Digidexo.com

Herb for Sea Sykdom

Sjøsyke og reisesyke kan være belastende, men mange produkter over-the-counter solgt for disse forholdene gjør deg søvnig. Urten ingefær er et effektivt alternativ til reisesyke medisiner, uten døsig bivirkninger.

Fordeler

De fenoler og oljer, som gingerols og shogaols, i ingefær er bra for å forebygge kvalme. Ginger er så effektivt for å forhindre kvalme at noen kreftpasienter ta det etter kjemoterapi for å redusere oppkast.

Identifikasjon

Ingefær er en rhizome med røtter som vokser dypt i bakken. Stammen kan strekke seg ut av bakken så mye som 12 inches og har smale, ribbet grønne blader og hvite eller gul-grønne blomster.

Historie

Ingefær har vært brukt til oppkast, kolikk og andre gastrointestinale forstyrrelser i minst 2000 år i Kina. Ingefær er også et vanlig innslag av asiatisk, indisk, indiansk og arabisk urtemedisin.

Dosering

Ta 1 g pulverisert ingefær daglig, delt inn i tre eller fire doser. Kapsler er tilgjengelig fra helsekostbutikker, som er te og tinkturer. For sjøsyke, ta ingefær 30 minutter før seiling å forebygge kvalme.

Side Effects

Ingefær er vanligvis godt tolerert i moderate doser, men sjeldne bivirkninger har forekommet med overskytende beløp, inkludert munn irritasjon, diaré og mild halsbrann. Ingefær kan ha antikoagulerende egenskaper, slik at alle som tar en blodfortynnende medisiner bør sjekke med sin lege før du tar ingefær.