Digidexo.com

agonal pust

Definisjonen av Agonal respirasjon

Definisjonen av Agonal respirasjon


Agonal respirasjon går under mange navn, inkludert gispende respirasjon, Cheyne-Stokes respirasjon og dødsralling. Som navnet indikerer, er disse åndedrag (respirasjon) lyd som om de forårsaker smerte.

Betydning

Når agonal respirasjon forekommer, er på slutten av livet nær. Det kan være noen få minutter, i tilfelle av hjertestans, eller så lenge som uker i tilfelle av noen sykdommer, så som kreft.

Funksjon

Agonal respirasjon er et tegn på at kroppen ikke får nok oksygen. I tilfelle av hjertestans er agonal puste en indikasjon for å starte HLR (hjerte- lungeredning).

Betraktninger

Mens lyden av agonal respirasjon gjør at folk tror at personen må være i smerte, er det ingen harde vitenskapelige bevis som støtter dette.

Identifikasjon

Ifølge American Heart Association, "Mange ganger folk som plutselig kollapser av hjertestans vil gjøre en gispende støy som kan forveksles med å puste. Dette kalles agonal puste eller gisper. Det kan høres ut som gisper, snorting, gurgling, stønn eller anstrengt puste. Husk, gisping ikke puster. "

Misforståelse

Mange ganger folk tror at noen har agonal respirasjon er fortsatt puster, når det faktisk er de ikke. For hjertestans ofrene, kan dette bety forskjellen mellom liv og død.

Etiske teorier i sykepleie praksis

Etiske teorier i sykepleie praksis


Helsehjelp omfatter tre hovedgrupper av deltakerne: Pasienten, familien og leverandører. Selv om dette kan høres enkelt ut, disse gruppene har ofte ulike syn på hvordan saker skal håndteres. Situasjonen kompliserer når de vurderer bioetikk, teorien om leger, sykepleiere, sosionomer, psykiatere, filosofer og samfunnet kommer sammen for å ta opp etiske spørsmål i helsevesenet. Etiske koder tar sikte på å finne den riktige balansen mellom teknologi og menneskelig liv. Sykepleiere bære byrden av å analysere verdien av menneskeliv og verdiene av seg selv, sine pasienter og andre.

ANA Etikk

Den amerikanske sykepleiere Association Code of Ethics skisserer mange faktorer. Den første bestemmelsen heter "sykepleieren, i alle profesjonelle relasjoner, praksis med medfølelse og respekt for den iboende verdighet, verdt og unikhet av hver enkelt, ubegrenset av hensynet til sosial eller økonomisk status, personlige egenskaper, eller natur helseproblemer." Bestemmelsene fortsette tilstand at sykepleieren har ansvar for pasienten og må arbeide for å beskytte rettighetene til pasienten.

ICN Etikk

The International Council of Nurses har også en ICN Kode for sykepleiere, sier at sykepleiere har fire grunnleggende ansvarsområder: ". For å fremme helse, forebygge sykdom, å gjenopprette helse og å lindre lidelse" Denne koden setter folk har behov for sykepleie først.

Store teorier knyttet til sykepleieetikk

Den første store teorien brukes i sykepleie er teleologisk (eller utilitarisme) teori, noe som tyder på at utfallet definerer hva som er moralsk god. Med andre ord, hva er den beste tingen å gjøre som vil resultere i den mest bra for folk flest? Den andre store teori er deontologisk teori, noe som tyder på at en viss avgjørelse er riktig hvis det er hva folk flest anser moralsk. Også, hvilke rettigheter har de involverte har, og hvis rettigheter avløser andres rettigheter? En annen stor teori er relasjonsteori - hvordan en sykepleier omsorg innflytelse en sykepleier handling eller tro på hva du kan gjøre? I andre ord, er det moralsk god handling den som viser omsorg og omtanke for andre mennesker og hva som kan være viktig for pasienten.

Etikk i helsetjenesten

Hvis et etisk problem oppstår, kan sykepleiere ta saken til en etisk komité. Brittany Hruska, 27, er en sykepleier på en Neonatal Infant Care Unit (NICU) i Des Moines, Iowa. Hun har gjort etiske case-studier på å forlenge livet, palliativ behandling og lagring av ekstremt premature barn. Hun har også gjort spesielle behov pediatri, og sier at disse erfaringene har hjulpet henne å forstå mer om end-of-life omsorg og være sympatisk. Hruska er levende bevis på at det er konstant etiske kamper i pleie-feltet. Når det gjelder smertebehandling, har studier vist at kroppen frigjør endorfiner for å lindre smerter, og dermed medisinering er ikke en prioritet, sier Hruska. "Men å se en baby i agonal puste for dager trekker mot hver fiber i mitt vesen i hva som er rett, galt og umenneskelig,» sier Hruska. "Jeg har sett barn som ikke kan spise, flytte, puste eller lukker øynene. Jeg tror fremdeles at de barna føle smerte - deres vitale tegn og bilens farge ville endre. Det plager meg virkelig til å se dem lide ", sier Hruska. "Mange tror disse barna ikke lider; de tror de ikke føler. Men etter å ha tilbrakt dagen etter natt med noen av disse barna, jeg er uenig. "Ifølge Hruska, leger i Des Moines er" stor om smerte kontroll. "Hun legger til at feltet fortsetter fremgangen. For eksempel, refererer hun til Dr. Teri Wahlig starter palliativ omsorg for pediatri ved en lokal non-profit organisasjon som huser barn med spesielle omsorgsbehov kalt ChildServe, som rapportert av The Des Moines Register. Hruska sier hun ville argumentere for å implementere en ikke gjenopplive (DNR) for disse barna som kunne være lidelse. Til syvende og sist foreldrene og etisk styret bestemme hva de synes å være den riktige løsningen.

Ideal Treatment

Etiske koder ble opprettet for å beskytte livskvalitet, pasientens interesse, informert samtykke og alternative behandlingstilbud. Sykepleiere er direkte ansvarlig for alle disse, og dermed nødvendigheten av etiske koder. Helsepersonell kan bli holdt juridisk og mentalt ansvarlig hvis det er en dødelig utgang til deres behandling beslutninger, så hvert alternativ må veies. Mange sykepleiere forventes å verd likhet, frihet, rettferdighet og sannhet, men behandling beslutninger kan ikke gjøres utelukkende av sykepleiere. Etiske koder i forbindelse med annet helsepersonell og lover som beskytter pasientenes rettigheter og konfidensialitet som mål å skape den perfekte balansen mellom teknologi og menneskelig liv. "Jeg har sett mirakler, og mye dårlig, men som sykepleier du ikke kan endre hva som skjer; [Du] bare ta best vare du kan av hver pasient, "sier Hruska.

