Digidexo.com

Hva er bedre å gå ned i vekt: Walking utenfor eller på tredemølle?

Er trene på en tredemølle er bedre enn å gå eller jogge ute når det gjelder å jobbe ut for å gå ned i vekt? Det hele avhenger. Hver metode har distinkte fordeler, så vel som begrensninger. Svaret på hvilken metode som gir en bedre trening for deg er avhengig av treningsnivå og hva som fungerer best for deg.

Nivå av Challenge

Gange utendørs gir en større grad av utfordring på mange fronter. Utenfor, du har å stri med luftmotstanden. Det er også uforutsigbarhet av kurset, for eksempel fall i veien, mennesker og hindre i banen, noe som kan ringe for deg å stoppe og starte plutselig, eller gjøre side-til-side bevegelser. Det er endringer i terrenget, som kan veksle mellom betong, gress, grus, skitt eller sand. Og det er behovet for å noen ganger klarer oppover og nedover bakker. Utvalget av utfordringer til musklene gir en mer dynamisk trening enn hva du kan simulere på en tredemølle. Men nivået av kontroll du har med en tredemølle ikke bare reduserer risikoen for skader, men kan også være mer krevende med hensyn til konsistensen av hastigheten du er presset til å vedlikeholde. Utenfor, du naturligvis raskere eller tregere, basert på de variablene du støter på. Den eneste måten å jukse hastigheten på en tredemølle er å holde på barene.

Nytelse

Det er et spørsmål om personlig smak. For noen mennesker er det lettere å ta sitt sinn av innsatsen de øve når de jobber på en tredemølle fordi de kan se på TV, høre på musikk eller lese. De har heller ikke å forholde seg til elementene utendørs. Innendørs på en tredemølle, er været ikke-faktor. Du trenger ikke å være bekymret med allergi blir forverret, og når på dagen du velger å trene er irrelevant. Dette kan være å foretrekke for noen mennesker. For andre mennesker, kan konsistensen av å trene på en tredemølle sette til monotonien. Noen favorisere den friske luften utendørs, forskjellen i naturen og de stadige endringene som oppstår gjennom hele kurset. Spørsmålet er hvilken scene inneholder mer appellerer til deg? Hvilken vil du være mer tilbøyelig til å faktisk gjøre på en jevnlig basis? Fordi det spiller egentlig ingen rolle hvilken metode som er teknisk mest effektiv hvis du er mindre tilbøyelig til å følge gjennom.

Kaloriforbruk

Så hvilken er den mer effektiv kalori-brenner, utendørs walking eller en tredemølle? Studier variere. Noen mener at ved å heve tredemølle skråning 1 prosent for å kompensere for motstand faktor, får du en utendørs trening, kombinert med konstant hastighet tilbys på tredemølle. Du har sannsynligvis brenne mer kalorier på en tredemølle enn ute fordi du har en tendens til å kjøre fortere lenger. Andre antyder at større spekter av problemstillinger utendørs gjør det til en mer effektiv kalori-brenner. Forskjellen er imidlertid nominelle. Større hensyn bør gis til nivået av utfordring og glede som best dekker dine behov og smak.