Digidexo.com

follikulitt selsun

Follikulitt Hjem Behandlinger

Folliculitis er en tilstand der hårrøttene i hele kroppen kan bli infisert som et resultat av et virus, og håret i folliklene faller ut. Tilstanden vises først røde og hvite kviser på huden rundt hårsekken. I ekstreme tilfeller av follikulitt, kan huden bli redd eller permanent hår tap kan føre til. De mer ekstreme tilfeller kan kreve reseptbelagte medisiner, men mildere tilfeller kan behandles med hjem rettsmidler.

Hjem Behandlinger

Vask det infiserte område med en sterk antiseptisk såpe for å fjerne døde hudceller. Påfør varm komprimerer av 1/4 kopp eddik og 1/4 kopp vann til hårsekkene for å lindre kløen og holde infeksjonen sprer seg. Påfør medisinert pulver som Gold Bond Triple Action Medicated Pulver eller Ammens Medicated Powder til det berørte området for å holde folliklene tørr og hjelpe til med kløe.

Tips for å lette Folliculitis Skin Tilstand

Ikke barbere det berørte området som et nick eller kutt kan spre smitte. Unngå iført tettsittende klær, da dette vil føre til ytterligere irritasjon i hårsekkene. Ikke del håndklær; tilstanden kan overføres fra en person til en annen gjennom infiserte hudceller. Ikke bruk kremer eller kosmetikk på follikulitt som disse tette porene og forårsake folliklene å bli smittet.

Søke medisinsk behandling

I ekstreme tilfeller av follikulitt hårsekkene kan bli infisert, blir rødt, hovent og veldig smertefullt og feber kan utvikle seg. Konsultere en hudlege, som kan foreskrive en antibiotika for å stoppe spredningen av infeksjonen, som hvis den forblir ubehandlet, kan føre til permanent hårtap.

Follikulitt hos barn

Follikulitt hos barn


Follikulitt er en infeksjon i follicles av håret og er spesielt vanlig hos barn i ansiktet, rygg, bein og hodebunnen. Bakterien som Staphylococcus forårsaker infeksjonen når den blir fanget i hårsekken.

Årsaker hos barn

Barn er mer utsatt for follikulitt fordi foreldrene ikke kan rydde svett klær etter bruk, slik at bakterier å vokse på klær og infisere hårsekkene gjennom kutt eller riper på huden, eller fra friksjon forårsaket av klær. Spedbarn er også utsatt for follikulitt siden de har en mindre avansert immunsystem.

Symptomer

Follikulitt hos barn vil vanligvis forårsake kløe, utslett eller smertefulle røde pus-fylt støt over huden. Alvorlige tilfeller kan utvikle seg til en dyp-hud tilstand som kalles appelsinhud, som er mer smertefullt og kan føre til tretthet, feber og frysninger.

Behandling

Å behandle follikulitt hos barn, kan såpe med antibakterielle egenskaper brukes, samt hydrokortison brukt over den røde utslett for beroligende. Barn bør alltid ta en dusj etter bading i offentlige bassenger eller badestamper. Barneklær bør også være litt løstsittende å unngå friksjon som kan irritere hårsekkene. De fleste milde tilfeller vil klare seg på egenhånd.

Typer

Det er ikke-infeksiøs type follikulitt, og fire typer av infeksiøs follikulitt hos barn som er forårsaket av bakterier, parasitter, sopp og virus. Barn kan få bakteriell follikulitt fra forurenset svømmebasseng eller boblebad lettere enn voksne, fordi de har en tendens til å bo i vannet lenger.

Komplikasjoner

Det kan være komplikasjoner til follikulitt hos barn hvis tilstanden ikke responderer på behandling eller er forårsaket av Staph. Det kan fort utvikle seg til en byll, som kan kreve antibiotika eller lancing hos lege. Staph kan også føre til impetigo, et sviende tilstand hos barn som oppstår rundt munnen eller nesen. Dette kan også kreve antibiotika eller en hudkrem.

Hvordan bruke Selsun blå for Solflekker

Hvordan bruke Selsun blå for Solflekker


Områder av huden som vises lysere eller mørkere fra soleksponering omtales som solflekker. Det finnes to typer av solflekker. Lentigines er sol-indusert fregner forårsaket av overdreven eksponering for UV lys. Mens tinea versicolor er en sopp der en mørkere person vil ha lys hud patcher, mens en lettere skinned person vil oppleve mørk hud patches.Selenium sulfid, selges under handelsnavnet Selsun Blå, kan hjelpe med tinea versicolor.

Bruksanvisning

•  Påfør Selsun Blå til det berørte området av huden. Unngå kontakt med øyne eller kjønnsorganene.

Skum ved hjelp av små mengder av varmt vann.

La Selsun Blå på huden i ti minutter, med mindre beskjed om noe annet av en lege.

Skyll huden med varmt vann, betaler oppmerksomhet til hudfolder, som de fant i albuene eller under brystene.

Vask hendene skikkelig etter hver bruk.

Gjenta søknader daglig i to uker, eller som foreskrevet.

Tips og advarsler

 • Sjekk med en lege eller hudlege før du bruker.
 • Må ikke brukes på barn under to år.
 • Bruk aldri mer enn anbefalt dose.
 • Rist flasken godt før bruk.
 • Fjern eventuelle smykker før bruk.
 • Hvis noen tegn til utslett, hevelse, problemer med å puste eller svimmelhet oppstår, søke medisinsk hjelp på en gang.

Slik Spot Follikulitt Symptomer

Leger ofte stønne når en pasient kommer inn klager på hudirritasjon. Finne årsaken til utslett kan være vanskelig, og behandle dem er ofte et spørsmål om prøving og feiling. Follikulitt kan være spesielt tøft fordi det kan forveksles med en matallergi. Follikulitt er en infeksjon i hårsekkene. Alle deler av kroppen med hår er utsatt for follikulitt - hodebunn, armer, bryst, hake, you name it. Når follikkelen blir tett det kan skape et kløende, brennende utslett som kan vare i flere uker. Det kan begynne i patcher, en kløende flekk på armen, og deretter litt rødhet på låret. Et utbrudd av follikulitt kan se ut som spredte giften eføy eller en sever utbrudd av akne. Hårsekken kan bli så irritert at det blir fylt med puss. Spør deg selv følgende spørsmål. Hvis du sier "ja" til noen av dem, har du kanskje follikulitt.