Hvordan utføre HLR i Limited Space

I en nødssituasjon når et offer ikke puster og har ingen puls, utføre hjerte-lungeredning, eller HLR, kan være forskjellen mellom liv og død. Hensikten med HLR er å holde oksygenrikt blod pumpe til hjernen, holde offeret i live til medisinsk assistanse kommer. I lukkede rom kan en teknikk kjent som over-the-head HLR være nødvendig å tilstrekkelig komprimere brystet. Alternativt, hvis to rednings er tilstede, skrevs HLR kan anvendes dersom side HLR er ikke mulig.

Bruksanvisning

Over-the-Head HLR (Enkelt redningsmann)

•  Sjekk for å se om pasienten er bevisst ved å klappe ham på skulderen og spør høyt, "Er du ok?" Hvis han ikke svare, ringe 911 eller sende noen for å få hjelp før HLR. Slå offeret på ryggen og plassere deg selv på hodet av offeret, med et kne berøre hver skulder. Vippe hodet bakover for å åpne luftveiene. Føler for åndedrag med kinnet ditt mens du ser for å se om brystet stiger.

Plasser masken over nese og munn, og skaper en forsegling ved å holde den fast mot huden med tommelen og pekefingeren på masken og den gjenværende tre fingre hooking siden av kjeven. Trekk opp på kjeven for å åpne luftveiene og klem posen med den ledige hånden til å levere en pust som varer omtrent ett sekund. Hvis brystet stiger, gi en annen pust; hvis ikke, gjenta chin-lift manøver og prøv igjen.

Plasser hælen på den ene hånden i sentrum av offerets bryst mellom brystvortene. Plasser den andre hånden oppå den første hånden. Lene fremover, med albuene låst posisjonere skuldrene rett over hendene.

Bruk øvre kroppsvekten for å komprimere brystet omtrent to inches med hver kompresjon. Kompresjoner bør gjøres relativt raskt, med en hastighet på omtrent 100 per minutt.

Stopp etter 30 kompresjoner og gjenta trinn 2 til 4 til det er tegn til liv, blir en AED tilgjengelig eller medisinsk personell kommer.

Straddle HLR (To Rednings)

frihøyde HLR bruker de samme prinsippene som over-the-head HLR, bare med to redningsmenn. Plassere det første redningsmann i samme posisjon som i over-the-head HLR og den andre rednings straddled over offerets mage, vender hodet.

Den første redningsmann sjekker for tegn på pust og, i mangel av noen tegn, utfører chin-lift og gir to innblåsninger. Den andre redningsmann da leverer 30 kompresjoner og pauser, slik at den første redningsmannen for å levere to innblåsninger før du fortsetter.

Gjenta for fem sykluser og deretter vurdere å bytte posisjoner for å gi den andre redningsmann en pause. Fortsette med HLR til offeret viser tegn til liv, blir en AED tilgjengelig eller medisinsk personell ankommer.

Tips og advarsler

  • Ofre for hjertestans kan oppleve gisping kjent som agonal puste. Ikke feil dette for normale pustelyder.

Hvordan virker puste inn i en papirpose Hjelp Hyperventilering?

Hvordan virker puste inn i en papirpose Hjelp Hyperventilering?

Hva er Hyperventilering?

Hyperventilering er ofte forårsaket gjennom en reaksjon på en intens eller spennende situasjon. Når en person er hyperventilerer, de puster mye dypere og raskere enn de normalt ville, og vil ofte føle svimmelhet eller prikking. Det er ikke uvanlig for en person til å føle seg som om de vil besvime mens hyperventilere, selv om de sjelden gjør.

Hvordan påvirker dette kroppen?

På grunn av pustemønstre når hyperventilating, blir luften som går inn og ut av legemet for raskt som i sin tur, bringer nivået av karbondioksid i blodet under det normale. Lave karbondioksid nivåer føre til at kalsiumnivået i kroppens væske for å også gå under det normale, noe som påvirker nerver (derav prikking og svimmelhet).

Hva gjør en papirsekk Do?

Ved å puste inn i en papirpose (mer rolig og langsomt, hvis mulig), øker karbondioksyd-nivå i posen. Så, som du rebreathe luften du nettopp pustet ut, økt nivå av karbondioksid i luften du Gjerd vil øke nivået av CO2 i blodet og gjenopprette kalsium nivåer.

Hvordan gi et barn en pust Treatment

Hvordan gi et barn en pust Treatment


Respiratorisk distress hos barn er et alvorlig helsetilstand. Forårsaket av allergi, astma eller andre puste sykdom, et barn krever spesiell omsorg for vellykket behandling. En puste behandling av en foreskrevet medisin kan kontrollere og lindre barnets pustevansker.

Hvordan gi et barn en pust Treatment

•  Forstå at barn med respiratorisk distress vanligvis trenger å bruke en forstøver å administrere foreskrevne medisiner. En forstøveren er en maskin som gjør flytende medisin til en pustende tåke for barnet å inhalere.

Innse at legen forskriver medisiner basert på barnets symptomer og sykdom. Følg hans dosering instruksjoner og har ham vise deg hvordan du skal bruke en forstøver hvis han ikke tilbyr en demonstrasjon.

Gjør deg kjent med forstøver. Maskinen for å administrere puste behandling består av selve maskinen, slange og en maske for barnet ditt å plassere over nese og munn. Noen maskiner som brukes tvunget luft for å slå den flytende medisin til tåke; disse er de mest vanlige og er støyende. Ultralyd nebulizers bruker ultralyd bølger å slå væsken i en pustende tåke; disse maskinene er stille. Ikke alle flytende medisiner kan brukes med den ultrasoniske forstøver.

Ta dosert medisin og legge det til medisin kopp som er festet til masken (det er en kjegle-formet avtagbart stykke). Skru masken tilbake på medisin kopp, som sikrer at slangen på undersiden av koppen er sikret. Ta den andre enden av slangen og sett den inn i forstøveren.

Sett barnet oppreist og holde masken til ansiktet hans, som dekker nesen og munnen helt. Velg et tidspunkt på dagen at barnet er rolig å hjelpe ham forbli stille under behandlingen. Slå på en underholdende TV-program til å holde hans oppmerksomhet mens administrere puste behandling. Det tar vanligvis seks til ti minutter for å utføre en puste behandling, avhengig av dosering.

utstråler tillit mens du forsøker å gi et barn en pust behandling. Hvis du synes usikker eller redd på noen måte, oppfatter barnet ditt dette og blir redd også. Trøste barnet ditt, forsikre ham om at behandlingen ikke vondt og gjør ham puste bedre. Tilby ham en liten belønning for å ta sin medisin.

