Digidexo.com

reflux spedbarn alternativ behandling

Alternativ behandling for åreknuter

Åreknuter - forstørret, lilla årer - oppstår oftest i bena og føttene. Mens de er noe mer enn et kosmetisk problem for noen mennesker, kan de være smertefullt og føre til problemer med blodsirkulasjonen. Legen kan anbefale komprimering sokker eller kirurgi for problemet. Alternative behandlinger kan også hjelpe.

Livsstilsendringer

Noen enkle endringer i livsstil kan gå en lang vei i behandling og forebygging av åreknuter. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å få rikelig med mosjon. Ved å flytte bena, gjør du det lettere for blodet å sirkulere, og å miste vekt vil ta presset av dine vener. En annen måte å forebygge åreknuter er å være forsiktig med å gå med trange klær som skjærer sirkulasjon.

Legs

Omsorg for bena er en annen god måte å redusere smerte og andre symptomer på åreknuter. Forsøke å forbedre sirkulasjonen er nøkkelen. For eksempel, heve bena et par ganger om dagen, enten det er ved å plassere dem mot en vegg eller gjør enkle løfte øvelser, forbedrer blodsirkulasjonen. Du bør også unngå å sitte eller stå for lenge. Som en generell regel, flytte eller endre posisjoner etter 30 minutter av sittende eller stående. Til slutt, ikke sitte med bena krysset, så som stenger sirkulasjonen.

Horse Chestnut Seed Extract

Ifølge Mayo Clinic, kan hestekastanje frø ekstrakt være nyttig, fordi det kan lette kronisk venøs insuffisiens. Denne tilstanden har vært knyttet til åreknuter. Venene har problemer med å få blodet tilbake til hjertet. Hestekastanje frø ekstrakt har egenskaper som kan roe hevelse og redusere smerte forbundet med åreknuter. Som med alle andre alternativ behandling, er det viktig å snakke med legen din før du prøver det.

IBS Alternativ Behandling

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en lidelse som fører til tarmen for å flytte maten gjennom fordøyelsessystemet for fort eller sakte. Dette resulterer i utbrudd av diaré eller forstoppelse, magekramper og gass. Stress er en viktig trigger for IBS bluss, og alternative behandlinger kan roe eller hindre oppblussing av endringer i kosthold, mosjon, urter og psykologisk terapi for å lære å takle stress.

Psykologiske terapier

Administrerende stress er en viktig komponent for å begrense smertefulle anfall av IBS. Behandlinger, for eksempel avspenningsteknikker, meditasjon og biofeedback, kan bidra til å holde stressnivået lavt. Dette er en av de beste alternative behandlinger for IBS å behandle symptomer. Ved hjelp av disse teknikkene for å redusere smerter og kramper også lindrer angst følt av mennesker med IBS, slik at de har færre episoder.

Ernæring

Mat, sammen med stress, være fysisk aktiv og endringer i hormonnivået på bestemte dager, kan resultere i en IBS bluss. Matvarer som stimulerer fordøyelsessystemet, føre til at gass, og inneholder mye fett bør unngås av mennesker med IBS. Sentralstimulerende midler, kan Sorbitol og fruktose sukker forårsake kramper og diaré. Hold deg unna gassproduserende matvarer, for eksempel kål, bønner og brokkoli. Velg matvarer, for eksempel havregryn, ris, poteter, hvitt kjøtt og soyaprodukter. De inneholder løselig fiber, som er lettere på fordøyelsessystemet. Unngå å spise uløselig fiber matvarer, som inkluderer kli hel hvete og hele korn, på tom mage. Spis små, regelmessige måltider gjennom dagen for lettere fordøyelse og drikke minst åtte glass vann per dag.

Urter

Enkelte urter er nyttig i dempende symptomer på IBS. Ved hjelp av urter som en IBS alternativ behandling sammen med konvensjonelle behandlinger, kan være effektive i å lette symptomene på IBS. Peppermynteolje er bra for smerter og oppblåsthet fordi det blir kvitt overflødig gass og beroliger spasmer i tarmen. Mjødurt er nyttig hvis diaré er et symptom. For forstoppelse, prøve Yellowdock.

Trening

Trening er viktig for å opprettholde helse, redusere alvorlighetsgraden av IBS symptomer og stimulere tarmen bevegelser for folk som er forstoppet. Turgåing er den beste form for trening for å lindre forstoppelse, mens yoga vil hjelpe lindre gastrointestinale symptomer, inkludert smerte, kramper og gass. Stress og depresjon kan reduseres ved økning av serotonin som utøver produserer.

Heat

Heat er beroligende å noens opplever smerte, gass, spasmer og kramper av IBS. En varmepute eller varmtvannsflaske plassert på magen kan lindre symptomene, samt et varmt bad. Kjøp en flaske lakserolje, gjelder mageområdet og dekk til med plast eller et klede. Sett en varmepute eller varmeflaske på toppen i 30 til 60 minutter for smerter og kramper.

HIV Alternativ Behandling: Vitaminer

Humant immunsviktvirus (HIV) er en helse pandemi. HIV er et virus som bryter ned kroppens forsvar, noe som gjør pasienten svært utsatt for smittsomme sykdommer, organsvikt, benmasse og død. HIV-positive pasienter utvikler vanligvis AIDS, som dreper de fleste pasientene i løpet av ett år. AIDS-pasienter krever intens anti-retroviral behandling for å opprettholde et skinn av god helse og forsinke utviklingen av viruset. Denne terapien kan være uoverkommelig dyrt; Heldigvis kan behandling med multivitaminer bremse viruset til streng behandling kan gis og administreres.

Effekt av vitaminer

Multivitamin cocktails inkludert vitaminer A, B, C og E har blitt testet på HIV-positive pasienter. Disse vitaminene har lenge vært kjent for å fremme generell god helse. Vitamin A regulerer frisk cellevekst og bendannelse, mens vitamin B fremmer et sunt hjerte. Vitamin C bekjemper infeksjoner, mens vitamin E reduserer risikoen for hjerneslag. I kombinasjon, disse vitaminene senke den virale belastning av HIV i infiserte pasienter mens økende nivåer av immunoresponse celler.

Dosering

Å ta en daglig dose av vitaminer kan forsinke utviklingen av HIV, men tar for mye kan føre til andre helsemessige komplikasjoner.

