing, bland linfrøolje med olivenolje i like mengder.

Mix med mutter Butters, legge til korn, rister og humper, eller bruke på pasta.

Hint

 • Sjekk linfrøolje ukentlig for harskning.
 • Ground linfrø har mer ernæringsmessig verdi enn linfrøolje.

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo


Bladene og barken av den australske Melaleuca treet produsere tea tree olje, som er en kraftig anti-bakteriell, anti-sopp aktuell behandling. Hvis du lider med flass, lus eller en tørr hodebunn, legger dråper tea tree olje til sjampo for å forbedre eller eliminere symptomene dine.

Bruksanvisning

•  Bruk en uåpnet flaske sjampo, slik at du vet hvor mye du har i flasken. Hvis du bruker en åpnet flaske, kan du bruke et glass målebeger for å måle det som er igjen.

•  Bland 10 dråper tea tree olje til hver 8 gram av shampoo. Hvis du har 16 gram sjampo, legge til 20 dråper tea tree olje. Hvis du har 4 gram av shampoo, tilsett 5 dråper tea tree olje.

•  Hell blandingen tilbake i sjampo flaske.

Rist sjampo flaske innholdet kraftig for å fordele tea tree olje jevnt.

Tips og advarsler

 • Aldri ta tea tree olje internt.

Årsaker til hodebunnen Itch

Vanlige årsaker til hodebunnen Itch

De vanligste årsakene til hodebunnen kløe er en allergisk reaksjon på såpe eller sjampo, kontakteksem, som er en hudreaksjon på en irriterende, hodelus, eksem, psoriasis eller tinea, som er en samlebetegnelse for ulike sopp hud lidelser ofte feilaktig kalt ringorm.

Mindre vanlige årsaker til hodebunnen Itch

Mer uvanlige årsaker til hodebunnen kløe inkluderer basalcellekarsinom, som er en saktevoksende form for hudkreft, lupus erythematosus, seboreisk eksem og herpes zoster eller helvetesild, en smittsom virusinfeksjon antas å være forårsaket av reaktivering av tidligere vannkopper infeksjon.

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle astma

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle astma


Sennepsolje fremstilles ved sliping sennepsfrø for å utvinne oljen. Selv om det er mest brukt i kjøkkenet, det har også mange medisinske bruksområder. Noen hjemme eller folk rettsmidler utnytte sennep olje til å behandle symptomene regelmessig assosiert med astma.

Bruksanvisning

Bruk en sennep olje Steam Treatment

•  Varm en gryte med vann til den når en rask koke.

•  Bland i et par skjeer av sennep olje og karve. Konkrete målinger er ikke nødvendig, så gjerne å eksperimentere for å finne den blandingen som fungerer best for deg.

Pust dampen fra det kokende vannet. Hold hodet rett over potten og puste dypt og langsomt. Dette vil strekke dine bronkiene, noe som gjør det lettere å puste under et astmaanfall.

Bruk Brown Sennep olje til å behandle astma

Massasje brun sennep olje på brystet under et astmaanfall i stedet for en over-the-counter damp gni. Puste sennep oljedamp vil øke luftstrømmen til lungene under et astmaanfall.

Bland 1 ts. sukker med 1 ts. av brun sennep olje. Svelge en skje av blandingen flere ganger om dagen. For best resultat, bruk økologisk sukker og forbruker blandingen på tom mage.

Bruk Sennep Oil Med Kamfer

Bland 1 ts. av sennep olje med 1 ts. av kamfer. Kamfer kan kjøpes på urtemedisin butikker eller via nettbutikker.

Fjern eller knepper skjorta til du er i stand til å massere blandingen på brystet.

Len deg tilbake og puste dypt, slik at dampen å trenge inn i lungene og lindre ubehag av et astmaanfall. Dette er en god måte å tømme bronkial passasjer av slim og slim.

Unn Astma Sennep Oil and Honey

Kombiner 1 ts. av sennep olje med 1 ts. av honning.

Svelg en skje av blandingen. Du kan gjenta dette trinnet så ofte som tre ganger om dagen for å bidra til å bekjempe astmaanfall. Dette bestemte rette er mest effektive når de tas på tom mage.