Skyll medisin kopp, maske og slange etter hver bruk og la dem tørke helt før neste gangs bruk for å opprettholde optimal ytelse.

Hint

  • Plasser alltid maske over ansiktet godt. Ikke rett tåke på ansiktet uten masken. Dette kalles en "blåse av behandling" og tillater ikke for medisiner for å bli skikkelig innånding.
  • Følg anvisningene fra din primære omsorg lege eller spesialist når medisinering et barn. Strengt følge doserings prosedyrer og ta kontakt med lege hvis du har noen spørsmål.

Tips for å puste bedre

Tips for å puste bedre


Pusting er ikke noe folk flest tenker på når de gjør det; det kommer bare naturlig. Men for å forbedre helse, kan det hjelpe å lære hvordan du kan optimalisere pusten din i stedet for å puste for fort eller grunt. Riktig pust (dypere og langsommere pust) kan forbedre funksjon av hjertet og lungene, og også redusere symptomer på panikk og angst.

Færre Breaths

For sunt å puste, kan det være en god idé å ha et mål på plass. Mange tar altfor mange åndedrag hvert minutt, så satse på et mindre beløp - som seks. Når du tar dine seks åndedrag, fokusere og konsentrere seg om dem i stedet for rushing dem, noe som kan føre til grunt puste mønstre. Trekke ut dine åndedrag av dypt puste inn og tar lengre tid å puste ut.

Pusteøvelser

Finne tid til å utføre pusteøvelser på en daglig basis, enten det er på morgenen eller like før du går til sengs om kvelden. Satt side omtrent fem minutter å konsentrere seg om å utvide dine åndedrag og fullt kontrahering mellomgulvet. Bortsett fra å hjelpe dere med riktig pust lengde og teknikk, kan det være et effektivt stress-lindrende aktivitet samt.

Stopp Klemme

En vanlig feil folk ofte gjør er, ved innånding, klemme på magen. Hvis du holder magen avslappet og myk i stedet for å klemme den, vil du tillate full utvidelse av mellomgulvet og lungene dine i stedet for å begrense hvor mye oksygen du kan ta i - som å klemme magen i kan forårsake.

Posture

Riktig holdning er også nøkkelen til sunn pusteteknikk. Alltid holde din holdning rett og skuldrene unhunched. Skuldrene som er hunched kan føre til hindring av energi og blod reising til hjernen. Hold skuldrene avslappet og løs, og åpne opp brystet for å få mest mulig ut av dine åndedrag.

Livsstil

Leve en sunn livsstil kan også i stor grad forbedre måten du puster. Hold deg unna skadelige irritanter og røyk lukt. Drikk nok vann - omtrent åtte glass om dagen - og konsumere en diett som er godt balansert og rik på hele korn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt.

Pusteøvelser for Smokers

Pusteøvelser for Smokers


Røyking skader lungene og endrer måten luften beveger seg gjennom dem, ifølge det medisinske patologi boken "Robbins og Cotran Pathologic Basis of Disease». Dette er tydelig i mennesker som har kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), som gjør det vanskelig å puste ut fullt. Friske mennesker puste uten å tenke på det, men folk som har sigarett skader på lungene kan ha til å endre måten de puster for å få en tilstrekkelig mengde luft inn og ut.

Snurpet-Lip Breathing

Noen ganger folk som har kroniske lungelidelser vesken sine lepper når de puster. Dette ser ut til å bidra til å lette byrden av å puste ut at KOLS kan forårsake. Som en øvelse, anbefaler Johns Hopkins å puste inn gjennom nesen i to sekunder, pursing leppene og pust ut gjennom de kniper leppene i fire til seks sekunder. Ifølge Merck Manual Home Health Handbook, spisse munnen bidrar til å stoppe unormal Airway kollaps og skape en gunstig lufttrykk for å hjelpe tom lungene skikkelig.

Å puste med magen

En av de viktigste muskel kontroller puste, med flere tilleggs muskler bidrar. Dette gjelder spesielt i situasjoner når puste blir vanskelig, for eksempel i løpet av øvelsen. Hvis du gjør den viktigste muskelen, mellomgulvet, sterkere, kan puste bli lettere. Johns Hopkins anbefaler treningen din gulvet to ganger daglig i 20 minutter. Dette innebærer å ligge flatt, med en hånd på magen og puste dypt gjennom mellomgulvet så hånden din beveger seg oppover på innånding og nedover når du puster ut. Hvis pusten din øker etter denne treningen, så kan du praktisere det i sittende stilling.

Samordnet Breathing

Ifølge National Jewish Health, hvis du omskolere pusten din for å koordinere med anstrengelse, kan musklene få mer oksygen, og du kan finne deg selv kortpustet så ofte. Denne teknikken innebærer inhaling gjennom nesen før å bruke deg selv, deretter bruke snurpet-leppe puste for å komme gjennom den mest anstrengende delen av anstrengelse. Dette vil stoppe deg å holde pusten da dette påvirker oksygentilførsel til musklene.

Variasjoner

The Merck Manual Home Health håndbok sier at folk med KOLS kan justere sin snurpet-leppe pusteteknikk ved å lene fremover med armene utstrakt rett, lener seg på et møbel. Dette gjør at membranen til å bidra mer til snurpet-leppe pusteteknikk. Ifølge Johns Hopkins, er denne fordelen muligens på grunn av ekstra ekspansjonsevne for membranen. Hvis du har tilgang til et incitament spirometer, som er en del av utstyret som du kan puste ut i og en ball stiger avhengig av styrken på utpust, kan du bruke denne for å se hvordan øvelsene er bedre å puste.

Uregelmessig pust i babyer

Uregelmessig pust i babyer


Det er nok ikke en forelder i live som ikke har sett hans eller hennes baby sove og lurte på om babyen var virkelig puste. Men hva som er normalt når det kommer til å puste og babyer? Er det virkelig grunn til bekymring? Her er hva hver forelder trenger å vite.

Periodisk Breathing

Det er normalt for nyfødte å ha "periodisk puste." Dette er når et spedbarn puster langsomt for en tid, og deretter puster raskere, da bremser ned, og så videre. Periodisk pust kan også ta med korte staver av puste så grunt at du kan ikke være i stand til å oppdage puste i det hele tatt. Og noen ganger barnet kan faktisk slutte å puste i noen sekunder.

Nyfødte med periodisk pusting bør ikke ha andre symptomer på pusteproblem, som blueness rundt munnen, grå hud, eller tungpustethet.

