Digidexo.com

Home Care for Abscess

En abscess er en samling av puss som utvikles under huden som et resultat av en viral infeksjon. Abscesser først vises som kviser og kan utvikle seg på mange hud overflater av kroppen. De er meget smertefullt og som infeksjonen øker størrelsen på de abscess øker. En abscess kan også utvikle seg som et resultat av et objekt som en splint eller glass inngitt under huden og blir smittet.

Home Care for Abscess

For å lindre smerten, plassere en varm klut over abscess i tretti minutter fire ganger om dagen. Den første instinkt er å klemme abscess som du ville en kvise, men dette kan presse infeksjonen lenger inn i huden og øke infeksjon. Ikke stikk byllen med en nål da dette vil spre pus og øke størrelsen på det infiserte området.

Oppsøk lege

Hvis byllen fortsetter å bli større eller blir mer smertefull, eller sår er på eller nær recturm eller lysken, bør en lege konsulteres, ettersom det kan være en mer alvorlig medisinsk tilstand. Hvis en feber på 100,4 grader eller høyere følger med abscess, bør en lege konsulteres, som infeksjonen kan være økende i omfang eller alvorlighetsgrad.

Emergency Medical Assistance

Hvis den enkelte med abscess opplever en feber på 102 grader eller høyere eller kaster opp, bør hun bli tatt til legevakten umiddelbart. Dette kan bety at infeksjonen sprer seg i hele kroppen og medisinsk nødhjelp er nødvendig. Hvis det er en rød strek som kommer fra abscess, er dette tegn på blodforgiftning og akutt medisinsk behandling er nødvendig, da denne tilstanden kan være livstruende.