Digidexo.com

kan man bruke svovel på psoriasis

Hvor lenge kan man bruke pilokarpin for munntørrhet?

Pilocarpine påvirker nervesystemet, stimulere spytt, tåre og svettekjertler. Den brukes til å behandle tørr munn forårsaket av strålebehandling for hode og nakke kreft, og pasienter Sjorgen syndrom. Det er også brukt til å behandle visse typer glaukom og å hjelpe til med nattblindhet og lysfølsomhet etter visse øye surgeries. Som i 2009, er det ingen publisert grense for hvor lenge kan du ta dette under oppsyn av legen din.

Funksjoner

Pilocarpine er en kolinerge agonist eller parasympatomimetiske stoffet, og som sådan ikke bør tas av alle som bruker et stoff som fungerer som en antikolinerge. Det virker ved å stimulere muskarinreseptorene - nerver som påvirker eksokrine kjertler - som inkluderer spyttkjertlene. Det kan ha en skadelig effekt på hjerte, lunger, lever og nyrer, slik at folk med svekket organer bør veie fordelene nøye og følge råd fra sin lege. Den er følsom for fuktighet, så må det ikke lagres i nærheten av noen vannkilde.

Dosering

For tørr munn behandling, pilokarpin tatt muntlig i tablettform, vanligvis 5 mg tabletter. Følg legens doseringsanvisningen nøye. Den vanlige doseringen er tre ganger per dag for strålebehandling pasienter, og fire ganger per dag for pasienter Sjorgen syndrom, selv om legen din vil overvåke effekter og endre dosen etter behov. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker mindre det er nær til neste planlagte dose, i så fall ta neste dose bare og ikke dobbelt opp. Det kan ta seks til tolv uker for å se om det er en fordelaktig respons, og hvis fordeler oppnåes, kan behandlingen fortsette etter behov.

Typer

Pilokarpin i tablettform er distribuert under merkenavnet Salagen. Som en opthalmic løsning, ser det ut som Pilopine HS, Timpilo, Diocarpine, Isopto Carpine, Miocarpine og Ocusert Pilo-20 og -40.

Betraktninger

Pilocarpine brukes til å behandle visse typer glaukom samt tørr munn. Det er også brukt til å innsnevre eleven til å hjelpe til med ettervirkninger fra enkelte typer øye kirurgi og som en motgift til giften inge fra planter av søtvier familien. Når du tar den, være oppmerksom på at det kan ha noen effekt på synet, og sørg for at du vet hvilken effekt det har på deg før du kjører mens du tar det.

Advarsel

Pilocarpine må tas nøyaktig som anvist under nøye tilsyn av en lege. Hvis man tar for mye, er det en sterkt øket sannsynlighet for at det vil forårsake bivirkninger, hvorav noen er alvorlige. Det kan føre til epilepsi og nedsatt fruktbarhet i større doser. Andre bivirkninger inkluderer dehydrering på grunn av økt svetting, kvalme, diaré, oppkast, hodepine, svimmelhet, slapphet, pustevansker, endringer i hjertefrekvensen eller smerter i øyet. De vanligste bivirkningene er overdreven svetting, kvalme, frysninger og rennende nese.

Hva typer vitaminer kan man bruke på Atkins?

Mens du er på Atkins diett, er det ekstremt viktig å ta vitamintilskudd. Mange av de næringsstoffene som finnes i frukt og grønnsaker, og hele korn er ikke tatt inn på grunn av Atkins tilnærming til ernæring. Det er fem hoved kosttilskudd som trengs for å opprettholde god helse mens du er på Atkins. Du kan kjøpe disse kosttilskudd én etter én, eller kjøpe dem i multivitamin forbindelser.

Chromium

Krom er et mineral som vi trenger i små mengder. Krom er nødvendig for å stabilisere kroppens insulinnivå. Krom finnes i kjøtt, hel-korn, litt frukt og grønnsaker, og krydder. De fleste av disse matvarer bare inneholde mindre enn to mikrogram per porsjon. Husk at Atkins dietten begrenser karbohydratinntak, slik at frukt, hele korn, og noen grønnsaker er ikke tilgjengelig for å spise. Tar en krom supplement er nødvendig når du er på Atkins diett. De fleste dieters trenger minst 300 mcg. Noen dieters må ta en ekstra porsjon.

Vitamin B5

Vitamin B5, også kjent som pantotensyre, er nødvendig for å frigjøre energi fra maten. Det er også viktig å bygge opp cellemembraner. Vitamin B5 er nødvendig for nervesystemet til å fungere normalt. Det spiller en rolle i sårhelende også. Pantotensyre hjelper kontroll kolesterol, og er involvert i produksjon av kortison, som brukes i løpet av kroppens reaksjon på stress. Den gir også en god bakterier i tarmen.

Selen

Selen er et mineral som er nødvendig for god helse, men i små doser. Når selen blir kombinert med protein, skaper det en antioksidant. Denne antioksidanten kan bidra til å forhindre skade på celler forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler er biprodukter av oksygen metabolisme. Sykdommer som kreft og hjertesykdom kan være delvis forårsaket av frie radikaler.

Vanadium

Vanadium er nødvendig for diabetikere. Den støtter opptaket av blod sukkeret i de organer celler. Dette bidrar til å holde insulinnivået normalt. Vanadium kan også behandle vernepleier thyroideafunksjonen hindre svulster fra forming.

Biotin

Biotin hjelper også regulere blodsukkernivået, forbrenne karbohydrater, og bidrar til å kombinere aminosyrer til protein. Det bidrar til å holde hår og negler sunne, og er nødvendig for cellevekst. Biotin brukes til å behandle hudsykdommer, diabetes, splitting negler, hår tilstand og grått hår, og vekttap.

Er Elidel brukes til å behandle psoriasis?

Elidel er en aktuell krem ​​som kan brukes til å behandle noen typer psoriasis. Psoriasis er en autoimmun sykdom som påvirker huden. Personer med psoriasis utvikler hevet, røde plaketter eller lesjoner på huden som kan skalere, flake og klø. Elidel er en immunosuppresant, en medisin laget for å hindre immunforsvaret i å angripe kroppen din.