Apné hos premature

Bortsett fra normal periodisk pusting, den vanligste årsaken til uregelmessig pust i babyer er apné hos premature. Mye påvirker premature barn (babyer født før 37 ukers svangerskap), er apné hos premature funnet i 85 prosent av barn født som veier rundt to pounds, 50 prosent av barn født som veier rundt tre pounds, og om lag 25 prosent av barn født på ca 5 ½ pounds.

Apné hos premature resulterer i perioder med ingen puste (i minst 20 sekunder) og forårsakes av spedbarnets umodne hjernen, som ikke er helt klare til å kontrollere pusten. Babyer som lider av denne typen søvnapné kan ha blå lepper eller grå-farget hud.

Behandling for apné hos premature

Behandling varierer i henhold til alvorlighetsgraden, men mer for tidlig et spedbarn er, jo mer sannsynlig at han eller hun vil trenge sterkere inngrep. For de verste tilfeller er en ventilator som brukes, noe som presser oksygen inn og ut av lungene uten hjelp fra barnet. Etter en slik behandling, vil barnet oppgradere til en CPAP (kontinuerlig positivt luftveistrykk) maskin, som tilbyr lettere press for å hjelpe spedbarnets lungene åpen for luft. I de minst alvorlige tilfeller, blir supplerende oksygen gitt til babyen gjennom en nesekanyle (et tynt rør satt inn i nesen).

All denne behandlingen tar vanligvis sted på et sykehus, men noen ganger babyer kommer hjem med ekstra oksygen, eller en spesiell skjerm som varsler foreldrene når barnet slutter å puste. I de fleste tilfeller er apné hos premature vokst med rundt 44 svangerskapsuke.

Sleep Apnea

Du vet kanskje allerede at voksne som snorker eller har perioder uten å puste mens de sover har søvnapné. Men du vet kanskje ikke babyer kan noen ganger ha søvnapné, også. Søvnapné er forårsaket enten av en hindring, en hjerne som ikke sender signaler til kroppen for å puste, eller en kombinasjon av disse. Som apné hos premature babyer med søvnapné slutter å puste i minst 20 sekunder om gangen.

Behandling av Sleep Apnea

I de fleste tilfeller, barneleger foreskrive en medisinsk-grade pustemonitor som varsler foreldrene når barnet slutter å puste. Noen ganger kan en hjemme CPAP maskin kan også være nødvendig.

Spedbarn puste problemer

Spedbarn puste problemer


Spedbarn puste problemer stammer fra flere triggere som luftveisinfeksjoner, for tidlig fødsel, astma og allergier. Disse problemene kan føre til en baby til å gispe etter luft, hvese og hoste. Andre faktorer som kan kompromittere et spedbarn luftveier er genetisk sykdom, vitaminmangel og C-delen fødsler. The March of Dimes Foundation sier Even fullbårne babyer født ved keisersnitt kan ha pusteproblemer. Spedbarn kan ha respiratoriske problemer for noen få korte uker etter fødselen, men noen ganger pusteproblemer blir langvarig avhengig av årsaken.

Gisper etter luft

Gisper etter luft er et spedbarn puste problem som er sett i babyer som har astma og allergi. En baby sliter med å puste fordi hans luftveier er kompromittert fra betennelse tilstanden forårsaker. Men gisper etter luft er ikke alltid forårsaket av astma.

Babyer som er født via keisersnitt kan gispe etter luft kort tid etter fødselen eller når de kjemper en øvre luftveisinfeksjon. Den MedlinePlus nettsted sier respiratorisk syncytialt virus (RSV) kan være alvorlig hos spedbarn, spesielt babyer som faller inn i høyrisikogrupper. The University of Mississippi sier at premature babyer faller inn i en høyrisikogruppe fordi de har underutviklede lunger og andre helsemessige problemer. Andre spedbarn utsatt er babyer som har fødselsskader eller genetiske lidelser.

Spedbarn gispe fordi de prøver å fylle lungene med mer oksygen. De kan åpne munnen virkelig bred og lage gryntelyder i tillegg.

Tungpustethet

Tungpustethet er et annet spedbarn puste problem som er ofte forårsaket av astma og andre luftveisinfeksjoner. Spedbarn som er i neonatal intensivavdeling (NICU) kan hvese av og på hele dagen. The Kid Health nettsted sier triggere som for tidlig fødsel og astma føre til lungene og luftveiene til å stramme og produsere mindre slimete. Dette fører til en baby å slite og pust unormalt.

Men kanskje tungpustethet bare være en midlertidig pust problem avhengig av årsaken. Dr. William Sears, forfatter av "The Baby Book", sier at spedbarn tungpustethet kan være forårsaket av spytt og gulpe opp melk. Han beskriver sant tungpustethet som anstrengt pust og grotting i brystet.

Ta barnet til legen hvis du tror hun viser symptomer på sann tungpustethet.

Rapid Breathing

Rask pust, som er forbundet med astma og andre forhold, er en annen sak spedbarn noen ganger sliter med. Sears sier at rask pust, også kalt pesende, er vanlig hos nyfødte. Rask pust bare kan tyde på at barnets lunger er irritert av sigarettrøyk eller noe i luften. Men noen ganger rask pust er et signal om at noe mer alvorlig skjer. Gå til legen din hvis barnet viser rask pust symptomer.

Vedvarende hoste

Vedvarende hoste er også ofte sett i både høy risiko og lav risiko spedbarn. Noen ganger kontinuerlig hoste er rett og slett skyldes en slew av forkjølelse at barnet ditt får i løpet av sitt første leveår, og noen spedbarn blir syke oftere enn andre.

Andre årsaker til vedvarende hoste kan være astma eller kronisk lungesykdom. Sears råder foreldre til å la barna å puste damp i 20 minutter hver par timer for å bidra til å åpne opp lungene. Du kan kjøpe en luftfukter eller slå på dusjen og sitte på badet med babyen. Dette er nyttig med babyen din lider av en luftveisinfeksjon.

Hvordan trene puste inn og ut

Hvordan trene puste inn og ut


Riktig pust under trening er ekstremt viktig. Ikke bare vil du gå opp din fettforbrenning ved å puste riktig inn og ut, men du vil føle deg bedre også. Følg disse instruksjonene for å snu kroppen i en fettforbrenning maskin.

Hvordan trene puste inn og ut

Det er ikke så mye når du pusten under øvelsen rutine, men hvordan du pusten. Noen mennesker føler seg bedre å puste ut på "innsats" fase av treningen. Hvis du ikke kan huske å puste på disse peak poeng, bare prøve og være helt klar over hvordan du puster. Noen mennesker faktisk finne seg å holde pusten under trening. Prøv og være bevisst under rutine og ta dype åndedrag inn og ut.

