Digidexo.com

holde øyelokka oppe

Hvordan å holde motet oppe når livet Synes Miserable

Hvordan å holde motet oppe når livet Synes Miserable


Når uforutsette tilbakeslag kommer i tre eksemplarer, kan du finne deg selv lurer på hvordan du vil samle styrke til å tåle den neste utfordringen kastet din vei. Enten dine kamper skyldes økonomi, et vanskelig forhold, eller en katastrofe utenfor din kontroll, kan du føle deg som synker ned i fortvilelse. Men du kan ta tiltak for å forbedre din utholdenhet og ditt syn når livet virker elendig. Streber etter å holde motet oppe, selv når tidene blir tøffe.

Bruksanvisning

•  Vær takknemlig for de eiendeler og relasjoner som du har. Hvis du har fått strømregning betalt, en anstendig boareal, eller fine utseende klær, setter pris på det! Også ta deg tid til å anerkjenne og feire de viktige menneskene i livet ditt, for eksempel en ektefelle, barn, venn eller lærer. Disse menneskene er en velsignelse!

Sett dine problemer i perspektiv ved å vurdere hvordan ting kan bli verre. Låne en støttende øret til en venn. De vil ha nytte av din oppmerksomhet, og lytte til andres hardt flaks historien vil gi deg et nytt perspektiv på din egen situasjon. Eller lese om den siste katastrofen i verden nyheter. Virkelig, ting kunne vært mye verre.

Få frisk luft og mosjon for å føle seg bedre både fysisk og mentalt. Fysisk aktivitet sender gunstige hormoner som beveger seg gjennom systemet, mens inaktivitet kan spiral humøret nedoverbakke. Selv om du ikke spiller en sport, kan du danse eller strekke, kaste en frisbee, sykle, eller gå en tur eller fottur. Får utendørs inn i den naturlige verden vil forbedre trivsel.

Spis godt ved å velge næringsrik, naturlig mat og unngå mat som inneholder mye fett, unødvendige kjemikalier eller tomme kalorier. Husk at enkel og sunn er best.

Fokus på en interessant hobby. Bli kreativ vil hjelpe deg å diversifisere dine følelser så problemene utenfor din kontroll ikke føler så overveldende. Motstå trangen til å synke passivt foran TV-en når du føler deg blå. I stedet bruker muligheten til å skape, bygge eller fikse noe.

Spill musikk. En kraftig sang kan snakke til deg på en måte som vil ta deg utover dine bekymringer. Lytte til musikk kan fungere som terapi, så fylle ditt hus eller bil med rytme og melodi. Enda bedre, spille et instrument. Spille, synge eller lytte til musikk vil sette tankene dine på en lykkeligere nivå og hjelpe deg å komme gjennom tøffe tider.

møte fremtiden med optimisme. Ingenting varer evig; ikke engang bryet. Når livet smeller du med en tøff situasjon, du må noen ganger bare være elendig ... for en stund. Tenk tårene du kan gråte som en erfaring som vil gjøre deg til en sterkere person. Hold på håp om at ting vil bli bedre. Før du vet ordet av det, vil din optimisme ring sant og lykkelige tider kommer tilbake.

Hvordan holde hodet opp når alt synes Mistet

Hvordan holde hodet opp når alt synes Mistet


I dagens verden, har så mange drastiske ting skjedde med så mange nivåer av mennesker, kan det føles lett å gå seg vill i sorg og håpløshet. Dette er noen nøkkel, påvist tips for å hjelpe deg å arbeide gjennom noen tøffe tider du står overfor, og minne deg selv på at selv om gode tider passere, så gjøre dårlige tider. Du har kanskje hørt alle disse tipsene enten separat eller sammen, men når du går gjennom en trist periode, noen ganger er det godt å ha en påminnelse.

Bruksanvisning

•  Går gjennom en drastisk endring eller traumatisk, uventet hendelse kan forårsake noen til å søke dekning og isolasjon. Mens det er greit å gjøre dette nå og da, husker isolasjon skal kun vare en kort periode. Uavhengig av ting som forårsaker din nåværende nød, må du tvinge deg selv til å forbli sosiale, enten det er med venner og / eller familie. Bor alene bare forbindelser problemet og fører til dypere sorger. Når du er ute med andre, skjønner du at du er ikke alene selv om alles situasjon er unik, og du trenger denne type støtte gjennom tøffe tider.

Prøv å skrive ut dine tanker og løpet av handlingen i en journal. Det hjelper å la ut dine følelser, selv om det er bare for deg selv. Du kan reflektere over prosessen som du går gjennom den. Alltid huske på at det er en hel verden der ute som venter på å bli oppdaget. Som du har hørt før, og dette er helt sant, minn deg selv at når en dør lukkes, åpnes en annen.

Aldri undersestimate stress relief kjæledyr gir, det er bevist. La kjæledyret elsker deg i denne tiden og elsker det tilbake. Dette kan bare hjelpe.

Få en daglig mosjon, og det er enda bedre hvis du kan få det utendørs. Trening har så mange fordeler, blant annet gjør at du føler deg bedre både mentalt og fysisk.

Motivere deg selv til å gå utenfor boksen og lære nye ting som interesserer deg, og du ikke få tid til i din fortid. Din nåværende verden kan virke tapt, men som du lærer nye ting du åpne nye verdener til deg selv at du kan ha ikke kjent eksisterte. Du kan også bygge din tillit tilbake opp å vite at du kan gjøre andre ting.

Hvis du har midler og tiden prøve å se en profesjonell terapeut som har spesialisert seg på de tingene du går gjennom. Noen ganger er det ganske nyttig å ha en profesjonell å snakke med, som vil holde samtaler strengt konfidensiell. De kan også hjelpe deg å komme tilbake på banen unna din nåværende nød med konkrete tiltak og veiledning.

