Digidexo.com

styrke leverfunksjonen

Hvordan forbedre leverfunksjonen

Leveren er det fett-brenner og detoxifier av våre organer. Det er arbeidet hesten hvorpå vi er avhengige av for mye av vår helse og likevel så ofte tar for gitt. Hvis du noen gang har blitt syk av en sykdom som har skadet leveren, som jeg har, vil du vite det, og vil lide i lang tid før du kan få din leveren frisk igjen. Den gode nyheten er at leveren kan regenerere seg selv --- i motsetning til andre organer --- og du kan arbeide for å styrke og rense leveren, og dermed forbedre din generelle helse.

Hvordan forbedre leverfunksjonen

Foreta en intern rensing program to ganger i året. Du kan finne kits for kolon rensing nettet eller hos din lokale helsekost butikk. Disse pakkene inneholder vanligvis en kombinasjon av fiber, avgiftende urter og blod renseanlegg.
Kjente merkevarer inkluderer Kolon av Dr Natura, Perfect Cleanse av Garden of Life, og CleanseSmart av Forny Liv. Gjør din forskning før du kjøper, og før du foreta en rensing. Følg instruksjonene nøyaktig og merk at du kan oppleve noen ubehagelige bivirkninger (oppblåsthet, flatulens, kvalme), som vanligvis avta med tiden. En ren kolon hjelper leveren din gjøre en bedre jobb.

drikke nok renset vann til din kroppsstørrelse og aktivitetsnivå, både mens du foretar intern rensing og mens du styrker leverfunksjonen. Vann hjelper leveren i sin avgiftning rolle. Ikke overdriv og drikke for mye vann, skjønt. Pass på å balansere vanninntaket med en rimelig mengde salt. USDA anbefaler 1500 milligram per dag (1,5 gram). Leveren er behov for en viss mengde salt for å fungere.

Ta daglig kosttilskudd for å hjelpe reparere leveren, inkludert men ikke begrenset til:. Melk tistel (silymarin, vitamin C, omega-3 fettsyrer, sink, kalsium og gurkemeie Ta kontakt med din lege for riktig dosering å bruke.

Kutt ned på sukker inntaket og helt kuttet ut alle kunstige søtningsmidler. I stedet nyte frukt og, hvis du blidgjøre, bruke honning, melasse, eller agave nektar.

Unngå leftovers som er forbi deres sikkerhet dato. HomeFoodSafety.org har en fantastisk left sikkerhet kalkulator diagram som du kan skrive ut og holde på kjøleskapet. Figuren gir anbefalte maksimumsgrenser for hvor lenge ulike matvarer vil fortsatt være trygt å spise etter å ha blitt lagret i kjøleskapet ditt.

Hold nær den ideelle vekten for din kroppstype. Overvekt gir en belastning på leveren og kan føre til en tilstand som kalles "fettlever", eller NASH. En fettlever er en stresset leveren. LiverDoctor.com har praktisk informasjon om fettlever.

Hold deg unna bearbeidet mat (kylling nuggets, frosne middager). Fjern alle bevarte kjøtt fra kostholdet ditt (lunsjen kjøtt, pølser). Se opp for mat som er høy i mettet fett, eller som har noen transfett. Begrens inntak av koffein, hvis du kan.

Spis rikelig med rå frukt og grønnsaker, da dette ikke bare bidrar direkte ved å gi fytokjemikalier, men bidrar også indirekte ved å hindre forstoppelse. Spis hele korn som ris, quinoa, bygg og havre. Inkluder bønner i kosten --- to ganger i uken, hvis du kan. Bønner generelt er høy i fiber, og linser og soyabønner spesifikt er høy i protein, også. Spise yoghurt regelmessig for å etterfylle levende vennlige bakterier i tarmen og / eller ta vennlige bakterie kosttilskudd. Drikk rå eple cider eddik, ACV, for å hjelpe fordøyelsen. Ikke glem nøtter og frø som vitale kilder til protein. Spis gode fettstoffer, som olivenolje, avokado, fisk og mutter oljer. Og nyte mat med hvitløk og gurkemeie, som for eksempel indiske karriretter.

Vask hendene regelmessig for å unngå inntak av ekstra bakterier. Ta ekstra forholdsregler når du arbeider med rått kjøtt og sjømat. Floss å bidra til å fjerne dårlige bakterier bygge opp mellom tennene, og lage en to ganger årlig besøk til en tannpleier til å ha tennene renset.

Alkohol streker leveren, som gjør miljøgifter som blekemiddel, ammoniakk og vanlige husholdningsrensemidler. Når du maler innendørs, sørg for å kjøpe lav-lukt lateksmalinger (de koster litt mer, men er vel verdt det). Unngå reseptbelagte og over-the-counter medisiner som kan skatt leveren (f.eks statiner for å senke kolesterolet undertrykke også gode kolesterolet, og derfor er vanskelig på leveren, ibuprofen og paracetamol er også hardt på leveren din).

Hint

 • Det som er viktig å huske er at du ikke kan bare zappe leveren din med denne leveren forbedring regimet en gang og forventer at det å gjøre noe bra. Men ved å gjøre dette regimet konsekvent over tid, vil du se en forbedring i leverfunksjonen. Vær konsekvent og hold deg til det!
 • Ikke glem å sjekke med legen din før du tar noen form for helse diett som denne.

Liver Cleansing Instruksjoner

Leveren er det største organet i fordøyelsessystemet. Det hjelper prosessen mat, men det også fjerner avfallsstoffer og biprodukter av fordøyelsesprosessen. Leveren er svært viktig for god helse, og hvis leveren ikke fungerer som den skal, kan kroppen bukke under for sykdommer som infeksjoner, cyster og skrumplever. Holde leveren rent er viktig. Rengjøring av leveren innebærer teknikker som er effektive i å fjerne avfall og skrot

Ta Urter

Mange urter rense leveren effektivt. Melk tistel, burdock rot, gurkemeie og løvetann er blant de urter som foreslås i "The Liver Herbs" på Gay Health Crisis nettside. Disse urtene rense leveren i et par forskjellige måter. Melk tistel styrker leverfunksjonen, burdock rot er en antioksidant, og ingefær beskytter leveren. Det er best å bruke bare én urt om gangen for å unngå eventuelle kontraindikasjoner. Se en herbalist for råd om hvilken urt å bruke, og hvor mye du skal ta for akkurat ditt problem.

Drikke

Drikke rikelig med væske hver dag er en annen måte å rense leveren. Vannet skyller vekk skadelige stoffer og også utvanner giftstoffer. Den viktigste funksjonen til leveren er å filtrere ut skadelige materialer, og hvis kroppen er overbelastet med giftstoffer og avfall, kan det bli svak. Rengjøring av leveren på en jevnlig basis forbedrer sin rengjøring evne. I artikkelen "Vann, vann overalt? - Hvor mye bør du drikke på American Dietetic Association nettside, ernæringseksperter anbefaler at en voksen drikke åtte til ti glass vann hver dag, eller rundt 64 gram.