Husk at hvis du ikke puster nok, kan du utvikle side masker. Jo sterkere øvelsen, jo dypere du trenger for å puste. Ta dype åndedrag inn og ut vil forsyne kroppen med oksygen det er behov for en tung trening og hjernen din vil ikke få tåkete.

Mens du trener, være bevisst på pusten din og utvikle en jevn rytme. For eksempel, mens du går utvikle et mønster av å puste sammen med ditt tempo. Ta dype åndedrag inn og ut sammen med dine skritt.

Husk under vektløfting å aldri å holde pusten mens bærer ned. Dette kan føre til en betydelig økning i blodtrykket. Det kan redusere blodstrømmen til hjernen din, og legge press på brystet, noe som resulterer i en farlig situasjon.

Vær oppmerksom på pusten din, pust gjennom munnen om nødvendig under tyngre treningsøkter. Jo bedre du puster kan bety forskjellen mellom en god treningsøkt og en gjennomsnittlig en.

Pusteøvelser for Weight Loss

Pusteøvelser gjøre mer enn bare å tilby deg den vitale luftinntak du trenger for å leve; slike øvelser også bidra til å lindre stress og kaste overflødig vekt. Pusteøvelser er praktiske øvelser som tar ikke mer enn noen få minutter hver dag til å utføre. Du kan bruke pusteøvelser for å roe ned sinnet, slappe kroppen din og forbedre din generelle velvære.

Pusting og vekttap

Det å puste fører metabolic rate å øke og oksygen du puster inn er nødvendig for riktig organ funksjon og forbrenning av fett. Ifølge Marcelle Pick og Genevieve Morgan, forfatterne av "The Core Balance Diet: 4 uker øke stoffskiftet og gå ned i vekt for godt," tar i dype åndedrag lar deg utlede mange av fordelene forbundet med regelmessig aerob trening. Pusteøvelser la hypothalamus å utløse det parasympatiske nervesystemet, slik at du kan bli mer avslappet. Hva mer, puste dypt, mens anbefales ikke som noen form for erstatning for trening, er en handling som forbedrer den kardiovaskulære kapasiteten, og det forbedrer funksjon av lymfesystemet samt metabolic rate.

Pusteøvelse for Weight Loss

Du kan utføre en pusteøvelse ved å sitte på gulvet med hendene hvilende på knærne. Du vil ønske å lukke øynene og slappe helt av når du puster dypt inn. Når du puster ut, puster ut sakte gjennom nesen til du teller til fem. Når du gjør det, trekke inn og spent opp magemusklene slik at du bruker en mild makt for å hjelpe lungene dine sakte tømmes. Når du er ferdig exhaling, hold den mens du teller til to, og deretter gjenta øvelsen minst fem til ti ganger.

Pusteøvelser redusere stress

Når du er mindre stresset, er du mindre sannsynlig å få vekt. Pusteøvelser kan hjelpe deg å bli mindre stresset, slik at du kan håndtere miljømessige stress med større effektivitet. Forenklede pusteøvelser påvirker nervesystemet, roe deg ned og redusere generelle stressnivået. Å redusere stressnivået, må du bruke stille tid alene hvor du kan konsentrere seg utelukkende på pusteøvelsene. Området du velger bør ikke bare være stille, men også godt ventilert. Du skal oppnå maksimal komfort som du gjør dine pusteøvelser for å redusere stress; på denne måten, det ytre miljø vil ikke være en distraksjon.

Pusteøvelse for Stress Reduction

Ta et dypt åndedrag gjennom nesen; Dette gjør at kroppen til naturlig filtrere ut flytende avfall fra luften du puster inn. Pust dypt og langsomt, og så puster pusten gjennom munnen. Du bør gjenta øvelsen fem til ti ganger så bølger av velvære ta over kroppen din. Sørg for å tillate rom for mellomgulvet for å utvide på inhalert pusten: du kan gjøre dette ved å opprettholde god holdning og holde ryggen rett, haken nivå til gulvet og skuldrene tilbake.

Hvordan å puste i en bag mens Hyperventilerte

Hyperventilering er det lov å puste for fort. Disse raske åndedrag ikke tillater kroppen å absorbere den nødvendige oksygen. Mangel på oksygen kan føre til bevisstløshet eller død, derfor er det viktig å få puste under kontroll. En teknikk du kan bruke hjemme puster inn i en papirpose. Dette gjør at kroppen kan øke sine CO2-nivå og forhåpentligvis gjenopprette et normalt pustemønster.

Hvordan å puste i en bag mens Hyperventilerte

•  Sørg for at noen andre er til stede i tilfelle av en potensiell medisinsk nødstilfelle. Klem den åpne enden av posen to inches fra toppen med tommelen og pekefingeren på den dominerende hånd. Klem tuppen av tommelen og pekefingeren sammen med i en "O" form rundt slutten av posen, og skaper flaskehalser. Sørg for at det er en åpning i nakken for luft å reise inn i posen.

•  Plasser den åpne enden foran munn og nese. Gi 6-12 langsomme åndedrag i og ut av posen. Tregere pusten din som du gjør dette.

Fjern posen fra ansiktet etter 12 åndedrag uansett om eller ikke hyperventilering har stoppet. Puste uten posen i minst 2 minutter før bruk av posen på nytt.

Hint

  • Hvis du hyperventilere lenger enn 30 minutter, søke akutt medisinsk hjelp.
  • Ikke forsøk hvis du har hjerte-eller lungesykdom eller en historie med slag.
  • Ikke bruk en plastpose.

Dyp pusting og vekttap

Hva om du kunne ha en kraftig økning av energi, bedre etterretning, forbedre alle kroppens funksjoner og brenne fett ved å ligge på gulvet, sitter i en stol eller står opp? Hva hvis du ikke er begrenset til et treningsstudio eller investere penger i hjem utstyr? Vil du være villig til å prøve kunsten dyp pusting for et par måneder uten kostnader for deg? Det eneste du kan miste er uønsket kroppsfett.

Historie

Dyp pusting kan ha sine røtter plantet i Pranayama Yoga flere tusen år siden. Betydningen av dyp pusting har funnet sin vei inn i aerobic-type trening, og nylig som en øvelse som står på egne ben kalt Oxercise.

Oxygen

Oksygen er det viktig ingrediens til selve livet, og det er en av de viktigste elementene for å brenne fett. Tar et dypt pust ned i lungene fyrer mitokondriene i cellene. Mitokondrier er ovnene i hver celle ansvarlig for energiproduksjon. En dyp pust kan sammenlignes med blåser på røde glør og se dem blir hvite varmt. Fett blir den primære kilde for drivstoff under aerobe aktiviteter. Oksygen trener kan meget vel være svaret for deg i din søken for å slippe pounds og miste kroppsfett.