Status

Elidel er FDA-godkjent for å behandle en annen hud tilstand, eksem, men er ikke godkjent spesielt for psoriasis, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp). The National Psoriasis Foundation forklarer at stoffet har vist seg å hjelpe noen psoriasispasienter og kan være foreskrevet off-label.

Effektivitet

The National Psoriasis Foundation sier at Elidel krem ​​kan brukes til å behandle psoriasis som oppstår på øyelokkene, leppene og rundt munnen.

Styrke

Psoriasispasienter blir ofte behandlet med en 1 prosent konsentrasjon av elidel fløte, i henhold til aafp.

Frekvens av bruk

Den aafp sier at Elidel krem ​​er mest effektiv når den brukes to ganger daglig til de berørte områdene av kroppen.

Side Effects

Folk som bruker Elidel på sine øyelokk eller lepper kan oppleve brenning løpet av de første programmene, ifølge National Psoriasis Foundation. Den aafp rapporterer at influensalignende symptomer kan også forekomme under bruken.

Hvordan Les Hva kan man forvente når du venter

Hvis du er gravid, eller tenker på å ha en baby, boken "Hva kan man forvente når du venter" kan være en omfattende ressurs for å veilede deg gjennom svangerskapet og fødsel opplevelse. Hvis du vet hvordan du skal lese og bruke "Hva kan man forvente når du venter" på riktig måte, kan du finne et vell av informasjon innenfor sine sider som vil fungere som din første forsvarslinje mot graviditet forvirring og spørsmål.

Bruksanvisning

•  Planlegg svangerskapet. Boken har et kapittel om hvordan å bli gravid, herunder planer om å inkludere et barn i livet ditt og finne din eksakte eggløsning tidsplan. Det inkluderer også tips for dads-å-være om hvordan å forberede seg farskap. Det andre kapittelet av boken inneholder tips om hvordan du kan vite om du er gravid, inkludert tidlige tegn og informasjon om graviditetstester. Det inkluderer også en guide til å velge en OBGYN å jobbe med deg i løpet av svangerskapet og fødsel.

Klargjør for legebesøk. Denne boken inneholder informasjon om hvilke typer tester og prosedyrer legen skal utføre i løpet av prenatal besøk og eksamener. Den inneholder også informasjon om graviditet helse, og hvordan visse pre-eksisterende forhold kan bli problematisk under svangerskapet (for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller endometriose). Boken kan guide deg gjennom hva du kan forvente på hver av dine månedlige legebesøk, så du vil ikke føle skremt av de ukjente sidene ved svangerskapskontroll.

Leve en sunn graviditet livsstil. "Hva kan man forvente når du venter" kan hjelpe deg å forstå hvordan å holde seg aktiv og sunn under svangerskapet. Det vil gi deg forslag til sunne diett alternativer, og inkluderer informasjon om hvordan dine ernæringsmessige behov endres når du er "spise for to." Også inkludert er en del på trening under svangerskapet, og sunne livsstilsvalg som ikke røyke eller drikke alkohol, eller andre rusmidler eller medikamenter som ikke er godkjent av eller forskrevet av legen din.

Se babyen vokser. Som magen utvider seg, kan denne boken hjelpe deg å forstå de endringer som skjer i kroppen din og babyen måned for måned. Hver måned av svangerskapet kan du lese om hva barnet ditt ser ut, hvor stor han er, og hvilke nye ting han lære å gjøre. Du kan også finne informasjon om symptomer du kan ha oppstått hver måned, og andre problemer du kan møte (for eksempel å jobbe mens du er gravid).

Klargjør for arbeidskraft og levering. "Hva kan man forvente når du venter" inneholder informasjon om hvordan å gjenkjenne tegn på arbeidskraft, hva du skal gjøre når du går inn i arbeid, og hva du kan forvente under fødsel. Den inneholder informasjon om stadier av arbeidskraft, fra å føle sammentrekninger til å levere barnet og til slutt morkaken. Den inneholder også informasjon om ekte arbeidskraft vs. falsk arbeidskraft, noe som kan være spesielt nyttig for førstegangsfødende som ikke vet hva arbeidskraft føles.

overleve de første ukene av morskap. Etter at barnet er født, "Hva kan man forvente når du venter" vil fortsette å guide deg gjennom dine første tiden med baby. Det inneholder informasjon om amming og mating med flaske, postpartum depresjon, og den fysiske gjenopprettingen etter fødsel. Det vil hjelpe deg å håndtere urolige netter og utmattet dager, melkesyren lekker ut og håravfall.

Hva kan man forvente på en Hot Stone Massage

Hva kan man forvente på en Hot Stone Massage


Du kan velge å oppleve en massasje med varme steiner på grunn av sin Deep Penetrating og healing fordeler. Spesielt er blanding av varme og massasje en oppskrift for å fjerne giftstoffer, hoppe-start stoffskiftet og lindre angst - (? Hare, M., 2005, Hva er Hot Stone Massage) selv premenstruelle stress.

Advarsler

Små barn og gravide kvinner bør unngå denne behandlingen. I tillegg, hvis du har en av følgende tilstander, unngå denne type massasje: anoreksi, åreknuter, åpne sår, arytmi, kronisk høyt blodtrykk, lever eller nyresykdommer, hjerteproblemer, epilepsi, organtransplantasjoner, pacemakere, diabetes, osteoporose, kronisk muskeltretthet, migrene, akutt feber og multippel sklerose (Hare, M., 2005, Forholdsregler).

Temperatur

Fordi visse områder av huden er mer følsomme enn andre, må temperaturen av steinene være varm nok til å trenge dypt inn i muskelvevet, men kaldt nok til å unngå ubehag. Derfor bør terapeuten oppfordre deg til å nevne noe ubehag du kan føle under massasje. Hvis du er spesielt følsomme om temperaturen, kan terapeuten bruke et håndkle for å beskytte ryggen din, som er en mer følsomt område.

