Digidexo.com

kjennetegn psykisk overgriper

Yrkes Kjennetegn på psykisk utviklingshemmede

Yrkes Kjennetegn på psykisk utviklingshemmede


Det er så mye mangfold i personlighetstrekk av psykisk utviklingshemmede som det er i den generelle befolkningen. For de psykisk utviklingshemmede personer som deler de samme medisinske tilstander, kan det være mer likhet da de med ulike forhold. I hvilken grad disse personlighetstrekk påvirker deres yrker avhenger av graden av deres mentale handikap og yrkesopplæring de mottar.

Begrenset intellektuell utvikling

Psykisk utviklingshemmede individer har en begrenset, ufullstendig intellektuell utvikling som gjør det vanskelig for dem å tilegne seg ny informasjon eller lære ferdigheter. Det tar lengre tid for å lære dem, og i noen tilfeller er de ikke i stand til å lære. Starter trening i ung alder kan være nyttig. Yrkes programmer som lar enkeltpersoner til å lære i sitt eget tempo eller identifisere de oppgavene de kan ikke oppnå, bidra til å identifisere hva jobben ferdigheter de har og hva jobber ville være best for dem.

Sosial-emosjonelle ferdigheter

Fordi psykisk utviklingshemmede personer har ofte problemer med prosess ting som er komplekse eller abstrakt, deres sosiale og emosjonelle ferdigheter kan ikke utvikle fullt ut. Disse ferdighetene er viktige for å jobbe og komme overens med andre. Personer med ingen impulskontroll eller frustrasjon toleranse kan være veldig forstyrrende på en arbeidsplass. De med lav frustrasjonstoleranse kan også ty til aggresjon eller selvskading. Som en del av sin yrkes opplæringen de trenger for å bli undervist ferdigheter for å bidra til å holde sin frustrasjon nivå ned.

Fysiske Kjennetegn

Det er noen medisinske tilstander som er knyttet til psykisk utviklingshemmede personer som har visse fysiske egenskaper, som kortvoksthet, uvanlige ansiktstrekk eller svekket tale. Disse fysiske egenskaper kan føre dem til å bli utsatt på arbeidsplassen.

Praktiske og funksjonshemming

Psykisk utviklingshemmede personer er begrenset i logisk og abstrakt tenkning. De kan være i stand til å se hvordan ting er relatert til hverandre og har en tendens til å tenke konkret. De kan ikke forstå sosial høflighet gjelder uansett hvilken situasjon de er i. De kan også slite med sosiale regler og skikker og gjøre ting som å avbryte noen når de snakker, eller bryte inn i en linje, eller ikke tillate noen andre til å ha en snu. De kan komme i skade måte fordi de ofte ikke forstå fare.

Intellektuell fungering

Intellektuell fungering defineres som evnen til å resonnere, tenke abstrakt, lære og løse problemer. Den intelligenskvotient er en av måtene intellektuell fungering måles. Begrenset funksjon er vanligvis bestemt av en score på mindre enn 70 på en IQ-test. Generelt, personer med en score under 70 har vanskeligheter med læring, problemløsning, og resonnement. De kan også ha problemer med å kommunisere, behandling språk, vanskeligheter å analysere ting og gjøre dommer, som kan føre til lav selvfølelse og stemningslidelser. IQ poengsum bistår yrkesrådgivere for å finne ut hva okkupasjon ville best være egnet til en enkeltperson, både fysisk og mentalt.

Læring disabilties vs. intellektuelle funksjonshemninger

Lærevansker er spesifikke for akademikere som lesing, skriving og matematikk. Utviklingshemming eller psykiske handikap påvirke adaptiv oppførsel, inkludert erfaringskunnskap. Disse svekkelsene kan forstyrre læring ferdigheter på tvers av mange deler av den enkeltes liv. For eksempel kan emosjonelle umodenhet føre den enkelte til å bli mobbet av medelever. Det kan også føre til forstyrrelser på arbeidsplassen fordi den enkelte ikke forstår sosiale regler.

Alvorlig depressiv lidelse Kjennetegn

Alvorlig depressiv lidelse Kjennetegn


The American Psychiatric Association anerkjenner ni symptomer på depresjon som sitert i den fjerde utgaven av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV). Disse egenskapene er både psykisk og fysisk, og må ikke være forårsaket av en nylig betydelig tap, slik som død av en kjær.

Definitive Kjennetegn

For å bli diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse, må du ha en deprimert stemning sammen med et tap av interesse eller glede i daglige aktiviteter. Dette er de to definitive symptomer. De må være til stede hver dag eller nesten hver dag i minst to uker, og har en negativ innvirkning på din fungerer.

Ytterligere Kriterier

For å bli diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse, må du ha minst fire av de ekstra sju symptomer, i henhold til DSM-IV.

Andre psykologiske egenskaper

Følelser av skyld eller verdiløshet sammen med konsentrasjonsvansker og ta beslutninger er to symptomer ofte sett hos pasienter med alvorlig depressiv lidelse.

Suicidale tanker

Suicidale tanker og tilbakevendende tanker om døden kan også være en del av denne diagnosen. Det er spesielt viktig hvis det er en bestemt plan for selvmord eller et forsøk.

Fysiske symptomer

Tap av energi, betydelig reduksjon eller økning i appetitt, søvnløshet eller økt søvn og psykomotorisk agitasjon eller retardasjon er de fire tilleggssymptomer som kan være til stede i depresjon.

Pitta dosha Kjennetegn

Pitta dosha Kjennetegn


Ifølge den gamle hinduistiske medisinske vitenskapen om Ayurveda, er en dosha en mind / body-prinsippet som skaper våre spesifikke fysiske og mentale egenskaper. De omfatter de fem store universelle elementer i Ayurveda som er plass, luft, ild, vann og jord. Det er tre doshas kjent som Vatta, Pitta og Kapha. Hver av oss har en dosha som er dominerende i vår fysiologi.

Pitta Kjennetegn

Pitta dosha omfatter elementene ild og vann. Dette dosha er varmt, lys, gjennomtrengende, skarp, stikkende, intens og syrlig. Når pitta er den dominerende dosha i en person, vil de viser en heftig natur både i sinn og kropp. Den viktigste funksjonen til en pitta-type kropp er stoffskiftet, både fysisk og psykisk. Pittas er i stand til å ta det hele i, som sanseinntrykk, mat, følelser og skjønnhet.

Fysiske Kjennetegn

Pitta typer vanligvis har en atletisk, middels bygge og vekt. Deres utholdenhet og energi er også medium. De kan spise nesten hva som helst på grunn av deres gode fordøyelsen. Pitta type mennesker er vanligvis blonde eller rødhårete med gråning, tynning eller balding hår. De kan ha lys grønn eller blå, gjennomtrengende øyne. De har en sterk seksualdrift og kan sove dypt for korte perioder av gangen. Når balansert, pittas har en skinnende og lys hudfarge, en sterk appetitt, sunn fordøyelse og er energiske. Når ubalanserte, pittas kan ha utslett, kviser, halsbrann og fordøyelsesbesvær, magesår, overdreven kroppsvarme, øyne og hud følsomhet for lys og kan lett solbrenthet. De kan også utvikle føflekker og fregner i solen. De har også en stor apetitt når stresset.