Spis Fiber

Spise sunn mat som frukt, grønnsaker og helkorn bedrer leverfunksjonen. Disse high-fiber matvarer er bra for fordøyelseskanalen og holde den i gang. The fiber legger næringsstoffer til kroppen og volum til avfall slik at de kan bevege seg lettere gjennom tarmen. Tykktarmen er en annen rensing organ, og holde den ren hjelpemidler leveren. Ifølge "Hvordan maten er fordøyd" på Ellies Whole Grain nettside, kolon reabsorbs avfall dersom de ikke er eliminert regelmessig. The Mayo Clinic artikkelen "forstoppelse" anbefaler å spise 20-35 gram fiber hver dag, avhengig av vekt, høyde, kjønn og nivå av daglig fysisk aktivitet.

Medisinske egenskaper av Datoer Frukt

Jujube (Ziziphus jujuba) plante opprinnelse i Kina, hvor den har vært dyrket i mer enn 4000 år. Også kjent som den kinesiske dato og tsao, er jujube nå vokst i Nord-Afrika, Sør-Europa, Russland, Midtøsten og de sørvestlige delene av USA. Når moden, er frukten rødt og søtt. Den har en meget høy vitamin C-innhold. De medisinske egenskapene til jujube frukt har vært kjent og brukt i årtusener av ulike kulturer, i henhold til California Rare Fruit Growers nettside. En populær medisinsk bruk av jujube frukt er for en te for å behandle sår hals.

Anti-Cancer Properties

Bruken av jujube frukt har vist seg å ha cytotoksisk aktivitet - som hindrer celledeling - på ulike tumor linjeceller, ifølge National Center for Biotechnology Information nettside. En studie viste at antallet av levedyktige celler som var blitt redusert etter behandling. Den fordelaktige effekt av frukter som jujube har blitt tilskrevet et høyt innhold av bioaktive forbindelser. Studier utført i løpet av de siste 20 år har vist evnen av bioaktive forbindelser til å spille en gunstig rolle ved forebyggelse av kroniske sykdommer.

Avstressende Properties

Jujube frukt har vært brukt i kinesisk medisin for å redusere stress på grunn av sin mildt sederende evne. Brukes i en pulverisert form, kan jujube roe nervene og redusere angst.

Blood Rensing

De tørkede fruktene av jujube inneholder alkaloider, triterpenoids og saponin. Disse forbindelser er alle fordelaktig i å rense blodet og som virker som et hjelpemiddel til fordøyelsen. Forbruker jujube frukt vil hjelpe behandle diaré, kronisk tretthet, bronkitt og anemi.

Andre medisinsk bruk

Jujube frukt er også brukt i iransk tradisjonell medisin. Frukten er gunstig som en blod purifier og som avføringsmiddel. I Kina er det jujube frukt brukes til å behandle diaré, tretthet og tap av appetitt. I Japan har forskning vist frukten å øke immunitet. I tillegg, som en effektiv urtemedisin, er jujube frukt brukes til å forbedre muskelstyrke, øke utholdenhet, som et hjelpemiddel for å få vekt og som en tonic for å styrke leverfunksjonen.

Hvordan du enkelt detox Your Liver

Leveren er et organ som filtrerer ut mange giftstoffer, avfall og skadelige stoffer fra kroppen. Ved rensing leveren, er det organet bedre i stand til å gjøre jobben sin. Avgifte leveren lett gjøres på flere måter som en person kan legge til sin daglige rutine. Holde leveren rent fremmer god helse og reduserer risikoen for å få leversykdommer. Men en av de beste måtene å forebygge leverskader er å slutte å drikke store mengder alkohol.

Bruksanvisning

•  Drikk mer vann. Hvis du ønsker en enkel måte å avgifte leveren, bare drikke mer vann hver dag. Vann er nødvendig av kroppen på en kontinuerlig basis. Vannet bidrar til å opprettholde mange funksjoner i kroppen. Men vann utvanner også gift og giftstoffer som leveren filtrerer ut. Drikk minst åtte kopper vann hver dag, foreslår American Dietetic Association i sin artikkel Vann, vann overalt - Hvor mye bør du drikke?

Ta lever urter. Urtene for leveren inkluderer melk tistel, gurkemeie, løvetann, ingefær og burdock root. Disse urtene er foreslått av Gay Health Crisis artikkel leveren Herbs. Disse urtene rense leveren, stimulere blodtilførselen til leveren og styrke leverfunksjonen. Bruk bare én urt om gangen og se en herbalist for mer informasjon.

Spis fiber. Fiber er et viktig næringsstoff for fordøyelseskanalen. Ved å spise mer fiber du opprette myk og vassen avføring som beveger seg lett gjennom tarmen og ut i kroppen. Ifølge artikkelen Hvordan maten er fordøyd på Ellie Helkorn nettside, dersom avfallet ikke blir fjernet i en vanlig tidsramme kolon kan reabsorb noen av disse giftstoffer. Gode ​​fiber mat å spise er frukt, grønnsaker, hele korn og belgfrukter.

Øvelse ofte. Fysisk trening hjelper også leveren og andre organer i fordøyelseskanalen. Trening forbrenner kalorier og fett. Fettvev i kroppen inneholder mange giftstoffer. Bli kvitt fettet bidrar til å redusere mengden av giftstoffer i kroppen. Leveren har da færre wasters å filtrere ut kroppen. The American Dietetic Association foreslår også å trene hver dag.

Prøv en rask. En annen måte å rense leveren er et raskt. Fasting renser ut fordøyelseskanalen og også gi kroppen en sjanse til selv helbrede. Artikkelen Fasting for Detox av Patricia Braggs, PhD, på Pure Inside Out nettsted sier at det er mange måter å rask, men med fokus på lever, nyrer og hud er en av de beste metodene for å avgifte kroppen. Braggs sier bare gjøre et ett til tre dagers faste uten tilsyn av lege. Ikke spis noe mat under fasten, men drikke rikelig med væske.

Hvordan bruke alternative behandlinger for alkoholisme

Av alle de sosiale avhengighet baserte forhold, er alkoholisme anses som en av de mest ødeleggende. Det fører til både fysisk og psykisk avhengighet som i mange tilfeller legge et tak på livet ditt til et drastisk tiltak. Faktisk kan du bli så avhengig av alkohol at du ikke kan møte livet uten det. Avhengighet av alkohol er en av de vanskeligste avhengighet å utrydde og kvitte deg med fordi produktet er så lett tilgjengelig. Det er behandlingssentre som arbeider primært på avholdenhet, og hvordan man skal håndtere situasjoner som kan bringe deg tilbake til avhengighet samt 9-trinns program som omhandler en mer mental og emosjonell tilnærming. Men det er flere alternative behandlinger som kan hjelpe i ridding selv av alkoholisme sammen disse behandlingene.

