Digidexo.com

Stevia hvordan bruke planten

Hvordan bruke en Stevia Plant

Du kan ha et naturlig søtningsmiddel med helsemessige fordeler når du vokser stevia planter eller kjøpe dem fra helse-mat butikk. Stevia rebaudiana, som har opprinnelse i Sør-Amerika, er 30 ganger søtere enn sukker i sin naturlige, grønne bladform og 300 ganger søtere enn sukker i sin konsentrerte ekstrakt form, ifølge Kansas State University Research and Extension. Stevia planter vokser godt i tropisk klima utendørs, men kan også bli brakt innendørs om vinteren. Det er viktig å holde dem varme og fuktige. Plant stevia stiklinger i hevet senger for å unngå rot råtne. Stevia frø har fertilitetsproblemer, så bruk borekaks å dyrke planter. Stevia rebaudiana borekaks er best, som andre varianter av stevia ikke har samme sødme. Plasser stevia planter på en solrik vinduskarm og omsorg for dem som du ville potteplanter. Du kan bruke plantene dine på flere måter: å lage te, som søtstoffer i oppskrifter, for å avlaste hypertensjon, selv som en ansiktsmaske.

Hvordan bruke en Stevia Plant

•  Samle grener av stevia planter, binde dem ved hjelp av hyssing eller gummi band, og henge dem på et tørt og kjølig sted på kroker eller spiker. Bladene vil bli tørr og sprø etter ca en uke. Stripe tørre blader fra grenene, slipe stevia bladene ved hjelp av en kaffekvern eller en morter, og deretter lagre bladene i en dekket beholder, for eksempel en glasskrukke.

Bruk bakken stevia blader i stedet for sukker i mat oppskrifter. Ifølge Kansas State University Research and Extension, kan du erstatte 3/8 ts. tørr, jord-leaf stevia i 1 ss. av sukker, og du kan også bruke 2 ss. av bakke blad stevia til lik en kopp sukker. Dryss bakken stevia på din frokostblanding eller i din kaffe eller te som søtningsmiddel. The Food and Drug Administration godkjent stevia for bruk i USA som et søtningsmiddel som i 2008.

Spis stevia blader rett utenfor din stevia planter. Du kan også spise stevia bladene sammen med mynteblader for en godbit.

Gjør stevia te med friske eller løs, tørket stevia blader. Du kan også kjøpe tørkede stevia blader eller stevia teposer på helsekostbutikken. Noen påstår stevia hjelper til med fordøyelsen og lindrer magesyke når konsumert i te form.

Mix ¼ kopp bakken stevia blader med en kopp varmt vann i en glasskrukke for å lage din egen stevia flytende konsentrat. Jan London, forfatter av "Coconut retter, med Stevia," antyder du tillater bakken stevia og vann blandingen til å sitte i 24 til 48 timer, og deretter press løsningen gjennom ost klut. Hold flytende konsentrat nedkjølt.

6. Påfør stevia væske til ansiktet som en maske. Selv om det ennå ikke er støttet av vitenskapelige studier, kan stevia være i stand til å behandle for tidlig aldring, akne og andre hudproblemer. Gni noen dråper av den hel-leaf stevia flytende konsentrat på huden din, la den på i 30 til 60 minutter, og skyll av. Du kan også sette en dråpe på en kvise eller munn sår og la det tørke.

Bruk stevia planter trygt hvis du har diabetes. Stevia har en lav glykemisk indeks, noe som betyr at stevia utgivelser glukose sakte inn i blodet. Ifølge National Institutes of Health, en 1986 tre-dagers studie med 16 friske frivillige ved Universidade de Maringa i Brasil viste utdrag fra stevia blader betydelig redusert blodsukkernivået.

Bruk stevia hvis du har høyt blodtrykk. To langtidsstudier-en i året i lengde og de andre to år lang ved Massachusetts General Hospital i april 2010 avslørte stevia kan effektivt lavere blodtrykk, ifølge National Institutes of Health.

Hint

 • Hell litt av din hjemmelagde stevia flytende konsentrat inn en 1-oz. dropper flaske når du ønsker å bære noen med deg. Dette blir en praktisk måte å legge stevia i kaffe eller te når du er borte fra hjemmet.
 • Ta stevia for å hjelpe deg å miste vekt. Stevia har null kalorier og kan hjelpe deg å redusere sukker og fet mat cravings. Ta 10 til 15 dråper av hel-leaf stevia flytende konsentrat i vann 20 minutter før måltider.

Hvordan bruke johannesurt for Healing

St. Johna € ™ s surt (Hypericum perforatum), er også kjent under navnene Goat Weed, Hypericum og Klamath Weed. Planten vokser til 18 inches høy og har klynger av lyse gule blomster. Det stammer i Europa, men er vokser over hele verden. Det har fascinert herbalists så langt tilbake som antikkens Hellas da den ble brukt til å behandle menstruasjonssmerter og helbrede brannsår og sår. I løpet av middelalderen ble det antatt å rydde ut det onde og gi soldatene styrke under kampen. Dagens vitenskapelige studier har bekreftet at St. Johna € ™ s Wort har en rekke helsebringende egenskaper.

Bruksanvisning

Hvordan bruke johannesurt for Healing

•  Lag en hyggelig smaker te. Den tørkede urter kan gjøres om til en behagelig smaker te med alle de medisinske fordelene ved å legge to ts av tørket urt til en kopp kokende vann. La det bratt i ti minutter deretter press te og drikke mens varm. Du kan legge honning eller sukker til te for å blidgjøre den.

Bruk St. John Arbeid som en balsam. Johannesurt kan brukes i en balsam for å behandle små sår, brannsår og insektbitt. For å gjøre en beroligende balsam, ta 1oz av fersk St. Johna € ™ s Wort. Sett over vann i et vannbad. Legg en halvliter solsikkeolje. Dekk med lokk og la det småkoke i 2 timer, og fortsatte å opprettholde nivået på vannet. Avkjøl deretter press oljen i et sterilt glass.

For flere år siden tyske forskere begynte å bli begeistret for muligheten for å bruke St. Johna € ™ s Wort som et alternativ til den antidepressive Jarsin (ligner på Prozac). Siden den gang har tyske Commission E studert urten omfattende og bygget en sterk sak for bruken av St. Johna € ™ s Wort med stemningslidelse. En av de spesielt nyttige komponenter er en agent som heter hypericin. Hypericin er den kjemiske som produserer det røde dysen så rikelig i anlegget. Det kan også fremstilles syntetisk.

St. Johannesurt kapsler er tilgjengelige fra naturmedisinere. Den daglige dosen av St. Johna € ™ s wort for kapsler standardisert til å inneholde 0,3% hypericin på 300mg, er tre ganger per dag. For te er det to teskjeer urt i en kopp kokende vann, 3 ganger per dag.