Emosjonelle egenskaper

Pitta typer kan konsentrere seg enkelt på en hvilken som helst oppgave, og har et sterkt intellekt. De begjærer orden, fornuft og logikk. Når du er i balanse, gjør de store avgjørelser, er flink med tall, og er gode høyttalere og lærere. De er også frittalende, snartenkt og presis, og er naturlige ledere. Når ubalansert de kan være kritisk, sint, frustrert og arbeidsnarkomane. De kan også bli lett sjalu, intolerant og full av hat og også en tendens til å legge skylden på andre. Pittas kan også være aggressive sjåfører på grunn av tidspress og er alltid søker den beste ruten å ta.

Balancing Pitta

Pittas trenger å trappe ned etter en stressende dag på jobb. En kjølig bad eller dusj kan hjelpe. Meditasjon og aromaterapi med sandeltre, sjasmin, mynte, rose og lavendel i form av røkelse eller eteriske oljer kan også lindre stress. Kroppsmassasje for avslapning er fantastisk for pitta-type person. Pittas bør spise kule mat og drikke kjølig væske for å roe deres fordøyelse. De bør også spise mat som er kult, bitter, søt og snerpende. Noen gode valg er agurker, meloner og søte frukter. Pittas bør redusere matvarer fra kostholdet som er salt, surt og bitter. Siden pittas føler behov for å spise oftere, bør de ikke hoppe over måltider til poenget med å være skrubbsultne og irritabel. Pittas trenger for å unngå høyt, aggressiv musikk som kan agitere dem følelsesmessig og mentalt.

Tegn på psykisk mishandling i et forhold

Psykisk mishandling, også kalt emosjonell mishandling eller verbal mishandling, er definert som konstant bagatellisering, kritisere, avvise, fornærmende og erting av en annen person. Det er noen tegn å se etter hvis du mener at du eller noen du kjenner lider av psykisk mishandling i et forhold.

Isolasjon

En overgriper prøver ofte å isolere sine ofre ved å fremmedgjøre dem fra venner og familie. Dette fører til at offeret til å avhenge av overgriperen.

Beskyldninger

Overgriperen kan anklage offeret for å være utro hvis de diskutere det motsatte kjønn.

Sex som våpen

Overgriperen kan skyld offeret til å utføre seksuelle handlinger for å bevise sin kjærlighet, eller holde tilbake sex som straff.

Kritisere

Overgriperen kan konstant kritisere offerets utseende eller vekt.

Decision Making

Overgriperen kan ikke tillate at offeret skal ha tilgang til økonomi eller ta avgjørelser for eksempel hvor du bor eller hvilken bil å kjøre.

The Victim

Ofre for psykisk mishandling kan ha lav selvfølelse, føle skyld når du står opp for seg selv, utsette, og er ofte i fornektelse om den fornærmende forholdet.

Psykisk helsearbeid for Anoreksi

Anorexia nervosa er en dødelig psykisk sykdom som vanligvis oppstår i tenåringsjenter og sjeldnere i tenåringsgutter og voksne menn eller kvinner. Tilstanden kjennetegnes av en sykelig frykt for å bli fett og en besettelse med å unngå vektøkning. Anorektikere begrense sitt kaloriinntak ved å unngå å spise, overdreven trening eller gjennom oppkast, misbruk av avføringsmidler, klyster, diuretika eller insulin. Til tross for å miste vekt, ofte til farlige nivåer, opplever personen et forvrengt bilde av sin egen kropp, følelse fett til tross for bevis for det motsatte.

Medical Care

Anoreksi har så mange potensielle komplikasjoner at pasienter krever høye nivåer av overvåking for tegn til helseskader forårsaket av feil ernæring og hydrering. Regelmessige legebesøk inkludere kontroll av vitale tegn, symptomer på dehydrering, elektrolyttnivåer og vekt. Den generelle lege ofte koordinerer med annet helsepersonell, men det er den mentale helse leverandøren som er ansvarlig for den samlede behandlingsplan.

Psykoterapi

Helsepersonell kan anbefale familie, gruppe og individuell terapi strategier for å håndtere med de forvrengte tanker og mistilpasset atferd som er en funksjon av anoreksi. Mål for psykoterapi inkluderer bygge sunnere selvfølelse, bedre mestring og mer effektiv emosjonell mestring. Kognitiv atferdsterapi er den mest brukte formen for behandling, selv om det er lite som tyder på at det fungerer bedre enn noe annet. Familie terapi hjelper pasienten bygge tillit relasjoner med den mest stabile emosjonell støtte nettverk i sitt liv. Gruppearbeid med andre anorektikere kan være risikabelt fordi det kan føre til konkurranser om hvem som er skinniest. Hvis fysiske symptomer farlig for pasienten, er sykehusinnleggelse anbefales.

Ernæringsterapi

Anoreksi pasienter ofte jobbe med kostholdseksperter for å utvikle en sunn diett plan. Ofte, skriftlige måltid planer med kalori mål er avgjørende for å hjelpe personen med anoreksi å holde seg til vektøkning planer. Skrevet "kontrakter" med pasienten hjelp engasjere ham, men tilstanden er så vedvarende at sykehusinnleggelse og sondeernæring kan være den eneste måten å få pasienten vekten tilbake opp til et sunt nivå.

Medisiner

The Food and Drug Administration i 2009 ikke hadde identifisert noen medisiner som har vist mer enn begrenset effektivitet i behandling av anoreksi. Noen ganger, antidepressiva, antipsykotika og stemningsstabiliserende er gitt til å behandle psykiske lidelser som kan forverrer den anorexia nervosa. Antidepressiva kan bidra til å forhindre pasienten fra relapsing, men ingenting er blitt vist å hjelpe under kritisk innledende behandling av lidelsen.

Behandling Utfordringer

Alvorlighetsgraden av anoreksi varierer avhengig av sykdomsforløpet og hvor godt pasienten responderer på behandling, særlig i fremskredne stadier. De med anoreksi er resistente mot behandling og kan faktisk fremme atferd som sletting, overdreven trening og bruk av avføringsmidler og klyster som rett og slett en livsstil valg. Mindre alvorlig rammede anorektikere kan reagere raskt på behandling, men alvorlige tilfeller kan kreve mange års behandling. Død kan være et resultat av ubehandlet anorexia nervosa, forårsaket av det som er i det vesentlige langsom sult.

Utvinning

Selv pasienter som ønsker å få bedre kan finne det vanskelig å forbli "på vogna." Mange pasienter danne vennskap med andre anorektikere, og ofte folk med anoreksi ikke anser det som en lidelse i det hele tatt. Det er til og med pro-anoreksi nettsteder som tilbyr tips om å leve anoreksi "livsstil." Anoreksi kan være en pågående, livslang kamp for gjenvunnet anorektisk, med symptomer avtar og deretter komme tilbake. Selv med en lang periode med remisjon, kan en følelsesmessig traume eller svært stresset situasjon utløse et tilbakefall. For å unngå dette, kan helsepersonell anbefaler pågående terapi eller periodiske kontroller, spesielt i tider med stress.

Karakteristikker av psykisk mishandling

Psykisk mishandling, også referert til som emosjonelle overgrep, er ikke så ofte rapportert som fysisk mishandling. Det er også vanskeligere å se, så det er ingen synlige arr eller skader. Imidlertid er psykisk mishandling svært skadelig for noens psykiske helse. Mens den eksakte misbruk kan variere, egenskapene til psykisk mishandling innebærer kontroll og makt.

