Digidexo.com

divertikler ryggsmerter

Ryggsmerter forårsaket av prostata

Ryggsmerter

Selv om de fleste tilfeller av ryggsmerter er direkte knyttet til en skade eller abnormitet til plater eller vertebrae av ryggraden, det er mulighet for at ubehaget du opplever er faktisk grunn til noen sak som involverer prostata. Dette er i stor grad på grunn av plasseringen av prostata og effekten det kan ha på nerver av ryggraden din når du opplever noen form for utvidelse av denne kjertelen.

Prostatitt

En mulig gjerningsmann av ryggsmerter er en tilstand som kalles prostatitt. Og avhengig av typen av prostatitis som påvirker helsen, kan prostatakjertelen begynner å lide av en betennelse. Denne utvidelsen ikke bare kan hindre urinrøret, forårsaker en endring i frekvens, konsistens og haster av vannlating, men det kan også øke trykket i bekkenet, spørre smerte å manifestere i korsryggen av ryggraden (også kjent som korsryggen ). Men for prostatitt å være årsaken til smerter i korsryggen, du mer enn sannsynlig opplever andre symptomer på tilstanden, for eksempel bekkensmerter og urin endringer.

Prostata infeksjon

En annen mulig årsak til ryggsmerter på grunn av prostata er en bakteriell infeksjon. Og mye som prostatitt, kan denne infeksjonen forårsake betennelse i prostata, øke trykket i bekkenet av kroppen din. Vanligvis utløser trykket noen grad av ubehag i bekkenet samt din perineum, som er området mellom pungen og anus, men det kan også diffuse opp i korsryggen.

Prostate Cancer

Prostatakreft, spesielt i senere stadier av sykdommen, kan være årsaken til ryggsmerter. I denne situasjonen er smerte slutt et resultat av en spinal kompresjon forårsaket av metastase av kreftceller. Hvis kreften utvikler seg inn i etapper III eller IV, unormale celler som er knyttet til sykdommen er ikke lenger inneholdt innenfor veggene i prostata. De kan begynne å invadere nærliggende vev, for eksempel ryggmargen, og forårsake dannelse av en ondartet vekst som legger press på nervene i ryggraden.

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

Ryggsmerter er vanlig hos voksne, men barn blir sett av leger oftere klaget over ryggsmerter. Problemer med ryggraden som skoliose kan føre til ryggsmerter. Medisinske tilstander som ikke er relatert til ryggraden som nyreproblemer kan også være årsaken til et barns ryggsmerter. Noen smerter kan ha blitt forårsaket på grunn av skader fra sport eller traumer. Det er viktig å finne årsaken til et barns ryggsmerter slik behandling kan starte.

Hvordan finne årsaken til et barns ryggsmerter

•  Se en pediatrisk ortopedisk spesialist. En spesialist vil gjøre en fysisk undersøkelse for å se etter strukturelle unormalt i justeringen av ryggraden. En medisinsk historie vil også bli tatt. Legen vil sjekke ditt barns holdning og utføre tester for å sjekke for skader på nerver i ryggen.

2 Se symptomer. Ryggsmerter kan være ledsaget av andre problemer som for eksempel endringer i holdning eller smerter i nakke og skuldre. Be barnet ditt å beskrive smerten. Spørre om det er en brennende eller stikkende smerter. Husker når smertene startet, og avgjøre om det blir verre.

Spot alvorlige medisinske tilstander. Visse medisinske tilstander som svulster kan føre til ryggsmerter. Selv om de ikke kan være vanlig er det viktig å utelukke alvorlige problemer. Finn ut om barnet hadde feber eller problemer med å gå. Andre symptomer å være klar over er nummenhet i ben eller problemer med å kontrollere tarmer eller blæren.

har de nødvendige testene. Barnets lege vil trolig bestille en rekke røntgenbilder og muligens et bein scan. En CT-skanning eller MR kan også bestilles for mer detaljert informasjon. Barnets lege kan bestemme blod arbeid er nødvendig for å utelukke en infeksjon. Snakk med barnet ditt, og forklare hvilke tester eller prosedyrer han blir nødt til å bidra til å lindre frykten.

Finn ut om ditt barns ryggsekken er for tung. Mange barn har problemer med ryggen på grunn bære en ryggsekk som er for tung. Look for holdning endrer seg når barnet ditt går med ryggsekk. Avrundede skuldre og smerter i nakken er også symptomer et barns ryggsekk kan være for tung.

Hvordan hjelpe en lavere side Ryggsmerter

Hvordan hjelpe en lavere side Ryggsmerter


Amerikanerne bruker ca $ 50 milliard hvert år på behandlinger for smerter i korsryggen, inkludert smerte som oppstår på sidene av ryggen, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Smerter i sidene av korsryggen varierer fra mildt irriterende for ødeleggende og vil forstyrre en persons hverdag, inkludert å ta vare på barn, jobber og nyter livet. Det er flere måter å behandle nedre side ryggsmerter for å komme tilbake til virksomheten for å leve.

Hvordan hjelpe en lavere side Ryggsmerter

•  Bo i seng for én til to dager eller lenger hvis rådet til å gjøre det av en lege, hvis nedre side ryggsmerter er forårsaket av et traume. Legg deg ned på den siden som ikke er berørt, hvis mulig. I løpet av denne tiden, komme ut av sengen noen få timer og gå rundt i 15 til 20 minutter.

