Digidexo.com

Hjem rette for brune flekker på huden

Mange er plaget med brune flekker eller hud misfarging. I stedet for å bruke sterke kjemikalier for å behandle mørke flekker på huden, se til hjem rettsmidler for enkle løsninger, ofte ved hjelp av ingredienser du allerede har hjemme. Hvis du fortsetter å bli plaget med brune flekker, bør du kontakte lege for en mer konvensjonell behandling plan.

Pepperrot

Pepperrot kan ikke betraktes som en medisinsk urt, men den har noen få programmer som for eksempel muligheten til å visne brune flekker og fregner. Behandle brune flekker med pepperrot lim påføres direkte på huden. Gjør lim med en revet stykke pepperrot ca 4 inches lang; kombinere med 1/4 kopp eple cider eddik. Sett det i liten glassbeholder og la det sitte i to uker. Etter to uker, sil blandingen og påfør med en bomullsdott til det berørte området tre ganger om dagen. Lagre blandingen i kjøleskap.

Sitron

Sitroner har mild bleke evner og kan bidra til å visne brune flekker. Den sitronsyre i sitroner hjelper å bleke bort og ødelegge de aller øverste laget av huden. Selv om det vil ta litt tid, kan du begynne å merke en gradvis falming av mørke flekker etter noen måneder. Bare kuttet opp litt sitron, og gni skivene over din brune flekker to til tre ganger om dagen til du merke resultater. På samme måte kan du mette en bomullsdott med litt sitronsaft og gjelder for det berørte området et par ganger om dagen.

Aloe Vera Gel

Aloe vera har lenge vært brukt til å behandle alle typer hudlidelser og irritasjoner. Gni gel eller juice på det berørte området to ganger om dagen for å oppnå resultater. Du bør merke en viss bedring innen en måned.

Castor Oil

Castor olje har sterke helbredende egenskaper og kan brukes effektivt for å behandle brune flekker. Bare mette en bomullsdott med lakserolje og gjelder for det berørte området en gang om morgenen og en gang om natten. Du bør se noen resultater i omtrent en måned.

Red Onion

Rød løk har en lignende blekende effekt som sitroner. Bare skjære opp noen røde løk og gni skivene over det berørte området to til tre ganger om dagen. Den sure karakter av rødløk fungerer som en peeling effekt på huden, brenning og bleking av det øverste laget.