Digidexo.com

Små skritt for å miste vekt

Små skritt for å miste vekt


Mange synes vekttap en overveldende utfordring. For de som har en stor mengde vekt å tape, kan nå et mål vekt føles som en uoverkommelig mål. Selv de med en mindre mengde vekt å tape kan føle at veien fram er lang og vanskelig. Små endringer i livsstilen din kan gjøre vekttap mer håndterlig. Små mål også tillate deg å feire suksess som du jobber mot å nå målet ditt i vekt.

Høy Calorie Drikke

Høyt kalori kaffe drikker kan legge hundrevis av ekstra kalorier til en diett. Kutte ned på antallet av disse drikker som du forbruker kan redusere din totale kalorier for uken. Du trenger ikke å eliminere godbit helt. Ta en ærlig titt på antall av høye kalori drikker som du forbruker i en uke, og arbeide for å redusere mengden.

Walk ekstra trinn

Legg noen få skritt til din daglige rutine for å øke antall kalorier du forbrenner. For de som ikke har vært trener regelmessig, kan en liten ti-minutters spasertur hjelpe deg til å komme tilbake på sporet. Vellykket vekttap er en kombinasjon av å senke antall kalorier som forbrukes og brenne kalorier i fysisk aktivitet.

Legg Fiber

Foods høy i fiber som frukt og grønnsaker gir kroppen med ernæring og hjelpe deg til å føle deg mett mellom måltidene. Legge til flere av disse matvarene i kostholdet ditt mens eliminere bearbeidet mat kan hjelpe deg å redusere antall kalorier du forbruker på en dag.

Cut porsjonsstørrelser

Redusere porsjonsstørrelser under måltider til lavere kalorier. Cutting deler kan du spise mat som du liker, men kutte kalorier på samme tid. Hvis du planlegger å ha en bit av kaken, spise en mindre skive. Spise en skje med iskrem i stedet for to. Over tid vil de mindre porsjonsstørrelser bli lettere å vedlikeholde.

Eliminer Snacks Under TV

Ikke spise snacks foran TV. Spis mat bare ved kjøkkenbordet, og du vil eliminere mye av mindless spise som oppstår i foran tv hver kveld.

Sykle

Hvis du har en sykkel, ri den til å kjøre små ærend eller bare for moro skyld. Du kan også gå til jobben eller butikken for å øke fysisk trening, som vil brenne flere kalorier. Nybegynnere å trene kan starte sakte og bygge utholdenhet over tid.