Teknikk

Som enhver avslapping massasje, er det rom for en varm stein massasje forberedt på samme måte: lav belysning, aromaterapi og dempet musikk, for eksempel. Forvente for terapeuten å bruke eteriske oljer for å legge til rette for massasje. Du bør også ha en konsultasjon med din terapeut før du begynner, slik at hun er klar over eventuelle bekymringer eller medisinske forhold.
Begynn med å ligge utsatt på massasje bordet. Generelt terapeuten jobber seg oppover fra føttene, bena, ryggen og ut til armene og fingertuppene.
Når man arbeider benene, plasserer terapeuten en stein i forskjellige posisjoner på ett ben på en gang. Som disse steinene hvile på ett ben, bruker terapeuten en varm stein å massere det andre benet med lys, oppadgående strøk. For ryggen, er steiner plassert nedover ryggraden din, sammen skuldrene og på halsen. Samtidig glir terapeuten en annen stein opp ryggen og nakken.
Neste, spør terapeuten du forsiktig slår over i liggende stilling. Igjen, begynner arbeidet ved føttene. Slankere steiner er plassert mellom tærne som terapeut plasserer en linje av steiner på den ene låret på en gang. En annen stein brukes til å massere det motsatte kalv, ta vare å unngå haken bein. Som steiner hvile på lårene, kan terapeuten massere armene og plassere steiner i håndflatene.
Terapeuten fjerner de varme steinene fra lårene og plasserer dem på brystet, som passer. Lett massasje begynner på lårene. Husk at varmen bidrar trenge stramme muskler, og derfor masserer et område etter oppvarming den gjengir optimale fordeler.
Å massere brystet, tar din terapeut disse steinene bort som hun bruker milde glidebevegelser med en annen varm stein. Til slutt ender behandlingen med terapeuten fjerne steiner mellom tærne for å plassere dem mellom fingrene.

Hva kan jeg bruke til å holde katter ut av mitt barns Sandbox?

Hva kan jeg bruke til å holde katter ut av mitt barns Sandbox?


Det klump barnet siktet ut av henne sandkasse er ikke en av de peanøtter du kastet ut for ekornene i går. Deg og barnet ditt se en følelse-stimulerende lek plass fylt med læringsmuligheter, men katten din, eller din naboens katt, ser en spesialbygd søppel boksen. Katter elsker myk sand, og når de bruker ditt barns sandkasse én gang, holde dem ut blir en pågående kamp. Kjemiske, motion-sensing og barrieremetoder har hver sine fordeler og ulemper.

Barrierer

En tettsittende dekselet fungerer best for mindre sandkasser, men det kan være tungvint for større sandkasser. Prøv en presenning for en lett-å-ta av dekselet, sammen med en opp-ned bøtte i sentrum av sandkassen for å holde vann fra pooling. Du kan også bruke skygge stoff eller nylon netting vektet ned med murstein eller steiner. Pass på at kantene av presenning eller stoff forlenge flere inches forbi sandkasse vegger i hver retning, og ikke glem å dekke sandkasse øyeblikket barnet ditt slutter å spille. Ark med kryssfiner gjøre en effektiv, men tung barriere. Motstå fristelsen til å feste dem til sandkassen med hengsler, spesielt hvis du bruker en enkelt kryssfiner ark. Trekket kan smelle igjen lukket under lek og skadet barnet ditt. Tre eller plast gitter ark en tryggere dekke, så lenge de enkelte lamellene er to inches fra hverandre eller nærmere.

Kjemiske avstøtende

Mange kjemiske avstøtende, som å bruke møllkuler, ammoniakk eller pepperspray, eksponere barnet ditt til hud og øyeirritasjon eller mulig forgiftning. Sitrus skreller utgjøre noen risiko for barnet ditt, mens katter finne sin duft offensiv nok til å unngå området. Erstatte skreller ofte for å opprettholde en konsistent nivå av de essensielle oljer som gir sin duft.

Bevegelsessensorer

Feste en bevegelsessensor til et sprinkleranlegg eller ulyden enhet vil skremme en katt nok til å gjøre ham unngå området i fremtiden. Husk å slå av enheten mens barnet leker, og slå den på igjen når han kommer inni. Denne metoden forhindrer gjengangerne mer effektivt enn barrierer eller kjemikalier, fordi de fleste katter hater å bli våt og misliker plutselige lyder, selv de som ikke er spesielt høyt.

Sandbox Alternatives

Innendørs sand bord, pappesker fylt med pakking peanøtter, småstein, ris eller tørkede bønner eller oppbevaringsbokser fylt med lek sand, kaffegrut eller tørket pasta gi barnet ditt med alternativer for sand spille bort fra nabolaget katter. Mens dine egne innekatter kan fortsatt finne en måte å komme inn i dem, disse barnesikre alternativer er lettere å tømme eller forkaste hvis de gjør.

Skjerm Rom

Gir skygge for barnets sand spille mens du holder katter i sjakk ved pitching en skjerm telt over sandkassen. Legg stoff løkker langs den nederste kanten, hver to inches, å stake den godt ned i bakken, eller lå 4-by-4 innlegg langs den nederste kanten for å holde katter fra bare sklir under bunnen for å komme til sand. Du kan lage din egen lett, lett, rom skjermen fra fire til seks tomat stakes knyttet til å danne et telt, sette innsatsen langt nok fra hverandre nederst for å passe over ditt barns sandkasse. En gammel hageslange kuttet til omkretsen av teltet basen hjelper tynge den nederste kanten av myggnettet dekke.

Hva kan man forvente med Mann hCG Therapy

Hva kan man forvente med Mann hCG Therapy


Hvis du eller partneren din har blitt diagnostisert med mannlig faktor ufruktbarhet, er du ikke alene. Ifølge National Institutes of Health, er mannlig infertilitet en faktor i om lag en tredjedel av par som opplever infertilitet. Behandling alternativer er tilgjengelige for menn som har visse vilkår. En av disse, en fruktbarhet medikament kalt humant choriongonadotropin (hCG), er vellykket for noen menn.

Funksjon

HCG terapi ofte er foreskrevet for infertilitet hos kvinner, men det kan også brukes til å hjelpe mennesker. De samme hormoner som styrer reproduktive prosesser hos kvinner også gjøre det i menn. Mens hCG brukes i kvinner til å utløse eggløsning, menn bruker den til å stimulere sædproduksjonen.

HCG terapi kan være effektivt for menn med lav sædkvalitet, lav sædkvalitet eller problemer med sperm bevegelse. Det kan også være effektiv for de som har hypogonadotropic hypogonadisme, en lidelse der testiklene ikke klarer å motta signalet til å produsere sperm på grunn av en hormonell ubalanse i hypothalamus eller hypofysen. HCG signaliserer testiklene til å produsere testosteron og sperm.

