Digidexo.com

endogen depresjon

EXOGENIC Vs. Endogenic Depresjon

EXOGENIC Vs.  Endogenic Depresjon


Eksogen depresjon (også kjent som situasjonsbestemt eller reaktiv depresjon) oppstår når en ekstern hendelse, for eksempel en jobb tap, skilsmisse eller død av en kjær, fører depressive symptomer. Endogen depresjon (eller organisk depresjon) oppstår innvendig, på grunn av hjernens kjemi.

Varighet

Eksogent depresjon er en kortvarig reaksjon på en ekstern situasjon, mens endogen depresjon er kronisk og muligens en livslang tilstand.

Betraktninger

Et individ kan lide av både eksogen og endogen depresjon på samme tid. Faktisk kan skillet ikke være meget nyttig ved behandling av depresjon. Leger er nå mer sannsynlig å se årsaken til depresjon som en kombinasjon av flere faktorer, inkludert genetisk sminke, miljø, opplevelser og hjernens kjemi.

Symptomer

Symptomene på eksogene og endogene depresjon er de samme og kan omfatte konstant tristhet, håpløshet, apati, skyldfølelse eller verdiløshet, tretthet, søvnløshet eller overdreven sove, og selvmordstanker.

Behandling

Eksogene og endogene depresjon blir behandlet på samme måte. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av psykoterapi ("samtaleterapi") og antidepressiva.

Advarsler

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand. Hvis du eller noen du kjenner lider av symptomer på depresjon, bør du kontakte lege.

Botemidler for endogen depresjon

Begrepet "endogen depresjon" refererer til teorien om at for noen pasienter, er det ingen ytre eller miljø årsaken til depresjon. Dette ville bety at årsaken til depresjon er fullstendig biologisk, genetisk og / eller en feilfunksjon i hjernens kjemi. Mens det er en debatt om hvorvidt endogen depresjon faktisk eksisterer, er det de som ikke svarer godt til psykologisk behandling, noe som fører noen psykologer til å tro at depresjon kan være endogen, eller har en indre årsak.

Medisinering Management

Et stort flertall av depresjon kan behandles gjennom en kombinasjon av kognitiv-atferds psykoterapi og medisinering. Men siden endogen depresjon ikke har noen psykologisk rot, ville psykoterapi ikke hjelpe. Finne og bruke riktig medisinering regiment kan være en av løsningene for endogen depresjon.

Imidlertid kan legemiddelhåndtering veldig mye stole på gjetting av klinikeren. Finne den rette kombinasjonen av medisiner for hver person kan ta flere måneder eller lenger. En pasient skal spore sine stemninger og reaksjoner til hver medisiner slik at klinikeren har mer enn anekdotiske bevis.

Naturlige metoder

Får mer mosjon og eksponering for sol kan øke kroppens evne til å bekjempe depresjon. Trening bidrar til å heve nivået av endorfiner, som bidrar til å skape positive følelser. Sollys bidrar til å aktivere fotoreseptorer, som slipper ut andre kjemikalier i kroppen som også fremme positive følelser.

Self-Talk

Utvikle en diett av positive selvfølelsen. Begynn med å gjenkjenne negative tanker som fôr inn i depresjon. Bruk en strikk til å feste på håndleddet for å bidra til å skape en psyko-motorisk sammenheng mellom å anerkjenne den negative tanken, stopper den tanken, og tilbyr en erstatning tanke som er mer positive.

Andre selvfølelsen strategier kan inkludere å ta det motsatte av hva den negative tanken er og skrive det ned mens du sier det høyt. Endre negative tanker til nøytrale tanker, og deretter endre nøytrale tanker til positive. Endre selvbegrensende oppfatninger i spørsmål om hva som er mulig.

Urte og vitaminer

Øke mengden av visse vitaminer og mineraler du spiser kan også være en løsning. Nærmere bestemt, slik som vitaminer B6, B12, C, folsyre, magnesium og kalsium kan alle hjelp letthet depresjon.

Urtemedisiner kan inkludere johannesurt, som er tenkt å avlaste depresjon og angst. En annen urtemedisin er gingko biloba, som er et middel for depresjon hos eldre mennesker. Valerian root besitter en beroligende effekt for de som lider av angst eller depresjon. Hvis du er interessert i å forfølge urtemedisiner, er det best å konsultere en profesjonell herbalist som er godt respektert i samfunnet.

Tegn og symptomer på endogen depresjon

Endogen depresjon er et annet navn for unipolar depresjon eller alvorlig depresjon. Ordet endogene betyr "starter innenfra", men dens arbeid er fortsatt mystisk for medisinsk vitenskap. Det kan være vanskelig å kjenne igjen.

Signs

Tegn er hva en lege observerer om en pasient med endogen depresjon. Disse inkluderer betydelige vektendringer, endring i pasientens evne til å konsentrere seg og mangel på personlig stell.

Fysiske symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan en pasient med alvorlig depresjon føler meg sliten hele tiden, har endringer i appetitt og søvnmønster og kroniske smerter.

Emosjonelle symptomer

Ifølge National Alliance for psykisk helse (NAMI), en pasient med alvorlig depresjon føler mangel på interesse for noe, føles håpløs, skyldig, trist, sint, konstant frustrasjon og suicidal.

Time Frame

Ifølge "The Family Intervention Guide til psykiske lidelser: Erkjennelsen Symptomer og Komme Treatment" av Bodie Morey og Kim T. Mueßer, tegn og symptomer på endogen depresjon vare i mer enn to uker.

Betydning

En person med alvorlig depresjon kan tro han er utenfor hjelp, og vil ikke gå søker det. Det kan være opp til en venn eller familiemedlem til å gjøre personen går du få hjelp.

