Digidexo.com

telle kalorier eller karbohydrater

Er det bedre å telle kalorier eller karbohydrater?

I en tid der mer enn én av tre amerikanere er klassifisert som overvektige av Centers for Disease Control and Prevention, oppmerksomheten til vektkontroll og vekttap er ikke overraskende. Fad og såkalte mirakel dietter spire opp hvert år, og mange forårsake forvirring om kalorier, karbohydrater eller annen måleenhet bør kuttes fra en diett for å gå ned i vekt. Ifølge United States Department of Agriculture, CDC og Mayo Clinic, skjønt, er vektkontroll handler om kalorier.

Balansering Act

Når det kommer til vektkontroll, alle tre av disse institusjonene bruker uttrykket "balansegang" for å beskrive hvordan kalorier direkte relatert til hvor mye vekt en person gevinster eller taper. Spise mer kalorier enn du expend på en dag, og de ekstra kaloriene vil bli lagret i fettcellene og føre til vektøkning. Spiser færre kalorier enn du expend, og kroppen din vil gjenopprette kalorier fra disse fettcellene, forårsaker du å gå ned i vekt.

Sammenligning

Dietter oppfordre deg til å telle karbohydrater er ikke helt ubegrunnet. Høy karbohydrat matvarer har en tendens til å også være høy i kalorier. Hvis du bare telle karbohydrater, skjønt, kan du tillate deg selv å spise lav-karbohydrat matvarer som fortsatt er høy i kalorier, forårsaker du å få vekt. På spørsmål om de mest effektive dietter av hans studie, Dr. Frank Sacks, medforfatter av en studie i vekttap dietter, til CNN Health, "[d] et er ikke innholdet av fett eller karbohydrater, det er bare kalorier."

Metode

Telle kalorier er ikke så vanskelig som noen tror, ​​spesielt med tilgjengeligheten av kalori tellere på Internett og mat og aktivitets dagbøker levert av USDA og CDC, som telle kalorier for deg. I gjennomsnitt, expends en person ca 2000 kalorier om dagen bare fra rutinemessige aktiviteter. Å miste ett pund, må en person expend 3500 flere kalorier enn de tar inn. Å miste ett pund i uken kan oppnås ved å spise bare 1500 kalorier om dagen, eller ved å spise så mange kalorier og sørge for å trene nok til å bruke 500 kalorier mer enn du spiste.

Misforståelse

Mange antar at for å kutte kalorier ut av kostholdet, at de må "gå på" en diett som begrenser dem fra å spise visse matvarer (for eksempel høy karbohydrat matvarer) eller bare tillater dem å spise visse matvarer (kål suppe og grapefrukt dietter, for eksempel). I virkeligheten, all mat har kalorier, og mens noen har mye mer enn andre, kan disse matvarene fortsatt spises så lenge oppmerksomhet er betalt til porsjonsstørrelsen og mengden kalorier blir tatt inn. Hold kalori teller lav ved å spise mindre porsjoner , og det er fortsatt mulig å gå ned i vekt.

Potensiell

Mens mange anser "kaloritelling" som en midlertidig forsøke som kan bli glemt så snart en sunn vekt er oppnådd, ikke å være klar over kaloriinntaket og utgifter kan føre til at du gjenvinne den vekten du tapt. Hvis du går tilbake til å spise store mengder kalorier, vil kroppen gå tilbake til lagring av ekstra kalorier som fett celler. Planlegger å gjøre kalori telling, eller i det minste kalori estimering, en del av livet ditt, som vil tillate deg å opprettholde en sunn vekt etter å oppnå det.

Hvordan å telle kalorier og karbohydrater

Counting kaloriinntaket ditt er en av de beste måtene å gå ned i vekt og / eller opprettholde sunne matvaner. Maten vi spise i løpet av dagen gir oss energi i form av kalorier. Hvis vi tar i for mange kalorier, ikke kroppen vår ikke vet hva de skal gjøre med energien og lagrer det som fett. Counting kaloriinntaket ditt og teller den største bidragsyteren til kaloriinntaket, karbohydrater, gjør at du kan kontrollere hva du spiser, hvor mye energi du har og hvor mye fett kroppen din brenner av eller butikker.

Hvordan å telle kalorier og karbohydrater

Telle kalorier

Åpne maskinen hjemmeside nettleser og naviger til Free Slanking: Calorie Calculator nettside finnes i "Ressurser". Fyll inn din informasjon, inkludert din alder, kjønn, høyde, vekt og mosjon nivå og klikk på "Beregn" knappen for å beregne hvor mye kalorier du bør inntak hver dag. Skriv ned dette nummeret i maten loggen din ideelle daglige kaloriinntak. En gjennomsnittlig person bør spise rundt 2000 kalorier om dagen, men dette tallet kan variere sterkt.

•  Les den ernæringsmessige etiketten av hver mat element du ønsker å spise før du spiser den. FDA krever at hver pakket matvare viser en ernæringsmessige etiketten som detaljer de næringsstoffene som finnes i en servering av mat, samt mengden kalorier i en porsjon og hvor mange av disse kaloriene kommer fra proteiner, karbohydrater, alkoholer og fett. Hvis du planlegger å spise et element som ikke har en ernæringsmessige etiketten, for eksempel mat på restauranter eller et ferskt tilberedt måltid, en rekke nettsteder gir næringsinformasjon for vanlige matvarer og restauranter. Flere av disse nettstedene er oppført i "Ressurser" seksjonen.

Finn den delen av ernæringsmessige informasjon (enten på en etikett eller på et nettsted) som detaljer mengden kalorier som finnes i en servering av mat. Hvis den ernæringsmessige etiketten ikke har mengden kalorier som finnes i maten, men har mengden av fett, proteiner, karbohydrater og alkohol, bruker du følgende verdier for å beregne kaloriinntaket ditt: karbohydrater har 4 kalorier per gram, proteiner har 4 kalorier per gram, fett har 9 kalorier per gram, og alkoholer har 7 kalorier per gram. Trekk fra noen gram fiber fra gram karbohydrater, multiplisere antall gram hvert element ved sin respektive antall kalorier og legge verdiene deg og motta kalori verdi for en servering.

Multipliser kalori verdi for en servering av mat av mengden porsjoner du spiser. For eksempel, hvis du spiser en halv porsjon, multiplisere verdien av en halv, og hvis du spiser fire porsjoner, multiplisere verdien med fire. Skriv i maten logge navnet på maten du spiste og hvor mange kalorier den inneholdt. Hold denne maten loggen for hver matvare du spiser og legge til sine verdier opp daglig. Hold ditt daglige kaloriinntak på det nivået du bestemt i trinn 1 i dette avsnittet.

Telle karbohydrater

Komplett trinn 1 av seksjonene ovenfor for å finne din ideelle daglige kaloriinntak. Hver person bør få omtrent halvparten av sine kalorier fra karbohydrater, så det er viktig å vite hva din caloric mål er slik at du kan bestemme din karbohydrat mål.

Del din caloric mål på to for å bestemme din caloric karbohydrat mål. Dele dette tallet med fire for å finne antall gram karbohydrater du bør spise. For eksempel vil en person på en 2000 calorie diett trenger å konsumere 250 gram karbohydrater daglig.

Les ernæringsmessige etiketten eller finne den ernæringsmessige informasjon for maten du spiser på en av nettstedene som er oppført i "Ressurser" seksjonen. Finn mengden karbohydrater i en enkel servering av maten du spiser. Multipliser dette tallet med antall porsjoner du spiser for å bestemme mengden av karbohydrater du inntar.