Process

Vanligvis begynner behandlingen med to eller tre injeksjoner av 1500 til 2000 IU hCG en uke. Pasienter blir lært opp til å selvadministrere disse injeksjonene enten under huden eller i en muskel, vanligvis låret. Testosteronnivåer i blodet overvåkes nøye, og hvis serum testosteronkonsentrasjonen ikke er mellom 400 og 900 ng / dl, kan legen justere dosen av hCG. I tillegg er sædkvalitet sjekket hver to til fire uker.

Bivirkninger

HCG terapi kan føre til bivirkninger. Noen vanlige klagene omfatter bryst hevelse, kviser, hårtap og prostatatic hypertrofi, eller en forstørret prostata. Andre mulige bivirkninger inkluderer endringer i humør og tretthet.

Time Frame

HCG terapi kan være en langsom prosess. Noen pasienter oppnår normal sperm nivåer i seks måneder til ett år. Hvis injeksjonene ikke øker sædproduksjonen til halvparten av normale nivåer etter seks til ni måneder, kan legen forskrive andre legemidler, som for eksempel humant menopausegonadotropin (HMG) eller rekombinant humant follikkelstimulerende hormon (rhFSH), sammen med hCG injeksjoner .

Betraktninger

Suksessraten for hCG terapi hos menn er lavere enn når kvinner bruker det. Det er en 20 prosent til 25 prosent suksessrate for menn bruker hCG.

Som i 2010, kan kostnaden for hCG terapi være ca $ 200 per måned. Kostnadsøkningene betraktelig hvis hMG eller rhFSH er nødvendig, potensielt legge minst en ekstra $ 600 i måneden.

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?


Misfarging av huden på bena kan være forårsaket av graviditet, arr, vein hindringer og til og med diett. Ekspertene på Skinfare si misfarging av huden på bena er vanligvis et resultat av overflødig melanin i huden. Skyggen av misfarging - blå, gul, hvit, rød eller brun - indikerer ofte den underliggende årsaken. Avhengig av årsaken, som kan vanligvis bestemmes av en lege, har du muligheter for å reparere eller kamuflere de problemområder.

Tanning

Hvis problemet området er et fødselsmerke eller andre kosmetiske misfarging, kan tanning jevne ut fargen. Selvfølgelig, hvis soleksponering er et problem, kan du bruke kommersielt tilgjengelige tanning lotions på beina og resten av kroppen din for en uniform glød.

Kirurgi

Hvis problemet kommer fra åreknuter eller andre medisinske tilstander, kan legen din fortelle deg om kirurgi er et alternativ. Dr. Donnica Moore, grunnlegger og president for Sapphire kvinner Health Group LLC, råder pasienter til å "lytte til bena." Hvis de forårsaker problemer - smerter, misfarging eller hevelse - gjøre en avtale med legen din.

Tålmodighet

Økte hormonnivåer under svangerskapet ofte føre til hud misfarging. Hvis svangerskapet er årsaken, være tålmodig. Problemet vil til slutt rette seg selv.

Endring i medisinering

Studier viser at enkelte medisiner føre til misfarging av huden. Hvis du tror dette er tilfelle med bena, kan legen være i stand til å justere medisiner for å lindre problemet.

Garderobe

Selv om det ikke ideelt, hvis ingen andre behandlinger som fungerer på huden misfarging, vurdere iført farget strømpebukse eller slacks å dekke problemområdet.

Hvor kan man bestille koffein piller

Koffein kan endre humøret, forbedre din hukommelse, avklare tenkning og noen ganger fungere som et smertestillende, selv om det er mest brukt til å avverge tretthet. Faktisk er koffein verdens mest brukte sentralstimulerende.
Koffein piller er substitutter for kaffe og te, og inneholder typisk 50 til 200 mg av stmulant. De er et godt alternativ når det ikke er tilgang til drikker som te eller kaffe, og du trenger en energi boost.

Fakta

Koffein stimulerer nervene og vises i drikker som te, kaffe, energidrikker og brus. En standard kopp kaffe inneholder 100 mg koffein, som er den mengde som er i en vanlig styrke koffein pille.

Bruksområder

Du kan bruke koffein piller for umiddelbar stimulering eller vekttap, og de kan også brukes til avslapning hvis tatt i riktig dose. Imidlertid er koffein piller generelt fortært av folk som trenger å holde seg våken og uthvilt for lange timer. Studenter, lastebilsjåfører og medisinske praktikanter er bare noen som ofte bruker disse pillene. Men husk at koffein reduserer bare din følelse av å være sliten for en begrenset tid, og en overdose av koffein kan være skadelig. Koffein er også fortært av de som ønsker å øke energinivået og gå ned i vekt, fordi det svekker sult.

Hvor kjøpe

Koffein piller kan kjøpes fra en hvilken som helst stoff butikk eller apotek. I USA og Australia kan du kjøpe dem uten resept på store butikker som Wal-Mart. Selv dagligvarebutikker og bensinstasjoner selger koffein piller.

Online

Du kan også bestille et bredt utvalg av koffein piller gjennom nettbutikker som femnutrition.com, bodybuildingfactory.com, evitamins.com og medicinenet.com.

Mer info

Koffein er ikke skadelig hvis de spises riktig. Drikk nok vann når du inntar koffein piller og legge et kalsiumtilskudd hvis du spiser dem ofte. Du kan også bruke koffein piller for avslapning, men de må være små doser, vanligvis 20 til 25 mg. Ta koffein piller tidlig på dagen for å unngå søvnproblemer om natten. Koffein piller er ikke en erstatning for en god natts søvn.

Kan du bruke oksygen gjennom en BiPAP Machine?

Pasienter med søvnapné kan kreve ekstra oksygen tilskudd. Hvis pasienten allerede bruker en BiPAP maskin, kan pasienten bruke en "oksygen blø i" gjennom BiPAP.

Betydning

Pasienter som trenger oksygentilskudd og en BiPAP maskin kan bruke oksygen gjennom BiPAP. Den oksygenslangen er koplet til en adapter som passer inn i BiPAP krets. Dette kalles "oksygen blø i."