Hva er Endogen depresjon?

Hva er Endogen depresjon?


Endogen depresjon er alvorlig depresjon som er antatt å være forårsaket av genetikk i stedet for en traumatisk opplevelse for livet. Endogene betyr "starter innenfra." Ikke alle leger er enig endogen depresjon eksisterer.

Identifikasjon

Det synes å være noen logisk grunn til at pasienten er deprimert, så dette kan bli gitt merkelappen "endogen depresjon." Pasienten kan ikke engang vet hvorfor han eller hun er deprimert.

Historie

Ifølge "psykotisk depresjon" av Conrad M. Swartz og Edward Shorter, ble begrepet "endogen depresjon" først brukt av europeiske psykolog Emil Kraepelin.

Time Frame

Endogen depresjon kan skje når som helst i en persons liv. Det kan være kontinuerlig, eller episoder med depresjon kan komme og gå.

Risiko

Ifølge Mental Sykdom Fellowship of Australia Inc., endogen depresjon sjelden vokser inn i psykotisk depresjon (der pasientene hallusinerer og kan ikke fungere normalt).

Kontroversen

Den fjerde utgaven av "The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" - betraktet bibelen av psykiske lidelser behandlinger - ikke lenger viser "endogen depresjon", selv om det gjør list "alvorlig depressiv lidelse, uspesifisert."

Hva er Eksogene depresjon?

Hva er Eksogene depresjon?


Eksogene depresjon (også kalt reaktiv eller situasjonsbestemt depresjon) oppstår fra en ekstern traumer eller stressende hendelse, for eksempel en jobb tap eller død av en kjær. Det er i motsetning til endogen depresjon som oppstår uten ekstern identifiserbar årsak, og kan tilskrives en kjemisk ubalanse.

Varighet

Eksogent depresjon er en kortvarig sykdom, i motsetning til endogen depresjon, som er en kronisk eller livslang tilstand.

Symptomer

Både eksogene og endogene depresjon er preget av noen eller alle av følgende symptomer: vedvarende tristhet, apati, følelse av håpløshet, irritabilitet, rastløshet, tretthet, søvnløshet eller overdreven sove, uforklarlige smerter og smerter eller problemer med fordøyelsen, eller selvmordstanker.

Betraktninger

Et individ kan oppleve både endogene og eksogene depresjon samtidig. Faktisk kan det være vanskelig å skille mellom endogen og eksogen depresjon fordi mange mennesker som lider av depresjon har vært gjenstand for de siste stressende hendelser, om ikke de også har en kjemisk ubalanse. Ifølge John McManamy av depresjon og bipolar Web, leger behandler depresjon er mer sannsynlig å se på det som en "samspill mellom gener, miljø, tidligere erfaringer, og biologi," muligens utløses av stressende hendelser.

Behandling

Leger behandler eksogene og endogene depresjon på samme måte. Behandling avhenger av den enkelte, og vanligvis innebærer en kombinasjon av medisiner (som antidepressiva) og psykoterapi (eller "snakke" terapi). I mer alvorlige eller resistent depresjon, kan elektrokonvulsiv terapi benyttes.

Advarsel

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand. Hvis du eller noen du kjenner lider av symptomer på depresjon, bør du oppsøke lege.

Endogen Vs. Manic Depression

Endogen Vs.  Manic Depression


Endogene og maniske depresjoner er stemningslidelser som kan være vellykket behandlet med riktig behandling. I motsetning til endogen depresjon, er manisk depresjon kjennetegnes av en sving mellom motstridende poler av høy og lav stemning. Som med all depresjon, kan komplikasjoner inntreffe og symptomer kan påvirke en persons liv.

Betraktninger

Endogen (unipolar) depresjon anses å være en biologisk ingen depresjon med avtrekkeren eller kilde. Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en psykiatrisk lidelse som er klassifisert som en stemningslidelse, og likeledes har ingen kjent kilde.

Symptomer

Depressive symptomer som vedvarende følelser av tristhet, vekt svingninger og angst er felles for både unipolare og bipolare tilstander. I tilfelle av manisk depresjon, de depressive symptomer vike til maniske episoder. Mood swing sykling kan være rask eller gradvis.

Effekter

Begge depresjoner kan ha negativ innvirkning en persons sosiale, familiære og profesjonelle relasjoner og ugunstig påvirker selvfølelse og selvbilde.

Behandling

Endogene depresjoner er behandlet med antidepressive midler, og i noen tilfeller, kognitiv terapi (CBT). Manisk depresjon er ofte behandlet med en kombinasjon av stemningsstabiliserende medikamenter og psykoterapi.

Komplikasjoner

Komplikasjoner forbundet med både endogene og maniske depresjoner kan inkludere selvmord, sekundære medisinske tilstander og medisiner lovbrudd. In-pasient, eller bolig, kan behandlingen være nødvendig for intens terapi, for å etablere medisinering etterlevelse og fremme hensiktsmessig symptomlindring.

Ernæringsmessige årsaker til depresjon

Ernæringsmessige årsaker til depresjon


Depresjon er en psykologisk tilstand der symptomene inkluderer følelse av hjelpeløshet, håpløshet, tungsinn, utilstrekkelighet, pessimisme og mismot. Noen mennesker føler akutte følelser av skyld, er overveldet og har en vedvarende følelse av utmattelse. Andre trekke tilbake eller har sterke tanker om døden og selvmord. Ofte en deprimert person vil ha problemer med å sove og erfaring vektendring. Hun kan bli irritabel og har konsentrasjonsvansker. Depressive tilstander kan være så alvorlige at de krever klinisk inngripen. Depresjon går utover følelsen trist eller opprørt over tapet av en kjær eller en sterk forstyrrelse i en persons liv. Når disse symptomene vedvarer i flere uker og forstyrre evnen til personen til å fungere, så blir det sannsynlig at personen er deprimert.

