Digidexo.com

kjønnshår

Age & Tynning Kjønnshår

Age & Tynning Kjønnshår


For mange mennesker, kjønnshår tynner ut som de gamle. Dette kan være bivirkning av visse vilkår og atferd, eller kan bare være en naturlig del av modningsprosessen.

Normal aldring

I de fleste tilfeller kan tynning kjønnshår tilskrives den naturlige aldringsprosessen. Mye som du kan miste hår på hodet som du blir eldre, kan du miste din kjønnshår også.

Menopause

Menopause kan føre til at du mister kjønnshår. Dette kan skje rett før eller rett etter overgangsalderen. Dette er på grunn av hormonelle endringer som påvirker hårveksten. Hvis det virker som at du ikke har sluttet å miste kjønnshår etter at du går gjennom overgangsalder, så vil du kanskje å ta kontakt med lege og har hormonnivået kontrolleres. De fleste kvinner ikke mister alle sine kjønnshår.

Graviditet

Under graviditet hvert hår på kroppen din kan bli påvirket. Graviditet kan føre til at håret som din kjønnshår å begynne å sykle sammen og vokse på en gang, og da kan de kaste alt på en gang, forårsaker du å miste kjønnshår. Dette kan skje innen seks måneder etter levering. Hvis problemet vedvarer, bør du oppsøke lege og få skjoldbruskkjertelen testet, så det kan endre seg under svangerskapet.

Andre grunner

Du kan også ha tynt kjønnshår på grunn av en skjoldbrusk problem. Tynning kjønnshår kan også forekomme i mennesker i alle aldre på grunn av hormonelle eller ernæringsmessige mangler, eller av visse medisiner.

Regrowing Kjønnshår

Noen ganger kjønnshår vokser tilbake naturlig som hormonelle, skjoldbruskkjertelen eller ernæringsmessig balanse er gjenopprettet til kroppen. Hvis den ikke kommer tilbake, kan du bruke resept aktuell kremer eller få kirurgisk hårtransplantasjon.

Prematur Kjønnshår Vekst

Prematur Kjønnshår Vekst


Kjønnshår vekst er en naturlig forekomst for hver mann og kvinne under årene med pubertet. Kvinner begynner puberteten mellom 8 og 13, ifølge Kids Vekst. Hanner normalt begynner puberteten mellom 9 og 14 år. Noen ganger pubertet begynner noen år tidligere enn normalt og en av de Tell Tale Signs er for tidlig kjønnshår vekst.

Definisjon

University of California Santa Barbara definerer kjønnshår som hår som vokser på skrittet, over kjønnsorganene og langs øvre og inne lår området. Kjønnshår oppstår i løpet av de årene av puberteten hos både menn og kvinner.

Årsaker

Prematur kjønnshår vekst er resultatet en tilstand som kalles, veslevoksne puberteten. Denne tilstanden oppstår når mannlige og kvinnelige barn starter puberteten før de når normal alder for at det skal begynne.

Identifikasjon

Skam håret er tykkere, grovere og ofte curlier enn hår som finnes på andre deler av kroppen, med unntak av armhulen. Kjønnshår er ikke å forveksles med de fine hårene (vellushår) til stede i skrittet av barn, ifølge UCSB.

Risiko

Å være kvinnelig, afrikansk-amerikaner, overvektige og å ha eksponering østrogen eller testosteron er risikofaktorer for tidlig kjønnshår vekst, ifølge Mayo Clinic. Andre risikofaktorer inkluderer medisinske forhold som påvirker det endokrine systemet, spesielt gonadene (kjønnskjertlene).

Behandling

Behandling av utbruddet av veslevoksne puberteten vil behandle for tidlig kjønnshår vekst. Måneds injeksjoner av leuprolide vil forsinke progresjon av puberteten til barnet fyller normal pubertetsalderen. Hvis en underliggende medisinsk tilstand er årsaken, bør behandle den medisinske tilstanden stoppe tidlig progresjon av puberteten.

Slik barberer kjønnshår området

Slik barberer kjønnshår området


Barbering av kjønnshår området er gjort ved valg. Noen mennesker vil ha en ren barbering av hensyn til hygiene eller komfort. Kjønnshår barbering er ganske utfordrende ting å gjøre, spesielt for nybegynnere. Spesielt må forsiktig håndtering av høvelen på huden holdes for å unngå kutt eller barberhøvel sår (rød hud irritasjon).

Slik barberer kjønnshår området

•  Kjøp et barberblad som er av god kvalitet. Kjøp barberskum. Ved hjelp av såpe er ikke nyttig i å fremme et enkelt gli.

Kutt kjønnshår kort. Bruk skarp saks, med en butt spiss, for å forhindre at du utilsiktet poking huden din. Dra forsiktig i kjønnshår stram og nøye klippet håret så kort som mulig. Trimming kjønnshår kort gir enkel tilgang for en ren barbering slik at du kan tydelig se hva du gjør, hindrer deg fra å kutte deg selv.

•  Få i dusjen og suge din kjønnshår med lunkent vann i noen minutter før du fortsetter. Kjønnshår er grov og buskete, så det vil hjelpe når du suge dem med varmt vann. Vannet gjør håret mer smidig for en enklere barbering.

Påfør rikelig mengder barberskum til din kjønnshår området. Dette vil bidra til å myke opp håret enda mer, og kremen gjør håret stå opp, noe som gir en renere barbering. Barberskum eller gel, beskytter deg fra å få hakk, inngrodde hår, eller barberhøvel brannskader, siden produktene gir riktig fuktighet som vil gjøre deg i stand til å gli lett over overflaten uten friksjon.

Begynn barbering ved å dra håret stramt med en hånd og barbere med den andre hånden. Nøye barbere oppover, motsatt retning av hårveksten. Ikke bruk for mye press når du barberer deg. Skyll høvelen etter å gjøre et par slag for å hindre hår fra samler på høvelen og tilstopping det. Barbering mot retning av vekst kan være irriterende for noen - prøv barbering i retning av hårvekst i stedet.