Skriv inn navnet på mat og mengden karbohydrater det finnes i maten loggen. Hold denne loggen for hver matvare du spiser og legge opp sine verdier daglig. Hold karbohydratinntak på det nivået du bestemt i trinn 2 i dette avsnittet.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier


Det er en misforståelse som har eksistert i flere tiår, og det går noe sånt som dette: For å gå ned i vekt, må du telle kalorier eller følge en diett. Så folk revolusjonere hele deres spise plan, gå for de lavest kalori elementer eller følge noen diett, og stoppe når de ikke kan stå det lenger. Snart deres favoritt mat - og ekstra pounds - komme tilbake med en hevn. Det trenger ikke å være slik. Ved å følge disse fem trinn, kan du gå ned i vekt uten å telle kalorier - eller kjører selv gal.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Fem trinn for å miste vekt på den enkle måten

Gjør din favoritt mat en prioritet: Vent: Betyr ikke dette gå mot alt dietter si? Ja, og det er derfor det fungerer. Men dette er ikke å si at du bør spise bare junk food. I stedet vil du identifisere dine absolutte favoritter og inkludere dem i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du elsker iskrem, har en liten scoop hver dag. Men hvis du ikke liker cookies, ikke spise dem; de er ikke verdt kalorier. Du vil bli overrasket over hvor få kalori-rik mat du faktisk liker. Når du finner en måte å fornuftig inkludere slike matvarer i kostholdet ditt, vil behovet for å overspise naturlig spre, og du kan gå ned i vekt med letthet.

La magen ta ledelsen. Dette trinnet er mye enklere enn å telle kalorier. I stedet, spise når du er sulten og stoppe når du begynner å føle deg mett. La oss starte med sult først: Sørg for at du faktisk er sulten når du spiser, og ikke vente til du er skrubbsulten. Alltid spørre deg selv om du er mista sult for kjedsomhet eller stress. Når du begynner å spise, ta deg tid til å nyte måltidet, og se opp for det øyeblikket når du begynner å føle deg mett - det er på tide å stoppe! Hvis du venter til du er fylt, har du sannsynligvis allerede spist for mye.

•  Spis frokost. Hvis du ikke pleier å spise noe i morgen så starter nå. Studier viser at folk som spiser frokost veier mindre enn folk som ikke gjør det. Årsaken er at folk som hopper over frokosten får skrubbsultne senere i dag og kompensere ved overspising. Hvis du ikke er sulten til frokost, deretter begynne i det små med litt frukt eller kornblanding. Ofte folk ikke er sulten til frokost fordi de spiser for mye på dinner og sent på kvelden. Fikse det ved å holde natta måltid petite.

Gjør sunne bytteavtaler. Til hvert måltid, tenke på hvor du kan enten legge sunn mat eller swap mindre næringsrik elementer for mer næringsrike alternativer. For eksempel legge litt frukt til din morgen frokostblanding og grønnsaker til pasta middag. På sandwich, bytte hvitt brød for hele korn brødet. Denne måten, du er ikke å gjøre store endringer i kostholdet ditt, du er bare lære å lage maten du elsker bedre.

Aktiver livet ditt. Mens spise mindre er nøkkelen til å miste vekt, mosjon er viktig å holde den av. Hvis du har mislyktes i å prøve å få en time på treningsstudio, kan du prøve å gjøre livet ditt mer aktiv ved å se etter muligheter for å flytte hele dagen lang. Har du en 10-minutters pause på jobb i morgen? Gå for en rask spasertur. Bor i nærheten til å fungere? Prøv å gå eller du sykler der. Det er alltid lommer av tid i dag du kan fylle med fysisk aktivitet; du trenger bare å være på utkikk etter dem.

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer


Telle kalorier er av største betydning når du ønsker å miste veie, men du kan finne det vanskelig å beregne eksakt antall kalorier i hver ingrediens. Mens hver mat ingrediens kommer med ernæringsmessige fakta, er antall kalorier oppført per porsjon. Hvis du ikke bruker den eksakte serverer beløpet, kan beregne kalorier synes vanskelig.

Hvordan å telle kalorier middager eller lunsjer

•  Når du spise ute, se på menyen eller spør en leder. Noen restauranter liste kalorier i en middag eller lunsj måltid, mens andre ganger må du kanskje spørre sjefen eller server.

Hvis du lager mat, undersøke ernæring etiketten av hvert stykke mat eller ingrediens du har tenkt å bruke. Ernæring etiketter er ofte på baksiden av emballasjen. Se på "kalorier" og "servering størrelse." Den "kalori" nummer er per porsjon.

veie og måle alt du legger til måltidet. Skriv ned hver måling.

Beregn hvor mange kalorier du vil konsumere. For eksempel, hvis du har lagt selv serverer størrelser av hver ingrediens, så ville du ta antall kalorier i hver servering størrelse og legge dem opp. Hvis du har lagt ujevne serverer størrelser, ville du ta antall kalorier i en servering størrelse og dele det med servering størrelse. For eksempel, hvis det er 200 kalorier per 28 gram i en bestemt ingrediens, ville du ta 200 delt på 28 for å finne at det er 7,14 kalorier per gram. Ta det tallet ganger antall gram du brukte til å finne det totale antall kalorier for at ingrediens.

Formel for telle kalorier

Telle kalorier kan være en enkel og effektiv måte å kontrollere kroppssammensetning eller gå ned i vekt. Kompliserte diett planer, opprørende resultater krav og opplæringsplaner som er ineffektive kan alle bli kastet ut av vinduet hvis enkel og effektiv metode for å telle kalorier er tatt hensyn til ved utarbeidelse av ditt daglige næringsinntak.

Det du trenger

Telle kalorier er en relativt enkel prosess som krever bare en notisblokk og blyant. Ernæringsmessige planleggere og arrangører kan gjøre det enklere å holde alle data i en ryddig og organisert sted, men de er ikke nødvendig.

Ting å gjøre

Den enkleste nøkkelen til å miste vekt er å huske formelen "mindre i så ut" eller den mer matematisk versjon: caloric utgifter større enn kaloriinntaket er lik vekttap. Dette betyr ganske enkelt, spise mindre enn du forbrenner. Kaloritelling kan bidra til at kaloriinntaket er lavere enn caloric utgifter, slik at du kan gå ned i vekt.

Å telle kalorier, se på en grunnleggende ernæringsmessige etiketten og lese av de tre hovedkomponenter: protein, fett og karbohydrater (alt i gram), og listen over de tallene på venstre side av papiret. Multipliser "protein" nummer med 4, "fett" nummer med 9, og "karbohydrat" tallet med 4. Dette vil konvertere gram protein, fett og karbohydrater til kalorier av protein, fett og karbohydrater.

Å vite antall kalorier og gram kan være nyttig hvis følge en bestemt diett plan som begrenser visse ernæringsmessige aspekter som karbohydratinntaket eller fett inntak.

Gjenta denne fremgangsmåten for hver mat eller drikke konsumert og totalt den på slutten av dagen. Holde orden spesifikt på hva du spiser og hvor mye du spiser kan hjelpe deg å miste vekt.

Ett pund er lik 3500 kalorier, derfor kutte tilbake 500 kalorier per dag (dersom tiden å opprettholde kroppsvekt) vil resultere i en kilo vekttap i uken.

Vil du ned i vekt raskere Watching kalorier eller fett?

