Digidexo.com

Hvordan å vokse lange sterke negler

Hvordan å vokse lange sterke negler


Lei av sprø negler? Prøv dette, det fungerte for meg.

Hvordan å vokse lange sterke negler

Først vil du trenger for å holde kantene på neglene avrundet, helt fra starten! Dette vil bidra til å stoppe snagging og rive. Negler er laget av et protein som kalles keratin. Så kostholdet ditt kan være en del av problemet, hvis ikke så disse trinnene bør hjelpe deg å få sterkere sunnere negler.

Bruk noen Sally Hansen hardt som negler produkt, fra klar neglelakk til farget. Dette har en underarm i det som virkelig holder dem tøff. Bildet er at av mine egne negler til å vise deg hvordan det fungerer for meg.

En gang i uken trim eller skyve tilbake neglebåndene, trimme noen split spiker og fil dem, holde kantene avrundet til alle tider. Vaske av neglelakk og bruke tydelig nå og da, eller gi dem en pause fra neglelakk for en uke i mellom for å unngå misfarging. Følge disse enkle trinnene rutinemessig skal hjelpe deg å få disse neglene der du vil ha dem.

Hint

  • Jeg anbefaler Sally Hansens fordi det fungerer for meg, kan det være noe annet der ute kan det være lurt å prøve i stedet, er valget ditt.
  • Denne artikkelen garanterer ikke neglene vil se ut mine, men det bør bidra til å få til vokse punktet minst.