Bruksanvisning

•  Har du brukt tid i en badestamp eller spa nylig? Dessverre, kan badestamper være en varm seng av bakteriell aktivitet. Når badevannet ikke er riktig klorerte, kan stafylokokkbakterier infisere porene. Rød, pus fylt støt kan vises rundt håret sjakter.

Har du slitt stramme klær? Når huden ikke får puste og naturlig rense seg selv, kan svette og kroppsoljer bygge opp i hårsekken. Når pore er tilstoppet det kan være vanskelig å rense ut. En ubehagelig utslett kan utvikle seg, spesielt på lår og lyske.

Gjør du bruke sminke eller arbeide i et tåkete miljø? Follikulitt i ansiktet kan oppstå når porene er tilstoppet av sminke. Også yrker som krever at man arbeider i et røykfylt, støvete eller fet fylte området er langt mer sannsynlig å oppleve follikulitt symptomer.

Har du et svekket immunsystem? Sopp kan angripe folk med undertrykt immunsystem forårsaker en follikulitt utbrudd.

Tips og advarsler

 • Follikulitt kan behandles med aktuelle antibiotika og kremer. For dypere infeksjoner, kan leger foreskrive oral antibiotika. Hvis disse behandlingene ikke virker, kan laser hårfjerning være svaret. Laserbehandling deadens hårsekken slik at det ikke lenger kan bli infisert.

Herbal Follikulitt Cures

Follikulitt er en irriterende hud tilstand forårsaket av bakterier som kan oppstå over hele kroppen. Ulike medisinske behandlinger kan være i stand til å stanse problemet, men hvis du er på jakt etter naturlige måter å bekjempe din tilstand, det er naturmidler som kan forårsake færre bivirkninger enn sine medisinske kolleger.

Hva er Folliculitis?

Follikulitt er en betennelse i hårsekkene som kan oppstå hvor som helst på huden. Hårsekkene kan bli irritert fra klær friksjon, et insektbitt, barbering, eller en rekke andre katalysatorer. Folliklene blir så infisert med bakterier staphyloccoccus aureus. Staphylococcus aureus er et sfærisk bakterie som er funnet i nesen, og på huden til mange mennesker. Det er en vanlig årsak til infeksjon, og det kan tilpasse seg til å bli resistente mot mange antibiotika. Det kan føre til utslett, kviser, kløe i huden og genitale lesjoner. Andre mulige årsaker til tilstanden er bakterier, sopp, nedsatt immunforsvar og overforbruk av antibiotika.

Tradisjonell behandling

Follikulitt og dens vanskelig bakteriell årsak er ofte behandles på en av tre måter. Du kan bruke en aktuell antiseptisk som jod og hydrogen peroxide å forsøke å drepe bakterier og helbrede utslett. Dette er ikke effektivt i alle tilfeller med mindre det er ledsaget av et kurs av en intern bakterier fighter. Resept salver med antibiotika neomycin eller mupirocin også kan brukes for å angripe infeksjonen. Dersom follikulitt er motstandsdyktig mot de kremer, kan en penicillinase-resistente penicillin anvendes for å overvinne en tøff tilfelle av tilstanden. Problemet med antibiotika er at de kan skape sterkere bakterier som er resistente mot medisinen, og kan spre seg og forårsake andre sykdommer. Det er denne avl av sterkere bakterier som har forårsaket mange til å lete etter alternative naturmidler.

Herbal Treatment

En kopp te laget av urten kinesiske rabarbra har vist seg å helbrede follikulitt og å drepe staphyloccucus belastning. Kaprifol anlegget kan også være nyttig i kampen mot de follikulitt-bakterier. Det kan tas som en urte avkok ved å kombinere 15 gram tørkede honeysuckle blomster med 600 milliliter vann. En annen vanlig blomstrende plante, krysantemum, er blitt brukt til å forbedre tilstoppede arterier, hodepine, og for å drepe både Staphylococcus og Streptococcus stammer av bakterier. Ta en urte infusjon av 5 gram blomster per 200 milliliter vann å behandle bakterier internt.

Eteriske oljer

En veldig vanlig urte antiseptisk behandling er tea tree olje. Dette midlet har potente anti-sopp og antibakterielle egenskaper, og det kan brukes direkte til det problematisk område. Både det fordampede essensielle olje av sitron og en oppløsning av oljen som kan drepe av en stamme av Staphylococcus sammen med flere andre typer bakterier. Denne olje er et velkjent antiseptisk og det er en meget høy kill sats når det gjelder alle typer av bakterier som blir neddykket i den for en forlenget tidsperiode.

Advarsler

Ikke ta flere doser av urter enn det som er anbefalt av en lisensiert herbalist eller legen din. Urtemedisiner kan forårsake allergiske reaksjoner eller interaksjoner med medisiner som du tar. Konsultere legen din før du legger urter til rutine.

Follikulitt Soppinfeksjon

Follikulitt er betennelse i en eller flere av hårsekkene på huden din. Det finnes en rekke kilder for betennelsen som definerer follikulitt, inkludert sopp tinea barbae.

Årsak

Follikulitt oppstår når hårsekkene på huden din bli skadet på grunn av friksjon fra barbering eller stramme klær, overdreven svetting, hudutslett som dermatitt, skader, kirurgiske sår og bruk av plaster. Etter skaden, blir huden din utsatt for infeksjoner fra tinea barbae.

Symptomer

Symptomer på sopp follikulitt inkluderer kløende hvite støt med rødhet på huden rundt området. Hvis tilstanden er alvorlig, kan humper fylles med væske og være ledsaget av hovne lymfeknuter og feber, ifølge Mayo Clinic.

Funksjoner

Fungal follikulitt er mest vanlig i området hvor en mann vokser skjegg, men det kan oppstå andre steder på kroppen også.

Behandling

Den vanligste behandlingen for sopp follikulitt er reseptbelagte muntlig soppdrepende medisiner som ketokonazol, itrakonazol eller flukonazol, melder New Zealand Dermatologisk Society.

Prognose

Fungal follikulitt vanligvis klarner opp med behandling, men kan komme tilbake i fremtiden, melder det amerikanske National Library of Medicine.

Upper Arm Follikulitt Behandlinger

Upper Arm Follikulitt Behandlinger


Folliculitis resultater fra betente og infiserte hårsekker. Det kan skje på ulike deler av kroppen, inkludert de øvre armer. Det ligner hvite ledet kviser som vanligvis klør. Behandlingen innebærer vanligvis enkel egenomsorg, men mer alvorlige tilfeller kan kreve medisinsk behandling.