Identifikasjon

BiPAP maskiner behandle søvnapné, en søvnforstyrrelse hvor pasientene sluttet å puste. Disse pasientene kan lide komplikasjoner som søvnighet på dagtid og tretthet på grunn av avbrutt søvn forårsaket av tilstanden.

Funksjon

Obstruktiv søvnapné oppstår når en pasientens luftveier blir blokkert under søvn. En BiPAP maskin blåser luft trykk gjennom rør og en maske inn i pasienter Airway, holde luftveiene åpne for riktig pust gjennom søvn.

Fordeler

Søvnapné kan forårsake en pasient å ha lavt oksygennivå. Vanligvis gjenoppretter en BiPAP eller CPAP maskin pasientens oksygennivå. Men i noen tilfeller vil pasienten kreve ekstra oksygen tilskudd og vil trenge en "oksygen blø i" gjennom BiPAP eller CPAP-maskin.

Typer

Oksygen systemer som er aktuelle for hjemmebruk med en BiPAP maskin inkluderer komprimert gasstanker, flytende oksygen og konsentratorer. Pasienter kan kjøpe eller leie disse systemene gjennom en Home Medical Equipment Company.

Hva kan man forvente med depresjon

Depresjon er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen som gjør det vanskelig for hjernecellene til å kommunisere med hverandre, ifølge Family Doctor. Depresjon betyr ikke at du er gal, svak eller lat.

Symptomer

Du kan føle deg håpløs, trøtt og har smerter og smerter som ikke blir bedre med behandling. Du kan miste interessen i livet eller mat, og sove for mye eller for lite.

Betydning

Depresjon kan utløses av stressende hendelser som arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom.

Hva kan man forvente

Før du søker hjelp for depresjon, kan du ha negative tanker om deg selv. Du kan tenke på selvmord eller død. Eller du føler deg verdiløs.

Time Frame

Søk medisinsk behandling hvis du har symptomer i mer enn to uker. Legen vil spørre deg spørsmål om symptomer, familiehistorie eller helseproblemer. Du må kanskje gjennomgå en fysisk eksamen.

Behandling

Din depresjon vil bli behandlet med rådgivning, medisiner eller begge deler. Antidepressiva kan korrigere kjemisk ubalanse som utløste depresjonen. Psykoterapi kan inneholde 8-20 besøk med en terapeut eller psykiater for å diskutere dine tanker og følelser.

Kan Flomax brukes av kvinner?

Kan Flomax brukes av kvinner?


Kvinner kan ikke bruke Flomax fordi det er en behandling for en forstørret prostata. Andre medikamenter i kombinasjon med blæretrening og bekkenbunnstrening kan hjelpe kvinner med inkontinens.

Effekter

Flomax behandler manglende evne til å tømme blæren helt (urinretensjon) forårsaket av en forstørret prostata. Flomax reduserer symptomene på hyppig vannlating og den plutselige behovet for å urinere.

Mechanism

Flomax er en alpha blocker, og virker ved å blokkere alfa-1-reseptorer for å bidra til å slappe musklene i nedbrutt.

Betraktninger

Urininkontinens er mer vanlig hos kvinner enn menn, og blir mer vanlig og alvorlig som kvinner alder. Riktig behandling avhenger av en kvinnes symptomer og type inkontinens.

Typer

Østrogennivåene reduseres som kvinner alder, fører til urgeinkontinens (lekkasje etter en plutselig og uimotståelig behov for å urinere) som urinrøret vokser tynn og irritabel. Stressinkontinens er urinlekkasje fra en plutselig økning i press på blæren.

Behandlinger

Blæretrening, øvelser styrke bekkenbunnen og narkotika kan hjelpe kvinner med inkontinens. Imipramin eller duloksetin behandle stressinkontinens; oksybutynin og tolterodin er nyttige for urgeinkontinens. Aktuelt østrogen kan redusere urin komplikasjoner forårsaket ved tynning av urinrøret.

Hvor ofte kan du bruke Rescue Remedy?

Rescue Remedy er et homøopatisk blomst essensen formel som brukes for stress og traumer. Det er oftest tatt muntlig (selv om det er en aktuell krem, selv om det ikke helt har samme formål). Rescue Remedy væske er spesielt utviklet for bruk i perioder med stress. Bach Blomstermedisin er milde og generelt egnet for hyppig bruk.

Historie

Dr. Edward Bach var en kjent homøopatisk lege og bakteriologen i England. I 1930 Dr. Bach ga opp sin medisinske praksis til forskning og utvikle en serie av blomsterremedier. Han fant at vibrasjonene av ulike blomster kan være trykt på vann. Energien fra solen, skinner gjennom vanndråpen på blomsterblad, var nok til å sette mot vannet med energi av blomsten.

Utvikling

Dr. Edward Bach realisert i løpet av sin medisinske praksis som ofte er en fysisk sykdom var forårsaket av en følelsesmessig ubalanse. Han mente at ved å behandle den underliggende følelser av en pasient, kunne han fremskynde pasientens fysiske helbredelse. Gjør sin egen forskning Dr. Bach utviklet en linje av 38 ulike enkeltblomsterremedier, hver og en til å hjelpe en annen emosjonell tilstand. Han laget en kombinert kur - Rescue Remedy - utviklet for å raskt lette traumer og stress. Den inneholder blomsteressenser i vann, med noen alkoholinnhold, i en svært konsentrert form; bare noen få dråper er nødvendig.

Produksjon

Bach Blomstermedisin (hvorav Rescue Remedy er en) er nå mye brukt. Ettersom etterspørselen vokste, Dr. Bach trengte en måte å gjøre de blomsterremedier i større mengde enn han normalt var i stand til, ved å samle duggdråper. Han fant at ved flytende kronblader i en klar bolle med vann i full sol, kan han oppnå den samme pregeeffekt på vannet. Blomstene blir deretter løftet ut og vannet trykt med energien av blomstene er bevart i konjakk.

Indikasjoner

Du kan ta Rescue Remedy som helst du føler deg stresset og trenger å slappe av - før en eksamen eller viktig møte, etter en lang dag med jobb, eller når du bare føler generelt anspent. Rescue Remedy er spesielt bra når du har lidd et traume som en mindre bilulykke eller fall. Den kan også brukes til barn når de er traumatisert av en skade eller en følelsesmessig traumatisk hendelse. Og til slutt, kan Rescue Remedy hjelpe deg å slappe av og sovne på slutten av dagen.