Ta over-the-counter smertestillende medikamenter i henhold til pakken retninger eller en legens ordre. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, for eksempel naproxen natrium eller ibuprofen vil redusere eventuell hevelse som ledsager den nedre ryggsmerter.

•  Påfør varme til området i form av en varmematte eller et varmt bad. Bruk en varmepute på det berørte området for 15 til 20 minutters intervaller hver tredje til fjerde time. Denne terapi er brukt alene eller i forbindelse med daglige varm dusj eller bad.

Bruk is i mellom økter av varme. Etter at varmeputen er fjernet, anvende en pakkisen etter 20 til 30 minutter. Den vekslende is og varme kan også gi en viss lettelse.

Utfør lette øvelser så snart som mulig etter skaden oppstår. Svømming, gå eller sykle alle er måter å strekke musklene i korsryggen og hjelpe deg å unngå å gjøre skaden verre eller forårsaker sekundære problemer, for eksempel muskelsvakhet og blodpropp.

Snakk med en lege hvis nedre ryggsmerter forverres eller varer lenger enn tre måneder. Ifølge WebMD, ryggsmerter som vedvarer i mer enn tre måneder anses kronisk og er behandlet med andre former for terapi, for eksempel fysioterapi, sterke medisiner, massasje, akupunktur, kirurgi eller biofeedback. Biofeedback er en prosedyre som tillater folk å kontrollere muskler og kroppsfunksjoner som ellers er ufrivillig, for eksempel blodtrykk, puls og hud temperatur.

Halsbrann & Ryggsmerter Symptomer

Halsbrann er en smerte vanligvis forbundet med å spise og drikke mat med høyt syreinnhold. Ryggsmerter er en generalisert begrep som folk lenker til en rekke rygg sykdommer. Smerter fra begge kan variere fra mild til uutholdelig. Disse medisinske tilstander har spesifikke årsaker og symptomer.

Halsbrann

Smerten av halsbrann faktisk ikke medfører hjertet, til tross for uttrykket. Smerten er vanligvis følte rundt hjerteområdet, konsentrert på brystbenet. Magesyre blir kastet opp i spiserøret er den viktigste årsaken til halsbrann. Når åpningen mellom spiserør og mage ikke lukkes etter at maten passerer, er overdreven magesyre tvunget inn i spiserøret. Dette er hva som er kjent som tilbakeløp. Også, spise mye eller sure matvarer, som frukt, kan utløse halsbrann med over stimulere magesyre.

Backaches

Ryggsmerter, som navnet indikerer, refererer til smerter som kommer fra baksiden. Ryggsmerter ikke stammer fra ett bestemt sted; Snarere kan det komme fra muskler, bein og nerver som ligger i ryggen regionen. Dessuten kan smerten kommer fra flere områder av baksiden, slik som den nedre del av ryggen, den øvre del av ryggen og halebenet området. Smerte kan også stråle ut til halsen. Årsaker til ryggsmerter varierer. Tilbake traumer, muskelbetennelse, skivebrokk, kramper i musklene, skadet ryggvirvler og anstrengt tilbake muskel kan alle være årsaker til ryggsmerter.

Symptomer på halsbrann

Det er ulike symptomer for halsbrann. Prime symptomet er varm, brennende følelse som oppleves av brystbenet. Andre symptomer er brystsmerter, svie i halsen, og følelsen av mat setter seg fast i brystkassen, hoste, svelgeproblemer, øker brystsmerter når fastsetter, sår hals, mage kvalme og konstant hikke.

Symptomer på Ryggsmerter

Ryggsmerter symptomene er som følger-stivhet i korsryggen og hoftene, manglende evne til å bøye uten smerter i ryggen eller manglende evne til å bevege seg uten ryggsmerter, kronisk stikkende smerte, nummenhet i rygg og ben, prikking (stikking følelse) i ben, smerte når du hoster eller nyser, svakhet i bena, kvalme, oppkast og ryggrad kurvatur.

Konklusjon

Når det gjelder enhver medisinsk tilstand, er det alltid best å søke råd fra en profesjonell lege. En lege vil gi behandling, medisiner for å lindre smerte og diagnostisere for å fastslå om det er en underliggende medisinsk tilstand. Medisinsk behandling kan være nødvendig for å hindre ytterligere komplikasjoner også.

Hvordan lindre ryggsmerter uten kirurgi eller narkotika

Ifølge Mayo Clinic, er ryggsmerter en av de mest utbredte grunnene folk savner arbeid eller besøke legen. Konservative tiltak som ikke involverer medikamenter eller kirurgi kan være svært effektive for helbredelse. Mens kirurgi for ryggsmerter er svært sjelden, vanligvis for en herniated plate som ikke svarer til andre behandlinger, kan det være vanskelig å gi avkall medisiner hvis din smerte er alvorlig. The Mayo Clinic og naturlig helse ekspert Dr. Andrew Weil tilbyr flere forslag.

Bruksanvisning

•  Bo i seng for en eller to dager. Denne første resten er gunstig for å behandle smerte, men Mayo Clinic råder bor immobile lenger enn dette kan faktisk forverre problemet. Ikke overskrid denne tidsrammen mindre regissert av legen din.