Tips og advarsler

 • Unike varianter av sennep oljer kan kjøpes på indiske dagligvarebutikker. Hvis byen ikke har en indisk mat markedet, vurdere å sjekke med spesialitet nettbutikker.
 • Av og til kan sennep allergi forårsake bronkial spasmer som kan forverre astmasymptomer. Du bør aldri bruke sennep olje som en astma rette hvis du er allergisk mot sennep frø. Hvis du får en allergisk reaksjon etter å ha tatt en sennep olje rette, ta turen til nærmeste legevakten umiddelbart for behandling.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle astma

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle astma


Astma er en kronisk tilstand der bronkial luftveiene blir betente, noe som gjør det vanskelig å puste. Miljøet ofte spiller en rolle, særlig i barndommen astma. Hvite blodceller produserer fettstoffer sammensetninger som kalles leukotriener for å bekjempe stoffer som kroppen ser som allergener. Dette inkluderer støv, luftforurensning og pels og dander fra husdyr. Linfrøolje kan effektivt behandle astma på grunn av det høye nivået av omega-3 den inneholder. Kroppen gjør ikke så mange leukotriener når store mengder av omega-3 er i blodet.

Bruksanvisning

•  Diskuter riktig dosering av linfrøolje med legen din. En typisk dose brukes til å behandle inflammatoriske sykdommer for en voksen er 1 til 3 ss. per dag. Dosen kan være betydelig mindre for et barn som har astma.

•  Bland linfrø olje i et stort glass med juice og drikke det med frokosten. Hvis du ikke er vant til å ta linfrø, kan du oppleve noen mindre magesyke. Tar supplement sammen med mat kan bidra til å avlaste denne bivirkningen.

Mask smaken av linfrø olje i en sjokolade shake. Kombiner oljen med iskrem, sjokoladesirup og en liten mengde av melk i en blander. Dette godbit kan være en spesielt god måte å få barn til å ta linfrøolje uten klager.

Bruk bakken linfrø i hjemmelagde bakevarer å legge fiber og omega-3 til astma barnets kosthold. Igjen, dette er en god måte å snike næringsstoff i din kresen i matveien mat uten ham merke.

Legg linfrø olje til omtrent hvilken som helst forberedt mat kan du tenke på som salatdressinger, havregryn, yoghurt eller en fruktsalat. I tillegg til anti-inflammatorisk egenskaper, er linfrø en utmerket antioksidant som kan rense systemet.

Husk å holde linfrøolje i kjøleskapet. Denne type olje vil harskne ganske raskt og enkelt. Sjekk det jevne mellomrom for å sikre at det ikke har en sterk lukt, signaliserer det er forbi sin "bruk av" dato.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med en lege før avvikling bruk av inhalatorer eller andre astmamedisiner. Mens linfrø olje kan lette eller forebygge astmaanfall, kan det likevel være nødvendig å bruke reseptbelagte medisiner.
 • Ikke bruk linfrø produktene hvis du er gravid, sykepleier, har Crohns sykdom eller bipolar lidelse. Hvis du har noen av disse forholdene, spør legen din for andre måter å behandle astma.
 • Legg linfrø olje til varme retter rett før servering. Oljen kan ikke bli oppvarmet, bakt eller stekt, siden den vil bryte ned med varme.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle forstoppelse

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle forstoppelse


Alle har opplevd forstoppelse på et eller annet tidspunkt. Vi ønsker alle en enkel løsning på dette ubehagelig problem, men det er ikke den slags sykdom du ofte ønsker å diskutere med dine venner. Den måten å behandle forstoppelse er å få avføringen beveger seg lett og i tide. Linfrø og linfrøolje gi deg fiber og andre næringsstoffer som kan bidra til å lindre forstoppelse.

Bruksanvisning

•  Start morgenen med et glass linfrø olje og juice. Tilsett 1 ss. olje til 8 eller flere gram av juice og bland godt. Du kan også bruke yoghurt og fersk frukt i stedet for å lage en sunn smoothie.

Spis litt frokost, noe som gir tarmene 20 til 30 minutter til å begynne å bevege seg. Linfrø er absorbert i kroppen bedre når du tar det med mat. Bo i nærheten av et bad i tilfelle du trenger det raskt.

Lag en salat dressing med linfrøolje, olivenolje og sitronsaft. Legg dijon sennep hvis du liker, og salt og pepper. Denne sunne krydder kan øke ditt hjerte helse og lavere kolesterol i tillegg til lettelser dine gastrointestinale problemer.

Bruk en elektrisk kaffebønne kvern til å male hele flaxseeds til et pulver-lignende stoff. Denne formen for lin inneholder mye fiber. Øke mengden av fiber i kosten kan svært effektivt behandle forstoppelse.