Med alle dietter som finnes i dag, er det vanskelig å vite hvilken som er bedre. Noen hevder at så lenge du se dine karbohydrater, vil du gå ned i vekt uansett hvor mange kalorier du forbruker. The Atkins diett er et godt eksempel på dette. Andre sier at en lav-fett diett er svaret. Til slutt, virker det som en lav-kalori diett er den beste tilnærmingen for de fleste, men ikke for alle.

Kalorier Vs. Fat

Det virker som, basert på de fleste eksperter 'og ernæringsfysiologer oppfatning, ser kalorier - noen kalorier - i motsetning til å bare kutte fett i kosten er den mest effektive måten å gå ned i vekt raskt. En studie, finansiert delvis av det nasjonale hjerte, lunge og blod Institute (NHLBI), viser at det er mulig å velge en diett som fungerer for deg. Når vi redusere våre kalorier, og legg til litt kostfiber, bør vekttap være uunngåelig. "Dr. Elizabeth G. Nabel, NHLBI direktør, uttalte:" Så lenge folk følger et hjerte-sunn, redusert calorie diett, det er mer enn en ernæringsmessig metode til å oppnå og opprettholde en sunn vekt. "

Dr. Alice H. Lichtenstein, professor i ernæring ved Tufts University i Boston, uttalte, som sitert i en New York Times artikkel publisert i september 2002: "Redusere fett alene er ingen garanti for vekttap Du må kutte kalorier eller øke fysisk aktivitet. . "

Du lurer kanskje på hvorfor en diett som Atkins, som ikke er basert på å kutte kalorier, har blitt så populært da. Grunnen er fordi selv i en høy-protein, høy-fett diett som Atkins, gjør du faktisk kutte kalorier, selv om ufrivillig. Hver gang du begrense noen store næringsgruppe i den grad at Atkins gjør med karbohydrater, er du sannsynligvis til å gå ned i vekt, først og fremst fordi du vil ha konsumert færre kalorier. Også, mat med høyt fett og protein fordøye tregere, som vil gjøre at du føler deg fornøyd lenger. Når du føler deg tilfreds, vil du ikke spise så mye.

Betraktninger

Du må holde et par ting i bakhodet hvis du bestemmer deg for å gå ned i vekt ved å bare se på kalorier. For eksempel, er det lett å undervurdere hvor mange kalorier du spiser. For for deg å gå ned i vekt se dine kalorier, må du telle hver kalori du forbruker. Mange synes dette ikke bare altfor tidkrevende, men også utrolig kjedelig. Slik at de ender opp med å kutte hjørner, noe som nesten alltid resulterer i mer kalorier forbrukes enn de har beregnet med sine "ballpark tall." Dessuten er data som konkluderte med et århundre siden hva mengde energi fett, protein og karbohydrater har, ikke er riktig. Som rapportert av nettsiden til Daily Mail i England, Dr. Geoffrey Livesey, en uavhengig ernæringsfysiolog som tidligere jobbet for Medical Research Council menneskelige ernæring forskningsenhet, sier, "I mange år har vi vært undervurderer antall kalorier i enkelte matvarer med så mye som 25 prosent. Avhengig av maten blir spist, kroppen din kan være å få langt mer eller mindre kalorier enn det er faktisk forbruker. " Fat har tydeligvis 8,7 kalorier per gram, ikke 9; protein 3.2, ikke 4; og karbohydrater 3.8, ikke fire.

Likevel har fett mye mer kalorier enn de to andre. Dette betyr at hvis du spiser en lav-fett diett, og er en av de som hater å telle kalorier, kan du gå ned i vekt raskere ser fettinntaket.

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap


Kalori reduksjon er det viktigste aspektet av vekttap. Telle kalorier er svært nyttig for å justere matinntak og porsjonene. Det er imidlertid viktig at dette gjøres i henhold til din høyde, nåværende vekt, mål vekt og mengde aktivitet. Målet vekt bør være slik at din Body Mass Index, eller BMI, faller i normalområdet.

Telle kalorier har blitt gjort enkelt ved fritt tilgjengelige elektroniske verktøy, ernæring merking og kosthold / ernæring mat skalaer.

Hvordan å telle kalorier for slanking og vekttap

•  Beregn minimum daglige kaloribehov.

Det minimum av energi som kreves når hvile kalles Basal Metabolic Rate, eller BMR. BMR er beregnet basert på vekt, høyde, alder og aktivitetsfaktor: stillesittende, lett aktivitet, moderat aktivitet, veldig aktiv. Ditt daglige kaloribehov kan beregnes ved å multiplisere BMR med aktivitetsfaktor. Online kalkulatorer er tilgjengelige for å beregne BMR og daglige kalori behov.

Beregn kalorier du trenger å konsumere for å oppnå dine mål vekt.

Målet vekt bør være slik at din BMI faller i normalområdet av 18.5-24.9. BMI er et mål på kroppsfett for voksne basert på høyde og vekt. Online kalkulatorer er tilgjengelige for beregning av BMI. Når du beregne din mål vekt, plugge inn denne verdien i "vekt" feltet av det daglige kaloriinntaket kalkulator av trinn 1. De resulterende kalorier vil være det du trenger å konsumere daglig for å nå dine mål vekt.

Dersom, si, forskjellen mellom det daglige kaloribehov fra trinn 1 og målet kaloriinntak beregnet ovenfor er 100 kalorier, så du vil trenge for å forbruke 100 kalorier mindre hver dag, noe som tilsvarer en middels stor banan. Ett kilo kroppsfett har 3500 kalorier. Således er en reduksjon på 100 kalorier per dag vil føre til et tap av £ 1 av vekt i 35 dager. For å gå ned i vekt raskere, må du kutte ned flere kalorier. En daglig underskudd på 500 kalorier kan hjelpe deg å miste opp til £ 1 per uke.

•  Beregn kaloriinnholdet i matvarer som du forbruker ved hjelp av ernæring etiketter, manuelle beregninger og / eller elektroniske verktøy. Følgende er kaloriinnholdet per gram for makronæringsstoffer:

Karbohydrater: 4 kalorier

Protein: 4 kalorier

Fett: 9 kalorier

De fleste matvarer vil være en blanding av disse (og andre) næringsstoffer, så det er viktig å notere ned sammensetningen av matvarer basert på oppskriften, og opprettholde en journal for å registrere alt du spiser.

Bruk Mat skalaer og kalori telling programvare for å holde orden på kaloriene. Det er flere skalaer som veier og beregner næringsinnholdet i maten, basert på vekten. Den "perfekt deler Digital Scale", "EatSmart Digital Nutrition Scale" og "Newline Digital Glass Nutrition kalkulator Diet Food Scale" er eksempler på slike skalaer, svært rimelig og en utmerket investering hvis du overvåker din kalorier.

Det er også flere fritt tilgjengelige web-verktøy som FitDay og Calorie-Count som har tusenvis av matvarer i sin database, og gir kalori sporing gjennom nærings dagbøker.

Hvordan kosthold ved å telle kalorier

Hvordan kosthold ved å telle kalorier


Ta en titt på ukens supermarked tabloidene, og du finner minst et dusin "nye" mirakel dietter. Dessverre, til tross for sine løfter om enkle og raske resultater, disse tilsynelatende revolusjonerende metoder fungerer sjelden i det lange løp. Den grunnleggende og god måte å miste vekt og holde den av er ved å telle kalorier.

Hvordan kosthold ved å telle kalorier

•  Bestem hvor mange kalorier du trenger per dag for å opprettholde vekten din. For å beregne dette tallet bruker kaloritelleren på CalorieControl.org (se Ressurser nedenfor).