6. Vær forsiktig. For menn, nøye barbere på skaftet av penis og rundt testiklene i en jevn oppadgående bevegelse. For kvinner bruke en hånd til å rulle den løse huden på kjønnsleppene og deretter forsiktig barbere går opp langs kantene for å fjerne små hår. Observere ekstra forholdsregler når du barberer deg langs disse anbudsdeler.

Skyll kjønnshår området nøye med varmt vann og dobbeltsjekke arbeidet ditt for å være sikker på at du ikke har gått glipp av noen del av overflaten. Hvis du er fornøyd med resultatet, tørk området med et rent håndkle og gå videre til det siste trinnet.

Påfør litt babyolje til det barberte området for å holde det fuktig og beskytte den mot irritasjon og kløe i huden. Du kan også være lurt å bruke en over-the-counter produkt som vil bidra til å redusere razor burn og inngrodde hår. De er lett tilgjengelig på salonger og narkotika butikker.

Hint

 • Hvis du barberer et område mer enn én gang, sørg for at du har nok barberskum på området for å unngå barberhøvel brannskader.
 • Kvinner bør ikke kjøpe barbering kremer laget for menn. Kjøp de som er laget spesielt for kvinner.
 • Velg riktig type produkter som passer din hud for å forebygge uønskede utslett og irritasjoner.

Årsaker til Kjønnshår tap

Den uforklarlig tap av kjønnshår kan være forvirrende og skremmende for noen som ikke vet årsakene, enten direkte eller underliggende, av hårtap. Å vite noen av årsakene kan hjelpe deg i å søke behandling hvis nødvendig, og får en sterk diagnose fra en medisinsk faglig.

Normal Håravfall

Noen ganger årsakene bak kjønnshår tap er de samme årsaker som normalt håravfall. Mange menn og kvinner som opplever skallethet kan også miste kjønnshår og kroppslig hår som følge av genetiske og hormonelle forhold.

Menopause

Menopause bringer på en rekke endringer i en kvinnes kropp. Håravfall i kjønnshår regionen er en av disse endringene. I tillegg til å miste kjønnshår, kan kvinner opplever menopause også miste hår i armhulene og på beina.

Aldring

Del av aldring er å miste kroppshår og få rynker. Det er et triks av natur og helt normalt. Hvis du er en senior statsborger og opplever kjønnshår tap, men ingen andre merkbare symptomer, er det sannsynligvis greit, men som alltid, å sjekke med en medisinsk faglig er den beste ideen.

Alopecia

Alopecia er et vanlig begrep som brukes for å beskrive en rekke hårtap forhold som spenner fra usammenhengende til totalt tap av hår. Mange mennesker i verden lider av alopecia og det finnes en rekke behandlingsmetoder tilgjengelig for denne tilstanden.

Binyrene

Noen ganger kan en underactive binyrene er ansvarlig for håravfall på kroppen og skam områder. Binyrene er ment å frigjøre riktig mengde hormoner for seksuelle og fysiske modenhet, forårsaker hårvekst og reproduktiv evne. Når en binyre er forkrøplet, er tap av hår et resultat, hvis håret selv vokser i det hele tatt.

Addisons sykdom

Dette er en sjelden sykdom som rammer om lag én av en million mennesker i verden. Det effekter både menn og kvinner, og er en progressiv sykdom som triks binyrene til å stanse produksjonen av nødvendige hormoner.

Kreft

Visse kreftformer, som leukemi, kan være ansvarlig for kjønnshår tap og skrumplever kan også forårsake flekker av kjønnshår til å falle ut. Kreftbehandling og medisiner som cellegift også føre til håravfall på kroppen og skam områder.

Hvorfor folk mister kjønnshår?

Det er mange grunner til hvorfor folk mister kjønnshår. Ofte er det bare et resultat av normal aldring. Men, det er andre ganger en underliggende medisinsk tilstand som fører til altfor tidlige tap av kroppshår, inkludert kjønnshår.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er forårsaket når binyrene produserer utilstrekkelige mengder av nødvendige hormoner, som kortisol og aldosteron. Lave kortisolnivå er ofte forbundet med hypotyreose, så hvis du har blitt diagnostisert med en underactive skjoldbruskkjertelen og har opplevd tynt hår eller tap av kjønnshår, bør du også ha dine kortisolnivå testet.

Alopecia

"Alopecia" bare betyr "tap av hår." Imidlertid er alopecia areata håravfall som er forårsaket når hårsekkene blir angrepet av kroppens eget immunsystem, forårsaker bare flekker hvor som helst på kroppen. Androgen alopeci er den type hårtap og skallethet arvet fra dine forfedre. Kalt "mannlig mønster skallethet" hos menn og "kvinnelig diffuse håravfall" hos kvinner, er denne typen hårtap permanent.

Hypopituitarisme

Hypofysen produserer hormoner som styrer mange funksjoner i kroppen. Hypofysesykdom og hypopituitarisme føre hypofysen til å mislykkes i å produsere disse nødvendige hormoner. Dette kan føre til kjønnshår tap. En av disse hormoner skilles ut av hypofysen er gonadotropiner, en follikkelstimulerende hormon (FSH). Et annet hormon som skilles ut er adrenokortikotropt hormon (ACTH), som er direkte ansvarlig for tap av kjønnshår.

Menopause

Siden hårsekkene krever østrogen, som kvinner går gjennom overgangsalder, utløses når kroppen slutter østrogenproduksjonen, ett av symptomene på overgangsalder er tynning eller tap av hår, inkludert kjønnshår. Så mens en kvinne kan begynne å se uønsket ansiktshår, kan hun også begynne å legge merke til tynt hår andre steder.

Fødsel

Noen kvinner opplever et tap av kjønnshår etter fødsel. Dette er et resultat av kroppens hormoner readjusting tilbake til pre-graviditet nivåer.

Levercirrhose

Når arrvev begynner å erstatte sunt leveren vev, leveren gradvis klarer å fungere. Et symptom på leverproblemer er tap av kjønnshår.