Legg bakken linfrø til dine favoritt mat som fruktsalat, frokostblandinger og bakevarer. Kjøleskap eller fryses ubrukte frø for 3 til 6 måneder.

Hold din kolon sunt selv når du ikke er forstoppet. På denne måten kan du være proaktiv og behandle forstoppelse før det blir et problem. Linfrøolje er en god kilde til antioksidanter, som kan rense kroppen for giftstoffer. Også øke mengden vann du drikker daglig. Bruk sitronbåter og mye av isen for å gjøre det mer attraktivt å nippe i løpet av dagen.

Tips og advarsler

 • Linfrøolje er følsom for lys og varme og kan ødelegge svært raskt. Oppbevar den i kjøleskapet i en ugjennomsiktig beholder. Når du kjøper linfrøolje, se etter trykke datoen på flasken. Du ønsker å kjøpe olje som har blitt trykket i løpet av de siste 6 måneder for optimal friskhet.
 • Du bør ikke brukes linfrø produktene hvis du er gravid, ammende eller har bipolar lidelse. Sjekk med en lege for å sikre at det er trygt for deg før du bruker noen urtemedisin.
 • De nyttige komponenter i linfrø bryte ned ved oppvarming, så ikke bruk den for baking eller steking.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en gastrointestinal sykdom som presenterer seg gjennom en rekke symptomer. Noen mennesker som har en irritabel tarm opplevelse gass, oppblåsthet og diaré, mens andre kan ha forstoppelse og kramper som sine viktigste symptomene. Linfrøolje og bakken linfrø kan være en naturlig måte å behandle en irritabel tarm. Antioksidantegenskaper av olje og fiberinnholdet av bakken linfrø kan holde kolon sunn og mindre utsatt for irritasjon.

Bruksanvisning

•  Diskuter din irritabel tarm syndrom med legen din. Han vil fortelle deg hvis han mener det er riktig for deg å bruke linfrøolje for å behandle symptomene dine. Sørg for å la ham få vite om eventuelle andre legemidler du kan bruke til andre problemer.

Drikk rikelig med vann gjennom hele dagen for å holde avføringen myk hvis forstoppelse er din viktigste IBS symptom. Legg 1-3 ss. linfrø olje til et stort glass vann en gang om dagen, eller bland det med juice hvis du foretrekker det.

Spis et kosthold som inneholder hele korn og andre matvarer høy i fiber som en enkel måte å behandle IBS. Dryss bakken linfrø i løpet av havregryn eller grønne greener for en dobbel dose av denne viktige næringsstoff. Et fiberrikt kosthold kan også senke kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Reduser mengden stress i livet ditt. Irritabel tarm syndrom kan bli forverret av stress og angst. Linfrøolje kan være i stand til å hjelpe deg, så det kan hjelpe å justere hormonnivået, men du må kanskje utforske andre alternativer også.

Give linfrø litt tid til å jobbe. Tar en dose av olje kan være i stand til å avlaste forstoppelse til en viss grad i timen, men kan ikke eliminere andre IBS symptomer så raskt.

Tips og advarsler

 • Kjøle linfrøolje og holde den unna lys. Kontroller at datoen for å trykke er innen 6 måneder fra kjøpsdato. Datoen skal være tydelig merket på flasken. Hvis du ikke ser en dato, ikke kjøpe det.
 • Gravide og de ammer bør ikke bruke linfrø i noen form. Hormoner som finnes i linfrø kan være skadelig for fosteret.
 • Unngå mat som kan forverre en allerede irritabel tarm. Disse inkluderer koffein, noen meieriprodukter og matvarer med sorbitol. Spør legen din for å teste deg for laktoseintoleranse.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle høyt kolesterol

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle høyt kolesterol


Å ha høye nivåer av kolesterol i blodet kan øke risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Den første måten å behandle høyt kolesterol er ved å spise sunt og regelmessig mosjon. Legge linfrø eller linfrøolje, rik på sunne omega-3 fettsyrer, til kosthold kan være en effektiv måte å senke farlig høyt kolesterolnivå.

Bruksanvisning

•  Kjøp en liten flaske med linfrø olje som ditt første kjøp av tillegget. Finne ut hvor mye du bruker i 1 til 2 uker og fylle den etter behov. Linfrøolje blir harsk svært raskt.