Verbal Assault

Verbale angrep er en karakteristikk av psykisk mishandling. Dette tar form av handlinger som navnet ringer, skrikende og berating psykisk mishandling offer. I tillegg til disse mer aggressive karakteristikkene av misbruk, kan verbale angrep også inkluderer bruk av sarkasme og ydmykelse mot offeret. Mye av målet med denne typen misbruk er å rakke ned og kontrollere utsatt for psykisk mishandling.

Kontroll

Dominans og kontroll er et annet karakteristisk for psykisk mishandling. Når overgriperen dominerer offeret, han ønsker å kontrollere alle dine handlinger. Dominans atferd omfatter trusler, isolere offeret fra kjære og støttesystemer og dominerende økonomiske anliggender og ikke lar offeret tilgang til økonomi. Det kan ofte være vanskelig å se dette som psykisk mishandling, men det er like mye misbruk som om partneren din var å slå deg.

Stalking

Ifølge National Institute of Justice, er ca 503 485 kvinner staket årlig i USA. Terrorisert noen ved skremmende, stalking eller indusere frykt i dem er alle kjennetegn ved psykisk mishandling. Stalking på egen hånd er skremmende og ofte fremkaller frykt, uten noe annet å måtte bli sagt eller gjort. Selv forslag eller trussel om stalking er følelsesmessig fornærmende.

Hvordan gjenkjenne Kjennetegn på mentalt friske mennesker

Hvordan gjenkjenne Kjennetegn på mentalt friske mennesker


Tilstedeværelse eller fravær av karakteristikkene av mentalt friske mennesker hjelper fagfolk avgjøre hvorvidt noen har en psykisk lidelse. Men en gang i blant, mentalt stabile individer vise irrasjonelle oppførsel eller humørsvingninger. Mesteparten av tiden, noen som viser disse trekkene har riktig mental helse.

Bruksanvisning

•  Se på personlige relasjoner. Kjennetegn på mentalt friske mennesker vanligvis inkluderer muligheten til å opprettholde relasjoner. Dette inkluderer muligheten til å utvikle nye vennskap og samtidig opprettholde sine gamle. De bør være i stand til å elske og motta kjærlighet uten frykt.

Tenk noens evne til å lytte til tanker og oppfatninger av andre mennesker, men fortsatt gjøre sine egne valg og beslutninger. Mentalt friske mennesker kan ta egne beslutninger, men ikke stenge ute bekymringene til andre.

Tenk på noens oppførsel rundt andre mennesker. Noen mentalt frisk bør føle seg komfortabel rundt andre. Selv om folk kanskje noen ganger føler felles sosiale følelser som sinne, sjalusi, eller kjærlighet, vil disse følelsene ikke overvelde en stabil person.

Søk etter evnen til å tilpasse seg nye situasjoner eller utfordrende problemer. Noen som tar skritt for å løse et problem i stedet for å klage på det eksemplifiserer en av karakteristikkene av psykisk friske mennesker.

Tenk på organisasjonen som en viktig ferdighet for psykisk helse. Denne type organisasjon refererer ikke til en pen og ryddig hjem, men til en ryddig liv. Noen som kan prioritere livets viktige oppgaver og oppnå dem før takle mindre viktige jobber viser en positiv egenskap.

Hør for latter. Noen som kan le av seg selv, eller finne humor i nesten alle situasjoner skildrer en viktig mental helse karakteristisk.

Kjennetegn på skolen Vold

Kjennetegn på skolen Vold


Skole vold omfatter alle skadelige eller aggressiv oppførsel som skjer på skolens eiendom. Mobbing, gjengen engasjement og fysiske altercations er noen eksempler på skolen vold, som alle kan forringes til mer alvorlige situasjoner som skyteepisoder og selvmord. Mens store hendelser som skolemassakre er sjeldne, de forårsake enorme smerter når de oppstår. Ved å lære å identifisere kjennetegn ved skolen vold, lærere, studenter og skole staber kan iverksette tiltak før å hindre økende vold.

Mobbing

Verbal aggresjon, også kjent som mobbing, er sterkt assosiert med skolen vold. Bortsett fra den emosjonelle skader det medfører, mobbing ofte fungerer som en forløper til fysisk vold. Erting, trusler og trusler om å skade seg selv eller andre bør alltid tas på alvor. Ifølge National Criminal Justice Reference Service, hadde mer enn tre fjerdedeler av skole skyttere tidligere truet eller forsøkt selvmord. Studenter kan bidra til å forhindre skolen vold ved å rapportere tilfeller av mobbing til myndighetene så snart de skjer.

Besittelse av våpen

Studenter som tar med våpen på skole eller annen grunn utgjør en alvorlig trussel mot skolen sikkerhet. Arbeidet med å få, forberede eller bruke våpen kan signalisere progresjon fra tomgang tanke til faktiske vold og bør behandles som et alvorlig lovbrudd. En plutselig, intens interesse for våpen som våpen eller bomber kan også indikere problemer og garanterer ekstra overvåking.

Gang Aktivitet

Gjenger er kriminelle organisasjoner som skape kaos på lokalsamfunn. Mens de er ofte assosiert med indre-by og urbane nabolag, gjenger er et utbredt problem i urbane og rurale lokalsamfunn over hele landet. Gjengmedlemmer ofte ha samme farge klær, bruker håndsignaler kjent som gjengen tegn og pryder personlige eiendeler eller offentlig eiendom med graffiti - ". Tagging" en praksis kjent som Drive-by shootings og andre former for gjengjeldelse rettet mot rivaliserende gjenger kan skade uskyldige tilskuere, noe som gjør gjengen engasjement en stor trussel mot skolen sikkerhet.

Psykiske lidelser

Psykiske lidelser og atferdsforstyrrelser er potensielle risikofaktorer for skolen vold. Tilstander som depresjon, schizofreni og bipolar lidelse årsaken følelsesmessig ustabilitet og forvrengte tankemønstre som kan øke sannsynligheten for voldelig oppførsel. Ulydighet, aggresjon, rus og hyppige raseriutbrudd er mulige symptomer på psykisk sykdom. Vanlige psykologiske screenings i skolen kan være nødvendig for å identifisere og behandle rammede studentene raskere.

Hva er tegn på Teenage psykiske problemer?

Hva er tegn på Teenage psykiske problemer?


Psykiske problemer er knyttet til genetikk eller miljø man er omgitt med. Dette betyr at årsaken til psykiske lidelser er et resultat av en traumatisk opplevelse eller at noen var rett og slett født med en viss sykdom. I tenåringer, kan det være vanskelig å skille en mental svikt med hormonene som kommer sammen med puberteten. Hvis de ikke blir behandlet, kan de forårsake antisosial atferd, konflikt i hjemmet og svikt i skolen. Det er mange kjennetegn for ulike psykiske problemer. Men det er noen få som de fleste lidelser ser ut til å ha felles.

Ekstreme følelser

Ofte funnet i tenåringer med psykiske lidelser er drastiske følelser. Ekstrem følsomhet fører til sinne, tristhet, frykt og ekstrem bekymring med de fysiske utseende. Noen følelser som innebærer noen form for negativitet er tatt til drastiske tiltak med en tenåring som lider av psykiske problemer.