Hint

 • Husk at alle går gjennom dårlige tider og de alltid passere
 • Tro på deg selv og bekrefter at hverdagen
 • Ikke la livet slå deg ned
 • Sjekk ut mine andre artikler i henhold til ressursene nedenfor

Hva holder energien oppe?

Hva holder energien oppe?


I en perfekt verden, ville alle bundet opp av sengen helt uthvilt. De ville gjøre sin frokost uten å tenke på en kopp kaffe, utfører sitt arbeid med kraft og bare føler tilbøyelig til å sove lenge etter at sola hadde satt. Men hvis dette ikke beskrive dagen din, er du i godt selskap. Siden verden er ikke ideell, har alle på et eller annet tidspunkt opplevd tretthet. Imidlertid er noen tretthet unngått, hvis du tar de riktige skritt for å øke energinivået utover dagen.

Tilstrekkelig søvn

Å få tilstrekkelig søvn er en av de viktigste energiforsterkere, men også en av de mest neglisjert. Ifølge Mayo Clinic, barn trenger mellom 10 til 11 timers søvn hver natt, mens voksne trenger 7 til 9. Søvnmangel kan ikke bare tappe din energi og redusere konsentrasjon, kan det også forkorte levetiden. Hvis du ikke klarer å få en tilstrekkelig mengde søvn om natten, prøv å ta en "power nap" i løpet av dagen. Det er best å gjøre dette rundt midafternoon, når de fleste mennesker opplever en naturlig nedgang i energi. Sove lenger enn 30 minutter for å unngå å bli groggy i stedet for forynget.

Sunne matvaner

Mat er kroppens drivstoff. Som en bil som er lav på gass, kan kroppen din ikke kjøre på ubestemt tid på en uriktig eller inkonsekvent kilde energi. Spise tre mellomstore måltider og to eller tre sunne snacks om dagen kan hjelpe deg å unngå den energien nedgangen som følger med en nedgang i blodsukkeret. For en langvarig boost, unngå bearbeidet sukker, som bare vil gi deg en kort energi pigg, og spise mat som er høy i protein og komplekse karbohydrater. Også drikke tilstrekkelige mengder vann og unngå overdreven alkohol og koffein forbruk, noe som kan gjøre deg dehydrert. De fleste leger anbefaler at voksne drikker minst åtte 8-unse. glass vann daglig for å erstatte væske de naturlig miste hele dagen.

Positive følelser

Angst, depresjon og sinne sap kroppen av sin energi, mens det genererer glede. Fokuser på de positive aspektene av dagen i stedet for det negative. Telle dine velsignelser, tilgi din neste og nekter å bekymre seg for ting du ikke har kontroll over. Prøv å unngå folk som vanligvis klager om andre mennesker eller omstendigheter, og pass på at du ikke er en av dem selv. Å gjøre noe godt for noen andre kan også øke ditt humør og øke energinivået.

Trening

Selv om trening kan være det siste du tenker på når du er trøtt, kan daglig mosjon øke årvåkenhet. Ifølge Science Daily, oppdaget en studie ved University of Georgia at lav intensitet aerobic trening kan øke energinivået og redusere tretthet på en enda høyere rente enn moderat intensitet trening. Hvis du har en stillesittende jobb, periodevis stå opp og gå rundt kan også øke din årvåkenhet i løpet av dagen.

Vitaminer

Kroppen din bruker vitaminer for hundrevis av vitale prosesser, inkludert de som omdanner glukose til energi. Som en motor uten olje, en kropp som er vitamin mangel vil snart komme sliping stoppet opp. Ta en daglig vitamintilskudd, spesielt en som inneholder magnesium, som er en av de mineraler som er involvert i konvertering av sukker til energi. Også legge vitamin-rik mat til kosthold, inkludert fersk frukt og grønnsaker, nøtter, hele korn og fisk.

Sollys

Stepping utendørs i 20 eller 30 minutter med frisk luft og sollys kan bidra til å forynge din kropp og ditt sinn. Dette skjer delvis fordi sollys påvirker det samme området av hjernen som kontrollerer årvåkenhet. Sollys kan også forbedre følelser, spesielt hos personer med sesong affektive lidelser, som i sin tur kan øke din energi.

Hvordan bli kvitt av øyelokk hengende

Hvordan bli kvitt av øyelokk hengende


Tunge øyelokk kan svekke din visjon og gjøre at du ser trøtt. Noen mennesker er født med dette problemet, mens andre utvikler det senere i livet. Den tilstand, også kjent som ptosis, kan påvirke ett eller begge øyne. Det kan forverres over tid, holde konstant, eller kommer og går. Enten dine sagging øyelokkene skyldes nerveskade eller den naturlige aldringsprosessen, eliminerer tilstanden krever søker behandling og lage ulike livsstil justeringer.

Hvordan bli kvitt av øyelokk hengende

Få minst 8 timer søvn per natt, fordi utmattelse og tretthet kan føre til at øyelokkene å henge ned. Planlegg tiden din til å hjelpe deg å få mengden av søvn som trengs - går til sengs på samme tid hver kveld og våkne opp på samme tid hver morgen.

Begrens alkoholforbruket og unngå sigarettrøyk. Å drikke for mye alkohol og bosatt i røykfylte områder kan føre til øyeplager og irritasjon.

Bruk gjennomskinnelig, hypoallergenisk bandasje tape for å åpne opp øyelokket. Klipp av en 1/4-tommers stykke tape. Med peke fingertupp plassert på det ytre hjørnet av øyet, litt løft den løse huden. Plasser tape på øyelokket for å holde den opp. La det være nok plass så du kan godt blunke.