•  Vurder fysioterapi. En fysioterapeut har mange verktøy for å lindre ryggsmerter inkludert is, varme, elektrisk stimulering og ultralyd. Han kan også vise deg spesifikke øvelser for å forbedre styrke, fleksibilitet og holdning. Dette kan avlaste nåværende smerter og bidra til å forhindre det i fremtiden. Din terapeut vil mest sannsynlig anbefale en hjemmerutine som sysselsetter det du lærer i terapi; holde opp med behandling hjemme som foreslått vil maksimere nytte.

Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker. Dr. Weil anbefaler meditasjon, pust arbeid, guidet billedspråk, progressiv muskelavslapping hypnoterapi og terapeutisk yoga. Disse aktivitetene kan hjelpe deg å ta tankene bort fra smerte og lindre stress og følelser som kan forverre symptomene.

Prøv forskjellige bevegelses behandlinger som kan bedre holdning og dårlig bevegelsesmønstre som fører til ryggsmerter. Dr. Weil anbefaler Alexander teknikk, Feldenkrais-metoden og Bonnie Prudden myotherapy. Du vil arbeide med lisensierte utøvere som skal utføre behandlingene på deg og vise deg ting du kan gjøre hjemme.

Tren regelmessig. Du vil ha en rutine som inkorporerer både aerob trening og styrketrening. Ikke start en diett uten å snakke med legen din først. Rådfør deg med en trener eller annet helsepersonell som kan vise deg riktig måter å utøve og bruke vekter.

Prøv akupunktur eller massasje. Ifølge Dr. Weil, har begge vist seg å være effektiv på å lindre ryggsmerter. Arbeid alltid med lisensierte utøvere.

Terapi for kroniske ryggsmerter

Kroniske ryggsmerter påvirker millioner av mennesker over hele verden. Alt fra enkle sårhet og irritasjon til alvorlig, invalidiserende smerter, har kroniske ryggsmerter mange ansikter og kan alvorlig forstyrre livene til lider. Det finnes behandlinger tilgjengelig for å håndtere en kronisk ryggsmerter tilstand.

Rest

Hviler en smertefull tilbake er en fin måte å redusere ryggsmerter og hastighet helbredelse av betente ryggmuskulaturen. Unngå og / eller sterkt redusere deltakelse i aktiviteter som krever overdreven tilbake bevegelser kan hjelpe behandle kroniske ryggsmerter og også bidra til å forhindre stikkflammer. Ofte en kort periode med hvile er alt som er nødvendig for å avgjøre en kroniske ryggsmerter blusse opp.

Heat Therapy

Bruke varme til en smertefull tilbake blusse opp kan bidra til å øke blodsirkulasjonen til musklene i ryggen, noe som kan bidra til å øke tilbake fleksibilitet og redusere ryggsmerter. Varme terapi kan brukes til smertefulle rygg områder ved hjelp av en elektrisk oppvarming pad og / eller en microwave oppvarming plate. Heat bør brukes på de smertefulle områder i flere minutter (15 til 20 minutter om gangen), flere ganger per dag om nødvendig.

Smerte medisiner

Det finnes ulike smertestillende medisiner tilgjengelig for å behandle kroniske ryggsmerter. Disse medikamentene spenner fra grunnleggende over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) til kraftigere opiat / narkotiske reseptbelagte legemidler. Disse medikamentene er generelt godt tolerert, og har potensial til å drastisk forbedre kroniske ryggsmerter nivåer. Normalt er mindre kraftige over-the-counter medisiner som brukes først før du går videre til de mer kraftige reseptbelagte smertestillende medikamenter. Smertestillende terapi er ofte brukt i forbindelse med aktivitet modifisering og / eller injeksjonsterapi for å behandle en kronisk ryggsmerte tilstand.

Injection Therapy

Mange tilfeller av kroniske ryggsmerter ikke klarer å svare adekvat på aktivitet endring, hvile og / eller smertestillende medikamenter terapi. I disse er vanskelige å håndtere tilfeller er injeksjonsbehandling ofte brukt som en effektiv metode for behandling. Injeksjonsterapi involverer injisering av små mengder av et kortikosteroid, som er et kraftig anti-inflammatorisk middel, direkte inn i den smertefulle rygg områder, vanligvis i eller rundt ryggskiver og nerver. Kortison er den mest populære kortikosteroid anvendes for rygg og / eller spinal injeksjoner, og den har potensial til å drastisk redusere ryggsmerter.

Fysioterapi

Fysioterapi, som normalt inkluderer ulike stretching og omfanget av bevegelse øvelser i tillegg til accupuncture og massasje terapi er en effektiv behandlingsform for å behandle kroniske ryggsmerter. Mange tilfeller av kroniske ryggsmerter er forårsaket eller forverret av stive, stramme ryggmuskler og irriterte spinalnerver. Ulike fysioterapi øvelser og behandlinger kan bidra til å øke fleksibiliteten i ryggmuskulaturen og reduserer irritasjon og betennelse i spinal nerver i ryggen, som alle kan bidra til å redusere og / eller eliminere kroniske ryggsmerter.

Hvordan behandle ryggsmerter Fra gallestein

Hvis du føler deg ryggsmerter forårsaket av en galleblæren lidelse, har du sannsynligvis blitt diagnostisert med biliær kolikk. Denne tilstanden oppstår når gallestein hindrer galle renne ut av gallegangen. Det fører til sterke smerter som kan vare opptil flere timer. Ifølge ryggsmerter spesialister Ambrose Hutson og Paul Osborne, fire av fem amerikanske voksne føler smerte i de lavere tilbake på et tidspunkt i livet. Hvis din er forårsaket av gallestein, er det noen konservative midler du kan ta for å kontrollere smerte.