Advarsel

Enhver type kjønnshår tap som er ledsaget av andre symptomer på sykdom bør føre et besøk til din lege. Ikke bare anta at et slikt hårtap er strengt et resultat av å bli eldre. Det kan faktisk være et symptom på en livstruende sykdom som krever øyeblikkelig legehjelp.

Hvordan fjerne inngrodde kjønnshår

Inngrodde hår er hår som ikke fremkommer av hårsekken, men i stedet vokser tilbake inn i huden. De kan være smertefullt og skjemmende, og noen ganger er ledsaget av infeksjon. Inngrodde hår som ligger i kjønnshår regionen kan være spesielt plagsom fordi de er ofte irritert ytterligere ved sømmene og band i undertøy. Det finnes noen metoder for behandling og fjerning av inngrodde hår for å avlaste denne tilstanden.

Hvordan fjerne inngrodde kjønnshår

•  Fukt en ren vask klut med varmt vann og bruke den som en varm komprimere til inngrodde hår. Komprimere vil hjelpe til med betennelser og tjener også til å både åpne porene i huden og myker opp håret under huden slik at det kan frigjøre og komme gjennom huden. Gjenta denne prosedyren flere ganger og igjen neste dag.

Bruk en peeling renere mens i dusjen å forsiktig ta håret til overflaten. Forsiktig skrubbe med en loofah og en cleanser som inneholder salisylsyre eller glykolsyre.

Påfør en krem med melkesyre på området umiddelbart etter dusjing. Denne type krem ​​vil mykgjøre huden i tillegg, slik at håret kan dukke opp.

Bruk sterilisert pinsett til å ta tak i hårsekken som er utsatt, og trekk resten av håret opp. Dette bør gjøres umiddelbart for den beste muligheten for suksess etter trinn 1 til 3 ovenfor.

Inngrodde Kjønnshår Infeksjon

Inngrodde Kjønnshår Infeksjon


Det er vanlig å oppleve irritasjon i kjønnshår området på grunn av hårfjerning. En infeksjon forårsaket av en inngrodde hår kan være smertefullt. Inngrodde kjønnshår infeksjoner er vanligvis mild, men noen ganger blir alvorlige, tilbakevendende og smertefullt.

Årsaker

Inngrodde skam hår oppstår når håret ikke bryter overflaten og i stedet krøller tilbake innover eller vokser sideveis inn i huden. En inngrodd hår ikke automatisk signalisere at det er en infeksjon. En inngrodd hår blir infisert ved hårsekken når bakterier kommer inn i huden som har blitt gjennomboret av håret.

Identifikasjon

Symptomer på en inngrodde hår infeksjon være smerte, hevelse og kløe i området og en verkebyller som inneholder puss. Pustule ligner en stor rød blemme. Denne infeksjonen kan etterligne symptomer på andre forhold som en hoven kjertel eller en kvise. Men det kan også etterligne herpes, en seksuelt overførbar sykdom. Den eneste måten å være sikker er å gå til legen.

Betydning

Mens infeksjonen ikke er ødeleggende, kan det være smertefullt. Videre er ubehandlede infeksjoner av enhver art påkjenning på immunsystemet. Dette kan føre til hyppig sykdom og blir mer utsatt for andre typer infeksjoner.

Behandling

Hvis du har en infisert inngrodde kjønnshår, er det en på-hjem middel du kan prøve. Først gjelder alkohol til pustule eller inngrodde hår å desinfisere området. Deretter plasserer en svært varm vaskeklut på toppen av det infiserte området. Fortsett å påføre det varme vaskeklut til området inntil inngrodd håret stiger til overflaten. Når det skjer, kan du bruke pinsett for å fjerne hår. Umiddelbart bruke en aktuell antibiotika krem. Fortsett å bruke som krem ​​til området i flere dager. Hvis infeksjonen ikke rydde opp, deretter et besøk til legen er nødvendig.

Forebygging

Inngrodde hår i kjønnshår området er ofte et resultat av barbering. Det er trinn som kan tas før hårfjerning som vil bidra til å forhindre inngrodde kjønnshår og infeksjoner. Først exfoliate området med en lett skrubb og en vaskeklut. Deretter sitter i et varmt bad i minst 10 minutter. Påfør en barberkrem som er egnet for sensitiv hud. Bruk alltid en ny barberhøvel og barbere i retning av veksten av hår. Barbering mot korn kan føre til inngrodde hår.

Kjønnshår Sykdommer

Kjønnshår Sykdommer


Skam håret sykdommer oppstår i håret som ligger i skam region eller det som er referert til som lysken. To av de vanligste er Pseudofolliculitis barbae (inngrodde hår) og Phthirus pubis, lus som er ofte referert til som krabber.

Funksjoner

Inngrodde kjønnshår resultere fra barbering. Håret vokser under huden, og skaper smertefulle støt som ligner en kvise.

Kjønnshår lus (krabber) er insekter. Krabber er primært spres gjennom seksuell kontakt. Kontakt med infiserte håndklær, sengetøy eller klær kan starte en infeksjon.

Behandling

Ifølge forfatteren Mike Jones, holder "en varm komprimere mot inngrodde flekker i 10 minutter tre ganger om dagen [vil] myke opp huden og hjelpe hårene jobbe seg ut".

Ifølge Center for Disease Control (CDC), "kan brukes En lus-drapet fuktighetskrem som inneholder 1 prosent permetrin eller en mousse som inneholder pyrethrins og piperonylbutoksyd å behandle kjønnshår (krabbe) lus."

Betydning

Inngrodde hår er ikke smittsomt; men er kjønnshår lus.

Betraktninger

Tidlig behandling forebygger sekundære infeksjoner.

Barn

Ifølge CDC, "Kjønnshår lus på øyenbrynene eller øyevipper av barn kan være et tegn på seksuell eksponering eller misbruk."

Advarsel

Skrape infiserte områder kan føre til bakterielle infeksjoner.