Bruk justerte briller for å holde øyelokket fra hengende. Ha optometrist legge en polstret ledningen på innsiden av brillene dine. Trekkraft av polstret ledningen stopper øyelokket fra hengende.

gjennomgå en operasjon for å stramme musklene som løfter øyelokket. Korrigerende øyelokk kirurgi kan forbedre din visjon og utseende. Det er ofte utført av en plastisk kirurg, og må bare gjøres på en legens anbefaling.

Hint

 • Konsultere legen din om dine hengende øyelokk, fordi underliggende medisinske tilstander, som diabetes eller slag, kan føre til at øyelokkene å henge ned.

Hvordan holde orden på mat hjemme

Hvordan holde orden på mat hjemme


Beslutningen om å gå ned i vekt er ofte veldig skremmende og kommer med mye ansvar, inkludert å gjøre det til gym, få nok søvn og holde styr på maten du har hjemme. Fordi spise riktig er så viktig til vekttap, holde styr på maten du spiser, samt maten du kjøper til eget hjem, er avgjørende.

Hvordan holde orden på mat hjemme

Kjøp matvarer som samsvarer med din nye sunne livsstil rutine og sortere dem i porsjoner så snart du kommer hjem. Mange mennesker opp i vekt fordi de spiser for mye av visse typer mat. Klipp opp frukt og grønnsaker og plassere dem i plastposer som du kan hente på vei ut døren. Separate chips og salte snacks i plastposer med en gang slik at du ikke blir fristet til å konsumere hele boksen.

Forskning den ernæringsmessige informasjon om hver av de matvarer som du har tenkt å ha i hjemmet ditt. Snakk med legen din eller kostholdsekspert om eventuelle ressurser som de kan være i stand til å dele med deg. Du kan også se på emballasjen av mange matvarer for å finne ut hvor mange kalorier er i produktet. Hold forskning hendig slik at du kan bruke det i fremtiden.

skaffe et kjøkken skala fra din lokale supermarked. Noen matvarer inneholder ikke ernæringsmessige informasjon, som noen frukter, grønnsaker og kjøttprodukter. Andre matvarer måle en servering størrelse i gram eller unser, så det vil være nyttig å kunne måle ut de delene av maten med en kjøkkenvekt i ditt eget hjem.

Spill ditt daglige kaloriinntak med en mat tracker eller matdagbok. Du kan bruke ulike mat sporing av produkter på Internett, samt lage din egen mat tracker i et Microsoft Excel-dokument. Hvis du ikke har en personlig datamaskin i hjemmet ditt, kan du også bruke en notatbok og en penn for å spore matvarer som du spiser den dagen. Ikke glem å skrive alt ned, selv drinker.

Vær oppmerksom på når det er på tide å hamstre på flere av dine favoritt sunn mat. Folk er ofte mest fristet til å spise usunn mat eller mister oversikten over deres kaloriinntak når de ikke har mat å spise i hjemmet. Sørg for at du unngå fristelsen ved å holde lager opp på matvarer som du spiser oftest.

Survival Foods å spise i vinter for å holde varmen

Survival Foods å spise i vinter for å holde varmen


Gjenlevende kalde vintermånedene kan være utfordrende, spesielt hvis du bor utendørs. Det er tiltak som du kan ta for å sikre at du vil overleve frysing kalde temperaturer. Det som er viktig er for deg å holde kroppstemperaturen opp. Dette gjøres ved å spare kroppen din varme ved å ha riktig type klær, ha riktig type ly å bo i og spise visse matvarer som vil øke kroppstemperaturen.

Sardiner

Sardiner er en av de mest rimelige overlevelse mat. Du kan få dem prepackaged i enkle å åpne bokser. De er pakket i vann, sennep eller olje, så det er lett å finne en som passer din smak. Mange mennesker spiser dem med stk saltet kjeks for å gjøre dem mer fornøyelig. For det meste overlevelse appell, gå med sardiner som er pakket i olje som de har den høyeste kalori teller.

Millitary mres

MREs, eller måltider klar til å spise, har i hovedsak blitt brukt av det militære for å gi et næringsrikt måltid som er høy i kalorier og har en lang holdbarhet. I dag er det mange selskaper som tilbyr disse er klare til å spise måltider som varmer på egenhånd. De er mye brukt for nødssituasjoner, som for eksempel naturkatastrofer, som lar folk uten mat. De er selvoppvarming og svært kompakt. De er laget for å være høy i ernæring samt kalorier for å gi kroppen din det den trenger, noe som gjør dem det beste valget for slike forhold som minusgrader. Du kan kjøpe disse måltidene online; et tilfelle av 12 måltid pakker koster ca $ 70, pluss frakt, som i 2010.

Pemmikan

Dette er en av de viktigste stifter for folk som bor i de arktiske klima. Den er fremstilt hovedsakelig av tørket kjøtt og animalsk fett, men er kjent for å bli gjort med muttere og bær i tillegg. Buffalo kjøtt var den vanligste kjøtt brukt av indianere, mens i dag biff er den vanligste kjøtt. Beef jerky er en mer vanlig navn for denne type mat. Det er svært høy i kalorier, fett og ernæring, pluss det er lett å lage og har en lang holdbarhet, noe som gjør det ideelt for en overlevelse mat for dem i arktisk vær. Du kan kjøpe dette allerede gjort, eller gjøre det selv for å tilpasse den til din egen smak og ernæringsmessige behov.

Må Visse Krydder Hold deg våken om natten?

Må Visse Krydder Hold deg våken om natten?