Hold linfrø olje i en ugjennomsiktig beholder i kjøleskapet for å hindre den fra spoiling. Lyset bevirker oljen til å bryte ned og bli mindre effektiv. Kast oljen vekk hvis du legger merke til det har en sterk, ubehagelig lukt.

Bruk 1 ss. av linfrø olje hver dag til å behandle høyt kolesterol symptomer. Bland olje med et stort glass med juice eller kombinere det med en del av cottage cheese. Proteinet i cottage cheese binder seg til olje og gjør det lettere for kroppen å absorbere.

Nyt en salat dressing laget med linfrø olje for en velsmakende måte å behandle kolesterol problemer. Bruk like deler av linfrø og olivenolje, tilsett sennep og litt ferskpresset sitronsaft. Rist godt og kle din greener for en sunn tillegg til måltidet.

Grind hele flaxseeds i en kaffekvern og legge innholdet i brøddeig, frokostblanding eller yoghurt. Linfrø i denne formen gir høye konsentrasjoner av essensielle fiber i kostholdet ditt, samt gi kolesterolsenkende egenskaper. Oppbevar ubrukte bakken flaxseeds i kjøleskapet eller fryseren.

Øvelse flere ganger hver uke for å bidra til å senke kolesterolet. Linfrøolje kan bidra til å redusere dine tall, men vil ikke gjøre det alene. Kardiovaskulær trening kan forbedre kolesterol og generell helse.

Spis fet mat med måte når du bruker linfrø olje. En ss. av linfrø olje kan inneholde opptil 130 kalorier. Redusere mengden fett i kosten er en god måte å bidra til å redusere høyt kolesterol nivåer.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du legger linfrø olje til rutine for å hindre skadelige interaksjoner med kolesterolsenkende medisiner.
 • Ikke bruk linfrø olje til matlaging. Oljen er svært følsom for varme og vil bryte ned.
 • Ikke bruk linfrø olje hvis du er gravid eller ammende en baby. Linfrøolje kan føre til endringer i hormoner og kan prøve å indusere menstruasjon.

Hvor mye Emu olje til bruk i hodebunnen

Hvor mye Emu olje til bruk i hodebunnen


Emu olje er produsert av fettet av emu, store australske fugler som er ute av stand til å fly. Oljen er sammensatt av en rekke fettsyrer, oljesyre med predominating. Det sannsynligvis ISNA € ™ ta situasjon eller tilstand som emu olje ISNA € ™ t brukt, eller i det minste markedsført, for. Det er også brukt i maskinen, lær og trelast industri. Når den anvendes på hodebunnen, er det vanligvis i den hensikt å reparere skadet hår og behandling av flass og / eller fuktighetsgivende tørr hud, så vel som å motvirke skallethet. Noen ganger er det også brukt til å lindre hodepine.

Bevis på Effekt

Kosmetikkindustrien ser ut til å anerkjenne oilâ € ™ s mykgjørende, eller fuktighetsgivende, egenskaper. Det er spesielt verdsatt for sin overlegne tekstur og den tilsynelatende evne til å trenge dypt inn i huden. Minst én studie, om enn en sponset av American Emu Association og publisert i Australasia Journal of Dermatology i 1996, bekrefter denne effekten. Dens depoteffekt, spesielt, har noen ekstra vitenskapelig støtte, ifølge en studie publisert i Inflammopharmacology tidsskrift i 1997. I forhold til oilâ € ™ s evne til å lindre hodepine, eller effektivt hindre eller reversere skallethet, synes bevis for å være stort sett anekdotisk og vitenskapelig ubekreftet.

Hodebunnen Application

Uansett formålet - hodebunn eller hår behandling, eller hodepine lettelse - den mest anbefalte mengden for å søke er bare noen få dråper. Dette blir massert inn og forlot alt fra 5 til 20 minutter, før du vasker ut. Anbefalingene for hyppigheten av søknaden varierer fra tre ganger daglig til ukentlig til så ofte som nødvendig. Enkelte produkt produsenter foreslår at du lar oljen i natten, under et håndkle på dusjhette.