Usage

Tar Rescue Remedy ofte er fine; Det er ingen bivirkninger eller interaksjoner. Fordi du trenger bare noen få dråper av Rescue Remedy essensen i et glass med vann, vil de fleste mennesker ikke bli plaget av alkoholinnhold. Men hvis du er svært sensitive til alkohol, eller hvis du er gravid og bekymret for alkoholinnhold kan det være lurt å konsultere legen din. Du kan ta Rescue Remedy flere ganger om dagen, eller mer hvis nødvendig. Selv om det kan brukes ofte, ikke ta mer enn anbefalt dose er angitt på flasken.

Hva kan jeg bruke til å avgifte kroppen min?

Hva kan jeg bruke til å avgifte kroppen min?


Stress fra tidsfrister, vektøkning fra overspising og en for mange cocktails når du slappe av. Trykket som kommer fra hverdagen kan vraket ødeleggelse på kroppen din. I en perfekt verden, ville du ta en måned fri fra jobben, lå på en strand og planlegge daglige massasje og ansiktsbehandlinger. Selv om det er umulig for de fleste av oss, det er måten å detox din egen kropp.

Urter som Gentle Laxatives

På grunn av deres høye fiberinnhold, har psyllium frø brukes for å behandle irritabel tarm, konstipasjon og diaré. Disse bitte små frø, som du bør først suge i vann, fester seg til avfall og giftstoffer og spyle dem fra kroppen din. Lag dem opp med Cascara Sagrada, som kan finnes i kapsler, flytende form, og tørket bark. Sammen med sine avføringsmiddel egenskaper, Cascara Sagrada også kan styrke muskeltonus av kolon vegger. Men i motsetning psyllium frø som du kan regelmessig, bør du ikke bruke Cascara Sagrada i mer enn 8 dager på rad.

Rens og støtte leveren

Leveren er en multi-fungerende organ: den lagrer glykogen, syntetiserer plasma protein, regulerer hormonproduksjon, og er også ansvarlig avrusning. Men for mye alkohol og bearbeidet og fet mat skatt leveren din, og forstyrre med sine mange oppgaver. Gi den en pause ved å avstå fra alkohol og hengi bare i økologisk mat, fri for hormoner og kjemikalier. For ekstra beskyttelse, kan du bruke løvetann rot, som har vært brukt i århundrer av både homøopatiske og tradisjonelle medisinske utøvere.

Ta et bad i Essentials Oil

Ved hjelp av aromaterapi og eteriske oljer er ikke bare en velduftende og avslappende måte å takle stress, men visse kombinasjoner kan brukes spesielt for avrusning. Bruk en blanding av sitron, fennikel og einebær. Alle 3 er sagt å styrke leveren og nyrene. De er også svært potente. For en full bad, må du bare legge til to eller tre dråper hver. Pust dypt som du suge.

Hva kan jeg bruke mine Helse sparekontoer for?

Hva kan jeg bruke mine Helse sparekontoer for?


En helse sparekonto, eller HSA, er en tax-free sparekonto som må brukes til å betale medisinsk-relaterte utgifter bare. Selv om din HSA administreres av en vaktmester, er det utelukkende eies av deg. Beløpet du bidra til din HSA er avhengig av høy egenandel helseplan du velger. Hvis du ikke bruker alle midler i din HSA ved utgangen av året, vil det rulle over og fortsette å tjene interesse.

Hvem kan du bruke HSA For

Enkeltpersoner kan tilbaketrekning penger fra sine HSA kontoer for å bruke for seg selv, samt deres ektefeller. HSA dekker også eventuelle skatte avhengige medlemmer av familien, selv om at familiemedlem er ikke en del av høy egenandel helseplan. En nasjonal partner kan betraktes som en skatt avhengige dersom han eller hun oppfyller IRS kvalifikasjoner. I dette tilfellet, kan pengene i HSA bli brukt til medisinske utgifter innenlands partner pådrar seg.

Dekket medisinske utgifter

Hovedformålet med en HSA er å gi penger til å dekke utgifter som blir til overs etter at høy egenandel helseplan har blitt brukt. Disse kostnadene inkluderer reseptbelagte legemidler, bandasjer, krykker, alkohol og narkotika behandlinger, graviditetstester, transplantasjoner, laboratoriearbeid, rullestol, p-piller og chiropractic omsorg. Legen anbefalte spesialundervisning utgifter, sykehjem og psykiatrisk omsorg er også kvalifisert utgifter.

Dekket Dental og Oftalmologi Utgifter

I tillegg til medisinske utgifter, er visse tann og oftalmologi utgifter dekkes med midler i din HSA. Falske tenner, regelmessige tenner rengjøringer, røntgen, fluor behandlinger, fyll, bukseseler og tannplager er eksempler på utgifter til tannbehandling dekkes av penger i HSA. Briller, kontakter, øye surgeries, laser øye kirurgi og rutinemessige synsundersøkelser er alle oftalmologi utgifter som du kan tilbaketrekning penger fra din HSA å dekke.

Utgifter som ikke dekkes av HSA Funds

Noen utgifter som kan anses medisinske utgifter av noen anses av skattemyndighetene som ikke-kvalifiserende utgifter. Disse utgiftene kan ikke betales med penger fra en HSA konto. Hårtransplantasjon, kosmetiske operasjoner, kosttilskudd, vekttap materialer og ikke-reseptbelagte legemidler er alle eksempler på utgifter som ikke kvalifiserer. Hsas vil heller ikke dekke tenner Whitening behandlinger, begravelse eller veterinær regninger.

Kan du bruker kontaktlinser mens svømming?

Kan du bruker kontaktlinser mens svømming?


Svømming med kontaktlinsene på, er mulig, men svært risikabelt. Helserisikoen forbundet er bare avhengig av kroppen vann du er i. Når svømming på innsjøer og elver, det er en stor mulighet for en mikroorganisme som heter Acanthamoeba å følge objektivet, forårsaker infeksjon og betennelse i hornhinnen (Acanthamoeba keratitt) . Svømme rundt bassenger og havvannet på den annen side, reduserer din mottakelighet for mikrobiell infeksjon, men andre problemer kan utvikle seg. I bassenget - øyet er irritasjon mulig når klor pinner på overflaten av objektivet; i havet - linsene dine kan løsne når du støter på store bølger. Du kan fortsatt bruke linsene, men gjøre det, men med riktige forholdsregler.