Forsiktig

Vitaminer er ikke et alternativ behandling av HIV. Hvis du er HIV-positiv og din eneste medisinen er en daglig diett av multivitaminer, vil du ganske sikkert utvikle AIDS og møte en oppoverbakke kamp mot dødelige infeksjoner. Vitaminer kan brukes når anti-retroviral terapi er utilgjengelig eller altfor kostbart, for eksempel i den tredje verden med dårlige ressurser. Som en midlertidig behandling for HIV før medisinsk behandling kan starte, vitaminer er en nyttig og kostnadseffektiv løsning.

Alternativ behandling for binyrene

Binyrene er små kjertler som ligger like over den nyre som produserer kjønnshormoner, så vel som kortisol, som brukes til å hjelpe kroppen i perioder med stress. Binyrene lidelser forårsaker disse trekant formet kjertlene til å enten produsere for mye eller for få hormoner. Ifølge American Urology Association Foundation, er det to primære årsaker til adrenal dysfunksjon, intern sykdom eller infeksjon som stammer fra binyremargen eller eksterne problemer i binyrebarken som forårsaker forstyrrelser i hypothalamus eller hypofysen. Avhengig av den grunnleggende problem, for eksempel Cushings eller Addisons sykdom, vil variere behandlinger. Men det finnes alternative behandlinger som kan øke adrenal systemet, øke eller redusere hormonproduksjonen samt styrke systemet som helhet.

Herbal Treatment

Ifølge Cushings sykdom Hjelp og støtte nettsted, kan ginseng brukes til å øke binyremargen. Ginseng har både oppkvikkende og energi gjenopprette egenskaper. I tillegg når det tas daglig ginseng vil balansere energireserver og øke stoffskiftet. Spesielt vil Sibirsk ginseng øker kroppens evne til å takle stress og tretthet. Andre naturmidler som brukes til å behandle adrenal dysfunksjon inkluderer wild yam, som inkluderer progesteron, lakris og melk tistel frø.

Diet

Personer som lider av adrenal dysfunksjon bør unngå sukkerholdige eller bearbeidet mat. Ifølge naturlige måter, en alternativ behandling ressurs, kalium rik mat som er mest gunstig for å gjenopprette binyrene. I tillegg nettside sier at økologisk mat så vel som hele matvarer er det sunneste alternativet for å øke energi og øke binyrefunksjon. Bestemte matvarer som vil øke binyrefunksjon inkluderer hvetespirer, egg, hirse, tang eller tare og meloner.

Kosttilskudd

Det finnes et utvalg av vitaminer og mineraler som kan kompletteres for å øke adrenal funksjon. Disse inkluderer linfrøolje, omega-3, druekjerneekstrakt og en multi-vitamin med ekstra vitamin B6 og B12, så vel som kalsium, kalium, jern og sink. Disse tilskudd vil bidra til å støtte adrenal systemet mens den regulerer stresshormoner.

Trening

Naturlige måter foreslå flere styrkeøvelser som vanlig gange, trampoline trening, kampsport og yoga. Grunnleggende styrke trening vil hjelpe kroppen takle stress samt generere sirkulasjonen og øke energinivået. I tillegg vil øvelsen øye på tog og øke muskel i bestemte områder av kroppen som vil førte til samlede styrke.

Manipulerende terapi

Det er tre manipulerende behandlinger som kan brukes til å øke adrenal funksjon, akupunktur, akupressur og kiropraktor. Alle tre arbeidet ved å manipulere nervene langs ryggraden. Disse nervene hovedsak mate binyrene og når passeringene er blokkert eller av sentrum kroppslig manipulering kan være effektiv i å ta opp spørsmålet.

Alternativ behandling for leukemi

Leukemi er en form for kreft kjennetegnet ved unormal produksjonen av hvite blodceller. Nitti prosent av barn lider av akutt lymfatisk leukemi (ALL), en form som utvikler seg raskt. Ifølge University of Maryland Medical Center, har en naturlig behandlingsstrategi en kombinasjon av urter, homeopati, kosttilskudd, kosthold og akupunktur. Disse behandlingene er best brukt i kombinasjon med standardbehandling.

Viktig behandling Informasjon

Leukemi er en svært kompleks cancer behandling med hengsling av flere faktorer. Du bør jobbe med et behandlingssenter og / eller en lege med erfaring i å håndtere denne spesielle formen for kreft. Ved hjelp av alternativ behandling i behandling av kreft er kontroversielt. Mange leger tror ikke at de er effektive, og at, i noen tilfeller, de kan også interferere med vanlige behandlinger. Hvis du er interessert i å bruke naturlig terapi som en del av ditt barns behandlingsregime, er det beste alternativet til å jobbe med en lege som er åpne for og kunnskap om naturlige behandlinger. Du bør alltid la legen få vite om eventuelle kosttilskudd eller behandlingsmetoder du bruker i tillegg til konvensjonell kreftomsorgen. Oppsøke lege for å fastsette egnede barnas doser av noen kosttilskudd som er nevnt nedenfor.

Kosttilskudd og urter

En daglig multivitamin kan sikre tilstrekkelig inntak av de viktigste vitaminer og mineraler. Probiotika kan øke immunitet og fremme gastrointestinal helse, som begge kan bli svekket av konvensjonell kreftbehandling. Omega-3 fettsyrer, som de fant i fiskeolje, redusere betennelser. Vitamin C gir antioksidant støtte. L-theanine støtter nervesystemet.

Grønn te, reishi sopp og oliven blad ekstrakt gi kreft effekter og styrke immunforsvar. Du kan bruke grønn te enten i kapsel eller te form, mens reishi sopp er tilgjengelig i kapsler eller flytende ekstrakt. Oliven blad er lettest tilgjengelig i tablett- eller kapselform. Melk tistel hjelper leveren å filtrere ut giftstoffer og andre skadelige stoffer; bruke kapsler eller tabletter. Melk tistel kan forårsake mild diaré når først brukt.

Homeopati

Ifølge University of Maryland Medical Center, er det ikke mye forskning å undersøke bruk av homeopati i behandling av kreft. Homeopatiske behandlinger er basert på en rekke individuelle faktorer, som personlighetstrekk og andre helseproblemer, i tillegg til hoved tilstanden som behandles. Hvis du er interessert i å integrere homøopatiske behandling, bør du rådføre deg med en profesjonell homeopat. Universitetet anbefaler følgende rette for å håndtere bivirkninger av strålebehandling. Radium bromatum kan lette bivirkninger av strålebehandling, spesielt hvis det er ledsaget av følelser av leddgikt.