Slik konverterer Linfrøolje til EPA og DHA

Slik konverterer Linfrøolje til EPA og DHA


Linfrøolje, en enkel olje laget trykke linfrø, er høy i omega-3 fettsyrer, kjent for å være bra for hjertet helse og forebygging av slag, blant andre helsefordeler. Imidlertid inneholder linfrøolje kun den "foreldre" omega-3-forbindelse, alfa-linolensyre, eller ALA. Mens ALA har verdi for din helse, "datter" omega-3 fettsyrene eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), som finnes naturlig i fettvevet i mange fisk, er ansett som mer viktig for helsen. Heldigvis, kan mennesker konvertere ALA til EPA og DHA, selv om noen sier prosessen er ineffektiv og folk ville være bedre å konsumere EPA og DHA direkte av, for eksempel, tar fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje har sine egne problemer, selv om, som høye nivåer av toksiner som kvikksølv og dioksin i enkelte produkter, mens linfrøolje er et forholdsvis rent produkt. Nyere undersøkelser tyder på at en sunn diett vil øke effektiviteten som ALA omdannes til EPA og DHA.

Slik konverterer Linfrøolje til EPA og DHA

•  Kutt ned på forbruket av mat med høyt omega-6 fettsyrer. Disse er vanlig i stekt mat og oljer som oftest brukes til steking, slik som maisolje, så vel som i margarin og kjøtt fra dyr reist på korn istedenfor grønn vegetasjon. Omega-3 og omega-6 fettsyrer i hovedsak kjempe mot hverandre, men siden den gjennomsnittlige vestlige kosthold inneholder 10 til 20 ganger så mye av sistnevnte som den tidligere, det er ikke en rettferdig kamp, ​​og mindre ALA omdannes til EPA og DHA fordi de enzymer som omdanner ALA er hemmet av omega-6 fettsyrer. Cutting tilbake på omega-6 matvarer kan bety at en spiseskje linfrøolje vil gi alle omega-3 fettsyrer kroppen trenger for god helse.

Legg vitaminer B3, B6 og C, samt sink og magnesium, til kosthold hvis du ikke får tilstrekkelige nivåer i maten du spiser. Disse all støtte de enzymer som omdanner ALA til DHA og EPA. En enkel blodprøve vil avdekke eventuelle mangler.

Unngå overdreven bruk av alkohol. Alkohol hemmer konverterings enzymer som produserer EPA og DHA.

Hvordan bruke Primrose olje til å behandle astma

Hvordan bruke Primrose olje til å behandle astma


Astma er en sykdom hvor en persons lunger reagere på noe til hvilket de er svært følsomme. Dette kan føre til de omkringliggende luft passasjer å stramme og smal, noe som gjør det vanskelig å puste. Hovne og betente luftveiene øke i pustefunksjon, som igjen tetter passasjen med slim og videre forverrer kampen for å puste. Noen studier har vist at vanlige doser av Primrose olje kan bidra til å forhindre astmaanfall.

Bruksanvisning

•  Ta Primrose olje i tabletter eller kapsler. Nattlysolje inneholder en omega-6 essensielle fettsyrer, gamma-linolensyre (GLA), som kan lindre astmasymptomer. Kroppen produserer ikke denne fettsyren på egen hånd, så det må tas i supplement form eller i mat.

Gå gjennom forskning. Små, begrensede studier har vist at primrose olje kan være til nytte for å behandle astma. Selvfølgelig, er flere studier er nødvendig, men forskning har peker til en viss grad av effektivitet.

Muntlig administrere 6 til 8 gram Primrose olje daglig. Dosene bør deles og ikke tatt alt på en gang. Følg produsentens retningslinjer for best resultat, eller ta kontakt med herbalist.

Unngå bruk av krem eller andre aktuelle former, som er ment for å behandle hudsykdommer. De vil være ineffektive mot astma.

Se for ytterligere næringsinnholdet som vitamin E. Primrose olje bør alltid inneholde antioksidanter som vitamin E for å hindre oksidering.

Tips og advarsler

 • Søke hjelp når behandling ikke er effektiv. Hvis et angrep varer lenger enn 5 minutter eller gjentar innen 2 timer, ring din lege eller besøke legevakten for å få hjelp.

Årsaker til hodebunnen Abscess

Abscess

En abscess er en samling av flytende vev som er blitt vedlagt et sted i kroppen. Denne flytende vev er gul, og vanligvis kjent som puss. Det er opprettet som en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjon og en byll kan danne hvor som helst det er en utenlandsk inntrenger i kroppen. Disse kan være på grunn av bakterier eller bakterier, som kalles septisk abscesser, eller på grunn av narkotika som aldri blir absorbert inn i kroppen som kalles sterile abscesser. Sterile abscesser vanligvis arr over, mens septik de føre til betennelser og generere pus.