Bruksanvisning

•  Ta kosttilskudd for å redusere suget etter alkohol under avvenningsprosessen samt etter. Han er mest sannsynlig utarmet av visse næringsstoffer som drikking har lekker fra kroppen hans. Når kroppen mangler næringsstoffer kan det føles craving som kan forveksles med alkohol craving i noen nødstilte. Noen av de lave nivåer av næringsstoffer ofte finnes i de med denne sykdommen er B-kompleks vitaminer, vitamin C og aminosyrer. Uttømming av aminosyrer er et direkte resultat av lave nivåer av protein ofte finnes hos alkoholikere. Derfor vil legge mager, lite fett protein i kostholdet være til nytte også.

Legg urter og mineraler til din daglige timeplan. År med drikking av alkohol kan sette en stor toll på leveren. Faktisk er leverskade en av de største helsemessige risiko for alkoholikere. Urten, Milk Thistle har vist seg å gjenopprette og styrke leverfunksjonen. Krom er et viktig mineral som kan bidra til å lindre trøtthet som ofte led av dem med denne sykdommen. Evening Primrose Oil inneholder fettsyren GLA (gamma-linolensyre) som er en forløper til hjernen kjemisk prostaglandin. Denne naturlige kjemiske kjemper effektene av alkoholholdige tilbaketrekning.

Gjør en avtale med en akupunktør. Uttalelser fra alkoholikere har vist markert fordeler i lindring av cravings som godt bivirkningene av slike ting som smertelindring fra leddgikt. Akupunktur behandlinger har hjulpet med andre alkoholrelaterte symptomer som uklar tenkning, over følelsesmessige reaksjoner, hukommelsesproblemer og håndtere stress. Dette kan være et godt valg i forbindelse med en tradisjonell behandlingsopplegg.

meditere for å beseire alkoholisme. Et annet gratis alternativ behandling til tradisjonelle avhengighet behandling programmer er meditasjon. Studier har skinte sin fordel i å redusere stress, bedre hukommelse og fungerer som en erstatning til den handler om å drikke alkohol. En enkel og effektiv meditasjonsteknikk er "Here and Now meditasjon." Finn et sted der du vil være komfortabel og unbothered. Lukk øynene og slappe kroppen din med dype åndedrag og bevisst å gi slipp på muskelspenninger. Sier og gjør disse tingene for deg selv, slik at alle andre bekymringer og tanker slippe unna: jeg eksisterer her og nå, føle og være bevisst på ting som skjer rundt deg (temperatur, luftstrømmen ,, hjertet ditt pumper), gjør jeg alt i livet mitt bevisst. Fullfør meditasjon med tre dype åndedrag.

Stretch og balanse mens du gjør yoga. Legg en yoga diett til konvensjonell alkohol behandlingsopplegg. Yoga er ikke bare en øvelse som hjelper deg å opprettholde en balansert og smidig kropp, det lærer også en følelse av enhet med måte å koble med Gud. Yoga tro er at noen lykke som ser ut til å komme fra noe annet enn seg selv og innenfor er flyktig i beste fall. Ekte balanse og opplysning kommer innenfra.

Tips og advarsler

 • Noen sykdom så alvorlig som alkoholisme bør ikke behandles på ens egen. De fleste alternative behandlingene er best brukt i forbindelse med en profesjonell behandling program under veiledning av helsepersonell.

Hvordan styrke Eyesight

Hvordan styrke Eyesight


Godt syn er en viktig del av din generelle helse og velvære. Øynene dine er stadig på jobb tar i informasjon om omgivelsene og deretter behandle den i hjernen din til å skape visjon. Vision svakhet kan oppstå av mange grunner, for eksempel aldring, dårlig kosthold eller øye stress. Hvis du har lagt merke til at synet er blitt svakere, er det mange morsomme og enkle måter å styrke og gjenopprette din visjon.

Hvordan styrke Eyesight

Gjør daglige øye øvelser for å stimulere og styrke øynene dine. Beveger øynene opp og ned, fra side til side, og sikksakk i ca fem minutter om dagen. Dette vil bidra til å holde øynene i god form.

Følg et sunt kosthold for å bidra til å styrke synet ditt. Spis mat rik på karotenoider som gulrøtter, papaya, appelsiner, squash, gresskar og søtpoteter. Karotenoider har kraftige antioksidant egenskaper som bedrer synet og hindre øyesykdommer.

Stirr ut vinduet på et fjernt objekt hver dag i minst 30 sekunder. Dette vil trene øynene dine til å fokusere på fjerne objekter og styrke synet ditt.

Bruk solbriller når du går utendørs. Ultrafiolette stråler fra solen kan forårsake øye svakhet. Beskytt øynene dine fra solens stråling ved å kjøpe briller med 100 prosent UV-beskyttelse.

Unngå stirrer på dataskjermen for lenge, noe som kan føre til øyeplager og svakhet. Få opp minst en gang i timen og refokusere øynene på noe annet i noen minutter for å hvile øynene dine og redusere belastningen på øynene.

Hint

 • Besøk din øyet lege regelmessig for en rutinemessig øyeundersøkelse. Dette vil bidra til å forebygge mot potensielle synsproblemer.

Styrking øvelser for Tendinitt

Senebetennelse er en betennelse i sener som utgjør en viktig del av leddene i skulder, albue og håndledd. Det er en tilstand som tennes etter hvert i en del av kroppen som er gjenstand for gjentatt bruk. Tendinitt kan begrense bevegelse og forårsake smerte, selv når du prøver å gjøre vanlig arbeid med de berørte felles. Øvelser for senebetennelse er utviklet for å pleie og styrke sener og returnere dem til normal funksjon.

Warm-Up

Før du gjør noen øvelser, varme opp og forsiktig strekke de berørte arm ved å la det henge løst mens bøyd i midjen, så svingende det sakte, holder det kort i luften og deretter la den slippe. Sakte bøye de berørte felles hvis du arbeider med senebetennelse i albuen eller håndleddet. Videre i en serie på 10 til 20 repetisjoner.

Arm Raise

Stå med den berørte arm holdes rett ned løst foran kroppen din. Løft armen inntil armen og hånden peker rett ut fra kroppen; deretter bøye albuen og fortsette å heve hånden til det danner en 45-graders oppover vinkel. Sakte senke armen til hvileposisjon, og gjenta 10 ganger eller til armen føles sliten.

Skulder Styrking

For å styrke arm, legg deg ned på ryggen på en seng med den berørte arm hengende over siden, bøyde 90 grader ved albuen, og hånden vendt ned. Sakte heve hånden til skulderen; la dem falle igjen. Fortsett i et sett med 10 repetisjoner eller til din arm og skulder blir lei.

Elbow senebetennelse

For senebetennelse av albueleddet eller "tennisalbue", er det flere strekker og bøyer øvelser tilgjengelig. I ett, holder du armene tett til kroppen i en bønn posisjon; deretter utvide dem sakte bort fra kroppen. En annen øvelse har du står nær en vegg, og deretter trykke hånden mot veggen og strekke underarm muskel ved å bøye hånden.