•  Reduser antall kalorier oppnådd i trinn 1 med 500 for å få antall kalorier du trenger å konsumere per dag for å miste ca 1 kilo per uke på diett.

Planlegg dagen din kalori tildeling før du begynner å spise. Bestemme hvor mange måltider og snacks du vil spise og dele kalorier tilsvarende. Når det er mulig, er det best å spise mange små måltider i stedet for to eller tre store.

Spis en god frokost som inkluderer protein og karbohydrater. Du trenger drivstoff for dine aktiviteter, og spise tidlig vil redusere trangen til å overspise resten av dagen.

Kjøp en kaloriteller boken for å gjøre å telle kalorier i en bestemt mat enkel og rask. "The Ultimate Calorie Counter" av Shelia Buff og "EZ Lifetime A til Z Calorie Counter" av Helena Schaar er gode valg. Du finner disse på Amazon (se Ressurser nedenfor).

Bruk næringspyramiden designet av United States Department of Agriculture på MyPyramid.gov å sikre at du får riktig næring mens telle kalorier (se Ressurser nedenfor).

Bruk en lommekalkulator for å hjelpe deg telle kalorier. Pass på å telle alt som går inn munnen, inkludert kjeks som følger med salat og ekstra ts. av mayo du lagt til sandwich.

Tell kalorier i hver servering av mat. Du kan bli overrasket over at visse produkter som mange supper inneholde mer enn en porsjon per boks.

Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser en dag sammen med antall kalorier som forbrukes for å holde en nøyaktig oversikt over ditt forbruk.

Drikk rikelig med vann for å unngå tidkrevende ekstra kalorier i løpet av en diett. Studier har vist folk ofte feil sulten når de er faktisk tørst.

Få en ansvarlighet kompis som også prøver å gå ned i vekt ved å kutte kalorier. Den ekstra støtte fra en kamerat dieter som sjekker inn en gang om dagen kan hjelpe deg å holde deg på sporet.

Hint

  • Å miste mer enn 2 pounds per uke er farlig for din generelle helse.
  • Ikke falle under 1000 kalorier per dag mens du er på en diett.

Hvordan å telle kalorier for ulike matvarer

Hvordan å telle kalorier for ulike matvarer


En kalori er en enhet som måler varmeenergi. Den kaloriverdi er den energimengde som leveres av karbohydrater, protein og fett som finnes i matvarer. Ett gram karbohydrat og 1 g protein hver inneholder fire kalorier. Fett er mer kaloririk og inneholder ni kalorier per gram, mens alkohol inneholder sju kalorier per gram. Karbohydrater bør gi 50 prosent til 55 prosent av en voksen totale daglige kaloriinntak. De gjenværende kalorier bør bestå av 10 prosent til 15 prosent proteiner og ikke mer enn 30 prosent fettstoffer, i henhold til Merck håndbøker nettsiden. Telle kalorier for ulike matvarer ved hjelp av disse ligningene og teknikker og ved å henvise til den ernæringsmessige informasjonen som er gitt på mat etiketter og emballasje.

Hvordan å telle kalorier for ulike matvarer

Se ernæring etiketten på matvaren. Identifisere produktets totale mengder, i gram, av karbohydrat, protein og fett.

Multipliser det totale antall gram karbohydrat med fire. Multiplisere det totale antall gram protein med fire og det totale antall gram fett med ni. Legg summene sammen for å gi den totale kalori greven av matvaren.

Se i ernæring etiketten for å identifisere hvor mange porsjoner er inne i matvare.

Del den totale kaloritelling av produktet med antall porsjoner den inneholder. Dette gir kalori teller for en porsjon av produktet.

Det vises til matemballasje å identifisere vekten av matvareproduktet i gram.

6. Fordel vekten av matvareproduktet med antall porsjoner som den inneholder. Dette gir deg vekten av en porsjon av produktet.

•  Vei opp en porsjon av matvaren på kjøkkenvekt.

8. Flyte den veide porsjon av matvareprodukt inn i en kopp eller kopper hvis produktet er løs, for eksempel pasta figurer eller tørket frukt. Dette gjør at du kan få visuell anerkjennelse av en porsjon av produktet i form av cupfuls for praktisk fremtid måling uten bruk av kjøkkenvekt.

Hint

  • Referere til en online kaloriteller for informasjon om kaloriverdi av matvarer som er uten emballasje og ernæring etiketter, for eksempel frisk frukt og grønnsaker.

Hvordan å telle kalorier og fett gram

Hvordan å telle kalorier og fett gram


Kalorier er den grunnleggende enhet for måling frigjøre energi fra næringsstoffer. Fett, karbohydrater og proteiner utgjør de grunnleggende, makronæringsstoffer som finnes i de fleste matvarer. Å vinne, tape eller holde vekten, må du telle kalorier. Du kan også ønske å overvåke antall fett gram, siden disse næringsstoffene inneholder over dobbelt så mange kalorier per gram enn gjør proteiner eller karbohydrater. Noen fett også bidra arterie-tilstopping kolesterol, som kan presentere helserisiko.

Hvordan å telle kalorier og fett gram

•  Vei deg i pounds og multiplisere denne vekten av en multiplikator. Denne multiplikatoren vil være 15 for en aktiv mann eller 13 for et inaktivt mann. Multiplikatoren vil være 12 for en aktiv kvinne eller 10 for et inaktivt kvinne. Som et eksempel vil en 180-kilos, aktiv mann kreve 2700 kalorier per dag.

Multipliser de nødvendige kalorier ved 0.30 å beregne maksimalt antall kalorier fra fett. I eksemplet 2700 ganger 0,30 gir deg 810 kalorier av fett.

Fordel fett kalorier med ni å beregne maksimalt antall fett gram. I eksemplet 810 dividert med ni gir deg totalt 90 gram fett.

Multipliser fett gram med 0,10 for å beregne maksimalt antall gram fra mettet fett. I eksemplet 90 ganger 0,10 gir deg 9 gram mettet fett.

Les ernæring etiketten eller kontakt en online ressurs for å få antall kalorier, fett gram og gram mettet fett i hver mat du konsumert. Hold en løpende oversikt og sammenligne dette totalt med de maksimale mengder du bør spise.

Multipliser antall gram fett i en food med ni for å beregne antall kalorier bidratt med fett. Som et eksempel, en del av kaken med 15 gram fett bidrar 135 kalorier.

Fordel kaloriene fra fett av den totale kalorier, og deretter multiplisere dette tallet med 100. Dette gir deg prosentandel av kalorier bidratt fra fett. I det eksempel, hvis kaken inneholdt 330 kalorier, og deretter fett omfatter 40,9 prosent av kaken er kalorier.

Informasjon om å telle kalorier

Kalorier har lenge vært den viktigste indikatoren på en matens verdi. En kalori er en enhet av mat energi, som bestemmes av den energimengde som kan oppnås ved fordøyelse. Når energiinntaket (kalorier fra mat) overstiger energiforbruket ditt (kalorier forbrent fra aktivitet), er den ubrukte energien lagres i kroppen som fett som skal brukes til en tid med omfattende energiforbruk.

Historie

En kalori har vært historisk definert som "mål på mengden av energi som kreves for å varme en kilo vann ved en grad Celsius." Wilbur O. Atwater er mannen kreditert med coining begrepet "kalori" i 1860, men det gjorde ikke finne et relevant program i en diskusjon om ernæring før tidlig på 1900-tallet. Siden da har det nesten utelukkende vært brukt til å referere til mat energi og brukes i ernæring evalueringer.