Diett

Et sunt kosthold er en hjørnestein i enhver alternativ behandling regime. Spis mye frukt og grønnsaker som er rike på antioksidanter og andre kreft-bekjempelse stoffer. Bær og cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og blomkål er spesielt god. Lage mat med sunne oljer som oliven og raps. Eliminere raffinert mat som hvitt pasta og brød samt sukker. Redusere forbruket av rødt kjøtt og mål for sunnere proteinkilder som soya, bønner og kaldtvannsfisk.

Akupunktur

Akupunktur er kanskje ikke i stand til å behandle leukemi direkte, men det er positive tiltak mot bivirkninger av konvensjonell kreftbehandling er godt dokumentert. Det kan lindre ting som trøtthet, kvalme og smerte. Sørg for å se en lisensiert akupunktør.

Alternativ behandling for lungekreft

Lungekreft er en av de mest alvorlige krefttyper. Ifølge Mayo Clinic omtrent 90 prosent av tilfellene er forårsaket av røyking, så kreft i lunge er dermed en av de enkleste å forebygge. I noen tilfeller kan du velge å bruke alternativ medisin, enten som en frittstående behandling når andre har feilet eller sammen med konvensjonell medisin, for å behandle denne sykdommen.

Bruk

Alternativ medisin er ofte brukt når andre behandlingsalternativer har mislyktes, og for noen mennesker er det en primær metode for behandling. Hvis det brukes sammen med konvensjonell behandling, kalles det komplementær medisin.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, American College of Chest Physicians sier at yoga, akupunktur, hypnose, massasje og meditasjon er de mest effektive former for alternativ lungekreft terapi.

Effekter

Alternative behandlinger kan gi deg en større følelse av velvære, som sitt hovedmål er å holde deg sunn og sterk nok til å bekjempe kreft.

Betraktninger

Du bør diskutere alternative og komplementære behandlinger med legen din for å finne ut er en eller flere er det riktige valget for deg. Hvis de er, vil du og legen din bestemme de beste typer for deg.

Integrative Therapy

Alternativ behandling er ofte tilbys i integrerende terapi, som kombinerer konvensjonell behandling, for eksempel kjemoterapi, med alternativ behandling, slik som ernæringsmessig støtte og forskjellige former for smerte støtte. Fokuset er å behandle deg, ikke bare sykdommen.

Alternativ behandling for Bone Spurs

Bone spurs er en del av en smertefull tilstand som ofte oppstår som et resultat av leddgikt i midten alder. De kan begrense omfanget av bevegelse og forårsake smerte til de omkringliggende områdene. Mens kirurgi er et alternativ, det finnes alternative metoder som er mindre invasiv tillegg kan du gi deg lindring fra de resulterende symptomer.

Definisjon av en Bone Spur

Bone spurs (også kjent osteofytter) er unormale anslag som vokser langs kantene av bein. Spurs kan vokse på alle bein i kroppen, men er oftest på ryggen, føtter og fingre. Mens spurs ikke vondt på egen hånd, kan de gni opp mot nærliggende bein og nerver, noe som kan føre til ekstrem smerte. Våre alders-indusert manglende evne til å absorbere kalsium fører til utbrudd på beinet; disse utbruddene er bein spurs. Disse bein spurs kan skyldes flere forhold i tillegg, som for eksempel plantar fasciitis, spondylose og spinal stenose. Den tilstand som forårsaker bein spurs oftest er slitasjegikt. Tradisjonell behandling kan begynne med ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som Ibuprofin å lette smerter og betennelser, og avslutt med drift om nødvendig.

Vitaminer og kosttilskudd

Alternativ behandling av bein spurs begynner med en skikkelig vitamin og supplement plan. En kombinasjon av glukosamin sulfat (500 mg), hai brusk (lege rettet), bromelain (to kapsler mellom mat) og nattlysolje (500 mg) kan behandle betennelse i sporen og området rundt sammen med behandling av enhver leddskade deg har vedvarende. Absorpsjonen av disse rettsmidler kan forbedres ved å legge fordøyelsesapparatet betain HCl. B-kompleks vitaminer og vitamin C kan også forbedre bein helse.

Herbal rettsmidler

Arnica er en urt som er i stand til å forbedre sirkulasjonen til et bestemt område, mens lindre smerter i blåmerker, revet muskler og bein spurs. Du kan kjøpe en homeopatisk krem ​​med urten på de fleste naturlig matbutikker. En urtete laget av urten kjerringrokk kan begynne å helbrede og reparere det skadede vevet i nærheten av din bein spurs. Bruk en teskje av urter i en kopp kokende vann, la dem bratt deretter press dem og nyte te tre ganger om dagen. Den indiske krydderet gurkemeie og dens ekstrakt curcumin kan tas som en 500 mg kapsel tre ganger om dagen for å gi naturlig lettelse ligner kortison. Dette kan redusere betennelser og smerte uten medisinske bivirkninger av kortison.

Behandling hjemme

Fotbad kan være spesielt effektiv for å bøte på smerten av bein sporer i føttene når du veksler varmt og kaldt vann. Hot linfrø pakker (eller andre urte pakke) bidrar til å berolige bort noen av smerter og betennelser. Iført kippekapper og erstatte gamle utslitte sko kan forbedre ankel og fot bein spurs. Siden matallergier og fordøyelsesproblemer kan føre til bein spurs hos noen pasienter, ta kontakt med en naturlege å sørge for at du ikke forverrer problemene med mat som du spiser. Noen ganger vil de anbefale at du prøver en avgiftning diett for å teste hvilke matvarer kan være årsak til et problem.

Advarsler

Siden bein spurs kan være et tegn på et større problem (som leddgikt), kontakt legen din så snart du oppdager dem. Enkelte naturmidler kan forårsake allergiske reaksjoner eller samhandle feil med medisiner du nå tar. Klart alt med legen din eller en integrert lege før du legger urter til rutine.

Alternativ behandling for Alzheimers

Alternativ behandling for Alzheimers


Alzheimers er en form for demens som påvirker hjernen, hukommelse og livskvalitet for pasienten og pasientens kjære. Jo tidligere behandlingen er mottatt, jo bedre utfall og tregere at Alzheimers er sannsynlig å komme videre. Selv om det ikke vitenskapelig bevist, det finnes alternative behandlinger for Alzheimers, inkludert de som er ment å bidra til å forebygge sykdommen.