Svingninger i Behavior

En av de mest åpenbare tegn på et problem er den drastiske dropping av karakterer på skolen. Neste ville være endringer i renter. Sovevaner vil være annerledes, samt matvaner og manglende ønske om å sosialisere. Ting som tenåringen en gang likte vil nå bli kastet til side i likegyldighet. Latskap og, i noen tilfeller vil snakk om selvmord forekomme. Drastiske predicaments kan innebære å høre merkelige stemmer i individer tankene. De tror kanskje at de hører faktiske stemmene da, i virkeligheten, er det alt i hodet.

Paranoia

Ekstrem angst, uro og manglende evne til å sitte stille er også vanlig. Dette kommer fra frykten for at noe ille vil skje, eller at de vil komme i alvorlig trøbbel. Merkelige endringer i rutinen som et konstant behov for rensing og vask ting kan også forekomme. Også, utføre utbedrings oppgaver gjentagelser er et tegn på en personlighetsforstyrrelse grunnet paranoia. Om natten, en forlengelse av de merkelige søvnmønster er uforklarlige, tilbakevendende mareritt.

Forårsaker farlige situasjoner

Ute av karakter aktivitet som forårsaker skade på seg selv og andre vil oppstå i et tilfelle av psykisk sykdom. Dreven vaner som overspising eller under spising er en av de forventede resultatene. Man kan også trene til et punkt der han eller hun er aldri fornøyd, uansett hvor tynn de blir. Til slutt, surring ut i vold mot dem som elsker dem er den mest åpenbare bevis på psykisk sykdom.

Kjennetegn på en god Support Group

Kjennetegn på en god Support Group


Hendelser kan skje i livet ditt som kan la deg følelsen håpløs og alene. Du kan miste en kjær, utvikle en sykdom, en avhengighet, en mental tilstand, eller du kan gå gjennom en traumatiserende hendelse. Når disse livs forandre hendelser oppstår, trenger du ikke å gå gjennom dem alene fordi det er mest sannsynlig en støttegruppe allerede på plass for å tjene ditt behov.

Hva støtte grupper er

Støtte grupper er en gruppe mennesker som møtes for å utveksle informasjon, gi hverandre med emosjonell støtte og lære nye strategier for å håndtere det som er i fokus i støttegruppen. Støttegrupper eksisterer for å støtte mennesker overfor mange utfordringer blant annet økonomisk planlegging, slåss avhengighet, sørgende tap, slåss sykdommer og leve med funksjonshemninger. Også, støttegrupper hjelpe folk som har gått gjennom en lignende traumatisk hendelse. For eksempel kan krigsveteraner har en støttegruppe for å håndtere traumer av krigen. Grupper kan møtes ukentlig eller månedlig og kjøre for en bestemt periode eller på ubestemt tid. Støttegrupper møtes i mange forskjellige typer steder, inkludert sykehus, steder for tilbedelse, biblioteker, samfunnet bygninger og enkeltes hjem. Det er til og med støtte grupper som møtes via telefon eller online. Noen grupper har et tyngre fokus på emosjonell peer støtte og empati, mens andre grupper har et fokus på å utveksle informasjon.

God støtte gruppeleder Kjennetegn

I noen tilfeller, en profesjonell (for eksempel, et stoff rådgiveren kan føre en avhengighet støtte gruppen) vil lede en støttegruppe og i andre tilfeller kan gruppen ha mer av et peer-to-peer fokus og en tilrettelegger vil lede gruppen . Ifølge National Alliance på psykiske lidelser (NAMI), en god gruppeleder vet å engasjere deltakerne og teller gruppen motstand. Lederen bør vite hvordan å la gruppen til å følge sin egen kurs og ikke dominere retning av diskusjonen. Lederen bør også følge reglene i gruppen og oppfordre andre til å gjøre det samme. Lederen bør være noen med erfaring eller kompetanse med situasjonen slik at de kan gi strategier for å forebygge håpløshet og negativitet når de oppstår. En god gruppeleder vil være kjent med offentlige og private ressurser som kan være nyttig for deltakerne og være i stand til å henvise dem til disse ressursene når det trengs.

Gode ​​Support Group Kjennetegn

Hva en person er ute etter i en støttegruppe kan variere, men det er egenskaper som er universelle for en god gruppe uansett hva motivasjonen til medlemmene er. En god støtte gruppen vil ha up-to-date og pålitelig informasjon tilgjengelig for medlemmer. Den vil ha jevnlige møter og en sterk taushetsplikt politikk. Gruppen bør ha et kontaktpunkt som reagerer raskt og pålitelig til forespørsler fra medlemmer. Gode ​​støtte grupper vil også ha kontakt med eksperter som omhandler formålet med gruppen.

Velge riktig Support Group

Når du velger en støttegruppe, vurdere hva trenger du prøver å oppfylle. Du ønsker informasjon fra en profesjonell eller et trygt sted å dele emosjonelt sensitive diskusjoner (peer rådgivning) gjør? Har gruppen omfatter bare medlemmer som deler din situasjon eller er familiemedlemmer som ikke deler din situasjon i gruppen? Foretrekker du en mindre eller større gruppe?

Bipolar lidelse Kjennetegn

Bipolar lidelse er en psykisk helse problem som vanligvis diagnostisert etter en person har hatt en rekke maniske episoder eller lengre episoder med depresjon. En manisk episode er når en person går umiddelbart fra ro til en unormalt forhøyet stemning og hyperaktivitet. Det finnes ulike typer av bipolar lidelse, og hvert har sine egne særtrekk.

Typer av bipolar lidelse

Det er fem forskjellige typer av bipolar lidelse. Bipolar 1 Bipolar 2, Cyclothymic, Blandet Bipolar, og Rapid-Cycling Bipolar.Each typen er likt til en viss grad, men bestemmes av nivåene av mani og episoder med depresjon. Hver type kan føre til dårlig dømmekraft, helseproblemer, familie problemer, og til og med selvmord hvis den ikke behandles.

Hvem kan få Bipolar lidelse?

Bipolar lidelse er vanligvis funnet hos unge voksne, men det blir stadig mer vanlig i amerikanske tenåringer og barn. Legene har ikke funnet noen spesifikk årsak. Mange personer diagnostisert med bipolar lidelse har oppdaget at andre medlemmer av sin familie har det, også. Det er ikke noe som kan forebygges eller kureres, men forskere jobber med å forbedre medisiner for å bidra til å lette noen av symptomene forbundet med denne lidelsen.

Kjennetegn

De fleste mennesker diagnostisert med bipolar lidelse har opplevd ett eller flere av følgende symptomer: hyperaktiv atferd, høy ego, impulsivitet, ekstrem tretthet, tristhet, endringer i appetitt, mangel på konsentrasjon, depresjon, sinne, voldelig atferd og selvmordsforsøk. Alt for ofte, tenåringer og barn har blitt stemplet som bråkmakere når de faktisk har bipolar lidelse.

Behandling av bipolar lidelse

Bipolar lidelse kan ikke kureres, men det finnes medisiner og terapi som vil bidra til å holde det under kontroll. En av de mest foreskrevne medikamenter er litium. De fleste trenger å stole på medisiner for resten av livet. Det er viktig å holde humørsvingninger stabilisert for å sikre helse og sikkerhet. Hvis du føler at medisinering og terapi ikke hjelper, bør du umiddelbart snakke med legen din slik at de kan justere din medisinering.