Wrist Work

For senebetennelse i håndleddet eller carpal tunnel syndrom forårsaket av repeterende skrive eller arbeide på datamaskinen, hold håndleddene foran kroppen, og forsiktig strekke, flex og rotere dem. Gjenta flere ganger om dagen, men aldri til et punkt der du forårsaker en forverring av smerte symptomer. Andre gode oppgaver omfatter å trykke på en hånd forsiktig ned på baksiden av den andre, strekker armen ut fra kroppen og strekker fingrene bakover ved hjelp av håndleddet, og som holder de deler ut mens sakte rotere dem.

Hvordan styrke en atrophied Calf Muscle

Hvordan styrke en atrophied Calf Muscle


Muskelatrofi, eller muskelsvinn, oppstår når muskelfibre ikke brukes for en periode eller nerve forsyne muskelen fungerer ikke ordentlig. Atrofi forårsaket av stillstand er reversibel. Styrke øvelser som er rettet mot en bestemt muskelgruppe resultat i veksten av muskelfibrene. Leggen er sammensatt av gastrocnemius og soleus muskler. Leggen er vant til å peke foten nedover eller ta deg opp på tærne. De bidrar også til din evne til å gå, flytte deg frem under push-off fasen av gangart.

Hvordan styrke en atrophied Calf Muscle

•  Innse trappa, og gå opp på det første skrittet. Hold på rekkverket for balanse.

Stå med hælene hengende på trinnet. Du kan gjøre dette på seg joggesko eller barbeint.

Senk deg mot gulvet, slik at hælene til å flytte under trinnet. Sakte heve deg opp til du står på tå hev.

Gjenta øvelsen 10 ganger. Du vil føle trekke eller brenning som kalv muskler arbeider. Utfør ett sett med denne øvelsen to til tre ganger per dag. Tillate flere timer mellom treningsøkter for å unngå skade.

Øk dine repetisjoner hver uke til du er i stand til å utføre tre sett av 20 reps. Deretter øke øvelsens vanskelighetsgrad ved å stå på ett ben av gangen.

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler


De rolige og flytende bevegelser av yoga effektivt kan strekke og styrke kroppen og roe ånden samtidig. Sittende yoga, eller positurer utføres mens i sittende stilling, rettet mot en hel rekke muskelgrupper inkludert setemuskler, eller rumpe muskler og hamstrings. Hamstrings er nettverket av tre store muskler som går fra kneet opp gjennom baksiden av låret. Yoga for setemuskler kan gi deg en mer tonet baksiden, mens sittende positurer løsne og styrke hamstrings.

Warm Up

Yoga kan øke fleksibiliteten når det gjøres riktig og konsekvent, men er mer effektive når kjernetemperaturen er forhøyet og musklene er varme. Varme musklene bevege seg mer jevnt og kan strekkes mer fullstendig enn kalde muskler. Før du begynner en yoga trening, varme opp i fem til ti minutter med en rask spasertur, en langsom jogge eller noen hopping knekt. Etter en kort oppvarming, med musklene dine være tilstrekkelig løs og klar for yoga.

Half Lord of Fishes

Hovedoppgaven til Half Lord of Fishes positur er å løsne hip flexor og øvre rygg muskler. Ifølge "Yoga Journal," nå disse målene er det som kan føre til sterk, fast setemuskler. Plasser en brettet teppe på gulvet bak deg til å støtte og beskytte baken og sittende bein som du utfører denne positur. Sitte med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. La ditt venstre ben å falle åpen på gulvet. Kneet vil fortsatt være bøyd, men peker til venstre. Skyv venstre fot under høyre ben og skyv venstre fot mot høyre rumpeballe. Holde høyre kne bøyd på brystet nivå, løft høyre ben over venstre beinet og plasserer høyre fot tilbake på gulvet, så nær din venstre hofte som mulig. Vri overkroppen til høyre mens du støtter kroppen din med høyre hånd på gulvet. Hvil venstre bøyd albue på høyre kne. Hold stillingen mellom 30 sekunder og ett minutt. Slapp av og gjenta positur med venstre fot ved siden av høyre hofte.

Sittende Forward Bends

Hamstring musklene er lett skadet under sport når de er for stramme og deretter trukket for hardt. Den Sittende Forward Bend og vidvinkel Sittende Forward Bend hjelper hamstrings slappe av, noe som åpner for et utvidet utvalg av bevegelse som kan forebygge skader. Sitt med bena sammen, strukket ut rett foran deg for Sittende Forward Bend. Støtt baken med et brettet teppe. Bøye seg fremover så langt du kan komfortabelt uten smerte med mål om å berøre brystet til knærne. Hvis det er mulig, plasserer underarmene på gulvet på utsiden av bena. En variant av denne positur er vidvinkel Sittende Forward Bend, hvor du plasserer bena fra hverandre på en 10 til 20 graders vinkel. Bøy og nå for tærne med fingrene mens du prøver å røre haken til gulvet.

Sikkerhet

Sittende yoga stillinger å strekke og styrke setemuskler og hamstrings er generelt kontraindisert for dem som har vedvarende lavere tilbake skader. Vridning og bøying av Half Lord of Fishes og sitter Forward Bend positurer kan legge for mye vekt på ryggen. Mark Stephens, forfatter av "Teaching Yoga: Essential Foundations og teknikker", understreker viktigheten av å fortsetter med stor forsiktighet hvis du har en herniated disk eller andre ryggproblemer. Hold hver bøy så lenge som ønsket, eller i flere minutter. Rådfør deg med lege eller yoga instruktør for forslag om hamstring og GLUTEAL styrke øvelser som kan utføres i en liggende stilling uten å skade ryggen din.

Eye-styrke øvelser for barn

Våre øyne er bygget opp av hundrevis av små muskler som kan styrkes og videreutvikles akkurat som alle andre muskler i kroppen. Eye-styrke øvelser for barn kan korrigere vanlige synsproblemer, hindrer behovet for korrigerende linser senere i livet. Den manglende evne til å fokusere synet og kontroll øyebevegelser kan gjøre det vanskelig å lære å lese og vedlikeholde oppmerksomhet i klassen.

Selv barn med 20/20 visjon kan lide av udiagnostiserte synsproblemer som gjør læring vanskeligere. Utføre noen enkle øye-styrkeøvelser hver dag kan gjøre en forskjell.

Prakke

Slapp øynene dine mens du sitter ved bordet. Stable puter på foran deg helt til de når en høyde som gjør det mulig å komfortabelt holde håndflatene rett foran øynene dine. Lukk øynene og lett dekke hvert øye med håndflatene, slik at du blokkerer noen lys. Pust dypt og sakte mens du holder håndflatene over øynene dine, være forsiktig med å legge press. Gjør denne øvelsen i 10 minutter to til tre ganger om dagen.