Årsaker

Det er mange årsaker til depresjon, og sykdommen kan påvirke noen. Mer enn 17 millioner amerikanere opplever noen form for depresjon hvert år. Ikke alle depresjoner er basert på underliggende problemer som for eksempel hva en person tenker eller føler eller deler av sin barndom. En av årsakene til depresjon kan være ernæring.

Betydning

Dette er en av grunnene til at noen behandlinger ikke er effektive på lang sikt - de er adressering overflate symptomer uten å avdekke den underliggende mekanismen som forårsaker problemet. Depresjon kan være forårsaket av en biokjemisk abnormitet. Denne typen depresjon kalles endogen depresjon.

Nevrotransmittere

Ifølge psykolog Jurriaan Plesman i sin artikkel "Depresjon - En Nutritional Disorder", hjernen bruker 60 til 70 prosent av kroppens energi, som alle er laget av glukose (sukker), som er hentet fra maten vi spiser. Hjernen bruker denne energien til å regulere kjemi av neurotransmittere, slik som serotonin, som er en av de stoffer som bidrar til følelsen optimistisk, gledelig og full. Hvis hjernen har utilstrekkelig energi til å transformere nevrotransmittere, så en ubalanse er opprettet. For eksempel trenger kroppen serotonin å produsere melatonin, den kjemiske som bidrar til å sove.

Fedme

Noen mennesker har problemer med å absorbere sukker. Kroppen, vel vitende om det er behov for mer sukker for sine energiprosesser, vil fortsette å be personen å spise elementer høye på sukker. Vedkommende kan da lagre sukker som fett, mens hjernen fortsatt er i en tilstand av underernæring. Over tid kan dette føre til fedme, og vektøkning og psykisk stress som følger med det kan føre til depresjon. Dette danner en syklus der tilbaketrekking av medisiner for depresjon, over tid, kan avsløre at den underliggende årsaken ikke er adressert, selv når den enkelte har gjennomført en omfattende narkotika og terapi prosessen.

Underernæring

Overdreven sukkerinntak kan faktisk fremme den depressive tilstanden ved at immunsystemet kan identifisere de overskytende sukker som giftstoffer som kan stenge ned reseptorene for insulin. Insulin kontrollerer hvor mange sukkere og andre næringsstoffer er tillatt å passere gjennom celleveggene. Denne tilstand av celleunderernæring setter av belastningssystemer som kroppen forsøker å overvinne motstanden for å forhindre celledød. Disse stresshormoner er ansvarlig for symptomer på en rekke psykiske problemer, inkludert depresjon. Denne type feilernæring kalles hypoglykemi, og det er behandlet med en ernæringsmessig bestemt type kosthold.

Anbefalinger

Personer som tror sin depresjon kan ha en ernæringsmessig basis bør holde på sine depresjon medisiner og be om en rådføre seg med en klinisk ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på hypoglykemi.

Definisjon av reaktiv depresjon

Definisjon av reaktiv depresjon


Reaktiv depresjon er en justering lidelse som også kalles situasjons depresjon. Det er et transient depresjon som trigges av en ekstern hendelse eller traumer. Generelt blir diagnose av denne lidelsen basert på presentasjonen av symptomer som ikke lett passer inn i andre kategorier av depresjon. Symptomene på reaktiv depresjon normalt spre innenfor en periode på seks måneder etter fjerning av stressende stimuli.

Identifikasjon

Med reaktiv depresjon, er den enkelte reagerer på noe sånt som døden av en kjær. Hvis en person har symptomer på alvorlig depresjon, selv om hans depresjon ser ut til å være et resultat av en traumatisk personlig hendelse, vil han vanligvis bli diagnostisert med alvorlig depresjon og ikke reaktiv depresjon. På en måte, trumfer veldefinert depresjon mindre veldefinerte tilpasningsforstyrrelser.

Årsaker

Reaktiv depresjon er forårsaket av en plutselig endring i miljøet eller omstendigheter av en person, eller noen ganger, den kroniske tilstedeværelsen av en stressor. Eksempler på årsaker til reaktiv depresjon inkluderer tap av en kjær, den plutselige selvmordet til en venn, en break-up i et nært forhold, økonomisk motgang som plutselig tap av en jobb eller en reversering i verdien av en stor investering. Det kan også være forårsaket av en underliggende medisinsk problem som en skade eller sykdom. En stressor kan også være kronisk; for eksempel kan håndtere en vanskelig medarbeider forårsake tilstrekkelig stress over en tidsperiode for å bevirke reaktiv depresjon. Funksjonen av disse årsaker som knytter dem med reaktiv depresjon er at stressfaktor kan ofte fjernes, og de reaktive depressive symptomer vil lette.

Symptomer

Ekspertene på psykologi Informasjon tyder symptomene på reaktiv depresjon kan omfatte noen eller alle av følgende: vedvarende hodepine; magesmerter eller smerter som ikke responderer på behandling; vanskeligheter med å ta gleden i normale aktiviteter; tristhet; minneproblemer; tanker om døden; problemer med å foreta beslutninger; dreven gråt; endringer i søvnmønster; endringer i vekt; vedvarende følelser av angst eller tomhet; dårlig samvittighet, pessimistisk, håpløs eller hjelpeløs; tap av energi; tap av interesse for sex; økende bruk av alkohol eller narkotika; hjertebank; og irritabilitet.

