Digidexo.com

Hvordan å telle kalorier i pastaretter

Hvordan å telle kalorier i pastaretter


Næringspyramiden, etablert av US Department of Agriculture, anbefaler hele korn som en av basene for ditt daglige kaloriinntak. Whole-grain pasta gir en utmerket kilde til komplekse karbohydrater og hele korn. I tillegg til pasta, pasta omfatter proteiner, grønnsaker, urter, sauser og oljer. Hvis du lurer på hvor mange kalorier er i pastarett, og i hver servering, lese ernæring etiketter og skrive ned hver ingrediens kalori Totalsummen kan hjelpe deg å beregne den totale kalori teller.

Hvordan å telle kalorier i pastaretter

Les gjennom ernæring etikettene på alle ingrediensene du skal bruke i pastaretter, for eksempel nudler, ost, sauser, oljer og krydder. Sørg for å beregne kalorier i henhold til de serverer størrelser. For eksempel, hvis en pakke serverer tre og hver servering størrelse kalorimengden er 250, den totale kaloritelling blir 750 hvis du spiste hele pakken i din servering plate.

Lag en liste over alle de ingrediensene som brukes, inkludert krydder, urter og krydder, og skrive den totale mengden kalorier ved siden av hver ingrediens. For krydder, urter og krydder, må du kanskje bruke en online kalori kalkulator, som NutritionData.com, for å finne de kalori verdier av umerkede krydder og urter.

Legg opp alle kalori verdiene du har skrevet i trinn 2. Hvis du splitte pasta fatet i individuelle serverer plater, sørg for å spre fatet jevnt for å få en mer nøyaktig kalori teller. Når du har lagt opp den totale kalori teller for hele pastarett, dele det tallet med antall mennesker som spiste, for å få kalori teller per porsjon.