Bruksanvisning

•  Begynn å behandle din tilbake smerte med over-the-counter paracetamol. Ryggsmerter spesialister Ambrose Hutson og Paul Osborne skrev i en 2005 artikkel at dersom ikke-reseptbelagte legemidler ikke lindre symptomene, bør du be legen om å forskrive ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs) eller opium-avledet narkotika kjent som opioider.

Spør legen din om ikke-tradisjonelle behandlinger som er laget spesielt for ryggsmerter forårsaket av gallestein. For eksempel, spør om akupunktur, massasje eller trekkraft.

Ta kontakt med en kiropraktor. Spør om han kan utføre manipulasjoner å omstille ryggvirvlene i ryggraden.

•  Finn ut om legen foreslår epidural steroidinjeksjoner. Ifølge Hutson og Osborne, "epidural steroidinjeksjoner .... er direkte introdusert til ryggraden å kontrollere smerte."

•  Vurder å behandle din ryggsmerter med diett. Paul Osborne, ansvarlig redaktør i nettstedet, BackpainBeaten.com, foreslår faste fra mat i ca tre dager mens du drikker mye vann for å presse de små steinene ut av systemet.

Fortsett med endring i kostholdet. Osborne anbefaler å drikke fruktjuice følge din faste perioden og deretter gradvis å spise mindre måltider etter at smertene avtar. Han foreslår et kosthold rikt på grønnsaker og frukt når smertene er borte og for å unngå fetende mat helt.

Unn smerten, selv om midlertidig, med en varmepute. Plasser varmeputen på magen, under brystkassen.

Tips og advarsler

  • Fordøye maten din hvis du har problemer, føler kvalme eller trenger å kaste opp etter å ha spist, kan det være du har galleblæren smerter som forverrer en allerede eksisterende tilbake tilstand.
  • Mens du behandler ryggsmerter fra gallestein, unngå å spise for mange meieriprodukter, som vanligvis inneholder mye fett. Galleblæren er det organ som bidrar til å fordøye fett, men hvis du forbruker mye fet mat, kan galle stivne og produsere flere gallestein som blokkerer din galle duct.
  • Forsøk aldri å diagnostisere din egen tilstand. Før du fortsetter med noen selvskrevet behandling, sjekk med legen din som trolig vil anbefale en ultralyd. Dette vil bekrefte hva som forårsaker smertene dine, og om du kan lide av en annen tilstand.

Hva er behandlingen for ryggsmerter forårsaket av psoriasis?

Psoriasis er en autoimmun sykdom som forårsaker betente, røde flekker på huden. Psoriasis kan også føre til en bestemt type leddgikt kalles psoriasisartritt. Det finnes flere typer psoriasis artritt, inkludert psoriasis spondylitt. Spondylitt behandlinger er primært brukt for å lindre symptomer, men enkelte behandlinger kan også langsom progresjon av sykdommen.

Symptomer

Psoriasis spondylitt forårsaker ryggsmerter og nakkestivhet som følge av betennelse i ryggsøylen. Som psoriasis selv, kan leddgikt ha perioder når det fakler og perioder hvor det går i remisjon.

NSAIDS

Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler bidra til å avlaste mindre til moderate symptomer som betennelser, leddsmerter og stivhet. NSAIDS omfatte medisiner som ibuprofen og aspirin.

DMARDs

Sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler lindre alvorlige symptomer, og de kan også hjelpe langsom progressiv felles og vevsskade. DMARDs omfatte medisiner som metotreksat og ciklosporin.

Biologiske

Biologiske, som er administrert ved injeksjon eller intravenøs infusjon, målrette bestemte deler av immunsystemet i stedet for hele immunsystemet. Biologiske brukes til å behandle alvorlige symptomer, og også kan bremse utviklingen av skade. Biologiske inkluderer T-celleblokkere, tumor nekrose faktor-alfa-blokkere, og interleukin-12/23.

Homøopatisk

Homeopatiske behandlinger inkluderer ikke-medikamentelle behandlingsformer som varme, is, lysterapi, mosjon og fysioterapi. Målet med disse behandlingene er å forbedre livskvaliteten og dag-til-dag lever.

Hvorfor My New Madrass Gi meg en Ryggsmerter?

Hvorfor My New Madrass Gi meg en Ryggsmerter?


Din madrass kan være den skyldige forårsaker din ryggsmerter. En dårlig valgt madrass kan også forverre eksisterende ryggsmerter. Du kan bidra til å lindre ryggsmerter ved å velge en annen madrass.

Antall Coils

Din ny madrass kan ha en upassende antall spoler, noe som kan føre til ryggsmerter. For mange sløyfer betyr at madrassen er for fast, noe som kan legge press på trykkpunkter i ryggen. For få spoler betyr at madrassen er for myk, og gir ikke nok støtte.

Padding

Mange nyere madrasser kommer med en overmadrass som er ment å gi mer komfort til den sovende. Madrass pads kan faktisk gjøre madrassen mykere, noe som kan minske sårt tiltrengt støtte for ryggsmerter lider.

Feilaktig Foundation

Grunnlaget for madrassen er også kjent som den spiralfjær. Den spiralfjæren støtter vekten av madrassen og absorberer stresset; uten at det, kan madrassen ikke støtter den sovende skikkelig.

