Digidexo.com

isopor varm drikke

Farene ved isopor Beholdere med varme væsker

Farene ved isopor Beholdere med varme væsker


Styrofoam kopper blir ofte brukt for varme drikker eller flytende måltider som suppe. Mens Styrofoam er praktisk å bruke, er det noen bekymringer om den potensielle helserisikoen forbundet med materialet. Styrofoam er spesielt usikre når de varmes opp eller brukes med varme væsker og har vært forbundet med visse typer kreft og i tillegg til andre potensielle helseproblemer.

Polystyren og Utlekking

Styrofoam er faktisk en kommersiell sikt, men navnet har kommet for å referere til noen containere mat eller drikke som er laget av isopor. Polystyren brukes til å tjene varme væsker som kaffe eller suppe fordi det isolerer væsken og holder seg kjølig på utsiden slik at den som drikker ikke vil brenne hånden. Dessverre, kan varme væsker eller mikrobølgeovn bruk føre styrofoam til å smelte eller bryte ned, forårsaker kjemikalier benzen og styren å lekke inn i væsken inni. Personen drikker væsken i sin tur får i seg kjemikalier som kan forårsake helseproblemer.

Helserisiko

De kjemikaliene som finnes i Styrofoam er mulige kreftfremkallende og kan bidra til en rekke kreftformer, inkludert bryst og prostata kreft. Kreft er ikke den eneste helse problemet forbundet med isopor. Styrene kan etterligne egenskapene til det kvinnelige hormonet østrogen og forårsake skjoldbrusk problemer samt menstrual uregelmessigheter. Overdreven eksponering for styren kan også påvirke en persons sentrale nervesystem, noe som resulterer i generelle tretthet, hodepine, depresjon og nyreproblemer. Andre effekter av styren eksponering omfatter hud og øyeirritasjon, gastrointestinale problemer, lav hemoglobin og blodplater, og unormalt med kromosomer og lymfesystemet.

Fare for skålding

Uansett hva beholder du bruker, må du være forsiktig med å brenne eller skålding selv eller noen andre når du bærer eller drikker fra en kopp fylt med varm væske. Siden polystyren kopper forblir kjølig å ta på utsiden, er det lett å glemme at i tillegg varmt væske kan være inne. Dessuten gjør sin fleksible natur det lett å søle væske når klemme dem for hardt eller hvis du prøver å knipse på et plastlokk. Ta forholdsregler for ikke å søle din kopp når man drikker en varm væske og sørg for å holde Styrofoam cup borte fra barn eller kjæledyr.

Alternativer til Styrofoam

Når det er mulig, er det beste alternativet til Styrofoam en gjenbrukbar keramisk kopp. Keramiske kopper er gjenbrukbare, noe som gjør dem tryggere fra et miljøsynspunkt, og heller ikke vil lekke noen farlige kjemikalier i drinken din. Voks-lined kopper er et annet godt alternativ. Selv om de ikke holde så kult på utsiden og vil ikke gi termisk isolasjon, som keramiske kopper de ikke vil lekke noe styren.

Effekten av å bruke isopor

Effekten av å bruke isopor


Byggenæringen, posttjenester og andre bruker isopor, det kommersielle navnet på et oljebasert produkt som kalles polystyren, som isolasjonsmateriale i husene, som emballasje for forsendelser og lage kopper for varme drikker. Til tross for sin høye verktøyet, men de skadelige effektene av isopor på helse og miljø har brakt isopor produkter under gransking.

Samlede helsevirkninger

Styren, som er den grunnleggende strukturenhet av isopor er kjent for å forårsake mage-tarmkomplikasjoner og irritasjon av huden, øynene, og de øvre luftveier. Lang eksponering til Styrofoam påvirker sentralnervesystemet. Arbeidstakere ansatt i bransjer som gjør isopor-baserte produkter har rapportert lider av hodepine, tretthet og depresjon, som alle er symptomer på en svekket nervesystemet. Styrofoam har også liten effekt på funksjonen av nyrene og karsystemet.

Reproduktive helsevirkninger

Kvinner som arbeider i bransjer som bruker stryofoam, har blitt observert å gjennomgå en høyere-enn-normal hastighet av spontane aborter. Men på grunn av mangler skikkelige data, US Environmental Protection Agency (EPA) ikke trekke noen avgjørende sammenheng mellom disse hendelsene og eksponering for isopor. Studier på dyr også tyder ikke på at Styrofoam påvirker reproduksjonsevnen av organismer.

Kreft

International Agency for Research on Cancer i Frankrike har klassifisert styren som en mulig kreftfremkallende for mennesker. Studier og observasjoner basert på enkeltpersoner som arbeider i planter ved hjelp styren tyder på at disse personene er på et høyere risiko for lider av leukemi og lymfom enn folk ansatt andre steder. Imidlertid ikke EPA ikke bekrefte karsinogene effekter av styren på grunn av nærvær av andre kjemiske forurensninger i omgivelsene av fagene ble studert.

Environmental Pollution

Hydrokarboner som er gitt ut under produksjon av isopor kombinere med nitrogenoksider i atmosfæren og danner bakkenær ozon nær jordoverflaten. Eksponering for ozon forårsaker brystsmerter, hoste, tungpustethet og andre luftveisproblemer. Pr EPA, California, Texas Gulf Coast, Chicago-Milwaukee-området, og det nordøstlige USA har dårlig luftkvalitet på grunn av store mengder hydrokarboner løslatt fra planter produserer isopor varer.

Mat Forurensning

Styren kommer inn i menneskekroppen gjennom maten holdt i Styrofoam kopper og tallerkener. Høyere fettinnhold og varmer opp mat i isopor beholdere er to faktorer som har blitt funnet å akselerere forurensning av mat med styren.

Avfall og resirkulering

Styrofoam er ikke biologisk nedbrytbart. Selv om teknologi for resirkulering av isopor er tilgjengelig, de fleste resirkulering enheter nekter å godta isopor varer på grunn av de høye kostnadene forbundet med prosedyren. Men med pågående utviklingen innen biologisk nedbrytbare polymerer, synes en miljøvennlig erstatning for Styrofoam å være på ambolten.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet


Kaldt vær kan sende en chill rett gjennom kroppen din. Når de går innendørs, men det kan ta litt tid å regulere kroppstemperaturen. Hvis varmen er slått av på kontoret, for eksempel, eller kroppen din tendens til å kjøre kul, må du kompensere når hendene og fingrene føles stiv og kald. Huske noen få hånd oppvarming tips kan gjøre det en produktiv dag.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

•  Bruk votter eller tettsittende hansker uten fingertupper. Fleece, fingerløse hansker holde hendene varme mens du lar fingerferdighet for å skrive og skrive. Hendene holdes varm mens tommelen er utsatt slik at du enkelt kan teksten på telefonen, for eksempel. Varme tekstiler inkluderer fleece, ull og syntetiske strekk materialer.