Lindrende Itch

Påfør en lett fuktig varm vaskeklut til armen. Bruk over-the-counter kremer som inneholder havregryn eller hydrokortison.

Forebygging av infeksjon

Bruk antibakterielle såper og kremer på armen din. Tørk armen etter vask.

Unngå Irritasjon

Hvis du barberer armene, avstå inntil follikulitt klarner opp. Ikke ha topper som passer tett rundt armen.

Naturlige behandlinger

Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler følgende, spesielt hvis du får follikulitt til faste tidspunkt. Supplement med GLA, en fettsyre bra for sunn hud; kilder inkluderer nattlysolje, solbær olje og borage olje. Ta 500 mg av ditt valgte supplement to ganger om dagen. Han antyder også hypnoterapi; se etter en utøver erfaring i behandling av hudlidelser.

Når å se din lege

Hvis armen er fortsatt preget etter flere dager, bør du oppsøke lege. Du kan kreve medisinering. Legen din må undersøke armen for å avgjøre hvilken type follculitis. Du må kanskje aktuell eller oral antibiotika eller soppdrepende midler blant andre.

Follikulitt og Hot Tubs

Follikulitt og Hot Tubs


Hvert hår på menneskekroppen vokser ut av en pose som kalles en follikkel. Badestamp follikulitt eller utslett (vitenskapelig navn: pseudomonas follikulitt) oppstår når bakterier Pseudomonas aeruginosa går inn i en hårsekken og forårsaker betennelse eller infeksjon. Pseudomonas stamme av bakterier er spesielt utbredt i badestamper laget av tre, spesielt de uten tett regulert klor og syre nivåer.

Årsak

Badestamper oppmuntre Pseudomonas aeruginosa bakterievekst ved å tilby en varm, våt miljø. Den varme temperaturen og turbulens skapt av badestamp jets forstyrre desinfiserende kjemikalier i vannet, noe som får dem til å bryte ned raskere. Det varme vannet som gjør en god, lang suge så innbydende er ansvarlig for å åpne dine hårsekken porene, noe som gjør det lettere for P. aeruginosa bakterier for å få innpass. Eventuelle kutt, skrubbsår eller skadet hud vil også øke risikoen for infeksjon.

Symptomer

Badestamp follikulitt symptomer flere timer til to dager etter eksponering for Pseudomonas bakterier og inkluderer en humpete rødt utslett som klør. Det humper kan bli solid, mørk rød, hevet knuter. Det humper kan også fylle med pus rundt hårsekken. Områdene som dekkes av en badedrakt kan ha de verste symptomer, som drakten holder P. aeruginosa bakterier er i kontakt med huden lengre enn udekkede områder.

Diagnose

I de fleste tilfeller av hot tub utslett, kan legen din diagnostisere follikulitt ved å se på de berørte områdene og snakke med deg om dine siste aktiviteter. Hvis det oppstår behovet for videre diagnose, vil en kultur av puss fra infiserte hårsekker tas og testes for Pseudomonas aeruginosa.

Behandling

De fleste tilfeller av hot tub folliculitis ikke krever noen form for behandling, og vil klare seg på egen hånd i løpet av få dager, men over-the-counter antipruritic (anti-klø) medisinen kan bli anbefalt å kontrollere kløe. For alvorlige tilfeller vil legen forskrive antibiotika for å rydde opp infeksjonen.

Risiko

Noen risiko er forbundet med badestamp utslett, da huden tilstanden vanligvis klarner opp raskt på egen hånd og ikke generelt la noen arr. Imidlertid er det en fare for at en eller flere av de infiserte follikler som danner en abscess, eller en lokalisert samling av puss omgitt av inflammasjon. En lege bør kontaktes umiddelbart dersom en abscess er til stede, som behandling vil være nødvendig.

Advarsel

Selv oftest forårsaket av forurensede badestamper, kan pseudomonas follikulitt være forårsaket av svømmebassenger, innsjøer eller noen annen kilde til rekreasjon vann. Holder seg til hensiktsmessige forebyggende skritt etter en dag med moro i noen form for vann.

Forebygging

Forebygging av pseudomonas follikulitt starter i badestampen. Et rent, godt vedlikeholdt badestamp med riktig klor og vann syre nivåer vil inneholde lavere nivåer av Pseudomonas aeruginosa bakterier og dermed bære en mye lavere risiko for infeksjon. Andre forebyggende trinnene omfatter fjerning med badetøy umiddelbart etter spennende vannet, ta en dusj og vask huden med såpe med en gang, og vaske badedrakt før sitt neste bruk. Viktigst, rengjøre badestamp som ga deg infeksjonen, fordi follikulitt vil trolig gjenta seg hvis badestamp ikke er riktig desinfisert.

Malassezia Cure

Malassezia er en type gjærlignende sopp som er ansvarlig for en rekke forskjellige hudsykdommer slik som flass. Selv om det vanligvis bor i huden på omtrent nitti prosent av voksne, uten å presentere med symptomer, kan gjæren undertrykke immunsystemet i noen uheldige individer, noe som resulterer i en hudsykdom. Risikofaktorer inkluderer fuktighet, overdreven svetting og de med en predisposisjon for fet hud. Behandlingen er avhengig av den type hudlidelse som har utviklet seg, selv om det vanligvis medfører noen form for anti-fungal medisiner.

Typer og symptomer

Malassezia har en rekke forskjellige arter, og kan føre til en rekke forskjellige hudsykdommer. Eksempler er pityriasis versicolor, malassezia follikulitt, seborreisk dermatitt og neonatal cephalica pustulose, blant andre. En komplett liste over arter og en mer omfattende liste over hudsykdommer kan bli funnet på DermNetNZ artikkelen for malassezia.

Symptomene på en Malassezia infeksjon er avhengig av hvilken type hudinfeksjon som har utviklet seg, selv om alle typisk omfatte en eller annen form for huden abnormitet eller inflammasjon. Eksempler er misfargede flekker av hud som er ustabile eller crusty og en kløende akne-lignende støt og lesjoner. Soppen kan resultere i en infeksjon i hvilket som helst av hvilken som helst alder, og kan utvikle på en hvilken som helst del av kroppen.

