Digidexo.com

DIY kolloidalt sølv

DIY kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv anvendes mot bakterier og virus i kroppen, på legemet, og på harde overflater, slik som benkeplater. Når du kjøper kolloidalt sølv fra en forhandler, er du som regel trygg på å få konsistente mengder sølv i hver dråpe. Imidlertid er mengden av sølv avhengig av fremstillingsmåten og alder av preparatet. Hobby kan være kolloidalt sølv som vanligvis er konsistent for en brøkdel av kostnaden. Hvis du trenger å vite hvor mange ppm av sølv du har, kan du alltids sende en prøve til et uavhengig laboratorium.

Skaff Silver

Enhver sølv som er minst 0,99 prosent ren er akseptabelt å gjøre kolloidalt sølv. Silver av denne karakteren kommer i mange former og størrelser. Du kan bruke flate sølvelektroder, sølv wire, eller til og med en gammel, ren og rent sølv mynt. En av ekspertene i DIY kolloidalt sølv, sølv Medicine.org, anbefaler å bruke 14 gauge sølv wire nedsenket så langt som mulig, fordi det gir en renere kolloidalt sølv.

Sett opp Current

Det er to aksepterte måter å få strøm inn i sølv. For det første, ta deg en resirkulert, funksjonelt, strømkabel og strippe slutt ledninger. Fest krokodilleklemmer til de avisolerte ledningene, og klippet det sølv med krokodilleklemmer.

Den andre metoden krever flere 9 volts batterier. Du må nok 9 volts batterier for å generere mellom 0,7 og 20 milliampere av elektrisitet. Batteriene er koblet gjennom en krets til to ledninger med begge ender strippet. En ende av hver ledning er koblet til, til ett sett av batterier, og den andre ende er forbundet, gjennom krokodilleklemmer, til sølv.

Generator Setup

Fyll en glassbeholder til innenfor en tomme av toppen med destillert vann. Hvil en linjal, stick, spisepinne eller andre tynne tre element over toppen av glasset. Sett sølv i vannet og hvile ledningene gjøre alligator klipp hviler på veden. Klippene kan ikke røre vannet, eller hverandre. Sikre sølv ikke berører hverandre. Koble kretsen din, hvis du bruker batterier, eller hvis du bruker en strømledning, plugg den inn i veggen.

Timing

Se kolloidalt sølv generator nøye. Når du ser en bit av gul flytende mellom sølv ta notat av tiden. Dette vil ta mellom 15 og 30 minutter. La den gå i ytterligere fem minutter. Fjern den negative elektroden, vente i omtrent fem minutter og fjern deretter den positive elektroden.

Rengjør Silver

Koble sølv fra strømkilden umiddelbart etter hver bruk. Rengjør sølv godt mellom hvert parti av kolloidalt sølv. Det er best å bruke en nylon kratt. Skrubb sliver raskt, med lys, jevnt trykk. Butikken sølv i et beskyttet sted der det ikke vil bli utsatt for støt, vann, eller noe annet som kan skade den.