Behandlinger

Anbefalte behandlinger for reaktiv depresjon inkluderer interpersonlig terapi, kognitiv atferdsterapi og noen ganger medisiner. I noen tilfeller behandlinger er orientert mot livsstilsendringer som gjør at personen til å fjerne depresjon-forårsaker stressor fra hennes liv, slik at depresjonen forsvinner. Reaktiv depresjon svarer godt til endringer og behandling livsstil, og prognosen med behandling er bra.

Diagnose

Mild til moderat depresjon vil vanligvis oppfylle retningslinjene for reaktiv depresjon hvis depresjonen er også fremskyndet av en traumatisk ekstern hendelse. Reaktiv depresjon er forskjellig fra endogen depresjon som reaktiv depresjon antas ikke å ha noen underliggende biologiske eller somatiske prosesser. Reaktiv depresjon er forbundet med miljøforhold. Alle depresjon diagnoser bør gjøres av sertifiserte psykologiske eksperter, og alle behandlinger valgt bør være under omsorg av en psykoterapeut eller annen utdannet lege.

Kan Depresjon Årsak Migrene Hodepine?

Depresjon påvirker mer enn 18,8 millioner mennesker hvert år i USA alene, ifølge Department of Health and Human Services. Nevrologer fortsette å utføre studier for ytterligere å bestemme forholdet mellom depresjon og migrene.

Fysiologisk Link

Depresjon kan føre til kroniske fysiske smerter som hodepine og mageproblemer som ikke responderer på behandling. Men ikke alle hodepine er migrene.

Biologisk Link

Serotonin, en nevrotransmitter, er beskrevet som den "lykkelige" hjernen kjemiske. Det påvirker ikke bare humøret, men også din reaksjon på stress. Både depresjon og migrene er relatert til unormale nivåer av serotonin.

Årsak eller virkning?

Ifølge en rapport fra American Academy of Neurology (AAN) 2000, er alvorlig depresjon mer utbredt hos migrenepasienter. Rapporten indikerer at ulike faktorer er den underliggende årsaken til "co-forekomst" av depresjon og migrene hodepine.

Betydning

En studie fra 2003 av AAN bestemt en "toveis forening", som betyr at migrene øke risikoen for depresjon og depresjon øker risikoen for migrene.

Behandling

Siden serotonin er en faktor i både depresjon og migrene, har trisykliske antidepressiva som Doxepin blitt effektivt brukt til å behandle begge forhold.

Langsom metabolisme og depresjon

Det er mange pasienter med langsom metabolisms som behandles for depresjon. Hvis du er skeptisk om bivirkninger av enkelte antidepressiva som kan føre til vektøkning, er det spesifikke medisiner du kan snakke med din psykiater om det faktisk hjelp i vekttap, samt andre som kan medføre vektøkning.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, er antidepressiva som hjelper balansere kjemikalier noradrenalin og serotonin i hjernen. Av alle de antidepressive legemiddelgrupper, trenger SSRI vanligvis ikke føre til vektøkning hos pasienter, spesielt når det tas på en kortsiktig basis.

Prozac

En av de mer vanlige SSRI foreskrevet av psykiatere å behandle depresjon er Prozac, eller fluoksetin; pasienter som lider av panikklidelse, angst eller tvangslidelser (OCD) kan også ta dette stoffet. Blant de bivirkninger av Prozac er døsighet og oppkast så vel som mulig vekttap.

Effexor

Effexor, eller venlafaksin, er en SSNRI, eller selektive serotonin og noradrenalin reopptak inhibitor. Pasienter diagnostisert med depressive og panikkforstyrrelser, så vel som angst, er ofte gitt dette stoffet, sammen med pasienter med depresjon er ikke blitt forbedret med SSRI. Til tross for muligheten for at pasienter på Effexor kan utvikle høyere kolesterolnivå, denne medisinen kan også føre til redusert appetitt og vekttap hos noen pasienter.

Bupropion

Wellbutrin --- også kjent under sitt generiske navn, buproprion --- ligner på en SSRI men i stedet for å påvirke noradrenalin og serotonin i hjernen, balanserer det dopamin. En bivirkning av dette stoffet er appetitt undertrykkelse, som muntlige fikseringer blir mindre når du tar bupropion. Bupropionhydroklorid er også markedsført som Zyban, og er foreskrevet i dette tilfellet for å hjelpe pasienter å slutte å røyke.

Trisykliske antidepressiva

Denne kategorien av antidepressiva bør unngås av pasienter som allerede har sakte metabolisms. Narkotika i denne kategorien --- inkludert amitriptylin, doxepin og imipramin --- arbeid ved å blokkere histamin og alfa 1-reseptorer i hjernen, som fører til appetitt stimulering. Trisykliske antidepressiva kan også redusere metabolic rate og forårsake karbohydrat cravings, som fører til potensiell vektøkning.

Remeron

Remeron --- kjent i sin generisk form som mirtazapin --- er en tetracyclic antidepressivum som kan føre til en økning i appetitt, noe som resulterer i vektøkning. Døsighet er også en bivirkning, noen ganger fører til en mer stillesittende livsstil som kan redusere stoffskiftet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

Depresjon og sinne problemer er vanlig i vår raskt verden i dag. Ofte, både overflødig sinne og depresjon har sine røtter i det faktum at vi rett og slett ikke å gi våre kropper og sinn med næringsinnholdet vi trenger for å fungere på full kapasitet. Her er noen måter å utnytte vitamintilskudd for å håndtere sinne og depresjon, og dermed gjenopprette en balansert humør og syn på livet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

•  Få en sjekk. Anger og depresjon kan være symptomer på mange forskjellige typer av sykdommer i tillegg til dårlig ernæring. Når du har blitt forsikret av helsepersonell at kilden til problemet ikke skyldes noen form for sykdom som forstyrrer riktig funksjon av kroppen, kan du ta skritt for å inkludere vitaminer i din behandlingsprosessen.

