Digidexo.com

larver under huden

Hvordan bli kvitt under huden Støt

Hvordan bli kvitt under huden Støt


Humper som har dannet under huden din og vil ikke bryte gjennom kalles cyster. Cyster er ikke skadelig, og kan gå bort på egenhånd. Noen kan pop og renne av på egenhånd, men de kan fjernes hjemme ved å drenere dem. Cyster er dannet fra en infeksjon, fremmedlegemer eller tilstoppede talgkjertlene. Ved å fjerne dine egne under-the-hud humper, kan du spare penger på legebesøk, og har mykere hud.

Bruksanvisning

•  Vask nålen og området rundt bump grundig med varmt vann og såpe. Pass på at nålen og området er rene og tørre før du fortsetter.

Fukt en vaskeklut med varmt vann og plassere kluten slik at det er under eller nær bump.

Pierce et lite hull i brak med den rene nål og tillater fluidene å strømme ut av brak. Catch alle væsker med vaskeklut. Du må kanskje å presse forsiktig på sidene av bump å få alle væsker ut.

helt ren området av huden med varmt vann og såpe. Sette en bandasje over bump for å hindre den fra å bli smittet.

Tips og advarsler

 • Hvis du er ubehagelig å gjøre dette på egen hånd, eller du ønsker bump å krympe i stedet, bør du oppsøke lege.
 • Hvis bump er stadig voksende, eller forårsaker mye smerte, se en lege umiddelbart.

Hva er kalkavleiringer under huden?

Kalsium innskudd under huden, teknisk referert til som calcinosis eller forkalkninger, er en betingelse for unormale mengder og forekomster av kalsiumfosfat i bløtvev.

Identifikasjon

Kalkavleiringer i huden vises som harde, hvite eller gulaktige klumper som kan oppstå i klynger, varierende i størrelse og antall, avhengig av pasientens tilstand. Disse klumper lekke en hvit pasta-aktig substans når punktert.

Berørte hudområder

Kalsinose klumper er vanlig å fingre, albuer, og leggen, men de kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og de kan være skjult i det myke vevet, som krever X-ray inspeksjon.

Sklerodermi

Calcinosis er sterkt assosiert med skleroderma, som er en kronisk bindevevssykdom som er karakterisert ved herding av huden. Symptomene varierer etter type og individ, og tilstanden varierer fra mild til livstruende.

Andre mulige årsaker

Annet enn sklerodermi, tilstander som kan føre til kalkavleiringer under huden inkluderer dermatomyositt, parasittinfeksjoner, overdreven vitamin D-inntak og lupus.

Behandling

Den scleroderma Foundation rapporterer at det er ingen kjent metode for å hindre kalkavleiringer (siden de er et symptom på en av de nevnte tilstander), og det finnes ingen eksisterende behandlinger for å kvitt dem, unntatt for kirurgisk fjerning av store, smertefulle klynger i noen tilfeller .

Misforståelse

Kalsinose er ikke forårsaket av eller er relatert til for mye kalsium i kroppen. Dette er en vanlig misforståelse, og pasienter bør ikke avbryte kalsium inntaket hvis calcinosis er til stede.

Hva som forårsaker en brennende følelse under huden på baksiden?

Andre Signs

Noen ganger vil du føle en smerte et sted og vite at det kom fra anstreng en muskel eller annen skade. Andre ganger du merker en smerte eller brennende følelse, og det ser ikke ut til å ha noen opprinnelse. Hvis smertene vedvarer, se etter andre ting som kan hjelpe i etterforskningen. Se etter blemmer, smerter i andre områder eller hva du gjorde rett før smertene begynte. Smerte er en måte kroppen advarer deg det er noe galt. Noen ganger er det ikke alvorlig, men andre ganger må du søke legehjelp.

Helvetesild

Se om du har noen blemmer i det området, eller om noen form kort tid etter at du begynner å føle smerte. Det første du alltid se etter hvis du har en brennende følelse under huden på ryggen er noen type hud tilstand som i begynnelsen av herpes zoster, som er helvetesild. Helvetesild starter med en prikking eller brennende under huden, men så utvikler seg til blemmer. Den varicella-virus forårsaker tilstanden. Det legger noen ganger i dvale i nervene i kroppen i mange år, og blir aktive når immunforsvaret er ikke sterk da. Det gjør skade når den nervene. Selv når blemmer helbrede, ofte etterlater det smerte.

Parestesier

Ta oppmerksom på om vilkåret begynte med nummenhet, prikking eller kløe. Mange ganger, det føles som små pin pricks men da endres til en brennende følelse. Tilstanden er parestesi, og det kan starte når det er press på nerve. Trykket er vanligvis i hender og føtter, men kan forekomme i ryggen. Hvis du beveger deg rundt i en annen posisjon, og det føles bedre, er det sannsynligvis forbigående parestesi forårsaket av press på nerve. Hvis du føler det, og ikke mengden av å bevege seg rundt endrer den følelsen, men det bare kommer og går av seg selv, kanskje du har kronisk parestesi fra noe mer alvorlig. Notalgia paraesthetica oppstår når du skade nerver nær overflaten langs skuldrene. Capsaicin krem ​​hjelper stoppe svie og smerter ved lammende nerve sendere.

Diabetes

En annen sykdom som fører til brenning på ryggen og andre områder er diabetes. Diabetes forårsaker skade på mange forskjellige områder, men en av dem er nervevev. Hvis du legger merke til en økning i tørst, hyppige turer på do, utslett eller infeksjoner andre steder, tåkesyn, en vektøkning eller tap, dårlig healing, tretthet eller utmattelse, kan de være relatert til tilstanden på ryggen. Oppsøk lege og fortelle legen alle symptomene.