Tips og advarsler

 • St. Johna € ™ s Surt bør ikke brukes sammen med:
 • Antidepressiva
 • P-piller
 • Cyclosporine, som blir brukt til å stoppe legemet avstøter transplanterte organer
 • Digoksin, noe som styrker hjertet muskler
 • Legemidler som brukes til å kontrollere HIV-infeksjon
 • Legemidler som brukes til å behandle kreft
 • Warfarin og relaterte antikoagulanter
 • Bivirkninger av johannesurt min inkluderer følsomhet for sollys, hodepine, kvalme, svimmelhet, angst og tørr munn.

Hvordan bruke Jernurt

Jernurt er også kjent som Enchanterâ € ™ s Plant, Herb of the Cross, Pigeon Grass, Simplerâ € ™ s Joy og Junoâ € ™ s Tears. Det er en flerårig urt som vokser 1-2 meter høye. Den foretrekker full sol, gjennomsnittlig til jordsmonn, men det er innfødt til Middelhavet; det er vokst gjennom tempererte Nord-Amerika. Selv om det er ganske kortvarig, gjør det selv-frø. Bladene og blomstertopper bør høstes som plantene blomstrer. Noen hybrider blir brukt som dekorative blomster. Den type Jernurt brukes i healing er Verbena officinalis.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Jernurt

Jernurt te gjør et utmerket middel for forkjølelse og feber. Det er mildt beroligende effekt bidrar til å roe chesty hoste og i svake infusjoner er det skånsom nok til å gi til barn. Det er også antatt å lindre luftveisinfeksjoner. Det klarner lunger og vil hjelpe til med utgivelsen av slim fra nese og hals.

Den tanniner som finnes i jernurt gjør det nyttig for behandling av blødende tenner og tannkjøtt. Hvis du er utsatt for disse symptomene eller lider av gingivitt, vil en varm infusjon av jernurt som munnvann lette disse symptomene.

Bruk jernurt te som en tonic. Dets aktive ingredienser er spesielt beroligende for nervøs spenning eller nervøs utmattelse. Disse egenskapene gjør det også en stor tonic for folk å komme seg en kronisk sykdom. Av de samme grunner kan det også være nyttig for å lindre søvnløshet.

Jernurt også bidrar til å hjelpe fordøyelsen, hjelpe til med absorpsjon av mat og hindre overdreven oppblåsthet eller indegestion. Sine bitre bestanddeler kan også lindre gastrointestinale smerter. Studier har vist at vervain kan også beskytte mot dannelse av nyrestein.

Som en salve, kan jernurt brukes til å behandle eksem, elveblest, væskende sår, små sår, brannsår, insektbitt og stikk.

Tips og advarsler

 • Ingen negative effekter av jernurt er rapportert. Ingen rapporter om kontraindikasjoner med andre medisiner er foreløpig kjent.
 • Det er ingen daglige doseanbefalinger tilgjengelige basert på strenge klinisk forskning. Herbalist anbefaler en daglig dose mellom 2-4mg infused i en halvliter kokende vann og lov til å steile i 10-15 minutter før han trykker.
 • Som et skjær, bør jernurt være 1: 1 i 40% alkohol, 5-10ml .Taken tre ganger på en dag.
 • Som en flytende ekstrakt, bør jernurt være 1: 1 i 25% alkohol, 2-4ml .Taken tre ganger på en dag.
 • Jernurt bør ikke brukes mens de er gravide eller ammende.

Hvordan bruke Echinacea

I dag er det en fornyet interesse for naturlige matvarer og botemidler. Mange av disse kan virke ny, men i virkeligheten har de eksistert i århundrer. En slik naturlig healer er planten kjent som Echinacea. Det er innfødt til Nord-Amerika og har blitt aktet av de innfødte amerikanere for sine helbredende krefter. Echinacea har mange anvendelser som er svært fordelaktig for menneskekroppen. & # XD; I dag, når vi er forkjølet, har vi en tendens til å ta det for gitt. Selv om vi føler ned rett elendig for et par dager vet vi at ganske snart vil vi være på bedringens vei. Men det var en gang at dette ikke var tilfelle. På begynnelsen av 1900-tallet influensavirus drept millioner. Selv om det i dag er det fortsatt ingen kur for forkjølelse, kan Echinacea være det nest beste. Echinacea kan gjøre to ting. Det kan hjelpe å flytte kaldt sammen mye raskere hvis du tar det som et middel. Hvis det tas regelmessig kan det faktisk hindre andre kaldt fra å komme videre.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Echinacea

•  Med mindre vi begrense oss til polstret celler, før eller senere vil vi få en slags kul eller skrape. Når brukt eksternt, kan Echinacea være svært effektive. Det fungerer som en naturlig antiseptisk som reduserte sjansen for infeksjon. Det hjelper også fremme helbredelse. Echinacea arbeider med våre egne hudceller hjelpe dem til å generere raskere. At bump, kutt eller skrape vil bli borte på et blunk med regelmessig bruk av Echinacea.

En annen av de mange bruk av Echinacea behandler difteri. Difteri starter som en vanlig forkjølelse, men kan føre til tap av motorisk kontroll bør det gå ubehandlet. Echinacea arbeider med kroppene eget immunsystem til å generere økt celleaktivitet. Dette hjelper kroppens immunsystem mye mer effektiv og i stand til å bekjempe sykdommer. Med hensyn til difteri, kombinerer Echinacea-ekstrakt med de organer egne celler. Dette hindrer cellene i å bryte ned og også beskytter dem mot fremmede inntrengere.

Echinacea er også svært effektive i behandling av psoriasis. Echinacea arbeider for å hjelpe huden celler regenerere. Det fungerer med kroppen din til å lage disse i en raskere takt enn hva som skjer på vanlig måte. Dette betyr at den gamle, tørr sprukken hud kan fjernes på et mye raskere tempo fordi nye huden er stadig gjort ,. Dette reduserer i sin tur kløe smerte og stivhet på grunn av de gamle hudlagene.

Tips og advarsler

 • De med plante allergier eller som lider av HIV / AIDS bør være forsiktig med Echinacea. Konsultere legen din først.

Hvordan bruke Valerian

Valerian er en flerårig urt som er innfødt til Nord-Amerika. Det er en blomstrende plante med klynger av røde eller hvite blomster som har en søt og litt sykelig duft. Gjennom historien vendelrot har blitt brukt som et mildt beroligende middel for å lindre symptomer på søvnløshet, angst og for mild smertelindring.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Valerian

•  Den medisinske delen av vendelrot planten er tørket rot. Den er tilgjengelig i root form, vanligvis bakken, kapsler, tabletter, tinkturer og flytende ekstrakter. En studie ved Middlesex Hospital, Connecticut, viste at vendelrot reduserer innsovning, som betyr at det kutter ned tiden det tar deg å sovne.

