Digidexo.com

clove olje

Hvordan avlaste tannpine med hjem rettsmidler

Hvordan avlaste tannpine med hjem rettsmidler


Å ha en tannpine kan være en av de mest smertefulle ting. Det kan skade å spise, drikke og noen ganger til og med snakke. Selvfølgelig kan du gå til tannlegen når du får en tannpine eller du kan gå den enkle og billige ruten og lindre tannpine med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta en munnfull av lunkent vann og skylle munnen med det. Skyll så lenge og så mye som du kan, fordi hvis tannpine er forårsaket av mat som er fanget i tannen din, bør vannet være i stand til å få det ut.

Bruk tanntråd og tanntråd tennene forsiktig. Hvis skylle munnen med vann virker ikke, og hvis det er forårsaket av fanget mat som popcorn, tanntråd forsiktig mellom tennene vil få maten ut og lindre tannpine.

Ta et skudd av whiskey og hold den i munnen i nærheten av tannen som gjør vondt. Ved å holde det på den smertefulle tann alkohol vil nummen det og lindre tannpine. Hold den i munnen i flere sekunder til minutter, så lenge du tåler det, og spytte ut resten.

Mål en teskje salt i en 8-unse glass vann og skyll munnen med den etter hvert måltid og før sengetid. Prøv å holde vannet ved kroppstemperatur, hold skylle i munnen i flere sekunder til minutter og spytte den ut.

Ta en isbit og massere hånden med det. Gni isen inn i V-formet område av åpen håndflate. Gjør dette for 5 til 7 minutter og det vil lindre smerten med 50 prosent.

Dab noen fedd olje på en bomullsdott og sette på sår tann. Du kan også bare legge litt på fingeren og gni forsiktig på tann. Du kan kjøpe Clove olje på de fleste stoff butikker. Du kan også bare tygge vanlige nellik.

Gurgle med Listerine munnen vask. Hold den i munnen nær sår tann i flere sekunder til minutter.

Tips og advarsler

 • Du kan også suge sår tann med en liten bit av lime juice.
 • Tygg et stykke is på siden av munnen der tannpine er.
 • Vær forsiktig tygge is hvis du har sensitive tenner fordi noe kaldt kan gjøre det verre.

Hvordan bruke Dry Clove for en tannpine

Hvordan bruke Dry Clove for en tannpine


Det er få typer smerte som er mer irriterende enn en tannpine. Tann smerter, enten den kommer i form av intense pangs eller konstant, kjedelig bankende, kan gjøre deg ulykkelig. Du bør gå til tannlegen så fort som mulig for å finne årsaken til smertene, men mens du venter på timen din, bør du vurdere å bruke et fedd rette for å få midlertidig smertelindring. Clove har antiseptiske egenskaper, så det er effektivt i å redusere smerte.

Bruksanvisning

•  Kjøp hele, tørre nellik til din lokale helsekost butikk. Du kan også kjøpe dem i en urtemedisin butikk eller et vitamin spesialitet butikken.

Legg noen hele nellik i en morter og knus dem ved å trykke hardt ned og vri stampe på nellik. Hvis du ikke har en morter, pakk nellik i et rent kjøkkenhåndkle og bruke en kjøtt mørsalt eller annen tung redskap til å knuse dem.

Legg et stykke knust fedd på stedet i munnen der du føler mest smerte. Erstatte stykke fedd med en ny en, etter behov for smertelindring. Alternativt, legg en liten bit av varmt vann til de knust nellik å lage en lime og bruke den til det verkende området. Varmen fra pastaen kan også bidra til å redusere smerte.

Hint

 • Du kan bruke fedd olje i stedet for tørre nellik. Bare gni oljen på verkende området i munnen. Fedd olje inneholder en smerte redusering heter eugenol, og det har også antibakterielle egenskaper.
 • Fedd rette er beregnet for voksne bruk; bare bruke smerte-lindring produkter formulert for barn ved behandling av et barns tannpine, eller ta kontakt med barnelege før du bruker fedd behandling på et barn.
 • Gjør en avtale for å se din tannlege, hvis tann smerter varer i mer enn noen få dager. Smerten kan være forårsaket av tannråte, tannkjøttirritasjon eller sykdom, eller en enda mer alvorlig problem.

Hva er bivirkningene av Clove Oil?

Clove, en urt dyrket i deler av Asia, Afrika og Brasil, er ofte brukt i diverse matretter for sin duft og smak. Flere helbredende egenskaper har vært forbundet med det. Dets olje, også kjent som eugenol, har blitt brukt som et lokalanestetikum, et analgetikum og en antibakteriell og anti-inflammatorisk løsning. Det er også kjent for å være en tannlege smertestillende. Imidlertid visse bivirkninger av fedd olje er viktig å merke seg.

Allergier

Ifølge Medline Plus, en undergruppe av National Institutes of Health, har visse individer rapportert allergi mot fedd olje. Disse inkluderer tilfeller av anafylaksi eller alvorlige allergiske reaksjoner. Symptomene på en allergisk reaksjon inkluderer kortpustethet, utslett og kløe. I tilfelle av fedd olje, kan en allergisk reaksjon finne sted når den påføres på huden eller i munnen under tannbehandling.

Blødning

Ifølge laboratorieundersøkelser ved Creighton University School of Medicine, kan fedd olje muligens føre til en økt risiko for blødning. Dette er grunnen til at det ikke anbefales for pasienter som har blødningsforstyrrelser eller de som allerede tar medisiner med mulig bivirkning av blødning. Av denne grunn, unngå nellik og eugenol før gjennomgår kirurgi.

Farer ved Ufortynnet Clove Oil

Når ufortynnet fedd olje er konsumert i store doser kan det være farlig. Det kan føre til sår hals, oppkast, pustevansker, kramper, væske i lungene, blødningsforstyrrelser og i ekstreme tilfeller, nyre- og leverskade. Hvis du har en nyre- eller leversykdom bør du unngå ufortynnet fedd olje helt.

Risiko for barn

De mest alvorlige bivirkningene av fedd olje har blitt sett hos spedbarn og små barn. Selv små doser kan være farlig for barn. Gravide og ammende kvinner bør holde seg borte fra fedd olje.

Interaksjon med andre produkter

Fordi fedd olje kan ha flere bivirkninger, må du være forsiktig med å bruke den sammen med visse andre stoffer, urter og kosttilskudd. Tas oralt, kan fedd olje redusere blodsukkernivået, gjør diabetikere som tar medisiner for å redusere blodsukkeret bør pass fedd olje.

Videre kan fedd olje redusere evnen til å føle og reagere på smerte. Derfor, hvis du allerede tar en smertereduksjon produkt, for eksempel capsaicin krem ​​eller lidokain / prilokain krem ​​(EMLA), være klar over at deres virkninger kan være overdrevet.