Aerobic

Dyp pusting oppfordrer våre organer for å forbli aerobic i naturen. Aerobic betyr bokstavelig talt foregår i nærvær av oksygen. Under prosessen med dype pusteøvelser, forblir pulsen lav og den primære kilde til drivstoff er fett. Det tar mye mer oksygen til å brenne fett enn det gjør karbohydrater. Dyp pusting kan være 100 prosent mer effektive for å brenne fett enn noen øvelser.

Riktig teknikk

Her er en teknikk for å begynne den nye veien til helse. Du kan enten utføre denne teknikken sitter rett opp i en stol eller ligge på gulvet strukket rett ut. Plasser en hånd på brystet og den andre hånden på den nedre delen av magen. Ta en dyp pust og føle den nedre delen av magen stige. Hold pusten for en to count og sakte slipper gjennom nesen. Gjenta for minst 20 sykluser. Hvis du føler brystet stiger og ikke magen, så du er grunne pust og øvelsen vil ikke være effektiv.

Fordeler

Ifølge Jill R. Johnson, forfatter av Oxicise System, "Fat består av oksygen, karbon og hydrogen. Når oksygen vi puster når disse fettmolekyler, bryter det dem ned til karbondioksid og vann. Blodet deretter plukker opp karbondioksid - et avfallsprodukt av kroppen vår - og returnerer det til lungene for å bli utåndet ". Dyp pusting energi til kroppen. Tarmkanalen ytelse forbedrer betydelig som næringsstoffene absorberes. Bringe inn større mengder oksygen gjennom dyp pusting kan faktisk øke stoffskiftet. Foruten å brenne fett, fremmer dyp pusting trening en sunnere homeostase i kroppen og dette betyr organene fungere med en større grad av effektivitet. Avfall er raskt og effektivt kastes. Næringsstoffer er mye mer lett absorberes i tarmen. Cortisol er et hormon som produseres i kroppen med noen fordeler, men konsekvent fremstilling av dette hormonet fører til at kroppen til å lagre fett over lengre perioder med produksjonen. Dyp pusting kan bringe deg inn i en tilstand av velvære, redusere kortisol produksjon.

Hvordan kontrollere puste under Push-Ups

Mangel på riktig pust kontroll når du utfører push-ups svært sannsynlig indikerer en mangel på skikkelig form også. Når pusten din er ute av sync med bevegelser av denne øvelsen, er det mer sannsynlig å rase gjennom utførelse og forfalle til en slurvete form, noe som kan resultere i en mindre effektiv push-up og kan også forårsake skade. Reglene for å puste under motstand-øvelser, for eksempel push-up, er ganske enkel. Når du øve positiv kraft (i dette tilfellet presser opp), puste ut. Når du søker negativ kraft (synkende ned), puster inn.

Hvordan kontrollere puste under Push-Ups

•  Ligg med ansiktet ned på gulvet. Plasser hendene til din side, håndflatene ned, parallelt med skuldrene. Hold kroppen stram og rett som du abbor deg selv på tærne.

Pust dypt inn, deretter sakte og med jevn kontroll fullt utvide armene (uten å låse albuene), presser opp, som du puster ut. La lengden på oppstigningen sammenfaller med varigheten av utpust.

Hvil i en brøkdel av et sekund, sammen med den naturlige pause på pusten, holder deg i denne oppstigningen posisjon.

innhalere som du sakte og med kontrollert bevegelse senk deg ned igjen til brystet er ca 2 inches fra gulvet. La lengden på nedstigningen sammenfaller med varigheten av utpust.

Hvil i en brøkdel av et sekund, sammen med den naturlige pause på pusten, holder deg i denne nedstigningen posisjon.

Gjenta sekvensen. Pust opp. Hvile med pusten pause. Pust ned. Hvile med pusten pause. Utfør ett sett med fem eller ett sett med 10, avhengig av hva din kondisjon vil tillate. Hold deg oppmerksom på å holde dine bevegelser og pust sakte og bevisst. Tillat ditt sinn og kropp tid å falle i takt med riktig rytme i denne øvelsen.

•  Øk tempoet i push-ups med små mengder, med hver påfølgende settet. Den maksimale hastigheten av dine push-ups bør ikke overstige den hastigheten som du kan godt fullføre en full pusten dypt.

Hint

  • Skyt for kvalitet fremfor kvantitet. Hvis alt du kan for øyeblikket styre er en eller to push-ups i riktig form før du trenger å hvile, det er greit. Det er en start. Det er bedre å bygge på disse to kvalitet push-ups i stedet for å tvinge deg selv til å utføre et større sett med push-ups i dårlig skjema. Dårlig form er inngangsporten til uriktig puste. Så hvis du trenger å la musklene et minutt eller to med hvile før du gjenopptar treningen, gjøre det. Vær tålmodig med deg selv. Din evne til å utføre flere push-ups, den riktige måten, vil vokse hvis du bare øve konsekvent.

Hvordan Pust å redusere blodtrykket

Millioner av mennesker lider av høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk, en tilstand som plasserer stress på sirkulasjonssystemet og setter deg på en betydelig økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Høyt blodtrykk er ofte kontrollert med medisiner som alfa-hemmere og betablokkere. Pasienter advares å gå ned i vekt og mosjon. Men få leger rutinemessig råder sine pasienter om en annen enkel og viktig måte å redusere høyt blodtrykk - lære å puste riktig ved å trene kroppen din til å ta tregere og dypere åndedrag som utnytter den nedre delen av lungene.

Hvordan Pust å redusere blodtrykket

Komme i gang

•  Sitt rett opp enten på gulvet eller i en stol som gir stabil støtte. Hvis du sitter på gulvet bruke en yoga matte eller håndkle og plassere en annen sammenrullet håndkle i bunnen av ryggraden for ekstra støtte. Denne øvelsen kan også gjøres stående rett opp med skuldrene.

Med begge hendene på magen, trekke i en langsom, full pust, gjennom nesen hvis mulig, bevisst å fylle den nedre halvdelen av lungene dine mens du lar musklene i magen slappe av og magen utvide.

Hold pusten i noen sekunder før du sakte pust ut gjennom nesen mens du kontrakt musklene i magen.

Ikke begynne å puste inn umiddelbart. I stedet vente på kroppen for å signalisere når det er naturlig tidspunkt å inhalere igjen.

Gjenta denne prosessen for fem til ti minutter, gjenværende bevisst all den stund av tidspunktene for pust og bevegelse av magen.

Re-Trainiing lungene

Bruk øyeblikk av angst, stress, smerter eller utmattelse i løpet av dagen som påminnelser for å regulere pusten din.

