Digidexo.com

Sunn Natural Meal Replacement Ideer

Sunn Natural Meal Replacement Ideer


Prøver å gå ned i vekt kan virke som en tapende kamp. Skifte noen daglige matvalg med sunnere naturlige alternativene vil hjelpe deg å miste vekt. Dette hjelper også på å etablere en sunnere livsstil som er nødvendig for å holde vekten av og føle seg bra. Du trenger ikke å spise ut av en frossen boksen for å gjøre dette. Det er sunt, uten konserveringsmidler og naturlige måter å erstatte måltider. Hovedideen er å erstatte fett, tomme karbohydrater som stivelse og sukker med alternativer som er mer gunstig for kroppen.

Smoothies

Smoothies er en sunn måte å erstatte måltider, få næringsstoffer fra naturlige kilder og spise noe som fortsatt smaker godt. Lag dine egne smoothies i en blender. Kommersielle smoothies er ofte lastet med sukker, hydrogenert olje og kunstige smaker. Bruk vanlig yoghurt for å unngå kunstige ingredienser og ekstra sukker i flavored yoghurt. Legg frisk frukt, grønnsaker som grønnkål og spinat, og naturlige fruktjuicer. Andre tilsetningsstoffer som er naturlig og gunstig inkluderer næringspulver, mutter Butters, mutter og soya melker, vann og is.

Salater

I stedet for å spise et måltid med høye karbohydrater, få næringsstoffer i en lav kalori grønn salat. Grønnsaker som spinat, gulrøtter, agurk og brokkoli er proteinrike matvarer som er lav på karbohydrater og går godt i en salat. For noen naturlig sukker, lage en salat av ferske frukter. For å hindre bruning, dryss sitron eller annen type sitrus juice over fruktene. Grønne salater er perfekte måltider til toppen med nøtter, bønner, belgfrukter og tørket frukt.

Skifte Høy Karbohydrat Retter

Bytt høye karbohydrat retter med naturlige erstattere. Potetmos, for eksempel, er en tradisjonell rett som er høy i stivelse og karbohydrater. Erstatte denne tallerken med moste blomkål å redusere mengden av stivelse og likevel opprettholde tekstur og god smak. Bytt ut hvitt brød, som er ufruktbare av næringsstoffer og pakket full av konserveringsmidler og sukker, med hele hvete brød. Karbohydrater du får fra hel hvete vil gi kroppen din med næringsstoffer og hindre deg fra overspising. Denne regelen er den samme for frokostblanding. Unngå korn laget med bleket hvitt mel og tilsatt sukker. Spis fullkorn.

Skifte Meat

Rødt kjøtt er en høy kilde for natrium og fett. Ifølge en Mayo Clinic artikkelen, amerikanere som spiser mer rødt kjøtt har den høyeste dødeligheten av alle årsaker. Planet Grønn sier at å spise kjøtt er en ineffektiv måte å få de samme næringsstoffene som du ville fått fra å spise planter kyrne spiser. Du bare spise dem sammen med avfallsproduktet og fett av dyret. Erstatte kjøtt med proteinrike, naturlig mat som er lav i natrium og fett for å hjelpe kroppen i å miste vekt. Tofu er en soya produkt som er lav i fett og natrium, og tilbyr like mye protein som kjøtt. Bønner, hele korn, grønne grønnsaker, nøtter og mutter melker er andre naturlige erstatninger for kjøtt i en daglig måltid.