Be om bloodwork skal gjennomføres. Målet her er å finne ut hvilke vitaminer synes å være lav i systemet ditt. Dette vil gi deg noen retningslinjer om hvilke spesifikke vitaminer ville gi mest nytte for deg på dette tidspunktet. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal ta og hva som ikke skal ta.

Vurdere din nåværende livssituasjon. Sinne og depresjon kan skyldes stress på jobben, i et forhold eller på grunn av noen nyere katastrofal hendelse at du fortsatt forsøker å behandle. Hvis noen av disse typer situasjoner eksisterer, er de sannsynligvis tappe visse vitaminer i kroppen din selv om du får dagens anbefalte daglige rasjon i kostholdet ditt.

Få hjelp med å sette dosen. Mens vitaminer er naturlig, betyr det ikke at du kan ta store mengder uten å kjøre risikoen for negative bivirkninger. Legen din kan hjelpe deg å sette innledende daglige doser og også gi deg noen tips om hvordan du justerer doseringen hvis det er nødvendig.

Hint

  • Når næringsmangel er årsaken til ditt sinne og depresjon, er det ikke uvanlig å begynne å se en betydelig endring i humøret innenfor så lite som tretti dager. Husk endringen vil skje gradvis; vitamin terapi sjelden resulterer i rask reversering.
  • Hvis du etter å prøve vitaminer for tretti dager det synes å være noen reelle fremskritt, er sjansen stor for at du vil trenge reseptbelagte medisiner eller terapi å gå forbi dine problemer. Ikke nøl med å ansette disse verktøyene sammen med vitaminer hvis kosttilskudd er ikke lindre symptomene.

Den beste behandling for manisk depresjon

Den beste behandling for manisk depresjon


Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en ødeleggende psykisk lidelse som forårsaker ekstrem humør ustabilitet, alt fra suicidal depresjon til eufori. Mennesker plaget med bipolar lidelse er i stand til å regulere sine stemninger og kan bli suicidal. Hvis du eller noen du kjenner har bipolar lidelse, er den beste behandlingen en kombinasjon av stemningsstabiliserende medisiner og samtaleterapi.

Stemningsstabiliserende

Den mest effektive måten å kontrollere manisk-depressiv sykdom er ved å ta stemningsstabiliserende legemidler i kombinasjon med andre medisiner. Merker regnet som effektive inkluderer Carbatrol, Tegretol, Zyprexa og Seroquel. Men ikke alle stemningsstabiliserende fungere for alle, og legen din kan forskrive legemidler på en prøveordning for å se hvilke som er best egnet for dine behov. Å finne den rette balansen av medisiner for å behandle hele spekteret av bipolar lidelse kan være en utfordring, så du bør kommunisere med at legen din så mye som mulig før du har funnet den rette blandingen.

Lithium

Litium er et naturlig forekommende mineral som er effektive i behandling av depresjon og impulskontrollspørsmål som følger bipolar lidelse. Det har vært i bruk siden 1940-tallet, og det har vært en rekke studier i løpet av årene som attesterer sin effektivitet. Fordi litium doser må overvåkes nøye for å unngå toksisitet, mange mennesker med bipolar sykdom foretrekker å prøve alternative metoder. Tatt i små doser sammen med stemningsstabiliserende, kan mineralet være nyttig i behandling av plutselige sinne og suicidale tendenser uten å forårsake forgiftning i kroppen, men den anbefalte dosen for de fleste pasienter er minst 900 milligram når det brukes alene. Personer med lever-eller nyreproblemer bør unngå å ta litium hvis mulig, og bivirkninger kan være kvalme, vektøkning, ødem, sterk tørste, slurring av tale og desorientering. Overdoser av mineralet kan være dødelig.

Anti-beslag medisiner

Mange av de mer vanlige anti-beslag medisiner også fungerer godt som effektive humør regulatorer. For eksempel kan Depakene og Depakote jobbe sammen med andre legemidler til behandling av noen av de alvorlige humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse. Lamictal er et annet anti-krampe stoff som er blitt funnet effektive i behandling av manisk depresjon.

Andre medisiner

Selv om noen leger har vært kjent for å foreskrive antidepressiva i behandling av manisk depresjon, er praksisen ganske kontroversielt. Ikke bare kan antidepressiva bidra til suicidale tendenser hos noen pasienter, kan de ikke være effektiv i behandling av depresjon assosiert med bipolar lidelse, og de kan bidra til maniske episoder.
Andre medikamenter som kan være foreskrevet for å behandle lidelsen er antipsykotika, som Zyprexa, Risperdal og Seroquel.

Talk Therapy

Talk behandling alene ikke er en effektiv behandling for personer med bipolar lidelse, men på grunn av de spenninger og kaos som oppstår som et resultat er det tilrådelig å gi pasienten, så vel som pasientens familie, med en mulighet til å snakke med en terapeut som del av den totale behandling av manisk depresjon. En terapeut kan gi råd pasientens lege om eventuelle faresignaler pasienten kan ha oppstått selvmordstanker. I tillegg å være i stand til å kommunisere med noen kunnskap om sykdommen kan hjelpe pasienten i hans utvinning.

Ikke-medisinsk behandling for depresjon etter tapet av en ektefelle

Å miste en ektefelle kan være en av de mest traumatiske hendelser du noensinne kan oppleve. Det er ingenting å forberede deg for angrep av følelser som følger et slikt tap, og mange mennesker finner seg selv sliter med depresjon, sinne og sorg på en gang. Mens noen tur til medisiner for å hjelpe dem gjennom en så vanskelig tid, andre prøver å løse sine depresjoner med ikke-medisinske behandlingsformer.