Riktig Diagnoser

Det er ikke alltid lett å avgjøre hvorvidt noen har bipolar lidelse. Det kan lett bli dekket opp av narkotika og alkohol. Det er også vanlig for en lege å misdiagnose Bipolar lidelse fordi narkotika og alkohol kan føre til forhøyede humørsvingninger og tilstander av depresjon. Barn har blitt feildiagnostisert med hyperaktivitet. Symptomene vil variere med hver enkelt, noe som gjør Bipolar lidelse spesielt vanskelig å diagnostisere. Det er viktig å ta godt vare på din oppførsel, slik at du kan mer effektivt informere legen din. Jo raskere den er behandlet, desto raskere vil du gjenvinne kontroll over livet ditt.

Hvordan å konfrontere en Primær overgriper

Hvordan å konfrontere en Primær overgriper


Det finnes mange forskjellige typer av misbruk og alle av dem kan være svært traumatisk for offeret. Om misbruket er verbal, fysisk eller seksuelt, kan misbruk føre til alvorlige psykiske problemer for dem som lider det. Angst, søvnløshet, mareritt og alkoholisme er alle hyppige bivirkninger for dem som har lidd av misbruk på et tidspunkt i livet. Konfrontere en overgriper kan være en svært vanskelig utfordring følelsesmessig, men det kan noen ganger gi en følelse av nedleggelse for offeret. Konfrontere en primær overgriper som må gjøres nøye.

Bruksanvisning

•  Bestem tid og sted. Mange misbrukere nyte følelsen av makt at overgrep gir, så du trenger for å ta kontroll over når og hvor konfrontasjonen finner sted. Hvis det er en bekymring for vold, møtes på et offentlig sted og har en venn med deg. Hvis det er et arbeidsmiljø, har en kollega eller veileder tilstede.

Øv på konfrontasjon før det skjer. Konfrontere en overgriper er stressende, og det er lett å glemme hva du ønsket å si i varmen for øyeblikket. Øv med en venn eller en terapeut videresending meldingen du ønsker å formidle. Fokuser på hva du vil si og hva du trenger for å uttrykke og ikke reaksjonen til overgriperen, som er usannsynlig å innrømme ha gjort noe galt.

Styr samtalen. Misbrukere ofte elsker følelsen av makt og overlegenhet, og som et resultat de kan prøve å snakke over deg og styre samtalen. Ikke tillat deg selv å bli avskåret og har en exit strategi hvis overgriperen nekter å tillate deg å snakke tankene dine. Hvis overgriperen fortsetter å prøve å snakke over deg, bare gå bort. Vær selvsikker og husk at du er der for å snakke ditt sinn og å konfrontere overgriperen, ikke for å høre på unnskyldninger eller ta mer misbruk.

Psykiske problemer i Teens

Psykiske problemer i Teens


Tenåringer kan føle stresset om alle typer saker som spenner fra familieproblemer til skole press og samlivs kamper. Mens mange av disse problemene kjennetegne ungdoms liv, til tider psykiske problemer kan overvelde dem. Problemer som depresjon, spiseforstyrrelser, rusmisbruk, schizofreni og ADHD eller hyperaktivitet kan kreve profesjonell hjelp. Flere behandlingstilbud kan løse eller forebygge psykiske problemer hos ungdom; tidlig intervensjon beviser vanligvis beviser mest effektive i disse tilfellene.

Omfang

Ifølge en 2007 rapport utgitt av rusmisbruk og psykiske helse Services Administration, 50 prosent av tenåringer fra alderen 12 og 17 søkt behandling for deprimert. Rundt 20 prosent av de som søker hjelp slet med selvmordstanker eller handlinger. Omtrent 18 prosent følte høye nivåer av angst, frykt eller spenning. Nesten 17 prosent slitt med sinne kontroll problemer, mens 10 prosent rapporterte spiseforstyrrelser.

Symptomer

Foreldre og bekymrede voksne kan slite med å fortelle forskjellen mellom normal ungdoms angst og symptomer på psykiske problemer. Mens omfanget og nivået på problemene bør tas opp på et sak-til-sak basis, kan symptomer inkluderer raseri, tilbaketrekking, irritabilitet, tristhet, dårlige karakterer, lav selvfølelse, endring av venner, rastløshet, tanker eller snakk om død og selvmord, håpløshet, aggresjon og mangel på fokus.

Resultater og effekter

Ungdoms psykiske problemer kan ha mer dyptgripende konsekvenser enn bare å lage din ungdoms synes gretten og mutt. Noen av disse inkluderer dårlig konsentrasjon, lav energi, problemer med skolearbeid, skulking, kjører hjemmefra og rusmisbruk. Mens tenåringer kan i utgangspunktet drikker eller bruker illegale rusmidler på grunn av gruppepress eller nysgjerrighet, kan rusmisbruk føre til et ekstra sett med problemer som vanskeliggjør behandling av enhver psykisk problem eller sykdom. Ytterligere effekter inkluderer dårlig selvverd, spiseforstyrrelser, hensynsløs atferd, selvskading og avhengighet til Internett, PC bruk eller videospill. I noen tilfeller, psykiske problemer føre til vold og selvmordstanker eller handlinger. For eksempel, skytterne på Columbine slet med psykiske problemer som til slutt kulminerte i skolen tragedie.

Løsninger

Foreldre og bekymrede voksne kan vise sin støtte på flere måter. Mens tenåringer liker ikke å bli avhørt, la tenåringen vet du støtte ham. Holde kommunikasjonslinjene åpne, også snakke om sine følelser. Lytt aktivt ved å gjøre øyekontakt og fokus på ham. Mens sette grenser er viktig, forbli rolig og avstå fra kritikk. Være forståelse for hennes smerte og validere hennes følelser. Stol på dine instinkter og forfølge profesjonell hjelp hvis tenåringen fortsetter i en nedadgående spiral.

Psykiske lidelser

Psykiske lidelser


The National Institutes of Health rapporterer at mer enn én av fire amerikanere lider av en diagnostiserbar psykisk helse lidelse i et gitt år, men bare om lag én av 17 vil oppleve en lidelse alvorlig nok til å kreve umiddelbar intervensjon eller pleie. Å vite hva som kjennetegner de mest vanlige psykiske lidelser vil hjelpe deg med å tyde hvis du eller noen du kjenner kan trenge hjelp.

Mood

Ifølge National Institutes of Health, nesten 21 millioner amerikanske voksne lider av stemningslidelser, som inkluderer former for depresjon og bipolar lidelse. Begge har en sterk tilknytning til selvmord.

Depresjon tar mange former som spenner fra mild og kortvarig til alvorlig og kronisk. Imidlertid er de fleste tilfeller av depresjon preget av en kombinasjon av vedvarende mørke følelser, håpløshet, mangel på glede og en følelse av hjelpeløshet i å forbedre din situasjon.

Bipolar lidelse lider erfaring sykluser av depresjon og mani, med maniske aktiviteter som overdreven gambling, shopping, eller narkotikabruk ofte være mer ødeleggende for de to.