Recall følelse av ro og foryngelse at du føler deg etter dine daglige sittende pusteøvelser, og bruke den erindring som et insentiv til å fokusere på pusten din for lengre og lengre perioder når du går om dine vanlige aktiviteter.

Hold en dagbok eller logg merke seg frekvensen og resultatene av din pust praksis. Også, logg blodtrykk opplesninger du har tatt før og etter pusteøvelser og på andre tider av dagen. Over tid bør du se blodtrykket bli senket.

Hint

  • Yoga klasser er allment tilgjengelig på treningssentre, gjennom fellesskapet voksenopplæringen og gjennom sykehus og klinikker. Tar en eneste yoga klasse kan gi deg uvurderlig trening for å komme i gang på omskolering deg selv å puste riktig.
  • Sonys Wii Fit inkluderer en guidet pusteøvelse som omfatter de teknikkene som er beskrevet ovenfor.

Hvordan å puste etter en treningsøkt

Hvordan å puste etter en treningsøkt


Det kan være fristende å stoppe og fullstendig hvile etter en tøff treningsøkt - kroppen din er sliten og så er du. Men før du sjekker ut etter treningen, gi kroppen nok tid til å skikkelig avkjølt. Riktig pust etter en treningsøkt kan gi deg en sjanse til å få igjen pusten, men det også bremser pustefrekvens, reduserer kroppens oksygenbehov og hjelper deg å slappe av, ifølge Cleveland Clinic. Få igjen pusten og gjenopprette kroppen din før treningen er virkelig over.

Hvordan å puste etter en treningsøkt

•  Ligg på en treningsmatte. Legg hånden over magen din.

Tegn i et pust gjennom nesen, trekke luften dypt inn i magen din slik at du ser din hånd stige. Pust inn mens du teller til sju.

Skyv luften ut gjennom munnen mens du teller til åtte og gjentar syklusen i minst fem sykluser eller så lenge du trenger å føle deg avslappet og som om du har tatt pusten etter en intens treningsøkt.

Stå opp og engasjere seg i en post-workout strekker rutine som du fortsetter å puste. Strekk hver av de store muskelgruppene, med fokus på avslapning som du forlenge og strekke armene og skuldrene, ryggen og brystet, kjerne og ben, ett om gangen.

Bruk abdominal eller puste med magen hver gang du mener andpusten eller som om kroppen din ikke får oksygen som den trenger. Det er også en utmerket måte å senke stressnivået.

Hint

  • La legen vite om du rutinemessig har problemer med å puste etter en treningsøkt. Du kan ha en tilstand som kalles anstrengelsesutløst astma, der det er mulig behandlingstilbud, for eksempel en redning inhalator, for dine symptomer.

Vitaminer som hjelper med å puste

Vitaminer som hjelper med å puste


Astma, KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom), kan emfysem og allergi føre til pusteproblemer. Så kan forkjølelse, influensa, bronkitt, bihulebetennelse og lungebetennelse. Selv miljøgifter kan forårsake kroniske pusteproblemer og røyke tobakk forverrer problemet betraktelig. Vitaminmangel kan også føre til innsnevring av luftveiene. Vitamin B6 bidrar til å forebygge astma symptomer og magnesium kan bidra til å utvide bronkiene for bedre pust. En kombinasjon av vitaminer og mineraler i kosttilskudd kan øke resultatene.

Tar vitaminer som er rettet mot ditt problem

Finne årsaken til pusteproblemer kan bidra til å bestemme vitaminmangel og føre til de riktige vitaminer t du trenger å legge til din diett. Som et eksempel, når du er mangelfull i vitamin C, er du mer utsatt for uregelmessig pusteproblemer knyttet til astma. Det anbefales derfor at du tar ca 25 til 150 internasjonale enheter av dette vitaminet for å hjelpe korrigere årsaken til pusteproblem. Mangler i vitamin A, B, D, C og E kan alle forårsake pusteproblemer som er knyttet til kols, astma og kronisk bronkitt.

Tar vitaminer som fremmer generelt god helse

Det er noen vitaminer som har blitt brukt for å bistå i bedre puste uavhengig av tilstanden forårsaker pustevansker. Tar en multi-vitamintilskudd er en god start for å bedre pust, men det fremmer også et styrket immunsystem som vil bidra til å avverge forkjølelse og influensa som forårsaker pusteproblemer. Omtrent alt av B-vitaminer fremme bedre pust.

Fordeler med Vitamin kosttilskudd

Når du har utviklet en plan for angrep med vitamin og mineral kombinasjoner eller kosttilskudd, kan noen klare fordeler observeres. Ikke bare vil de vitaminene øke din evne til å puste, vil de legge til rette for bedre blodsirkulasjon som er svært viktig i å bringe oksygen til alle deler av kroppen. Du kan også merke en økning i energinivået.

Overall, vitaminer som hjelper med å puste vil føre til at du leve et lengre og sunnere liv. Oksygen er nødvendig av hver eneste celle i kroppen vår, og når vi puster bedre våre kropper i sin tur bli sunnere. De skadelige effektene av forhold som astma og emfysem kan reverseres med vitamintilskudd. Ofte vi ikke får nok næring fra maten vi spiser, så tar en multi-vitamin for å dekke alle baser er en god idé.

Øke vitamin inntak med maten du spiser

Mange av disse vitaminer finnes i melk, frukt og grønnsaker. Melk har tiamin, riboflavin og niacin og alle blitt knyttet til bedre pust. Frukt og grønnsaker har vitaminer som vitamin A, C og E som bidrar til å fremme immunforsvaret. Å ha en godt avrundet kosthold kan øke nivåene av vitaminer som kroppen din trenger.

Pust mynte Ingredienser

Pust mynte Ingredienser


Dårlig ånde, et vanlig problem, er en konsekvens av dårlig eller spise mat med sterk lukt. De fleste bruker pust mints som Altoids, Tic Tacs eller sertifikater for å motvirke dette problemet. Det er fornuftig å forstå hva ingredienser går inn i inngåelse av pust mints.

Mint

Den grunnleggende ingrediens i de fleste pust mints er mint. Genuses som kommer fra mynte familien (vitenskapelig navn Leppeblomstfamilien eller Labiatae) inkluderer peppermynte (Mentha spicata) og peppermynte (Mentha piperita).

Søtningsmiddel

Den andre essensielle ingrediensen i de fleste pust mints er sukker. Noen sukkerfrie drops kan bruke sukker erstatter som sorbitol og zilotrol. Uavhengig av hvor liten den er mint, er søtningsmiddel en stor prosentandel av ingrediensene - noen ganger så høyt som 60 prosent, avhengig av merke. Når folk konsumerer store mengder av sukkerfrie pust mints (spesielt røykere), kan de oppleve noen fordøyelsesbesvær på grunn av mengden av sorbitol i mints.

