Digidexo.com

Hva er behandlingen for baby Diaré?

Er barnet ditt opplever diaré? Dette kan være et problem med en enkel løsning, eller det kan være ødeleggende for unge barn. Det er viktig å søke lege råd og hjelp når babyens diaré fortsetter i mer enn en uke. I de fleste tilfeller problemet vil løse seg selv, men mange spedbarn dør hvert år av diaré.

Beskrivelse

En baby normal bæsj kan se ganske lik som voksen diaré. Dr. Alan Greene, klinisk professor i pediatri ved Stanford University School of Medicine og behandlende barnelege på Packard Children Hospital, forteller at sunn baby krakk er ganske myk og rennende, og innen den første måneden av fødsel, hyppig. Nyfødte kan ha sammenhengende rennende, våte avføring i en dag og er helt greit, mens en eldre spedbarn kan ha fastere avføring og har diaré, sier Greene. Dermed er det vanskelig å si om det er et problem med babyens utskillelse.

Detection

Dr. Greene forteller foreldrene å lete etter plutselige økninger i hyppigheten av deres spedbarnets avføring. Som Grønne stater, "Hver babyen har sin egen avføring frekvens mønster som endrer seg sakte over tid. Hvis den endres merkbart i løpet av bare noen få dager, kan det ha diaré." Andre tegn på diaré inkludere spedbarn som har mer enn en avføring pr foring og økning i mengden av vann i barnets avføring. Spedbarn diaré kan også bli funnet hos spedbarn som har feber eller lunger.

Årsaker

Diaré hos spedbarn kan også være forårsaket av en endring i dietten, selv en diett endring i mødre som ammer, sier Greene. Infeksjoner, visse medisiner og sykdommer kan også forårsake diaré hos spedbarn. Hvert år er det nesten 1 milliard tilfeller av diaré, og de fleste er lett løses. Men mange spedbarn dør på grunn av komplikasjoner forbundet med diaré. Hovedproblemet med diaré er dehydrering.

Forebygging / løsning

For mødre som ammer, ikke stopp. Amming kan bidra til å forebygge diaré eller kan bidra til å lette diaré for spedbarn som har det. Som er det samme med voksne som lider av dehydrering, kan spedbarn behandles med visse væsker full av elektrolytter. Mødre som flaske fôr oppfordres til å bytte til en soya-basert formel, forklarer Greene. Soya-baserte formler kan forsinke diaré. Visse matvarer, for babyer å spise faste stoffer, kan også redusere diaré. Apple saus, gulrøtter, poteter og bananer, ifølge Dr. Greene, kan alle bidra. Det er viktig å unngå å søte fruktjuicer, som kan øke risikoen for diaré.

Betraktninger

Det er også viktig å vurdere din barnerumpe når han eller hun opplever diaré. Dr. Grønn forklarer at det er enzymer innenfor babyens avføring som kan skade huden. Of course, med diaré kommer en økning i avføring. Jo mer en forelder våtservietter et barns bunn, desto større sjanse er det for at enzymene skal skade huden av spedbarn. Skylling babyens bunnen med vann og bruke babyens hud kremer som baby Bee bleie salve, som er en bestselger, kan hjelpe barnet til å være mer komfortabel under disse presserende tider.