Clove rettsmidler

Clove rettsmidler


Et fedd er tørket blomst knopp av fedd treet. Det er også kjent ved sitt rette klassifisering Syzygium aromaticum. Fedd er en tykk eviggrønt tre som vokser 15-40 meter høy. Det har pyramideformede grener. Mens fedd treet er en innfødt til Krydderøyene, er det nå vokst over hele verden. Den aromatiske tørket frukt av dette treet har mange bruksområder utover krydder skap. Fedd har vært brukt i kjelleren såper og kremer i århundrer. I dag, mange naturmedisinere bruke nellik som naturlig rettsmidler for ulike plager.

Tannpine

Hvis du trenger en rask smertestillende mens du venter å se tannlegen, vurdere å bruke nellik. Hel nellik, malt nellik og fedd olje kan gi lindring. Hvis det ikke er for smertefullt, suge på en hel fedd. Plasser den så nær tannen som du kan uten å forårsake ekstra smerte. Bakken cloves kan brukes å lage en pose fra en te-pose. Fyll en tom te-pose med bakken blandingen og dempe det litt. Plasser posen på tannpine. Eller DAB litt av fedd olje på fingeren og gni det forsiktig på tannpine området. Nellik er naturlige smertestillende, men de tar et par minutter til å fungere. Vær forsiktig med å gi barn nellik å suge på. De er choking farer for små barn.

Hudproblemer

Den essensielle oljen funnet i nellik kan gi lindring for mange hudsykdommer. Nellik er en naturlig antiseptisk med snerpende egenskaper. På grunn av dette, er nellikolje perfekt for behandling av akne. Påfør oljen med rene hender til avslapnings områder for lettelse. Ikke bruk for ofte fordi overdreven bruk kan brenne huden din. Smertefulle utbrudd kan finne lindring med fedd grunn av urt numbing egenskaper. Sopp i neglene kan også behandles med fedd olje. Bland noen av de essensielle nellikolje med en bærerolje, slik som mineralolje for bruk som en aktuell løsning.

Digestive Problemer

Personer som lider av fordøyelsesproblemer kan finne lindring ved hjelp av nellik. Fedd antas å slappe av muskel slimhinnen i kroppens fordøyelseskanalen. Denne handlingen letter reflux aktivitet og andre fordøyelsesproblemer. Fedd te er ofte anbefalt av herbalists å behandle mennesker som lider av oppblåsthet fra gass, kvalme og diaré. Noen få dråper fedd olje kan legges til en kopp te for rask mage lettelse. Du bør være forsiktig med å kjøpe essensielle fedd olje og ikke parfyme olje. Parfyme olje vil bare gjøre deg lukter bedre og er ikke trygt å svelges. Essential fedd olje er trygt i små mengder, men bør kun brukes etter behov.

Fedd olje Fakta

Fedd olje har blitt brukt medisinsk i århundrer av mange forskjellige kulturer, slik som grekerne, egypterne og romerne. I tillegg har tradisjonell kinesisk medisin alltid inkludert fedd olje for sine mange fordeler. Bruker for fedd olje har gått ned i generasjoner som et effektivt alternativ i behandling eller lindrende en rekke plager.

Identifikasjon

Fedd olje er en eviggrønn plante som er innfødt til Indonesia og Malacca-øyene. Det er en stor plante som vokser ca 30 meter i høyde med grønne blader og rosa blomsterknopper. Fedd olje er hentet fra knoppen bladene og stammen av anlegget. Det finnes en rekke måter for å utvinne oljen fra fedd anlegget. Men ville de to mest brukte metodene være destillasjon eller pressing / smøre oljer ut.

Funksjoner

Clove har mange ernæringsmessige fordeler, men de fleste bruker den med måte i mat fordi den har en sterk krydret smak. Fedd er rikt på næringsstoffer som kalium, natrium, kalsium og magnesium. Det har også fosfor, kobber, sink, jern, selen, sink og mangan. Fedd olje er en god kilde til vitamin A, C, E og choline. Det har også anstendige nivåer av vitaminer som riboflavin niacin, tiamin, vitamin B6, vitamin K, betain og folat.

Aktuelt Fordeler

Fedd olje har vært brukt i en rekke ulike aktuelle plager i løpet av årene. Lokalt, kan den brukes til en rekke hud infeksjoner, kan den også brukes til å behandle soppinfeksjoner, kviser, vorter, skabb, lus og som et insektmiddel. Den primære grunnen til at det fungerer for disse formålene er fordi den har antimikrobielle og anti-sopp egenskaper. Det er også en fantastisk smertestillende når den brukes lokalt.

Intern Betydning

Det finnes også noen få bruksområder for fedd olje som krever forbruk. Mange legger fedd olje til mat for å lindre mageproblemer som hikke, fordøyelsesbesvær, reisesyke og oppblåsthet. Fedd olje kan også bidra til å avlaste kvalme og oppkast.

Funksjon

Noen av de mest utbredte bruken av fedd olje er tannlege. Det har smertestillende egenskaper slik at den kan bidra til å lette smerten av en tannpine. Det kan også drepe bakterier fordi den har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper. Det kan også brukes til å lette såre tannkjøttet eller smerte fra munnsår. Plus, det hjelper friske pusten.

Effekter

Fedd olje er brukt ganske ofte i aromaterapi forberedelser. Mange finner ut at duften av fedd olje lindrer stress, tretthet og utmattelse. Når den brukes for aromaterapi fedd olje blander seg godt med en rekke essensielle oljer inkludert basilikum, rose, kanel, rosmarin, grapefrukt, sitron peppermynte, appelsin, muskat, geranium og lavendel.

Diverse bruksområder

Det finnes mange andre bruksområder for fedd olje som ikke er legemiddel. Den kan brukes til å desinfisere overflater da lagt til renere eller for å rense luften når det legges til en aromaterapi air diffuser. Den kan også brukes i hagen som et ugress morder.

Clove Oil for tann Pain

Tannpine er en vanlig sykdom i det medisinske feltet. For de som opplever at-tider ulidelig smerte, er det håp. Dessuten er det ikke i at over-the-counter quick-fix stoffet, men heller courtesy of Mother Nature selv.

Clove Oil

Fedd olje er en naturlig antiseptisk brukes som et hjem rette for tannproblemer. Fedd olje er avledet fra trær innfødte til regioner rundt ekvator. Nellikolje er full av mineraler som jern og kalsium, så vel som vitaminene A og C. Dets medisinske egenskaper er blitt anvendt for en rekke problemer bortsett fra tannbehandling som hoste, hodepine, fordøyelsesbesvær og infeksjoner. Det har også soppdrepende egenskaper.