Swinging

Begynn denne øvelsen ved å lukke øynene og slappe av dem. Neste, stå opp, åpne øynene og finne et fjernt objekt å fokusere på. Se fra side til side på en skånsom, svaiende bevegelse. Blinke øynene dine mens du svinger for å holde dem rene og godt smurt. Dette er en av de beste øye-styrkeøvelser for barn som bruker datamaskiner.

Color of the Day

Velg en farge og har barnet se opp for det i løpet av dagen. Barnet vil bli mer bevisst på et objekts farge enn sin form. For eksempel, dersom fargen på dagen er gul og barnet ser en gul skolebuss, vil hun mer oppmerksomhet mot fargen enn det faktum at det er en buss.

Se klart Metode

Den se klart Method er en serie av øye-styrke øvelser designet for å hjelpe til med synskorreksjon. Ideelt disse øvelsene bør gjøres i 30 minutter om dagen for å styrke og forbedre øyet fleksibilitet. En øvelse oppfordrer endre fokus fra nær til fjerne objekter. Dette gjøres ved å holde en gjenstand foran barnets ansikt og langsomt bevege den ytterligere bort, og deretter langsomt å bringe det lukke igjen. Denne øvelsen trener øyet å følge og objekt og skifte fokus på en gang.

Den se klart Method har også øvelser som kan gi merkbare resultater raskt. En teknikk kjent som "uklarhet avlesning" er en. Start med å ha barnet holde et magasin opp ned, holde den på avstand hvor ordene er ikke lett å kjenne igjen. Barnet vil velge ett ord, og fokusere på å prøve å gjenkjenne hver bokstav.

Immune Styrking Vitaminer og Lyme sykdom

Immune Styrking Vitaminer og Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bitt av en flått. De første symptomene kan virke som en influensa, eller det kan være hevelse på bittstedet. Kryssene er gjennomført av hjort og befolke New England, men sykdommen er funnet rundt om i verden, inkludert Europa og Asia. Behandling med antibiotika er vanligvis kurativ, men bruk av immun øke vitaminer kan øke hastigheten utvinning og bidra til å redusere symptomer.

Immun forsterke Vitaminer

Mange vitaminer har vist seg å øke immunitet og bidra til å kurere sykdom. Vitamin C, vitamin D, B12, og glutation har alle vist seg å hjelpe lider av Lyme-sykdom.

Vitamin C

Ifølge Gary Null, er vitamin C en "rart arbeidstaker." Dens viktigste funksjon er å avverge fremmede celler og eliminere giftstoffer i kroppen. Vitamin C er en komponent i de fleste celler i kroppen, inkludert blod, hud og nervesystemet. Det bidrar til å helbrede Lyme sykdom ved å styrke nervesystemet og hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer.

Vitamin B12

Ifølge Dr. Ken Singleton, mange Lyme sykdom pasientene har en vitamin B12 mangel. Vitamin B12 er ikke lett å absorbere og må tas under tungen eller ved injeksjon. Han anbefaler methylcobalamin eller oxycobalamin forberedelser enn cyanokobalamin. Dosering for sublingual B12 er 1000 til 2000 mgs per dag og injeksjonsdose er 1000 mgs uken.

Vitamin B6

Dr. Singleton også foreslått å tilsette vitamin B6 i doser på 50 og 100 mg per dag. Også kalt pyridoksin, er vitamin B6 del av mange metabolske prosesser i kroppen og legge den til kosthold hjelper hastighet helbredelse for Lyme sykdom pasienter. Testen av vitamin B6-mangel er en blodprøve som ser for forhøyet homocystein.

Diet

Ifølge naturlig helse ekspert Dr. Merola, kosthold er den beste måten å legge immun støtte vitaminer til kosthold. Han foreslår å legge propolis fra bier, grønn te, hvitløk og lakris å bidra til å styrke immunforsvaret.

Advarsel

Konsultere med en medisinsk ekspert hvis du tror du har symptomer på Lyme sykdom.

Hvordan styrke en Toddler immunsystem naturlig

Betyr det virke som om din pjokk er en dryppende, snørret rotet hele vinteren? Vintermånedene er synonymt med forkjølelse og influensa. Hele vinteren, foreldre tilbringer sine dager å tørke nese, undervisning små å dekke sine hoste og i utgangspunktet beroligende og trøst miserable små gutter og jenter. Sykdom er en uunngåelig del av livet, men du kan ta skritt for å styrke din pjokk immunsystem. Og det kan gjøres naturlig, uten kostbare kunstige tilskudd.

Hvordan styrke en Toddler immunsystem naturlig

•  La dem hvile. Selv om det kan virke for opplagt, er søvn pjokk beste våpen for å bekjempe sykdom. Under søvn, din pjokk Kroppen reparerer seg selv og forbereder for neste dag. Søvn er også en stress-redusering. Det kan virke vanskelig å tro din giggly pjokk har noe stress, men hverdagslige hindringer føre til at noen spenning i den lille. Stress kan svekke immunsystemet betraktelig.

få dem i bevegelse. Hvile er avgjørende for din pjokk sunt immunsystem, men så er mosjon. Småbarn er aktiv av natur, så det skal ikke så mye til å følge dette tipset. Trening styrker hjertet og musklene, slik at barnets kropp for å redusere stress og bekjempe sykdommer. Ta litt tid til å leke ute, hvor din pjokk kan slikke sol og absorbere naturlige kilder til vitamin D.

Få dem til å spise sine grønnsaker. Lettere sagt enn gjort for de fleste småbarn, ikke sant? Sunn mat, inkludert fersk frukt og grønnsaker, hele korn og magre proteiner, har de nødvendige vitaminer for å holde pjokk kropp kjører i toppform. Vann er den beste immun-boosting drikke for den lille. Appelsinjuice skryte vitamin C, men sjekk for å se hvor mye sukker er lagt til. Les etiketten og se etter uttrykk som "100% juice" eller "uten tilsatt sukker".

La dem ha te. Det høres sprøtt, men en daglig liten kopp grønn te kan øke barnas immunitet. Grønn te er full av antioksidanter og antigener, som avverge forkjølelse og influensa, ifølge National Academy of Science. Selv om grønn te inneholder lite koffein, hvis du finner barnet ditt urolig etter te, er koffein-fri grønn te tilgjengelig. Barn i andre land, for eksempel Storbritannia og Kina, begynner å drikke te i ung alder. Te tilbys på snack tid er tradisjonell og forventet. Så hvorfor ikke gjøre din neste "tea party" litt mer realistisk - og styrke din pjokk immunsystem i prosessen.

Hint

 • "Et lykkelig barn er et sunt barn," det sies. Kropp og sinn jobber tett sammen, så sørg for at du ler og har det gøy med pjokk hver dag.
 • Før du gir din pjokk noen homøopatiske urtemedisiner er utformet for å øke immunitet, alltid sørge ingrediensene og dosering er trygt.