Få en blodsirkulasjonen i gang. Stå opp ved skrivebordet og rotere skuldrene fremover, knuse dem opp og kastet dem tilbake i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder. Eller, lage en knyttneve og hold slik at neglene ikke berøre huden din. Holde leddet over neglen rett. Spent hånden i 30 sekunder og deretter slappe av i denne posisjonen.

dekke andre deler av kroppen din. Varme klær, for eksempel longs, under klærne. Legg et skjerf til halsen eller bære en turtleneck eller genser for å varme de primære blodkar som er nær nakken og håndleddene. Hvis du holder andre områder av kroppen din skjermet fra vind, vil mindre varme rømme og kalde hender vil forsvinne raskere. (Referanse 1)

Drikk te, kaffe eller varm drikke ved skrivebordet. Urtete som har varmende egenskaper inkluderer sarsaparilla rot og bukkehornkløver. Prøv også å legge chai urter til kosthold, slik som ingefær, kanel, kardemomme og cayenne, i tillegg til vitamin B, C og E. Klem en sitron i varmt vann for å rense leveren, orgel kjent for å produsere varme i kroppen din. Spise kjøtt eller sørg for at du har nok jern i kosten.

Breath dypere. Dype åndedrag tillate mer oksygen inn i kroppen din. Etter oksygen er overført fra lungene inn i blodet, vil du føle deg mer varme i hele kroppen og i hendene.

Kjøp en batteridrevet hånd varmere. Håndvarmerne designet for jegere og skiløpere fungere godt.

Hvordan Varm noen med Hypotermi

Hvordan Varm noen med Hypotermi


Ifølge WebMD Dr. Benjamin Wedro, når en persons kroppstemperaturen synker under 95 grader Fahrenheit eller 37 grader Celsius, en tilstand som kalles hypotermi er i kraft. Hypotermi er preget av en økt flyt av blod til vitale organer - som hjernen, nyrer, hjerte og lunger - fra huden og ekstremiteter. I løpet av denne prosessen, elektriske aktivitet av hjerte-og sentralnervesystemet avta som reaksjon på kroppens kald tilstand. Hvis ikke varme opp i tid, kan føre til hypotermi organsvikt, og død.

Hvordan Varm noen med Hypotermi

•  Dekk hypothermic persons hode og nakke med en lue og skjerf hvis tilgjengelig. Dette vil redusere tap av varme fra hodet. Flytt personen inn i en varm og tørr ly. Fjern eventuelle våte klær personen kan være seg siden våte klær akselerere kroppens kjøleprosessen. Tørk persons huden forsiktig med et håndkle. Ifølge MayoClinic.com, kan grove eller brå bevegelser utilsiktet sende kaldt blod til hjertet, forårsaker uregelmessige rytmer og mulig hjerte sjokk. Sett tørre klær på hypothermic hvis den enkelte er bevisst og begynner å skjelve når det tas inn i et varmt miljø. Dette kan være alt som er nødvendig for å reversere den hypoterme prosessen ifølge medicinenet eksperter.

Samtaleakuttmedisinske tjenester (EMS). De vil være i stand til å fastslå graden av hypotermi blir påført. WebMD forklarer at hvis en persons kroppstemperaturen synker under 86 grader Fahrenheit eller 30 grader Celsius, er evnen til å skjelve tapt og EMS-tjenester vil være nødvendig.

•  Hold hodet dekket. Dekk til tørr, kledd person med tepper og aluminiumsfolie hvis tilgjengelig. Hvis den enkelte viser tegn til forvirring eller problemer med å fungere, kan det hende du må kombinere hud-til-hud kontakt med tepper over dere begge å heve hypothermic persons temperatur. Skin-til-hudkontakt kan oppnås ved ganske enkelt å ligge ved siden av personen.

Overvåk personen puster. Hvis personen ser ut til å ikke puste, begynner hjerte-lungeredning hvis stand eller vente på ambulansepersonell. Gi en bevisst, fungerende nedkjølte personen varm drikke som er alkoholfrie og uten koffein. Egnede drikker ville være varm sjokolade, eple cider eller urtete. Forbered varm komprimerer av soaking filler eller små håndklær i varmt vann. Ikke bruk varmt vann. Varmt vann kan forårsake brannskader hvis personen lider av frostskader. Påfør komprimerer bare til den enkeltes lysken, armhulene, halsen og brystet. Vent til ambulansepersonell.

Hint

 • WebMD eksperter anbefaler at bruken av tepper vil øke skjelver prosessen og tillater kroppens kjernetemperaturen for å øke naturlig. Eksterne varmekilder som radiatorer vil ikke hjelpe denne prosessen.
 • MayoClinic.com forklarer at varm komprimerer brukes på ben eller armer kan tvinge kaldt blod til hjertet, noe som resulterer i døden.

Liste over Alkaline Foods og drikke for kroppen

Liste over Alkaline Foods og drikke for kroppen


Uklart tenkning, lav energi og tretthet, overvekt og dårlig fordøyelse er alle mulige symptomer på over-forsuring av kroppen. Opprettholde en riktig pH-balanse, eller syre-alkaliske balanse, holder kroppens organer fra å sette scenen for sykdom. Med dagens kosthold blir godt behandlet, er det viktig å kjenne de riktige matvarer til forbruker for å motvirke surhet. Selv om mange mennesker er tilhengere av denne dietten, er det ingen medisinske studier for å støtte sine påstander.

Frukt

Rabarbra, avocado, tomat, sitron, grapefrukt og vannmelon er alkalisk frukt. Mango, appelsin, papaya, banan, aprikos, ananas og pærer bør spises i moderate mengder, da de er litt syrlig.

Grønnsaker

For en salat velge salat, grønn eller rød kål, spinat og agurk. Som en siderett, spise asparges, purre, erter, squash og blomkål. Hvis du ønsker rotgrønnsaker, poteter, reddiker, rødbeter, gulrøtter og neper er alle alkalisk.

Protein

Frø og nøtter er det beste valget for protein. Mandler og paranøtter er alkalisk. Spis solsikke, lin, sesamfrø og gresskarfrø. Animalske kjøtt er sure. Hvis kjøttet må spises, hold deg til ferskvannsfisk og orgel kjøtt, som de er de minst sure valg.