Hvordan behandle barberkniv støt i kjønnshår området

Barberhøvel humper, kjent medisinsk som pseudofolliculitis barbae, oppstår når barbert hår begynner etterveksten. Hårene krølle innover og vokse inn i huden, forårsaker betennelse. Resultatet er små, kløende det barberte området. Offentlig hår er spesielt utsatt for å få barberhøvel humper fordi det har en tendens til å være mer grove og krøllete. Razor støt kan forårsake kviser og arr, så det er best å bli kvitt dem umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Vask kjønnshår området med en mild såpe og vann. Pat området med et håndkle.

Steriliser en nål med alkohol. Dypp nålen i rubbing alkohol og sette den på en ren cloth.Wait til den tørke.

Frigjør fanget håret med spissen av nålen. Hold nålen i en 45 graders vinkel. Ikke rote dypt inn i huden. Hvis håret ikke vil komme ut etter to forsøk, la det være.

Coat kjønnshår området med en antibiotisk salve. Dette vil hindre razor støt fra å bli smittet.

Ikke barbere området i minst en uke. Dette vil gi støt tid til å helbrede og forebygge ytterligere irritasjon.

Tips og advarsler

 • Vurdere laser hårfjerning hvis du er utsatt for å få barberhøvel humper.

Cures For Ingrown Kjønnshår

En inngrodd hår vanligvis oppstår når du barberer, voksing eller bruker riktige kremer. Håret bryter under overflaten av huden. Inngrodde kjønnshår kan også oppstå når du bruker stramme klær. Når dette håret begynner å vokse, den vokser på skrå inn i siden av hårsekken og dermed forårsaker en inngrodde hår og smerte og ubehag som følge inngrodde hår. Etter en stund, om igjen uten tilsyn eller ubehandlet, kan inngrodde hår bli smittet på grunn av bakteriene den har blitt utsatt for. Det finnes ulike måter å behandle og kurere inngrodde kjønnshår.

Forebygging og behandling

Prosessen med herding en inngrodde kjønnshår er involvert ennå viktigere. Behandling og herding inngrodde kjønnshår vil innebære forebyggende tiltak, fuktighetsgivende og regenererende den infiserte huden samt forsvare området fra infeksjon. Alternativene er aktuelle antiseptiske og salver samt permanent hårfjerning.

Den sjeldnere du barbere kjønnshår området, jo mindre sjanse for å få en inngrodde kjønnshår. Barbere riktig når du barberer, slik som å slikke i varmt vann før du barberer. Bruk barberskum og en skarp barberhøvel som ennå ikke har blitt brukt. Strekk huden med den andre hånden til å strekke det ut for å sikre en tettere barbering som er mindre sannsynlighet for å resultere i en inngrodde hår, og barbere i retning av hårveksten, ellers kjent som "med korn."

Nå som du har forebyggende teknikker du trenger ideer om hvordan å behandle og kurere inngrodde kjønnshår. Umiddelbart etter barbering hvis du føler deg irritert eller kløende, påfør Witch Hazel olje til kjønnshår området.

Hvis du allerede har en inngrodd kjønnshår, ikke barbere før du har behandlet den helt. Begynne behandlingen ved eksfolierende området. Exfoliating vil fjerne døde hudceller og rydde opp i området for ny hud til å regenerere. Du kan bruke en loofa å eksfoliere området, eller bruke en av de mange skrubb på markedet, og bare bruke og gni det på med hendene. Fortsetter i behandlingen av din inngrodde hår, unngå iført tettsittende klær.

Et annet alternativ for å kurere din inngrodde hår er å sitte i en badstue for en stund, eller for å ta et varmt bad. Varmen løsner huden og hårsekkene rundt inngrodde hår og gjør det lettere for håret å bøye fra en vinkel rett i hårsekken. Du kan forsøke å plukke ut den inngrodde hår med en pinsett også. Hvis du lykkes med denne kuren, umiddelbart bruke hydrogen peroxide etter at du trekker ut inngrodde kjønnshår å redusere sjansene for smitte.

Hvis du ikke kan trekke ut den inngrodde hår med pinsett, påfør Aloe Vera gel til inngrodde hår og området rundt den. Aloe Vera gel har antiseptiske egenskaper og vil helbrede området.

Hvordan bli kvitt kviser i kjønnshår området

Kviser i kjønnshår området vanligvis er betente hårsekker. Irritasjon er en hyppig årsak til tilstanden, kjent medisinsk som follikulitt, som er infeksjon med bakterier, gjær eller en sopp. Hårfjerning, enten via barbering, plukker eller voksing, er ofte den skyldige. Friksjon og tettsittende klær kan også bidra. Kviser kan vanligvis ryddet opp hvis de skjerpende omstendigheter er fjernet.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt kviser i kjønnshår området

Stopp barbering for en stund, og unngå andre hårfjerningsmetoder. Å la folliklene bli friske av irritert tilstand, la håret vokse i en måned eller en og en halv måned før du gjenopptar fjerning. Når du begynner på nytt, bruk en mild hydrokortisonkrem etter barbering for å holde nede irritasjon.

Hold ren. Siden bakterier og andre mikroorganismer i kjønnshår området kan være en faktor i kviser, er det viktig å holde slike bakterier til et minimum. Såpe og vann kan være tilstrekkelig, men du kan også prøve en kroppsvask som inneholder benzoylperoksid.

Tørk det berørte området grundig. Fukt og svette i kjønnshår området kan forverre follikulitt. Du kan bruke et håndkle eller prøv en hårføner to til tre ganger per dag.

Påfør en medisinert pulver. Brukes daglig, kan et slikt produkt å opprettholde et tørt miljø og kutte ned på friksjon.

Tenk permanent hårfjerning. Hvis saken er alvorlig og reagerer ikke på de typiske behandlinger, kan du angripe problemet på sin sak ved å bli kvitt håret. Metoder omfatter elektrolyse og laser, men laser hårfjerning ikke kan være virkelig permanent.

Tips og advarsler

 • Hvis folliculitis kviser er forårsaket av bakterier, kan de være smittsomt, så du bør unngå hud-til-hud kontakt med andre inntil problemet har gått bort.
 • Tilbakefall er vanlig, så gjenta behandling kan være nødvendig.