Generell informasjon

Karbohydrater, fett, proteiner, organiske syrer, polyoler og etanol alle inneholder mat energi eller kalorier. Alle andre næringskomponenter har ingen kalorier (ex. Vann, koffein, krydder og vitaminer, blant annet.) Fett har mest kalorier per gram på 9, mens organiske syrer og polyoler (sukker alkohol og søtstoff) har minst på 2,5- 3 kalorier per gram.

Misforståelse

Ernæring etiketter kan bedra. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) åpner for en 20 prosent feilmargin når dokumentere ernæringsmessige informasjon på mat etiketter. Dette kan resultere i unøyaktige kalori-telling ettersom mat etiketter er de eneste tilgjengelige ressurser for en gjennomsnittsperson. Forskere bruke et kalorimeter, og prosentberegninger for å bestemme kaloriverdi, men selv dette har vist seg å gi en tilsvarende feilmargin.

Måter å overvåke

Les ernæring etiketter samtidig som det tas hensyn til feilmarginen tillatt. For restaurant mat eller oppskrifter du følger som ikke gir ernæringsmessige informasjon, er det flere kalori kalkulatorer og ernæring databaser tilgjengelig online og i helse-butikker. Disse kalkulatorer kan gi en anbefaling for hvor mange kalorier du bør spise daglig gitt faktorer som alder, høyde, nåværende vekt og aktivitetsnivå. Når du finner ut denne informasjonen, kan du spore ditt daglige kaloriinntak og utgifter i en food journal for å holde deg på sporet.

Deler og proporsjoner

Noen kalorier er sunnere enn andre. Selv vurderer mat etiketter, følger nøye med på hvor kaloriene kommer fra. De fleste navnene inkluderer en måling av kalorier fra fett, eller fett kalorier, men de trenger ikke bryte ned hvor mange kalorier kommer fra karbohydrater, proteiner og andre kilder. Se etter en balanse: du ikke ønsker å få alle dine kalorier, spesielt fett, fra ett sted.

Fordeler

Når du forstår hvordan du skal telle kalorier og spore hvor de kommer fra, og hvordan du expending dem gjennom aktivitet, kan du virkelig kontrollere vekten. Hvis du tenker på det som budsjettering, kan du sette deg mål å konsumere en viss mengde mat energi, expend et visst beløp, og når ønsket vekt. Å opprettholde en sunn vekt har vist seg å redusere mottakeligheten for mange sykdommer som for eksempel diabetes og hjertesykdom.

Advarsler

Før du starter en diett eller kalori telling plan, spør legen din om dine personlige ernæringsbehov i henhold til din nåværende helse, kroppsmasseindeks og utøve evner. Effektene av kaloritelling vil være forskjellig for hver enkelt siden vi alle har forskjellige metabolske priser og ernæringsmessige behov. Eksperimentering er ofte den beste måten å finne ut hva som kommer til å fungere best med din livsstil og gi de ønskede resultater.

Telle kalorier

Telle kalorier


Alle i denne verden har én ting til felles, og det spiller ingen rolle hvor du er fra, eller hvordan du ble reist. Vi trenger kalorier for å overleve. Men det betyr betydde ikke at alle teller sine kalorier. Økende fedme er bevis på denne uønskede faktum. Som smertefull prosess som det ser ut, telle kalorier er fortsatt en svært god måte å holde waistlines i sjakk.

Betydning

I livet er det alltid en god idé å ha en plan eller skjematisk å følge. Hvis du ikke vet hvor du skal, så hvordan skal du finne ut hvordan du kommer dit? Dette er på samme måte med kaloritelling. Sette opp en godt gjennomtenkt plan for angrep er den beste veien å gå. Dette kan gjøres ved å holde en food journal. Det kan være så enkelt som å skrive alt i en lomme bærbare eller så forseggjort som å sette opp et regneark på datamaskinen. Den underliggende faktum er det vil være en god ressurs og referansepunkt for alltid vite kaloriinntaket. Det kan være litt vanskelige i begynnelsen, men ettersom tiden går vil det bli lettere og lettere.

Funksjon

Når du hører kalori telling, du tenker ofte på vektreduksjon. Men det er ikke alltid tilfelle. Det kan også være for vektøkning. Dette gjelder spesielt for kroppsbyggere og "hard gainers". Dette er folk som er veldig mager og prøver å bulk opp. Det er faktisk en overraskende høyt antall mennesker som faller inn under denne kategorien. I dette tilfellet er målet å spore kalorier og gradvis øke mengden.

Time Frame

Den beste tilnærmingen til å ta i kalori telling er å sette opp tidsrelaterte mål. Dette kan gjøres i trinn på fire, åtte eller tolv uker for å gjøre det enkelt. Hvis du var å redusere kalorier med 250 om dagen, så i fire uker kan du forvente å miste to pounds. Slik fungerer det. Det tar en 3500 kalori underskudd for å miste ett pund. Hvis du reduserte kaloriinntaket med 250 om dagen, ville dette tilsvare 1750 eller en halv kilo per uke; instans fører til to pounds i en måned. Hvis du valgte å trene hver dag og brenne en ekstra 250 kalorier så kan du doble vekttap nummeret.

Effekter

Effektene av kaloritelling er ikke bare fysisk, men også mentalt. Du i utgangspunktet trene deg opp til å være disiplinerte, og du holde deg ansvarlig. Dette er en stor grunn til at mange diett planer mislykkes. Fordi folk ikke har disiplin til å holde seg på sporet og holde fokus. Når du har alltid noe å se på for å logge fremgangen din, du er mer tilbøyelige til å stå løpet ut. Dette vil igjen blø inn i andre aspekter av livet ditt der ansvarlighet er et problem som for eksempel balansere en sjekkhefte eller gjør rapporter på jobb. Så i essensen, vil du bli å styrke ditt sinn så vel som kroppen din.

Misforståelse

Mange frykter kalori telling fordi de tror det er for vanskelig. Det er ikke. Frykten for at de opplever er forandring. Det er ikke lett å endre en lang tid vane, spesielt en dårlig en. For noen teller kalorier er så skremmende som å tråkke på en skala, men det trenger ikke å være. Alt du trenger å gjøre er å lage en enkel lite skritt hver dag. Gjør det så enkelt som å spore ett måltid om dagen i en uke, og deretter legge en mer hver påfølgende uke, og voila, du gjør det. Det tar ikke, men bare 30 sekunder å logge kalorier. Med mindre du sitter bak rattet på en bil drikker en smoothie, kan du logge deg mens du spiser.

Expert Insight

Kjenn caloric nedbryting av makronæringsstoffer for rask referanse. Makronæringsstoffer er protein, karbohydrater og fett. Protein og karbohydrater veier inn på 4 kalorier per gram og fett veier inn på 9 kalorier per gram. Så hvis du vet hvor mange gram du spiser, så kan du regne ut kaloriene.
Veie og måle alt slik at du vet nøyaktig, eller i det minste så nær som mulig, hvor mange kalorier du spiser. Igjen, dette kan utnyttes dersom du klipper eller legge til kalorier i kostholdet. Du vil oppleve dette med elementer som kylling, kalkun bakken / biff, korn, nøtter, frø og enkelte grønnsaker.

Hvordan å telle kalorier

Hvordan å telle kalorier


Å miste vekt handler like mye om å telle kalorier som gjør kalorier teller. Du kan slippe pounds på en diett av potetgull og øl, hvis du spiser og drikker bare det og ikke mye av heller, men til slutt vil du bukke til underernæring. Hemmeligheten av sunn vekttap brenner mer kalorier enn du forbruker, og å sørge for at kalorier er næringsrik.