Bruk vendelrot som et mildt beroligende å lindre symptomer på søvnløshet ved å ta 150-300mg i tablettform (standard aktive ingrediensen 0,8 prosent valerenic acid), ca 45 minutter før du går til sengs. Det vil bidra til å lette deg gradvis inn i søvnen hvis den brukes hver kveld over en periode på 2-3 uker.

For å lage en te med vendelrot å produsere de samme sedative effekter, legge til 2-3 gram tørket rot til en kopp kokende vann. La det bratt i 10-15 minutter deretter press og drikk mens varm. Honning kan tilsettes for å forbedre smaken.

Bruk vendelrot skjær for å fremme avslappet søvn om natten eller å redusere følelser av angst på dagtid. Den anbefalte dosen av tinktur (1: 5) er 15-20 dråper i et glass vann.

Tips og advarsler

 • For å oppnå de beste resultatene fra vendelrot å redusere symptomer på søvnløshet og angst, bør du eliminere koffein og alkohol fra kostholdet ditt, da disse kan forstyrre søvnmønster mens du bruker den.
 • Hvis du finner du fortsatt døsig om morgenen etter bruk av vendelrot, redusere nattlige dose med halvparten.
 • Valerian bør ikke brukes sammen med benzodiazepiner (for eksempel xanax, valium, Halcion, Restoril og Dalmane), fordi det er terapeutisk handling involverer lignende receptor områder som disse medikamentene.
 • Valerian bør ikke kombineres med andre legemidler som kan gi døsighet som antihistaminer.
 • Valerian bør ikke brukes sammen med andre urter som har beroligende virkning som goldenseal, tysk kamille eller johannesurt.
 • Ikke bruk vendelrot hvis du har en leversykdom.
 • Bruken av vendelrot under graviditet og sykepleier har ikke blitt undersøkt klinisk og så bør unngås på disse tider.
 • Ikke bruk vendelrot hvis du kjører eller bruker tunge maskiner.
 • Valerian er ikke egnet for barn.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er preget av intense smerter i ulike "triggerpunkter" i hele kroppen. Det er ingen kjent årsak til fibromyalgi, men for noen mennesker, er tilstanden utløses av en bilulykke, ekstremt stress eller plutselig sykdom. Selv om det ikke er noen spesifikk test for å diagnostisere fibromyalgi, er lidelsen meget reell. Nyere forskning viser at fibromyalgipasienter føler smerte mer akutt; PET-skanner og MRI viser at personer med fibromyalgi har ulike mønstre av blodgjennomstrømningen i hjernen som respons på smerte eller berøring. Behandling av fibromyalgi kan være svært vanskelig, skjønt; for mange pasienter, tradisjonell vestlig medisin tilbyr svært lite hjelp. De fleste leger plassere Fibromyalgi pasienter på antidepressiva for å behandle smerte. Mens dette kan være nyttig for noen pasienter, mens andre opplever alvorlige søvnmangel og krever søvn hjelpemidler for å hjelpe kortslutte våkenhet / smerte syklus. Noen leger er å snu til mer naturlige tilnærminger i behandling av fibromyalgi, og L-theanine er ett av verktøyene. Les videre for å lære hvordan du bruker L-theanine for fibromyalgi smerter.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

•  Snakk med legen din om å ta L-theanine for fibromyalgi smerter før du begynner. L-theanine kan samhandle med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler du tar, så en konsultasjon med legen din er veldig viktig.

•  Gå til en lokal helse-mat butikk og snakke med en av de funksjonærer. Spør om deres tilførsel av L-theanine. Du ønsker å ta ren L-theanine, og ikke en blanding som inneholder L-theanine og andre stoffer.

Ta en kapsel av L-theanine før sengetid, med 8 oz. vann. L-theanine ikke bare har smertereduserende egenskaper, men også hjelper deg til å synke inn i restorative søvn. Bedre søvn settes til mindre smerte for folk flest. Øke dosen etter behov.

Drikk grønn te med jevne mellomrom i løpet av dagen. Grønn te har en liten mengde koffein i det (ca 20g per kopp) og inneholder L-theanine også. I mange kulturer, drikker 10, 20 eller flere kopper grønn te er vanlig, og grønn te er en immun booster.

Vær ekstra L-theanine i perioder med stress eller økt smerte - eller for kvinner, rundt menstruasjon. Den ekstra L-theanine vil hjelpe land opp kroppen og kjempe mot smertene.

Hint

 • Ikke ta mer enn anbefalt dose av L-theanine.

Hvordan bruke en materøret

Bruk en sonde for å gi medisiner eller næringsstoffer til en pasient som ikke er i stand ingest dem muntlig. Midlertidige materør løpe gjennom nesegangene og inn i halsen. Disse brukes vanligvis for fôring pasienter under kortsiktig sykehusbehandling. For utvidet bruk av medisiner i store doser eller fôring under behandling av oral eller hals komplikasjoner, er et rør implantert gjennom magen og ned i magen. En abdominal materør er kjent som perkutan endoskopisk gastrostomirøret, PEG rør eller G røret. Vedlikehold og overvåking er nødvendig for alle som bruker en G tube for fôring eller medisin.

Hvordan bruke en materøret

Hvordan bruke en materøret

Monitor snittet for infeksjon og lekkasje. Rød eller betent hud ved snittet er et tegn på infeksjon. En liten mengde av et gyldenbrunt farget fluid i nærheten av røret er akseptabelt. Enhver annen væskelekkasje indikerer feil funksjon av en materøret. Rådfør deg med lege hvis infeksjon eller lekkasje er mistenkt.

Kontroller rør for riktig plassering før hver bruk. G tube vil bli markert med en linje som viser like over av snittet. Røret er i bevegelse og kan løsne dersom linjen forsvinner eller stiger videre ut fra huden nivå. Se legen din umiddelbart for korrigering av fôring tube plassering. En andre operasjon for å sette inn i røret, kan være nødvendig dersom det kommer ut av snittet.

Skyll fôring rør jevnlig for å holde dem rene og unngå tilstopping. Bruk av en sprøyte fylt med vann for å spyle et materør før og etter dispensering av medisiner eller matvarer gjennom røret. Skyll med vann hver 8. time mellom bruker.

Tilsett flytende medisin eller mat gjennom ag tube. Bland matvarer og medisiner Ifølge leger instruksjoner. Åpne lokket som er festet til materøret. Slip forlengelsesrøret inn i åpningen og setter trakten på den andre enden. Hold trakten opp langt nok til å strekke forlengelsesrøret, uten å trekke mot det implanterte rør. Hell flytende medisin eller mat inn i trakten. Ikke overfyll forlengelsesrør og søl væske ut av trakten. La alle væsker til å renne inn i pasientens mage før du fjerner forlengelsesrør. Sett på lokket etter rødme G tube. Grundig vask forlengelsesrør og trakt med varmt såpevann.