Behandling

Malassezia infeksjoner av enhver type er vanligvis behandlet gjennom anti-fungal medisiner. Disse kan komme i form av en topisk krem ​​eller tas oralt, med form og varighet bestemmes av typen og alvorligheten av Malassezia infeksjon. Eksempler på aktuelle anti-fungal medisiner inkluderer benzosyre, ciclopirox olamin, imidazoler, allylamin og tiokarbamater, blant andre. Eksempler på oral anti-fungal medisiner inkluderer itrakonazol, ketokonazol og flukonazol. Hvis du mistenker en malassezia infeksjon, ta kontakt med en hudlege umiddelbart. Legen vil avgjøre hvilken form av infeksjon du har og riktig metode og behandlingsforløp.

Forebygging

Risikoen for smitte kan reduseres ved hjelp av enkle forebyggende tiltak. Gitt soppen 'evne til å trives i varme, fuktige omgivelser, bør du aldri dele håndklær, klær eller laken. I tillegg er det lurt å unngå å gå barbent på offentlige steder, særlig når du dusjer på et offentlig sted, for eksempel et treningsstudio. Bytt sokker ofte, spesielt hvis de blir våte, og bruke over-the-counter anti-sopp pulver når det er nødvendig. Sjampo som inneholder selen sulfid (som Selsun Blå) kan være gunstig også.

Botemidler for Pityrosporum Folliculitis

Pityrosporum follikulitt er en hud tilstand som utvikler seg fordi gjær i hårsekkene multipliserer og forårsaker en kløende, kviselignende utslett. Tilstanden normalt danner på øvre bryst og rygg. Gjær er normalt til stede på huden og forårsaker ingen problemer. Imidlertid, når det er tillatt å vokse ukontrollert, kan tilstander som pityrosporum follikulitt utvikle seg. Fordi det ser ut som ligner på kviser, er det noen ganger ikke behandles riktig. Med riktig behandling, vil tilstanden vanligvis rydde opp raskt, men kan returnere.

Aktuelle medisiner

Aktuelt soppdrepende medisiner er vanligvis anbefalt å behandle huden påvirkes av pityrosporum follikulitt. Vanlige over-the-counter soppdrepende medisiner inkluderer ketokonazol, econazole og ciclopirox. Merkenavn inkludere Lamisil og Lotrimin. Disse medikamentene er tilgjengelig i mange former, inkludert lotions, kremer, pulver og sjampo. I noen tilfeller kan legen anbefale å bruke en soppdrepende sjampo som Selsun til den berørte huden og la den sitte i 10 minutter før du skyller den av. Denne prosedyren er vanligvis gjøres en gang i uken.
Folk som utvikler pityrosporum follikulitt vil trolig utvikle sykdommen igjen når huden har ryddet. På grunn av dette, kan aktuelle soppdrepende medisiner må brukes på ubestemt tid for å forhindre at huden utslett fra å returnere.

Muntlige Drugs

Muntlige soppdrepende medisiner tendens til å arbeide raskere og mer effektivt enn aktuelle produkter. På grunn av dette, vil leger ofte foreskrive en oral antifungal stoffet som skal brukes sammen med topiske produkter. Vanlige muntlige soppmidler som brukes til å behandle pityrosporum follikulitt inkluderer intraconazole, ketokonazol og flukonazol. Disse legemidlene skal brukes nøyaktig som foreskrevet av legen din for å få maksimalt utbytte.

Opphøre Antibiotika

I noen tilfeller kan bruk av antibiotika for å bekjempe en infeksjon føre pityrosporum follikulitt. Dette skjer fordi det antibiotiske kan forstyrre den naturlige balanse av gjær og bakterier som er tilstede på huden, forårsaker gjær til å vokse ut av kontroll. I disse tilfellene kan du unne pityrosporum follikulitt ved å stoppe antibiotikabehandling. Men fordi antibiotika kan være nødvendig for å bekjempe farlige infeksjoner, dette bør bare gjøres under en legens ordre. I noen tilfeller kan det være mulig å redusere dosen av antibiotikumet, slik at det fortsatt er i stand til å behandle infeksjonen, men også hindre utslett fra å utvikle.

Typer Medisinsk Shampoo for Hodebunnen Klump

Typer Medisinsk Shampoo for Hodebunnen Klump


Hodebunnen klumper er irriterende og flaut, og årsaken er noen ganger vanskelig å fastslå. Etter samråd med lege for den spesifikke årsaken, som kan være psoriasis, seboreisk dermatits, talgeksem eller hodebunnen follikulitt, har du mange valg i god over-the-counter behandlinger. De fleste kommer i form av sjampo og inneholder ett eller flere av noen effektive ingredienser.

Sink PCA produkter

Sinkpyrition er en av de ledende ingrediensene som brukes i hodebunnen behandlinger og sjampo for å hindre kløe, flassende hodebunn, klumper og eksem. Det starter i roten til å rense og balansere pH-nivået i hodebunnen, lindre root buildup som kan føre til hodebunnen sores.There finnes flere populære produkter ved hjelp av en variant av denne formelen, inkludert Zincplex, Follicleanse, og Pureology. Mange av disse hevder resultater innen dager, og tilbyr en pengene-tilbake-fornøyd-garanti.

Selensulfid Produkter

Selensulfid er en anti-infeksiøse og anti-sopp bestanddel som finnes i Selsun blå flass shampo for å behandle tilstander i hodebunnen, inkludert hodebunnen klumper. For de to første ukene, bruke produktet to ganger i uken, og deretter trappe bruken ned. Det er muligheter for allergi og bivirkninger som hårtap, oiliness, misfarging av hår og irritasjon i hud og hodebunn. Ta alltid kontakt med lege for å være sikker på om dette er riktig behandling for din tilstand.

Ketokonazol Produkter

Ketokonazol er den eneste FDA-godkjente behandling for flass og seboreisk eksem. Dette er en potent anti-sopp behandling som brukes for alvorlige tilfeller av flass og hodebunn klumper som stammer fra en soppinfeksjon. Ketokonazol kommer i flere former og krever en resept ved høyere konsentrasjoner, men Nizoral 2 prosent er en sjampo som selges over disk med denne ingrediensen, og er funnet å være effektive i å redusere hodebunnen problemer.

Kull tjære produkter

Kull tjære brukes til å behandle mange hodebunnen klumper ved å bremse bakterier og løsne og mykgjørende skorper og skjell i hodebunnen. Det har vist seg å fortsette å jobbe selv etter skylling. Det er flere produkter tilgjengelig ved hjelp av steinkulltjære, en populær og billig en som Neutrogena T-gel. Det er også Neutrogena T / Sal, som kombinerer steinkulltjære og salisylsyre, en annen ingrediens effektive for behandling av hodebunnen betingelser.