ADHD

ADHD er en psykiske lidelser som ofte vil vise symptomer på et tidlig alder. Til tross for å være knyttet til barndom, ADHD påvirker også mer enn 4 prosent av voksne i et gitt år, ifølge National Institutes of Health. ADHD er preget av en kombinasjon av symptomer inkludert høye nivåer av impulsivitet, uoppmerksomhet og hyperaktivitet.

Angst

Angstlidelser er en av de vanligste formene for psykisk helse lidelse, som påvirker mer enn 40 millioner amerikanske voksne i siste anslag fra National Institutes of Health. Angstlidelser omfatter tvangslidelser, post-traumatisk stresslidelse, fobier, panikklidelse, generalisert angstlidelse og sosial angstlidelse.

Angstlidelser slå rot når kroppens naturlige reaksjon på stress --- angst --- blir irrasjonelt knyttet til dagligdagse situasjoner, noe som gjør det umulig å håndtere normale oppgaver på en konstruktiv måte.

Schizofreni

Schizofreni er den vanligste psykotisk lidelse, som berører mer enn 1 prosent, eller 2,4 millioner amerikanere i et gitt år, i henhold til de nyeste dataene fra National Institutes of Health. Tegn på denne psykiske lidelse er delt inn i positive og negative symptomer.

Positive symptomer er atferd og erfaringer som ikke forekommer hos personer uten schizofreni. Disse inkluderer hallusinasjoner (vanligvis auditive), vrangforestillinger, uorganisert tenkning, repetitive bevegelser og catatonia.

Negative symptomer, på den annen side, er bryter eller endringer i normal oppførsel som ofte ikke er så lett å identifisere, og kan føre til feildiagnose. Negative symptomer omfatter generelt en tilbaketrekning fra sosiale situasjoner, preget av å snakke litt; en manglende evne til å planlegge aktiviteter; eller neglisjere personlig pleie.

Autisme

Autisme er en av de vanligste alvorlige psykiske lidelser, og rammer ca 05:57 barn ut av hver 1000, med gutter fire ganger mer sannsynlig å bli diagnostisert enn jenter, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Felles kjennetegn ved autisme inkluderer vanskeligheter i sosial interaksjon, alle typer mellommenneskelig kommunikasjon, repeterende atferd og innskrenkede interesser.

Foreldre er ofte de første til å gjenkjenne tegn på autisme, som selv spedbarn kan vise autistiske atferd som for eksempel mangel på mellommenneskelig tilkobling, og utrolig smalt fokus. The Center for Disease Control rapporterer at median alder av diagnose er 4,5 til 5,5 år gammel, men at bekymringer over atferd er vanligvis lagt merke til rundt 3 år.

Alzheimers

Ifølge Alzheimers Association, er Alzheimers sykdom en psykisk helse lidelse som rammer opp til 5,3 millioner amerikanere i året, og er den vanligste formen for demens. I motsetning til de lidelser ovenfor, er Alzheimers dødelig i seg selv, og er den syvende største dødsårsaken i USA

Alzheimers er en progressiv sykdom, noe som betyr at det begynner med svært milde symptomer og blir verre over tid. De fleste Alzheimer-pasienter er over 65 år gammel, men det kan utvikle seg så tidlig som 30 år i sjeldne tilfeller. Tidlige stadier kan omfatte kortsiktige hukommelsesproblemer og problemer med organisering eller planlegging av aktiviteter. Senere stadier vanligvis ser store kognitive problemer og hukommelsestap, fysisk svakhet og totale avhengighet av omsorgspersoner.

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter


Kroniske ryggsmerter er et svært vanlig problem hos personer med varierende grad av fysisk aktivitet. Betegnelsen "kronisk" beskriver en situasjon som har vært konstant eller periodisk over en periode på måneder eller år. Enten det innebærer nakken, korsryggen eller thorax området, kan kroniske smerter dramatisk endre en persons liv. Dette er spesielt sant når nevropati er i roten av ryggsmerter.
.

Beskrivelse

Klinikere vanligvis beskrive to kategorier av kronisk smerte: nociseptive og nevropatiske smerter. De samme gruppene gjelder kroniske ryggsmerter. I en 2006 utgaven av "Current Medical Research & Meninger" journal, rapporterte forskerne at stimulering av spesifikke nociceptors --- eller smertereseptorer --- fører til nociceptive smerter. Smerte grunn nevropati, på den annen side, resulterer fra skade eller sykdom
av, nervevev verket. I neuropati, nerver funksjonssvikt og kan ikke lenger nøyaktig prosessere de signaler de mottar.

Spinalnerver

Nervene er i hovedsak cordlike bunter av axon fibre. Axoner er lange, rørformede strukturer som overfører signaler fra nerveceller. Spine Helse lege Peter Ullrich bemerker at 31 par nerver oppstå langs ryggsøylen, fra nakken til korsryggen. Nerver forlater ryggmargen ved et punkt kalt nerveroten, og sende mindre grener nevnte perifere nerver, til ulike områder av kroppen. Noen av de 31 parene av spinal nerver kan bli skadet, noe som fører til nevropatisk ryggsmerter.

Typer

Den "Current Medical Research and Opinion" journal Artikkelen påpeker ulike typer kroniske ryggsmerter på grunn av nevropati. For eksempel, det påpeker at lesjoner av smerte reseptor spirer i en degenerert ryggvirvel plate føre til lokal nevropatisk smerte. Komprimeringen av nerveroten, på den annen side, forårsaker mekaniske nevropatisk smerte rot. En tredje type, som kalles roten inflammatorisk nevropatisk smerte, forekommer som degenerative plater utløse inflammasjon langs ryggraden. Betennelse er normalt en defensiv reaksjon i kroppens immunsystem til skade, infeksjon eller irritasjon.

Årsaker

The Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease viser ulike mulige kilder til midlertidig eller permanent nerveskade: betennelser, traumer, giftstoffer, metabolske forstyrrelser, genetiske defekter og svulster. Men de vanligste identifiserbare årsaker til nevropatisk ryggsmerter er degenerative forhold og nerve komprimering. Spinal nerver kan komprimeres eller klemt av en glapp, herniated, sprukket eller svulmende plate, samt av bein sporer.

Kliniske funksjoner

Ifølge Spine Helse, pasienter vanligvis beskrive nevropatisk ryggsmerter så skarp, alvorlig, dyp, svie eller kaldt. I tillegg til den typiske vedvarende nummenhet eller prikking, den "Current Medical Research & Meninger" Journal bemerker at depresjon og søvnløshet ofte følger kroniske ryggsmerter. For det tredje kan banen over det berørte nerve forårsake nevropatisk ryggsmerter å stråle til armer, hender, ben eller føtter. Endelig Spine Universe inkluderer kronisk allodyni og hyperalgesi som kjennetegn funksjoner på nevropati. I allodyni, vanligvis smertefri stimuli, for eksempel laken eller lett berøring, produserer smerte ved kontakt. Hyperalgesi, på den annen side, viser til en økt følsomhet for normalt smertefulle stimuli.

Diagnose og behandling

Den diagnostiske prosessen for nevropatisk kroniske ryggplager omfatter en grundig pasientens historie og fysisk undersøkelse, så vel som avbildningsstudier og nerve tester. Vellykket behandling i stor grad avhenger av tidlig anerkjennelse og aggressiv behandling av nevropatisk smerte, sier "Spine Universe" lege Steven Richeimer. Behandlingen krever ofte en kombinasjon av alternativer, inkludert medisinske prosedyrer, for eksempel steroidinjeksjoner og kirurgi; psykologiske behandlingsformer, som for eksempel atferdsmodifisering og avslapningstrening; og fysisk rehabilitering. Spine Helse talsmenn spesielt aktive ryggsmerter øvelser og individualisert rehabiliteringsprogram for å redusere hyppighet, alvorlighetsgrad og varighet av episoder av kroniske ryggsmerter.