Vitamin C

Vitamin C er et potensielt alternativ behandling for Alzheimers. Det er en antioksidant, noe som betyr at det bekjemper frie radikaler. Frie radikaler er antatt å ha en negativ virkning på genetisk materiale og sammensetningen av cellene. Skader fra frie radikaler er tenkt å bidra føre til utvikling av Alzheimers. Vitamin C kan brukes for å bidra til å hindre skade fra frie radikaler i hjernen.

Vitamin E

Et annet alternativ behandling for Alzheimers er vitamin E. Vitamin E, som vitamin C, er en antioksidant og er også tenkt å beskytte hjernen mot skader fra frie radikaler. Vitamin E i høye doser kan forbedre funksjonen noen, men antas ikke å påvirke kognitive evner. Vitamin E eiendommer kan forsterkes når den kombineres med vitamin C. Husk at store doser av vitamin E kan ha bivirkninger, og kan samhandle med andre medisiner, så ta kontakt med en lege før du tar.

Sitronmelisse

Sitronmelisse (melissa officinalis) kan brukes som et alternativ behandling for Alzheimers. Selv om det ikke vil herde Alzheimers, sitronbalsam har blitt benyttet for det formål å forbedre hukommelsen. Det er antatt at sitronmelisse forbedrer hukommelsen ved binding til signalstoffet acetylkolin og styrke aktiviteten til det. Acetylkolin hjelper til med læring og hukommelse, og sender også meldinger fra motoriske nerver til muskler. Sitronmelisse er tenkt å forbedre evnen til å lære, ta vare på informasjon og hente informasjon. Sitronmelisse har ingen kjente betydelige bivirkninger.

Ginko Biloba

Gingko biloba er et annet mulig alternativ behandling for Alzheimers som antas å forbedre funksjonen til hjernen. Det er antatt at ginko biloba er en antioksidant og en anti-inflammatorisk. Det hevder også å øke blodstrøm og sirkulasjon til hjernen. Ginko biloba kan også bidra til å stoppe veksten av beta-amyloid, som er et protein som utvikler amyloid plager i hjernen hos Alzheimer-pasienter. Mulige bivirkninger for ginko biloba inkludere reaksjoner på anestesi og problemer med blodpropp.

Alternativ behandling for flate vorter

Flate vorter er små, flate humper som utvikler seg i klynger på opp til mange hundre. De vanligvis dannes på ansiktet (men også av og til dukke opp på armene) og er mest vanlig hos barn og tenåringer. Alle typer vorter, inkludert flate vorter, er forårsaket av en av mange stammer av humant papillomavirus (HPV), som er spredt gjennom huden. Mens helt fjerne HPV gang ervervet er nesten umulig, er det mulig å demme forekomsten av flate vorter gjennom alternative behandlingsmetoder.

Salisylsyre

Mens strengt tatt ikke er klassifisert som en alternativ behandling, salisylsyre er en av de mest effektive anti-stoffer vorte tilgjengelig over disk. De fleste produkter som inneholder salisylsyre er generelt ansett som trygt for bruk i personvernet til hjemmet, og som en over-the-counter substans, ingen besøk til lege eller resept for å kjøpe den. Følg alltid bruksanvisningen på medisin emballasje for den sikreste bruk av dette vorte-kampene syre.

Aloe Vera

Aloe vera er kjent for sine hud-helbredende egenskaper. Det er svært effektiv på beroligende og bidrar til å helbrede brannsår, fremme sunn hud og selv fjerne vorter. Fresh aloe vera juice, brukes om natten, kan til slutt oppløse vorter og bidra til å helbrede huden.

Naturlige Aktuelt Patches

En oppdatering av bananskall, plassert med innsiden av skallet mot huden og holdes på plass med en selvklebende bandasje (som Band-Aid merke) eller duct tape er også en god naturlig måte å behandle vorter av noe variasjon. Gjør dette hver kveld i en måned, og vorter kan i de fleste tilfeller bli eliminert.

Dessuten kan en patch laget av en løk skive gjennomvåt overnatting i eddik være effektiv på å fjerne flate vorter. (Se referanser 3) Påfør plasteret med en Band-Aid eller duct tape til det berørte området hver kveld før sengetid. Ha lappen hele natten og, hvis mulig, hele dagen. Bytt løken på kvelden med en ny. Resultatene blir vanligvis sett etter en uke.

Castor Oil

Ricinusolje er enda et annet stoff som er kjent å ha gunstige effekter på huden. Påfør lakserolje til ønsket sted to ganger om dagen, dekker med et bind i mellom programmer. Vorter bør sakte visne over tid.

Alternativ behandling for Hepatitt C

Hepatitt C er en kronisk betennelse i leveren som er forårsaket av et virus. Selv om mange mennesker med hepatitt C lider av eventuell leverskade og selv svikt, er det mulig å leve et langt og normalt liv med hepatitt C virus forutsatt at du holde betennelsen ved lave nivåer. Alternative behandlinger tendens til å fokusere på antioksidantrike matvarer som holder vevet lever sunt, visse urter som er gunstig for leveren, og vitamin terapi for å støtte optimal leveren fungerer. Kombinere disse tre tilnærmingene er en god måte å implementere en godt avrundet alternativ behandling program for hepatitt C.

Funksjon

Ifølge Mayo Clinic, de fleste mennesker smittet med hepatitt C-viruset ikke vet at de er smittet og har ingen symptomer. De tidlige stadier av hepatitt C kan etterligne mange vanlige symptomer på forkjølelse og flus som tretthet, feber, kvalme og kan omfatte en følelse av ømhet i området av leveren. Den vanligste formen for diagnose for hepatitt C er en blodprøve som ser for virusmengden i blodet. Mange helsestasjoner gjør tilfeldige screening tester for hepatitt C i folk som kan være høy risiko på grunn av nål bruk av injisert narkotika eller seksuell kontakt med de som er smittet av hepatitt C. Når positiv diagnose er gjort, medisiner og kosthold er vanligvis foreskrevet selv om en alternativ regime kan også gjennomføres sammen med den tradisjonelle.