Hvordan bli kvitt Ringorm

Hvordan bli kvitt Ringorm


Ringorm er en vanlig soppinfeksjon som er svært smittsom og kan spre seg raskt. Hvis barnet ditt får det, varsle sine venners foreldre å forhindre en epidemi. Behandling kan ta uker.

Hvordan bli kvitt Ringorm

En del tilbake en del av håret slik at du kan se hodebunnen.

Se etter én eller flere runde flekker av rødhet med flekker rundt kantene, røde ringer eller skalering hud.

Ta barnet til fastlegen eller barnelege hvis du oppdager noen av disse symptomene. Legen kan foreskrive medisiner for å bli tatt for opptil fire uker.

Påfør over-the-counter krem til ditt barns hodebunnen for små flekker av ringorm.

Shampoo barnets hår to-tre ganger i uken. I noen tilfeller Selsun Blå fungerer godt, men det kan være veldig irriterende for barn og personer med sart hud. Prøv å bruke de over-the-counter kremer med din vanlige sjampo.

La skole eller barnehage tjenestemenn kjenner barnet ditt har ringorm.

Bruk forskjellige kammer, børster, luer, caps, hår buer og hårspenner for hvert familiemedlem.

Kontroller hvert medlem av husholdningen for ringorm, inkludert kjæledyr.

Vask hendene når du har trykket ditt barns hodebunnen.

Be barnet ditt å vaske hendene ofte, spesielt etter at han børster håret.

Hint

 • Ringorm vil føre til at håret til å bli sprø og bryte av. I de fleste tilfeller er dette bare midlertidig. I noen tilfeller vil hodebunnen arrdannelse oppstå.
 • Noen eksperter anbefaler å se en lege før du begynner behandling for ringorm i hodebunnen hos barn.
 • Prøv den reseptfrie legemiddel Lamisil. Den inneholder terbinafin, som nettopp har blitt godkjent for over-the-counter bruk. Bruk den to ganger om dagen med en bomullspinne. Du må være konsekvent i søknaden din, og du må fortsette å påføre kremen i minst to uker.
 • Ringorm kan påvirke voksne så vel i hodebunnen, føtter (fotsopp), lyske ("jock kløe") og noen ganger over hele kroppen.
 • Ubehandlet ringorm kan føre til impetigo, en subklinisk hudinfeksjon.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hair Folliculitis Treatment

Hair Folliculitis Treatment


Follikulitt er forårsaket av en hårsekken blir tilstoppet. Noen ganger, dette resulterer i noe mer enn en inngrodde hår. I andre tilfeller kan det føre til en infeksjon som produserer en skjemmende utslett som er kløende og ubehagelig. Det finnes ulike behandlingstilbud tilgjengelig basert på den type follikulitt en person har.

Antibiotika

Hvis follikulitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, kan du være i stand til å bruke antibiotika for å klare det opp. Fordi ulike bakterier krever ulike antibiotika, gå til legen din, som vil foreskrive den beste medisinen, i enten muntlig eller aktuell form, for din type infeksjon.

Soppmidler

Noen former for follikulitt, for eksempel tinea barbae eller pityrosporum follikulitt, er forårsaket av en soppinfeksjon. I disse tilfellene kan legen forskrive en soppdrepende pille eller en soppdrepende krem ​​eller salve. Noen mennesker er utsatt for gjentatte infeksjoner og kan trenge å bruke soppdrepende midler på ubestemt tid for å holde follikulitt i sjakk.

Home Care

Legen din kan anbefale at du bruker varme, fuktige komprimerer til områdene follikulitt for å myke materialet plugging hårsekken og la håret til å bryte gjennom. Hvis du er utsatt for gjentatte episoder av follikulitt, kan legen anbefale forebyggende tiltak. Disse kan omfatte barbering tips, som å bruke en elektrisk barbermaskin eller barbering i retning av hår vekst snarere enn mot den. Legen kan også foreslå at du avstå fra iført trange klær, noe som kan føre til friksjon og oppmuntre follikulitt.

Prosedyrer

Hvis follikulitt er alvorlig eller en infisert hårsekken har blitt en byll eller karbunkel, det er rutiner en hudlege kan utføre for å fremme helbredelse. Mest sannsynlig vil hun hull på byllen eller karbunkel å tillate puss og blod til å renne fra den infiserte hårsekken. Du vil sannsynligvis trenger å holde en steril bandasje på det berørte området i noen dager for å gi blod og pus å fullt renne.

Advarsel

Selv om du kan bli fristet til å presse infiserte follikler eller inngrodde hår for å få hårene og pus ut på egen hånd, er dette ikke anbefalt. Klemme eller spratt en infisert hårsekken kan introdusere flere bakterier til området og forverre infeksjonen.

Kontrola Leczenie łupieżu

Łupież może być bardzo brzydki, zwłaszcza gdy białe płatki zdeponować się całego ubrania. Łupież może nie tylko być kłopotliwe, ale może również oznaczać, że masz większy problem, takich jak choroba, która wymaga pomocy lekarskiej, aby wyczyścić ją. Jednak zwykły łupież może być załatwione z ponad-the-counter szamponów i leków. Trochę więcej opieki idzie również długą drogę w leczeniu łupieżu. Choć jest kłopotliwe i często swędzące problemem łupieżu zwykle usuwa się w ciągu zaledwie kilku tygodni.

Rodzaje łupieżu

Łupież jest charakteryzuje się bardzo częstym schorzeniem skóry głowy. Wraz z białych płatków, osoba zazwyczaj wystąpić swędzenie, suchość i łuszczenie się skóry głowy czasem. Czasami objawy łupieżu nosić również białe tłuste płatki martwego naskórka, które dot włosy i kaskadę do regionu na ramię. Łupież może być również scharakteryzowana jako Ciemieniucha u noworodków. Czasami niemowlęta dostać ciemieniuchę dopóki są one o rok. Łojotokowe zapalenie skóry przypomina łupież, ale jest bardziej poważne. Dermatolog powinien być konsultowany w leczeniu łojotokowego zapalenia skóry, ponieważ jest trudne do leczenia skóry głowy, która staje się swędzenie, zaczerwienienie, obrzęk i łuszcząca. Włosy mogą zostać utracone z powodu tej choroby.

Przyczyny

Przyczyną łupieżu jest zasadniczo o bardzo suchą skórę głowy. Stan ten zdarza się wiele razy w czasie suchych miesięcy zimowych, gdy wilgotność w pomieszczeniu jest na minimum. Nie umyciu dość często może powodować włosy i skórę głowy, aby stać się tłuste i suche. Martwy naskórek będzie budować, powodując łupież również.