Rengjør snitt og materøret med såpe og vann etter hver bruk. Fukt en ren vaskeklut med varmt vann og såpe for å forsiktig vaske rundt røret, snitt og nærliggende huden. Skyll vaskeklut med varmt vann og bruke den til å skylle området, klapp tørt med et rent håndkle.

Hvordan bruke SCDs på toppen av TED Hose

Hvordan bruke SCDs på toppen av TED Hose


Underekstremitetene ødem (hevelse) kan oppstå som en bivirkning av mange ulike medisinske tilstander. Dette ødem kan føre til en dyp venetrombose (DVT) som igjen kan bli en lungeemboli (blodpropp som reiser til lungene) som kan være dødelig. Sekvensielle Compression Devices (SCD) og TED slange (elastiske strømper) er to typer eksterne støtter som bidrar til å redusere ødem i nedre ekstremiteter (ben).

Hvordan bruke SCDs på toppen av TED Hose

TED Hose

•  Sett på TED slangen i stedet for sokker / strømper.

Trekk TED slange opp til sin fulle lengde. Hvis du tillater slangen til å rulle på toppen, kan de kuttes blodsirkulasjonen til dette området, og ytterligere ødem kan samle seg i dette området.

Bruk sko eller sokker med slitebanen når du har på deg TED slange og er ute av sengen. Dette vil redusere risikoen for å falle.

Hvordan bruke en sekvensiell Compression Device (SCD)

Pakk disponibel ermene rundt bena som instruert av helsepersonell og borrelås dem på plass.

Ligg på ryggen eller len deg tilbake i en stol. Prop beina opp på puter, ideelt sett få dem over nivået på hjertet ditt, slik at tyngdekraften til å bidra til å fjerne ødem fra bena.

Slå på SCD med parameterne som er foreskrevet av legen din.

Hint

 • Sekvensielle Compression enheter krever at du er sittende eller liggende under bruk. Som et resultat av mange mennesker finner det mer praktisk å bære TED slangen i løpet av dagen og bruke SCD mens du sover, eller i perioder med hvile. En pasient kan ha på TED slange mens du bruker en SCD, men hvorvidt dette skjer vil avhenge av din komfortnivå og legens spesifikke instruksjoner.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram


Med 34 prosent av amerikanerne som kvalifiserer som overvektige - og en annen 34 prosent kvalifiserende som overvektig - mange mennesker ønsker å vite om de er en sunn størrelse. Mens vekt er en faktor i å bestemme dette, et annet element som ikke bør overses er din høyde. Det er forskjellige høyde og vekt sammenligning diagrammer for voksne og barn, men begge tar de to målingene i betraktning.

Hvordan bruke en høyde og vekt diagram

Hvordan bruke en høyde og vekt Chart For Voksne

•  Søk på nettet etter en BMI (body mass index) diagram ved å skrive "BMI Chart" i søkemotoren. BMI bruker høyde og vekt til å beregne en rekke; dette nummeret kan fortelle deg om du er undervektig, på den ideelle vekten for din høyde, overvekt, eller fedme.

Bruk et målebånd for å måle høyden din i inches. Mange bord, inkludert en fra nasjonale hjerte lunge og blod Institute, avrunde høyde til nærmeste tomme. Du kan trenge en venn til å hjelpe måle deg.

Step på en skala for å finne ut vekten din i pounds. Igjen, kan du runde av vekten din til nærmeste pund.

Undersøk BMI tabellen funnet i referanse 2. For denne opplæringen, vil vi anta at vi leter etter BMI på en 5 fot 8 tommer (68 tommer) høy kvinne som veier 165 pounds.

Finn din høyde (for eksempel 68 inches) på venstre kolonnen lengst. Bruk fingeren til å tegne en linje horisontalt over diagrammet til du finner din vekt (for eksempel 165 pounds). Du kan ikke være i stand til å finne din eksakte vekt, så se etter det som passer best. I dette eksempelet, som ville være 164 pounds.

Spor fingeren oppover til øverste rad (skrevet med fet skrift). At antallet - for vårt eksempel, 25 - er din BMI.

Sammenlign din BMI med diagrammet som tilbys av nettstedet "Fuel The Mind." Du vil finne at en BMI på 25 faller inn i den lave utvalget av kategorien "overvekt".

Hvordan bruke en høyde og vekt oversikt for barn, småbarn og babyer

Søk på internett - eller be barnets lege - for en kopi av en pediatrisk vekstskjema. Vi skal bruke de som tilbys av Centers for Disease Control and Prevention.

Finn diagram som er passende for ditt barn. CDC deler på listene i flere kategorier, inkludert gutter - fødsel til 36 måneder, jenter - fødsel til 36 måneder, gutter - 2 til 20, og jenter - 2 til 20. For hensikten med denne opplæringen, vi ' ll antar vi leter etter informasjon på en 24 måneder gammel jente som veier 28 pounds og er 36 inches høy, så vi vil velge diagram som gir oss lengde-for-alder og vekt-for-alder prosentiler.

Mål barnets høyde (også kalt lengde på noen vekstkurver) ved hjelp av et målebånd. For spesielt små barn, kan det være lettest å få tak i denne målingen med barnet liggende på et flatt underlag. Runde målingen til nærmeste kvart tomme.

Har barnet ditt skritt inn på en skala for å få vekten hennes. Rundt målingen til nærmeste kvart pund.

Se diagrammet i Reference 5, levert av CDC. Finn ditt barns alder i måneder (for eksempel 24 måneder) øverst på siden. Nå finner sin høyde i inches (for eksempel 36 inches) i kolonnen til venstre på siden. Ved hjelp av fingeren, spore en linje til der de to målingene møtes. Se hvilke persentil etter dette punktet er nærmest; i dette tilfellet, er det nærmest 95-persentilen linjen (andre linjer 90th, 75th, 50th, 25th, 10th, og 5. percentil). Dette betyr at en 24 måneder gammel jente som er 36 inches høy er høyere enn 95 prosent av andre jenter på hennes alder.

Finn ditt barns vekt persentil ved å finne hennes alder (igjen 24 måneder for eksempel) på toppen av siden. Nå finner sin vekt i pounds (For eksempel, 28 pounds) i kolonnen til venstre på siden (vekt for barn £ 16 og oppover kan bli funnet på høyre side av siden). Bruk fingeren til å spore en linje til der de to målingene møtes, og for å se hvilken persentil etter dette punktet er nærmest. Ved hjelp av vårt eksempel tall, faller dette barnet mellom den 50. og 75. percentil, som betyr at hun er tyngre enn 50 til 75 prosent av andre jenter på hennes alder.

Hint

 • BMI diagrammer bør ikke brukes på barn; i stedet, bruke vekstkurver som de som brukes i § 2. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvordan babyer, småbarn og barn er økende i forhold til andre barn deres alder.
 • Unngå å bruke enten den voksne BMI diagram eller barnas høyde og vekt diagram som et diagnostisk verktøy. Ta informasjonen du finner fra listene til din eller barnets lege for videre evaluering og lege.