Binder

Den tredje bestanddel i mint er bindemidlet. Dette brukes til å kombinere de ulike ingrediensene sammen for å lage mynte. Ulike pust mynte merker bruker forskjellige mengder bindemidler, men de viktigste ingrediensene er i hovedsak de samme. Noen vanlige bindemidler er gelatin, maissirup og gummi arabicum.

Sekundære Ingredienser

Noen andre ingredienser i pust mints er smøremidler som magnesiumstearat og stearinsyre, som hjelper kjemikaliene står stabilt under hele produksjonsprosessen. Naturlige og kunstige smaker er lagt for å gjøre mint mer spiselig. Noen pusten frisket forbindelser kan også tilsettes. Karnaubavoks gjør mint blank.

Virkningene av å puste inn støv Remover

Sniffestoffer er kjemiske gasser som er pustet inn, eller "huffed", noe som resulterer i bevissthetsendrende effekter som ligner på alkoholforgiftning. Sniffe inkluderer en rekke vanlige husholdningsprodukter, som for eksempel støv remover. Disse produktene er billig og lett tilgjengelig, men de kan føre til skadelige effekter etter bare ett bruk Langvarig bruk kan forårsake skader på sentralnervesystemet og vitale organer, og kan føre til avhengighet eller død.

Øyeblikkelige effekter

Innen minutter etter inhalasjon, brukere begynne å oppleve en "høy". Dette er vanligvis lik alkoholforgiftning, som bremser ned kroppens funksjoner, og kan resultere i sløret tale, mangel på koordinasjon, svimmelhet og eufori. Noen brukere kan føle seg ør eller oppleve hallusinasjoner eller vrangforestillinger, ifølge National Institute on Drug Abuse for Teens. Den opprinnelige "høy" bare varer noen få minutter.

Hjernen og sentralnervesystemet

Inhalant kjemikalier er ofte absorbert av fettvevet i hjernen og sentralnervesystemet, der de forårsaker betydelig skade. Sniffe misbruk kan skade hjerneceller ved å frata dem av oksygen, noe som kan resultere i konsentrasjonsvansker, huske eller lære nye ting. Langvarig misbruk kan føre til nerveskader som ligner på multippel sklerose, som påvirker bevegelse og forårsaker muskelkramper, skjelvinger eller permanent problemer med å utføre oppgaver som å gå eller bøye. Hyppig eller langvarig bruk av sniffestoffer kan også føre til avhengighet.

Andre organer

Forlengede Inhalant misbruk skader mange andre vitale organer, inkludert hjertet, lunger, lever og nyrer. Hjerte komplikasjoner inkluderer rask eller uregelmessig hjerterytme og hjertesvikt. Høye konsentrasjoner av sniffestoffer kan også forårsake kvelning når damper ta plassen til oksygen i lungene og hjernen .. Brukerne er også i fare for kvelning på eget spy eller lidelse skader ved ulykker mens "høy", ifølge National Institute on Drug Abuse for Teens.

Forebygging og tegn på misbruk

Utdanne dine barn og tenåringer på farene ved sniffe overgrep og sørge for at de forstår at du ikke vil tolerere det. Etablere grenser for dine barn, inkludert å bli kjent med sine venner og gjør at du vet hvem de er med og hvor de er. Observere barn for tegn på sniffe misbruk, som for eksempel skjult eller tomme Støvutskillere containere, kjemisk lukt på pusten eller klær, mangel eller koordinasjon, sløret tale, irritabilitet eller uoppmerksomhet.

Behandling

Hvis du oppdager barnet eller tenåringen ved hjelp av sniffestoffer, forbli rolig og flytte dem til et godt ventilert område, foreslår Mayo Clinic.com. Søk medisinsk hjelp dersom barnet er bevisstløs eller ikke puster. Dersom barnet har brukt sniffestoffer ofte, kan han ha abstinenssymptomer som søvnforstyrrelser, irritabilitet, rask hjerterytme, svetting, kvalme, brekninger, hallusinasjoner eller vrangforestillinger. Hvis barnet ikke kan slutte å misbruke sniffestoffer, kan hans lege eller rådgiver på skolen anbefale et medikament rehabiliteringsprogram.

Pusteøvelser for quadriplegics

Selv om de ikke kan trene og trene ved hjelp av tradisjonelle metoder, kan quadriplegics fortsatt forbedre deres kardiovaskulær helse ved hjelp av salgssjefer pusteøvelser. Øvelsene er enkle å utføre og effektiv på å styrke musklene som brukes i å puste, noe som gjør dem en nødvendig del av enhver quadriplegic terapi.

Grunnleggende Deep Breathing

Utføre en enkel pusteøvelse ved bevisst å regulere pusten din en gang per time, tar 30 langsomme, dype, målt åndedrag. Fokusere mer på exhalations enn inhalasjoner, tar litt lengre tid å puste ut. Denne enkle formen for dyp pusting kan forbedre lungefunksjonen og hjelpe quadriplegics redusere risikoen for å utvikle kroniske luftveisproblemer, ifølge en studie ledet av registrert fysioterapeut Elisabeth Westerdahl og publisert i spørsmålet november 2005 av det medisinske tidsskriftet Chest.

Vektet Abdominal Breathing

Utfør vektet abdominal pust å styrke lungekapasiteten ytterligere. Ligg på ryggen og har noen plasser progressivt tyngre vekter (enten manualer, vektskiver eller noen annen type vektet motstand) på øvre del av magen. Slappe av og fokusere på å puste så dypt og jevnt som mulig. Begynn med fem minutter av å puste jevnt og jobbe deg opp til 10 eller 15, utfører øvelsen minst en gang om dagen. Øvelsen kan styrke pustekapasitet mer enn dyp pusting alene, ifølge en studie ledet av R. Suresh og publisert i april 2004 utgaven av den indiske Journal of fysikalsk medisin og rehabilitering.

Inspirasjons Resistance

Inspirasjons motstand refererer til pusteøvelser utført med en spesialisert enhet som motstår pasientens pusteforsøk, noe som gjør luft prosessen mer utfordrende. Inspirasjons motstand maskiner gir en progressiv vanskelighetsgrad som kan fungere like godt som vektet abdominal pusteteknikker, ifølge en studie utført av P. Cristina Imle og publisert i november 1992 utgaven av Physical Therapy. Som du sannsynligvis ikke vil ha en slik maskin på din umiddelbare disposisjon, ta kontakt med lege eller fysioterapeut om muligheten for å innlemme inspirasjons motstand i din trening diett.