Szampony

Leczenie łupieżu jest wszystko kwestia znalezienia odpowiedniego szamponu. Łupież poszkodowany może spróbować kilka różnych szamponów lub leki, aby odkryć, co działa najlepiej. Istnieje wiele szamponów do walki z łupieżem. Cynk szampony pirytionowe, takie jak Salon i Selsun głowa i ramiona, zawierać środki przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze. Cynku zmniejsza grzyb na skórze głowy, które powoduje łupież lub zapalenie skóry. Szampon na bazie smoły jak Neutrogena T / Gel zawiera uboczny tar, które pomaga pozbyć się łupieżu, zapalenia skóry i objawów łuszczycy poprzez spowolnienie jak szybko umiera na komórki skóry głowy i łuszczy się. Szampony zawierające kwas salicylowy, takie jak Ionil T, może przyczynić się do szorowania głowy wolne od wagi, która może być dość ciężka. Szampony siarczek selenu, takie jak niebieski może spowolnić Selsun komórki skóry przed śmiercią i może zmniejszyć powstawaniu grzyba. Szampony takie jak ketokonazol Nizoral jest szerokie spektrum środek przeciwgrzybiczy, który może działać, gdy zawiodły inne szampony.

Olejek z drzewa herbacianego

Alternatywne terapie są coraz bardziej popularne dziś ludzi, którzy próbują olejek z drzewa herbacianego. Olejek z drzewa herbacianego ma naprawdę od wieków, ale niedawno trafiła do naturalnych sklepów spożywczych w Stanach Zjednoczonych. Może być używany jako szampon i zawiera naturalny antybiotyk, anty-grzybicze i antyseptyczne, że podejmuje się grzyba i leczą łupież.

Expert Insight

Po ponad-the-counter środki nie pozbyć się łupieżu i swędzenia, scaliness od stanu, należy zasięgnąć porady lekarza lub dermatologa. Może określają bardziej agresywnego traktowania, taki jak mleczko albo steroidowej silniejszego szamponu.

Strona główna zadośćuczynienie

Strona główna zadośćuczynienie za leczeniu łupieżu są szamponu częściej i na przemian w różnych szamponów. Szamponu częściej będzie pozbyć się nadmiaru olejów i płatków, które go wraz z łupieżem. Ograniczania wydatków na produkty do stylizacji również cofać się na czynniki wywołujące łupież. Jedzenie zdrowszej diety bogate w cynk i witaminy z grupy B pomogą włosy i skórę głowy, by stać się zdrowsze. Coraz mnóstwo ćwiczeń pomoże całe ciało, jak również obszar skóry głowy. Picie dużych ilości wody pomoże także na skórę głowy w coraz zdrowe. Światło słoneczne pomaga skórze głowy, aby pozbyć się łupieżu, skalowanie i nadmiar oleju. Ale to nie przeterminowane i uzyskać opalony --- że będzie tylko głowy czuć gorzej.

Pseudofolliculitis barbae Cures

Pseudofolliculitis barbae Cures


Follikulitt barbae, ofte kalt "barbering humper," er en inflammatorisk sykdom i skjegget området påvirker først og fremst menn med mørk hud og krøllete hår. Roten av håret er buet slik at den voksende hår, skjerpet etter barbering, krølle seg rundt og pierce huden, forårsaker små røde nupper som ofte infisert med Staphylococcus aureus. Gjentatt betennelse kan føre til permanente harde, klumpete arr.

Barbering

Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er den mest effektive behandlingen for å stoppe barbering i tre til fire uker eller i det minste til betennelsen avtar, som lengre hår ikke stikke hull på huden. Påfør varm komprimerer, barbering løsninger eller barbergelé til ansiktet før barbering for å myke opp skjegget og barbere annenhver dag ved hjelp av et enkelt blad, justerbar eller elektrisk barbermaskin og unngå nære barberer som forlater skjegget mindre enn 1 mm i lengde. Spesielle "bump fighter" barberhøvler er også tilgjengelig. Børsting skjegget før barbering eller ved hjelp av spesielle kroker til å trekke ut inngrodde hår kan redusere betennelse. Pass på å barbere nedover i retning skjegget vokser og unngå å gjøre gjentatte slag over det samme området eller strekke huden, da dette kan forverre tilstanden.

Alternativ Beard Fjerning

Du kan prøve hårfjerning, som kjemisk myke opp og fjerne skjegget, men sørg for at alle humper har helbredet første som kjemikalier vil ytterligere irritere betent hud. Prøv på et lite område for å sørge for at huden din tåler det riktige, og unngå å bruke oftere at hver 48. time. Følg retninger nøye, slik at kjemikaliene i ansiktet i ikke mer enn 3-5 minutter, avhengig av hvilken type produkt. Løsningen og hår fjernes manuelt ved å stryke mot hårets vekstretning med en spatel eller annen rett kant. Ikke fjern med en barberhøvel. Skyll ansiktet grundig etter behandlingen.

Andre hårfjerningsmetoder omfatter elektrolyse, hvori en liten metallspissen blir satt inn i hårsekken å tilveiebringe en elektrisk strøm til å skade follikkelen og hindre hårvekst. Denne prosedyren er smertefullt og kan produsere noen arr, selv om det er vanligvis minimal, og gjenvekst kan forekomme. Hvis huden din er infisert med Staph, kan elektrolyse spre smitte.

Laser fjerning er et annet alternativ. Ifølge The American Society for Aesthetic Plastic Surgery, er laserstråler absorberes av pigment i håret og reise ned i hårsekken, skade disse follikler som er aktivt voksende. Du kan trenge gjentatte behandlinger fordi individuelle hårsekker er i forskjellige stadier av vekst. Men hvis du har mørk hud, fargeforskjellen mellom huden og håret kan ikke være betydelig, så laser fjerning kan være mindre effektive.

Medisiner

Hårsekkene kan bli tett med rusk, forverring follikulitt barbae, så aktuelle medisiner, for eksempel glykol gel, bidra til å holde follikler åpne. Milde tilfeller kan behandles med hydrokortison krem ​​eller tretinoin krem ​​(Retin-A) for å redusere betennelse. Ifølge Dr. WP Słomiany i "The 5-Minute Clinical Consult," hvis infeksjon er til stede, vil du trenge aktuelle antibiotika, for eksempel klindamycin eller erytromycin løsninger eller perorale antibiotika for å kontrollere smitte og hindre spredning.