Isjias

Legg merke til om den brennende strekker seg ned ryggen til bena. Det kan være isjias. Isjias kommer fra press på hovednerven nedover ryggen din. Avhengig av din medisinske filosofi og lege, kan du få en justering eller ta muskel relaxers å motvirke smerte.

Cerebrovaskulær sykdom eller perifer karsykdom

Se om det er noen andre symptom som en hengende ansikt, personlighetsforandring eller endring i din håndskrift. Disse kan bety en cerebrovaskulær ulykke hvor det var et fravær av blod til hjernen og det forårsaket vevsskade. Perifer karsykdom fører også til skader som kan føre til ryggen brenning.

Huden koker forårsaket av Worms

En byll, eller "furunkel," er en type abscess rundt hårsekkene. Både byller og abscesser er preget av en stor ansamling av puss og døde celler under huden som etter hvert briste eller må tømmes, vanligvis av en medisinsk faglig. Selv koker er vanligvis et resultat av en bakteriell eller soppinfeksjon kan Guinea-ormen og ormen-lignende Bremser larver noen ganger være de skyldige.

Guinea-ormen

Den Guinea-ormen er en parasittisk rundorm som kan vokse opp til ca 3 meter i lengde. Ormen larver infisere små vannlopper; når du spiser loppe-forurenset vann, ormen larver reise til tarmen, hvor de modnes og kompis. Hannene og mange av hunnene deretter dø av. Men de overlevende hunner gjøre veien til overflaten av huden, vanligvis i bena og noen ganger armene. Der danner de koker. Når det infiserte området er plassert i kaldt vann, brister den fullvoksen hunn Guineaorm gjennom koke eller blemme, mate sitt larver i vannet. Den Guinea-ormen er utbredt i deler av Afrika.

Behandling

Den eneste måten å bli kvitt en Guinea-ormen er til ulempe det når den sprekker fra sår og vind den rundt noe, som en pinne. Ormen skal vikles langsomt ut av sår, vanligvis over en periode på uker til måneder. Smerten i denne perioden av utvinning er enorm og kan være delvis, om ikke fullt, svekkende.

Forebygging

Med mindre du er på besøk, eller bor i visse deler av Afrika, primært Sudan, er du sannsynligvis ikke noen gang til å møte Guinea-ormen. Hvis du besøker et afrikansk land sørg for å drikke bare flaskevann. De infisert med ormen bør aldri oppgi innsjøer eller elver der ormen kan frigjøre sin larver og infisere andre.

Bremser Larver

Den Bremser er en stor, hårete flue som bor i deler av Sør- og Mellom-Amerika. Kvinnelige botflies takle mygg eller andre små insekter og sette sine larver på dem. Når en infisert mygg biter deg, kan noe av Bremser larver slipp på huden din, og skriv inn enten gjennom myggstikk eller ved kjedelig sine egne hull. Larven deretter modnes under huden for rundt seks uker, fôring av deg og lage en rød sår som kan se ut som en byll eller abscess. Dette sår er faktisk kalles en "trille." (A koke eller abscess er vedlagt, eventuelt sprengning åpen med pus, men en trille har alltid et hull i den for larven å puste.)

Behandling

Behandlingen innebærer å kvele larven lever under huden din. Den vanligste metoden innebærer å gni et lag med vaselin over sår. Larven vil dukke opp fra sår søker etter luft. Du må da forstå maggot med en slags pinsett og trekk det fra såret. Dette kan være svært smertefullt, så Bremser larver har pigger langs kroppen sin for å holde dem forankret inne i såret.

Forebygging

Den beste måten å unngå Bremser snylting er å bruke myggmiddel og netto utenfor inngangsparti til boligkvarter når du besøker Sør-eller Mellom-Amerika, spesielt jungelområder der botflies er mest utbredt.

Slik fjerner Chigger Larva

Slik fjerner Chigger Larva


Chiggers er små, røde midd, larver som lever av blod. Chigger larver foretrekker å gjestebud på smågnagere og fugler, men vil ikke gå forbi et menneske måltid hvis de kommer i kontakt med deg. Chigger larver ikke gjør det, som myten vil ha det, hule under huden. Deres munn er små, og de foretrekker den tynne huden funnet i ankelen, skrittet og armhulen regioner. De er enkle å fjerne når oppdaget. Dessverre, vil de allerede har bitt deg og biter er smertefullt og maddeningly kløende.

Bruksanvisning

Ta chiggers fra kroppen din ved å ta et varmt såpe bad. De er ikke festet til huden på noen måte og vil komme av lett. Suge i badekaret i et par minutter og vask deretter kraftig med såpe.

Bruk et håndkle eller ren element av klær å tørke deg hvis du ikke er hjemme. Chiggers vil slippe av med enda en lett børsting.

Ta en varm dusj for å fjerne chiggers. Såpe deg selv godt og gni huden for å fjerne larvene. Skyll deg selv godt. Unn biter med aktuell antiseptisk å redusere kløe.

Tips og advarsler

 • Svovelpulver kan brukes til å frastøte chiggers; det er lett skaffes fra apotek.
 • Kremer og antiseptiske kremer vil lindre kløe og svie, men bare tiden vil kurere en chigger bite.
 • Forhindre chiggers fra bite deg ved å reservere dine turer eller utendørs aktiviteter for tidlig morgen eller om natten.
 • Bruk verneklær for å holde chiggers på utsiden. Skjorter med lange armer skal kneppes på mansjetten og kragen. Lange bukser bør være gjemt i høye støvler for å forhindre angrep.
 • Påfør insektmiddel for å holde chiggers i sjakk. Insektmiddel som fungerer for mygg vil også arbeide for chiggers.
 • Hvitvaske chigger befengt klær umiddelbart. Sørg for at vask er varmt og såpe.
 • De urbane legender om chiggers tyder på at de graver seg under huden, og bør bli drept med neglelakk, parafin, bensin, salt, ammoniakk, terpentin og en rekke ekstremt farlige stoffer. Ikke bruk disse stoffene på huden din, bare hoppe i en såpe bad.