Kjerne styrke Aktiviteter for førskolebarn barn

Kjerne styrke Aktiviteter for førskolebarn barn


Kroppens kjerne, består av musklene rundt mage, rygg og bekken holder deg stabil og oppreist. En sterk kjerne hjelper barn sitte rett opp, løpe, gå og bøye. Morsomme aktiviteter som styrker kjernemuskulaturen lære sunne vaner som vil gagne barnet ditt hele sitt liv. Førskolebarn kan kopiere disse kjernebyggende aktiviteter som du modellere de riktige bevegelsene.

Aktiviteter ball

Spille spill er en flott måte å motivere barn til å delta i kjernen styrke aktiviteter. Sitt med barnet ditt, og bestå en stor badeball frem og tilbake til hverandre ved hjelp av bare føttene. Inviter venner eller søsken å spille for, og sitte i en sirkel, passerer ballen rundt. Ha preschooler holde henne kroppsvekt ved å lage en "bro" under som du kan rulle en ball. Barnets hånd og fot skal berøre gulvet, men hennes stammen bør løftes opp av bakken for å danne broen. Tell hvor mange ganger du kan rulle ballen under brua før barnet dekkene.

Trillebår Walk

Hold førskole bena opp som de øver på å gå på hendene over plenen. De kan være litt vinglete i begynnelsen, men med praksis de vil bli sterkere. Legg en utfordring for denne aktiviteten ved å plassere objekter for barnet ditt å plukke opp og sette ned igjen langs veien. Barnet ditt vil ha å balansere seg selv på bare én hånd for å plukke objektet opp. Har barnet ditt praksis plukking objekter opp med sin høyre hånd, balansering ved hjelp av sin venstre arm, og deretter skifte side og plukke elementet opp med sin venstre hånd, ved hjelp av sin høyre arm for balanse.

Tightrope Walk

Sett ut et stykke tau på gulvet, eller tegne en linje med kritt på fortauet. Demonstrere for preschooler hvordan å gå hæl til tå, holde kroppen så rett som mulig, og ser rett frem. Hvis din preschooler ikke kan navigere i hæl til tå bevegelse, bare be henne om å gå en rett linje mens du ser fremover. Som barnets gevinster tillit, legger utfordringer som gjør linjen svingete eller å ha barnet ditt gå med en beanbag balansert på hodet. Nøkkelen til denne aktiviteten er å sørge for at barnet ditt går sakte. Gang langsomt krever mer balanse og kontroll.

Lekeplass Aktiviteter

Bruk lekeapparater å jobbe preschooler kjerne. Løfte begge beina fra bakken samtidig aktiverer kjernemuskulaturen for å holde kroppen i ro. Oppmuntre din preschooler å klatre tau og klatrestrukturer på den lokale lekeplassen. Enhver balansering aktivitet engasjerer også kjernen muskler. Oppmuntre din preschooler å øve gå en balanse bjelke sakte. Bo i nærheten av for trygghet og en hjelpende hånd mens barnet fortsatt er ustø. Når din preschooler henger fra monkey barer, be ham om å løfte begge bena opp så høyt han kan. Tell hvor mange ganger han kan gjøre dette.

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment


År med ufruktbarhet behandlinger kan ta knekken på et ekteskap. Mens infertilitet kan styrke et godt forhold, det har også potensial til å ødelegge et ekteskap som ikke er på fast grunn. Følg disse trinnene for å ta vare på din ekteskap og ansikt infertilitet som en forent par.

Hvordan styrke et ekteskap Under Infertilitet Treatment

•  Arbeid gjennom fertilitetsproblemer og behandlinger som et team, uavhengig av hvem av dere har mannlig eller kvinnelig medisinsk faktor problem. Hold involvert i partnerens tester og prosedyrer og tilby støtte når partneren din er følelsen opprørt.

Delta i aktiviteter dere begge liker. Planlegg en vanlig dato natt der du bevisst velger ikke å snakke om ufruktbarhet behandlinger. I stedet, nyte tiden med venner og gjøre dere en prioritet for kvelden.

Planlegg en morsom og avslappende ferie når du ikke er planlagt for en behandlingssyklus. En ferie er en tur dere begge kan se frem til, og kan gi deg en sårt tiltrengt pause fra stress av infertilitet.

utpeke ett rom i huset for å elske, og en annen i den hensikt å skape en baby. Infertilitetsbehandling kan skade din seksuelle forholdet fordi det var en gang moro og spontan er nå rutine og planlagt. Prøv å legge spenning til elskov på de dagene i måneden når du ikke er fruktbar.

Identifisere de måter som partneren din takler stress av infertilitet. Lær å godta disse mestringsstrategier og bidra til å lette stress når det er mulig.

Opprettholde en følelse av humor. Latter kan bidra til å lette spenninger og stress av behandlinger og kan bidra til å styrke ditt ekteskap også.

Skaff profesjonell hjelp om nødvendig. Arbeider med ufruktbarhet kan uopprettelig skade et ekteskap, og oppsøke veiledning av en rådgiver kan bidra til å redde og styrke din forening.

Hint

 • Ikke skyld på partneren din for dine ufruktbarhet problemer. Plassere skylden kan ødelegge et ekteskap og svekker bindingen du trenger for å tåle den vanskelige reisen til foreldreskap.
 • Ikke vent til du har sluttet å kommunisere med partneren din før de søker profesjonell rådgivning.

Hvordan styrke lårmusklene

Hvordan styrke lårmusklene


Toning lår gir en rekke fordeler, ikke minst som er å holde kjernemuskulaturen sterk og fleksibel. Faktisk, å utføre bestemte øvelser for å målrette lårene har effekten av å styrke hele kroppen.

Hvordan styrke lårmusklene

Klatre et sett med trapper. Sakte trapper er trolig den enkleste lår øvelsen rundt, og en du allerede vet hvordan du gjør. Du kan klatre så mange du vil så ofte du vil. Jo saktere du gjør dette, jo mer vil du styrke lårene.

sitte i en stol og stå opp igjen. Når du har nådd en full stående stilling, lene deg tilbake ned. Gjenta denne bevegelsen i en langsom, jevn mote. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan føle musklene i lårene arbeid mens du gjør denne øvelsen.

Legg deg ned på din side og støtter hodet i håndflaten. Legg den andre hånden håndflaten ned på gulvet foran deg. Bøye benet på toppen så foten er flat foran deg, ca 3 meter foran kneet. Hold denne etappen fortsatt.

Løft bunn etappe av gulvet så høyt som du kan godt, og senk den på ryggen på gulvet. Gjør denne bevegelsen sakte og jevnt. Gjenta dette 10 til 20 ganger før du går videre til den andre siden.