Madrass Type

Madrasser kommer i en rekke former, inkludert vannsenger, skum og innerspring. Hvis din nye madrass forårsaker ryggsmerter, kan det ikke være den beste madrassen type for deg.

Sleeping Partner

Ikke alle sovende trenger samme type eller fasthet madrass. Hvis partneren sovepose finner ny madrass ubehagelig, kan de kaste og slå om natten, forårsaker søvnløshet for deg. Du kan våkne opp verkende på grunn av mangel på søvn du får i natt.

Hva er bivirkningene av å ta Phentermine For ryggsmerter?

Hva er bivirkningene av å ta Phentermine For ryggsmerter?


Phentermine har lenge vært et tema for medisinsk debatt. Brukes til vekttap og smertebehandling, dette stoffet har mange bivirkninger. Mens de fleste av de bivirkninger av å ta phentermine for ryggsmerter er milde, andre er dødelig.

Vanlige bivirkninger

The National Library of Medicine foreslår å kontakte legen din dersom noen av disse vanligste bivirkningene vedvarer: forstoppelse, diaré, Cottonmouth, oppkast eller en ubehagelig smak i munnen.

Hevelse

Hevelse eller plutselig vektøkning kan indikere en allergi mot phentermine og bør behandles raskt.

Kortpustethet

Du kan oppleve pustebesvær og svimmelhet. Dette er et tegn på at stoffet er ødeleggende på systemet.

Trodde Problemer

The University of California i San Diego advarer at forvirring, angst, søvnløshet, depresjon og uvanlige tankemønstre og atferd er bivirkninger av å ta phentermine for ryggsmerter.

Blood Pressure

Av og til vil blodtrykk pigg plutselig, forårsaker hjerteinfarkt eller hjerneslag. Økt blodtrykk vil merkes i form av alvorlig hodepine, brystsmerter, beslag eller uregelmessige hjerteslag.

Øvelse for kroniske ryggsmerter

Kroniske ryggsmerter kan stoppe livet ditt i sitt spor. Når ryggen er vond, bare å få opp å gjøre rettene kan være for smertefullt, og det føles som om ingenting kan forbedre smerte. Hvis du lider av kroniske ryggsmerter, ta kontakt med legen din for å diagnostisere tilstanden din og utvikle et treningsprogram for å redusere hyppigheten og intensiteten av smerte.

Aerobic Exercise

Det er viktig å ikke utvikle en stillesittende livsstil hvis du lider av kroniske ryggsmerter. Mens resten er viktig for å avlaste stress og belastning på rygg og ryggmargen, er det viktig å opprettholde blodstrøm og sirkulasjon i hele kroppen din. Du trenger for å holde vekten på et ideelt nivå. Hvis du er overvektig er det viktig å miste overflødig vekt for å redusere belastningen på ryggen. For de som ikke er overvektig, risikerer du å legge ekstra pounds ved å ikke gjenværende aktive.

Ryggsmerter virker mot noen motivasjon til å trene. Men hvis du kan finne en aktivitet som du liker som ikke er vektbærende, vil du forbedre din tilstand og vedlikeholde generelle helse. Svømming og spinning (innendørs aerobic stasjonær sykling) ikke plassere mye stress på baksiden.

Strekk og Styrke

Med et nytt treningsprogram, er det viktig å begynne langsomt. Gjøre øvelser med moderat strekk og lette vekter og gradvis øke etter hvert som du bygger opp styrke og utholdenhet. Yoga kan øke både styrke og utholdenhet samtidig utvikle fleksibilitet. Poses som Cobra, der du ligger på magen og løft deg opp på armene og samtidig la bena flatt på gulvet, kan gjøres i en yoga klasse eller som en enkel strekning når som helst. Bringe knærne til brystet er en annen strekning som kan hjelpe frigjøre spenninger i ryggmuskulaturen og redusere smerte.

Gjør abdominal arbeid på en øvelse ball for å redusere stress på ryggen mens isolere musklene kjernen for en ideell trening. Gjør crunches, hever beinet og vinklet styret stiller med treningsball. For å gjøre en etappe raise med en øvelse ball, balanse mot ballen ikke helt på det med baken og løfte det ene beinet opp fra gulvet om gangen. En vinklet bord positur har tærne på bakken, underarmene på ballen og du holde kroppen så rett som en planke, og holde den i 30 sekunder.

Øvelser for å unngå

Hold deg unna aktiviteter som innebærer mye hopping og vridning av ryggen. Basketball, tennis og aerobic er veldig hardt på kroppen og forårsake ytterligere spinal kompresjon. Ikke bøy deg over å ta på tærne eller knyte skoene dine. Dette kan føre til en akutt smerte skyte gjennom korsryggen. Aldri gjøre vekt trening med en vekt som er for tung og får deg til å svaie ut av balanse. Unngå sit-ups dersom de forårsaker ryggsmerter og aldri gjøre etappe reiser eller sit-ups med begge bena utvidet på gulvet.

Botemidler for kroniske ryggsmerter

Fordi kroniske ryggplager har en rekke mulige årsaker, behandlinger varierer. I mange tilfeller kan du kurere det rett og slett ved å slappe av og ta reseptfrie smertestillende midler. Men noen ganger smertene skyldes dvelende problemer i ryggraden - svulmende disker, osteoporose eller leddgikt i nedre del av ryggen - det kan ta lenger tid å helbrede.

