Digidexo.com

Hay mat kombinere diett

Utviklet i 1911, Dr. William Howard Hay sin mat kombinere diett introdusert Kosten til konseptet at slanking suksess er ikke bare hvor mye du spiser, men hva slags mat du spiser sammen. Dr. Hay kosthold betaler hensyn til pH balansen i kroppen, og bemerker at menneskekroppen fungerer best når du er i en alkalisk tilstand. Som alkaliske eller syrlig karakter av kroppen din kan påvirkes av maten du spiser, Hay mat kombinere diett som mål å lære deg hvordan å balansere vekten av pH balanse mot bærekraftig helse.

Mat Gre Theory

Crux av Dr. Hay tilnærming var basert på sin forskning, som fant at mens måltider som inneholder enten proteiner eller stivelse på egenhånd kan fordøye i omtrent to timer, kan måltider blande proteiner og stivelse ta i overkant av 10 timer å fordøye, som fører til påstått fermentering av mat i magen, og utvikling av toksisitet i kroppen. Dermed når følge Hay mat kombinere diett, bør du bestrebe seg på å kombinere proteiner med nøytrale matvarer eller stivelse med nøytrale matvarer, men aldri kombiner proteiner med stivelse i ett enkelt måltid. I tillegg frukt er bare for å bli konsumert til frokost. Dr. Hay brukt denne tilnærmingen til angivelig kurere hans dilatert hjerte, som var en ellers uhelbredelig tilstand på det tidspunktet.

Mat kombinasjoner og måltid Timing

Proteinrik mat inkludere alle kjøtt som biff, kylling, fisk og kalkun, men de inneholder også melkeprodukter som egg, ost, yoghurt og melk. Andre matvarer som er plassert i protein kategorien inneholder bønner som linser, soyabønner, nyre bønner og Pinto bønner. Stivelse inneholder de åpenbare elementer - hvete, rug, bygg, havre, brød, frokostblandinger, mel og lignende, men Hay Diet legger også søte frukter inn i kategorien "stivelse". Blant disse er modne bananer, fiken, druer og rosiner. I tillegg "søte" grønnsaker som gresskar og søtpoteter anses stivelse henhold kategorisering Dr. Hay-tallet. Husk at dette er kategorier som bør aldri kombineres i ett måltid.

Nøytrale matvarer, på den annen side, kan trygt kombineres med enten proteiner eller stivelse. Disse matvarer inneholder alle nøtter unntatt peanøtter (som er en belgfrukt), olivenolje, eggeplommer, smør og fløte.

Når det gjelder måltid timing, bør du vente i minst fire timer mellom måltidene slik at magen din fullt ut kan fordøye maten, slik at du kan omgå den potensielle faren for utilsiktet kombinasjon av stivelse og proteiner.