Clove Oil-odontologiske fakultet

I en verden av tannbehandling, er fedd olje kombinert med sink oksid å opprette en midlertidig fylling. Denne fylling blir benyttet til å lindre smerte i tennene. Denne fremgangsmåten er å stabilisere tannen inntil videre arbeid kan gjøres. Dessuten brukes det i håp om at en rotfylling kan avverges. Apotek selger også fedd olje, ellers kjent som eugenol, som et analgetikum (smertestillende) over disk for midlertidig lindring av tannpine. Eugenol er en komponent av root-kanalen selfangere.

Tannpine

Tannpine kan være svært belastende. De er forårsaket av tannråte, tannkjøtt infeksjoner som gingivitt, ødelagte tenner og kjeveproblemer. For å lindre tann smerter, suge en bomullsdott i fedd olje og legg den i den elendige tann for en time eller mer. Fedd olje siver inn i tann og tannkjøtt, drepe bakterier og ta smerten bort. Generelt bør bomull baller som brukes i over en time bli erstattet med en ny, fedd olje-gjennomvåt bomullsdott. Dette kan gjøres før en tannlege er sett. Fedd olje er svært potent, så det anbefales å fortynne den med litt olivenolje. Fedd olje kan blandes inn med tannkrem og brukes på tennene og tannkjøttet.

Bivirkninger

Det kan være noen bivirkninger når håndtere nellikolje, spesielt hvis den er ufortynnet. De er sår hals, anfall, brekninger og sedasjon. Personer som har nyre- eller leverproblemer bør unngå fedd olje. Også barn og gravide kvinner bør unngå produktet om mulig.

Konklusjon

Til tross for de medisinske fordelene med fedd olje er det fortsatt best å se en tannlege hvis du har en vedvarende tann problem. Tann smerte er et symptom på underliggende problemer. Fedd olje, mens kraftig og nyttig, er fortsatt ingen erstatning for en tannlege. Fedd olje er en god stabilisator til tidevannet deg over før du ser din tannlege.

Clove Cures

Clove Cures


Bruke fedd til medisinske formål er ikke noe nytt. Det har eksistert i tusenvis av år, og regnes som ganske gunstig fordi det inneholder kalsium, vitamin A og C, jern, kalium, fosfor, natrium og mineraler. Det er et anti-inflammatorisk middel og et antiseptisk middel, så vel som et germicid og afrodisiakum.

Tannbehandling

Tannleger bruker nellikolje fordi det bidrar til å lindre smerter, remedier munnsår og behandler sår tannkjøtt og tann smerter. Oljen har bakteriedrepende egenskaper, noe som betyr at den dreper bakterier, samtidig som tann lindre smerte. Clove inneholder også eugenol sammensatte. Eugenol, en fet og fargeløs væske, reduserer smerte.

Clove er også bra for behandling av dårlig ånde. Den har en fin duft og er ofte innlemmet i dental produkter, blant annet tannkrem og munnskyllevann. Noen ganger kan en tannlege vil kombinere sinkoksyd med nellikolje, som skaper et hvitt materiale som anvendes som en kortvarig forebyggende tiltak, snarere enn å gjøre en rotfylling, i henhold til Organicfacts.net.

Antiseptisk

Hvis du er kuttet eller skrapt eller lider av skabb, stikkende varme, en soppinfeksjon, idrettsutøvere fot, blåmerker eller sår, bruke fedd olje til problemområdet. Den er effektiv fordi den har antiseptiske egenskaper, i henhold til Organic fakta.

Aphrodisiac og Angst

Organiske Fakta sier at fedd olje er et afrodisiakum, og fungerer godt til å avlaste stress. Det kan redusere tretthet og mental tretthet og stimulerer sinnet. Fedd olje kan fremme søvn og er nyttig for behandling av angst, depresjon og hukommelsestap.

Hodepine

Blanding fedd olje med salt og deretter bruke den til pannen kan lindre hodepine. Det vil gi en kul følelse.

Tett nese, sår hals og øreverk

Hvis du er fylt opp og kan ikke puste, klarner fedd olje neseganger og har en anti-inflammatorisk effekt også. Tygging et fedd knopp kan redusere smerten av en sår hals. Når du lider av en øreverk, bland varm fedd olje og sesamolje og legg en klatt i øret, instruerer Organiske fakta.

Oppkast, kvalme og fordøyelsesbesvær

Fedd olje kan redusere symptomer på oppkast eller lider av kvalme. Det hjelper også hvis du lider av gass, dårlig fordøyelse, hikke eller reisesyke.

Øke metabolismen

Clove øker forbrenningen ved å redusere kroppstemperaturen og øke blodsirkulasjonen. Det hjelper også å rense blodet, melder Organiske fakta.

Feromoner og Styes

Fedd kan være en effektiv behandling for tidlig utløsning, bemerker Grannymed.com, samt behandling av styes som er betennelser på øyevipper.

Viktige hensyn

Fedd olje er naturlig sterk, så spe den før bruk. Ifølge Health-herbal.com, kommer fedd olje fra mat, så det er trygt å innta, men det har også kreftfremkallende muligheter. Tenk på dette før inntak av det eller bruker det lokalt.

Clove Oil Components

Clove Oil Components


Fedd olje er hentet fra de tørkede blomsterknopper av Eugenia caryophyllata treet. Fedd olje har en krydret, varm aroma. Det bør bare brukes lokalt, og i svært små mengder med en transportør olje fordi det er veldig sterk. The Essential Oils hjemmeside rapporterer fedd olje hjelpemidler i fordøyelsen, heiser depresjon, frisker sinnet, letter lufttetthet og smertefulle ledd, og bidrar til å helbrede sår. Grekerne, romerne og kineserne brukte fedd olje for å lindre tannpine.

Eugenol

Ifølge studien på "Cytotoksisitet av Clove Oil" publisert i "Cell Proliferatation," eugenol utgjør ca 78% av komponentene i fedd olje. Eugenol brukes i parfymer, antiseptiske midler, smertestillende og smakstilsetninger. Det brukes mye i dental bransjen. Eugenol kan være svært giftig hvis den ikke brukes riktig.

Eugenol Acetate

Ifølge peer-reviewed artikkel "Kjemisk sammensetning og innhold av tyrkisk Essential Clove Oil," eugenol acetat utgjør ca 8,01% av fedd olje. Eugenol acetate er en FDA-godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og regnes som trygt for forbruk. Den brukes til å lage formidle krydret duft av nellik til mat og parfymer.

Beta-Caryophyllene

Beta-caryophyllene utgjør omtrent 3,56% av oljekomponentene. Beta-caryophyllene er en FDA-godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og det er noen ganger brukt til å lage et fedd-lignende aroma i noen parfymer. Nellik er en naturlig kilde til dette stoffet.