Hva er årsaken til strekkmerker under vekttap?

Strekkmerker er også striae. De danner under huden og er merkbar for det menneskelige øyet. De oppstår vanligvis når kroppen endrer form i løpet av en kort tidsperiode som i tilfelle av svangerskapet.

Betydning

Strekkmerker dannes når huden strekkes raskt. De kan også vises når huden allerede er strukket og det er en plutselig tap av vekt.

Skade

Connective fibrene i huden bryte sammen, noe som fører til en reduksjon av hudens elastisitet. Dette fører da arrdannelse i form av rødaktig linjer.

Middle Layer

Det er tre lag av huden. De er epidermis, dermis og det subkutane stratum. Når vekten er tapt, er det midterste laget, som er dermis, berørte og det er der merkene vises.

Shape

Når vekten er oppnådd, rommer huden overflødig fett under ved å utvide. Når denne vekten er da tapt, spesielt raskt, forblir huden strukket ut, noe som fører til merkene.

Forebygging / løsning

Å være at elastisiteten i huden er viktig for strekkmerker, er det noen vitaminer som kan være gunstig. Noen av disse inkluderer vitamin C, vitamin E, vitamin B-kompleks, silika og sink.

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer på huden

Kalsium under huden kalles calcinosis, som resulterer fra for mye kalsium i det myke vevet. Legemet danner en overflod av kalsium på grunn av en underliggende tilstand som hypotyroidisme eller på grunn av en skade, som utløser forkalkning. Disse støt på huden kan være umerkelig eller svært smertefullt og stort. De skiller ut en melkeaktig, hvit substans. Heldigvis finnes det behandlinger for denne sykdom.

Hvordan bli kvitt kalkavleiringer på huden

Se legen din. Du må først sørge for at veksten er calcinosis og ikke en annen sykdom preget av lesjoner på huden. Har kalkavleiringer riktig diagnostisert.

Unn underliggende sykdom. Legen kan oppleve at din calcinosis er forårsaket av en underliggende tilstand som hypertyreose eller sklerodermi. Behandling av tilstanden er den beste måten å kvitte kroppen av kalsiumforekomster fordi stoppe sykdommen slutter også produksjonen av det overskytende kalsium i det myke vevet.

Reduser betennelse. Noen ganger calcinosis er forverret av betennelse. Ved å redusere betennelse, vil redusere oppbygningen av overskytende kalsium i vevet. Dette kan muligens stoppe irritasjon forårsaket av calcinosis i noen tilfeller, avhengig av den underliggende årsak. Ifølge Scoleroderma Foundation, er kolkisin den eneste etablerte behandlingen for calcinosis.

Ha innskudd fjernet. Når du finner den underliggende forårsaket, og har redusert betennelse, kan fjerning være mulig. En lege vil kirurgisk fjerne innskudd gjennom et lite innsnitt i huden. Når depositum er fjernet, kan det ikke gå tilbake. Men dette avhenger av den underliggende sykdommen. I tilfelle av sklerodermi, vil innskudd tilbake, da de er et symptom på en bestemt sykdom.

Snakk med legen din om eksperimentelle narkotika terapistudier for vedvarende tilfeller. Legemidler som warfarin og minocycline er i testfasen som legemidler til å behandle calcinosis. Imidlertid kan tilfeller av store kalkavleiringer på huden ikke svare på eksperimentelle narkotika terapi. Legen din kan være i stand til å anbefale og introdusere deg til en calcinosis medikamentell behandling rettssaken. Dette er imidlertid ikke en bestemt kur for sykdommen fordi stoffet kan mislykkes, eller du kan få en placebo.

Hvordan unngå løs hud under vekttap

Noen mennesker kan være motvillige til å gå ned i vekt på grunn av bekymring om løs hud etter vekttap. Du har kanskje hørt historier om folk som har gjennomgått enorme fremskritt for å gå ned i vekt bare for å få en overflod av skjemmende løs hud. Dersom utsiktene til å ha løs hud hindrer deg fra å miste vekt, slutte dine bekymringer, fordi i henhold til sertifisert personlig trener Tom Venuto og sertifisert fitness instruktør Karen Sessions, hvis håndtert på riktig måte, kan du minske potensialet for å skape løs hud.

Hvordan unngå løs hud under vekttap

•  Gå ned i vekt sakte. Selv om du kanskje ønsker å felle pounds raskt, må du ikke miste mer enn 1,5 til 2 kg. en uke. Hvis du mister mer enn det, risikerer du å miste muskler.

Unngå sult dietter. Hvis kroppen din går inn i sult-modus, vil det hamstre fett. Kjepphest eller krasje dietter vil avta stoffskiftet, slik at du med muskel tap og løs hud.

Praksis god ernæring. Mat er ikke din fiende når du prøver å gå ned i vekt. Du trenger bare å velge riktig type mat som hele, naturlige og ubehandlet mat.

Spis mindre måltider oftere. Mindre måltider vil krympe magen og øke stoffskiftet, noe som fører til vekttap.

Drikk rikelig med vann. En god tommelfingerregel er å ta vekten din og dele den i to. At antallet er hvor mange gram vann bør du drikke daglig. Hvis det ikke er mulig, så prøv å drikke minst 60 oz. en dag.

Delta i styrketrening. Gjøre litt lett trening fire dager i uken. Dette vil bygge muskler under huden din. Muskelen vil erstatte fett og hindre slapp hud.