Noen krydder ha stimulerende effekt på fordøyelsessystemet, men vil ikke holde kroppen stimulert nok til å hindre deg i å sove om natten. Faktisk kan bedre fordøyelsen fra litt krydder hjelpe deg å sove bedre om fordøyelse holder deg. På den annen side kan noen krydder forårsake sure oppstøt og halsbrann, noe som kan gjøre det vanskelig å få til å sove.

Krydder som stimulerer fordøyelsen

Ifølge en studie publisert i "Indian Journal of Medical Research" i 2004, nellik, koriander, spisskummen, hvitløk, ingefær, sennep og cayenne all stimulere fordøyelseskanalen, påskynde og glatter ut fordøyelsen. De virker ved å øke strømmen av spytt og mage saft for å hjelpe til fordøyelse, og stimulerer leveren for å skille ut flere gallesyrer for å forbedre fordøyelsen og assimilering av fettstoffer. Hvis du har en tendens til å oppleve dårlig om natten som holder deg opp når du prøver å sove, som omfatter disse krydder inn dine matvarer kan hindre fordøyelsesbesvær.

Stikkende krydder kan forårsake halsbrann og Acid Reflux

Mens noen krydder kan hjelpe deg å sove bedre om natten ved å hindre fordøyelse problemer, mens andre kan føre dem og ender opp med å holde deg våken om natten. Sure oppstøt og halsbrann kan oppstå lettere om natten når du ligger nede for seng med en full mage, siden magen vil presse mot spiserøret. Hvis du har spist krydret mat, der cayenne eller andre typer chilipepper ble brukt, kan du risikere sure oppstøt og halsbrann om natten, siden disse krydder er kjent for å forårsake disse symptomene.

Slik holder du Temperatur Normal

Slik holder du Temperatur Normal


Kroppstemperaturen er balansen av varmen kroppen produserer og varmen kroppen din taper. Kroppen din vil regulere temperaturen under de fleste omstendigheter, men en sykdom eller en infeksjon kan føre til at temperaturen å pigge eller bli lavere enn normalt, noe som kalles en høy eller lav feber. Temperaturen i kroppen din er kontrollert av et område av hjernen som kalles hypothalamus. Holde temperaturen innenfor normalområdet er viktig for å opprettholde din helse.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske og få en tilstrekkelig mengde hvile når du har en mindre sykdom som forkjølelse eller influensa, eller bare føler "uopplagt." Ved å hvile kroppen din og bor hydrert du vil unngå høye temperaturer som forårsaker feber.

Unngå sykdom ved å ta vare på kroppen din med mye vann og ved å spise frukt og grønnsaker. Ta en multi-vitamin og ekstra vitamin C under kalde og influensasesongen. Bruke antibakteriell såpe og flytende regelmessig. Når noen nær deg har en sykdom, ta ekstra forsiktighet for ikke å trekke den samme sykdommen, noe som kan føre til en topp i temperaturen.

Unngå varme eksponering og sykdommer forårsaket av overdreven varme som heteslag, heteslag og solforbrenning. Hvis du må være ute i solen, bruk solkrem med Sun Protection Formula (SPF) på 30 eller høyere for å beskytte huden din. Solbrenthet vil føre til en topp i temperatur og feber. Å være ute i varmen i lange perioder vil også produsere for mye varme for kroppen å balansere ut, og føre til høye temperaturer.

Ta de riktige medisiner og antibiotika for virus- eller bakterieinfeksjoner og andre mindre sykdommer. Disse medikamentene arbeide for å helbrede kroppen din fra sin sykdom samt holde kroppstemperaturen på et normalt, balansert nivå.

Bruk klær som passer til de rådende forhold. For kaldt vær, pakke opp med tunge lag og bruke hansker, skjerf og en varm lue for å holde temperaturen opp. Å avkjøle seg i varmt vær, slitasje lette, bomullsstoff. Unngå tunge materialer og mørke farger.

Tips og advarsler

 • Hvis du føler at din kroppstemperatur er høyere enn normalt, ta temperaturen med et termometer. Hvis det er over 103 grader Fahrenheit, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan henge opp ned for Back Pain

Hvordan henge opp ned for Back Pain


Når det gjelder å lindre ryggsmerter, henger opp ned er kanskje ikke så dumt. Inversjon terapi refererer til loven av å henge opp ned for å kurere din ryggsmerter. En av de sikreste måtene å bruke inversjon terapi er å investere i en solid inversjon tabellen. Den spesifikke formålet med en inversjon tabellen er å sikkert holde deg opp ned i håp om å lindre ryggsmerter. Hvis du ikke håndtere inversjon tabellen riktig, men det kan føre til alvorlige skader.

Bruksanvisning

•  Les bruksanvisningen for din inversjon tabellen. Mens inversjon tabeller kan alle har et felles mål, vil forskjellige merker har forskjellige oppsett og justering krav. Lese manualen forteller deg de spesifikke kravene til din spesielle inversjon tabellen.

Juster bordet til høyden din som skissert av ownerâ € ™ s manual. Hvis du får høyden galt, kan hodet beiter gulvet under bordet. Juster sikkerhet stropper som vil holde deg så godt.

Stå med ryggen presset mot bordet. Spenn føttene i og bruke armene til å presse ryggen og tabellen tilbake, løfte føttene opp fra bakken. Bevege seg sakte, slik at du ikke blir svimmel.

Gå tilbake til oppreist stilling etter noen minutter. Bor opp ned i en lengre periode kan forårsake hodepine og svimmelhet, så dona € ™ t opphold i den posisjonen for lang. Hvis du ryggsmerter vedvarer, lene seg tilbake igjen for enda et par sekunder og gjenta til smertene i ryggen forsvinner.

Løft armene over hodet ditt når du lener deg tilbake på tabellen. Dette vil bidra til ytterligere å rette ryggraden.