Andre komponenter

De andre sporkomponenter av nellikolje omfatter: en-Humulene (0,4%), (E) -beta-Ocimene (0,33%), p-allyl fenol (0,19%), Caryophyllene oksyd (0,1%), en -Copaene (0,1%), metyl saliculate (0,07%), alfa-Cadinene (0,04%), 2-heptyl-acetat (0,04%), 2-heptanon (0,04%), 2-nonanon (.02 %), Linaloola (0,01%), a-Pinene (0,01%) og spormengder av p-cymen.

Olje av Nellik Medisinske rettsmidler

Olje av nellik, eller fedd olje, er hentet fra et eviggrønt tre (Eugenia aromaticum) fra Myrtaceae (Myrtle) familie, innfødt til Nord Molucca (Maluku) Islands i Indonesia, en gang omtalt som Krydderøyene. Olje av nellik kommer i tre former: fedd-bud olje fra de tørkede uåpnede knopper; fedd-leaf olje, hentet fra bladene; og nellik-stammen olje, ekstraheres fra stilkene.

Egenskaper og helsemessige fordeler

Den viktigste komponenten i fedd olje er eugenol, en kraftig, effektiv antibakteriell, soppdrepende, bakteriedrepende og anestesi fenol. Nellik og fedd olje har blitt brukt av alternativ medisin utøvere i Kina og India for tusenvis av år som kur-alls for alle typer plager: diaré, tarmparasitter og andre fordøyelsesproblemer, luft, bakterielle og hudinfeksjoner, og muskelsmerter og smerter . I Europa er det brukt til å behandle kolitt, hepatitt, høyt blodtrykk og skjoldbrusk problemer. Men i Vesten, er det i hovedsak brukt i munnskyllevann, tannkrem og i aktuelle tann-smertestillende gel som Orajel.

Medisinske rettsmidler

Mix 5 dråper fedd olje med 1 ss økologisk honning og 1/4 ts. organisk hvitløk juice eller hvitløk pulver, og ta det før du går til sengs. Denne blandingen bidrar til å avlaste smertefulle hoste på grunn av astma, bronkitt og tuberkulose.
Bland 2-3 dråper fedd olje og 2 til 3 dråper tea tree olje med 1 ts kokos eller jojobaolje. Bruk for fotsopp eller tånegl eller stol infeksjoner.
Legg 2 til 3 fedd, 1 til 3 dråper fedd olje eller 1/8 ts. bakken cloves til en kopp ingefær-te for å lindre reisesyke og kvalme. Legge denne mengden av nellik eller fedd olje til et krus med vanlig te kan lindre visdom tann smerter eller annen munn smerter eller hodepine på grunn av tannsmerter.
Legg 3-4 dråper fedd olje til 1 ts kokos eller jojobaolje. Dypp en bomullsdott i denne blandingen og gjelder for en verkende tann og / eller tyggegummi eller på taket av munnen for å lindre hodepine. Eller, legg på en ren klut og bruke den til hodet eller andre muskelsmerter og smerter. Du kan også plassere den i din diffuser / fordamper til å fylle rommet med en nydelig duft som vil løfte humøret.

Tips og advarsler

Kjøp bare sertifisert økologisk nellikolje eller nellik. Kommersielt dyrket nellik har vanligvis blitt utsatt for stråling for å drepe bakterier.
Bruk aldri ufortynnet fedd olje på huden, da det kan føre til kontakteksem. På grunn av dette, er det ikke anbefalt at du bruker full styrke fedd olje på en tannpine, selv om flere andre kilder anbefaler dette. Å spille det trygt, alltid blande fedd olje med en transportør olje som kokos eller jojobaolje.
Ikke bruk fedd olje på smerter som følge av tann rotfylling arbeid, som det kan inflame området.
Gravide, ammende og barn under to bør unngå fedd olje.
Fedd olje er også en blod tynnere og må unngås hvis du tar noen blodfortynnende medisiner.

Helserisiko for Clove Sigaretter

Fedd sigaretter, også kjent som kreteks, består av omtrent 70 prosent tobakk, mens resten består av nellik, olje og tilsetningsstoffer. Dette fører noen mennesker til å anta at de er et tryggere alternativ til tradisjonelle sigaretter, men det er ikke tilfelle. Fedd sigaretter levere mer nikotin og andre sterke kjemikalier enn sine vanlige kolleger.

Kreft

Clove sigaretter inneholder tobakk, noe som betyr at det kan potensielt forårsake kreft, på tross av de eksotiske smaker. Ifølge American Cancer Society, er risikoen ikke bare begrenset til lungene, som andre organer kan bli påvirket. Munn, svelg, spiserør og selv bukspyttkjertelen er alle sårbare. Men av lungekreft dødsfall, er røyking tilskrives ni av ti dødsfall.

Astma

Regelmessig tobakk kan føre til astma eller irritere eksisterende tilfeller. Fedd sigaretter utgjør en ekstra fare ved at nellik og kjemikalier i forbindelse med det har også vært knyttet til flere typer astma. Denne tilstanden er preget av tungpustethet, kortpustethet og tetthet i brystet.

KOLS

Kronisk obstruktiv lungesykdom, bedre kjent som emfysem, er forårsaket hovedsakelig av røyking. Den har en annen mildere form, kronisk bronkitt. Symptomene ligner på astma, men også er tretthet, langsiktig hoste med slim og hyppige luftveisinfeksjoner. Det finnes ingen kur for denne sykdommen, men det er nesten 100 prosent forebygges ved å ikke røyke.

Karbonmonoksid

Karbonmonoksid er et farlig kjemikalie som er til stede i vanlig tobakksrøyk, men det er funnet å være enda mer utbredt i fedd sigaretter. Karbonmonoksid reduserer blodets evne til å frakte oksygen, som er en grunn til at røykere har en tendens til å få mer utmattet enn ikke-røykere. Dessuten er hjertet tvunget til å jobbe hardere for å levere den nødvendige oksygen, som er taxing over tid.

Hva er fordelene med Clove Buds?

Hva er fordelene med Clove Buds?


Fedd er en stand-by på kjøkkenet krydderhylle og en populær ingrediens i mulled cider, krydderkake, og bakt skinke. Clove knopper --- også kalt hel nellik --- faktisk er de tørkede blomsterknopper fra en indonesisk eviggrønn og inneholder eterisk olje med flere medisinske bruksområder. Med slike ytelser som lettelser smerte og fremme helbredelse, fedd knopper og avgjørende fedd olje vil raskt bli en stand-by i medisinskapet, også.

Anestesi Fordeler

Tannleger vanligvis bruker eterisk olje av fedd knopper å lindre tann og tannkjøtt smerter. Clove knopper inneholder eugenol, som instills oljeekstrakt med anestesi (smertestillende) egenskaper. Plasser et fedd knopp i et hulrom eller hold den mellom kjevene til å lette en tannpine. Gargling med en blanding av fedd olje og varmt vann kan bidra til å berolige en sår hals.