Hvordan bruke soyaprotein for å miste vekt

Soyaprotein er en plante avledet protein som er lavere fettinnhold enn de fleste animalske proteiner basert, men meget høy på næringsstoffer. Mange veganere og vegetarianere lever utelukkende på soya protein for å få mengden protein sine kroppens need.Replacing dyr baserte proteiner med soya "plantebaserte" proteiner kan spare deg gram fett og kalorier hver dag. I hver kjøtt basert oppskrift du kan lage mat, kan du nesten alltid erstatte med soya eller tofu.Soy rister kan gi protein du trenger for å få dagen startet. Tofu - grillet, bakt eller sauterte vil ta på smaken med hva noensinne du koker det med. De fleste kostholdseksperter anbefaler at du begynner i det små når det gjelder å endre kosthold. Dette sikrer at du holder deg med den nye dietten. Hvis du begynner å erstatte ett måltid om gangen med soya protein, vil du spare kalorier og fett, og vil komme nærmere dine vekt mål enn noensinne.

Hvordan bruke soyaprotein for å miste vekt

Hvordan bruke soyaprotein for å miste vekt

•  Begynn med sunn frokost med soya protein. Start dagen med en fylling soya shake. De fleste frokost soya shakes kan være blandet med frukt. Tilsetningen av frukt øker mengden av fiber og næringsstoffer vil komme i en dag. Protein av soya vil gi en langvarig energi du trenger for å komme deg gjennom til neste måltid. Mens noen mennesker finner spiser et karbohydrat basert frokost kan øke blodsukkeret og gjøre dem sulten i bare en time eller to, vil proteinet i soya shake avverge sult for mye lenger.

Få en lav fett, lav kalori proteinkilde på frokost ved scrambling myk tofu. Surr hakket løk, jalapenos og paprika i en stekepanne og tilsett myk tofu til mix. Legg en klype spisskummen og chili pulver og resultatene er en deilig Tex-Mex tofu scramble.

Forbered tofu natten før for en deilig lunsj neste dag. Marinere biter av tofu i lite fett eller fett gratis italiensk dressing over natten. Surr tofu i en stekepanne sprayet med non-stick spray til tofu er brunet. Fjern den varme tofu og legg på toppen av kald romanosalat pyntet med hakket tomat, skiver agurk, stekt rød paprika, fullkorns krutonger og lite fett italiensk dressing. Denne salaten er fylling, frisk og sunn.

Lag en middag pakket med soya protein effekt med bare litt forberedelse. Forvarm utendørs grill til middels høy. Skjær tofu i firkanter og marinere i barbecue saus i ca fem minutter. Plasser på indirekte varme og grill ca to minutter på hver side eller til grill merker dannes. Skiver squash, løk og squash kan grilles på samme tid. Serve grillen grillet tofu og grønnsaker med litt dampet brun ris og du har et lavt fettinnhold, sunn middag.

Hint

 • Frysing tofu og tining å lage mat vil gi en tettere, chewier smaker tofu. Noen sier konsistensen er mer som kjøtt etter frysing.
 • Rådfør deg med legen din før du starter en diett.

Hvordan bruke PGX

PGX er forkortet merkenavn for PolyGlycopleX. Dette tillegget er sammensatt av vannløselige polysakkarider, og når det tas før måltider, støtter det redusert karbohydrat absorpsjon. Resultatet er en redusert appetitt og vedlikehold av friske blod sukker.

Hvordan bruke PGX

Hvordan bruke PGX

•  Ta 1-2 PGX kapsler eller 2,5 gram pulver 5-10 minutter før et måltid. Dette er den første startdose. Noen mennesker vil finne at en økning er ikke nødvendig.

øke dosen hver 2 til 3 dager hvis det ikke er en nedgang i porsjonstørrelse eller cravings mellom måltidene. Når den ønskede del kontroll og redusert suget er oppnådd, opprettholde det dosering. Den anbefalte dosering er 6 kapsler eller 5 gram pulver.

Drikk minst åtte gram vann hver gang PGX er tatt. PGX absorberer vann, og dette er årsaken til at en fyldigere følelse oppnås med mindre mat.

Hint

 • Å drikke nok vann er viktig når du tar PGX fordi dette er hvordan mindre porsjoner er oppnådd.
 • PGX ikke øke metabolismen eller inneholder sentralstimulerende midler. Resultatene er oppnådd gjennom del kontroll og vedlikehold av blodsukkernivået.

Hvordan bruke et steroid nesespray under en kald

Nasal steroid spray (kortikosteroid spray) brukes vanligvis til å behandle høysnue (allergisk rhinitt) og vasomoter rhinitt (ikke-allergisk rhinitt). Symptomene på en kald kan produsere det samme betennelser i nesegangene, kan så nasal steroid spray være en effektiv behandling for å redusere betennelse grunnet en forkjølelsesvirus. Et utvalg av merkevarer av nasal steroid spray inkluderer flutikason (Flonase), Mometasone (Nasonex), flunisolide (Nasarel), triamcinolon (Nasacort AQ), beklometason (Beconase AQ), ciclesonid (Omnaris) og budesonid (Rhinocort Aqua).

Hvordan bruke et steroid nesespray under en kald

Hvordan bruke en nasal steroid Spray for en kald

En kan bruke nasal steroid spray under en kald for å lindre inflammasjon forårsaket av en kald eller fra en sinus-infeksjon som et resultat av en kald. Hvis du har kalde symptomer som går ubehandlede, kroniske eller tilbakevendende bihulebetennelse kan forekomme. Du kan finne lindring fra å bruke en nasal steroid spray. Den anti-inflammatoriske virkning avlaste lunger som oppstår som et resultat av en kald eller bihulebetennelse.

Begynn å bruke en steroid nesespray tidlig i kulden for å unngå kødannelse og blokkeringer i nesegangene som kan føre til en bihulebetennelse. Inhalerte nasale steroider redusere vev hevelse og hindre din lomme passasjer fra å bli blokkert, slik at bakterier til basseng og forårsaker en bihulebetennelse.

Bruk nasal steroid spray under en kald regelmessig; en eller to ganger om dagen i en uke eller mer for å få fullt utbytte av medisinen. Betennelse tar tid å løse, så det er viktig at du holder deg til din foreskrevne behandlingsplan ved bruk av inhalerte nasale steroider. Nasal steroid spray kan brukes enten alene eller sammen med antihistaminer og decongestants.

Riste nasal steroid spray container; blåser nesen og rydde ut slim fra nesegangene. Deretter lukker det ene neseboret og mens du setter inn nasal applikatoren inn i det andre neseboret, pust inn spray gjennom nesen etter å ha trykket på applikatoren for å frigjøre medisin. Gjenta fremgangsmåten i det andre neseboret. Pass på å spraye antall spray legen anbefaler, og bruke medisiner for hele lengden av tid foreskrevet av legen din.