Talk Therapy

Samtaleterapi er en av de beste behandlinger av depresjon, som å snakke gir deg muligheten til å arbeide gjennom din følelse angående tapet. Mange finner seg overrasket over selve spekter av følelser de har etter en død; noen er forventet --- som sorg og vantro --- og andre er uventet --- som sinne og frustrasjon. Snakke med en sorg rådgiver samt nære venner og familie om dine følelser kan gå en lang vei mot å løse din depresjon. Dessuten, ikke bare bør du snakke om hvordan du føler om ditt tap og død, men også om de gode minnene du har delt med din ektefelle.

Bli med i en støttegruppe for Sørgende Ektefeller

Støttegrupper er ikke bare nyttig for å snakke om din erfaring, men å lytte til lignende erfaringer med andre mennesker. Det hjelper å være rundt folk som forstår hva du går gjennom, som igjen kan bidra til å løfte sky av depresjon. Videre, ettersom du blir mer aktiv i støttegruppen og begynner å gro, du kan da bidra til å veilede andre gjennom sorg relatert depresjon ved å dele din erfaring og vise dem at det kan være lys i enden av tunnelen.

Ta vare på deg selv

I tillegg til å snakke og komme gjennom sorgprosessen i ett stykke, ta vare på deg selv fysisk er like viktig som å overvåke din mentale velvære. Trene er en fin måte å løfte depresjon som er å spise riktig og være aktiv. Tross alt, trenger du ikke ønsker å la din helse forverres som du sørge. Selv om du kan ikke gjøre noe annet som du fokuserer på å behandle din depresjon, få nok hvile, eliminere stress, spise riktig og få litt mosjon hver dag.

Depresjon symptomer hos barn

Depresjon symptomer hos barn

Det er naturlig for noen barn blir lunefull, trist, sint og irritabel. Det er en del av det å vokse opp. Men depresjon hos barn er alvorlig og bør ikke tas lett eller oppsagt. Depresjon er en pågående sykdom som avbryter en persons liv. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, fem prosent av barn og tenåringer lider av depresjon. Foreldre og lærere bør være klar over noen av symptomene på depresjon hos barn. Jo før du får dem hjelp, jo raskere vil de begynne å føle seg bedre.

Sinne og irritabilitet

Endringer i humør er en indikator noe er galt. Enten surring ut i sinne eller stadig gråt både kan være symptomer på depresjon hos barn.

Tap av interesse

Når barn slutter å spille med deres favoritt leker eller slutte å spille i det hele tatt, du vil gå inn og sjekke om dette er depresjon.

Vedvarende trist eller Tomme Feelings

Barn vil få trist på anledningen. Men hvis dette tristhet siste dagene og blir bare verre, det er noe større enn en stemning skjer.

Endringer i å sove og spise

Å spise eller sove mer eller mindre enn vanlig er et symptom på depresjon i alle aldre. Depresjon kan holde barnet i sengen mer og oftere eller holde dem våken i flere dager om gangen.

Intense følelser av sorg og håpløshet

Barn bør aldri føle seg håpløs. Dette er et sikkert tegn på depresjon hos et barn. Når barn begynner å gi opp på seg selv og verden rundt dem, må du ta dette på alvor.

Snakke om døden og tanker om selvmord

Tanker, ideer eller snakker om selvmord er et stort tegn på at du trenger å involvere en medisinsk faglig. Dette er ikke noe som bør betraktes som en fase; det er alvorlig.

Advarsel

Hvis du merker noen av disse symptomene hos barnet ditt, en venns barn eller en elev i klassen din, søke øyeblikkelig tilsyn av medisinsk faglig. Mens fastlegen din kan være en start, er en god idé å finne en barnepsykolog som er opplært til å utføre psykologiske vurderinger.

Barnas manisk depresjon Symptomer

Barnas manisk depresjon Symptomer

Fordi symptomene på juvenile manisk depresjon ligne andre vanlige oppvekstvilkår, som for eksempel ADHD, kan denne tilstanden være vanskelig å diagnostisere. Med en kombinasjon av terapi og medisiner, kan manisk depressive barn delta på vanlige klasser på skolen og ha meningsfulle relasjoner med deres familie og jevnaldrende.

Søvnproblemer

Manisk depressive barn ofte sover færre timer enn andre barn, og kan fungere på så lite som 4 til 6 timer søvn per natt. De kan lide av hyppige mareritt.

Hyperseksualitet

Barn med manisk depresjon kan utvise hyper atferd upassende for deres utviklingsnivå.

Pompøsitet

Manisk depressive barn ofte har grandiose ideer, som for eksempel å tro at de kan fly, lese tanker, eller at de er kjent. Disse atferd går utover normal barndom fantasifull lek.

Depresjon

Barn med manisk depresjon kan vise symptomer på depresjon vanlig hos voksne: uforklarlig tristhet, mangel på interesse i lystbetonte aktiviteter og selvmordstanker.

Trassig atferd

Barn arbeider med manisk depresjon kan oppføre seg trassig mot foreldre og lærere, og viser aggresjon mot andre barn.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

Depresjon påvirker ikke bare voksne og ungdom, det kan også påvirke små barn. Grunnskole og selv førskolealder barn kan lide av depresjon. Selv om alle små barn kan ha sporadiske følelser av tristhet, lider av depresjon er mer alvorlig. Årsakene til depresjon hos barn varierer, men kan inkludere, en kaotisk familiesituasjon eller en forelder skilsmisse. Noen barn kan også utvikle depresjon etter dødsfallet av en forelder eller søsken. Selv om Federal Drug Administration har godkjent visse antidepressive medisiner for barn over en alder av åtte, det er andre måter å løse tilstanden.