Muscle Tissue Treatment

Hvis smertene stammer fra muskelvev, kan en god fysioterapi diett helbrede den. Fysioterapi omfatter varmepakninger, isposer, elektrisk stimulering eller spesifikke muskel-utgivelsen metoder.

Kiropraktorer kan henvende ubalanser i ryggsøylen som kan føre til smerter i disker og andre deler av ryggraden.

Akupunktur kan anvendes for å behandle smerte i korsryggen.

Når smertene avtar, kan du ta videre skritt for å redusere sjansene for at det kommer tilbake: yoga og fleksibilitet øvelser styrke ryggmusklene, og øvelser for å forbedre holdningen din fungerer bra, også.

Snakk med en lege før du konsultere en kiropraktor eller fysioterapeut. Han kan foreslå noen som har spesialisert seg på akkurat din sykdom.

Kirurgi

Kirurgi er vanligvis en siste utvei og vil ikke fungere i tilfeller av bløtvev trøbbel. Men i tilfeller der ryggsmerter er forårsaket av noen del av ryggraden i seg selv - for eksempel en sprukket disk eller klemt nerve - kan det hende du trenger kirurgi for å rette det opp. Leger ofte foreslå det når smertene ikke la opp, eller når kompresjon av nerver årsaker eskalerende svakhet i det omkringliggende muskelvev. I noen tilfeller kan de enten erstatte den knuste disk eller fjerne seksjonen av ryggraden klemming mot nerver. Kirurgisk fusjons - poding to ryggvirvler sammen for å hindre dem i å bevege seg - er mulig også, selv om det noen ganger akselerere starten av artritt.

Injeksjoner

Injeksjoner er en mindre drastisk alternativ til kirurgi, selv om du kanskje må gå inn for flere injeksjoner over tid. Leger har en tendens til å foreskrive kortison injeksjoner for kroniske ryggsmerter fordi kortison reduserer betennelse i rommet rundt ryggmargen og bringer lindring til nervene. Lignende medisiner nummen nervene i ryggraden. The Mayo Clinic sier Botox-injeksjoner kan brukes til å lindre ryggsmerter også. Kortison injiserer en tendens til å vare fra én til to måneder, mens Botox-injeksjoner vare i omtrent dobbelt så lang tid.

Shoe Heel Innsetting for nedre ryggsmerter

En hæl innsats eller heis lagt til skoene dine kan være akkurat det du trenger hvis du lider av ryggsmerter.

Effekter

Ryggsmerter kan være et resultat av ben som er forskjellige lengder (kort etappe syndrom.) Heel innsatser kan kompensere for benlengde avvik. Heel inserts også gi trøst og støtte hvis du har tarsal tunnel syndrom, plantar fasciitt, ​​slitasjegikt i føttene eller hælspore.

Custom Made

En hæl innsats kan være skreddersydde for å justere i høyden i henhold til dine behov. Denne type innsats kan hjelpe korrigere problemer som du har som resultat i nedre ryggsmerter, og slitne, verkende føtter.

Funksjoner

En hæl innsats vil bidra til å spre kraften av sjokk at foten får hver gang du går ned på det og redusere de samlede effektene av repeterende banging av føttene mot bakken.

Anbefaling

Sportsinjuryclinic.net anbefaler iført hæl pads eller et støtabsorberende innersåle for å hindre smerter i føttene, så vel som i korsryggen.

Typer

Det finnes en rekke av hælen setter å velge mellom. Innsatsene kan være laget av harde eller myke materialer eller gel. Heel innsatser er laget for å forhindre gnagsår, friksjon og chafing.The målet om et innstikk er til kopp hælen, som gir ekstra støtte og ekstra demping for hælen din.

Hvordan redusere ryggsmerter med vitamin D og andre naturlige rettsmidler

Hvordan redusere ryggsmerter med vitamin D og andre naturlige rettsmidler


Mange mennesker opplever ryggsmerter. Det kan være forårsaket av en skade eller av en nærings-mangel. Forskning har vist at vitamin D-mangel kan føre tilbake smerte, fibromyalgi, så vel som osteoporose.

Bruksanvisning

•  Ta 2000 IE 4000 IE vitamin D per dag. Forskning viser gjeldende anbefaling av 400 IU om dagen er ikke nok. Under en dag i solen, kan en person absorbere så mye som 10.000 IE vitamin D, men bare i de sørlige strøk, hvor solens stråler er sterke.

Mat kilder. Ikke stol på melk for vitamin D. Andre kilder er fisk og korn. Maten høyest i vitamin D er tran. Sild og steinbit er også bra. Skalldyr, som for eksempel østers inneholder en god mengde vitamin D, som gjør laks, kveite og steelhead ørret. Tunfisk og havregryn inneholder også naturlig vitamin D. Mange matvarer er beriket med vitamin D, som for eksempel melk, morsmelkerstatning, appelsinjuice, og morsmelkerstatning.

Vitamin B12 er også bra for ryggsmerter. B12 er vanskelig å absorbere i magen, slik at de beste metoder for å skaffe B12 er sublingualt (under tungen), eller ved injeksjon. B12 er også bra for pernisiøs anemi. Vegetarianere har en hard tid å skaffe tilstrekkelig B12 siden mange av mat kilder er i animalske proteiner, så spesiell behandling er nødvendig for å legge til B12 i et vegetarisk kosthold.

Tips og advarsler

  • Konsultere med en medisinsk faglig for enhver medisinsk tilstand.