Kjønnshår Infeksjoner

Barbering av kjønnshår området kom ikke inn i moten inntil 1990-tallet, da påvirkning av pornobransjen har gjort sin vei inn i mainstream. Non-pornostjerner begynte å velge for hva mange refererer til som "brasiliansk", hvor alle kjønnshår er barbert av. Barbering til denne ekstreme kan ha sine ulemper og kan føre til kjønnshår infeksjon.

Barbering

Ifølge en artikkel skrevet av Leigha Winters for Palo Alto Medical Foundation, barbere kjønnshår området kan føre til utvikling av inngrodde hår, hakk, kutt, barberhøvel humper, kløe, genital infeksjoner, blemmer og kviser.

Follikulitt

Follikulitt noen ganger resultater fra barbering kjønnshår. Dette er en infeksjon i hårsekken. Follikulitt er resultatet av stafylokokker (Staph), som er en bakterie eller en sopp. Når barberte hår re-vokse ut av follikler, noen ganger håret krøller rygg og irriterer huden; Dette kan resultere i follikulitt.

Staph Infeksjon

Hvis du har en staph infeksjon, kan det dukke opp som follikulitt, ifølge Kidshealth.org. Follicles er lommene under huden der hårstrå vokse. Små, hvite kviser vil dukke opp i bunnen av håret. Det kan være et rødt område rundt hver kvise. Hvis hårsekken er dårlig infisert, kan en furunkel eller byll utvikle. En byll er en rød, hoven, veldig vond klump i huden. Koke kan fylle med pus og bli større. Det vil etter hvert briste og avløp.

Krabber

Krabber, eller kjønnshår lus, smitte kjønnshår. Kjønnshår lus er vanligvis overføres seksuelt. The Centers for Disease Control og Prevention forklarer at det er tre typer lus, inkludert kjønnshår lus, hvis medisinske navnet er pthrius pubis. De to andre typene er hodelus og kroppslus. En skam lusa er 1.1 til 1.8 mm i lengde. Selv om de er vanligvis funnet festet til hår i kjønnshår området, kan dette lus også legge til grovt hår i en skjegg eller bart, på brystet, i armhulene og på øyenbryn og øyenvipper.

Beskrivelse

Gnagerne er seksbente og søke kjønnshår området, forårsaker kløe. Kløe generelt blir verre om natten når lus begrave hodene innsiden av kjønnshår hårsekkene. Lus feed på en persons blod. Proteinene i lus spytt kan føre til at infisert område å bli betent. En sekundær bakteriell infeksjon kan oppstå på grunn av uopphørlig skrape, noe som vil føre til at området blir rå. Du kan ikke legge merke til, i utgangspunktet, at du har kjønnshår lus; men når de lus legger egg og disse eggene klekkes, vil du bli symptomatisk og begynne kløe.

Kjønnshår Folliculitis

Kjønnshår Folliculitis


Mange mennesker opplever ubehag og irritasjon i kjønnshår området forårsaket av kjønnshår follikulitt. Heldigvis er denne tilstanden lett behandles.

Årsaker

Follikulitt skjer når friksjon fra klær eller barbering skader hårsekkene som ligger like under huden. De skadede follikler kan bli smittet og få hoven og smertefull. Den vanligste årsaken til follikulitt er barbering, og det er noen ganger kalt razor burn og frisør kløe.

Symptomer

Follikulitt forårsaker et utslett i lysken og kjønnsorganene. Kviser og pustler kan også utvikle, og kviser kan skorpe over. Hele berørte området vil klø.

Behandling

Et håndkle dyppet i varmt vann presset mot det berørte området kan bidra til å drenere hovne hårsekker. Antibiotika kan trenge å bli brukt til området eller tatt i pilleform for å helt bli kvitt infeksjonen. Kjønnshår follikulitt reagerer vanligvis godt på behandlingen, men kan lett gjenta seg.

Forebygging / løsning

Den enkleste måten å forhindre kjønnshår follikulitt er å unngå iført klær som gnir for mye mot det berørte området. Det er også viktig, hvis follikulitt er forårsaket av skjære, til enten å barbere med en frisk barberhøvel hver gang, eller for å bruke en elektrisk barbermaskin. Hold området rent, og sørg for å vaske alle klær som ble slitt i løpet av infeksjon som det kan være forurenset og forårsake en annen bout av tilstanden.

Advarsel

Det er viktig å huske på at til tross for det faktum at follikulitt er forårsaket av irritasjon og tilstopping av hårsekkene, er tilstanden faktisk i seg selv en infeksjon. Hvis den ikke er behandlet raskt, er det en risiko for at den vil spre infeksjonen og det infiserte området vil vokse.

Hva er hensikten med Female Kjønnshår?

Hva er hensikten med Female Kjønnshår?


Kvinnelig kjønnshår blir ofte sett på som unødvendige, så mange kvinner ta beslutningen om å barbere det. I likhet med andre typer hår på kroppen, det er en grunn kvinner utvikler kjønnshår når de kommer i puberteten. Medisinske eksperter har kommet opp med ganske mange forskjellige teorier for formålet med kvinnelige kjønnshår.

Feromoner

Den mest utbredte teorien om årsaken til at kvinner har kjønnshår har å gjøre med feromoner og den rollen de spiller i seksuell tiltrekning. Feromoner er lukt som produseres av kroppen som tiltrekker medlemmer av det motsatte kjønn. Det er noen mennesker som har veldig sterk lukt, og noen med lukt som ikke er fullt så merkbare for andre. Kjønnshår kan spille en rolle i å fange og sender ut feromoner fra kjønnsorganene i luften, ifølge Columbia University.

Varme

En annen teori på hensikten med kvinnelig kjønnshår er at det var ment å holde underlivet varm. Før folk hadde på seg klær som de gjør i dag, kan kjønnshår har tilbudt noen beskyttelse. Ifølge Health Services ved Columbia University, er denne teorien diskutabelt fordi menn ville ha mer kjønnshår og det bør dekke en womanâ € ™ s lavere torso å holde henne interne reproduktive organer varm.