Hint

 • Ifølge Venuto, mister vi hudens elastisitet som vi blir eldre. Derfor, jo eldre vi er, jo vanskeligere vil det være å unngå noen løs hud etter vekttap. En annen faktor å vurdere er hvor lenge du har gjennomført ekstra vekt. Jo lenger du hadde det, jo mer sannsynlig at du vil ha litt løs hud etter vekttap. Venuto foreslår at du gir den løse huden litt tid. Etter et par år, kan det stramme hvis du opprettholde vekttap og kombinere det med et treningsprogram.
 • Venuto anbefaler mot å kjøpe hudkremer som annonserer gjenopprette hudens tetthet fordi de ikke er sannsynlig å fungere.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Vekttap er ofte et løft til din tillit, men løs hud kan være et problematisk resultat. Alder, genetikk og hvor raskt vekten ble tapt kan ha en innvirkning på hvordan løse huden din vil være etter vekttap. Generelt er yngre mennesker har mer elastisitet og kollagen i huden, som gjør det spretter tilbake raskere. Når vekten er tapt raskt, er det mer av en mulighet for å få løs hud, siden huden ikke har tid til å tilpasse seg. Den beste måten å krympe huden etter vekttap er å være tålmodig og gi næring til huden din fra innsiden og ut.

Hvordan krympe huden etter vekttap

Hvordan krympe huden etter vekttap

•  Hold deg hydrert. Hud som er dehydrert er mindre elastisk og spenstig. Å drikke minst åtte glass vann per dag vil holde huden smidig og øke elastisiteten. Dette vil hjelpe til med huden din krymper etter vekttap. Te kan telles det daglige vanninntaket så lenge det er koffein-fri.

Beskytt huden din med solkrem. Skade på huden fra soleksponering er også taxing til hudens elastisitet. For å beskytte huden din, bruke solkrem med minimum SPF 15 hver eneste dag. Dette er viktig selv om du ikke har brukt mye tid utenfor.

fast hud med tørr hud børsting. Ved å fremme sirkulasjon og Fornyelse av nervesystemet, huden din vil stramme. Bruk en stor kropp pensel og børste huden med lange, sirkulære bevegelser. Begynn ved føttene og jobb deg oppover. Dette bør gjøres en gang per dag. Vær spesielt oppmerksom på de områdene som av kroppen som har mest løs hud.

Hold huden fuktig. Bruk fuktighetskrem på huden din hver dag, minst en gang per dag. De fleste kremer vil utføre omtrent det samme. Hvis mulig, bruk en body lotion eller olje som inneholder vitamin E, som vil forbedre den generelle helsen og utseendet på huden din.

Løft vekter. Per Cedric Bryant, Ph.D., bygger vekttrening muskler under huden, noe som vil redusere løs og slapp hud. Som en ekstra fordel, vil huden jevnere. Løft vekter to til tre dager per uke. Hvis du er ny til vekttrening, kan det være nyttig å leie en personlig trener til å jobbe med deg.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?


Å miste en stor mengde vekt er en bragd å være stolt av. Det tar viljestyrke til å holde fast med en diett og mosjon plan lenge nok til å virkelig gjøre en forskjell. Dessverre mister mye vekt, spesielt i løpet av kort tid, kan la huden løs og sagging. Den beste måten å unngå løs hud på magen er å gå ned i vekt sakte og trene regelmessig. Dersom ekstra hud er en skjemmende problem etter vekttap, det finnes måter å hjelpe stramme den opp - men det kan ta opptil et år å gjenopprette elastisitet. Du kan trenge plastisk kirurgi for å få utseendet du vil hvis du har alvorlig hengende hud.

Hvordan kan jeg stramme opp huden på magen min hvis jeg mistet mye vekt?

•  Spis en diett høy i lean protein og lite fett. Drikke åtte kopper vann om dagen for å unngå dehydrering. Dette gjør at musklene dine til å svare bedre på styrketrening.

Trening for å bygge opp muskler, som vil hjelpe fylle plassen under huden din. Styrketrening som vektløfting og motstand maskiner vil øke muskelvekst og bidra til å redusere forekomsten av løs hud.

Fortsett å gjøre aerobic trening minst tre ganger i uken. Løping, rask gange, svømming, aerobic klasser eller dans er alle flotte måter å miste fett og hjelpe tone musklene og huden.

Påfør hud innstramming kremer til underliv og problemområder. Selv om disse ikke kan utføre mirakler, de bidra til å gjenopprette kollagen og elastin dannelse, som fører til strammere hud.

eksfoliere huden daglig for å bedre blodsirkulasjonen. Rubbing huden din med en tørr børste eller en saltskrubb i dusjen fjerner døde hudceller og forbedrer blodsirkulasjonen.

Behandlinger for poser under øynene?

Disse posene, eller porsjonsposer, under nedre øyelokk kan gjøre en person ser eldre eller sliten. For noen mennesker, disse posene er milde og forbigående - forårsaket av væskeretensjon - og kan forbedres ved hjelp av at-home rettsmidler. For andre er under øynene poser streket av fett under huden og er ikke like lett reduseres ved mindre endringer i livsstil.

Livsstilsendringer

Minske væskeansamling er den første linjen av behandling. Å få en hel natts søvn er det første skrittet - å sove med hodet hevet kan redusere opphopning rundt øynene. Mengden av høyden kan variere fra en pute til en kile under madrassen. Å være komfortabel er den viktigste faktoren. Bor hydrert kan også redusere mengden av øye poser i morgen.

Cool Komprimerer

Plassere kjølig komprimerer over øynene kan redusere hevelser. Kalde agurkskiver, frosne poser med erter eller fuktige teposer kan erstatte kule komprimerer. Du kan også kjøpe gel øye masker og avkjøl dem til dette formålet. Disse strategiene kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen rundt øynene og redusere væskeansamling.

Forbedre allergisymptomer

Allergi mot miljøbelastende stoffer, ansikts rensemidler eller makeup kan forårsake øyelokk poser. Redusere eksponering for allergenet for å lindre problemet. Over-the-counter eller reseptbelagte allergi medisiner kan også brukes; snakke med en lege for å få råd om medisiner.