Korn og Fats

Spelt, bokhvete og linser er de alkaliske korn. Noen alkaliske oljer er hamp, avocado, oliven, nattlysolje, kokos, agurkurt og linfrøolje.

Drinker

Destillert eller deionisert vann med eller uten frisk kalk eller sitronsaft er best å drikke. Velg urtete for en varm drikke. Noen andre alkaliske valg er ikke-søtet soyamelk, mandelmelk og grønnsaksbuljong.

Hvordan Drikk te etter visdom tanntrekking

Hvordan Drikk te etter visdom tanntrekking


Tannkjøttsykdom, en påvirket visdom tann, kronisk ubehag og feil tann justering er noen grunner til at noen trenger å ha en visdom tann trukket ut. En tannlege eller kirurg typisk ekstrakter visdom tennene på et kontor, og ifølge WebMD, kan pasienten trenger fremgangsmåten i et sykehus hvis han har komplikasjoner i forbindelse med fjerning. Pasienten kan drikke væsker, inkludert te, timer etter utvinning.

Bruksanvisning

drikke fem seks, åtte gram glass væske de første 24 timene etter ekstraksjon. Disse kan omfatte usøtet kalde te. Unngå å drikke te som inneholder sukker, da dette kan irritere munn og utvinning området.

Vent tre til fire dager før du drikker noen varme drikker, inkludert te. Varm te kan irritere utvinning området og fremme blødning hvis pasienten bruker det for tidlig etter inngrepet.

Nipp te og ikke drikke væske, inkludert te, med sugerør. Ifølge White Mountain Oral og Maxillofaical Surgery, kan suge gjennom et sugerør løsne blodpropp, som kan føre til kraftige blødninger inne i munnen.

Virkningene Fra Styrofoam drikking kopper

Virkningene Fra Styrofoam drikking kopper


Polystyren skum, bedre kjent under varemerkenavnet styrofoam, er materialet av valget for mange kaffekopper og takeaway containere som brukes i restauranter. Polystyren skum sin lette vekt og isolasjonsevne også gjøre det til en favoritt valg for kopper, tallerkener og skåler i familien piknik. Men styren, den kjemiske byggekloss av polystyren skum, er knyttet til en rekke helseproblemer. Styrene kan lekke fra kopper og beholdere til varm drikke og mat og blø inn alkohol eller fettrike drikker og matvarer spesielt. Forbrukere som drikker drikker fra polystyren kopper fire ganger om dagen i tre år vil ha inntatt omtrent ett skum cup er verdt av styren sammen med de drikker.

Akutte helseeffekter

Kortsiktige symptomer på overdreven eksponering for styren kan inkludere irritasjon av hud, øyne og øvre luftveier samt gastrointestinale plager. Vanligvis vil eksponering for polystyren kopper og beholdere ikke være nok til å forårsake akutte symptomer på forbrukerne, men folk som bor i nærheten av polystyren container planter eller som jobber i polystyren fabrikker kan utvikle bivirkninger fra kontakt med stoffet. Kjennetegn på akutt styren sykdom inkluderer hodepine, trøtthet og følelse av beruselse.

Langsiktige helsevirkninger

Forskere har knyttet kronisk eksponering for selv små mengder av styren i polystyren skum til depresjon og hormonell dysfunksjon. Studier indikerer at styren etterligner østrogen, og kan forstyrre hormonbalanser, potensielt forårsake skjoldbrusk problemer og menstruasjonsforstyrrelser. Blodsykdommer, inkludert lave blodplatetall eller hemoglobinverdier, har vært knyttet til langsiktig styren eksponering som har kromosom og lymfatiske misdannelser. Styrene kan akkumuleres i vev i hjernen, ryggmargen og nervene og kan gi tretthet, nervøsitet og søvnproblemer. The International Agency for Research on Cancer lister styren som en mulig karsinogen for mennesker, eller kreftfremkallende middel. Noen forskere har knyttet styren til kreft i bryst og prostata.

Miljøeffekter

Polystyren skum produksjonen genererer fjellene i flytende og fast avfall. US Environmental Protection Agency tabbed polystyren produksjon som landets nummer fem skaperen av farlig avfall. Produksjonsprosessen også utgivelser i luft hydrokarboner, som synker til bakkenivå og bland med atmosfæriske nitrogenoksider å produsere bakkenær ozon, en stor luftforurensning som kan forårsake brystsmerter, hoste, piping i brystet og lunge lunger i folk trener utenfor. National Bureau of Standards Center for branntekniske fant frem nesten 60 kjemiske biprodukter slippes ut i luften under brenningen av polystyren skum på deponier og andre avfallshåndtering sentre. Hva mer, polystyren kopper og beholdere utgjør 25 til 30 prosent av all deponivolumet i USA; dumpet i naturen som søppel, forringer skum i biter som kan kvele dyreliv og hindrer deres fordøyelseskanalen. Noen kommuner, inkludert Portland, Oregon og Orange County, California, har forbudt polystyren skum for å dempe materialets miljøeffekter.

Alternatives

Hjemme eller på kontoret, bytte ut polystyren kopper, tallerkener og skåler med keramiske alternativer. Når du bestiller takeaway eller bringe hjem leftovers fra en restaurant, må du umiddelbart overføre drikker og matvarer fra polystyren beholdere i glass eller keramiske kopper og kar. På matbutikk, kjøpe mat som er lagret på hyller i glassbeholdere, snarere enn plast eller skum krukker og flasker. Hvis plast- eller skum-lagret mat er det eneste alternativet, kjøpe den største størrelsen slik at maten overflate kontakt med beholderen er begrenset. Aldri mikrobølgeovn mat i polystyren beholdere. Skum retter kan smelte i mikrobølgeovn og fremskynde styren flyt inn i din mat og drikke.

Hvordan Drikk Apple Cider Eddik til lavere blodtrykk

Hvordan Drikk Apple Cider Eddik til lavere blodtrykk


Forskjellen mellom de fleste eddiker og rå eple cider eddik (ACV) er at ACV inneholder levende mikroorganismer, kalt "mor". Moren ser ut som mørke sediment eller brune tråder flytende mot bunnen av krukken av eple cider. Alltid riste cider før du bruker for å spre mor og sørge for at hver spoonful inneholder probiotika og næringsstoffer som kan bidra til å senke blodtrykket.

