Digidexo.com

Yoga øvelser for Isjias

Isjias oppstår når hoftenervene er forverret og blir følsom. Isjias kan føre til store smerter i korsryggen, kan en av bena gå nummen eller smerte skyter gjennom en fot eller ankel. Isjias vanligvis angrep den ene siden av kroppen på en gang.
Yoga stillinger som kan åpnes hoftene og forsiktig vri ryggen gi avlastning for isjias.

The Source

Isjiasnerven strekker seg fra nedre del av ryggen, i ryggsøylen, gjennom hoften og ned på baksiden av leggen til hver fot. Det er den lengste og største nerve i kroppen din. Det er ansvarlig for flytting av lår- og leggmusklene og sender følelsen av følelsen til hjernen.

Vanlige årsaker til Isjias

• Pireformis syndrom. Den periformis muskelen er i baken. Det er nær på isjiasnerven og nerven kan kjøre gjennom muskelen. Hvis muskelen strammer, det setter press på nerven som resulterer i forverring og følsomhet.
• Korsrygg spinal stenose er forårsaket av din spinalkanalen innsnevring og klemme på ryggmargen og nervene. Dette er grunnlaget for nedre del av ryggen, baken, ben og fot smerter.

• herniated plate. En plate briste eller slip kan legge press på en nerve som forårsaker ryggsmerter.

Yoga og Isjias

Yoga positurer som lindrer isjias er kalt asanas. Asanas er mer enn å strekke fordi de renser kroppen og la hjernen din til å konsentrere seg. Asana praksis bør være moderat, uniform, behagelige og fast. Praksis bør være med en kvalifisert yoga lærer fordi hver isjias ubehag kan trenge en presis tilgang til asana.

Fordeler med Asanas

• Asana øvelser forlenge og rette dine ryggraden, magemusklene og strekke musklene i hofter og rumpe.
• De forbedrer fleksibiliteten i musklene dine.
• Den styrken i skjelettet.
• Styrken på dine hard vev.
Kombinasjonen av yoga asanas og meditasjon gir også avlastning for isjias. Prosessen med yoga puste reduserer betennelse og slapper stramme muskler. Du har en tendens til å stramme opp når smertene er forventet og dyp pusting minner deg på å slappe av.
Du bør starte ansana program sakte og lytt til kroppen din. Den vil fortelle deg hvilken positur og når man skal endre det. Lær å være bevisst på hva kroppen din forteller deg.
Yoga er ikke konkurransedyktig, selv ikke mot deg selv. Ikke presse fordi smerte og yoga er ikke ledsagere. Bruk rekvisitter og støtter som stropper, puter og puter. Trykkavlastning på din isjiasnerven er målet ditt, ikke avanserte yoga. Også, sammen med yoga, ikke sitte i lange perioder av gangen, og hvis en aktivitet forårsaker smerte avslutte aktiviteten.
Yoga kan forbedre livet ditt fysisk og mentalt. Bruk den til å lindre isjias gjennom asana og lytter til kroppen din.