Bruksanvisning

•  Bruk vernebriller. Dette er den mest effektive måten å beskytte linsene når du har dem på mens du svømmer. Goggles vil hindre irriterende klor fra å komme inn dine kontaktlinser og øynene mens du er i bassenget. Måten dine briller tett passe rundt øyehulene, vil skjerme øynene mot invasjon av mikrober og også hindre kontakt linsene løsner vekk fra øynene dine når du støter på bølger eller vannsprut.

•  Gå for myke og disponibel kontaktlinser. Myke og disponibel kontaktlinser er mer ideell enn harde linser når du svømmer. Det er fordi myke disponibel kontaktlinser har større omkrets som gjør dem i stand til fast holde seg til øynene dine, og hindre dem fra å bli forskyves mens du svømmer. Og siden det er disponibel, kan du bare kaste dem bort etter du svømmer - holde øynene trygt fra eventuelle mikrober og andre skadelige forurensninger.

Påfør steril saltvannsløsning til øynene dine. Det er en enorm mulighet for deg til å føle tørrhet i øynene når du svømmer. Så det er tilrådelig å bruke sterilt saltvann løsning på eyes-- som dette gir smøring som gjør at du kontaktlinser til riktig holde seg til øynene dine, og hindre dem fra tørking og falle av.

Skyll og desinfisere linsene umiddelbart med steril multipurpose løsning etter å ha forlatt vannet. Sørg for å rense linsene dine med en gang hvis du ikke bruker engangs slag. Skyll dem først, og deretter suge dem i løsningen i noen minutter før du bruker dem. Igjen, dette er kun aktuelt for ikke-disponibel kontaktlinser. Hvis du har på deg disponibel de, bare kaste dem etter at du er ferdig svømming, og erstatte dem med et nytt par.

Tips og advarsler

  • I stedet for å bruke kontaktlinser mens svømming, kan du også velge å bruke reseptbelagte briller. Disse typer briller gi korrigerende kraft som gjør at du kan se selv uten linsene på.
  • Sørg for å ta ekstra par kontaktlinser, multipurpose løsning og briller når du planlegger å bruke kontaktlinser i vannet.
  • Gå til legen din umiddelbart hvis du opplever øye kløe, irritasjon, tørre og salte øyne, økt følsomhet for lys og smerte etter seg kontaktlinsene i vann.
  • Ikke ha dine kontaktlinser når du svømmer rundt slow-elver, innsjøer, forurensede bassenger og menneskeskapte vannhullene - som disse vannforekomster kan inneholde mikrober som kan feste og formere seg på overflater av kontaktlinse, forårsaker øyeinfeksjon.

Hva kan man forvente etter ACL rekonstruksjon

Fremre korsbånd (ACL) rekonstruksjon gjør restaurering av kneet ved å erstatte skadet leddbånd. Den vanligste årsaken til gjenoppbygging kirurgi er et ustabilt kne. Forventninger etter ACL rekonstruksjon kirurgi kan omfatte bruk av en spenne eller krykker, glasur kneet, ved hjelp av smertekontroll og rehabilitering.

Fordeler

ACL rekonstruksjon kan anbefales å la pasienter til å gjenvinne sin pre-kirurgisk helse. Rekonstruksjon har opplevd teknologiske forbedringer som gir mulighet for raskere utvinning ganger. Et omfattende program kan diskuteres med legen din.

Knee Brace og Krykker

Den post-kirurgiske kneet kan holdes stabil med et kne spenne. Under søvn eller korte turer, holde beinet i en rett posisjon. En annen ACL rekonstruksjon alternativ for pasienter bruker krykker i 14 dager når han går.

Is Post-kirurgisk Knee

Ice kan brukes til å redusere hevelse og redusere knesmerter. Spør du legen hvor lenge du bør holde isposer på kneet, siden bruk langsiktige is behandlinger kan føre til problemer.

Pain Control og Rehabilitering

Post-kirurgisk smerte bør diskuteres med legen din. Smerte kontroll kan omfatte over-the-counter eller reseptbelagte medisiner. Rehabilitering kan utføres av en godkjent fysioterapeut for å hjelpe omfanget av bevegelse og tillater deg å nyte en aktiv livsstil.

Advarsel

ACL post-kirurgisk behandling kan innebære komplikasjoner. En komplikasjon er alvorlig blåmerker, som tar flere dager å rydde opp. En annen komplikasjon kan være alvorlig blodtap fra kirurgi. Snakk med legen din om mulige komplikasjoner.

Hva kan man forvente fra en full kroppsmassasje

Når du blir massert, en massør eller massør knar huden og musklene for å gi deg en generell følelse av fysisk velvære. En melding letter Kinks og slapper av musklene. Det kan være en handling av intimitet, en foreskrevet medisinsk behandling eller et luksuriøst overbærenhet. En full-body melding konsentrerer seg ikke bare på musklene i ryggen, men også de i hodet, ansiktet, lemmer og føtter.

Innstilling

De fleste full kropps meldinger foregå på en massasjebenk. Tabellen vil være omtrent to meter av bakken og har polstring. Mange massasje tabeller har en åpning i den ene enden for noen å komfortabelt plassere ansiktet hennes i. En full-body-melding kan skje i et privat rom, eller det kan være andre meldingstabeller i nærområdet. Forvente å finne en beroligende atmosfære med hvite vegger og rør i klassisk musikk. Rommet vil være oppvarmet hvis det er kaldt ute.

Budskap Therapist

Hvis meldingen er skrevet som en del av medisinsk behandling, vil du mest sannsynlig se en melding terapeut. Meldings terapeuter fullføre et kurs av formell opplæring i meldings teknikker. Hvis du tar meldingen som en del av en utflukt på et spa, kan massør har noen formell opplæring eller kanskje har rett og slett brukt tid på å se og lære hvordan du utfører meldinger på hennes egen.

Tid

En full-body meldingen tar tid. Forvent å bruke minst en time eller en time og halvparten på meldingen bordet. En melding tekniker eller terapeut kan bruke mer tid på visse kroppsdeler enn andre. Hvis terapeuten føles ekstra spenning i nakken din, for eksempel, kan hun ta mer tid på å jobbe på musklene der.