Bruksanvisning

Velg en rå eple cider eddik som er kaldpresset, gjæret, upasteurisert og laget av økologiske epler. Dette vil sikre at det har høyest mulig innhold av mineraler. Raw ACV er høy i kalium, en elektrolytt kroppen bruker til å lede elektrisitet gjennom kroppen din. Ifølge University of Maryland Medical Center, er lave nivåer av kalium knyttet til høyt blodtrykk, men bare hvis du er litt kalium mangelfull. Snakk med legen din før du legger noen kalium supplement til behandling av høyt blodtrykk.

Kombiner to spiseskjeer. av ACV med åtte gram av filtrert vann og drikke tre ganger daglig. Hvis smaken av ACV er for sterk, kan du tilsette frisk sitronsaft. Hvis du foretrekker en varm drikke, kan du legge ACV til varmt vann for å lage en te. Du kan legge til et naturlig søtningsmiddel, som honning, agave eller stevia - men gjøre oppmerksom på de ekstra kaloriene, og unngå å legge honning eller agave hvis du har diabetes.

Legg rå eple cider eddik til sauser som salatdressing og sennep for å få mer ACV i din daglige diett. Prøv å ta ACV før hvert måltid, slik at det bidrar i fordøyelsen, så vel som senker blodtrykket.

Tips og advarsler

 • Alltid legen din før du bruker noen alternative behandlingsformer.
 • ACV kan hjelpe behandle symptomene på høyt blodtrykk, men ikke den underliggende årsaken. Bruke ACV som en del av en sunn, lav-kolesterol diett, opprettholde en sunn kroppsvekt og får regelmessig mosjon vil også bidra til å senke blodtrykket og redusere risikoen for hjertesykdom.
 • Mange av studiene touting fordelene med eple cider eddik for blodtrykksreduksjon var dyrestudier. Videre menneskelig testing er nødvendig før harde konklusjoner kan trekkes.

Hvordan kan jeg holde meg varm?

Hvordan kan jeg holde meg varm?


Enten det er midt på vinteren, eller bare en spesielt kald dag, vil du holde varmen på så mange måter som mulig. Hvis du er innendørs uten bruk av en varmekilde, finnes det måter å varme deg selv og ditt hjem for å unngå overdreven frysninger. Når det regner, snør eller blåser ute, må du pakke opp og holde kroppen varm, selv når du trampe gjennom snø og komme hit med iskalde vinder.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med varm mat og drikke varme drikker. Hvis du har planer om en utflukt i løpet av vinteren - på en spesielt kald dag - spise et varmt måltid på forhånd, for eksempel suppe eller stuing. Varme drikker som varmer deg opp inkluderer kaffe, te og varm sjokolade.

Layer klærne. Enten du er innendørs eller utendørs, og sliter med å holde seg varm, og legger på klær lag hjelper enormt. Under-lag har undershirts og termisk strikke undertøy. Klær laget av ull vil gi deg den mest varme. Legg en genser, genser eller ull-foret jakke, når du går utendørs i kaldt vær.

Hold hodet, hender og føtter varme med en lue eller lue, ullsokker og ull votter. Boots er avgjørende, når jeg prøver å holde meg varm i snøen; så sørg for at du har et par støvler med en indre liner og en vanntett ytre boot, for å holde føttene varme og tørre.

Block utkast å holde varme innendørs. Dekke sprekker rundt dører med pledd eller håndklær. Hvis du har ventilene i gulvet av huset ditt, ikke levere varme, dekke dem også.

La i lyset i løpet av dagen, for å holde huset varmt uten å bruke en varmekilde. Selv på kalde dager, solen vil ofte komme ut. Når du legger merke til solen skinner, for å åpne vinduer og persienner la det solen varme opp rommene i ditt hjem.

Tips og advarsler

 • Har en rekke tepper på tregulv, spesielt i de kalde vintermånedene.

Hvordan å holde fingrene varme

Hvordan å holde fingrene varme


Holde fingrene varme kan være utfordrende enten du deltar i en utendørs vinter sportsbegivenhet eller bare ut å måke snø. Kjølige fingrene er ikke bare ubehagelig, men kan også utgjøre en helsefare. En liten chill kan slå inn i frostskader hvis du ikke tar skritt for å holde fingrene varme. Bruk av hansker eller votter er en hevdvunnen måte å bidra til å holde fingrene toasty, men det finnes andre måter å varme opp dine sifre også.

Bruksanvisning

Gulvbelegg

•  En åpenbar løsning til oppvarming kalde hender er å sette på hansker eller votter. Selv om det kan høres enkelt nok, må du sørge for at du er dressing hendene for maksimal varme ved å bære rett type hansker votter. Bruk hansker som er holdbare og vannbestandige. Ski hansker tilby disse kvaliteter og inneholde lette syntetiske fibre som etterligner de isolerende egenskapene til gåsedun. Votter kan gi et enda høyere nivå av varme fordi de lar fingrene til å berøre, ved hjelp av kroppsvarme til å slå chill.

Sett inn en liner inn dine hansker eller votter for ekstra varme, spesielt hvis du kommer til å være ute for en lengre periode. Plasser lette liner rett inni hanskene før du putter i hendene. De gir et ekstra isolasjonslag. Et annet alternativ er å legge til en kommersielt tilgjengelig hånd varmere inni hansker eller votter. Håndvarmerne er små poser som er følsomme for lufttemperatur. De hjelper felle varme inni hansken og sende den til fingrene.

Hold hansker eller votter tørr. Hvis de blir våte, fjerne dem umiddelbart, tørk av hendene og deretter sette på et par av rene tørre hansker. Iført vannbestandige hansker vil bidra til å holde dem fra å bli mettet med vann, snø eller is. Hvis du bare har ett par hansker eller votter, tørk dem under håndtørkeren i et offentlig toalett eller bruke ditt hjem hårføner. Kommersielle hanske tørketrommel er også tilgjengelig som plugges inn i en stikkontakt ..

Andre alternativer

Sving armene forover og bakover i en bue i flere minutter for å hjelpe varme fingrene. Dette vil tvinge varme blodet fra under armene ned i fingrene, varmer dem. Rotere håndleddene og clinching og unclinching never hjelper varme fingrene også. Annen fysisk aktivitet, slik som noen hopping knekt eller jogging på plass, vil også bidra til å øke blodstrømmen til ekstremiteter.

Dekk håndleddene og nakken for å holde fingrene varme. Huden er tynn i disse to områder, som inneholder mange primære blodkar. Kald luft vil føre til at blodkarene seg sammen, noe som reduserer blodtilførselen til fingrene; dekker håndleddene og nakken for å varme dem vil bidra til å holde det skjer. Kast et skjerf rundt halsen og bære en skjorte som har ermene lange nok til å dekke håndleddene.