Teenage Kronisk Nedre ryggsmerter

Kronisk smerter i korsryggen varer i tre måneder eller lenger og ofte blir verre over tid, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Selv om tilstanden er mer vanlig hos voksne, tenåringer noen ganger utvikle kroniske smerter i korsryggen på grunn av skader eller helseproblemer.

Årsaker

Kronisk smerter i korsryggen i tenårene er ofte forårsaket av skader i bein, ryggvirvler, nerver, plater og / eller vev i ryggraden, ifølge en artikkel av barnelege Julian Huang på Spine-health.com. Skoliose, kan en spinal infeksjon, Scheuermann sykdom eller en spinal tumor også føre til kroniske smerter i korsryggen i tenåringer, ifølge Huang.

Symptomer

Tenåringer med kroniske ryggsmerter opplever ofte brenning, prikking eller smertefulle opplevelser i nedre rygg og / eller ben, ifølge en artikkel av Laurie Udesky på Back.com.

Diagnose

Leger bruker imaging tester, som for eksempel en X-ray, CT scan, magnetic resonance imaging scan eller myelogram, for å fastslå den delen av ryggraden en tenåring har skadet, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Medisiner

Symptomer på kroniske ryggsmerter kan noen ganger bli redusert med over-the-counter smertestillende piller, for eksempel ibuprofen. Noen ganger kan en lege vil foreskrive antidepressiva, for eksempel amitriptylin eller desipramin, eller opioider for å redusere smerter i tenårene med kroniske smerter i korsryggen.

Kirurgi

Noen ganger trenger en lege til å utføre kirurgi på tenåringer med kroniske smerter i korsryggen for å reparere skadet ryggvirvler eller plater i ryggraden, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging

Det er mulig for tenåringer å hindre kroniske smerter i korsryggen ved iført sikkerhetsutstyr når de spiller sport, gjøre øvelser som styrker musklene i ryggen og / eller miste vekt.

Lavere kroniske ryggsmerter

Kronisk nedre ryggsmerter påvirker mennesker i alle aldre. Til tider kan det være vanskelig å finne årsaken til smertene, noe som gjør det vanskelig å behandle. Smertene forverres ofte over tid og kan påvirke daglige aktiviteter.

Identifikasjon

Nedre ryggsmerter er ofte forårsaket av overforbruk, muskel spenninger eller skader på platene i ryggraden. Eksperter mener at som tiden går, kan dette føre til svakhet og ubalanser i ryggraden.

Årsaker til kroniske ryggsmerter

En herniated eller sprukket plate er en av de vanligste årsaken til kroniske smerter i korsryggen. Dette skjer når gel-lignende stoff mellom skivene rager ut fra i mellom dem. Dette er smertefulle og til tider kan forårsake nummenhet eller svakhet i bena også. Denne tilstanden kan være forårsaket av en degenerativ tilstand eller skade på baksiden.

Degenerative Tilbake betingelser

Artrose er en av de viktigste årsakene til lavere ryggsmerter hos eldre mennesker. Dette er en degenerativ felles sykdom og forverres med alderen. Dette kan legge press på røttene av nerver i ryggraden, forårsaker sterke smerter.

Skader som kan føre til kroniske ryggsmerter

Ryggsmerter er ofte på grunn av et brudd i ryggvirvler i ryggraden. Dette kan skje med en skade som en bilulykke, slip og fall, eller idrettsskader.

Advarsel

Flere forhold kan produsere smerte lik smerter i korsryggen. Disse inkluderer aortaaneurisme, bekkeninfeksjon, galleblæresykdom, magesår, prostata sykdom og urinveisinfeksjoner. Dette er potensielt alvorlige forhold, og trenger oppmerksomhet av en kvalifisert medisinsk faglig.

Hva er Mekanisk ryggsmerter?

Hvis du er diagnostisert med mekanisk smerte tilbake dette betyr at opprinnelsen til smertene dine kan være i ryggvirvlene eller mykt vev, platene eller rotere ledd.

Identifikasjon

Mekanisk ryggsmerter er også referert til som lumbrosacral belastning eller smerter, lumbar syndrom, idiopatisk ryggsmerter og lumbago.

Årsaker

Årsaken til mekaniske ryggsmerter kan være en aktivitet som du er engasjert i, som var for anstrengende og skadet ryggen din, eller du kan ha påført et traume mot ryggen, kanskje i en bilulykke.

En Mystery

Noen ganger er det ingen forklaring på smertene. Dette indikerer at muskler og leddbånd i ryggen har blitt betent eller irritert, men ikke som følge av en skade. Dette betyr at det er idiopatisk og kilden eller årsaken til smertene er ukjent.

Effekter

Mekanisk ryggsmerter kan spre seg til lår, knær og rumpe.

Behandling

The National Institutes of Health bemerker at kiropraktisk behandling er generelt gunstig når noen lider av denne type ryggsmerter.

Betraktninger

Ifølge Cleveland Clinic, er kroniske smertesyndromer noen ganger skapt av ikke-medisinske faktorer. Derfor trenger en tverrfaglig metode for å bli tatt i behandling.

Rear End Kollisjon & Nedre ryggsmerter

Nakkesmerter og skade, eller whiplash, er et vanlig resultat av påkjørsler Vehicular kollisjoner. Mange mennesker, men ikke innser at denne type kollisjon også kan føre til smerter i korsryggen. Fordi smertene ofte ikke vises for en tid etterpå, folk vanligvis ikke forbinder utseendet på korsryggsmerter med kjøretøyet ulykken.