Hvordan hjelpe små barn med depresjon

gjenkjenne tegn. Små barn kan ha tegn på depresjon som ligner på voksne, men kan ikke uttrykke sine følelser. Hyppig gråt, kan tap av interesse i å spille og endringer i søvn være tegn på depresjon. Barn kan også bli veldig klengete og har problemer med å skille fra en forelder. Barn som er potte trent kan begynne å tisse i sengen eller å ha dagtid ulykker. Deprimerte barn kan også klage over fysiske problemer, som for eksempel hodepine eller magesmerter.

Få hjelp fra ekspertene. Snakk med din barnelege, som kan anbefale endringer for å forbedre ditt barns fysiske helse, som for eksempel endringer i kostholdet. Diskuter hvor mye søvn barnet ditt skal få basert på hennes alder. Din barnelege kan anbefale en barnepsykolog. Psykologen kan vurdere barnet ditt og finne ut om hun ser ut til å ha depresjon. En psykolog kan anbefale rådgivning for å hjelpe behandle depresjon.

Tenk spille terapi. Veldig små barn er kanskje ikke helt kunne si hva de føler. Gjennom lek terapi, kan barna være i stand til å uttrykke sine tanker og lære mestringsstrategier. Spør barnelege eller barnepsykolog om behovet for lek terapi.

Finn ekstra tid til å tilbringe med barnet ditt. Når et lite barn lider av depresjon han trenger å føle seg trygge og elsket av sine foreldre eller verge. Gjør ditt beste for å ordne planlegge å tilbringe ekstra tid med barnet ditt. Gjør morsomme aktiviteter sammen, for eksempel å gjøre kunstprosjekter, lese bøker og spille utenfor.

Lytt til barnet ditt. Noen små barn kan være i stand til å snakke om sine følelser. Spør barnet hvordan han føler og la ham vite hvor mye du elsker ham. Være betryggende med klemmer og ord av støtte. La barnet få vite at du alltid vil være der for å hjelpe.

Hint

  • Husk situasjons depresjon kan være normalt i visse hendelser. For eksempel, hvis en av foreldrene er død, kan et lite barn bli deprimert. Det er en normal respons på tap av en forelder. Imidlertid kan barnet fortsatt trenger hjelp arbeide gjennom sorgprosessen og overvinne depresjon. Sorgarbeid og støttegrupper rettet til små barn kan hjelpe.
  • Ikke bli sint eller forventer barnet å knipse ut om det. Depresjon hos et lite barn er ikke hans feil. Det kan ta tid å hjelpe barnet ditt overvinne depresjon. Vær tålmodig og kjærlig.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Depresjon hos barn er ekstremt farlig. Det kan føre til destruktive atferd som alkohol og rusmisbruk, seksuell promiskuitet og selvmord. Symptomer på depresjon inkluderer slapphet, søvnløshet og overdreven sove, spiseforstyrrelser og antisosial atferd. Det er viktig å legge merke til noen endringer i et barns atferd og søke hjelp for barnet bør depresjon bli et problem.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Kontroller i familien din medisinske historie for å se om det finnes tilfeller av depresjon. Hvis det er en historie med depresjon, må du kanskje vurdere om dagens familieforhold kan utløse en syklus av depresjon. Tenk å ha en betrodd terapeut tilgjengelig for å ha økter med barnet før noen syklus av depresjon fikk mulighet til å begynne.

Kommunisere regelmessig med barnet. Se for å se om barnet er apatisk eller anti-sosial og oppmuntre barnet til å holde åpen kommunikasjon.

•  Sørg for at barnet er å få noen form for daglig mosjon og eksponering for sollys. Sollys vil balansere stemninger og holde søvnmønster stabil og trening er en svært effektiv anbefalte måten å forebygge depresjon.

Kontroller at barnet har en sunn diett fordi usunn mat vil skape en belastning på kroppen. Mat med høyt sukker, hvit hvete karbohydrater og stekt mat vil gjøre sukker nivåer i kroppen swing i ytterpunktene. forårsaker alvorlige humørsvingninger og følelsesmessige utbrudd. En balansert diett av korn, helt måltid hvete, kjøtt eller andre protein og frukt og grønnsaker anbefales.

Finne kreative uttrykks uttak for barnet ditt å engasjere seg i. Kreative uttrykk er en kraftig måte å takle og bearbeide følelser og vil være uvurderlig for et barn som kan være utsatt for å utvikle depresjon.

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon er ikke begrenset bare til voksne. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, opp til 5 prosent av barn opplever en depressiv episode på et tidspunkt under deres barndom eller tenårene. Det er viktig for foreldre og lærere til å forstå hva symptomene på depresjon ser ut hos barn og tenåringer slik at barnet kan få den hjelpen han trenger. Depresjon kan påvirke et barns evne til å fungere daglig på skolen og hjemme. Den gode nyheten er depresjon er mulig å behandle.

Symptomer på depresjon i Kids

Depresjon hos barn kan ofte forveksles med atferdsproblemer og akademiske vanskeligheter. Foreldre og lærere ofte ikke anser depresjon som årsak når et barn eller tenåringer sliter. Deprimerte barn og tenåringer kan være altfor sensitiv, irritabel, klager av fysiske symptomer eller har lav selvfølelse.