Hvordan å telle kalorier

Analyser mat i henhold sin makronæringsstoff innhold. Foods består av tre grunnleggende byggesteiner, fett, karbohydrater og protein. Fett har mer enn dobbelt så mange kalorier per gram som proteiner og karbohydrater, 9 vs. 4. Vi trenger dem alle i et sunt kosthold. The Zone Diet, en av de beste balansert, oppfordrer til at folk får 30% av sine kalorier fra fett og protein og 40% fra karbohydrater. Barry Sears, PhD fortalte meg at det er ikke en magisk forhold, men er et godt utgangspunkt for å finne ut hva som fungerer for deg.

Vær fett smart. Fordi fett er så kalori tett, kutte ut de dårlige fettstoffer. Eliminer alle transfett, som delvis hydrogenert fett eller margarin. Trans fett er en arterie tilstopping fett som ikke bare øker det dårlige kolesterolet, Low Density Lipoprotein, men senker det gode kolesterolet, High Density Lipoprotein. Minimer mettet fett, som smør og at fra kjøtt som blir konvertert av leveren til kolesterol.

I stedet når det gjelder fett, favorisere essensielle oljer som raps og olivenolje, fett fra avokado og nøtter, samt Omega 3-fettsyrer fra fisk og linfrøolje som er bra for hjertet.

Velg hele mat karbohydrater. Sukker, hvitt mel, alkohol og andre raffinerte karbohydrater frembringe en rask økning i blod sukker, noe som fører til en insulin pigg. Denne berg og dalbane produserer tidlig sult. Overtid, kan det føre til insulinresistens og diabetes type II. Minimer kalorier fra raffinerte karbohydrater og erstatte næringsstoff tett karbohydrater som frukt, grønnsaker og helkorn, slik at blodet får en jevn tilførsel av sult-kampene glukose.

Skjær ut høyt kalori mat lite næringsstoffer. Du vet listen: majones, helmelk, fløte, iskrem, de fleste desserter.

Hvis du føler behov for noe søtt, velger en liten mengde svært mørk, semi søt sjokolade eller enda bedre, frukt. Fettfri yoghurt med et snev av honning og ekte vanilje, gjør stor fruktsalat topping.

Spis nok magre proteiner, primært fra fisk og plantekilder. Det er nøkkelen å holde kaloriene lavt og miste veie i prosessen. Protein er fordøyd saktere enn karbohydrater og er essensen av Atkins dietten. Til tross for hva Dr. Atkins insisterte for meg, mettet fett tillatt i sin diett vil til slutt føre til hjertesykdom, men han hadde rett om å spise nok protein til å holde naturlig kaloriforbruket lavt.

For en titt på hvordan disse prinsippene hjalp meg til å miste £ 20 i seks uker, gå til www.Anti-AgingDiary.com

Hvordan å telle kalorier som en diabetiker

Hvordan å telle kalorier som en diabetiker


Kalorier er enheter av energi til stede i mat. Mens mange forbinder telle kalorier med å prøve å gå ned i vekt, er sannheten at en diabetiker kan alvorlig nytte av å gjøre det samme, om ikke han trenger å starte en vekt-tap programmet. Som en diabetiker person teller kalorier, kan han bestemme seg for å kutte ned kalorier fra karbohydrater eller generelle spørsmål, avhengig av hans behov og mål.

Bruksanvisning

•  Etablere hvor mange kalorier du trenger å konsumere en dag for å opprettholde eller gå ned i vekt. Hvis du ser en kostholdsekspert, bør du være i stand til å få dette nummeret fra legen din. Ellers kan du telle omtrentlig antall kalorier du bør spise ved å beregne 16 kalorier per kilo kroppsvekt.

Kutt ned på kalorier hvis du trenger å gå ned i vekt. Dette er spesielt viktig for folk som lider av type 2 diabetes. For dem kan en diett på ca 1500 kalorier om dagen (1800 for menn) hjelpe dem å holde stabilisert som de mister vekt.

Bruk The Daily Plate å telle kalorier (se Ressurser nedenfor). Nettstedet dekker stort sett alle matvaregruppe (fra korn og pasta til bakt produkter, alkoholholdige drikkevarer og hurtigmat. Det gir også en klar fordeling av mat, inkludert deres kaloriinnhold, variasjoner (hvis maten kan bli funnet hermetisert, friske, frosset) og en prøve etikett hvis hensiktsmessig.

Vær spesielt oppmerksom på å begrense kalorier fra karbohydrater. Fordi karbohydrater har en umiddelbar og signifikant effekt på blodsukkeret, blir dette en alvorlig sak for diabetikere mennesker. Ett gram av karbohydrater inneholder 4 kalorier, den samme som ett gram protein (fett inneholder 9 kalorier per gram).

Se på etikettene og bli klar over porsjonsstørrelser. Kalorier oppført på etikettene er per porsjon del, ikke for hele pakken. For eksempel, hvis en servering størrelse er 8 gram men pakken er 16, betyr det at du trenger å formere alt på to for å få den virkelige antall kalorier i hele pakken.

Hint

  • Estimat kalorier forbrukes i ferdigmat. Selv om du kanskje ikke være i stand til å telle kalorier i matvarer som kommer uten etikett eller de servert i restauranter, du fortsatt trenger å telle kalorier hvis du følger en diabetes-diett. For å gjøre dette, anslå størrelsen og vekten av de forskjellige matvarene på tallerkenen din, og deretter multiplisere med enten 4 (for karbohydrater og protein) eller 9 (for fett).

Hvordan å telle kalorier og BMR

Hvordan å telle kalorier og BMR


Kalorier er et middel som vi måler energien i mat og drikke. De forbrukes gjennom protein, fett og karbohydrater, som hver inneholder et visst antall kalorier per gram. Vi bruker kaloriene til drivstoff kroppen vår og holde dem fungerer effektivt. Eventuelle ekstra kalorier forbrukes lagres som fett og føre til vektøkning. Tilsvarende spise færre kalorier enn er brent fører til vekttap. BMR, eller basal metabolic rate, måler energien en person bruker i en 24-timers periode mens resten. Telle kalorier og BMR er viktige vekttap verktøy.

Bruksanvisning

•  Forstå betydningen av BMR og RMR. De begge refererer til metabolske priser og selv om teknisk forskjellig, er utskiftbare. I strenge vilkår, er BMR klinisk testet etter faste og sove i 12 timer. Disse forholdene sikre kroppen blir stimulert bare nok for de vitale organer til å fungere. RMR, resting metabolic rate, er faktisk hva folk flest mener med BMR og de to begrepene kan brukes sammen. RMR er også den mengden energi brukt når i ro i en 24-timers periode. Den eneste virkelige forskjellen er at RMR ikke er klinisk testet.

Beregn din BMR eller RMR. Skriv inn dine individuelle detaljer inn i BMR og RMR kalkulator, slik som den er tilgjengelig på kalorier per time nettside, for å regne ut hvor mange kalorier kroppen din expends når du hviler. En 30-år gammel kvinne, 5 ft 5 inches høy, for eksempel, som veier £ 126 har en RMR av 1292 kalorier. Dette er før hun gjør noen aktivitet i det hele tatt. For å beregne hennes daglige kaloribehov fra dette tallet, må justeringer gjøres for å gjenspeile normale daglige aktiviteter. Hvis hun har en kontorjobb hennes RMR stiger til 1550 kalorier. Hvis hun gjør noen moderat trening tre til fem ganger i uken, øker RMR til 2003 kalorier.