Beskyttelse

Noen mennesker tror at kvinnelige kjønnshår er der for å gi kvinner med beskyttelse mot infeksjon. Ifølge University of California, Santa Barbara, er det tenkt at kjønnshår kan bidra til å hindre fremmede partikler fra å komme inn i skjeden. Under denne teorien, kan man sammenligne kjønnshår til øyevipper, som beskytter øynene. En kontroversiell spørsmål som er reist om denne teorien er at menn ikke har kjønnshår rundt åpningen av urinrøret.

Comfort

Ifølge Planned Parenthood, har Dr. Stephen Juan en teori som sier at hensikten med kjønnshår er å forhindre hudirritasjon. Kjønnshår bidrar til å redusere friksjon under kroppsbevegelser. Det bidrar også til å redusere friksjonen mellom huden og stramme klær. Uten kjønnshår, kan huden være mer utsatt for gnagsår eller utslett. Dette er en av de mindre utbredte teorier om hensikten med kvinnelig kjønnshår.

Dekor

Noen mener at dekorasjonen er den eneste hensikten at kvinnelige kjønnshår serverer. Aksepten av kjønnshår varierer i henhold til kultur, samt hver individualâ € ™ s personlige preferanser. Mens noen foretrekker kanskje å barbere sine kjønnshår, mens andre ønsker å style det unikt, trim det eller la det helt naturlig. Måten en kvinne velger å style henne kjønnshår kan øke hennes part € ™ s seksuell tiltrekning mot henne.

Hvordan behandle Eksem i kjønnshår regionen

Eksem er betennelse i huden som er svært kløende, og er vanligvis kronisk (som varer i lang tid), ifølge Mayo Clinic. Eksem er først og fremst funnet i spedbarn og små barn, men mange voksne lider av hudens tilstand også. Denne tilstanden er forverret av varme og høy fuktighet, noe som gjør kjønnshår regionen utsatt for barn og babyer som er i bleier hele tiden. Aktuelle medisiner og naturmidler effektivt kan behandle og lindre irritert hud.

Bruksanvisning

Unngå Irritanter

•  Unngå irritanter som kan forverre hudens tilstand. Ikke bruk såpe på lysken regionen og unngå bruk av fargestoffer og dufter i klær vaskemiddel.

Vask alle klær og sengetøy i en hypoallergenisk vaskemiddel så snart du oppdager et utbrudd.

Hold bleier så tørr som mulig, hvis den enkelte er i bleier. Endre bleie så ofte som person tisser eller jordsmonn dem.

Bading

Ta et kjølig bad med 3/4 kopp natron blandet i vannet i 15 minutter om morgenen. Tørk huden når du er ferdig, og ikke tørke ut huden helt.

Ta et kjølig bad i kveld med kolloidalt havremel. Suge i 15 minutter og tørk. Kolloidalt havremel kan bli funnet på ditt lokale apotek eller i personlig pleie delen av en avdeling eller stoff butikken.

6. Påfør en fuktighetskrem rikelig på hele kroppen for å lindre huden etter bad.

Påfør Hydrokortison

Rengjør den infiserte kjønnshår området med vann. Tørk.

for å tillate luft i fem minutter, noe som sikrer at huden er helt tørr og uten noen lotion rester.

9. Påfør en liberal mengde hydrokortison krem eller lotion til kjønnshår området 2 til 3 ganger om dagen. Hydrokortison er en mild steroid som vil tvinge hudirritasjon å roe ned.

Tips og advarsler

 • Les etiketten nøye for å være sikker på at hydrokortison krem ​​du velger er trygt for sensitive områder.

Kan du har psoriasis i kjønnshår regionen?

Psoriasis tar flere former og påvirker omtrent 7,5 millioner amerikanere, ifølge statistikk fra National Psoriasis Foundation (NPF). NPF sier den vanligste typen av psoriasis i underlivet er invers psoriasis.

Inverse

Invers psoriasis vises i kroppens bretter, ledd og folder. Det vises vanligvis som røde lesjoner som er glatt og tørr, ikke skjellete som plakett-type psoriasis, sier NPF.

Plakk

Ifølge kanadiske hudlege og forfatter Dr. Richard Langley i sin bok "Psoriasis: Alt du trenger å vite," plakk-type psoriasis kan også påvirke kjønnsorganene.

Årsak

Som med andre typer av psoriasis, er årsaken til psoriasis genital ukjent. Physicians vet, er imidlertid den kroniske, inflammatoriske, noncontagious hudtilstand den vanligste autoimmune sykdommen i USA.

Mann Predisposition

Menn er mer sannsynlig å ha genital psoriasis enn kvinner, sier Dr. Langley. Genital psoriasis responderer godt på behandlingen med aktuelle mid-styrke steroider. Ifølge Dr. Langley, er mest genital huden veldig følsom, og over-styrke steroider kan skade den, er så spesiell omsorg nødvendig.

Kvinne

Vulva psoriasis er ofte glatt og nonscaly. Psoriasis vises bare på den ytre huden av vagina. Begge områdene reagerer godt på behandling. Regionen over kjønnsorganene, pubis, bør behandles på samme måte som hodebunnen psoriasis, men forsiktighet må brukes fordi huden er mer følsom, sier NPF.

Advarsel

Selv de som vanligvis brukes kull tjære kan være for mye av et irritasjonsmoment, advarer Dr. Langley.

Slik Care for en Supra-kjønnshår Kateter

Hvis du vurderer en karriere i sykepleie eller er du allerede i sykepleie vil du ha en tid når du trenger å ta vare på en klient med et suprapubisk kateter.

Ideen om omsorg for et suprapubisk kateter kan være skremmende for noen, men hvis noen du bryr deg om eller kjærlighet trenger en, må du lære å hjelpe omsorg for den riktig for å hindre smitte.

Bruksanvisning

PREPERE for prosedyren;
Kontroller at personen du har tenkt å gjøre vare på, er faktisk riktig klient.
Husk regelen av tre s
Høyre Pasient
Høyre Mode
Høyre behandling eller medisiner!