Antiseptiske Fordeler

Den eugenol i fedd olje fungerer som en antiseptisk når du bruker den til et sår eller sår, drepe bakterier og fremme raskere tilheling. For best nytte, fortynn oljen med vann til en styrke på 1%, siden full styrke nellikolje kan irritere følsom hud. Du kan også lage en pasta av bakken fedd knopp og honning og bruke den til det berørte området. Skyll munnen med fedd olje i vann for å drepe bakterier som forårsaker dårlig ånde og gi munnen en frisk, krydret duft.

Luftveis Fordeler

Clove Bud essensielle oljen er effektiv som en decongestant når det brukes i en fordamper. Innånding av damp farget med noen dråper fedd olje kan lindre symptomer på astma, bronkitt, hoste og forkjølelse. Du kan også koke en halv tolv fedd knopper i en kopp med vann, tilsett honning etter smak, og drikker 2-3 ganger per dag som en hoste avlastning. Noen få dråper eterisk fedd olje på et stykke tøy plassert i skapet vil friske luften. Clove knopper i potpourri gi den en spicier, mer langvarig duft.

Aktuelt Fordeler

Fedd olje inneholder salisylsyre, en vanlig behandling for acne som bidrar til å hindre utbrudd og klare eksisterende blemishes ved å trekke porene og redusere hevelse. Salisylsyre fordeler også psoriasis (skjellete hud sykdom), flass, vorter og hard hud.

Skadedyrkontroll Fordeler

Nellikolje er ofte den aktive bestanddel i naturlige herbicider og dreper effektivt mange uønskede planter. Det er et bevist myggolje. Du kan også bruke fedd olje til å drepe veggdyr og midd. Å bruke i en sprayflaske, bland en del fedd olje til 10 deler vann.

Soppdrepende Fordeler

Fedd olje bidrar til å rydde opp soppinfeksjoner. Sopp-relaterte plager som for eksempel som ringorm og fotsopp vil svare på aktuelle behandlinger av en 1% fedd olje fortynning i vann, eller et kommersielt forberedt aktuell krem ​​som inneholder fedd olje.

Digestive Benefit

Folk medisin utøvere utnytte fedd knopp te å dra kvalme, lindre oppblåsthet, og befeste svak fordøyelse. Bare koke et par fedd knopper i vann. En annen måte å bruker nellik for lindring av fordøyelses sykdommer er å gradvis svelge en blanding av 1/8 ts malt nellik og 1 ss honning.

Bruker for Clove Oil

Nellikolje er en meget aktiv eterisk olje, og dens intensitet gjør det godt for mange anvendelser utenfor kjøkkenet, så vel som i den. Det er kjent for å være nyttig i å lindre tannpine og tanninfeksjon, samt for å ha drept noen parasitter, bakterier, virus og sopp. Den har en varm, cinnamonlike lukt og smak, men noen mennesker er allergiske mot fedd olje. Det er godkjent generelt for mat bruk i USA, men bør ikke gis i store mengder til personer med nyre- eller leversykdommer, små barn eller gravide eller ammende kvinner.

Dental Bruk

Gni fedd olje på smertefulle tenner og tannkjøtt, fortynnet med vegetabilsk eller olivenolje. Det kan legges til tannkrem og tannpulver, siden det dreper infeksjon samt lammende smerte. Fedd olje fungerer som en mild anti-inflammatorisk så vel, redusere hevelse sammen med smerte. Ifølge National Institutes of Health, er fedd olje så effektiv som over-the-counter benzokain for dental smerte.

Antimikrobielle

Listen over attributter av fedd olje inneholder antibakterielle, soppdrepende, antiviral og antiparasitic kvaliteter. Det har blitt godkjent som en aktuell antiseptisk og bedøvelse av den tyske Commission E, som evaluerer urtemedisiner vitenskapelig. Det er noen ganger gitt til husdyr for å bremse ned gjæring av sitt avfall.

Fragrance

Fedd olje er brukt i mange kosmetiske og duft produkter, inkludert ansiktsskrubb og masker, og krydret dufter i potpourri, lys og rom spray. Ved juletider, trykke nellik inn i skallet av en appelsin er en dekorativ og varm luktende måte å pryde et hus eller kjøkken. Fedd olje varmet i oljebrennere gir en aromatisk ferie duft til et rom.

Aktuelt Bruk

Nellikolje er noen ganger brukes på huden, fortynnet med andre grunnleggende oljer som vegetabilske eller olivenolje. Det varmer huden der det er spredt, lammende aktuell smerte. Det er også brukt til å bli kvitt akne, vorter, arr og selv parasitter på huden. Men dets anvendelse for disse formål har ikke blitt vitenskapelig undersøkt.

Animal Bedøvelse

Marine forskere har brukt fedd olje hell som en bedøvelse for juvenile tropisk saltvannsfisk. Den brukes når du tar, veiing, merking og transport av levende ungfisk. Fedd olje er emulgert med sjøvann og gitt gjennom gjellene på fisken, ifølge forskere ved University of Reunion Marine Ecology Laboratory på Réunion i Sør indiske hav.

Body Systems

Ayurvedisk helse utøvere sier fedd olje støtter respiratoriske og sirkulasjons-systemer, og regulerer fordøyelsen fungerer når en dråpe eller to er lagt til drikkevann. National Institutes of Health si studier på bruk av fedd for tidlig utløsning, feber reduksjon og som en myggolje har ikke vært pålitelig avgjørende. Det er også kjent for å senke blodsukkeret og oppmuntre blødning, så det kan ha interaksjoner med andre kosttilskudd eller legemidler.

Spellworking

Clove har mange bruksområder i familie, kjærlighet, velstand og beskyttelse spells. Fedd olje spesielt kan brukes til å smøre lys for disse staver, eller som blekk for å tegne magiske symboler for disse formålene. Fedd olje er populært for bruk i staver som involverer inntak ingrediens eller gjør hudkontakt med det, siden, mens potent, er relativt ufarlig å innta eller berøring fedd. Det er vanlig i tilbud til indonesiske og malaysiske guddommer.

Hjemmelaget Clove Oil

Hjemmelaget Clove Oil


Fedd olje består av de røde blomsterknopper fra fedd anlegg og en transportør olje som olivenolje. Nellik er rik på jern, kalsium, kalium, riboflavin og vitamin A og C. fedd olje har vært brukt som et alternativ medisin i århundrer for å behandle en rekke plager, blant annet tannpine, muskelsmerter, dårlig fordøyelse, kviser og aromaterapi; den også er kjent for å tømme nesegangene og fungerer som en naturlig myggolje. En eterisk olje, kan den være laget i hjemmet.

Bruksanvisning

Plasser fire knuste friske cloves i bunnen av en 600ml lufttett flaskehals jar. Nellik kan trenge å bli knust litt mer å passe i glasset åpningen.