Beregn dine daglige kalorigrenser for vekttap. Å holde samme vekt, menn trenger ca 2500 kalorier om dagen og kvinner trenger omtrent 2000 kalorier om dagen. Færre enn 2000 kalorier betyr en kvinne mister vekt. Mer enn 2000 og hun gevinster vekt. For å beregne din personlige kalori behov for vekttap, multiplisere vekten din i pounds med 12. Hvis du veier £ 126, for eksempel, multipliserer det med 12. Dette betyr at du trenger å konsumere mer enn 1212 daglige kalorier for å gå ned i vekt.

Tell kalorier som brukes i hverdagslige aktiviteter. Centers for Disease Control and Prevention inneholder en liste over typiske daglige aktiviteter på sin hjemmeside med en kaloriverdi for hver enkelt. Det er imidlertid viktig å huske på at mengden kalorier brent mens du gjør en aktivitet avhenger av din individuelle vekt.

Tips og advarsler

  • Det tar omtrent 3500 kalorier under kalori trenger å miste £ 1 av kroppsfett. Alternativt bare du får £ 1 når du har konsumert en ekstra 3500 kalorier. Husk dette ved beregning av diett plan menyer. Gjøre små daglige reduksjoner i betydelig grad kan bidra til ukentlig eller månedlig vekttap.

Hvordan å telle kalorier med Weight Watchers

Weight Watchers er en slanking plan som er ment å endre ditt syn og tilnærming til mat og slanking vaner. Det er en langsiktig spising plan i motsetning til en kortsiktig diett. The Weight Watchers systemet fokuserer ikke på å telle kalorier, men i stedet forenkler prosessen ved å konvertere kalorier til et bestemt antall poeng. I stedet for å telle kalorier, vil du holde styr på poeng. Spesifikke matvarer er tildelt en poengverdi som kan bli regnet inn i ditt daglige inntak av mat. Mengden av poeng du kan konsumere på daglig basis er beregnet i henhold til din vekt og høyde.

Hvordan å telle kalorier med Weight Watchers

•  Gå til Weight Watchers poeng kalkulator på Calculator.net (en link til nettstedet er gitt i delen Referanser i denne artikkelen.) Denne kalkulatoren benytter den nyeste Weight Watchers poeng system og tar hensyn til mengden av protein, fiber, fett og karbohydrat som er inneholdt i en enkelt matvare.

Finn ernæring data på en food emballasje for å finne den informasjonen du trenger. Hvis du ikke ser ernæring data, prøve å ringe produsenten av maten for å finne ut de verdiene som du trenger. Input verdien av hver - fiber, fett, karbohydrater og protein - i kalkulatoren, i gram.

Konverter mengden av punkter som du forbruker på en dag til kalorier ved å finne ut hvor mange poeng du trenger på en daglig basis (se nederst i Weight Watchers kalkulator side på Calculator.net.) Vær oppmerksom på at Weight Watchers fokuserer på poeng , ikke kalorier, så konvertere dine poeng til kalorier er ikke i tråd med Weight Watchers filosofi. Det kan imidlertid gjøres. Legg opp all maten som du forbruker på en dag i henhold til Weight Watchers poengsystem. Sjekk ernæring data for hver matvare du spiser for å finne ut hvor mange kalorier du forbruker på en dag.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier


Den oppadgående trenden i vekt og fedme blir stadig mer alarmerende i samfunnet. Med folk forbruker mer kalorier og leve stadig mer stillesittende livsstil, er waistlines utvide og vektrelaterte helseproblemer er nådd epidemiske proporsjoner. Til tross for utallige kjepphest dietter som dukker opp, telle kalorier er fortsatt den mest effektive måten å trygt å miste vekt, og er også den mest bærekraftige på lang sikt. Et sunt mål å satse på er 1 til 2 pounds av vekttap per uke. Kombinere kaloritelling med trening vil resultere i den mest effektive vekt miste regime.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

•  Finn ut hvor mange kalorier du skal forbruke for dagen. Dette vil avhenge av flere faktorer, for eksempel hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt og hvor mange kalorier du brenner gjennom fysisk aktivitet. Generelt bør kvinner ikke inntar færre enn 1200 kalorier per dag og menn bør ikke forbruke færre enn 1800 kalorier per dag.

Skriv ut ditt måltid plan for neste uke. Du kan alltid justere den senere hvis det er nødvendig, men det er godt å ha en grunnleggende plan for å begynne med. Planlegg å ha minst tre måltider og to snacks. Føler fratatt mat vil gjøre miste vekt mye vanskeligere. Sørg for at du får nok av hver matvaregruppe, spesielt fett og protein, som vil bidra til å holde deg mett og mett.

Bruk en journal, regneark eller andre planner du velger å spore ditt daglige inntak. Husk å holde styr på noen ekstra snacks og drikkevarer, inkludert brus og juice.

Skriv ned del størrelsen du spiser til hvert måltid og snack. Måle eller veie maten når det er mulig å få en eksakt kalori teller. For pakket elementer, se matens ernæring etiketten. Du kan også vurdere å investere i en kalori telling manual for caloric informasjon.

Beregn din totale kaloriinntak på slutten av hver dag. Prøv å plass kalori forbruk jevnt utover dagen.

Hint

  • Husk å ta med sporadisk behandler i menyen din plan.
  • Hold lav kalori snacks, for eksempel selleri eller luft-poppet popcorn på hånden når du prøver å gå ned i vekt.
  • Sjekk alltid med en lege før du tar fatt på noen vekttap eller diett plan.

Hvordan virker telle kalorier hjelpe til med vekttap?

Hvordan virker telle kalorier hjelpe til med vekttap?

Kalorier teller

Ca 25 år siden var det en populær teori motstrid kalorier teller ikke. I dag er det bare en myte som dieters skjønner det er bare ikke sant. Selv om de ikke er håndgripelig, kalorier eksisterer og er koblet til alt vi spiser og gjør. Fordi kalorier teller, Kosten må være klar over hva de spiser, vet antall kalorier for å gå ned i vekt og hvordan du kan telle dem.

Hva er en kalori?

Per definisjon er et kalori en enhet for å måle varme; Men det er stort sett ansett som ved beregning av mat energi. Både mat og vann er målt i kalorier. Når du tar i mer kalorier enn nødvendig, de slår til fett og du får vekt. Motsatt, mister du vekt når du inntar færre kalorier enn det som er nødvendig for å opprettholde vekten din. Det er derfor det er viktig å telle kalorier hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Kalorier og vekttap

De fleste dieters ønsker å vite hvor mange kalorier de kan spise for å gå ned i vekt. En kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste en kilo i uken, må du brenne 500 flere kalorier (eller spiser 500 færre kalorier) enn antallet som trengs for å opprettholde vekten din. Dette tallet er beregnet ved å dividere sju (antall dager i uken) i 3500 (kalorier i en kilo fett.). Å miste to pounds en uke, må du trekke fra tusen kalorier fra din vanlige kaloriinntaket.

Som for hvor mange kalorier du trenger, avhenger dette av hvor mye du veier og andre faktorer som for eksempel alder, helse og metabolisme. Alle er forskjellige når det kommer til kalori grenser trengs for vekttap. Jo mer vekt du har å tape, jo større kaloriinntaket fordi du trenger mer drivstoff til å kjøre kroppen din. Diettprogrammer og online kalkulatorer for menn og kvinner (se Ressurser) kan bidra til å bestemme den eksakte kalorier for å gå ned i vekt trygt.