Rengjør og desinfiser klienter overbed tabellen

Samle dine forsyninger, på denne måten vil du ikke bli forstyrret eller avbrutt mens du gjør din suprapubisk kateter omsorg.
Plasser en av håndklær ut over toppen av den overbed tabellen, thenplace de resterende forsyninger på rengjort og desinfisert overbed tabellen.

Vask hendene!

Selv om dette kan virke overflødig, er skikkelig håndvask viktig for å forebygge sykehusinfeksjoner, og bør gjøres før og etter omsorg på hver klient!

Sett på en riktig montering par gummihansker, men først sørge for at din klient er ikke allergisk mot lateks! Hvis din klient er allergisk mot lateks du trenger å sette på et par av nitrilhansker.

Når du forbereder klienten for behandling, ta vare å sikre personvernet. Lukk curtian rundt klienter sengen eller lukke døren for personvern.
Når du utsetter den suprapubisk ales bruk forsiktighet for å sikre at alle andre deler av klienter kroppen er dekket.
Beskytte sitt privatliv, beskjedenhet og verdighet!

Begynn med å bruke varmt såpevann i en liten vask og vaskeklut til å forsiktig og regelmessig rense området rundt kateteret. så klapp området tørt med de andre håndklær.

Når du er ferdig sted den nå "skitne" håndkle langs siden av klienten til å bruke som et sted å avhende "skitne rekvisita"

Fjern forsiktig dressing for ikke å skade klienten, og for å sikre at suprapubisk kateter ikke er trukket på.

Knip håndleddet av hansken med den andre hansker hånd og trekke nedover mens du holder på bandasjen, og delvis fjerne hansken over dressing. deretter med fingrene på hånden som holder dressing vil du nå gjøre det samme for den andre hansker hånd og fjerne hansken, ballen den inn i hånd med dressing og ferdig med å fjerne hansken innsiden ut til å dekke både dressing og andre hanske .

Vask hendene igjen og sette på en annen par hansker
Åpne flere alkohol pads og plassere dem på et håndkle på overbed tabell der du lett kan nå dem

gripe forsiktig suprapubisk kateter og bruke alkohol pads nøye tørk huden rundt såret mens merke det tilstand.
Se etter rødhet eller andre tegn på infeksjon mens de gjør omsorg og rapportere eventuelle negative funn til hodet sykepleier eller lege.

Rens eksudat fra rundt kateteret, hvor den møter huden, ved å være forsiktig for ikke å trekke kateteret under prosedyren, kan en del av dette kan være vanskelig å fjerne, men det er nødvendig å fjerne den.

Plassere skitne alkohol pads på håndkle ved siden av klienten.

Påfør sår salve som foreskrevet av behandlende lege.
Påfør split gasbind 4x4 ett overlaping den andre slik at splitten ikke utsetter åpen hud og tape sikkert på plass.

Tape kateteret til dressing

Samle brukte supplys og avhendes i henhold til sykehusets rutiner

Fjern hansker

Vask hendene

Tips og advarsler

 • Dobbeltsjekk før du går inn i din kunder rom for å sørge for at du har alle forsyninger klar
 • Gå ut av rommet bakover for å sørge for at du har fjernet alle forsyninger og forlot området i en ren og godt dere utseende.
 • Husk å alltid respektere ditt klienter verdighet under enhver prosedyre
 • suprapubiske katetre er ofte lett å tilfeldigvis fjerne og vanskelig for lisensiert ansatte til å erstatte hvis det ikke gjøres øyeblikkelig.
 • Bør kateteret kommer ut av klienten, informere lisensiert ansatte straks det er en begrenset mengde tid før hullet sel, hvis det er en forsinkelse din klient kan være nødvendig å gjennomgå en operasjon for å erstatte kateteret igjen!
 • Når man tape kateteret ned, sørge for at den har en større løkke, slik at den flyter fritt, og ikke er bøyd på noen måte!

Symptomer på Abdominal Migrene

Symptomer på Abdominal Migrene


Abdominal migrene er oftest sett i barn i alderen 5 til 10 år gamle, men folk i alle aldre er tenkt å lide med det. Mange barn som har mage migrene vokse opp til å ha klassisk migrene, hvor smerten er sentrert på den ene siden av hodet. I mage migrene, er smerten sentrert i magen (mellom bryst og kjønnshår bein).

Funksjoner

Symptomene begynner med ansiktet blir veldig, veldig blek (blekhet) eller bli spylt rød som om med feber. Kramper, kvalme, svimmelhet, irritabilitet, tap av matlyst og oppkast deretter oppstå. Andre symptomer er diaré, plutselig intoleranse for lys eller lyd eller mørke skygger under øynene. Et angrep kan vare så lenge som 72 timer eller så lite som en time. Svært sjelden er noen hodesmerter rapportert.

Forebygging / løsning

Det er ukjent hvordan du kan forhindre mage migrene. Noen mennesker har dratt nytte av å gå på en daglig betablokker blodtrykk medisinering. Det har tatt hver dag i håp om å hindre et angrep, men er ubrukelig når angrepet allerede begynner. Får behandling inkluderer vanligvis bruk av anti-kvalme medisiner og smertestillende. Noen painkillers som triptaner anses altfor sterk for et barn.

Betraktninger

Det er veldig vanskelig å få en diagnose for abdominal migrene, som symptomene etterligne andre problemer som Crohns sykdom, irritabel tarm syndrom eller et slag. Det er de i det medisinske miljøet som selv debattere at abdominal migrene engang eksisterer, og foretrakk å behandle det som sykliske brekninger syndrom. Men det finnes andre typer migrene som er oppkast og magesmerter, men ikke hode smerter. De kalles "stille migrene" eller acephalgic migrene.