Kirurgi

Når øye poser er forårsaket av slapp hud, svekket muskler eller fett, at-home rettsmidler ikke vil forbedre tilstanden mye. En operasjon som kalles blefaroplastikk er den eneste behandling for å forbedre utseendet av poser under øynene som skyldes disse typer hudforandringer. Dette poliklinisk prosedyre kan kun utføres av øyeleger, hudleger eller plastikkirurger. Under operasjon, er fettet fjernet og huden strammes. Denne prosedyren er ikke dekket av forsikringen med mindre det foreligger dokumentasjon på at tilstanden forstyrrer synet ditt.

Betraktninger

Hvis du opplever alvorlige øye hevelse, må du kontakte lege umiddelbart. Hvis øyelokkene er hovne og puffy hver dag, og synes ikke å bli bedre, la en øyelege for å ta en titt på øyelokket for å sørge for at tilstanden ikke er forårsaket av en mer alvorlig eller kronisk tilstand.

Frukt og grønnsaker for huden

Frukt og grønnsaker for huden


Å spise frukt og grønnsaker er en av de beste og mest rimelige ting du kan gjøre for å forbedre huden din. I en artikkel for Science Daily, avslører hudlege Susan C. Taylor at næringsrik mat som frukt og grønnsaker dra huden på en rekke måter ved å gi optimal hud helse og holde de vanligste medisinske hud problemer og forhold i sjakk.

Søtpoteter

I Ladies 'Home Journal artikkel, "7 Miracle Foods for sunn hud," Sue Moores, registrert kostholdsekspert og talskvinne for American Dietetic Association, sier at søtpoteter er en av de beste grønnsakene for huden på grunn av sin evne til å forbedre hudfarge. Moores sier at søte poteter inneholder antioksidanten betakaroten som beskytter huden mot solskader.

Bær og plommer

En studie i Journal of Agricultural and Food Chemistry funnet at bær, for eksempel blåbær, jordbær og bjørnebær, og plommer inneholder noen av de høyeste nivåene av flavonoider og antioksidanter, mer enn noen andre matvarer. Ifølge Colleen Reilly i sin artikkel for Vanderbilt University, antioksidant-rik frukt å bekjempe solskader, hjelpe med hud reparasjon og styrke blodårene.

Kiwi

I Ladies 'Home Journal artikkel, sier Moores at kiwi er også blant de beste frukt å spise for å forbedre kvaliteten på huden din. Sier hun at kiwi inneholder mer vitamin C per porsjon enn alle andre frukter, og dermed bidra til å holde huden fast ved å forbedre hudens kollagen.

Avocado

I en artikkel for Web MD, lege og ernæringsekspert Liz Lipski sier at mat som inneholder sunne oljer forbedre huden gjennom sine sunt fett. En av de beste grønnsaker med naturlige oljer og fett er sunne avocado. Ifølge Natural News, oljer i avocados forbedre kvaliteten på huden ved å bli kvitt musklene under huden på en hvilken som helst inflammasjon.

Hva kan føre til blemmer på huden?

Hva kan føre til blemmer på huden?


Blemmer er små reist områder av væske under huden som fungerer som en buffer for å beskytte skadede områder. Blemmer er generelt rundskriv. De kan ha mange årsaker, inkludert brannskader, friksjon, infeksjon, Poison Ivy og automimmune lidelser.

Burns

Brent eller skåldet hud, inkludert solbrent hud, kan blemme.

Friksjon

Friksjon kan også føre til blemmer. For eksempel, iført feil montering sko, sykle, eller bruke en rake uten hansker kan føre til blemmer.

Infeksjoner

Flere typer infeksjoner kan føre til blemmer, inkludert impetigo, herpes og vannkopper. Blemmer forårsaket av herpes kalles forkjølelsessår.

Poison Ivy

Kontakt med Poison Ivy, gift eik eller andre irritanter som for eksempel vaskemidler, løsemidler eller kjemikalier kan føre til blemmer. Dette er referert til som kontaktdermatitt.

Autoimmune sykdommer

Noen autoimmune lidelser, inkludert pemfigoid og dermatitis herpetiformis, kan føre til blemmer.

Behandling

Hold blemmer tørre og rene, og sette rene bandasjer på blemmer som har sprukket. Blemmer vanligvis leges på egen hånd, men legen din kan forskrive antibiotika hvis du har en bakteriell infeksjon.

Hvordan bli kvitt en Thorn Stuck i huden din

Hvordan bli kvitt en Thorn Stuck i huden din


Mange mener at skjønnheten av roser er besudlet av sine torner, men dette couldnâ € ™ t være lengre fra sannheten. Hvis det werenâ € ™ t for torner, ville den søte lukten av roser være deres å gjøre, og deres død. Roser har torner å holde dyr fra å konsumere dem samtidig gir tilgang til bier. Dette er liten trøst når man holder en rose og oppdag den stikkende torn stikker ut fra huden din. Fjern torn fra huden din riktig for å hindre ytterligere skade.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med antibakteriell såpe og vann.

Steril nødvendig utstyr, inkludert en sy pin og vinklet pinsett, med isopropanol. Sett sterilt utstyr på et papirhåndkle og ikke røre det igjen før det er nødvendig.

Ta tak i enden av torn med vinklede pinsett; gjøre det under et sterkt lys. Ikke forsøk å stikke på torn med pinsett, da dette kan punktere huden ytterligere.

Trekk torn fra huden i samme vinkel det inn. Hvis torn er delvis under huden og er ikke helt fjernet, gå til neste trinn.

Trekk bort huden over splinten med sterilisert nål. Når huden er løftet bort, ta tak i torn med pinsett og trekk den ut.