Immune Response

Når en bakterie påvises i kroppen, det aktiverer immunsystemet og de hvite blodceller. De hvite blodcellene samles på infeksjonen området og begynner å produsere enzymer som vil angripe spiren som syre og begynner å fordøye det. Spiren kan også produsere lignende enzymer, og en biologisk shoot out kan starte. Den samtidig skade er at bakterie, i tillegg til partier av omgivende vev, vil bli gjort flytende ved enzymene og skrudd inn i puss. Dette pus blir deretter samlet inn og holdt i området av infeksjonen før det er tatt bort litt etter litt å kastes av sirkulasjonssystemet.

Skin Abscess

Denne aktiviteten skjer ofte nær overflaten av huden, og selv om hodebunnen. Den infeksjon begynner med inflammasjon og irritasjon, og deretter puss begynner å dannes og spres på huden. En abscess vil vokse langs minste motstands vei, og det er derfor det ofte sprer seg langs huden. Noen ganger, hvis pus ikke avhendes raskt nok av sirkulasjonssystemet, vil en abscess sprekke. Presset fra de bygget opp pus sprekker byllen, og pus øser ut. Dette kan ofte være fordelaktig ved at de fordøyde enzymer, bakterier og vev er fjernet fra kroppen, men en sprukket abscess må være omhyggelig rengjort og desinfisert hvis dette skjer.

Naturopathic Årsaker til hodebunnen Psoriasis

Naturopathic Årsaker til hodebunnen Psoriasis


Psoriasis er en kronisk, tilbakevendende hudsykdom karakterisert av av røde eller rosa-farget flekker eller patcher. Enkelte tilfeller kan være så mild at pasienten er klar av sykdommen. Noen tilfeller har ytre manifestasjoner så alvorlig lidende er selvbevisst. Naturmedisin forsøker å støtte en pasients helse ved å få til roten årsaken til sykdommen. Et flertall av forskere er enige om at psoriasitic pasienter lider kviser fordi deres immunsystem er utløst av ulike naturopathic faktorer.

Stress

Eksperter er enige om at en av de viktigste årsakene til en psoriasis blusse opp er stress. Somehow dette får kroppen til å produsere ny hud raskt. Fjerne pasienter fra stressende situasjoner og holde dem rolig kan redusere kviser. Men når lider er ydmyket over hvor håret kommer med et alvorlig utbrudd forårsaker flass-lignende symptomer, kan utbruddet syklus blir verre og kan føre til økt angst og tilbaketrekning. Stress forårsaket av følelsesmessig opprørt slik som sinne og frykt påvirker psoriasis lider også.

Koebner Effect

Koebner fenomenet refererer til situasjoner der psoriasis er forverret av skadde eller traumatisert hud. Riper, solbrenthet og vaksinasjoner kan alle være triggere for en psoriasisutbrudd. Pass på å bruke solkrem på den delen i håret eller noen utsatte delen av hodebunnen når tilbringe lengre perioder i solen.

Eksponering for Stimuli - Aktuelt og Medicinal

Psoriasislesjoner av hodebunnen er vanligvis forverres av sjampoer som inneholder vaskemiddel, sterkt parfymerte sjampo og balsam og andre hår behandlinger med sterke kjemikalier. Hodebunnen utbrudd kan forverres hos pasienter som tar betablokkere foreskrevet for hypertensjon, litium foreskrevet for bipolar sykdom og antimalaria medisiner.

Eksponering for Stimuli - Diet

Hodebunnen psoriasis flare-ups kan utløses av mat som fremmer varme og fuktighet i kroppens system. Nellik, tørket hvitløk, tørket ingefær, grønn paprika, vårløk og lever er noen av de store syndebukkene.

Eksponering for Stimuli - Alkohol

Forbruk av alkohol kan forverre psoriasis lidende tilstand ved å svekke lever og tarmvevet funksjon. Kroppens svekket evne til å kaste av giftstoffer blir dårligere, forårsaker at huden til å forsøke å ta jobben på seg selv. Denne situasjonen vil resultere i større og mer uttalte lesjoner.

Fysisk helse

Psoriasis av hodebunnen kan utløses av virale infeksjoner, strep hals eller gjærinfeksjoner. Graviditet kan forverre eller forbedre effekten av psoriasis. Obesitet og type 2-diabetes er viktige faktorer i øket utbrudd av psoriasis.