Forebygging

Skader, aldring, generell helsetilstand og livsstil påvirker risikoen for å utvikle kroniske ryggsmerter. Selv om fysisk trening bidrar til å forbedre og opprettholde god helse, kan feil type eller metoder øvelser plassere overdreven belastning på ryggraden og øke risikoen for ryggsmerter. Riktig teknikk og beskyttelse er derfor spesielt viktig når engasjerende i high-impact aktiviteter. For å bidra til å forhindre ryggsmerter, eMedicine Health anbefaler at slike low-impact aktiviteter som svømming, turgåing og sykling.

Slik Care for en psykisk utviklingshemmet barn

Slik Care for en psykisk utviklingshemmet barn


Psykisk utviklingshemning er en begrensning av en persons intellektuelle og fysiske evner og varierer fra alvorlig til mild. Konseptuelle ferdigheter som språk, sosiale ferdigheter som samhandling med andre og praktiske ferdigheter som egenomsorg mangler i folk som er klassifisert som mentalt tilbakestående. Barn som er merket som sådan trenger spesiell omsorg for å overvinne sosiale, intellektuelle og fysiske funksjonshemninger.

Slik Care for en psykisk utviklingshemmet barn

•  Vurdere i hvilken grad barnet er psykisk utviklingshemmet. Spør barnelege å henvise deg til en profesjonell som kan teste ditt barns IQ og alder forventninger til å se om han er mildt eller sterkt tilbakestående.

Utstyr deg med kunnskap om psykisk utviklingshemning. Finne ut årsakene til grader av utviklingshemning og hvordan takle og håndtere diagnosen.

Kontakt Tidlig Intervensjon i din kommune. Denne gruppen tilbyr ulike tjenester som er spesialisert for individuelle behov.

Arbeid tett med skoleverket. En mentalt tilbakestående barn trenger en læreplan tilpasset hans behov.

Oppsøke støtte grupper i samfunnet eller på nettet. Dele historier og tips med andre omsorgspersoner som en måte å håndtere og lære nye strategier.

Hint

  • Hvis psykisk utviklingshemmede barn har en språkutvikling funksjonshemming, prøv å bruke tegnspråk for å kommunisere.
  • Involver mentalt utfordret barn i fritidsaktiviteter for å styrke sosialt samspill med jevnaldrende.

Hvordan beskytte et barn fra psykisk mishandling

Hvordan beskytte et barn fra psykisk mishandling


Beskytte et barn fra psykisk mishandling kan ikke alltid være like enkelt som å ta dem bort fra overgriperen. Noen ganger overgriperen kan fortsatt komme til barnet og effekten deres sinn og tanker. Det er en god idé å hjelpe barnet ved å følge noen av disse forslagene for å beskytte et barn fra psykisk mishandling og smertefulle situasjoner.

Hvordan beskytte et barn fra psykisk mishandling

•  Ta barnet bort fra overgriperen. Hvis overgriperen påvirker barnet ved å sette negative tanker i hodet hennes eller å sette barnet ned, så ta barnet bort. Hindre barnet fra å se overgriperen som det vil bare skade henne for fremtiden.

Be barnet om overgriperen har sagt noe skadelig for ham eller om han har såret følelsene hans i noen form eller form. Noen ganger barna ikke vet at de blir mentalt misbrukt. Hvis de blir gjort narr av, sette ned eller stadig fortalt at de er verdiløse, så de lider psykisk mishandling.

Be om litt hjelp. Du må kanskje forsterke den positive tankeprosess tilbake til et barn. Negative kommentarer kan enkelt ta over et barns sinn når de er unge og lettpåvirkelige. Noen tillit øker grupper i samfunnet vil hjelpe barnet komme seg fra denne type misbruk.

Forsterk den negative tankeprosess ved stadig å si positive kommentarer til barnet. Fortell henne at hun er verdig, elskelig og vakker. Hvis hun kommer tilbake med en negativ kommentar, og deretter endre den rundt.

Snakk med overgriperen. Overgriperen er ikke hjelpe barnet ved å formidle negative tanker og slemme kommentarer. Forklar hvorfor det er skadelig, og hvordan det kan påvirke barnets utvikling til en voksen.

Kjennetegn på mentalt Utfordret barn

Psykisk utviklingshemning er en funksjonshemming preget av kognitive og adaptive forsinkelser. De vanligste årsakene til mental retardasjon inkluderer skjøre X syndrom, Down syndrom og føtalt alkoholsyndrom. Psykisk utviklingshemning er diagnostisert ved hjelp av en kombinasjon av intelligens testing og adaptiv atferd analyser. Dessverre, barn med psykisk utviklingshemning har ofte emosjonelle vansker som følge av deres kamper med dagliglivet og faglige begreper. Barn med psykisk utviklingshemming kan lære å utføre selvhjelpsferdigheter og noen akademiske ferdigheter, avhengig av alvorlighetsgraden av mental retardasjon stede.

Kognitive vansker

Barn med psykisk utviklingshemning har kognitive forsinkelser, som begrenser barnets evne til å lære akademiske ferdigheter. Disse forsinkelsene påvirker deres evne til å forstå begreper, bearbeide informasjon og løse problemer. Barn med psykisk utviklingshemming kan ha styrker og svakheter i ulike kognitive evner. Kognitive evner kan forbedres hvis foreldre og lærere gjenkjenne styrker til stede og instruere til de sterke.

Adaptive atferdsvansker

Adaptiv atferd omfatter de atferd som trengs for å ta vare på seg selv. Barn med psykisk utviklingshemming kan ha vansker med dagliglivets ferdigheter som selv fôring, toalettbesøk og dressing. Adaptiv atferd kan også omfatte språkkunnskaper. Barn med psykisk utviklingshemming kan ha vansker med å forstå hva som blir sagt til dem (reseptivt språk) og kan ha vansker uttrykker seg gjennom muntlig språk (ekspressive språk). I tillegg adaptiv atferd inkluderer de atferd som trengs for å hensiktsmessig samhandle sosialt. Barn med psykisk utviklingshemning har ofte vanskeligheter læring og utnytte sosiale regler. De kan ha problemer med klemmer fremmede, for eksempel. De kan ha vanskeligheter i samspill med søsken og andre barn.

Lav intelligenskvotient

Barn med psykisk utviklingshemming vanligvis har en intelligenskvotient under 70, med 85-115 blir gjennomsnittlig intelligenskvotient for alle mennesker. Score 50-69 indikerer mild mental retardasjon, score 35-49 indikerer moderat psykisk utviklingshemning, score 20-34 indikerer alvorlig psykisk utviklingshemning og scorer lavere enn 20 indikerer dyp mental retardasjon. Intelligenskvotient score kan fås gjennom verbale tester som Tony eller gjennom både verbale og ikke-verbale tester som WISC eller RIAS.