Diet behandling

Stoppe inntak av alkohol og andre rusmidler som har leveren ødeleggende potensial er første skritt i behandling av hepatitt C gjennom kosten. Deretter bør en diett som er høy i frisk frukt og grønnsaker bli gjennomført, ifølge Mayo klinikken. Ifølge Hepatitt Diet, av Janis and Friends website-- et nettsted dedikert til å hjelpe de med hepatitt C-- animalske produkter bør unngås samt kaffe, cola og andre høyt koffein produkter. Nettstedet anbefaler masse friske grønnsaker og grønnsaker juice og hele korn, som havre, brun ris og mais tortillas samt sunt fett som linfrø og olivenolje.

Urte terapi

Milk Thistle er den mest brukte urt for leversykdommer og lever beskyttelse i vestlige urtemedisin. Det har vist seg å beskytte leverceller dannes skader og selv hjelper leveren regenerere ifølge Dr. Andrew Weil, en kjent autoritet på naturlige behandlinger. Han anbefaler å kombinere melk tistel med den kinesiske urten Schizandra, et bær som også er kjent for å støtte leverfunksjonen, for folk som behandler hepatitt gjennom naturlige eller alternative midler og som et supplement til konvensjonell behandling.

Vitamin Treatment

Leveren er ansvarlig for fremstilling av en rekke gunstige stoffer i det menneskelige legeme inklusive vitaminer. Ved å supplere dietten med visse vitaminer, kan du gi leveren en ernæringsmessig løft som kan hjelpe den funksjon og helbrede. I en studie publisert i tidsskriftet Free Radical Research, Vol. 27, nr 6, i 1997, forskere Herbay, Stahl, Niederau og Sies, på Heinuich-Heine-Universität i Düsseldorf i Tyskland, fant at tilskudd av vitamin E bidratt til å senke nivåene av oksidativt stress i hepatitt C-pasienter som er normalt er forbundet med å bidra til leverskade.

Potensial

Hepatitt C er en sykdom der det ikke er kjent eller anerkjent kur, og de fleste lider leve ut hele sitt liv bærer viruset. Imidlertid er progresjon av sykdommen fra liten betennelse til leversykdom og eventuell svikt svært variabel og noen mennesker er i stand til å leve lange og relativt sunt liv mens infiserte med hepatitt C. Ved å behandle hepatitt C med diett, urter og vitaminer kan det være mulig å undertrykke enkelte av de ubehagelige komplikasjoner assosiert med hepatitt C-

Frukt Sensitivity Alternativ Behandling

Frukt Sensitivity Alternativ Behandling


Selv om du kanskje ikke har en diagnostisert frukt allergi, hvis du opplever plagsomme symptomer etter en spise en frukt eller en familie av frukt, kan du ha en frukt følsomhet. Vanlige symptomer på en mat følsomhet inkluderer utslett, rennende nese, humørsvingninger, kramper, oppblåsthet, hodepine, repeterte infeksjoner og leddsmerter. (Se Referanser 1.) For å lindre symptomene dine, bør du vurdere å prøve alternativ behandling.

Livsstil rettsmidler

Hvis dine frukt sensitivitets symptomene er alvorlige nok, unngå uakseptable frukt. Noen ganger, skjønt, symptomer kan styres med livsstilsendringer.

Hvis sitrusfrukter eller tomater gi deg dårlig, begrense dem. I tillegg hjelper tyngdekraften ut ved ikke å ligge etter å ha spist disse fruktene. Når du vet at du kommer til å spise sitrus, sørg for at måltidet er liten, som overflødig mat forårsaker magesyre å stige tilbake opp i spiserøret. Også "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner," antyder faste før sove for å unngå ubehagelige symptomer om natten.

Når du har konsumert for mye av frukten som du er følsom, drikk et glass vann annenhver time for å skylle allergenet ut av systemet. Sørg også for at du spiser en rekke matvarer, som et variert kosthold vil bidra til å redusere følsomhet og allergier. Hvis du nylig har slitt med en spesielt dårlig bout av symptomer fra din følsomhet, vurdere å gå på en 24-timers avrusning. James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Healing," sier at en juice raskt kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer og allergener. Sørg for å bruke en juice som er av en annen familie enn den fornærmende frukt.

Stress kan også undertrykke immunsystemet, som vil gjøre deg utsatt for frukt følsomhets symptomer. Hvis du føler deg spesielt stresset, unngå frukt som gir deg problemer, eller arbeide på måter å redusere stressnivået.

Kosttilskudd for å vurdere

Ta en probiotiske supplement for å hjelpe øke immunforsvaret og hjelpe til med fordøyelsen. Ta et supplement som inneholder minst 4 milliarder aktive organismer etter et måltid. Ta denne én gang om dagen.

Balch og Stengler si at en C-vitamin tilskudd med bioflavonoider vil også øke immunforsvaret og redusere reaksjoner. Ta 1000 mg 2-3 ganger om dagen.

Til slutt, kan du vurdere å prøve betaine saltsyre, som det kan forbedre magen er syre nivåer. Ta en til to kapsler med et måltid som inneholder frukt som du er følsom.

Når skal ringe legen din

Selv om frukt sensitivitet symptomene er vanligvis milde, hvis de øker i alvorlighetsgrad vurdere å snakke med legen din. Også "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner", sier at forstoppelse er et symptom på en matallergi, så hvis du opplever dette etter inntak av den mistenkte frukt, snakke med legen din om en mulig allergi. Hvis du etter å prøve alternative løsninger er du fortsatt opplever plagsomme symptomer-som overdreven nysing, tungpustethet og / eller hoste-oppsøke lege.

Alternativ behandling for Adrenal Fatigue

Binyretretthet syndrom (AFS) er et resultat av konstant stress som fører til utmattelse av binyrene. Alternativ behandling for binyretretthet er utviklet for å helbrede kroppen naturlig å gjenopprette binyrene funksjon og øke energinivået.

Nutritional Supplements

Urte kosttilskudd inkludert ginseng, ashwagandha, magnesium, lakris og ingefær kan bidra til å gjenopprette energi og støtte binyrene.

Dype avslapping teknikker

Ekstra søvn og lange perioder med hvile er nødvendig for å roe ned kroppen og redusere spenningen; dype avspenningsteknikker kan også bidra til å redusere stress og spenninger i kroppen og fremme helbredelse.

Å spise en organisk, Fresh Food Diet

Binyrene kan bli overarbeidet fra behandling av for mye sukker, koffein og hvitt mel i kostholdet; tre små måltider og tre snacks bestående av ferske, økologiske frukt, grønnsaker og helkorn kan gjenopprette kroppen til optimal funksjon.