Hvordan bruke Castor olje til å behandle Forstuinger

Forstuinger er forårsaket av en skade på et ligament, bindevevet som forbinder benene sammen ved leddene. De hyppigst forekommer i ankel, kne, albue eller håndledd og resultere vrir leddet mens den bærer vekt. Du kan oppleve en forstuing under sportslig aktivitet, snubler over noe i hagen eller falle på isen og bryte din fall med hendene. En forstuing resulterer i smerte og hevelse. Castor olje er et tradisjonelt middel for behandling av forstuinger.

Bruksanvisning

•  Ta ut et stykke av ull flanell eller en bomullsklut. En ikke-farget duk er best, slik at du kan bruke et hvitt håndkle eller en gammel T-skjorte.

Påfør lakserolje på huden eller mette klut med olje og vrir kluten.

Brett kluten slik at den passer forstuet området og pakk det rundt leddet.

Dekk klut med en plastfolie eller en elastisk bandasje. Pakk det tett, men ikke til poenget med ytterligere ubehag.

Plasser en varmekilde over lakserolje pack. En varmepute fungerer godt.

Heve forstuet ledd over nivået på hjertet ditt hvis mulig.

La lakserolje pakke på i minst 30 minutter, og så lenge du vil. Du kan gjenta behandlingen senere på dagen.

Tips og advarsler

 • Oppsøk lege hvis forstuing forårsaker intense smerter, hvis det ikke begynner healing innen 24 timer eller hvis det blir verre.

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst

Hvordan bruke linfrø olje til behandling av angst


Angst kan manifestere seg i mange former. Vi kan oppleve muskeltetthet, mageproblemer, hodepine og en rekke andre fysiske symptomer når vi er engstelige. Linfrøolje inneholder alfa-linolensyre (ALA), en av de omega-3-fettsyrer som er essensielt for å opprettholde god helse. Linfrøolje kan bidra til å senke blodtrykket og kolesterolet, holde våre fordøyelseskanalen sunt og fungere som en anti-inflammatorisk. Det kan også balansere våre hormoner nok til å behandle PMS symptomer og generell angst.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din dersom du opplever depresjon eller angst som stammer fra en inflammatorisk sykdom eller tilstand, for eksempel leddgikt eller irritabel tarm syndrom (IBS). Linfrøolje kan tas internt eller brukes som et grøtomslag for å redusere betennelse. Du kan føle deg mindre engstelig hvis du har mindre smerter.

Begynn sakte når du bruker linfrø produkter til behandling av angst. Hvis kroppen din ikke er vant til supplement, kan du oppleve ubehagelige bivirkninger som for eksempel overdreven tretthet, kvalme, diaré, kløe, tett nese og nysing. Ta en dose av linfrøolje og se hvordan kroppen din reagerer før du legger den til din vanlige rutine.

Ta linfrøolje ved å blande den med en drikke eller ved å svelge kapsler. Du kan få en dag er verdt av næringsstoffer med 1 ss. av olje. Du trenger å ta så mange som 10 til 20 kapsler daglig for samme mengde nytte.

Innarbeide bakken linfrø i bakevarer hvis du ønsker å maskere smaken av supplement. Dette vil også legge fiber til kosthold, forbedre din generelle helse.

Unn leddsmerter som kan føre til tretthet og angst med linfrø komprimere. Mix linfrø mel, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, med varmt vann før den har dannet en løs lime. Bruk en vaskeklut til å bruke den lokalt der det trengs.

Eksperimenter ved å legge lin produkter til mat du vanligvis spiser. Havregryn, yoghurt, salater og frukt er gode valg. Nutty smaken av olje eller frø kan utfylle mange forskjellige smaker.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk linfrø olje hvis du lider av depresjon og angst på grunn av bipolar lidelse. Linfrøolje kan indusere hypomani eller øke eksisterende manisk oppførsel.
 • Ikke erstatning linfrøolje alene for råd fra en medisinsk faglig. Hvis du bruker linfrø produkter og ikke merke noen endring i ditt nivå av angst, ring din lege. Du må kanskje prøve rådgivning eller annen type medisin for å se resultater.

Hvordan bruke Castor olje til å behandle Animal Bites

Hvordan bruke Castor olje til å behandle Animal Bites


Castor olje er en kraftig antibakteriell, anti-inflammatorisk og naturlig antibiotika. Brukt i århundrer for å behandle dyr og insektbitt, har lakserolje mange egenskaper som etterligner syntetiske antibiotika. Fordi det effektivt behandler hudsykdommer, kan lakserolje hastighet helbredelse og redusere arr etter et bitt.