Forbedre blodsirkulasjonen til fingrene ved å ikke iført tettsittende klær, som begrenser blodstrømmen. I stedet bære flere lette lag med klær. Ikke satt på bomull som første lag av klær; det trenger ikke holde på varmen, men ikke holder på fuktigheten. Opt for et fukttransporterende syntetisk stoff i stedet.

Suppler kosthold med vitaminer, urter, mat og drikke som er kjent for å øke blodsirkulasjonen, og dermed tilby et løft hele veien til fingertuppene. Vitamin B, C, E og jern er alle avgjørende for god sirkulasjon; snakke med legen din om dosen som er riktig for deg. Lag en varm drikke med eple cider eddik, destillert vann med sitronsaft eller te av sarsparilla rot eller bukkehornkløver. Du får umiddelbar oppvarmende effekt av å holde en dampende krus i hendene og et opplag boost fra ingrediensene også. Tilsett ingefær, cayenne pepper og fennikel til kosthold; de er alle kjent for å forbedre sirkulasjonen.

Hva er farene ved plastflasker blir varm?

Hva er farene ved plastflasker blir varm?


Plastflasker er en del av nesten alle amerikanske liv. Disse lette, vanskelig å bryte containere er brukt til å sende juice, brus, vann og andre drikker, så vel som mange andre matvarer. De fleste tåteflasker er laget av plast, som er mange gjenbruk sport og drikkeflasker. Men ikke alle plastflasker er trygge, særlig hvis de varmes i mikrobølgeovn eller lov til å varme opp i solen. Enkelte typer plast kan avgi skadelige kjemikalier eller forårsake andre helsefarer.

BPA

Bisfenol A, eller BPA, er en forbindelse som finnes i mange plastmaterialer, inkludert polyester og polykarbonat. Bare polykarbonat, en hard, klar plast, blir brukt til å lage flasker, men. Denne kjemiske etterligner østrogen i kroppen, og kan lekke fra polykarbonat flasker når de er utsatt for høye temperaturer, slik som de som finnes i oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn. Mens den amerikanske Food and Drug Administration anser ikke BPA utvasket fra flasker til å være en betydelig helseskadelig, US Department of Health and Human Services notater som svært lave doser av den kjemiske kan forårsake utviklingsmessige problemer hos små barn.

Bakterier

Dårlig rengjorte flasker kan avle bakterier, spesielt brus eller vann flasker opprinnelig ment som engangsbruk. Når de utsettes for høye temperaturer, slik som de leveres av en varm drikk eller lang soleksponering, disse bakteriene formere seg raskt. Mange bakterier er harmløse, men noen kan forårsake matforgiftning eller annen sykdom. Alltid rene og sterilisere plastflasker mellom bruker for å redusere denne risikoen.

Antimon

De fleste engangsdrikkeflasker er laget av polyetylentereftalat, eller PET. Denne klare plast ikke inneholder BP, men kan lekke antimon, et giftig metall, under visse forhold. I henhold til Water Research, PET flasker slippes forholdsvis lave nivåer av antimon ved værelsestemperatur, men vesentlig høyere nivåer ved oppvarming. Denne prosessen tar relativt lang tid, men flaskene er lagret på steder hvor temperaturen stiger over 150 grader C, som i et lukket bil eller lagring skur i et varmt klima, kan inneholde farlige nivåer av antimon. Unngå å lagre disse flaskene der de kan varme opp.

Betraktninger

Ikke alle plast utgjøre en fare ved oppvarming. Vannflasker laget av polyetylen med høy tetthet (HDPE), polyetylen med lav tetthet (LDPE) og polypropylen (PP) er ikke kjent for å lekke farlige giftstoffer, selv når de utsettes for ekstreme temperaturer. De kan fortsatt havn bakteriekolonier, imidlertid, og bør rengjøres nøye før og etter bruk.

Fem måter å varme opp på en frysing dag

Fem måter å varme opp på en frysing dag


Ankomsten av vinteren kan føre til noen bitende kalde dager, som temperaturen synke og været blir til is og snø. Holde varm på denne type dag blir avgjørende, og ikke bare på grunn av komfort; I noen tilfeller kan unnlate å varme opp på en fryser dag føre sykdom gjennom hypotermi f.eks. Erkjennelsen av et par måter å holde varme kan bidra til å unngå de negative konsekvensene av en frysing dag.

Varme drikker

Kaffe, te og varm sjokolade er de mest åpenbare kandidater i varm drikke utvalg for oppvarming deg opp når temperaturen stuper. Te og kaffe er spesielt potent når det gjelder å produsere en varmende følelse, ikke bare fordi de er servert ved høye temperaturer og er oppvarming til kopp hendene rundt, men også fordi de inneholder koffein. Denne ingrediensen får deg til å føle deg varm fordi det ups blodstrømmen nå huden din, men reduserer kroppens faktiske varmen, til tross for varmen du føler. Bedre ordnede valgene inkluderer urte varme drikker.

Klær

Hvis du er på vei utenfor på en isende kald dag eller selv om du sitter fast inne i et iskaldt hus, vil du sannsynligvis ha nytte av å sette på ekstra klær og lag for å holde kulden ute og holde deg toasty. Husk at du skal miste så mye som 30 prosent av kroppsvarmen via hodet, så hold det dekket med en lue, mens et skjerf og hansker beskytter nakken og hendene henholdsvis. For spesielt kaldt vær, prøve øreklokker eller til og med en full-face balaklava, eller bare legge flere lag under frakken.

Varmt vann

Hvis du nettopp har kommet inn i huset fra utsiden på en bittert kald dag, er sjansene for at fingrene --- og muligens tærne også --- vil føle frosset. En måte å kurere dette er ikke å bare vente for dem å varme opp, men å dyppe de kjølige siffer i varmt vann. Fordi vann er 25 ganger raskere ved å gjennomføre varme enn luft er, vil du snart finne livet tilbake til fingrene igjen.

Kjører

Du kan ikke være for opptatt av å møte kaldt ute, men en måte å få kroppen varmet opp, er å dra ut og trene litt. Kjører rundt den lokale parken, for eksempel, er lett nok til å organisere, og du kan selv være i stand til å få dine venner eller familie til å gjøre det med deg. Du må forberede seg skikkelig til været, skjønt. Start med å pakke opp varmere enn du ville gjort for et typisk løp, og også huske å utføre varme opp aktiviteter for mellom 10 og 15 minutter lenger enn vanlig fordi musklene vil trenge mer tid til å skifte i gir.