Genital hudproblemer

Det finnes mange typer problemer som kan forårsake kjønns hudproblemer. Noen er knyttet til dermatitt, ikke -venereal infeksjoner, veneriske infeksjoner og soppinfeksjoner. Disse problemene kan være svært ubehagelig for den enkelte og pinlig. Noen av disse hud problemer kan påvirke sexlivet ditt liv, relasjoner, selvbilde og selvfølelse.

Dermatitis

Dermatitis er en genital hudproblemer preget av en raskt voksende utslett som kan bli blemmer og hovne. Dermatitt kan fjerne raskt eller vare i lang tid. Det er ofte tykk, mørk og kløende. Noen typer betennelse påvirker kjønnsorganene er lichen simplex at resultatene fra rubbing og skrape, atopisk dermatitt som er relatert til høysnue allergier, irriterende kontakteksem som skyldes fuktighet og urin og allergisk kontakteksem forårsaket av parfyme eller gummi allergier.

Ikke-veneriske hudproblemer

Noen av de ikke-veneriske problemer ofte sett i underlivet er koker som er dype, hår brak infeksjoner og follikulitt, som er overflate hår brak infeksjoner. Også sett er impetigo, som er skole sår, og erythrasma, som er mørke brune flekker. Hos kvinner er bakteriell vaginose sett der det er en overvekst av normal bakterie. Også jock kløe er vanligvis sett i underlivet hos menn og preget av et utslett som klør.

Veneriske hudproblemer

Noen ofte sett veneriske hudproblemer er herpes, preget av sår som lesjoner, og kjønnsvorter som kan se ut som blomkål. Disse er virus-infeksjoner. Noen andre seksuelt overfør veneriske problemer er gonoré, som har en grønn puss; trichomoniasis, som har en gul pus og stygg luktende utslipp; og syfilis, som har en smertefull sår når det først ser ut. Parasittiske infeksjoner som kjønnshår lus og skabb er også sett ofte.

Behandlinger

De behandlinger for disse hudproblemer vil avhenge av hva som forårsaker irritasjon eller infeksjon. Hvis det er et utslett med kløe, så kremer kan brukes. Infeksjoner behandles med antibiotika og ting som vorter kan trenge å bli frosset ut eller fjernes kirurgisk. Avhengig av problemet, kan noen hjemme behandlinger som is hjelpe med smerter og betennelser.

Forebygging / løsning

Forebygging kan beskytte mot mange genital hudproblemer. Holde huden fuktig med allergivennlige lotions kan hjelpe. For å forhindre at enkelte typer genital hudproblemer, ikke ha ubeskyttet sex, praktisere god hygiene, tørk deg godt og la underlivet for å få luft.

Nose Folliculitis

Nasal follikulitt er en tilstand som kan forårsake sår i nesen. Nasal follikulitt er ofte forårsaket av bakterier slik som Staphylococcus aureus, som ofte bor i nesen.

Identifikasjon

Nese follikulitt kan oppstå når hårsekkene i nesen bli smittet. Follikulitt ofte vises som små, hvite nupper rundt hårsekkene.

Symptomer

Symptomene på nese follikulitt er små humper i nesen, humper i nesen som er fylt med puss, kløe i nesen, og rødhet i huden inne i nesen.

Komplikasjoner

Noen komplikasjoner som kan oppstå ved nese follikulitt er ødeleggelse av hårsekkene, tykk koker som er et resultat av arrdannelse og cellulitt. Appelsinhud er en infeksjon som kan spre seg raskt gjennom blodet og kan være en alvorlig medisinsk tilstand.

Behandling

Noen tilfeller av nese follikulitt vil klare opp uten medisinering. Dersom betingelsen er pågående eller blir alvorlig, kan det være nødvendig å behandle infeksjonen med en topisk salve eller oralt antibiotikum.

Betraktninger

Nese follikulitt kan forårsake kløe og sår i nesen. Hvis du har symptomer på follikulitt, bør du oppsøke lege for å avgjøre om behandling med antibiotika er nødvendig. Noen andre typer follikulitt er hot tub follikulitt, tinea barbae og pseudofolliculitis barbae (også kjent som Barbers kløe).

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass


Tørr hodebunn og flass er irriterende hode forhold som mange mennesker må forholde seg til på et tidspunkt i livet. Tørr hodebunn forårsaker konstant kløe og flassing, som kan hindre deg fra å nyte noen av dine favoritt frisyrer på grunn av en konstant frykt for flassing. Bortsett fra de produktene du kan kjøpe på et apotek, finnes det effektive måter du kan ta vare på tørr hodebunn og flass med noen vanlige husholdningsartikler.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

•  Drikk mye vann. Bor hydrert er en av de enkleste måtene å ta vare på og forebygge tørr hodebunn. Vann gir næring til hodebunnen og skaper ny hud, som absorberer fukt bedre og flak mindre. Drikke minst 64 oz. vann hver dag, begynner med et glass vann om morgenen før du spiser noe mat.

Unn hodebunnen med frisk sitron en gang i måneden. Skjær en sitron i seks skiver og gni sitron inn i hodebunnen. Gni kraftig i en sirkulær bevegelse for å løfte opp tørket huden mens fuktighetsgivende hodebunnen med sitronsaft. Tillat sitron til å suge inn i huden og håret i 30 minutter før du skyller.

Unn håret med olivenolje en gang i måneden. Varm opp en kopp olivenolje i 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Påfør varm olje til hodebunnen og gni i sirkelbevegelser over hele hodebunnen overflaten. Tillat olivenolje til å suge inn i hodebunnen i 30 minutter før du skyller. Fjerne olivenolje fra håret ditt krever flere vasker, så bruk et syrefritt sjampo og balsam for å fjerne olivenolje mens hindre ytterligere skade på hodebunnen.

Kjøp en flass shampoo for å behandle håret ditt. Denorex, Selsun Blå og hode og skuldre er noen merker som tilbyr en linje av produkter laget spesielt for behandling av tørr hodebunn og flass. Styrken i sjampo avhenger av alvorlighetsgraden av din tørr hodebunn. For ekstremt tørr hodebunn, kjøpe en ekstra styrke behandling sjampo. Bruk en flass shampoo for å behandle håret to ganger per uke, eller som anvist av lege.