Årsaker til depresjon i Kids

En rekke faktorer føre til depresjon hos barn, inkludert en familiehistorie med depresjon, en kronisk sykdom, overgrep, traumer eller større stress. Tapet av en kjær eller en annen dramatisk liv hendelse kan utløse depresjon hos noen barn. Barn med én eller flere risikofaktorer for depresjon bør følges nøye for å behandle symptomene tidlig.

Fysiske reaksjoner på depresjon i Kids

Det er vanlig for alle som lider av depresjon å vise symptomer fysisk. Deprimerte barn spesielt har en tendens til å vise sine indre følelser av depresjon som ytre fysiske tegn. Fysiske symptomer på depresjon inkluderer hodepine, magesmerter og kronisk tretthet. Depresjon bør betraktes som en årsak til fysiske symptomer hvis noen åpenbar medisinsk grunn kan bli funnet.

Medisiner mot depresjon i Kids

I tilfeller av alvorlig depresjon hos barn, kan antidepressive medisiner være foreskrevet. Selektive serotoninreopptakshemmere, eller SSRI, er ofte foreskrevet for barn og kan være effektive i behandling av depresjon; men de er kjent for å forårsake maniske episoder hos barn, slik at barna bør overvåkes nøye når du tar dem. Depresjon hos barn er vanligvis forårsaket av noe. Det er viktig at deprimerte barn se en terapeut for å fastslå den opprinnelige årsaken til deres symptomer.

Alternative behandlinger for depresjon

Mild til moderat depresjon hos barn kan behandles uten bruk av anti-depressiva i mange tilfeller. Kosttilskudd tatt under ledelse av en lege kan redusere depressive symptomer og øke energi. Deprimerte barn bør oppmuntres til å trene litt hver dag og bruke så mye tid som mulig i sollys. Deprimerte tenåringer kan være overscheduled og må kanskje kutte ned på noen aktiviteter. Begrense TV og dataspill kan oppmuntre deprimerte tenåringer til å utvikle andre interesser, og tilbringe tid med familie og venner.

Hvorfor bør Childhood Depresjon undersøkes?

Barndommen depresjon bør undersøkes på grunn av sin potensielle negative langsiktige rammer hvis venstre udiagnostisert. Barn med depresjon trenger behandling for å leve produktive liv uten å ty til alkohol og narkotika for lindring av depresjon symptomer.

Betydning

Ifølge Barne helseorganisasjon, ca 1 av 33 barn lider av depresjon. The American Academy of Child og ungdomspsykiatri hevder at så mange som 5 prosent av alle barn lider av depresjon.

Typer

Typer depresjon som kan påvirke barn inkluderer alvorlig depresjon, dystymi, værsyke (SAD) og bipolar lidelse.

Time Frame

Depresjon kan diagnostiseres når et barns nedstemthet begrenser deres normal funksjon i mer enn to uker.

Effekter

Effekten av depresjon kan inkludere følelser av tristhet, irritabilitet, sinne, angst, konsentrasjonsvansker, søvnproblemer, selvmordstanker og unngåelse av venner og familie.

Advarsel

Barn som har ubehandlet depresjon er mer som å bruke narkotika og alkohol. De kan bruke disse stoffene i et forsøk på å føle seg bedre.

Behandling

Depresjon symptomer bør diskuteres med ditt barns barnelege som kan henvise deg videre til barnepsykiater ved behov. Depresjon kan behandles med terapi, medisiner eller begge deler.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

I denne artikkelen vil du lære hvordan å gjenkjenne symptomer på depresjon fra dialyse og hvordan du kan søke hjelp håndtere det.

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Hvordan unngå depresjon Mens på dialyse

Når diagnostisert med nyresykdom, kan du føle deg som om livet er over. Husk at dialyse er en behandling som brukes til å holde deg eller din kjære i live. Du har alt å leve for. Depresjon er en vanlig psykologisk faktor som er knyttet til pasienter med nyresykdom. Det første trinnet er å vite hva depresjon er. Symptomer inkluderer: skyldfølelse, hjelpeløshet, og følelser av sorg, humørsvingninger, og håpløshet. Det er vanligvis ledsaget av endringer i libido, spisevaner, og appetitt. Med tid, tålmodighet og forståelse for at du lider av depresjon, kan du hjelpe deg selv til et sunnere liv.

Det finnes mange teknikker for å holde deg fra å bli deprimert. Søke trøst på en høyere makt hvis du tror på Gud. Dette vil tillate deg å motta styrke i nødens stund. Mange søker hjelp gjennom meditasjon. Dette vil tillate deg å sentrere tankene dine og slappe av tankene dine.

Hvis du har familie til å hjelpe deg, søke hjelp fra dem. Prøv å snakke og diskutere dine følelser til din familie og venner. La dem alle vet hvordan du noen ganger føler at de er klar over hvordan du kan føle. Verbalizing følelsene dine kan du få dem ut av hodet og ut av hjertet ditt. Det er ikke bra å holde følelsene flaske inne. Talking vil frigi alle dine følelser og tillater deg å gå videre.

Når du begynner å føle seg deprimert, lese en bok eller ta en spasertur. Finn en hobby som du liker og bruke den når du føler deg deprimert. Turen kan være avslappende, så vel som godt for hjertet! Disse teknikkene vil stimulere glade tanker og positive følelser og vil fjerne din depresjon.

Hvis du har prøvd de ovennevnte teknikker og er fortsatt lider av depresjon på grunn av dialyse, må du kanskje snakke med din nedsatt lege. Det finnes medisiner som din lege kan forskrive for å hjelpe deg med å håndtere depresjon. Disse medikamentene vil ha deg følelsen som din gamle selv - den glade personen før dialyse. Overall, prøv å være positiv og snakke med noen som kan lytte. Du vet aldri hvem som kan være villig til å hjelpe deg !!