Hvordan bruke Progest

Progest vil bli foreskrevet til deg av legen din hvis hun føler at du har en alvorlig ubalanse i mengden av progesteron i kroppen din. Det finnes flere former for dette stoffet, og din dosering og administrasjon metoden vil være basert på dine spesifikke behov. Sørg for å snakke med legen din om å ta Progest, og løse eventuelle spørsmål du har til ham. Progesteron kosttilskudd som Progest kan bare bli tatt for et par dager om gangen for å supplere naturlig progesteron som produseres av kroppen under menstruasjonssyklusen. (Se Resource.)

Hvordan bruke Progest

Hvordan bruke Progest Intramuskulær (injeksjoner)

•  Les informasjonen gitt til deg av legen din om hvilke dager i løpet av syklusen du må ta Progest.

Rengjør et injeksjonssted som er over en stor muskel med isopropanol. Legen din eller en sykepleier vil trolig gi deg de første injisert doser av Progest, men etter det, kan du være i stand til å administrere det hjemme. (Se referanse 1.)

•  Undersøk Progest væske for eventuelle urenheter før injisere det. Hvis du ser noen, satt av dosen og ta en annen. Informer legen din om den skjemt dose. (Se referanse 1.)

Fyll en sprøyte med hele innholdet i doseringsflaske. Dette trinnet er ikke nødvendig hvis Progest injeksjon doser er gitt i forhåndsfylte sprøyter. (Se referanse 1.)

Injiser Progest inn i en stor muskel gjennom huden du rengjøres med alkohol. Endre dette injeksjonsstedet hver dag slik at du ikke setter medisinen inn i samme muskel daglig. Gjenta trinn 2 til 5 som anvist av legen din for seks til åtte dager. (Se referanse 1.)

Hvordan bruke Progest Cream

Mål opp ca 1/4 ts. av Progest krem. (Se referanse 2.)

•  Gni kremen inn i huden til den er absorbert. Velg ett av følgende områder: bryst, indre armer, mage, eller innsiden av lårene. Endre dette stedet regelmessig. (Se referanse 2.)

Påfør to ganger om dagen i løpet av de to siste ukene av menstruasjonssyklusen. Når du begynner å blø, telle 14 dager, og deretter bruke 1/4 ts. Progest to ganger hver dag i en hel uke. Den følgende uken, øke mengden av Progest brukes til 1.4 til 1.2 ts. to ganger om dagen. Når du begynner å blø igjen, slutte å bruke Progest krem. (Se referanse 2.)

Gjenta trinn 1 til 3 månedlig. (Se referanse 2.)

Hvordan bruke Progest Pill

Ta en Progest 50 pille med et fullt glass vann om morgenen, med start på dag 15 i syklusen. Dette vil være omtrent en uke etter at du har sluttet å blø i løpet av menstruasjonssyklusen. (Se referanse 3.)

Ta en ekstra pille av Progest 50 på kvelden. (Se referanse 3.)

Gjenta trinn 1 til 2 daglig til du begynner å blø igjen. Dette signaliserer at du har startet din syklus på dag 1, og du må slutte å ta Progest. (Se referanse 3.)

Hint

 • Fortell andre medisinske fagfolk du besøker at du tar Progest før har noen tester eller prosedyrer, eller blir foreskrevet andre legemidler.
 • Se etter nye helseproblemer som kan være bivirkninger, og fortelle legen din om dem umiddelbart. (Se Resource.)

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat


I motsetning til det mange tror, ​​spot-trening bestemte områder, for eksempel magen, er ikke teknisk mulig, ifølge American Council on Exercise. Du vil se en nedgang i kroppsfett nivåer bare gjennom trening og brenne flere kalorier enn du tar inn. Den beste tilnærmingen til å bruke motstand band til å eliminere magen fett er en integrert, full-body workout. Det vil hjelpe deg å bygge muskler og brenne fett.

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band å miste vekt

•  Lag en liste over mål og finne grunner til at du ønsker å eliminere magen fett. Noen vanlige årsaker kan være å se bedre, forbedre den generelle helsen, eller bekjempe en sykdom. Det er viktig å starte med "hvorfor" og deretter flytte sammen til "hvordan" delen. Når du har identifisert dine mål, så vil du ønsker å skrive noen spesifikke, målbare mål ned på papiret. Et eksempel på dette ville være, "miste 10 pounds innen mai."

Start endre spisevaner. Maten du spiser er kanskje viktigere enn hvor mye trening du får. Tenk på det slik: du kan brenne ca 500 kalorier jogging i en time, men det kan bare ta 15 minutter å konsumere et måltid som har 1000 eller mer kalorier. Ifølge Mayo Clinic, bør du spise en diett rik på frukt og grønnsaker, hele korn, sunne oljer som nøtter og olivenolje, og magre proteiner. Unngå mat med høyt sukker, salt, mettet fett og trans fett.

Kick-start din treningsprogram. Motstand band tilbyr en unik måte å trene, men de bør ikke være den eneste løsningen. Lag en øvelse plan som inkluderer to dager med kardiovaskulær trening og to dager med motstand band trening hver uke.

innlemme to dager igjen av høy intensitet kardiovaskulær trening i ukentlig rutine. Dette inkluderer ting som løping, svømming, sykling, ved hjelp av elliptisk maskin, spille basketball, spille tennis, og så videre. Plukk en aktivitet du liker å gjøre. Forplikte seg til det et par ganger i uken, med hver økt varer mellom 45 minutter til en time. Når du får din condition nivå opp og og øke stoffskiftet, så vil du være klar til å flytte sammen til motstand band.

Bruk motstand band til å fokusere på treningen for hele kroppen. Gjøre øvelser som knebøy, skulderpress og rader.
For å utføre en knebøy, hold begge håndtakene i hendene og tråkke på midten av bandet. Knebøy ned og utføre så mange reps som du kan.
For å utføre en skulderpress, stå på huk og stakk begge armene opp. For å utføre en rad, tråkke på bandet, og trekk begge håndterer opp mot deg mens du er bøyd over.
Velg seks til sju øvelser, og gjøre dem etter hverandre. Gjenta denne syklusen tre ganger; det er din første motstandsbånd trening. Gjør dette to ganger i uken, og deretter flytte sammen til mage trekk for å bidra til å bygge mage muskler.