Emotional Freedom Technique

Holistisk emosjonelle healing behandlinger som den følelsesmessige frihet teknikk (EFT) kan bidra til å fremme helbredelse og hjelpe den lidende gi slipp på negative følelser som kan påvirke hans nervesystemet.

Lett Exercise

Milde øvelser som yoga, stretching, svømming og gåing kan hjelpe kroppen bedre takle stress og forbedre nervesystemet fungerer; over tid, kan dette forbedre binyrene fungerer.

Hvordan å være klar over Alternativ Behandling Alternativer

Hvordan å være klar over Alternativ Behandling Alternativer


Det er en langvarig debatt i helsevesenet mellom tradisjonell medisin og alternative behandlinger. Stoffet industrien er mye mer tungt regulert enn alternativ terapi og hver medisinering må være iherdig testet før det kan utstedes for publikum. På grunn av dette, hevder stoffet industrien å være sikrere for pasienten enn alternative fremgangsmåter som kan være bevist. På den andre siden, narkotika kritikere hevder at tradisjonelle utøvere ofte overmedisinering sine pasienter, og at mange legemidler har farlige bivirkninger. Være klar over hva alternative behandlinger er tilgjengelige for din tilstand før du bestemme hvilket alternativ som er best for deg.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om alternative behandlinger for din tilstand. Noen leger er veldig støttende av alternativ medisin, mens andre er mindre så, men å diskutere temaet med legen din er et godt utgangspunkt.

Besøk alternativ helse butikker og spørre om alternative urter eller behandlinger. Kunnskapsnivået varierer mellom helsebutikkansatte, så spør mer enn én person.

Sjekk nettsteder for sykdom du er forsker. Mange vil ha et avsnitt om alternativ behandling og kan gi linker for ytterligere informasjon. Mange nettsteder, som for eksempel Hirshberg Foundation for kreft i bukspyttkjertelen Research, anbefaler å bruke alternative behandlinger som et supplement til tradisjonell behandling snarere enn som en erstatning.

Snakk med alternativ medisin utøvere. Forklar din sykdom eller tilstand, og spør hva behandlinger kan være aktuelt.

Alternativ behandling for polyarticular leddgikt

Polyarticular indikerer artritt artritt er tilstede i fire eller flere ledd. Du kan ha revmatoid artritt (RA), som er forårsaket av immunsystemets feilaktig angripe felles vev, eller osteoartritt (OA), som er forårsaket av aldersrelatert nedbrytning av leddene. Begge forholdene forårsake smerte, hevelse, ømhet og stivhet. The University of Maryland Medical Center og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilbyr flere forslag for naturlig symptomlindring.

Ved hjelp av Alternativ terapi

Alternative behandlinger for polyarticular artritt kan benyttes som et komplement til standardbehandling eller som erstatning for dem. Det er veldig viktig å snakke med en helsearbeider med erfaring i å bruke alternativ medisin, ideelt for din spesifikke tilstand. Dette er spesielt viktig hvis du velger å avstå fra konvensjonell medisin.

Snakk med legen din før du begynner å bruke naturlige kosttilskudd. Mens kosttilskudd er generelt trygt, som med narkotika, kan de samhandler med andre behandlinger, og er ikke egnet hvis du har visse helsemessige forhold. Arbeide med en erfaren helsetjeneste kan hjelpe deg med å utforme en effektiv og trygg behandling strategi.

Du trenger ikke å ta alle supplement oppført her som noen tilbyr lignende fordeler; det er der du arbeider med en erfaren leverandør er gunstig. For å få optimal nytte av alternativ medisin, må du ta opp alle aspekter av helse og ikke fokusere bare på din tilstand. Du må forplikte seg til en sunn diett og andre livsstilsvalg som bidrar til generelle velvære.

Redusere Inflammasjon

Redusere betennelse er svært viktig for å håndtere symptomene på leddgikt. Betennelse utløser og forverrer leddskader. Med og uten visse matvarer er en effektiv måte å bekjempe betennelser. Mat som utløser frigjøring av inflammatoriske kjemikalier inkluderer mettet fett som finnes i animalske produkter, mat laget med hvitt mel og sukker. Matvarer som bekjemper betennelser inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, hele soya mat, kaldt vann fisk, nøtter og frø. Bruk liberale mengder hvitløk, løk, gurkemeie og ingefær i matlagingen.

Enkelte kosttilskudd har anti-inflammatorisk egenskaper. The University of Maryland Medical Center foreslår å prøve samme (100 til 200 mg før frokost), omega-3 fettsyrer i form av fiskeolje eller linfrø kosttilskudd (ta en eller to kapsler eller 1 ss. To ganger daglig), bromelain (40 mg tre ganger om dagen), gurkemeie (300mg tre ganger om dagen) eller djevelens klo (200 mg to ganger daglig).

Symptom Relief Gjennom alternativ behandling

Ifølge University of Maryland hjemmeside, har akupunktur vist seg å gi betydelig smertelindring og forbedret mobilitet og felles funksjon for personer med artrose. Anekdotiske bevis tyder på det kan være nyttig for RA, men vitenskapelig dokumentasjon mangler. Du vil kreve flere behandlinger for å oppnå maksimal nytte av akupunktur. Spinal manipulasjon av en erfaren kiropraktor kan gi smertelindring og økt bevegelsesutslag, men vitenskapelige bevis mangler for dette, også.

Hvis du er interessert i å bruke disse behandlingene, er det viktig å huske at en økt er som regel ikke nok til å produsere vesentlig endring. Disse behandlingene kan eller ikke kan fungere for deg personlig, men hvis du ønsker å prøve dem, gi dem en sjanse til å jobbe. Du trenger flere økter og utøveren vil foreslå en behandlingsplan basert på hennes vurdering av din tilstand.

Stress Reduction

Deltagelse i tankene / body teknikker er viktig for å redusere stress og andre negative følelser. Dette kan forbedre generell velvære og lette smerter og andre symptomer på disse tilstandene. Eksperimenter med T'ai chi, yoga, meditasjon, dyp pusting, positiv visualisering og alt annet som du tror vil hjelpe deg å føle deg bedre.