Hvordan styrke et Rotator Cuff Med Elastic Band Øvelser

En av farene ved vekttrening, svømming, tennis og mange andre populære fysiske aktiviteter, er en rotator cuff skade. Disse skadene kan hindre deg fra å heve armene, løfte objekter, og kan også være forårsaket av de aller vektløfting øvelser designet for å hindre dem. Styrke og befeste din rotator cuff mot skader ved å gjøre øvelser med en elastisk øvelse band. Du kan øke motstanden av bandet uten å risikere din mansjetten ved å tvinge deg selv til å løfte en vekt som kan være for tung. Disse enkle øvelsene kan spare deg måneder med smertefull rehabilitering og tvunget inaktivitet.

Hvordan styrke et Rotator Cuff Med Elastic Band Øvelser

en fot på toppen av den ene enden av det elastiske bånd. Føttene skal være om skulder bredde hverandre. Ikke lås knærne.

Hold andre håndtaket i hånden på brystet nivå. Armen skal være parallelle med gulvet, og albuen vil danne en rett vinkel.

Rekk opp hånden før armen er parallell med kroppen din. Du bør ikke bruke høy motstand på disse øvelsene. Disse er styrke øvelser, og du vil oppnå mer ved høyt antall repetisjoner enn du skal belaste musklene. Faktisk kan du selv skade din rotator cuff hvis du gjør motstanden for stor.

Gå tilbake armen til sin opprinnelige posisjon. Dine bevegelser bør være stødig og kontrollert. Jerky bevegelser kan forårsake alvorlige muskelskader og hindre deg fra å utlede noen nytte av disse øvelsene.

Gjenta øvelsen så mange ganger du vil. Fordi dette er en styrke trening i stedet for en skulptur eller bygning flytte, må du gjøre minst tre sett med 20 repetisjoner på en lav motstand.

Hint

 • Oppsøk lege hvis du føler smerte i skulderen området mens du gjør denne øvelsen.

Hvordan styrke en lymfesystemet

Hvordan styrke en lymfesystemet


Lymfesystemet drenerer avfall fra cellene. En svekket lymfesystemet forårsaker symptomer som allergi, kronisk bihulebetennelse, betennelser, tap av energi og cellulitter. Det kan også bidra til sykdommer som MS og kreft. Enten du har kroniske problemer eller bare ønsker å være sunn, følger du disse trinnene for å styrke lymfesystemet.

Hvordan styrke en lymfesystemet

•  Tren regelmessig. De fleste leger anbefaler tretti minutter med kardiovaskulær trening tre ganger i uken. Hard fysisk trening styrker lymfesystemet ved å øke sirkulasjonen i systemet, noe som gjør at kroppen kan kvitte seg med giftstoffer, overflødig væske og annet avfall til kroppen din.

Få en massasje. Som trening, kan en massasje stimulere sirkulasjon i lymfesystemet. Noen mennesker finner det fordelaktig å få en massasje en gang i uken, der andre krever en mindre hyppig basis. Den type smøring brukes av massasje terapeut kan faktisk blokkere utslipp av giftstoffer, så sørg for at hun bruker en organisk eller naturlig produkt.

Snakk med legen din om behandlingen. Noen tradisjonelle legemidler, behandlinger og medisiner kan svekke din lymfesystemet. Ofte foreskrevet medisiner blokkerer kroppens evne til å eliminere avfall og fremmede stoffer i systemet. Ved å styrke lymfesystemet, kan du eliminere behovet for resepten.

Drikk rikelig med vann. Når du drikker åtte gram vann seks til åtte ganger per dag, sikrer du at din lymfesystemet er hydrert. Dette hjelper kroppen din skylle ut fremmede stoffer og avfall.

Spis et balansert kosthold. Måten du spiser påvirker kroppens evne til å forsvare seg. Du styrke hele immunsystemet ved å forsyne den med næringsrik mat som er fri for overflødig kjemikalier og hormoner. Spise naturlig eller økologisk mat bidrar til å eliminere fremmede stoffer får inn i kroppen og gjør at lymfesystemet til å fokusere på andre saker kroppen din kan ha.

Ta urte kosttilskudd. Det finnes en rekke urter som har vist seg å styrke lymfesystemet ved å øke blodsirkulasjonen. Ingefær, hvitløk, cayenne og Gingko biloba er urter som kan tas sammen eller separat. Du kan også ta calendula og vill gulrot frø, også kjent som Queen Annes blonder. Urter kan tas i kapselform eller i te.

Hvordan redusere Belly Fat & Styrke Abs

Det er ingenting så sexy som fast abs. En notorisk vanskelig del av kroppen for å holde trim, er en flat mage ettertraktet av både menn og kvinner i deres innsats for å se vakre og attraktive for det motsatte kjønn. En sterk mage også beskytter ryggmuskulaturen, så i tillegg ser bra ut, en stram mage også vil holde ryggen i god stand.

Hvordan redusere Belly Fat & Styrke Abs

Å få de stramme, Flat Abs

•  Kom opp med et godt kosthold. Det er viktig å forstå at du kan ikke bare gå ned i vekt i magen; når du mister fett, det kommer fra hele kroppen din. Målrettede øvelser kan hjelpe deg å styrke disse abs, men å miste fett, må du ha et rimelig sunt kosthold, lite kalorier og fett. Likevel, for mennesker taper vekt, er magen en av de første stedene det viser

Noen dietter som er rettet mot fett tap er også low-carb dietter, som er lett på korn, korn, stivelse og pasta, ettersom karbohydrater og sukker kan konvertere til fett hvis ikke jobbet av i en relativt kort tidsperiode.

Et godt kosthold er en som er høy i fiber, slik at frukt og grønnsaker er en god innsats. Hvis du kan, innlemme flere små måltider i dagen i stedet for å spise noen store seg. Små, hyppige måltider bidrar med sult og redusere tendensen til å overspise. Også, de opprettholde stoffskiftet på et jevnt nivå slik at du forbrenner kalorier konsekvent.

Utarbeide en god øvelse plan. En kombinasjon av stretching, kondisjonstrening og styrketrening er et typisk godt avrundet trening regime. Stretching varmer opp musklene, brenner cardio trening kalorier, og når musklene er litt trøtt, innføre motstand bidrar til å bygge magemusklene.

Du trenger ikke nødvendigvis trenger spesielt utstyr for å jobbe dine magemuskler, men hvis det hjelper deg til å trene, bruke dem. Crunches, situps og leglifts er helt dekkende som ab muskel spesifikke øvelser. Walking også fungerer magemusklene.

Vedvarer. Det er egentlig ingen rask løsning for å miste buk fett og styrke musklene. Selv slankepiller og prestasjonsfremmende kosttilskudd kan ikke gjøre jobben sin hvis du ikke spiser godt og mosjon. Hvis du ikke kan gjøre en hel treningsøkt rutine på en gang, bryte den opp. Hvis du bryter ned og ha et stykke sjokoladekake, komme tilbake på sporet ASAP. Jo mer konsekvent du er jo raskere din innsats vil lønne seg.