6. Vask det berørte området med antibakteriell såpe og vann. Forsiktig klapp den tørr med et rent håndkle og dekke den med et tynt lag med antibakteriell salve.

Dekk området med en plast bandasje. Ifølge Medline Plus, bandasjerer såret er kun nødvendig hvis det er i fare for å bli skitne. Ellers la såret utsatt for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Tips og advarsler

 • Kontakt lege hvis torn er for dypt til å fjerne med pinsett, eller hvis det er i nærheten øyet.
 • Kontakt lege hvis utvinning området begynner å pus eller blir betent; begge er tegn på mulig smitte.

Hvorfor er benzoylperoksid dårlig for huden din?

Hvorfor er benzoylperoksid dårlig for huden din?


Selv om det er et populært valg for behandling av enkelte hudsykdommer, kan benzoylperoksid ha en negativ innvirkning på huden, særlig hvis huden er allerede skadet på noen måte. Og en 1999 studie indikerte at dette peroxide kan ha alvorlige konsekvenser.

Fakta

Benzoylperoksyd er en organisk forbindelse i peroksyd-familien. Det kan finnes i over-the-counter samt reseptbelagte-styrke medisiner og i pads, væsker, kremer, geler, kremer og barer. Måten benzoylperoksid hjelper akne, men er også måten det kan skade huden din. Det fungerer ved å ødelegge olje og bakterier som bygger på og under huden. Fordi det ikke kan fortelle forskjellen mellom gode bakterier og dårlige bakterier, det ødelegger de gode bakteriene i tillegg, leaving ingenting til å bekjempe infeksjoner. Skurringen av peroxide også kan skade huden.

Fordeler

Formålet med benzoylperoksid er å rense huden. Det reduserer eller eliminerer, kviser, hudormer og andre akne breakouts. Ifølge Acne-Resource.org, er benzoylperoksid en antiseptisk. Det er en av de fem behandlinger for akne, fordi den reduserer hud bakterier og gjær, men ikke forårsaker en resistens mot antibiotika.

Side Effects

Benzoyl peroxide kan føre til at huden blir tørr, flassende, rød, hoven eller smertefull. Det kan også føre til kløe, peeling eller en brennende følelse, og en hud fuktighetskrem kan være nødvendig for å bekjempe disse symptomene. Benzoylperoksyd er også kjent å ha en blekende effekt. Det kan misfarge hår, klær eller møbler.

Expert Insight

Det er debatt om hvorvidt benzoylperoksid fører til en økt risiko for kreft. Som rapportert av International Agency for Research on Cancer (IARC), en studie fant at engangs anvendelser av benzoylperoksid er ikke skadelig, men flere programmer kan potensielt være kreftfremkallende.

Studien leser, "To case-control studier har evaluert eksponering for benzoylperoksid blant tilfeller av malignt melanom. En av disse studiene [den minste] antydet en større frekvens av eksponering blant tilfeller enn kontroller." Med andre ord, hadde større sannsynlighet for å få kreft medlemmer av gruppen som fikk medisin som inneholder benzoylperoksid.

De samme resultatene holdt sant for dyr. Studien sier også, "benzoylperoksid ble testet i to studier av hud programmet i stammer av mus ... det indusert godartede og ondartede hudsvulster."

Konklusjonen av studien viste at det er begrenset dokumentasjon på at benzoylperoksid er kreftfremkallende hos dyr. Mens det er noen bevis som tyder på lignende resultater hos mennesker, er det ikke nok bevis for at den skal bli vurdert kreftfremkallende hos mennesker.

Løsninger

Noen pasienter velger salisylsyre, antibiotika, vitamin E, bentonitt leire eller tea tree olje for å få noen av de samme fordelene med benzoylperoksid uten skadelige bivirkninger, men du bør oppsøke helsepersonell før avsluttet bruk av en resept anbefalt av en lege.

Utslett under brystet forårsaket av BH

Utslett

Kombiner svette, bakterier, vaskemidler, og stoff, og du har opprettet den perfekte oppskriften for en hud utslett. Kløende, humpete, svie, utslett under brystene --- selv irriterende --- er vanligvis forårsaket av svette og kan bli ryddet opp lett.

Eksem

Atopisk dermatitt --- kjent som eksem --- er forårsaket av bakterier som vokser på huden. Eksem er ikke ofte funnet under brystene; men hvis du har røde, tørre, kløende flekker av hud på armer, mage og bryster dette kan være eksem. Svetting, vaskemidler, menneskeskapte stoffer, og tørr hud kan utløse eksem. Bruk en fuktighetskrem under brystene dine hvis du huden er tørr og unngå silke, blonder, polyester eller spandex BH.

Allergisk reaksjon

Bra underwires eller foran hekter kan inneholde nikkel. Ifølge Mayo Clinic, er nikkelallergi en av de vanligste årsakene til et kløende utslett som vises når huden din berører et ufarlig stoff. Utslettet vil normalt vises med-i 12 til 48 timer etter at du har på deg bh og kan vare 2-4 uker. En nikkelallergi utslett forårsaker humper på huden, alvorlig kløe og rødhet. Hvis du utviklet et utslett etter å ha slått til en bra med under ledninger eller stoffet som dekker dine under ledninger på seg tynn, kan du være å ha en allergisk reaksjon på nikkel. Hvis du prøver en BH uten bøyle og utslett fortsatt varer lenger enn to uker --- kontakte legen din. Hvis utslettet forverres og blemmer drenering væske utvikle, søke øyeblikkelig hjelp.