Bruksanvisning

•  Bruk ricinusolje som en anti-bakteriell skjold og for å forhindre infeksjoner, spesielt hvis ingen annen førstehjelps legemidlet er tilgjengelig. Laksérolje kan brukes til å behandle dyr biter som pleier å bli smittet raskt, for eksempel biter av katter eller gnagere.

•  Bland limejuice med lakserolje for å danne en tykk concoction. Hvis såret er grunt, og det er ikke noe blod flyter, massere denne blandingen inn i området. Dette er spesielt nyttig for dyr biter som sannsynligvis vil føre til en hematom rundt punktering sår.

Bruk lakserolje hvis du har blitt bitt av insekter, som oljen har egenskaper som hjelper myke opp huden og trekke ut giften deponert ved bitt. I tilfelle av en bie stikk, kan ricinusolje anvendes for å fjerne sentreringsrøret fra innsiden av såret.

Varm opp lakserolje litt før du bruker den. Dette vil gjøre det mer komfortabelt og gi smertelindring for såre muskler eller sener. Hvis oppvarming av oljen er for vanskelig eller for rotete, lage en lakserolje pack.

Utarbeide en lakserolje pakke av soaking et stykke tykt stoff, for eksempel fleece eller flanell, i lakserolje. Plasser den på det berørte området og pakk den inn i plast, for eksempel plastfolie. Plasser en oppvarmet håndkle eller en vannflaske over pack.

Tips og advarsler

 • Castor olje er en del av en rekke reseptfrie legemidler, inkludert geleer og kremer som brukes til å behandle dyr biter og stikk. Selv om ikke 100-prosent naturlig, hovedbestanddelen i disse produktene fremdeles er lakserolje. Vurdere å holde disse butikk-kjøpte kremer i dine førstehjelpsutstyr.
 • Velg naturlig, organisk, 100 prosent ren lakserolje for å behandle sår.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle PMS

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle PMS


Linfrø produkter - olje presset fra frø og frø seg selv - inneholder et stoff som heter phytoestrogen. Dette er en plante-basert østrogen som er en svakere form av hormonet kroppen produserer. Noen kvinner har funnet ut at å ta linfrøolje kan hjelpe behandle symptomene på PMS, inkludert humørsvingninger og brystsmerter. Flax kan også være en effektiv, naturlig måte å behandle ubehagelig hetetokter som forekommer i menopausale kvinner.

Bruksanvisning

Bruk linfrø olje på en kortsiktig basis når du føler PMS symptomer begynner. Vær klar over at du kan føle noen mindre bivirkninger, som kvalme, diaré og tretthet hvis du ikke er vant til å ta linfrøolje. Hvis bivirkningene blir ubehagelig, bør du kontakte legen din.

Slice noen kiwi i en bolle med lowfat yoghurt. Bland i 1 ss. linfrø olje. Kiwi er en god kilde til vitamin E, som kan bidra til å avlaste PMS symptomer i tillegg til fytoøstrogener som finnes i linfrøolje.

Kaste din salat med linfrøolje og sitron vinaigrette. Bruk fersk spinat og topp med rå mandler, matvarer som er rike på vitamin E. I tillegg til lettelser PMS symptomer, kan denne typen sunt måltid senke kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Unngå å bruke linfrøolje i matlaging eller baking, som det ikke tåler varme. Du kan bruke bakken linfrø i multigrain brød oppskrifter om du foretrekker denne metoden til å bruke oljen. Linfrø er lavere i fett enn olje og kan være bedre for dem som ser sitt kaloriinntak.

Øk mengden av fiber i kosten ved å legge bakken linfrø til dine matvarer. Den ekstra fiber vil holde fordøyelsessystemet fungerer optimalt, og kan bidra til å lindre premenstruelle oppblåsthet.

Øvelse 2 til 3 ganger i uken i 30 minutter hver gang. Kvinner som trener regelmessig har en tendens til å ha færre helseplager i løpet av måneden.

Tips og advarsler

 • Kjøpe linfrøolje bare hvis du trykker datoen er innenfor de siste 6 måneder. Olje eldre enn det kan ikke være trygt for forbruk. Hold oljen i en mørk flaske i kjøleskapet og kaste den hvis det begynner å avgi en kraftig lukt.
 • Ikke bruk linfrø produkter for å behandle sykdom hvis du er gravid eller ammende. Fordi dette tillegget inneholder østrogen-type komponenter, kan det samhandle negativt med hormonnivåer som er avgjørende for en normal graviditet.