Rotator Cuff Injury Alternativ Behandling

En rotator cuff skade er forårsaket av enten en tåre eller irritasjon i en av fire muskler og sener som strømmen inn i skulderen. Ifølge de ansatte på Mayoclinic.com, kan symptomene er smerter, ømhet og svakhet i skulderen, spesielt mens du løfter armen over hodet, og en mindre skulder utvalg av bevegelse. Alternative eller ikke-medisinske behandlinger kan omfatte hvile, immobilisering, is, varme, ulike kosttilskudd, massasje og trening.

Rest, Ice & Heat

Noen rotator cuff skader kan leges på egen hånd, spesielt hvis tåre er mindre, per University of Michigan Health Center. Det første trinnet i behandling av alle rotator cuff skade er å eliminere all fysisk aktivitet for en stund. I løpet av denne tiden, komprimere isen direkte mot skulderen ved 20-minutters intervaller for å redusere betennelse, hevelse og smerte. Gjenta isen terapi om hver tredje eller fjerde time. Bruk en ispose eller håndkle for isen. Aldri gjelder det direkte mot huden din som du kan lide forfrysninger. Is reduserer smerte ved å begrense strømmen av blod til senen. Etter den første betennelsen har stilnet, kan du bruke en varmepute i 20 minutter i løpet av dagen, slik at minst en time å gå mellom behandlingene.

Massasje

Dype vev massasje kan være svært effektive for rotator cuff skade. Massasje slapper nerver og muskler. Massasje kan også holde skulderen din fleksibel og øke omfanget av bevegelse. Dype tverrgående friksjonsmassasje har vært kjent å være et effektivt alternativ behandling for rotator cuff skader. Denne metoden i utgangspunktet innebærer å gni over sener og muskler i 15 til 20 minutter. Den dype tverrgående friksjonsmassasje metoden er kjent for å forårsake vasodilatasjon, noe som er en økning i blodtilførsel. Vasodilatasjon fremmer helbredelse som blodet bærer oksygen og næringsstoffer som er nødvendige for helbredelse.

Trening

Stretching og motstand øvelser er en av de beste alternative behandlinger for en rotator cuff skade. En enkel stretching er å ta tak i albuen og trekk den mot brystet. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder, deretter slappe av. Gjenta denne bevegelsen flere ganger. Trekke på skuldrene kan også hjelpe din rotator cuff skade. Når du kan utføre grunnleggende strekker bevegelser uten smerter, kan motstand øvelser med lette manualer bidra til å bygge styrke inn dine rotator cuff muskler. Ligg på en benk eller kanten av en seng med en manual. Senk armen til vekt ned med bøyd arm 90 grader. Hev dumbbell opp mot skulderen din ved å flytte bare hånden og underarmen mens du holder overarmen presset mot sengen.

Kosttilskudd & Diet

Glucosamine, chondroitin og MSM antas å bidra til rotator cuff skader som disse kosttilskudd inneholder stoffer som finnes naturlig i kroppen. Andre kosttilskudd som kan lindre smerter og betennelser for rotator cuff skade inkluderer fiskeolje, linfrøolje og antioksidanter som vitamin C og E. Grønnsaker inneholder mange vitaminer og mineraler som kan forbedre helbredelsesprosessen.

Acid reflux alternativ behandling

Acid reflux er preget av brenning som kan komme fra magen, arbeider vei opp i fordøyelsessystemet. De med syre reflux kan oppleve raping, oppblåsthet, kvalme og oppkast. Mens det er mange farmasøytiske metoder for å håndtere symptomene på acid reflux, er det også praktisk lett ville behandlinger funnet hjemme

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik har vært en langvarig naturlig middel for en rekke plager. Det er vanskelig å tro at noe så surt som ACV kan tjene som et middel for acid reflux, men det gjør det. Noen utøvere har lenge ment at syre tilbakeløp kan være forbundet med en mangel i mengden av syre produsert av magen. Det antas at surheten av ACV hjelper kroppen bygge opp sin egen syre nivåer, og dermed redusere syre tilbakeløp.

Posisjonering

Kroppsposisjon, kan påvirke symptom på syre tilbakeløp. Siden reflux skjer når lukkemuskelen som skiller spiserøret fra magesekken slapper av, blir flatt på ryggen kan gjøre reflux symptomer føler seg verre. Hvis det overhodet er mulig, investere i puter som en kile pute som vil tillate deg å hvile og fremdeles holde hodet og skuldrene hevet, mink reflux.

Diett

Visse matvarer kan agitere og øke acid reflux symptomer. Hardt sukkertøy og tyggegummi øke mengden av luft svelget gjør tilbakeløp verre. Krydret mat, kan svært sure matvarer som sitrusfrukter ikke bli tolerert godt av de som rammes av sure oppstøt og enkeltpersoner kan finne i nyttig å ta et kosttilskudd for å sikre at de får nok vitamin C. drikker som te, kullsyreholdige drikker, og kaffe som er ofte høy i koffein kan også agitere acid reflux.
Vann er svært nyttig i lettelser symptomene på acid reflux. Vann holder kroppen hydrert og virker til å holde magen og fordøyelsessystemet klar av komponentene som forårsaker tilbakeløpskjøling ved å heve pH og å holde syre fortynnet også.
Legge til hvitløk til kosthold og eliminere bakterier som ofte er forbundet med refluks. Mange lider av acid reflux er funnet å ha Helicobacter pylori bakterieinfeksjoner. Forbruker hvitløk har blitt funnet å naturligvis bekjempe bakterier.

Acid Reflux medisiner og behandling

Acid Reflux medisiner og behandling


Acid reflux er en sykdom hvor magesyre kommer inn i spiserøret og forårsaker irritasjon og inflammasjon. Sykdommen kan være smertefullt og føre til komplikasjoner som for eksempel tale endringer hvis den forblir ubehandlet. Ifølge Mayo Clinic, flere alternativer finnes for behandling.

Syrenøytraliserende medisiner

Over-the-counter syrenøytraliserende medisiner kan gi midlertidig lindring av symptomer. Men disse medikamentene ikke påvirke produksjonen av magesyre.

H-2-reseptorblokkere

Disse medisiner, inkludert Zantac (ranitidin) og Pepcid (famotidin), er tilgjengelig over disk eller på resept styrke. Medikamentet virker til å blokkere reseptoren som signaliserer magen til å produsere syre, noe som resulterer i redusert produksjon.

Protonpumpehemmere

Disse medikamentene virker til å blokkere produksjonen av magesyre. Protonpumpehemmere inkluderer Prevacid (lansoprazol), Nexium (esomeprazol) og prilosec (omeprazol).