Tips og advarsler

 • Snakk med en lege eller en kiropraktor før du prøver inversjon terapi. Hvis ryggsmerter stammer fra en alvorlig ryggskade, kan inversjon terapi føre til mer alvorlige helseproblemer.
 • Hvis du begynner å føle deg svimmel som du henger opp ned, rolig bevege deg tilbake i en oppreist posisjon. Ikke få panikk og raskt trekke deg tilbake opp, eller du kan bli syk.

Hvordan få opp tidligere

Hvordan få opp tidligere


Benjamin Franklin famously sa: "Tidlig i seng og tidlig å stige gjør en mann sunt, rik og klok." Andre fordeler er å få en god start på dagen, å kunne se soloppgangen, å ha tid til frokost, å ha tid til trening og slo rushtid på pendle. Prøv å få opp tidligere i dag og se hva fordelene du utlede.

Bruksanvisning

Hvordan få opp tidligere

•  Start sakte. Still vekkerklokken for bare 15 minutter tidligere enn vanlig. Bli vant til det tidspunktet for et par dager. Deretter få opp en annen 15 minutter tidligere for et par dager. Hold stå opp tidligere inntil du kommer til ønsket alarmtiden.

•  Gå til sengs når du er søvnig. Du bør sovner med en gang. Du kan prøve å gå til sengs tidligere enn vanlig fordi du får opp tidligere enn normalt, men du kan ikke være i stand til å sovne.

Sett vekkerklokken langt unna sengen. Velg et sted hvor du er nødt til å komme ut av sengen for å slå den av. Et sted som tar ekstra innsats for å få til er ideell - kanskje høyt oppe på en hylle eller under kommode.

4 Ha et glass vann av vekkerklokken og drikke det så snart du treffer alarmen. Dette vil hjelpe deg å våkne opp.

Kom deg ut av soverommet. Gå på do og vaske ansiktet med kaldt vann, eller dra til kjøkkenet. Bare få deg ut av rommet du sover i.

Ikke trykke på snooze-knappen. Du vil sabotere din innsats for å få opp tidligere. Ikke rasjonalisere komme tilbake i seng. Ikke la hjernen din til å snakke deg ut av å komme opp.

Kjøp en programmerbar kaffetrakter og noen kvalitetskaffe. Sett din kaffetrakter for å begynne å lage kaffe om fem minutter før alarmen går av. Du vil lukte deilig, velsmakende kaffe brygging når du står opp, og du vet at det vil være klar for deg så snart du treffer på kjøkkenet.

Plukk ut klærne kvelden før. Du vil være i stand til å hoppe over noen overveielser i skapet og være klar til å starte dagen med en gang.

Har noe planlagt til tidlig morgen. Sette et mål for morgen vil motivere deg til å stå opp.

Aktiviteter for å holde deg våken

Aktiviteter for å holde deg våken


Noen ganger noe så enkelt som oppholder seg kan bli den største utfordringen, spesielt hvis du allerede er under stress forberede en eksamen eller store møtet neste dag. Bekjempelse av søvn kan også gjøre disse oppgavene må du fullføre mer stressende. Det er enkle og trygge metoder du kan prøve å hjelpe deg å holde seg gjennom natten og hell få arbeidet gjort.

Koffein

Drikke koffein er en måte å bekjempe søvn. Mens kaffe er farten til drikke for en koffein boost, det er også kullsyrekoffeinholdige drikker som brus og energidrikker. Disse kullsyreholdige drikker kommer i mange varianter, men kan forårsake problemer for folk med sensitiv magene; en kopp koffeinholdige te er mildere.

Fysisk aktivitet

Ekstrem fysisk aktivitet kan slite deg ut, men bare litt trening kan bidra til å forynge kroppen din og får blod flyter, holde deg våken lengre. Ikke overdriv med intens kardiovaskulær aktivitet eller vektløfting, men prøv en rask 10-minutters spasertur eller slå på musikk og dans. Unngå aktiviteter som yoga eller pilates som kan gi deg en treningsøkt, men også slappe av deg.

Forkjølelse

Kjøling kroppen ned kan gi deg rask pick-me-up er nødvendig for å holde det gående om natten. Sprut kaldt vann over ansiktet eller ta en kald dusj kan støte deg tilbake til årvåkenhet. Slå opp klimaanlegget for å skape en litt kulere, mer produktivt miljø. Unngå varme, inkludert en varm dusj eller bad, som kan berolige og slappe muskler.

Samhandle

Ring en venn eller ha noen med deg mens du arbeider for å holde seg våken. Ta en pause og sosial å oppdatere noen minutter. Hvis du har noen med deg for å holde deg opp, gjør at de ikke blir en distraksjon fra arbeidet. Begrens sosialt samvær til fem eller ti minutter hver time eller to.

Spise

Spis mat som vil generere energi. Frisk frukt har karbohydrater og naturlig sukker som konverterer til energi til vil hjelpe deg å holde seg. Andre sunne karbohydrater, som havre og korn som finnes i granola, proteinrike nøtter som mandler og friske bønner som svarte bønner, kan også gi høye energiresultater.

.

Hvordan bruke krykker for å gå opp og ned trapper

Hvordan bruke krykker for å gå opp og ned trapper


Når du først blir skadet kan det ta litt tid å venne deg til å flytte på forskjellige måter. Øv å gå med krykker på et plant gulv. Få noen til å hjelpe deg å flytte kaste tepper, skjøteledninger og lignende gjenstander ut av veien. Når du er komfortabel med krykkene, praksis går opp og ned trapper. De første gangene du gjør dette, kan det være lurt å ha noen til å hjelpe deg i tilfelle du mister balansen. Du kan bruke en oppreist eller sittende stilling for å navigere trapper.