Fordyp nellik i olivenolje. For garantert styrke, fullstendig dekke nellik med olje, men ikke overfylle glasset.

Sett lokk på flaskehalsen jar. Pass på at glasset er forseglet tett. Eksponering for luft vil svekke oljen effektivitet.

La blandingen stå i en uke. Pass på at glasset er utsatt for direkte lys i denne perioden. Vanlig romtemperatur er optimal.

Hell blandingen gjennom en sil for hånd inn i en beholder med en tut. Ingen av nellik eller sedimenter skal være igjen i oljen. Hvis partiklene er til stede, stamme oljen en andre gang.

Kast nellik fra hånden sil. Ikke bruk disse nellik fordi resultatene vil ikke være den samme som med sin første bruk. Målet er å ha en høy konsentrasjon av nellik i carrier olje, og fedd olje vil ikke være effektiv hvis nellik gjenbrukes.

Hell den anstrengte blandingen tilbake i lufttett flaskehals jar.

Oppbevar glasset med lokket på plass. Denne oljen kan lagres i fire til fem år. Som tiden går, er det naturlig for oljen å mørkne i farger.

Tips og advarsler

 • Hvis nellik er ikke frisk, legge til to fedd.
 • De lengre nellik stå i oljen, vil den mer potent fedd oljen være.
 • Hvis nellik forbli i olje i mer enn én måned, tilsett litt mer olje før du belastningen det.

Fordeler med Made Clove munnvann

Fordeler med Made Clove munnvann


Fedd er et krydder dyrkes i Krydderøyene. Tradisjonell kinesisk medisin bruker krydderet i gamle behandlinger for fordøyelsesbesvær, soppinfeksjoner, diaré og brokk. Clove har spesielle egenskaper som gjør det til et ideelt valg for munnskyllevann og andre muntlige behandlinger. Clove munnskyllevann, tannkrem og rettsmidler for tannpine er tilgjengelig i urtemedisin som en naturlig behandling for muntlige plager.

Antiseptisk

Fedd brukes i tannbehandling på grunn av sine antiseptiske egenskaper. Bakterier er årsaken til dårlig ånde og en antiseptisk munnvann slik som nellik bidrar til å drepe bakterier og kan friske pusten. Bakterier i munnen kan føre til tannkjøttsykdom gingivitt. Ubehandlet tannkjøttsykdom kan føre til tap av tenner. En tannlege kan bruke fedd olje for å desinfisere en rotfylling.

Analgetikum

Fedd olje behandler tannpine på grunn av sin smertestillende evner. De som lider av tannsmerter kan søke fedd olje til de berørte tann med en bomullsdott eller et fedd munnvann kan også tilby noen lettelse.

Naturlige ingredienser

En hjemmelaget fedd munnvann inneholder den essensielle oljen fra urtene og destillert vann. Oppskrifter kan også kreve alkohol så som vodka for å øke den antibakterielle effektiviteten av produktet, men det er ikke nødvendig. Kommersielle munnskyllevann kan inneholde kjemikalier og andre ingredienser som ikke er naturlig. Brukere som gjør munnvann hjemme er ansvarlig for ingrediensene og kan inneholde kun naturlige produkter. Forbrukerne kan også gjøre små mengder av skylle som det er nødvendig for å sikre at munnvann er fersk.

Low Cost

Making hjemmelaget munnvann kan også spare forbrukerne penger. Ved hjelp av en liten mengde av fedd olje, alkohol og destillert vann er en kostnadseffektiv fremgangsmåte for å lage et antibakterielt for skylling av munnen. De antiseptiske og analgetiske effekter av fedd gjør det til et naturlig valg for hjemmelagde dental produkter som munnvann og tannkrem.

Komponenter av Clove

Komponenter av Clove


Registreringer av kulinariske og medisinske anvendelser av fedd daterer seg tilbake 2000 år til Kinas Han-dynastiet. Europa har kjent det som en kulinarisk urt siden det fjerde århundre e.Kr. Indigenous til Krydderøyene i Indonesia, det er en tropisk plante. De viktigste bestanddeler av den flyktige olje er eugenol og andre komplekse organiske kjemikalier.

Komponenter

Clove er umoden blomst knopp av fedd plante som er høstet og bearbeidet for kulinariske og medisinsk bruk. Den unge knopp er rosa i fargen og deretter mørkner til en flammende rød, og da det er høstet og tørket snu en dyp rødbrun. Den lille knoppen er sammensatt av tannkjøtt (klebrig, fortykningsmidler ofte brukes i legemidler), tanniner (finnes i de fleste planter og som vanligvis brukes for å konvertere dyr skjuler i skinn) og flyktige olje (et kompleks av organiske kjemikalier som finnes i aromatiske planter). Den flyktige oljen av fedd består av eugenol (85%), acetyl eugenol, metylsalicylat (vintergrønnolje, som finnes i mange planter), Pinen (et hydrokarbon, i hovedsak funnet i furuolje) og vanillin (vanilje Krystallin komponent av). De aktive ingrediensene i fedd olje er eugenol og acetyl eugenol.

Aktive ingredienser

Eugenol, en sterk antiseptisk og bakteriedrepende (dvs., den behandler infeksjoner og dreper bakterier), er den viktigste forbindelsen konstituerende og den viktigste komponenten av flyktige fedd olje. En potent bedøvelse, hjelper det i lammende smerte og brukes for smertestillende smertelindring spesielt for tannpine og tannproblemer. Acetyl eugenol fungerer som en anti-krampaktig og bidrar til å lindre muskelkramper. Oljen påføres lokalt eller blir tatt internt for muskelspasmer som hoste.

Culinary Usage

Hele fedd eller en jordpulver anvendes i koking i hele verden. Når pulverisert, mister urt raskt mye av sin smak, så det er best å bruke nellik hele eller slipe til et pulver når den er klar til bruk. Stikkende og aromatiske, blir fedd ofte brukt i matlaging kjøtt, som beise krydder, eller til smaken supper, stuinger, paier og rask brød.

Medisinsk bruk

Medisinsk, kan fedd svelges hel eller pulverisert, kokt til en te, eller presset inn i en olje for lokal applikasjon eller svelging. Tradisjonell urtemedisin, særlig fra Kina og India, har brukt fedd til å behandle en rekke plager, inkludert fotsopp, tannpine, parasitter, infeksjoner, akne, tannkjøttsykdommer, diaré, kolikk, soppinfeksjon, hoste og kvalme.

Hvordan lage en Clove tinktur

Fedd olje er en kraftig urte behandling for tannpine. Dessverre er dette tradisjonell urtemedisin vanskelig å få tak i personmarkedet, som de fleste tinkturer kombinere flere ingredienser med nellik. For de som ønsker en ren fedd skjær, skaper følgende oppskrift en konsentrert skjær som vil trofast avlaste vanlige tannpine.

