Digidexo.com

Hvordan øke den maksimale lengden på Extension Tubing for oksygenkonsentratorer

Hvordan øke den maksimale lengden på Extension Tubing for oksygenkonsentratorer


Ekstra oksygen administreres for å øke oksygenmetning i blodet, enten brukt kortsiktig etter en akutt sykdom eller kirurgisk inngrep eller lang sikt for kroniske luftveislidelser. Iltkonsentratorer er store enheter som gir kontinuerlig oksygen ved filtrering romluft, som er 21 prosent oksygen. Noen enheter også levere varm luft som passerer gjennom en luftfukter. Iltkonsentratorer er primært stasjonære enheter, og slangelengde må være tilstrekkelig for pasienten å bevege seg rundt i rommet eller i stue. Oksygenslangen lengden kan økes ved å feste en eller flere slange utvidelser til oksygenkonsentrator.

Bruksanvisning

•  Kjøpe lengden på slangen som vil tillate deg å flytte rundt uten for mye slakk. Tubing er tilgjengelig i en rekke lengder: 7, 14, 25, 40 og 50 fot. Åpne pakken og rulle forlengelsesrøret. Fest nippelen ende av forlengelsesrøret til den motsatte ende av røret med nesekanyle - de to korte rør som går inn i neseborene. Trykk hardt til brystvorten er satt inn hele veien.

Koble den andre enden av forlengelsesslangen til uttaket nippel på oksygenkonsentrator, trykke hardt til den er helt på plass. Plasser nesekateter inn i pasientens nesebor og slå på konsentratoren.

Sett på oksygenslangen hver 90. dag eller før hvis den er skadet. Hvis du bruker oksygen kontinuerlig hele dagen, fjern nesekanylen fra nesen to eller tre ganger hver dag og tørke den med en fuktig klut.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig, når han går rundt med overflødig rør, for å unngå turer og faller.