Oppsøk lege for ekstremt tørr hodebunn eller flass. Hvis hjem rettsmidler og flass sjampo ikke fungerer, bør du vurdere å gjøre en avtale med legen din. Psoriasis, dermatomyositt og seboreisk eksem er noen forhold som har symptomer som ligner på tørr hodebunn som krever medisinering. Å ha liten eller ingen resultater med hjem rettsmidler eller over-the-counter produkter kan være en indikasjon på at du trenger reseptbelagte medisiner.

Ringorm hos små barn

Ringorm hos små barn

Ringorm hos små barn er faktisk ikke forårsaket av en orm, men av sopp. Det er vanligvis spres fra andre infiserte barn og til og med fra infiserte katter og hunder. Ringorm sopp påvirker huden (tinea corporis); hodebunnen (tinea capitis); fot (tinea pedis, også kjent som "fotsopp"); lyske (tinea cruris, også kjent som "skrittsopp"); og negler (dermatofytter sopp). Små barn har en tendens til å få ringorm av huden og hodebunnen infeksjoner. Ringorm sopp er svært smittsom og spres lett gjennom kontakt med smittede personer, gjenstander som smittede har berørt, kjæledyr og jord.

Symptomer

Ringorm infeksjon i huden begynner som en rød sår. Som sår vokser, kan det bli skjellende og kløende, og en rød ring utvikler vanligvis rundt det infiserte området. Ringorm i hodebunnen forårsaker lesjoner som ligner på ringorm av huden, og vil også føre til flass-lignende skalering og hårtap på det infiserte området, noe som resulterer i flekker og flekker.

Behandlinger

Ringorm av huden er lett behandles med over-the-counter soppdrepende kremer og salver, men det kan ta 2 til 4 uker for smitte til fullstendig helbrede. Ringorm i hodebunnen tar lengre tid å tømme og er behandlet med oral soppdrepende medisiner som griseofulvin for 6 til 8 uker. Soppdrepende sjampo som Nizoral (ketokonazol) og sjampoer som inneholder selen sulfide (Selsun) kan brukes to ganger i uken for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Forebygging / løsning

Ringorm er vanskelig å forebygge, men det bidrar til å holde gjenstander deles av barn (spesielt hvis ett barn er smittet med ringorm) ren og desinfisert. Ikke la barn så dele personlige elementer som håndklær, klær og hårbørster.

Misforståelse

Selv om ringorm av føttene, eller fotsopp, er svært smittsom, er det svært lite sannsynlig i preteen barn. Hvis barnet ditt utvikler en kløende rødt utslett på føttene, kan det i stedet være kontakteksem eller juvenil plantar dermatose og bør bli diagnostisert og behandlet av barnelege.

Betraktninger

Hvis din lille barnet har kontrahert en ringorm infeksjon, minimere barnets kontakt med andre før hun mottar riktig behandling. Barn med ringorm infeksjoner er vanligvis i stand til å vende tilbake til barnehage eller skole når de blir behandlet. Alle medisiner behandlinger skal være ferdig, selv om det har virket infeksjonen forsvinner.

Infant Skin Disease

Spedbarn kan få en rekke hud sykdommer, og noen er mer vanlig enn andre. Du kan behandle de fleste typer spedbarn hudsykdommer på egen hånd, men noen krever reseptbelagte medisiner. Ring legen din med eventuelle bekymringer, og hvis en bestemt hud sykdom er ledsaget av andre symptomer, som feber (se Referanse 2).

Cradle Cap

Seboreisk eksem fører vugge cap hos spedbarn. Den er karakterisert ved å skalere og flassing hud, oftest i hodebunnen, ifølge drgreene.com. Det kan spre seg til andre områder av kroppen, slik som ansikt og hals, hvis det går ubehandlet. Bruk en liten pensel til å forsiktig skrape skalaene når du sjampo babyens hår. Hvis vugge cap vedvarer, kan du prøve en sjampo som er spesielt utviklet for seboreisk eksem, for eksempel Selsun Blå (se Referanse 2).

Bleie utslett

Bleie utslett er en vanlig og er forårsaket av fuktighet på spedbarnets bunnen kombinert med bleie gni mot huden hennes. Bruk engangsbleier, og endre dem ofte. Hvis du ikke har planer om å endre barnets bleie for en lengre periode, for eksempel over natten, bruke en bleie krem ​​for å bidra til å blokkere fuktighet fra siver inn i huden og forårsaker et utslett. Eksempler inkluderer Desitin Night og A + D salve (se Referanse 2).

Eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er forårsaket av en immunforstyrrelse i ditt barns hud, ikke nødvendigvis en allergi. Bruk mild såpe og lunkent vann under bad tid. Påfør en baby fuktighetskrem etterpå, for eksempel Aquaphor. Hvis utslettet ikke rydde opp, se din lege for en resept salve (se Reference 3).

Erythema Toxicum

Erythema toxicum er en type utslett som er vanlig blant spedbarn som er noen dager gammel, ifølge drgreene.com. Dette utslett kommer i form av røde flekker med humper i midten. Erythmea toxicum klarner opp på egen hånd etter flere dager uten behandling (se Referanse 2).

Prickly Heat

Stikkende varme er også kjent som varmeutslett eller miliaria. Svette fra overskuddsvarme fra kroppen utvikler seg til et utslett i foldene av huden hans, der fuktigheten er fanget. Avstå fra å bruke for mye fuktighetskrem, da dette gjør stikkende varme verre. Ikke overdress spedbarn, og sørger for at ditt hjem har en behagelig temperatur (se Referanse 2).

Stafylokokk Scalded Skin Syndrome

En stafylokokkinfeksjon er livstruende og er preget av et sviende rødt utslett som er ledsaget av feber, frysninger og massive hud peeling i spedbarn. Hvis du mistenker stafylokokk skåldet hud syndrom, ringe legen din umiddelbart. Behandlingen innebærer vanligvis sykehus samt antibiotika (se referanse 1).

Gjær infeksjon

En gjær infeksjon ser ut som en bleie utslett, men går ikke bort med typiske bleie utslett behandlinger. Også, i motsetning til bleieutslett, gjærinfeksjoner har en tendens til å oppstå i de folder i huden, slik som låret. En gjær infeksjon kan også utvikle seg i nedre mage. Utslettet kan ha kviser i det. Spør barnelege om bruk av en over-the-counter salve, for eksempel mikonazol eller klotrimazol. Hvis gjær infeksjon er alvorlig, vil legen sannsynligvis anbefale en resept, slik som nystatin (se Referanse 2).