Digidexo.com

Hvordan bruke Dr. Scholls Masserer Gel Arch Støtter

Ifølge Mayo Clinic, over-the-counter bue støtter kan brukes for å hindre smerte fra slike forhold som plantar fasciitis (betennelse i bindevevet på undersiden av foten) og metatarsalgia (smerter i ballen av foten ). Dr. Scholls masserer Gel Setter er en type fot støtte. Disse skjærene er tilgjengelige uten resept og er svært enkel å bruke. I tillegg til å lindre smerte forbundet med disse tilstander, kan de brukes til å redusere vanlige påkjenninger på foten.

Hvordan bruke Dr. Scholls Masserer Gel Arch Støtter

Sett den støtten venstre gel inn i din venstre sko, med gel siden ned.

Gjenta dette trinnet med riktig masserer gel støtte.

Test dem ved å ta noen skritt. Det kan ta en stund å bli vant til denne følelsen. Pass på at støtte gel ikke forårsaker smerte eller intens ubehag.

Hvis du kjører eller utføre fysisk aktivitet, gå sakte i begynnelsen. Bli vant til buen støtte før du utfører de mest livskraftige deler av treningen.

Sett buen inserts hvert halvår.

Hint

  • Ifølge Dr. Scholl-tallet, er disse bue støtter ment å bli brukt hele dagen lang. De bør ikke skifte i skoen. Hvis du kjenner at de sklir rundt, kjøpe en annen størrelse.
  • Snakk med legen din. Hvis du har kronisk foten smerte, sjekk med en medisinsk faglig å sørge for at denne type bue støtte ikke vil gjøre tilstanden verre.
  • Hvis du føler smerte mens du bruker støtter, ta dem ut av deg skoene og diskutere problemet med legen din. Buen støtter er ikke en levedyktig erstatning behandling for fot-relaterte helseproblemer.