Hint

 • Endre ting opp. Ved å variere ditt treningsprogram, får du ikke bare opprettholde interessen i treningen, men kroppen din vil presse hardere for å tilpasse seg, slik at du kan se resultater raskere. Samme gjelder for mat: Hvis du variere maten valg, vil du være mindre sannsynlig å spise fetende mat ut av kjedsomhet.
 • Sov godt. Studier har vist at tilstrekkelig søvn bidrar til å regulere hormonene som bestemmer om du vil lagre fett eller ikke. En stresset kropp vil tendere til å lagre mer fett.
 • Hvis du har medisinske tilstander, snakk med legen din før du tar fatt på en diett og treningsprogram.

Den beste måten å styrke binyrene

Formålet med binyrene er å hjelpe deg å takle stress, og det er viktig å holde dem fungerer effektivt. Fordi symptomene på binyrene dysfunksjon er variert, så er behandlinger, fra urtete til å gå daglig.

Hva er binyrene?

Du kan finne dine binyrene, som er sviske store og trekantede, på toppen av nyrene. Binyrene er en del av det endokrine systemet. Deres jobb er å produsere hormoner og svare på stress. Den cortex og medulla er de to delene av adrenal system. Cortex produserer kortisol, hormonet nødvendig for å kontrollere betennelse. Nivået av kortisol i kroppen din påvirker hvordan du reagerer på allergi og autoimmune sykdommer. Medulla produserer hormoner adrenalin og noradrenalin. Disse hormonene satt av din fight or flight respons.

Tegn på binyretretthet

Low-blodtrykk, lav kroppstemperatur og en konstant følelse av tretthet, sammen med muskelsvakhet, er tegn på binyretretthet. Andre tegn kan være depresjon, hodepine og miljømessige sensitiviteter.

Årsaker til Adrenal Fatigue

En konstant tilstand av stress, sammen med en dårlig diett som er full av sukker, bearbeidede karbohydrater eller for mye koffein, alkohol, narkotika eller sigaretter, kan akselerere binyrene tretthet.

Styrking binyrer med urter

Styrking din binyrer er en prosess. Vitamin C er mat for dine binyrene, som de bruker denne vitamin mer enn noen annen kjertel. Lakris rot te styrker binyrene, som gjør wild yam, sibirsk ginseng og sarsparilla. Solbær regnes som en balanserer for dine binyrer. Det er også binyrene ekstrakter i kapsler som du kan ta daglig.

Homøopatiske midler

Naturm muraticum, eller salt, hjelper kroppen bruk salt. Det er et middel for kronisk utmattelse. Argentum NITRICUM, sølvnitrat, som er best for de som alltid er i en hast. Hvis du er ute etter søtsaker, hjelper dette midlet. Berberis vulgaris er for verkende muskler. Din lege vil foreskrive doseringen spesielt for deg i et skjær form.

Matvarer for å hjelpe med binyrebarkfunksjonen

Alt som er høy i kalium øker adrenal funksjon. Noen eksempler er tang, blomkål, hvetespirer, mandler, persille, avokado, solsikkefrø og rosiner.

Trening

Trening er en annen måte å styrke binyrene. De mest fordelaktige former for trening går, kampsport og yoga. Meditasjon og visualisering er også nyttig for stressmestring.

Ord av forsiktighet

Selv om noen leger kan foreskrive steroid behandling for binyretretthet, har National Institutes of Health sa at dette kan føre til mer binyretretthet.

Kjerne Styrking for Weight Loss

Kjernen muskler er funnet i de områdene av magen og nedre og øvre rygg. Ved å styrke kjernen, er det mulig å oppnå høyere nivåer av utholdenhet og styrke når du trener, en viktig strategi for å miste vekt, og ikke minst lindre daglige smerter i ryggen og magen som fremmer en mer aktiv livsstil. Det er flere brede aktiviteter som styrker kjernen, inkludert yoga, løping og løfte vekter.

Yoga

Yoga er en god måte å oppnå kjernestyrke, som yoga fokuserer ikke bare på å styrke den fysiske kjerne område av kroppen, men også kjernen åndelige element i kroppen. Mange yoga utøvere tror at et viktig element for å styrke kroppen er å styrke sinnet og at de to er sammen. Yoga fremmer intens fokus på fysisk bevegelse og følelse av kroppen mens i asanas, eller yoga, samtidig oppmuntre utøvere til mindfully respektere kroppens og sinnets rammer, mål og behov. Noen yogalærere og utøvere fokusere noen av deres yoga på å styrke kjernen, spesielt for nybegynnere, som kjerne styrking kan hjelpe gratis studenter fra vanlige skader som oppstår når kjernen er ikke sterk nok til å støtte resten av kroppen.

Kjører

En sterk kjerne støtter musklene i hofter og nedre del av magen, viktige muskler for å opprettholde sterk utholdenhet når du kjører. Heldigvis forbedrer kjører kjernemuskulaturen til en viss grad, men supplerende trening er nødvendig for å bygge alle kjernekomponenter gjennom varierende trening på varierende muskler. Yoga og vektløfting er gode måter å blande ting opp. Sprinting bygger styrke i de nederste magemusklene, mens løping forbedrer styrke og bygger magemusklene. Sørg for å kjøre med en oppreist, riktig kjører holdning å høste hele fordelene av kjernemuskelstyrke.

Vektløfting

Som løping, core styrke ikke bare fremmer mer utholdenhet når du løfter vekter, men er bygget ved å løfte vekter. Løfte vekter bygger muskler i områdene fokusert på, som armer og ben, men disse øvelsene ofte nødvendiggjøre en intakt kjerne mens du løfter. Derfor er kjernemuskulaturen som brukes og styrkes når du løfter vekter, selv om kjernen styrke er ikke det primære fokus.

Øvelser

Noen øvelser som bygger kjernen er lunges, planke posisjon og crunches. Diskuter fullføre noen av disse øvelsene med en lege eller helsepersonell, spesielt hvis du har eksisterende helsemessige forhold.

For å fullføre et utfall, starte stående rett, med føttene om en fot fra hverandre og hendene på hoftene. Med høyre fot, skritt fremover og bøy kneet til låret er vinkelrett på bakken. Venstre ben må skyve ytterligere bak deg, til det er ca 3 meter eller mer mellom føttene. Hold hendene på hoftene, eller løfte armene over hodet, hender strekker seg mot himmelen. Stram magen i denne stillingen i bedre balanse. Bytt ben og utfall med venstre.

For å fullføre en planke, komme inn i en push-up posisjon, hendene rett under skuldrene og bena rett ut bak deg, støttes på tærne. Bo i denne posisjonen, stramme magen og korsryggen for mer utholdenhet. Hold denne posisjonen så lenge du kan.

For å fullføre crunches, begynner å ligge på ryggen, med føttene om en fot fra din bak. Plasser hendene på motsatt skulder eller bak hodet. Krøll ryggraden opp, en ryggvirvler om gangen, og hold når hodet er parallell med knærne. Gjenta så mange ganger du kan.