Emosjonelle egenskaper

Barn med psykisk utviklingshemning ofte erkjenner at de har vanskeligheter med oppgaver som andre finner lett. Denne forståelsen kan føre til frustrasjon, sinne og depresjon. Noen barn med psykisk utviklingshemning kan lide av angst. Disse barna kan handle ut på grunn av disse følelsene. De kan ha problemer med å uttrykke sine følelser og kan vise sine følelser på måter som nekter å spise eller sove for mye.

Psykisk utviklingshemning Klassifikasjoner

De barna som er mildt psykisk utviklingshemmede anses å være educable og kan være i stand til å oppnå opptil 6. klassetrinn. Personer som er moderat psykisk utviklingshemmet anses å være lærenem, som betyr at de kan lære å fullføre daglige levende ferdigheter. Men de vil trolig ikke være i stand til å forstå faglige begreper. De barna som er alvorlig eller dypt psykisk utviklingshemmede vil ofte kreve tilsyn og hjelp med dagliglivets ferdigheter for varigheten av sin levetid.

Psykiske problemer hos barn

Voksne er ikke de eneste som lider av psykiske problemer. Faktisk, mange psykiske problemer starter i løpet av barndommen. Ved å identifisere psykiske problemer tidlig, kan de beste former for behandling anvendes for å hindre eller redusere symptomer som forstyrrer hverdagen. Lærevansker, humørforstyrrelser og ADHD er noen psykiske problemer hos barn.

Lærevansker

Barn kan vise lærevansker i ung alder. En lærevansker er en mental svekkelse som begrenser et barns kognitive evne til å lære eller behandle informasjon. For eksempel kan dysleksi føre til et barn å misforstå ord fordi bokstavene er innarbeidet i hans sinn. Lytteprosess forstyrrelser kan gjøre det vanskelig for barn å forstå instruksjoner og visuelle signaler, til tross for at sunn hørsel eller syn. Dysgraphia er vansker forming tall, bokstaver eller figurer gjennom skriving. Nonverbal funksjonshemminger som mangel på romlige relasjoner eller organisere tanker kan også betraktes psykiske problemer. Nevrologer og utdanning spesialister kan bidra til å avgjøre hvorvidt et barn har lærevansker.

Mood Disorders

Barn, som voksne, kan også lider av stemningslidelser. Selv om det ikke er entall årsak for stemningslidelser, noen kan resultere fra triggere som en flytter til et nytt nabolag, tap av familiemedlem, eller konstant sykdom eller sykehusinnleggelse. Depresjon hos barn kan manifestere seg gjennom symptomer som underslo skyld og konstant negative selvfølelsen. Deprimerte barn kan også vise disinterest i samspill med andre barn som de vil jevnlig leke med. Major depresjon kan vare i to uker, mens mindre depresjon er en mildere form for depresjon som kan vare et år. Barn kan også lider av bipolar lidelse, som består av vekslende ekstremt høye og ekstremt lave stemninger med en periode med balanse i mellom. Ta kontakt med en mental helse profesjonell til å utvikle noen behandling planer som familieterapi eller medisiner.

Oppmerksomhet underskudd lidelser

En fremtredende diagnostisert psykiske problem hos barn er ADHD med hyperaktivitet eller ADHD. ADHD regnes som en nevrologisk lidelse som påvirker et barns evne til å opprettholde oppmerksomhet eller energinivå. Den er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen. Noen av de fysiske symptomene inkluderer økt rastløshet, manglende evne til å sitte stille, problemer svingete ned for å sove eller klatring på objekter som ikke er designet for klatring på for eksempel møbler eller tepper. Psykiske symptomer inkluderer problemer med å fokusere på arbeid og fullføre den, uoppmerksomhet, konstant glemsel, og lett distraksjon. Ifølge Family Doctor hjemmeside, er 4 til 12 prosent av barn berørt av ADHD.

Psykisk mishandling hos barn

Psykisk mishandling er også kjent som psykisk mishandling. Når dette er gjort til et barn, kan det føre til irreversibel skade som de vokser til voksne. Noen foreldre ikke skjønner hva mental eller følelsesmessige overgrep er, eller at de er enda på feil for slike overgrep. Emosjonelle og psykiske overgrep hos barn later et barn åpen for å bli overgripere selv, fordi barn er så lett påvirkelig i ung alder.

Ignorerer et barn

Ignorerer et barn er en form for psykisk mishandling. Et barn må ha kommunikasjon med omsorgsperson eller forelder. Hvis barnet ditt er å snakke med deg, må du lytte og få øyekontakt slik at hun vet at hun blir hørt. Å gjøre barnet føler seg som om de ikke er viktig nok til å lytte til eller varsel er psykisk mishandling. Det kan føre til psykiske problemer som barnet vokser. Barnet kan vokse til en voksen som viser samme type overgrep, eller de kan bli trukket tilbake fra sine jevnaldrende fordi de føler at de ikke er verdt tiden.

Isolering av et barn

Holde barnet fra andre barn eller voksne kan føre til en følelse av isolasjon. Barn trenger å være rundt andre barn og voksne. Tar bort friheten til å bevege seg rundt og delta i livet kan isolere et barn og føre til en frykt som kan holde med at barnet for livet. Å holde barnet fra en annen av foreldrene er en form for mental misbruk, så vel. Et barn som er isolert ikke oppleve vennskap og vil ha problemer med å danne seg egne relasjoner og vennskap som de vokser inn i voksenlivet.

Avvisning av et barn

Opptrer som om barnet ikke er god nok til å være rundt eller touch er en form for psykisk mishandling. Et barn kan bare vokse og nærer med menneskelig kontakt, som omfatter hensiktsmessig rørende og samspill med foreldre og søsken. Å gjøre et barn føler seg uønsket bare oppmuntrer barnet å vokse opp med følelsen verdiløs av noens kjærlighet eller respekt.

Verbal Abuse

Den verste typen psykisk mishandling at foreldre rettere er verbal mishandling. Noen foreldre tror at fordi de ikke er å treffe et barn de ikke misbruker barnet. Ringe barnet navn eller beskylder barnet for å være verdiløs eller ubrukelig er en form for verbal mishandling, som er psykisk mishandling. Fortelle et barn han er ubrukelig eller ikke bra for noe kan føre til et barn å ha liten eller ingen selvrespekt eller selvtillit verdt. Som et barn vokser, kunne hun behandle andre på samme måte, blir trukket tilbake fra livet eller bli en einstøing.

Terrorisert og forsømmes et barn

Å gjøre et barn redd for noe er misbruk. Forteller barnet at han vil bli slått hvis han ikke spiser maten hans, eller at han må slutte å tisse i sengen eller han blir nødt til å gå til legen kan terrorisere til et barn.
Likeledes, neglisjere et barn ved å la henne å klare seg selv er psykisk mishandling. Barn trenger veiledning for å utvikle mentalt og fysisk.

Unngå psykisk mishandling

Hvis du har et barn, behandle barnet med kjærlighet og forståelse. Atferdsproblemer bør tas opp på en rolig måte. Roping og kritisere er ikke måten å disiplinere et barn eller få dem til å lytte. Kompliment et barn når de gjør noe bra, eller for ingen grunn i det hele tatt. Hvis du føler at du kommer til å si eller gjøre noe som ikke er bra eller kunne sadden et barn, gå bort og ikke konfrontere situasjonen før du vet hvordan du skal håndtere det rasjonelt.