Hot Hot Hot

De fleste utslett under brystene er forårsaket av miliaria krystallinsk --- enkelt sagt --- varmeutslett. Svette restene fanget under huden blokkerer svettekjertlene som forårsaker betennelse og utslett. Enkelte stoffer felle svette forårsaker svettekjertlene til å bli blokkert. Medisiner --- reseptbelagte akne, blodtrykk, blære, og ADD ADHD medisiner --- har vært knyttet til å varme utslett. Endringer i klima --- varmere temperaturer og høyere luftfuktighet --- kan utløse varmeutslett. Heat utslett forårsaker røde stikkende støt og er normalt kløende. Ifølge Mayo Clinic, går varmeutslett bort av seg selv, den beste måten å lindre symptomer er å kjøle ned huden og hindre svetting. Bruk bomull BH og holde huden under brystene dine rene og tørre; etter dusjing gjelder pulver i henhold til brystene dine før du tar på BH. Varmeutslett kan bli smittet hvis du har smerter eller hevelse i henhold til brystene dine, eller puss drenering fra utslett, kontakt lege.

Forebygging

Breast utslett forebygging tips:

Ikke ha på deg bh til sengs --- du huden trenger en pause på natten --- sove i bomull pyjamas eller naken på bomull.

Være kul --- unngå 100% polyester, silke og ull topper i sommer.

Vask bras regelmessig for å unngå bakterier.

Vask alltid nye BH før bruk dem.

Hvis du har store bryster finne en støttende bh --- som løfter brystene dine --- så huden under får luft.

Hva er behandlingen for mørke sirkler under øynene?

Hva er behandlingen for mørke sirkler under øynene?


Det er mange årsaker til mørke ringer under øynene. Hver av disse årsakene kan festes enten ved enkle, at-home kurer eller av legen intervensjon. Det finnes også "kurer" som ikke herder i det hele tatt. Å sortere ut som du kanskje ønsker å forfølge, må du finne årsaken til sirklene og kur som er best for det.

Grunnleggende årsak

Den vanligste årsaken til mørke sirkler er en usunn livsstil. Når kroppen er ikke sunt, vil pigmenter som kalles hemoglobin siver fra blodkar under huden din. Pigmentet så oksiderer og legger til undersiden av den tynne huden under øynene, forårsaker sirkler. Å få åtte timers søvn hver natt, spise en godt balansert kosthold og unngå koffein og alkohol er alle enkle måter å bli kvitt mørke sirkler.

Allergier

Allergi kan også føre under øynene mørke. Congestion kan føre til at blodårene rundt Sinus til funksjonsfeil, forårsaker lekkasje. Den enkle fix til denne saken er å ta en over-the-counter decongestant og / eller antihistamin. Konsultere legen din før du tar noen medisiner.

Lasere

Noen plastiske kirurger bruker lasere på huden for å korrigere misfarging fra utette blodkar. Noen leger bruker lasere til å trenge gjennom huden og reparere ødelagte blodkar. Andre leger bruker en CO2-laser i det som kalles en lag-for-lag fordampning av det øvre laget av huden. Den øvre huden, i hovedsak, er ødelagt og et nytt lag av huden er avdekket. Hvor lenge en laser behandling varer avhenger av hvor godt kroppen og huden blir tatt vare på.

Aldring

Det er en annen årsak til mørke sirkler som ikke er så lett å fikse. Når øyet har fett tap på grunn av aldring, vises en hul under øyet. Den hule skaper en skygge under øyet, slik at det ser mørkt. For å korrigere søkk, kan en lege som spesialiserer seg på kosmetiske behandlinger injisere en hyaluronsyre filler som heter Restylane å plumpe opp vevet under øyet. Denne behandlingen varer i seks til tolv måneder.

Kremer

Det finnes mange kremer på markedet som hevder å bli kvitt mørke sirkler av prosessen med bleking eller legge vitaminer til huden. Ingen av disse produktene har vist seg å arbeide, og de er ikke anbefalt av de fleste leger som er spesialister i kosmetiske prosedyrer.

Rødlig misfarging av huden

Rødlig misfarging av huden


Rødlig misfarging av huden kan bety noe i det hele tatt, eller det kan signalisere en umiddelbar tur til legevakten. Fødselsmerker eller solbrenthet, for eksempel, vanligvis har få om noen helsemessige konsekvenser, selv om kosmetisk kirurgi bemerker at enkelte fødselsmerker kan indikere potensielle øye eller hjernen problemer. Rødhet fra allergiske reaksjoner eller giftbitt, på den annen side, kan varsle om en potensielt kritisk helseproblem som krever en lege omsorg.

Årsaker

Huden kan vise en rødlig misfarging for en rekke eller grunner. Noen mennesker faktisk har slike misfarging fra fødselen. Fødselsmerker kan oppstå når floker av blodkar like under huden låne den overliggende huden en rosa eller rød farge. Midlertidige misfarging kan oppstå når huden møter irritanter, som i bleieutslett, solbrenthet, insektbitt eller allergiske reaksjoner som eksem. Sykdommer som påvirker huden eller dens blodkar, for eksempel rosacea eller bakterielle infeksjoner, kan også føre til rødlig misfarging.

Skjemaer

Rødlig misfarging av huden kan ta mange former, avhengig av årsaken eller alvorlighetsgraden av den underliggende sykdommen. Fødselsmerker kan vises som store klatter i ansiktet, halsen eller overkroppen, ifølge Cosmetic Surgery. En solbrenthet vanligvis manifesterer seg som en rosa-rød området beskriver udekket huden området utsettes for sollys. Insektbitt og allergiske reaksjoner kan føre til hevelse samt rødhet. Rosacea forårsaker en rødlig marmorering eller en "edderkopp vein" mønster i ansiktet, ifølge Mayo Clinic. Infeksjoner som kviser eller sår kan ta på en rødlig nyanse ved infeksjon stedet, mens rødhet forårsaket av betennelse kan ledsage kløe eller blæredannelse av huden.