Snuggle

Hvis ditt eget hjem ikke er å holde deg varm nok, er det på tide å bryte ut tepper og annet utstyr som vil tillate deg å kose seg. Du ønsker kanskje å investere i en varmeflaske for nighttime, eller en elektrisk teppe, men utnytter ikke begge samtidig for å unngå enhver risiko for fare. Seng sokker og pyjamas i vinter stoffer, som flanell, vil hjelpe deg i å bo tettsittende som du sovner, også.

Farene i Wall Styrofoam

Farene i Wall Styrofoam


Styrofoam er vanligvis tenkt som en emballasje for ta ut mat eller varm drikke, men det har mange andre bruksområder, inkludert bruk som hjemme isolasjonsmateriale. Mens Styrofoam har gode karakterer som en isolasjon, det kommer også med spesielle farer som montører må være klar over før du velger det som en primær materiale.

Bruk

Vegg Styrofoam er en syntetisk plast er utformet for å ekspandere inn i lukket-celle-lommer av luft, som er laget av en spesiell plast forbindelse kjent som polystyren. I denne formen har Styrofoam gode isolerende egenskaper uten spesielle inhalant og håndtering farer av eldre typer isolasjon. Den lukkede-cellestrukturen av materialet gjør det svært vannbestandig og holder luft fra å komme inn i eller ut når den er foret på innsiden av veggene. Det bør bemerkes at en rekke av spray-og pre-formaterte skum brukes for isolasjon og de kan eller ikke kan være laget av polystyren, avhengig av hvordan de er fremstilt.

Insect Infestation

Mens skum isolasjon er en god fugemasse, er det ikke fullt motstandsdyktig mot insektangrep. Insekter kan noen ganger tunnel gjennom skumisolasjon lettere enn andre typer isolasjon, og mens skummet miljøet er ikke egnet for deres overlevelse, kan de gjøre passasjer gjennom den for å nå andre områder. Skumisolasjon skal ikke betraktes som beskyttelse mot en hvilken som helst spesiell type insekter, selv om det er god til å beskytte mot husene større skadedyr.

Brennbarhet

En av de viktigste farene ved å bruke Styrofoam er dens brennbarhet - det tar fyr og brenner lettere enn de fleste isolasjonsmaterialer. Dette kan være svært farlig i tilfelle av boligbranner, og mange stater krever vernetiltak ved bruk av styrofoam isolasjon, vanligvis i form av tynne, brannsikre materialer plassert opp mot Styrofoam i beskyttende paneler.

Toksisitet

Når isopor brenner, slipper det giftige utslipp som kan ha en farlig eller dødelig effekt på mennesker. Dette kan være spesielt farlig når folk er fanget i et hus brann eller prøver å flykte fra en brennende bygning. Liners brukes til å beskytte Styrofoam fra brann er også utformet for å holde giftige utslipp i sjakk, eller i det minste fanget i veggene.

Miljøhensyn

Styrofoam har kommet under nøye gransking i flere år på grunn av sine giftige egenskaper. Kjemikalier som brukes til å lage isopor er ofte farlige, karbon-baserte forbindelser som har dårlig effekt på både mennesker og miljø hvis feil avhendet eller raffinerte feil. Styrofoam seg selv ikke brytes ned og bare kan resirkuleres som polystyren andre produkter, og resirkuleringsprosessen kan være tidkrevende. Styrofoam i deponier varer i svært lang tid og kan være giftig for omgivelsene hvis det rømming.

Styrofoam Vs. Plastkopper

Styrofoam Vs. Plastkopper


Miljøaktivister og berørte borgere har lenge vært vurderer effekten av engangskopper på miljøet og våre lommebøker. Det er ofte nødvendig og praktisk å bruke engangs kopper. Dette endrer debatten fra gjenbruk vs. engangskopper til Styrofoam vs. plast kopper.

Kostnad

Hvis prisen er den største bekymringen, er plast det mindre kostbart alternativ. Det er lettere, noe som gjør produksjon og frakt billigere. Styrofoam er litt dyrere i innkjøp, men det gjør dobbelt som en varm og kald drikke cup, så det kan være mer kostnadseffektivt i slutten, avhengig av bruksområde.

Isolasjon

Styrofoam isolerer mye mer effektivt enn plast, noe som betyr at dine kalde drikker bli kaldere lenger og dine varme drikker bli varmere. Plastkopper er ikke anbefalt for varme drikker, og de har ikke isolasjonsegenskapene til isopor.

Environmental Impact

Styrofoam er ikke biologisk nedbrytbart og kan ikke resirkuleres, noe som betyr at Styrofoam kopper bidra til deponi søppel. Kjemikalier blir også brukt i produksjon av Styrofoam, slik som benzen, som miljø krav er skadelig for miljøet. Mens plast kopper er ikke biologisk nedbrytbart heller, mange av dem er resirkulerbare, noe som gjør dem mer miljøvennlig alternativ.

Hva er farene ved Styrofoam?

Hva er farene ved Styrofoam?


Skumplast er et Dupont handelsnavn for et stoff mer generisk referert til som polystyren, en petroleum-basert plast. Polystyren er svært lett vekt, fordi det er produsert med luft fylle 95 prosent av sin bulk. Polystyren luftige sammensetning gjør det en veldig god isolator, noe som er grunnen til at det er mye brukt i engangs kjølere og engangskopper for varme drikker. Men noen farer eksistere i å bruke denne luftige plast.

Worker Eksponering

Stoffet i polystyren som genererer mest bekymring er styren. Styren er den viktigste bestanddel i polystyren, og brukes i produksjon av en rekke andre produkter. Styren er en mulig kreftfremkallende, ifølge Environmental Protection Agency. Arbeidere som produserer isopor og annet styren produkter har rapportert akutte problemer også, blant annet hodepine, hud og øye irritasjon, pusteproblemer og gastrointestinale sykdommer. Noen sentralnervesystemet problemene har også blitt identifisert, inkludert depresjon etter kronisk eksponering.

Miljøproblemer

Noen land, regioner og kommuner har forbudt polystyren grunn av dens farer for miljøet. Polystyren er ikke biologisk nedbrytbart; selv etter at den er mekanisk brutt opp i mindre biter, selve materialet vedvarer indefinitley. Det er et betydelig materiale i søppelfyllinger, og er et tilbakevendende kull plage langs veikanter og vassdrag. Polystyren er produsert ved hjelp av ikke-fornybare ressurser, særlig fossile hydrokarboner - brukes både til å drive manufakturer og som et produkt råstoff.