Telle kalorier heller enn Estimate

Folk slitne av å telle kalorier klage, spør hvorfor de trenger for å telle dem. Er det ikke nok å bare vite når du skal slutte å spise? Kanskje dette fungerer for noen slankere, men for andre er det ikke. Fordi øyet kan bedra, er det best å skrive ned kalorier du forbruker. Det er heller ikke lurt å stole på magen så ofte overeaters fortsette å spise når de er fulle.

For eksempel, tilbyr Weight Watchers programmet to alternativer: Core Plan (der du ikke telle kalorier) og Flex Plan (som teller poeng, basert på kalorier, fett og fiber innhold for å gi poeng). Mange attest på at de må gjøre noen telling å lykkes. Riktignok er det noen Kosten som kan komme unna med det, men for ekte mat narkomane, er det best å ta opp kalorier.

Finne en enkel måte å telle kalorier

Gjør det enkelt. Snarere enn å telle antall kalorier, bruker et poengsystem, slik som den som brukes av en topp vekttap programmet, der 50 kalorier er rundt ett punkt, sammen med factoring i fett og fiber gram. Flere fiber gram senker poeng, mens ytterligere fett gram øker dem. Avhengig av vekten din, du er tildelt så mange poeng å "bruke" hver dag. For eksempel, en som veier 150-175 kg. har 22 poeng (ca 1100 kalorier) å bruke daglig. Dette innebærer å lese etiketter der du ikke bare oppmerksom på kalorier, men også fett og fiber gram.

Burning kalorier gjennom trening

Trening forbrenner også kalorier, hjelpe til med vekttap. Hvor mange kalorier brent avhenger av faktorer slik som din vekt og intensitet nivå av en øvelse. Jo høyere intensitetsnivå, desto flere kalorier brent fordi du er tvunget til å jobbe hardere. Med de ekstra kalorier forbrent, er du i stand til å spise mer hvis du ikke prøver å gå ned mye i vekt.

Hvordan å telle kalorier Online

Hvordan å telle kalorier Online


Sett ned blyanten og lagre kalkulatoren for dine regninger. Online diett verktøy har tatt arbeidet ut av kaloritelling.

Hvordan å telle kalorier Online

slutte å gjette og vet hva du spiser (og drikke). Selv når vi har tenkt å ta smartere kosthold beslutninger, kunne vi bare være tuller oss selv. For eksempel, du går inn i en Dunkin 'Donuts til frokost og øye Chocolate Frosted Donut bak disken. Du tenker bedre av det fordi du prøver å se din vekt. I stedet du går for redusert fett Blueberry Muffin. I sannhet, Chocolate Donut 230 kalorier med 29 gram karbohydrater, mens redusert fett Muffin er 400 kalorier med 78 gram karbohydrater. Til tross for noen ganger villedende reklame, har fast food arenaer laget deres ernæringsmessige informasjon mer tilgjengelig for forbrukerne. Gjør litt undersøkelser før du spiser kan bidra til å forhindre en kalori feilberegning.

Etablere daglige mål. Online diett verktøy ansette en rekke populære metoder for å anslå en persons daglige kaloribehov basert på faktorer som kjønn, høyde, vekt, alder og aktivitet. For eksempel bruker FitClick.com Harris-Benedict ligning for å etablere en anbefalte daglige kalori totalt å opprettholde eller gå ned i vekt. Det er viktig å kjenne dine daglige intervaller for kalorier, proteiner, karbohydrater og fett. Hvis du holder deg innenfor dine mål, vil du møte dine vekttap mål og samtidig opprettholde et sunt, balansert kosthold.

Plan fremover. Bruke en online diett tracker for å legge inn hva du spiser. Hvis du spiste frokost, og vet hva som er i din matpakke, sende dem mat slik at du har en god ide om hvor mange kalorier du har igjen for dagen. Hvis du vet at du bare har 500 kalorier gjenstår for middag og en ettermiddag snack, er det mer sannsynlig å revurdere trangen til å få det 270 kalori Snickers bar fra kontoret salgsautomat. Slanking slutt kommer ned til å gjøre bedre valg. Og, som enhver annen avgjørelse du kan gjøre i livet ditt, hjelper det å holde deg informert og planlegge fremover.

Finn en online diett verktøyet og la det fungere for deg. Hvis kalori telling høres ut som et ork, har du ikke funnet den rette verktøyet. Det finnes en rekke gratis online nettsteder som vil gjøre jobben for deg. Viktige funksjoner for å se etter inkludere en omfattende mat database (inkludert muligheten til å legge til egne matvarer og oppskrifter), diett plan utvalg (low carb, lav fett, høy protein, og balanserte planer), estetiske motivatorer (fremgang grafer, menyer, og kalendere), og sosiale motivatorer (oppslagstavler, journaler og venner til å hjelpe deg å holde deg på sporet). Kom i gang i dag!

Telle kalorier for barn

Ifølge Centers for Disease Control, har forekomsten av fedme blant barn fra 6 til 19 år tredoblet siden 1980, og satsene for fedme blant førskole-alder barn, 2 til 5 år gamle, er doblet. Dette betyr ikke bare generasjoner av mennesker utsatt for en stillesittende livsstil og plaget av helsemessige bekymringer, men også en levetid på stigende og hyppigere medisinske kostnader og besøk. Å få barn til å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt kan være vanskelig, som barn har liten motivasjon til å endre sitt kosthold eller spise sunt.

Kaloriinntak

Det første skrittet mot å telle kalorier for barn, er å innse at barn har forskjellige ernæringsmessige og caloric krav enn voksne. De kan også endre drastisk avhengig av alder og kjønn på barnet. For eksempel har en 13 år gammel jente en anbefalt daglig inntak av 1600 til 2000 kalorier per dag, mens en gutt på samme alder kan ha 1800 til 2200 kalorier. Men for en 8-åring av begge kjønn, er bare 1400 til 1600 kalorier per dag anbefales.

Du kan hjelpe barnet ditt fyller deres daglige behov med sunnere kalorier uten å ty til kompliserte planer og veier porsjoner. Bare gi mer sunn snacks, som ferske grønnsaker i stedet for chips og frukt i stedet for iskrem og godteri.

Kutte kalorier

En måte å begynne å kutte kalorier i barns kosthold er å begrense sitt inntak av fast food. Fast food er generelt høy i fett, natrium og sukker og lite essensielle næringsstoffer. Likevel fast food selskaper tungt markedsføre mot barn med leker, film tie-ins og lekeplasser på stedet, noe som gjør barn kreve å spise fast food enn hjemmelagde måltider. Faktor i en populasjon av foreldrene arbeider flere og lengre dager, og du har en epidemi av barn får for mange av sine måltider fra gatekjøkken. Nesten en tredjedel av barn i USA spiser fastfood hver dag.

En annen måte å bidra til å redusere det daglige kaloriinntaket for barn, er å begrense forbruket av sukker. Brus kan være en rask måte å slukke et barns tørst, men de er fulle av tomme kalorier og koffein og føre til ikke bare fedme, men tannråte. Barn generelt er regelmessig gitt brus, godteri, kaker, kjeks og tannkjøtt som belønning eller snacks, og dermed oppmuntre en konstant ønske om sukker, og en sammenheng mellom søt-smake mat og trivsel og godkjenning. Men dette konstant dosering med sukker fremmer ikke bare fedme, men en rekke andre fysiske og atferdsmessige problemer, for eksempel lærevansker, motiverende og holdningsproblemer, og svinger energi og humør. Redusere sukkerforbruket er en enkel måte å redusere kaloriinntaket totalt.