Bruksanvisning

Up Stairs: Sittende Metode

sitte på et lavere trinn, som vender bort fra trinnene. Ordne krykker, slik at de blir liggende opp og ned trappene, snarere enn på tvers av dem. Skyv begge dine krykker så langt opp trappa som du kan nå og gi slipp på dem. Den sittende metode nødvendig bevege krykker opp trappen mens du klatrer, heller enn å bruke dem til å bære vekten.

Plasser hendene bak ryggen din mens du sitter.

Overfør vekten til dine hender og din vekt-bærende foten.

Løft deg opp til nest høyeste trinnet. Gjenta denne prosessen for hvert trinn, flytte krykker lenger opp trinnene som du går.

Down Stairs: Sittende Metode

Sitt ned på toppen av trappen, føttene dingler ned trappen. Ordne krykker, slik at de blir liggende i en opp og ned posisjon på trappene. Skyv krykker så langt ned på trinnene som du kan nå og gi slipp på dem.

6. Ta tak i kanten av trappen der du sitter.

Overfør vekten til hendene dine. Legge vekt på din vekt-bærende foten også.

Løft selv ned til den nest laveste trinn. Gjenta dette til å fortsette ned trappen. Hold deg i bevegelse krykker ned flere trinn som du avanserer.

Up Stairs: Walking Metode

Skyv én støtte opp trappene så langt du kan nå, og gi slipp på det. Du trenger bare å holde på en av dine krykker for denne metoden. Du kommer opp, må du skyve krykken du ikke holder lenger opp trappen.

Tuck den andre krykke under armen på siden av ditt skadede benet. Ta tak i rekkverket med den andre hånden.

Plasser skadet benet bak deg. Holde det løftet.

Gå opp trappen, som fører med vektbærende foten. Skyv krykke du ikke bruker lenger opp trappen som du avanserer.

Down Stairs: Walking Metode

Slide en av dine krykker ned trappa så langt du klarer og gi slipp på det. Går ned trappen ligner går opp trappene med gang metoden. Du må fortsette å skyve krykke som du ikke holder lenger ned trappen som du kommer ned.

Plasser andre krykke under armen. Det bør være på samme side som din skadede benet.

Hold rekkverket med den andre hånden.

Plasser skadet benet foran deg, ikke bak deg. Holde det løftet.

Senk deg ned hvert trinn, ved hjelp av vektbærende foten og rekkverket og krykke for balanse.

Hint

 • Gå opp eller ned med en krykke under hver arm hvis det ikke er rekkverk. Hopp på neste trinn, opp eller ned, med vektbærende foten.

Hvordan hjelpe eldre opp fra en Fall

Hvordan hjelpe eldre opp fra en Fall


Fall hos eldre kan være et alvorlig problem. Sine bein kan bli skadet i et fall, eller de kan få kutt i huden eller slo hodet sitt på gulvet og besvimer. Ifølge The American Academy of Family Physicians, faller kan være et symptom på alvorlige problemer, for eksempel en svulst eller andre alvorlige helsemessige problemer. Det er viktig å være klok når hjelpe en eldre person får opp etter et fall. Før å hjelpe ham opp, gjør at han er i orden, og hvis du er i tvil, kan du se at han blir tatt med til et sykehus eller lege omgående. Utvis alltid forsiktighet når hjelpe en eldre person kommer opp igjen.

Bruksanvisning

•  Spør bli offer hvis hun er i orden. Dette er for å vurdere om hun er bevisst. Vent en liten stund for å la henne fjerne eventuelle ør følelser. Spør henne noen enkle spørsmål og lytte til hvordan hun reagerer. Utydelig tale eller forvirring kan indikere en bumped hodet, hjernerystelse eller andre alvorlige problemer. Ring ambulansen umiddelbart hvis hun er bevisstløs eller forblir forvirret eller ute av stand til å snakke tydelig.

Spør ham om han er i noen smerte. Har han angir den nøyaktige del av kroppen i smerte. Unngå å berøre disse områdene hvis det er mulig å unngå ytterligere skade. Ring ambulansen umiddelbart hvis det er noen åpenbare skader, som for eksempel beinbrudd eller alvorlig blødning. Også ringe ambulanse hvis han klager over alvorlig smerte uten noen åpenbar skade. Det kan være indre skader. Aldri plukke opp alvorlig skadde eldre mennesker uten skikkelig trening.

Hjelpe henne komme til hennes hender og knær hvis hun er uskadd og ikke svimmel eller forvirret. Prøv å oppmuntre henne til å gjøre det på egen hånd. Hvis hun ikke kan, plasserer armene forsiktig rundt brystet hennes og trekke med henne. Holde henne opp i denne stillingen hvis hun fortsatt svimmel. Slipp henne når hun kan støtte sin egen vekt.

Walk ham over til en stol eller bord. Ta hans hender og bringe ham til stolen om nødvendig. Oppmuntre ham til å ta tak i stolen på egen hånd. Stå bak ham og bøye seg. Plasser armene under hans armhulene.

Fortell henne til å begynne stående. Hjelpe henne ved å løfte hjelp henne ved hjelp av metoden definert i Emax Health nettsted. Spre bena skulder bredde hverandre, bøy knærne, stram magemusklene og løft med leggmusklene. Få henne til en stående posisjon.

Hold på ham for å sørge for at han er stabil. Knærne skal ikke spenne og han bør ikke svaie fra side til side. Løslate ham, men bo nær. La ham ta noen skritt før du er trygg på at han er klar til å gå på egen hånd.