Teknikk

Terapeut eller tekniker utfører full-body meldingen vil bruke en rekke teknikker. Hun kan bruke fan stryke, trykke håndflaten hennes mot ditt kjøtt i en glidende bevegelse. En terapeut kan også bruke sirkel stryke, bruker begge hendene på en gang, eller tommelen stryke, plassere henne tommelen på kjøttet mens søknad fast trykk. Andre teknikker som brukes ofte inkluderer statisk trykk (tommelen plassert på et område av kroppen din og holdt stiv for ti sekund eller så) og knuckling (knokene roterer i en rislende bevegelse og lage sirkler på bestemte deler av kroppen).

Andre detaljer

Forvente å bli bedt om å kle av. Du kan være utstyrt med en kappe som gjør at terapeuten tilgang til kroppen din. Du har mest sannsynlig vil bli bedt om å fjerne skoene dine også. En full-body-meldingen inneholder en fot melding. Terapeuten kan bruke oljer og lotion som hun arbeider gjennom meldingen. Oljen kan bli gledelig oppvarmet. Noen kremer og oljer vil vaske av når du tar en dusj.

Hva kan man forvente fra New Proteser

Proteser er i hovedsak bærbare erstatninger for manglende tenner. Proteser kan plasseres i en ut av munnen og generelt ikke brukes mens du sover. Selv om de er laget for å se ut som dine naturlige tenner, vil proteser aldri føle helt som dine tidligere tennene, og det kan ta litt tid å venne seg til dem.

Jeg

Iført Dine Nye proteser

Tannlegen din kan anbefale at du bruker proteser døgnet for de første dagene rundt for å bli vant til hvordan de føler i munnen. Når du har justert kan du bli bedt om å ta ut protesene før du sovner. The American Dental Association sier det er generelt ikke en god idé for tannkjøtt vev til å være kontinuerlig dekket av protese slitasje.

Justering til proteser

Det kan ta noen uker før de nye protesene ikke lenger føler seg fremmed og vanskelig i munnen. De kan virke for løstsittende ved første mens kinn og tunge musklene blir vant til å holde dem på plass.

Selv om du vil sannsynligvis legge merke til små endringer i din generelle utseende, kan proteser forbedre utseendet på ditt smil og bidra til å fylle ut ansiktet og profil.

Sårhet

ADA sier det er ganske vanlig for munnen og tannkjøttet til å bli irritert eller sår som de blir vant til å møte dine nye proteser.

Disse problemene er vanligvis forbigående. Tannlegen kan foreta mindre justeringer av protesene hvis de er gjennomgående en kilde til ømhet.

Spise og Proteser

Det kan være utfordrende og ubehagelig når du først prøver å spise med nye proteser. ADA foreslår å kutte myk mat i små biter i begynnelsen. Pass på å tygge sakte og bruke begge sider av munnen din samtidig for å holde proteser fra tipping. Det er også viktig å sørge for at maten ikke er for hardt eller for varmt. Det vil ikke være lenge før du er i stand til å spise et vanlig kosthold.

Snakker og de nye tennene

Mens de nye protesene ikke bør føre til noen vesentlige tale problemer, kan du finne det vil ta litt øvelse for å uttale visse ord.

Det er mulig at protesene vil skli fra tid til annen når du ler, hoste eller smil. Problemet kan lett korrigeres ved å flytte tannproteser ved lett biting ned og svelge.

Proteseadhesivene

Proteseadhesivene kan bidra til å holde enda velsittende protese bli satt. Men ADA sier lim er ikke svaret når protesene blir gamle og ikke lenger passer riktig. Hvis protesene begynner å føle seg løs eller forårsaker kontinuerlig ubehag, gå til tannlegen.

Den Omsorg og rengjøring av proteser

Pass på å bruke ekstrem forsiktighet når du håndterer dine proteser. De kan bryte hvis de er droppet bare noen få inches. Når du ikke bruker proteser, lagre dem trygt unna barn og kjæledyr.

Proteser må børstes daglig, akkurat som dine naturlige tenner. Det er mest effektivt å bruke en børste laget spesielt for proteser, men en myk tannbørste stritter kan også brukes.

Alltid holde protesene i en protese rengjøringsmiddel eller i vann (ikke varmt) når de ikke er i munnen. Proteser kan miste sin form hvis de tørker ut.

.

Hvordan bruke Homeopati i Psoriasis

Psoriasis er en hud tilstand karakterisert av store, flassende, Sølvkre skjell på huden. Psoriasis ofte påvirker albuer og knær, men også utvides til armer, ben og hender hos noen pasienter. Psoriasis er ofte behandles med aktuell kremer, men noen utfyllende tilnærminger til behandling inkluderer homøopatiske midler. Innen homeopati har mye å tilby de som lider av denne hud tilstand. Lær hvordan du bruker homøopati i psoriasis og behandle denne huden i en ikke-invasiv tilnærming.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området der psoriasis er den mest vanskelig å håndtere. Hold området fuktig for å redusere sprekkdannelse, peeling, eller smerte.

Ta Arsenicum album for engstelige følelser som kommer med utbrudd. Ta den laveste dosen og deretter øke dosen inntil bedring er sett. Hvis ingen bedring sees, gå videre til trinn 2.

Ta belladonna for å redusere angst og eventuell sterk varme assosiert med inflammatorisk psoriasisutbrudd. Som ovenfor, ta den laveste dosen, øke doseringen til bedring er sett, og hvis ikke, gå videre til trinn 3.

Prøv Calcarea carbonica for psoriasis assosiert med tretthet. Hvis dette ikke hjelper, gå videre til trinn 5.

Ta Grafitt for ekstremt grov hud som har vært plagsom for lang tid. Hvis graphites ikke er effektive, gå videre til trinn 6.

Prøv svovel for ekstremt vanskelige fakkel-ups av psoriasis som blir kløende og frustrerende å forholde seg til.

Tips og advarsler

  • De fleste homøopatiske midler kan tas i økende doser uten noen negative effekter. Hvis du øker doser og over tid føler ingen forandring, gå videre til en ny løsning.
  • Snakk med din lege før du stopper noen reseptbelagte midler for psoriasis.