Indikasjoner

Noen hud misfarging, for eksempel fødselsmerker, kan ikke ha andre enn emosjonelle seg for folk følsomme om sitt utseende implikasjoner, mens noen midlertidige misfarging som solbrenthet vil løse seg selv uten medisinsk behandling. I noen tilfeller kan imidlertid en rødlig misfarging indikerer et betydelig problem som krever medisinsk oppmerksomhet. Allergiske reaksjoner og enkelte biter som edderkopp biter kan ha livstruende konsekvenser, slik at eventuelle symptomer som oppstår fra disse årsaker bør varsle den lidende å få hjelp umiddelbart.

Behandlinger

Moderne kosmetiske og medisinske teknikker kan henvende rødlig hud misfarging på en rekke måter. Laser terapi, for eksempel, kan falme fødselsmerker over en periode på flere programmer. Lasere kan også behandle misfarging forårsaket av rosacea. Antibiotika kan bidra til å få kviser og andre infeksjoner under kontroll, mens du fjerner kilden til en miljøirritasjons kan stoppe rødhet fra dermatitt. Når medisinsk behandling ikke virker helt eller raskt nok til å passe pasienten, kan concealers og andre kosmetiske produkter dekker rødhet og redusere selvbevissthet.

Betraktninger

Noen rødlig hud misfarging falmer ikke selv etter naturlige healing, har laserbehandling eller andre alternativer kjøre sine kurs. Fødselsmerker vedvarende inn i voksenlivet, for eksempel sjelden forsvinne helt. Rødhet som ikke krever eller svare på legehjelp kan føre lider av misfarging av huden til å søke en kosmetisk løsning i stedet.

Hjem behandling for under øyet poser

Under øyet poser kan ha mange årsaker, blant annet søvnunderskudd, dehydrering, dårlige matvaner og generell livsstil. Huden under øyet er svært tynn, og når posene begynner å danne det er lett synlige. Det er svært viktig ved behandling under øyet poser for å ta den underliggende årsaken snarere enn å holde dekker dem opp.

Fukt og dehydrering

Det første trinnet i behandling under øyet poser er å få en tilstrekkelig mengde søvn. Kroppen har evnen til å helbrede seg selv mens du sover, fordi det frigjør en antioksidant som heter melatonin som bekjemper frie radikaler, som kan være skadelig.
Dehydrering kan være en årsak til under øynene poser. Hold huden under øynene fuktig. Det første trinnet er å bruke sitronsaft for å fjerne den døde huden under øyet. Den syremedium i sitronsaft bryter ned død hud, som er bundet sammen ved hjelp av protein. Gni sitronsaft under øyet, så vaske det av.
Det neste trinnet er å bruke en fuktighetskrem under øynene. Det kan være nyttig å bruke aloe etter fuktighetskrem for å låse i fuktighet. Masserer huden under øyet er svært nyttig for å bedre blodsirkulasjonen under huden. Agurker beholde en utmerket mengden av fuktighet. Dypp to skiver av agurk i frisk sitronsaft og bruke dem til din lukket øynene for å fjerne død hud og legge fuktighet under øynene. Alltid vaske ansiktet med kaldt vann, fordi varmt vann fremmer hevelser.
Hemorrhoid salver er bra for mørke sirkler, fordi de stramme hudceller og løft posene under øynene.

Naturlige urter og vitaminer

Noen urter er kjent for å forbedre sirkulasjonen, blant annet ginseng, gynostemma, kamille, dill og rosmarin. Disse urtene arbeide for å distribuere oksygen til vevene, som forbedrer blodstrømmen under øyet. Vitamin C, sink og kobber bidrar til å holde huden under øynene stramt. Disse agentene arbeide for å skape elastin, som virker mot poser.

Livsstil

Ikke røyk. Det begrenser mengden av oksygen og blodtilførsel til vitale vev i kroppen din ved å forårsake blodkarene seg sammen. Spis sunt og begrense eksponering for UV-stråler for å tillate kroppen å produsere naturlig nødvendigheter som trengs for å forhindre poser under øynene.

Hvordan stramme huden i 3 til 5 dager

Hvordan stramme huden i 3 til 5 dager


Rynker og slapp hud kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet genetikk, aldring, vekttap, overdreven soling og inaktivitet. Heldigvis finnes det metoder og teknikker for å stramme opp huden. Selv om du har en spesiell hendelse som kommer opp i et par dager, kan du forbedre utseendet på rynkete eller slapp hud i tid for anledningen.

Bruksanvisning

•  Få en hud peeling på en salong eller gi en til deg selv hjemme. En hud peel vil hjelpe firmaet huden. Lag en fersken-basert hudbehandling ved å fjerne pit og huden av en moden strand og pisket den i en blender med en enkelt eggehvite. Skumme blandingen over ansiktet eller hender, og la virke i 30 minutter. Skyll med kaldt vann og tørk. Huden din vil bli strammere og mykere.

Påfør en toner på huden din regelmessig for å bedre blodsirkulasjonen og for å forynge og frisk hud. For et hjem hud toner, skjære en agurk og bland med vanlig yoghurt. Påfør på huden i 10 minutter. Skyll med vann.

Masser huden din i 10 minutter om morgenen og kvelden. Massasjer stramme vev og muskler under huden, forårsaker at huden til å stramme og fast. Bruk en kokosolje når masserer for maksimale resultater.

Påfør en øyeblikkelig huden fastere serum til huden din. Velg et serum laget av naturlige eller 100 prosent økologiske ingredienser, som andre over-the-counter serumer inneholder kjemikalier som kan skade huden når den brukes lang sikt. Bruk serum om morgenen og før sengetid på kvelden, rett etter vask av huden.

Unngå soleksponering. Solens stråler skade huden og solbrenthet forårsake døde hudceller, noe som forverrer utseendet på rynker eller sagging. Slitasje bomull eller naturlige fibre, i stedet for syntetiske stoffer, når ut i solen, som naturlige stoffer bedre beskytte huden mot solstrålene.