Hvordan å holde deg våken

Noen dager er bare slitsomt og vi kan trenge litt oppvekker for å holde oss opp og varsling. Her er noen metoder for å holde oss våken i løpet av dagen.

Bruksanvisning

•  Hold deg litt ubehagelig. Hvis du har mye å gjøre i dag, ikke sitte deg ned komfortabelt for et beløp av tid! Hold på føttene eller i en ukomfortabel posisjon, og du vil ikke bli fristet til å sovne.

Smell litt peppermynte. Luktesansen kan noen ganger vekke oss. Peppermynte har vist seg å holde deg våken og også redusere stress.

Ta en power nap. Ved å la deg sove i 20 minutter eller så, vil du våkne opp energisk og uthvilt. Ikke la deg forsov skjønt!

Lytt til rask, fengende musikk. Det er ingenting som musikk for å holde deg aktiv.

Aldri spise et komplett måltid hvis du har tenkt å være våken i lange perioder av gangen. Snack litt etter litt, men unngå et stort måltid, som det vil gi deg følelsen søvnig.

Å drikke en kopp te eller kaffe vil hjelpe deg. Koffein finnes i både drinker og vil bidra til å holde deg våken.

Gjør fysiske aktiviteter som trening.

Slik holder du Spirit Up

Slik holder du Spirit Up


Ned økonomien, arbeidsledighet, dårlig helse og samlivsbrudd er alle ting som driver humøret lav. Det virker noen ganger som om livet er uoverkommelig når ting slår surne. Enkle ting som er beregnet å ta med sprit opp igjen bidra til å lette spenninger og stress moderne livs hauger over deg. Holde motet oppe lar deg møte daglige utfordringer med glans og stirre ned problemer. Selv opprettholde et mer positivt syn på ting fordeler humøret og ånd.

Bruksanvisning

Tilbring tid med sine kjære og gamle venner. Når ned, finne gamle skolekamerater og chums via online sosiale medier. Be dem om å "venn" du og komme tilbake i kontakt. Unngå å snakke om blues, i stedet fokusere på gamle eventyr og ablegøyer fra high school og college.

Ta ditt kjæledyr til parken. Hvis du er en hund elsker og har canine kjæledyr, er det ingenting som gjenoppretter åndene som ser firbente venner bundet ved den enkle gledene ved en kastet ball, en god boltre seg og en givende rubdown etter lek. Studier viser kjæledyr lavere hjertefrekvens og gir lengre levetid til eiere enn de som ikke har kjæledyr.

Face din problemer head-on. Når problemene synes overveldende, går hjernen inn i en "survival" -modus som ofte fører til spiller det verst tenkelige spill. Ta av frykt ved å håndtere direkte med årsaken til stress. Selv om det kan være ubehagelig i starten, utdanner det deg. Når du føler empowered, er sjansen stor for din selvtillit øker og humøret løfter.

Slå av TV og legge ned avisen for en spell. Å få en daglig bombardement av dårlige nyheter via TV og aviser tjener bare for å få åndene ned. Lese om naturkatastrofer og ned økonomier tar sin toll. Gi nyhetene en pause for et par dager og lade opp batteriene.

Kom deg ut i solen. Studier viser at daglige doser av vitamin D, produsert i kroppen gjennom solens stråler, øke humør. I tillegg utøvelsen av bare vandre i solen frigjør endorfiner, en stemning enhancer. Hvis du bor i nord, der vinteren og grå himmel er til stede, kjøpe en SAD (Seasonal Affective Disorder) lys som simulerer sollys. Bruke minst 30 minutter om dagen foran lyset for å øke ånder.

Hvordan å holde det gående Når livet blir You Down

Hvordan å holde det gående Når livet blir You Down


Denne artikkelen har tips om hvordan å holde motet oppe, og hvordan å holde det gående når ting i livet ditt er ute dyster. Vi alle blir deprimert og stresset; det er godt å vite noen måter å bringe deg tilbake opp igjen.

Bruksanvisning

•  Lytt til musikk. Musikk kan gjøre deg bedre, eller hjelpe deg til å takle hva du føler. Enten det er klassisk å hjelpe deg å slappe av, landet for å hjelpe deg til å gråte, eller metall for å få sinne ut, kan musikk være en fin måte å forholde seg til eller endre din følelsesmessige tilstand.

Skrive affirmasjoner. Når ting virker dårlig, ta ut din journal, eller lage en fil på datamaskinen, og begynne å skrive affirmasjoner. Affirmasjoner er typen som de "Dum-dums" du skrev som straff i skolen, bare for et godt formål. Et eksempel kan være å fylle en side om og om igjen med setningen "Jeg er sterk, og livet mitt vil bli bedre." Eller "Mitt arbeid lønner seg, og jeg gjør gode penger."

meditere. Ta deg tid til å visualisere ting som gjør at du føler deg bedre. Du kan prøve med eller uten musikk. Ta deg tid til å tenke på ting som gjør deg rolig eller glad, eller for å visualisere de tingene som du ønsker å bringe inn i livet ditt, som penger, lykke, helse, eller hva målet ditt kan være.

Tilbring tid med mennesker du liker. Hvis du har familie og venner, henge ut med dem og gjøre ting du liker. Hvis du ikke kan være sammen med dem fysisk, ringe noen og prate i telefonen. Snakk om ting som gjør at du føler deg bra. Hvis du er en shut-in eller ikke liker telefonen, komme på nett og bruke en instant messenger, Twitter, et sosialt nettsted, eller hva du kan finne for å kommunisere med folk, selv om de er bare venner online.

Exercise. Om noe er yoga eller kickboksing, kan enhver form for fysisk aktivitet være bra for din mentale og fysiske helse. Du kan selv later boksesekken er noen du ikke liker hvis det får deg til å føle deg bedre.