Expert Insight

Hjem rettsmidler som kan bidra til å lette et barn eller voksen gjennom et angrep inkluderer liggende i et mørkt rom, isposer hvis hodet gjør vondt, varmeflasker for å lette kramper og nipper sportsdrikke tynnet med vann. Noen mennesker synes peppermynte te nyttig i lettelser kvalme mens andre liker kandisert ingefær. Andre alternative metoder som kan hjelpe inkluderer mekling, biofeedback og lytter til en hvit støy maskin hvis normale lydene er for smertefullt å bære.

Advarsel

Selv om magemigreneanfall gå bort av seg selv, du fortsatt trenger å se en lege for å få diagnose, smertestillende og behandling. Disse angrepene kommer med jevne mellomrom gjennom hele barndommen, selv om noen stadig vender gjennom voksenlivet. Også, aldri gi voksne medisiner til et barn. Hvis du har plutselig ekstrem kvalme, nummenhet i en del av kroppen din, plutselig hodepine eller problemer med å kontrollere en lem, kan du ringe en ambulanse, da dette kan være et slag.

Veibeskrivelse for administrering av ACTH

ACTH, adrenokortikotropt hormon, produseres av hypofysen, som stimulerer binyrene til å produsere binyrebarkhormoner. Disse hormoner påvirker metabolismen av glukose, proteiner og fett. Flere forhold kan resultere i en mangel på enten ACTH eller kortikosteroider, som stimulerer ACTH. Den generelle tilstanden kalles binyreinsuffisiens. Symptomer kan inkludere svakhet, tretthet, lavt blodtrykk, redusert libido, og / eller tap av armhulen eller kjønnshår.

Det er to generelle kategorier av binyreinsuffisiens, primær og sekundær. Primær binyrebarkinsuffisiens oppstår når binyrene ikke gjør nok steroider, men det er tilstrekkelig ACTH. Sekundær adrenal svikt oppstår når det er et problem med hypofysen som resulterer i en redusert mengde av ACTH, og dermed er det en reduksjon i mengden av steroider som er produsert av binyrene. Testen for å skille mellom de to kalles en cosyntropin test, som krever tilførsel av ACTH. Denne testen skal utføres under medisinsk behandling gitt av en lege eller sykepleier.

Veibeskrivelse for administrering av ACTH

Administrasjon av ACTH å skille mellom to typer binyreinsuffisiens

•  Sjekk din blod kortisol nivå like før (innen en til to timer) til cosyntropin administrasjon via en blodprøve.

Tegn ut 25 enheter eller 0,25 mg av cosyntropin, ACTH, i en sprøyte.

Tørk området av injeksjon med en spritserviett. Hvis du administrere cosyntropin inn en tilgang intravenøs linje, tørk navet i intravenøs linje med spritserviett. Hvis du administrere cosyntropin intramuskulært, tørk området av huden der du har tenkt å injisere consyntropin.

injeksjonen enten via en intravenøs kateter linje eller intramuskulært. Hvis injisere intramuskulært bruk enten deltoid- eller glutealregionen.

Legg inn en plaster over området hvis injeksjonen ble gitt intramuskulært.

Kontroller kortisolnivået 30 minutter og 60 minutter etter administrasjon av consyntropin via en blodprøve.

Diskuter med din lege resultatene av testen.

Hint

 • Testen må administreres av en lege eller sykepleier.
 • Reaksjoner som utslett kan forekomme på injeksjonsstedet. Andre reaksjoner kan omfatte rødme, feber, kløe og magesmerter.

Hva er farene ved å bruke Lindane?

Hva er farene ved å bruke Lindane?


Lindan kan virke som et mirakel narkotika når det gjelder å bli kvitt på hode eller kjønnshår lus og skabb, som er små midd som hule under huden. Men dette potent medikament, som selges i form av en lotion av sjampo, har også sine farer. Folk som bruker lindan i noen form bør strengt følge instruksjonene. Andre som er en større risiko for uheldige bivirkninger av lindan bør møtes med sin lege før du selv vurderer å prøve det.

Alvorlige bivirkninger

Beslag og død kan følge av feil bruk eller en allergisk reaksjon på lindan. Siden stoffet fungerer ved å angripe nervesystemet av parasitter, det har også potensial til å forårsake stor skade på menneskekroppen. Andre alvorlige reaksjoner kan omfatte å ha problemer med å puste, en stram følelse i brystet, oppkast, og blir svimmel eller døsig. Et hovent ansikt, lepper, munn eller tunge er et annet alternativ. Oppsøke lege umiddelbart hvis det oppstår alvorlige reaksjoner.

Mildere bivirkninger

Noen mildere bivirkninger av lindan kan omfatte en rekke hudsykdommer. Den vanligste inkluderer utslett, rødhet og brennende eller stikkende følelse. Elveblest er en annen mulighet, som er eksem, håravfall og en kontinuerlig følelse av kløe. Også disse skal fortjene en tur til legen.

Ukjente bivirkninger

Kvinner som ammer, er gravid eller kan bli gravid mens du bruker lindan bør definitivt snakke med sin lege før du bruker stoffet. Det er ukjent om lindan vil påvirke det ufødte barnet, men det er kjent at det går over i morsmelk.

Risky Brukere

De som er spesielt utsatt for uheldige bivirkninger inkluderer de svært unge, folkens 65 eller eldre, og noen som veier i henhold til 110 pounds. Andre som også bør søke lege råd før du prøver stoffet inkludere mennesker med epilepsi, HIV eller AIDS, de som har hatt en dårlig reaksjon på lindan i det siste, eller alle som har brukt lindan i de siste månedene. Alle med en historie med anfall, enten fra en skade, tung drikking eller leverskade, bør også søke lege råd før du bruker lindan.

Riktig bruk

Lindan er en aktuell medisin, betyr det er viktig å bare brukes eksternt. Det bør også brukes med måte, ifølge retninger eller legens ordre, og spesielt på de områdene der det er nødvendig. Det bør aldri brukes i ansiktet og alle som tilfeldigvis får det inn i hans nese, øyne eller munn bør skylle den ut med kaldt vann umiddelbart. Ved svelging, komme til lege. Lindan kan også være farlig hvis det brukes som et forebyggende tiltak for folk som ikke er berørt av lus eller skabb.