Digidexo.com

Hvilke vitaminer Gjør deg å se bedre?

Før du vurderer kirurgi for å fikse ditt syn, kan det være lurt å prøve å forbedre din visjon naturlig. Bare å endre din diett eller legge kosttilskudd kan gjøre underverker for å forbedre synet ditt og avskrekke makuladegenerasjon.

Vitamin A

Den viktigste komponenten i Vitamin A er retinol. Det er et fettløselig vitamin som kreves for kroppens produksjon av rhodopsin, en visuell pigment av netthinnen. Uten vitamin A, ville våre øyne 'evne til å absorbere lys avta. De beste naturlige kilder til vitamin A er gulrøtter, søtpoteter, gresskar, squash, spinat og rød paprika. Det anbefales at du spiser mellom 2500 mg og 3000 mg av vitamin A per dag.

Vitamin B

B-vitaminene er viktige i å fremme kardiovaskulær helse. De bidra til å øke antall røde blodceller, forbedre arteriell helse og redusere nivåer av homocystein, en aminosyre som kan øke risikoen for hjertesykdom og også føre til øye fartøy betennelse. Vitamin B6 finnes i mange frokostblandinger, inkludert rosin kli frokostblandinger og varianter av Cornflakes. Det er også funnet i tunfisk, poteter og kikerter. Vitamin B9 - også kalt folat eller folsyre - kan finnes naturlig i spinat, linser, papaya, artisjokker og asparges. Vitamin B12 forekommer i de høyeste volumene i muslinger, lever og rå østers.

Vitamin C

Ifølge en 2002 studie i The American Journal of Clinical Nutrition, kan langvarig inntak av vitamin C redusere risikoen for grå stær. The vitamin kan finnes i sitrusfrukter, paprika, brokkoli og jordbær. Det er foreslått at du får i deg 1200 mg vitamin C per dag.

Vitamin E

Studier har vist at å få nok vitamin E i ditt daglige kosthold vil bidra til å avskrekke makuladegenerasjon og grå stær. Offentlige retningslinjer anbefaler at du forbruker 22,5 internasjonale enheter (IE) vitamin, men det er ingen kjent tak for hvor mye du kan konsumere. RealAge.com tyder på at du innlemme 400 IE i din daglige diett for optimal helse og sykdomsforebygging. Naturlige kilder til vitamin E er korn som rosin kli, corn flakes, mandler og frø.

Sink

Selv om det ikke er et vitamin, er sink viktig for syn helse. Kjent for å øke immunitet, sink forhindrer også makuladegenerasjon. Selvsagt kan mineralet finnes i østers, lam, biff, kalkun, og ricotta ost. Offentlige retningslinjer foreslår at menn bruker 11 mg og kvinner spiser 8 mg sink per dag.