Usikre og Konsumert Unkowingly

Når polystyren varmes i mikrobølgeovn som matemballasje, kan de giftige materialer i polystyren migrere inn i maten senere fortært. Partikler av polystyren kan inntas ved å spise fra polystyren beholdere. Dyr forbruker biter av isopor når de spiser mat som har blitt forkastet i isopor containere, tilstopping deres fordøyelsessystem. Fisken konsumerer partikler av materialet, fordi det vanligvis er svært synlig i vannet.

Når Gjenvinning gjør mer skade

Polystyrenblokken er ikke et lukket resirkulerbart materiale, slik at flere ressurser blir brukt til å resirkulere det. Resirkulering lukket-sløyfe er når avfall av en produktet brukes for å redusere de totale materialinnganger ved å erstatte et annet produksjons råstoff. Hvis resirkulert papir brukes til å erstatte tremasse i produksjon av mer papir, blir den lukket-sløyfe-resirkulerings som senker den totale innganger i produksjonsprosessen. Resirkulering polystyren faktisk bruker betydelig mer energi enn den opprinnelige produksjonen, og er sett av noen som et PR-knep av skumindustrien.

Hvordan lindre magemuskelkramper

Du har akkurat ferdig med et hyggelig måltid, når magen knytter ubehagelig. Muskel kramper er følelsen av en muskel 'låsing' i en meget sammentrukne stilling, begrenser bevegelse og forårsaker smerte. Mage kramper kan være spesielt vanskelig å forholde seg til, som nesten alle våre bevegelser involverer disse musklene.

Prøv følgende teknikker for å lindre magekramper. Selv om det er anbefalt å prøve disse trinnene i rekkefølge, gjerne omorganisere rutine eller hoppe over trinn hvis du synes det fungerer bedre for deg.

Hvordan lindre magemuskelkramper

•  Reguler pusten din. Ligg flatt ned og puste dypt mens du slapper av hele kroppen. Riktig pust for avslapning betyr vanligvis puste inn i din mage samt lungene. I noen tilfeller kan dette føre til ytterligere smerte. Hvis dette skjer, puste inn lungene bare.

strekke kramper muskelen forsiktig. Stående oppreist i nærheten av en vegg for støtte, helle vekk fra krampe mens inhaling dypt. Hold strekken i 20-40 sekunder. Pust ut mens du går tilbake til oppreist.

Få litt lett trening; noen crunches eller en rask spasertur er best. Flytt raskt i 10 eller 15 minutter, men avslutte umiddelbart hvis dette trinnet gjør kramper verre.

Påfør varme. Sett en varmepute på kramper muskel i 20 minutter om gangen. Pass på å holde minst et tynt lag av stoff mellom huden og varmeputen. Du kan også drikke en varm drikke enten i stedet for eller i tillegg til varmeputen.

Spis en moderat mengde kjedelig mat, hvis krampe ikke ble forårsaket av fråtseri. Alternativt, kan du prøve å drikke vin eller kamille eller peppermynte te, eller spise ingefær eller peppermynte. Alle disse har vært kjent for å lindre magekramper.

6. Ta medisiner. Dersom kramper er anstrengelsesrelatert, prøv Motrin eller Ibuprofen. Hvis de er fordøyelses, prøv Pepto Bismol eller Immodium AD.

Hint

 • Det vil hjelpe å vite hvorfor magen er kramper. Lett trening og tøyning fungerer best for "sting" og andre treningsrelaterte kramper. For kramper forårsaket av fordøyelsesproblemer, kan trening faktisk gjøre ting verre.
 • Hvis kramper er forårsaket av fordøyelsesproblemer, husk at mage kramper kan noen ganger være en advarsel for utbruddet av diaré.
 • Hvis kramper vedvarer i mer enn en time, kontakt lege. Muskelkramper er vanligvis ikke så farlig, men vedvarende magesmerter kan bety noe er galt med dine indre organer. Dette kan være veldig dårlig, så det er best å være sikker.

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet naturligÅ vite hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet naturlig kan hjelpe deg å miste vekt og holde den av. Stoffskiftet er økt med mengden av muskelmasse du har. Øk muskel å øke stoffskiftet. Hver kilo muskler forbrenner 35 kalorier per dag, mens hver kilo fett forbrenner kun 2 kalorier per dag. Muskler forbrenner kalorier selv når du sover.

Hvordan øke hastigheten på stoffskiftet naturlig

En spise krydret - Spis chilipepper eller sterkt krydret mat å gi stoffskiftet et løft. Å spise sterkt krydret mat har vist seg å øke stoffskiftet for en kort periode.

2 snack - Spis oftere i løpet av dagen. Spise oftere bidrar til å øke stoffskiftet. Å spise snacks vil hjelpe deg til å spise mindre til hvert måltid. Sørg for at alle dine måltider og snacks er sunt.

EAT varm mat - Spis varm mat som suppe og chili når været er kaldt. Spise motsatt temperatur som været hjelper øke stoffskiftet. Drikk varme drikker for en lignende fettforbrenning effekt. Brenne ekstra fett ved å spise varm mat når det er kaldt ute.

EAT kald mat - spise kald mat når været er varmt. Kalde matvarer krever kroppen din til å varme dem opp som tar mye energi og dermed forbrenner mer kalorier.

DRINK isvann - Drikk isvann hele dagen i stedet for romtemperatur vann. Kroppen din vil varme opp vannet og bruke mer energi på å gjøre det. Drikker vann kaldt forbrenner mer kalorier enn temperert vann.

vektbærende øvelser - Gjør vektbærende øvelser. Vektbærende øvelser vil bygge muskler, som forbrenner mer kalorier. Din egen kropp er en utmerket vekt for deg å bruke til å bygge muskler. Må lunges, knebøy, sit ups, push ups og planker for å bygge muskler ved hjelp av din egen kroppsvekt.

TRENING - Øvelse i minst 60 minutter daglig, gåing, løping eller svømming. Brenne kalorier mens du trener, og øke din energi. Du kan øke stoffskiftet daglig og fortsette å øke det før du brenner den mengden kalorier du ønsker hver dag.

Hvordan få et høyt stoffskifte

Hvordan få et høyt stoffskifte


Å vite hvordan å få en høy metabolisme vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt du ønsker å miste. Du kan øke stoffskiftet ved å starte noen nye sunne trening og kosthold rutiner. Du vil gå ned i vekt mens de spiser mer og føler stor. Selv naturlig lave metabolisms kan økes med gode daglige vaner.

Hvordan få et høyt stoffskifte

vekttrening - Begynn en vekttrening rutine tre til fem dager per uke.

Vekt trening er det beste du kan gjøre for å øke stoffskiftet. Muskelen som du bygger vil holde stoffskiftet i gang lenge etter at du er ferdig med å trene.

Muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør. Musklene dine vil fortsette å brenne fett selv når du sover. Bygge mer fettforbrenning muskler i dag.

kardiovaskulær trening - Begynn en kardiovaskulær trening rutine fem til syv dager i uken.

Øvelse 30-60 minutter per dag i tillegg til vekttrening øvelser.

Kardiovaskulære øvelser består av gåing, løping, ski, hoppe roping, jogging, sykling og andre aktiviteter.

Trening kan være en morsom måte å øke stoffskiftet, finne noe som du liker og gjør det hver dag.

krydret mat - Spis krydret mat å gi stoffskiftet et løft. Krydret mat som chili pepper eller karri vil turbo lade stoffskiftet.

Grønn te - Drikk minst fire glass grønn te hver dag for å få fart på stoffskiftet. Grønn te har vist seg metabolisme forsterke egenskaper.

MILK - Drikk minst tre glass melk hver dag. Melk øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne mer kalorier. Drikke melk hver dag, og du vil merke resultater på skalaen.

acai berry juice - Drikk minst ett glass acai berry juice for å gi stoffskiftet og energinivået ditt et løft. Acai berry juice er deilig og vil også hjelpe deg å føle deg mett etter måltider.

VANN - Drikk rikelig med vann hele dagen. Drikk minst åtte glass vann spredt jevnt utover dagen.

varm drikke - Drikk din favoritt varm drikke om vinteren eller når det er kjølig ute. Drikker varme drikker når det er kaldt vil hjelpe deg kroppen øke metabolismen og brenne mer fett.

Å vite hvordan du kan få høyt stoffskifte vil hjelpe deg å nyte mat og likevel gå ned i vekt.

kald drikke - Drikk kald drikke på varme eller varme dager. Kroppen din vil varme opp drikke og brenne flere kalorier gjør det.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan få høyt stoffskifte, kan du se i Resources nedenfor.

Hvordan diagnostisere Night svette

Nattesvette er ekstrem svetting om natten der søvn klær og sengetøy blir soaking våt selv om du ikke er i spesielt varme forhold. Nattesvette, også kalt søvn hyperhidrose, er et vanlig problem for mange mennesker. Tilstanden kan være ubehagelig og irriterende, men er vanligvis ikke et tegn på noen alvorlig problem. Nattesvette kan være forårsaket av å ha for mange tepper på sengen, å ha hjemme for varmt, og enda noen medisiner. I et lite antall tilfeller nattesvette kan være forårsaket av noe mer alvorlig for eksempel en hormonell ubalanse. Nattesvette er også en vanlig foreteelse for kvinner går gjennom overgangsalder.

Hvordan diagnostisere Night svette

•  Sjekk selv. Nattesvette kan være forårsaket av noe du gjør for eksempel på seg varme klær. Røyking kan gjøre deg mer utsatt for nattesvette, som kan være overvektig.

Sjekk dine medisiner. Nattesvette kan være en bivirkning av enkelte medisiner som antidepressiva og antipyrectics, som brukes til å senke kroppstemperatur. Andre legemidler som kan forårsake nattesvette inkluderer de som er brukt for å senke blodsukkernivået eller regulere kroppens hormonnivåer.

Se en lege. Nattesvette påvirke mange mennesker på et eller annet tidspunkt i livet, men hvis de skjer på en regelmessig basis, avbryte søvnen din eller forårsake andre symptomer som feber, er det best å se en lege.

Sjekk andre problemer. Legen din kan gå utover den grunnleggende fysisk eksamen. Andre forhold som forårsaker nattesvette inkluderer HIV / AIDS, slag, tuberkulose, leukemi, Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom. Nattesvette kan være forårsaket av skade på autonome nerver, en overaktiv skjoldbruskkjertel, en bakteriell infeksjon som kalles brucellose, en sjelden binyrene svulst kalles pheochromocytoma, og endokarditt, som er en infeksjon i slimhinnen i ditt hjerte. Andre mulige årsaker som skal utelukkes omfatter et bein infeksjon kalt osteomyelitt, en benmargsforstyrrelse kalt myelofibrose, karsinoid syndrom, som kommer fra en kreftsvulst, pyogenic abscess, som er en pus-fylt hulrom forårsaket av infeksjon, og syringomeli, som er en væskefylt cyste på ryggmargen.

Hint

 • Forhindre nattesvette ved å unngå koffein, alkohol, varme drikker, sure eller krydret mat, hvitt sukker, tobakk, marihuana, og mettet og herdet fett som finnes i kjøtt og margarin. Du bør også unngå varmt vær når det er mulig, intens trening, stress og sinne.
 • Nattesvette ledsaget av feber og uforklarlig vekttap er tegn på en mer alvorlig tilstand som infeksjon eller kreft.

Hvordan avlaste hoste i Wee morgentimene

Hvordan avlaste hoste i Wee morgentimene


Det er ikke uvanlig å utvikle en hoste i de små timer på morgenen. Dette er fordi du har brukt timer fastsettelse; det er mye lettere å puste når du sitter oppreist. Hvis du er syk, kan du også finne at du hoster mye mer det første om morgenen. Dette gjelder for sykdommer som falsk krupp. Men du kan få lindring fra en tidlig morgenhoste.

Hvordan avlaste hoste i Wee morgentimene

Plasser noen hoste dråper ved sengen. Når du våkner opp om morgenen, sitte opp og suge på en halspastill. Dette er den raskeste måten å få lindring fra din morgenhoste.

Lag en kopp varm te og rør inn 1 ss. honning. Den varm drikke åpner opp luftveiene mens honning arbeider for å avlaste noen kiler som du kan føle i halsen.

Ta en hoste suppressant. Den hoste fungerer ved å stoppe refleks i kroppen din som gjør at du kan hoste. Den hostestillende tatt i flytende form fungerer ganske raskt, mens en kapsel kan ta 20 minutter. Følg doseringsanvisningen på flasken.

Fyll en 8 oz. glass med vann og rør i 1/2 ts. cayenne pepper. Gurgle. Når du er ferdig med å gurgle, svelge blandingen. Cayenne pepper bør klare opp noen overbelastning.

•  Ta en varm dusj. Dampen fra dusjen vil bidra til å åpne opp lungene og stoppe tidlig morgen hoste.

Hint

 • Hoppe ut på morgen sigarett. Sigaretter kan gjøre symptomene verre.
 • Kalde drikker vil bare gjøre deg hoster mer. Det er best å unngå dem før du har din hoste under kontroll.