Bruksanvisning

Kombiner hele nellik og mandelolje i sylteglass og tett lukke dem.

Sett glassene i papirposer for å sikre skjær kan dannes i et mørkt miljø.

Rist tinkturer daglig i en måned.

Plasser cheesecloth over toppen av den tredje hermetisering krukke og hell oljen ned i glasset. Dette vil sikre at alle bitene av fedd er anstrengt ut av skjær.

Hell skjær i rav krukker med dropper lokk.

Etikett glassene med dato og type skjær og oppbevares på et kjølig, mørkt sted. Når de er riktig lagret, oljebaserte tinkturer vanligvis holde i fire til seks måneder. Kast skjær hvis det begynner å lukte surt eller harsk.

Tips og advarsler

 • For best resultat, begynner denne skjær på natten av en ny måne til å utnytte den maksimale gravitasjonskreftene fra månen.
 • Å sørge for å mest potente formelen, bruker organiske, friske hel nellik.
 • Clove tinktur er bare ment for lammende en tannpine, kan det ikke fjerne infeksjoner eller hindre ytterligere skade. For å unngå alvorlig infeksjon oppsøke tannlege så snart som mulig etter utbruddet av en tannpine.

Clove Supplements

Clove Supplements


Nellik brukes ofte for å smaken mat. Men de er også antatt å ha noen medisinske formål. For eksempel har nellik blitt brukt som smertestillende, fordøyelses hjelpemidler og varmende sentralstimulerende midler, bemerker urteekstrakter Plus. Men når du bruker fedd kosttilskudd, er det viktig å bruke forsiktighet, da National Institutes of Health bemerker at å ta høye nivåer av nellik kan føre til bivirkninger som oppkast, sår hals, kramper og pustevansker.

Powder Form

Clove solgt i pulverform er lik det som er funnet inne fedd supplement kapsler. Blant selskapene som selger fedd pulver er en kalt Alternativ Helse og urter rettsmidler. Herbal rettsmidler anbefaler å bruke 1/2 ts. av pulveret og legge den til juice eller te.

Capsule Form

Clove kosttilskudd er vanligvis selges i kapselform. Kapslene inneholder bakken cloves. Nye action Products er bare ett av mange kosttilskudd selskaper som selger fedd kapsler. Kapslene inneholder 500 mg av nellikpulver. Selskapet foreslår å ta ett femtinitti kapsler daglig, eller etter behov.

Olje Form

Fedd olje er destillert fra nellik og brukes som en essensiell olje i aromaterapi, ifølge urte rettsmidler. For andre enn aromaterapi bruker, bør oljen bli utvannet. Det kan bli utvannet i carrier oljer som jojoba, druekjerneolje, olivenolje eller mandelolje, ifølge nettstedet. iHerb foreslår å fortynne 15 til 20 dråper fedd olje i vann og ta dem muntlig to til fire ganger per dag.

Betraktninger

Det amerikanske Food and Drug Administration vurderer ikke kosttilskudd, så fedd kosttilskudd er ikke FDA-godkjent. Men, National Institutes of Health advarer om at det ikke er vitenskapelig bevis tilgjengelig for å anbefale en bestemt dose av fedd. I tillegg advarer det som allergier og alvorlige bivirkninger er rapportert av personer som bruker fedd kosttilskudd. Fedd olje spesielt kan være farlig fordi det er så konsentrert, ifølge NIH. Gravide kvinner og små barn bør ikke bruke fedd kosttilskudd, verken bør personer med blodsykdommer eller de som tar blodfortynnende medisiner, som fedd kan føre til en økt risiko for blødning, bemerker NIH. Clove senker blodsukkernivået, slik at personer med diabetes eller hypoglykemi, og de som tar medisiner som påvirker blodsukkeret bør holde deg unna fedd kosttilskudd.

Hva er Clove Oil?

Hva er Clove Oil?


Fedd olje (Syzygium aromaticum) er en eterisk olje som produseres av vann eller damp destillasjon av fedd knopper. Fedd olje har blitt brukt gjennom historien for plager som tannpine, massasjeblandinger, hindre pesten og gjenopprette appetitten. De kulinariske bruk av fedd knopper er også fremtredende og lukten av nellik, appelsin og kanel minner oss om helligdager.

Kjennetegn

Fedd olje formidler en varm, treaktig, søt, krydret duft som ligner på kanel. Både i indisk curry og i en ferie skinke glasur fedd er gjenkjennelig og ofte brukes i små mengder på grunn av sin potente aroma.

Historie

Fedd olje dateres tilbake til 220 f.Kr., da den ble brukt til å blidgjøre pusten. Under renessansen, ble nellik brukes for sine antiseptiske egenskaper for å hindre spredning av pesten. Fedd olje er ofte brukt i orientalsk-inspirerte parfymeri. Mest spesielt var fedd olje og er en mindre bedøvelse brukes for dental bruk i milde tannpine og betennelse i tannkjøttet.

Terapeutiske funksjoner

Peter og Kate Damian, forfatterne av "Aromaterapi Scent og Psyche" oppmerksom på at fedd olje er et bredspektret antimikrobiell, antiseptisk, antiparasitic, larvicidal og soppdreper. Det øker libido, dreper skabb, hjelper utvise innvollsorm og lindrer luft i magen. Jean Valnet, MD, sier i sin bok "The Practice of Aromaterapi," at fedd er også kjent for å være effektiv mot tuberkulose bacillus.

Hvordan bruke Clove Oil

Innånding av fedd olje er gunstig for å forebygge forkjølelse og influensa, stimulere fordøyelsen og energi til kroppen.
For tannpine sted noen dråper fedd olje på en bomullsdott og sted direkte over tannen.
For muskelsmerter og forstuinger, legge til et fall til et bad eller et fall til 1 ss. vegetabilsk olje, og massasje lidende området.
For vepsestikk bruke en dråpe direkte til det berørte området for å redusere den inflammatoriske respons.

Advarsel

Ifølge både "The Complete Guide to Aromaterapi" og "Aromaterapi Scent og Psyche," fedd olje bør ikke brukes når du er gravid. Det kan føre til irritasjon hos enkelte. Ved høye doser (0,5 ml / kg), kan fedd olje forårsake sentralnervesystemet depresjon, kramper eller lever narkose og bør holdes unna barn.

Medisinske Anvendelser av Clove Plant

Medisinske Anvendelser av Clove Plant


Nellik er de uåpnede knopper fra eviggrønne fedd treet. Mange kokker har nellik på deres krydderhylle. De kan være godt bevandret i hvordan å lage mat med dette krydderet, men de kan ikke vite at nellik har blitt verdsatt for sine medisinske verdi for mer enn 2000 år.