Det er mange motstand band øvelser du kan gjøre for å målrette magen området, men du bør fokusere på fire av dem: knase, stående vri, sittende vri, og veden chopper.
Bruk Motstandsbånd for å gjøre en krisen som følger: feste på midten av båndet til en døråpning eller solid underlag. Legg deg ned på ryggen, vender bort fra døren og ta tak i begge håndtakene. Bruk magemusklene til å løfte kroppen opp og klem magemusklene på toppen. Senk deg selv og gjenta 15 til 20 ganger.
For å utføre den sittende vri, loop bandet rundt endene av føttene og vri fra side til side.
For å utføre den stående vri, legge bandet til et nivå objekt og vri fra side til side. For å utføre tre chopper, fest den ene enden av båndet til en høy og solid objekt og "hakke" nedover på den ene siden for 10 reps, deretter skifte side og gjøre 10 reps.
Har alle tre sett av hver av disse øvelsene to ganger per uke, og du vil begynne å bygge muskler i magen området. Kombiner dette med de andre motstand band øvelser og cardio øvelser, og du kan redusere mage fett.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk (hypertensjon) rammer mer enn 10 millioner amerikanere, og det skyldes først og fremst av hva vi spiser. Visste du at det er matvarer som kan senke blodtrykket i stedet for å heve den? Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

•  Spis selleri. Selleri kan brukes i en rekke forskjellige deilige oppskrifter inkludert kalkun stuffing og selv i salater. Visste du at selleri kan også brukes i behandling av hypertensjon? Ved bruk i laboratoriestudier, ble selleri vist seg å redusere høyt blodtrykk i lab mus. Det anbefales at du spiser minst 4 selleristilker per dag (som skal spises rå eller kokt i din favoritt måltid) for å redusere høyt blodtrykk.

•  Spis hvitløk. Når vi hører hvitløk, er det første som vanligvis kommer stinky pust. Tenker du noen gang på at hvitløk kan hjelpe deg med hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer? I en rekke lab studier gjort, ble det vist at personer med hypertensjon ble gitt ett fedd hvitløk per dag i 10-12 uker, og det diastoliske nummeret i sitt blodtrykk lesing sammen med deres kolesterol ble senket. Det anbefales at du spiser minst ett fedd hvitløk per dag (du kan koke det med dine vanlige retter, salater og i suppe) for å administrere hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer.

Vurdere en safran regime. Ofte brukt på arabisk matlaging, inneholder safran en kjemisk kalt crocetin som har vist seg svært nyttig i å senke høyt blodtrykk. Du kan bruke safran i matlaging, eller du kan blande den med te når du er brygget det. Det anbefales at du spiser minst 1-3 safran decoctions eller 1-2 ts av knust safran lagt til måltid hver dag. Du bør shoppe rundt etter den laveste prisen mulig for safran fordi det er svært kostbart.

Hint

 • Sørg for å holde blodtrykket under kontroll fordi hvis du ikke gjør det, vil det føre til mer alvorlige hjerte-og karproblemer.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Betablokkere reduserer nerveimpulsene til hjertet og blodårene. Dette gjør at hjertet slår langsommere og med mindre kraft. Blodtrykket synker og hjertet arbeider mindre hardt. Senke blodtrykket bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du bruker betablokker for å senke blodtrykket.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke betablokker å senke blodtrykket

Planlegge en avtale med legen din dersom du tror du migh har høyt blodtrykk. Symptomer på høyt blodtrykk kan omfatte: Svimmelhet, tretthet, lav arbeidstoleranse, kvalme, tetthet, trykk eller smerte i brystet eller armene, og en konsekvent blodtrykk lesing av 140/90 eller større eller en blodtrykksmåling gående høyere enn din baseline blodtrykk

Få en resept fra legen din hvis du er diagnostisert med høyt blodtrykk. Det finnes mange forskjellige typer betablokkere. Mengden av medisin som du må ta, kan variere. Resept for betablokkere kan inneholde: Atenolol (Tenormin), Betaxolol (Kerlone), Bisoprolol / hydroklortiazid (Ziac), Bisoprolol (Zebeta), Metoprolol (Lopressor, Toprol XL), nadolol (Corgard) og Propranolol (Inderal) for å nevne noen . Sørg for å fylle resept så snart som mulig. Dette vil bidra til å redusere graden av symptomene oppleves av høyt blodtrykk.

Snakk med legen din om din medisinske historie før du begynner å bruke betablokkere. Risikoen ved å ta medisinen må veies opp mot fordelene. Du bør snakke med legen din hvis du bestemmer deg for å ta en beta-blocker: La legen vite om du har allergi mot mat eller fargestoffer fordi betablokkere kan gjøre dine allergiske reaksjoner verre. Du bør også la legen vite om du tenker på å bli gravid, hvis du er gravid, eller du ammer barnet ditt. Legen må også vite om du er over 60, har hjertesykdom eller dårlig sirkulasjon til hender eller føtter, har en langsom hjerterytme (bradykardi) eller hjerteblokk, eller har astma. Betablokkere kan gjøre disse forholdene verre.

Les etiketten på resept flasken. Så snart du får din resept, sørg for at det er ditt navn på etiketten, og at medisinen navn og dosering er riktig. Sørg for å lese hele etiketten hver gang før du tar noen av pillene.

Følg instruksjonene nøye som anvist av legen din. Når du tar noen medisiner, som betablokkere, anbefales det å drikke et glass vann med pillene dine.

Ta medisinen på samme tid hver dag. Tar betablokkere på samme tid hver dag hjelper deg å utvikle en rutine som kan være lett husket, samt opprettholde et jevnt nivå av medisinen i kroppen din.

planlegge regelmessige kontroller med legen din for å evaluere effekten av medisinen og høyt blodtrykk.

Hint

 • Betablokkere er et godt førstevalg for høyt blodtrykk behandling hos personer med angstlidelser.
 • Kombinere en lav dose vanndrivende med en betablokker medisin kan forsterke medisinens blodtrykkssenkende effekter uten å forårsake andre bivirkninger.
 • Det er viktig å ta høyt blodtrykk medisiner daglig som forskrevet.
 • Husk å ta medisiner. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Ikke ta betablokker hvis det har gått mer enn 12 timer siden du gikk glipp av siste dose. Vent og ta neste dose til vanlig tid.

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness


Lei av ditt treningsprogram? Prøv hooping din vei inn i en mindre midje, forbedret kardiovaskulær helse og bare en vanlig bedre humør med en sportsbil hoop.This "ny og forbedret" versjon av en hula hoop er en 3 pund kule som er laget av skum-polstret plast. Sports hoop avbildet snaps fra hverandre slik at du kan selv ta den med deg for en reise workout.Here er en fem-trinns primer på hvordan du bruker sports bøyle for moro og fitness.

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

•  Kjøp en sports hoop nettet eller fra en sportsbutikk (ca $ 30). Monter rammen ved snapping hver 12 "seksjonen sammen. Dette vil bare ta noen få minutter.

Når bøyle er montert, stå med knærne litt bøyd om skulder lengde fra hverandre. Plasser bøyle rundt livet og gripe begge sider med hendene.

Nå svinge rammen til den ene siden og begynne å vugger frem og tilbake i en sidelengs bevegelse. Bruk hoftene å holde bøylen går. Denne delen er mye lettere hvis du hører på musikk på samme tid fordi du kan hoop i rytme til beat.