Prokinetika

Disse legemidlene adressere styrken av sphincter mellom spiserør og mage. Ved å styrke denne muskelen, kan magesyre være forhindret fra å strømme tilbake opp i spiserør og svelg.

Kirurgi

Hvis medisiner ikke virker eller vise seg å være upraktisk, til kirurgi styrke lukkemuskelen mellom spiserøret og magesekken er et siste alternativ.

Acid Reflux Hoste naturlig behandling

Acid Reflux Hoste naturlig behandling


Acid reflux produserer mange symptomer, inkludert hoste. Flere naturlige behandlinger kan lette hoste, selv om den beste måten å behandle hoste er å behandle reflux, som også kan styres ved naturlig, selv-hjelpeinnretningen. Konsultere med helsepersonell opplevd i alternativ medisin er oppmerksom på.

Naturlige behandlinger for å lette Hoste

Bland honning med te eller varmt vann. Herbal behandlinger for å lindre hoste inkluderer eucalyptus, marshmallow, glatte alm, lakris, sundew og timian. Disse behandlinger kommer i en rekke former, inkludert pastiller, te og kosttilskudd. Homeopatiske behandlinger inkluderer bryonia, causticum, Drosera, ipecacuanha, fosfor, Rumex og Spongia. Ta som anvist på etiketten.

Hydration

Drikk minst åtte glass vann daglig. Dette vil fortynne syre og bidra til å skylle det fra systemet, lettelser hoste og andre symptomer.

Unngå Gastrointestinal Irritanter

Unngå alkohol, koffein, tobakk og kullsyreholdige drikker.

Dietary forslag

Unngå mat som er krydret, fet og syrlig. Ikke spis sjokolade, peppermynte eller peppermynte. Full-fett meieriprodukter kan også være problematisk. Hold en dagbok av dine triggere. Du må kanskje unngå ekstra mat.

Self-Care

Spis mer hyppige mindre måltider i stedet for tre store. Ikke legg ned i minst tre timer etter å ha spist og heve hodet av sengen seks til ni inches.

Alternativ behandling for en utstå Disk

Alternativ behandling for en utstå Disk


Ved første smertene kommer og går raskt. Det er bare en krampe i armen eller beinet. Gradvis det kommer oftere og for en lengre tid. Til slutt skyter smerter nedover beinet, eller armene er smertelig nummen. Selv om smerten føles i benet eller armen, det faktisk er baksiden som er ute av klask og forårsaker problemet. Du har sikkert fått en svulmende, eller utstående, disk, noen ganger også referert til som en herniated disk, men teknisk som er litt verre situasjon.

Hvordan får en stikker Disk Do?

Middelaldrende og eldre personer, spesielt de som er involvert i anstrengende fysisk aktivitet, er mer sannsynlig å få en utstående disk. Det kan også være forårsaket av et traume av noe slag, for eksempel en bilulykke eller løfte noe tungt. Sitter feil i lange perioder kan også føre til en. Ifølge Bonati.com, kan en rekke av medfødte betingelser også forårsake en.

Hva er de tradisjonelle behandlinger?

Anbefalt behandling er vanligvis åpen ryggoperasjon, med en viss risiko, sykehusopphold og en lang rekonvalesens tid. Hvis du ikke vil at noen del av denne, hva annet kan du gjøre? Nonsurgical, konservativ behandling bør være det første kurset av handlingen tatt, med unntak av noen ekstreme tilfeller (Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du har problemer med vannlating eller å ha avføring, eller hvis du har nummenhet rundt kjønnsorganene).

Behandlinger for å gjøre hjemme

Alle disse hjem behandlinger, foreslått av Spine-Health.com, er et godt sted å starte før du bruker mye penger og tid på det neste nivået av behandlinger.
• Hvile og unngå aktiviteter som forverre symptomene dine er de første linjene i angrep fordi mange utstående disk problemer vil løse, gitt tid. Det er viktig å unngå aktiviteter som forverre symptomene dine.
• Over-the-counter smerte og betennelse medisiner, inkludert paracetamol, aspirin, ibuprofen og naproxen kan hjelpe.
•? Is og varme programmet kan være svært nyttig i å lindre smertefulle symptomer på en utstående disk. Ved å bidra til å slappe av musklene i ryggen, kan is og varme applikasjoner lindre muskelspasmer og gi betydelig smertelindring.

Behandlinger utenfor hjemmet: Semi-Professional

Disse semi-profesjonelle behandlinger er foreslått av BiscupSpineInstitute.com for neste nivå av angrepet:
• Vann terapi har blitt en av de mest populære formene for trening for ryggraden problemer.
• Kjernetreningsprogrammer, inkludert Pilates og Yoga, er også anbefalt.
• Low-impact aerobic condition og personlig trening kan hjelpe.
• Avstivning for å begrense bevegelse og funksjon av et område av ryggraden som er smertefullt kan gi det området tid til å gro.
• Gyrotonic, en form for gjenoppretting av normal bevegelse og justering av rygg og ledd, er en annen nyere alternativ.

Behandlinger utenfor hjemmet: Profesjonelle

Følgende er noen forslag til BiscupSpineInstitute.com for profesjonelle behandlinger:
• Massasje og massotherapy hjelp til fysisk slipper kjemikalier i blodet, slik at normal sirkulasjon og funksjon for å gå tilbake.
• fysioterapi og lumbale stabiliseringsøvelser kan stabilisere korsryggen muskler. Sterkere, velbalansert muskler å minimere risikoen for skade på nerver og disken.
• Spinal manipulasjon, som vanligvis foretas av kiropraktikk og osteopatisk leger, har tilbudt hjelp til mange pasienter.
• Traction er en av de eldste formene for behandling for rygg og nakkesmerter. Trekkraft kan være tilgjengelig til en kiropraktor eller fysioterapeut kontor.
• Akupunktur er en gammel orientalsk medisinsk teknikk som brukes til å behandle en rekke smertefulle tilstander.
• Medisiner som kan være foreskrevet er ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs); oral steroid medisiner, inkludert Prednison og Medrol; narkotiske smertestillende medikamenter, nyttige for alvorlig, kortsiktig smertebehandling (kort sikt fordi de er vanedannende); muskel relaxers, som brukes til å behandle kramper i ryggmuskulaturen; og
epidural steroid injeksjoner av kortison, administreres direkte i området for nerver.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.