Forekomst

Tre studier sitert av Bay Area Lawyers Network of California hjemmeside funnet korsryggsmerter forekomst i 34-42 prosent av personer med whiplash fra påkjørsler bakfra.

Symptom Delay

Forsinkelse i symptomer er vanlig i en bindevevsskade, som indikert av flere studier, blant annet en kanadisk studie publisert i tidsskriftet Spine i 1995.

Time Frame

Michels Spinal Rehab i Salem, Oregon, ser pasienter som opplever nakkesmerter og hodepine umiddelbart etter en påkjøring bakfra, men ikke opplever smerter i korsryggen før mange måneder senere.

Nærmere

Michels sentrum siterer en studie som viser at 85 prosent av pasienter som rapporterte whiplash etter en påkjørsel bakfra også utviklet korsryggsmerter i løpet av de neste 4 til 12 måneder.

Senere Helse Issues

En studie fra 2001 publisert i Journal of Clinical Epidemiology fant at påkjørsler bakfra som forårsaket whiplash også var forbundet med fremtidige helseplager, inkludert midten og ryggsmerter, hodepine, tretthet og søvnforstyrrelser.

Hva er behandlinger for kronisk spennings, Muscle Hodepine og ryggsmerter?

Kronisk spenning eller muskulære hodepine ledsaget av ryggsmerter kan senke tempoet og forstyrre livet ditt. Denne typen smerter kan skyldes stress eller en skade, men uansett årsak er det metoder for å slappe av musklene og stoppe verke.

OTC medisiner

Hodepine medisiner tilbyr rask behandling for spenning eller muskulære hodepine. Hva mer kan du ta disse medikamentene for å redusere muskelspasmer eller betennelse i ryggen. Gode ​​valg er paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Heat Therapy

Varme fra en varm dusj, en varmepute eller en varm klut er effektive metoder fordi temperaturen hjelper slappe av muskelspenninger og tilbyr en naturlig rette for spenningshodepine og ryggsmerter.

Stress Prevention

Psykisk og fysisk stress spiller også en rolle i spenning hodepine og ryggsmerter. Musklene blir anspent når under stress. Du kan løse opp spenninger ved å praktisere stress management teknikker som dyp pusting, lytte til rolig musikk eller trener.

Avslapping

Konstant bevegelse eller en travel hverdag kan skape hodepine og ryggsmerter på grunn av stress og mangel på velvære. Ta seg fri for å tømme tankene og løse opp spenninger. Mål for åtte timers søvn en natt for å redusere spenninger i hodet og ryggen.

Legehjelp

Kronisk, ukontrollerbar stress kan gi vedvarende spenning eller muskulære hodepine og ryggsmerter. Oppsøk lege hvis du er i stand til å håndtere smerte hjemme, eller hvis du trenger en anti-angst eller anti-beroligende å bidra til å minske spenningshodepine.

Hvordan virker magnetisk terapi Hjelp ryggsmerter?

Hvordan virker magnetisk terapi Hjelp ryggsmerter?

Back Pain

Dessverre, vil 90 prosent av verdens befolkning lider av ryggsmerter på et tidspunkt i livet. Ryggsmerter kan stamme fra muskelproblemer som muskel stammer, muskel rive, svekkelsen av ryggmuskulaturen, muskuløs stress og mangel på muskel trening samt bein relatert diagnose, for eksempel leddgikt, pauser, stamme, dårlig kosthold, dårlig holdning og sklerose . I alle fall er det alltid best å oppsøke lege før de bestemmer seg på helhetlige og andre alternativ terapi metoder for å behandle din tilstand.

Magnetisk terapi

Magnetisk terapi er en populær helhetlig behandling, som har vært mye brukt til å hjelpe mange plager i århundrer. De eldste viser tegn på magnetisk terapi blir brukt så tidlig som 2000 BC. Selv Cleopatra hadde vært kjent for å sove med en magnet plassert på hennes frontallappen. Magnetisk terapi fungerer ved å plassere magneter på eller rundt den skadde delen av ryggen, som så i sin tur bringer en jevn flyt av anrikede oksygen, blodceller og næringsstoffer til de skadde og området rundt, samt utgivelser de bygget opp giftstoffer som hindrer perfekt sirkulasjon. Den naturlige helbredende prosess i kroppen begynner ganske enkelt med denne ikke-invasiv smertelindring og healing terapi. Husk at smerte er en beskjed fra hjernen slik at du vet det er noe galt.

Varianter av magnetisk terapi

Det finnes mange forskjellige typer av magnetisk terapi produkter, inkludert magnet, magnetiske belter, magnetiske smykker, magnetiske sko fyllinger, magnetisk sengetøy og magnetiske vester. Osteopater, fysioterapeuter, holistiske tilbake utøvere og andre medisinske utøvere bruker magnetisk terapi som et alternativ til muntlige smertestillende når det kan være mer gunstig for en pasient. Et alternativ magnetisk terapi, lik i metode for å refleksologi er aurikulær terapi. Et usynlig sentral linje fra toppen av øret til bunnen, representerer hele området av det største hele baksiden. Når en magnetisk terapi stud brukes på den aktuelle posisjon på øret, er det anbefalt å forsiktig presse den samme delen av øret når smerten er følt innen den relevante delen av ryggen. Dette resulterer i umiddelbar ryggsmerter lettelse.