Nellik bekjempe sykdom

Nellik har antiseptisk, desinfiserende og bakteriedrepende egenskaper. Fedd olje er effektiv som et bredspektret antibiotikum. Historisk tannleger brukte pulverisert nellik å desinfisere og behandle tann infeksjoner og behandle tannkjøttsykdom. (Deres pasienter sannsynligvis verdsatt lammende effekten av nellik.) Olje av nellik kan brukes til å bøte på dårlig ånde, ikke bare på grunn av sin aromatiske duft, men fordi det dreper bakterier som forårsaker dårlig ånde.

Fedd olje er effektive for behandling av diaré og utrydde soppen som forårsaket fotsopp. Flere dråper fedd olje fortynnet med hvitløk, olivenolje eller sesamolje kan dryppes inn i øret for å desinfisere øregangene og utbedre årsaken til ørebetennelse. Utvannet fedd olje kan brukes topically å behandle akne, sår, skabb, insektbitt og stikkende varme.

Nellik lette smerter og betennelser

Nellik inneholder Eugenol, som lindrer smerter og betennelser. Fedd olje kan lindre tannpine og øreverk. Fedd olje spray har blitt brukt for å lindre bronkial inflammasjon og hoste.

Nellik har en stimulerende effekt og bedre blodsirkulasjon. Fedd olje kan gjøres om til en salve og gnis inn såre muskler og ledd for å lindre smerte og øke blodtilførselen til vev.

Den stimulerende virkningen av nellik kan lette hodepine, tømme tankene og reduserer tretthet. Nellik kan også lette depresjoner og angst.

Nellik Fight Kvalme og Aid Fordøyelse

Clove te har blitt anbefalt av herbalists verden over for fordøyelseskanal opprørt. Nellik er trygt å bruke i svangerskapet, og fedd te kan lindre kvalme og oppkast ofte referert til som morgenkvalme.

Nellik hjelpe på fordøyelsen og kan gjenoppleve mage og tarmgass. Den stimulerende effekt av fedd hjelpemidler de metabolske prosesser i kroppen.

Nellik Ease Kramper

Nellik har antispasmodic og slimløsende egenskaper. Clove te kan lette hoste og bronkial spasmer forårsaket av forkjølelse, øvre luftveisinfeksjoner, kolera, malaria og tuberkulose. Aktuell bruk av fedd olje kan lette muskelkramper.

Nellik frastøte Insekter

En diett rik på nellik kan frastøte insekter. Den fedd olje skaper en lukt og smak insekter ikke liker, slik at de ikke bite deg. Clove spekket appelsiner har blitt brukt i hundrevis av år i skap å frastøte møll og beskytte klærne.

Ernæringsmessige fordeler

Nellik er rik på mangan. Nellik inneholder betydelige mengder kalium, fosfor, magnesium og kalsium. Nellik er en god kilde til vitamin C og K, og i mindre grad, vitamin A og B-kompleks. Nellik er også en stor kilde til kostfiber og omega-3 fettsyrer.

Ground Clove & Tooth Pain

Ground Clove & Tooth Pain


Nellik er tørket blomst knopp av plantene Syzgium aromaticum eller Eugenia caryophyllis. Et krydder med en lang historie med både kulinariske og medisinsk bruk, har nellik vært brukt i tusenvis av år. I 1600- og 1700-tallet, fedd, sammen med muskat og muskatblomme, var en av drivkreftene i handelskriger mellom europeiske land. Den mest fremtredende medisinsk bruk av nellik er i odontologi, hvor den fortsetter å tjene som det historisk sett gjorde, som et smertestillende og antiseptisk.

Nellik

Nellik er et krydder de fleste i Vesten kjent som en av de klassiske "juleferie" krydder som brukes i baking og i utarbeidelsen av en festlig skinke. Moderne kjøkkenbruk sjelden går utover det, selv om seriøse kokker, både profesjonelle og ellers, finne mange flere søknader om nellik, alt fra tilskuddene til syltetøy og sauser til elementer i stuinger og gryteretter. Krydderet er den tørket blomst knopp av et sett av planter innfødte til øyene i Sørøst-Asia, Syzgium aromaticum og Eugenia caryophyllis trær.

Blomstene av fedd treet er plukket før du åpner og tørket. Når tørket, de er harde og woody, og er formet som små spiker eller stifter. Denne formen er kilden til deres navn, som har sin opprinnelse i det latinske ordet "Clavus", som betyr "spiker".

Medisinske bruksområder

Nellik har vært brukt i århundrer i medisin, både profesjonelt og på hjem rettsmidler og alternative medisiner. Nellik inneholder eugenol, en organisk kjemisk med smertestillende, bedøvende, anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper. Det er flere oppfatninger og teorier om egenskapene til fedd. Noen anser det som et afrodisiakum. Andre har sett nellik som sentralstimulerende midler. Den brukes av noen for å fremme søvn og kjempe søvnløshet.

Nellik i Odontologi

Nellik har en rekke bruksområder i odontologi, til de vanligste er som et analgetikum bekjempe smerte fra tannpine og fra mindre tannbehandling. Kombinert med sink oksid, danner det et sammensatt brukes som en midlertidig fylling, drepte smerte og gir en antiseptisk effekt inntil et hulrom kan være fullt reparert med en fylling. Moderne testing indikerer at olje av kryddernellik kan være egnet for bruk i stedet for benzokain som lokalbedøvelse før injeksjonene. Profesjonelle tannleger fortsatt foreslå bruk av fedd olje som en midlertidig smertestillende for tannpine, mindre irritasjoner og tannkjøttskader, og for slike problemer som smerte og hevelse fra innkommende visdomstennene.

Slik bruker hele nelliker

Det er to primære metoder for bruk av nellik mot tannsmerter. Den første, og enkleste hvis du holder en velfylt krydderskap, er å ta et fedd spiker og forsiktig, men bestemt knuse det på en smertefull tann. I tilfelle av jekslene, er det enkelt å plassere fedd på de involverte molar, og deretter bite ned forsiktig, knusing og holder fedd på plass i en bevegelse. For lokaliserte tannkjøtt problemer, kan en knust, myknet fedd være gjemt mellom tannkjøtt og kinn å bade sår området med fedd-yret væske.

Ved hjelp av Clove Oil

Det er også lett å vedlikeholde en liten tilførsel av fedd olje i medisinskapet eller førstehjelpsutstyr. Fedd olje er presset olje av nellik. Det er tre typer av nellikolje, avhengig av hvilken del av treet presses for å trekke ut olje: knopp olje, olje blad og stilk olje. Men alle inneholder eugenol, og alle er effektiv som smertestillende og smertestillende. For å bruke fedd olje, mette en bomullsdott med olje og legg den på området opplever smerte og hevelse. La det stå i en time til en og en halv time, etter som det bør byttes ut med en ny gjennomvåt pad.