Hvis bøylen faller til gulvet først, ikke bli motløs. Plukk den opp og starte på nytt. Husk å holde bøylen ut rett foran deg; ikke la det dypper ned mot bakken eller peke opp til taket.

Få hoftene roterer, fange rytmen og holde den opp for bare 1-3 minutter om dagen i begynnelsen. Sports hoop er mye tyngre enn en vanlig hula hoop, og du vil føle krefter involvert i å holde det gående. Gradvis arbeide opp til 10 minutter av hooping en eller to ganger om dagen for merkbare resultater i midjen din.

Hint

 • Prøv å stå med en fot litt foran den andre når du begynner å bøyle. Distribuere vekten på denne måten kan gjøre det lettere å fange rytmen og bøyle for lengre perioder av gangen.

Hvordan bruke Alli Diet Program

Hvordan bruke Alli Diet Program


Er du klar til å miste de overskytende pounds, som er sakte snikende opp i løpet av de siste årene? Med så mange diett programmer på markedet i dag, finne en som fungerer med en sunn livsstil er hva folk flest er ute etter. Den Alli diett programmet er ikke en diett pille som vil kurve dine krav, i stedet det bidrar til å hindre kroppen din fra å absorbere noe av fettet du spiser med dine daglige måltider. Selv om det ikke er idiotsikker, ikke Alli programmet ikke å være vanskelig å bruke, med et lite utdanning og ved å følge en sunn livsstil du kan oppnå vekttap mål som du har i tankene for din kropp stil og form .

Hvordan bruke Alli Diet Program

Hvordan bruke Alli diett programmet.

•  Gå til en masse butikk og kjøpe Alli diett startpakke.

Kjøp sunn mat fra matbutikk å bidra til å sikre et godt hopp start til kosthold.

Før du spiser ditt første måltid med Alli, sørg for å følge instruksjonene på hvor mange piller å ta.

Sørg for å trene i minst 30 minutter hver dag.

Bruk en gratis online slanking tjeneste som myalli.com eller Sparkpeople.com å spore maten, vekttap og din trening fremgang.

Spor framgangen på datamaskinen ved å opprette et Excel-regneark som vil holde styr på når du tok pillene dine sist.

Nyt å miste vekt på en sunn og trygg måte.

Hint

 • Hvis du har et abonnement på Alli online, kan du spore din fremgang og kaloriinntaket.
 • Fordi online system mat sporing for Alli kan bare nås fra en produktkode, fri diett og mat sporing nettsteder som Sparkpeople kan være en enkel måte å holde styr på vekttap og sunne matvaner.
 • Hvis du ikke har tilgang til Excel eller en datamaskin, kan du bruke et annet regneark eller en bærbar PC og papir.
 • Oppsøk lege før du starter Alli diett programmet.
 • Bare ta produsentene anbefalte dosering for din vekt rekkevidde.
 • Dette produktet kan forårsake forstyrrelser i mage-tarm opprørt, før kroppen er vant til Alli, sørg for å se hvilke matvarer kan føre til at du har en plutselig avføring eller flytende gass.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Sauna belter er spioneringen som enheter som hjelper deg å miste vekt og inches av dine mål. Mens det er ingen vitenskapelige data for å bevise riktigheten av disse påstandene, mange mennesker har tilbudt anekdotiske bevis og påstander mot effektiviteten av enhetene. Det er viktig å forstå nøyaktig hvordan du skal bruke en badstue enheten fordi feil bruk kan føre til helseproblemer.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Hvordan bruke en Sauna Belt

•  Plasser badstuen beltet sikkert rundt et passende område av kroppen; dette kan være mage, midje eller hofter. Beltet er festet med borrelås og kan justeres for kos og komfort. Spenn beltet sikkert slik at det ikke er noen bretter eller folder, men ikke stripe det for hardt.

•  Sett temperaturen i badstuen til maksimum eller så nær det maksimale som kan stå for de første fem minutter. Deretter reduseres den til en temperaturinnstilling mer behagelig. Sauna belter varme opp raskt, så vær forberedt på maksimal innstilling til å være litt ubehagelig og redusere innstillingen etter fem minutter.

Kontroller kroppen din til å se at du produserer svette, hvis du ikke er det, har du redusert temperaturen for mye. Stå opp og, hvis mulig, flytte rundt i stedet for å sitte å brenne flere kalorier. Ha på sauna belte i 45 minutter. Håndkle deg tørr - hvis du gjorde det riktig, bør du være soaking i svette - og vente minst 15 minutter før du bader, eller engang å ha en kald drink.

Bruk en T-skjorte hvis du har sensitiv hud fordi sauna belte kan forårsake hudirritasjon eller i noen tilfeller til og med brannskader. Ikke overforbruk badstuen beltet og sørg for å vente en tilstrekkelig periode mellom bruker, slik at huden din tilbake til normal farge og temperatur. Kontroller at temperaturregulatoren er slått av etter hver bruk.

Hint

 • En sauna belte vil være til ingen nytte med mindre ledsaget av sunt kosthold og mosjon.
 • Bær ikke sauna belte i mer enn 45 til 50 minutter om gangen.

Hvordan bruke Nitrat Liquids

Nitrater dilate arteriene som fører til hjertet og øke blodstrømmen, redusere smerte forårsaket av angina og samlet redusere arbeidsbelastningen til den hjertemuskelen. Per definisjon disse kjemikaliene forebygge og lindre symptomene på angina. Nitrater er tilgjengelig i ulike former, inkludert piller, patcher og væsker. Bruk av flytende eller tåke nitrater er anbefalt for akutt lindring av angina angrep for dem som lider av koronar hjertesykdom.

Hvordan bruke Nitrat Liquids

Hvordan bruke Nitrat Liquids

Først bare bruke disse medikamentene under streng omsorg og retning av en medisinsk faglig. Misbruk av reseptbelagte medisiner kan føre til sykdom, skade eller død.

Ved første tegn på et angina angrep, administrere 2 til 3 utmålte spray av flytende nitrat på eller under tungen. En spray kan gjentas hvert 5. minutt etter behov. Etter dosering, er det anbefalt at pasienten forbli i en hvilende eller sittende stilling. Ikke spytte ut medisin eller skylle munnen i 10 minutter etter administrering av tåke.

Bruk kun maksimalt 3 målte spray i en 15 minutters periode. Dersom smertene vedvarer etter 3 spray, iverksette tiltak for å søke rask legehjelp.

Vanlige bivirkninger til bruk av flytende nitrater er hodepine, utslett, kvalme, svimmelhet eller svakhet. Også, noen tar flytende nitrater bør unngå å ta medisiner som er klassifisert som PDE5-hemmere som Viagra, Cialis eller Levitra.

Hint

 • Sørg for å snakke med din lege og apotek for å sikre flytende nitrater ikke forstyrre andre medisiner du nå tar.
 • Flytende nitrater kan også administreres i IV-form, i et sykehus, når en pasient har lidd av et hjerteinfarkt.