Les en god bok, eller se en film som du liker. Rømmer fra virkeligheten kan være akkurat det du trenger fra tid til annen. Videospill kan tjene det samme formålet.

Ta opp en hobby. Idle hender er djevelens lekeplass, så de sier. En inaktiv sinn kan være like ille. Noen ganger trenger du noe å fokusere på, eller noe produktivt å gjøre, og det kan gjøre deg til å føle deg mye bedre om ting.

Hvordan Sett i et Toric Contact Lens med astigmatisme

En torisk kontaktlinse er laget av samme materiale som standard kontaktlinser, men det har to fokus makter å imøtekomme for den unormale formen på øyet eller astigmatisme. Toriske linser koster mer fordi de må være utstyrt spesielt for øyet. Once upon a time, var det noen alternativer for toriske linser. Med dagens teknologi, toriske linser er svært lik sine standard kolleger og kan tas inn og ut på samme måte.

Hvordan Sett i et Toric Contact Lens med astigmatisme

•  Åpne saken. Toriske linser bør være plassert i en skikkelig linseetui i kontakt rengjøringsmiddel. Du bør følge optikeren instruksjoner om riktig rengjøring og lagring av linsene.

•  Plasser linsen på enden av pekefingeren. Det er viktig å ha så lite av linsen rørende hud som mulig. Jo mer av et anker objektivet har til fingeren, jo vanskeligere vil det være å overføre det lykkes for øyet.

Lag åpningen for linsen. Med langfingeren på hånden ikke holder objektivet skyve øvre øyelokk opp utsette den øvre delen av øyet. Med langfingeren på hånden som holder objektivet, trekke ned nedre øyelokk. Vær forsiktig så du ikke mister linsen som er på pekefingeren.

Plasser linsen i øyet. Med de midterste fingrene som holder øynene åpne, plasserer du objektivet på øyeeplet. Objektivet skal skape sug og hold deg til øyet. Hvis det skal være på hånden eller ikke passer rett, fjern linsen og fukte med linserens før du prøver igjen. Gjenta med det andre øyet.

Klargjør for svikt. Toric kontaktlinser er litt mer vanskelig å plassere i øyet, men med praksis, bør du ha noe problem. Nøkkelen er å ikke bli motløs om det tar flere forsøk å få den perfekte passform.

Om Sties

Om Sties


Den første indikasjonen på at noe er galt er følelsen at noe er i øyet. Du kan prøve å vaske det ut, men det hjelper ikke øyet å føle seg bedre. Du vil kanskje legge merke til at øyet holder rive opp og blir vassen. Du kan også bli følsomme for lys. Øyet kan føle som om det er støv i det fordi det føles skrapete. Hvis du aldri har hatt en svinesti før, bør du rådføre deg med din øyet lege for å være sikker på at det ikke er noe mer alvorlig. Heldigvis Sties tendens til å løse innen 7 til 10 dager. De er ikke en alvorlig øye sykdom, men de har en tendens til å komme tilbake. Noen Sties nekter å visne bort, og kan vedvare i flere måneder.

Identifikasjon

En svinesti, også kjent som en hordeolum, er rød og smertefull. En svinesti er en liten abscess som oppstår på den øvre eller nedre del av øyelokket. Det er en olje-kjertel som har blitt koblet opp med bakterier. Sties er forårsaket av stafylokokker bakterier, som generelt bor i nese og munn. En svinesti ligner en liten byll eller en kvise som er fylt med puss. Du kan føle litt ubehag når du lukker øynene dine, eller som du blunker. Øyet kan også føle ekstra følsom og lett irritert. Det vil være betennelse i øyelokket. En svinesti vil ofte føle seg varm, øm og følsom for berøring.

Typer

Hvis mer enn en svinesti skjer på en gang, kan dette føre til en tilstand som kalles blefaritt, noe som fører til en generell hevelse i hele øyelokket. Lokket marginer (området der øyevippene vokse) er berørt. Disse små oljekjertlene blir fylt med bakterier, som forårsaker svært kløende, irritert og smertefulle øyelokk. Det kan gjøre at personen føler seg selvbevisst fordi betennelsen er ganske åpenbart. Heldigvis gjør denne tilstanden ikke forårsake noen permanent skade på øyne. Blefaritt er sta og er ikke lett å behandle. Legen din kan forskrive et antibiotikum salve, antibiotika krem ​​eller øyedråper å fjerne den opp.

Forebygging / løsning

Hvis du bare har én svinesti, det er ting som du kan gjøre som kan gjøre det sprekke raskere. Sug et rent håndkle eller en klut i varmt vann. Vri meste av vannet ut. Bruk den til bingen i minst 10 minutter. Fortsett å gjøre dette fire eller fem ganger hver dag frem til svinesti kommer til et punkt. Varm komprimerer vil bidra til å åpne plugget kjertel og å drenere svinesti.
En alternativ behandling som folk har prøvd er å bruke en varm potet for øyet. Denne fremgangsmåte blir vanligvis forsøkt etter varmtvanns komprimerer er ikke effektive. En varm potet holder på varmen lenger enn en varm vaskeklut.
En annen vanlig hjem rette er å suge en tepose i varmt vann. Pass på at te-pose er varm, ikke varmt. Trykk tepose til bingen, men ikke til hele øyet. Fortsett å gjøre dette i 10 minutter. Noen sverger at denne metoden bidrar til å kvitte seg med sty i halvparten av tiden det normalt vil ta. Hvis hjemme rettsmidler ikke klarer å behandle svinesti, så ta kontakt med din lege. Han kan foreskrive oral antibiotika eller antibiotika dråper som kan hjelpe bli kvitt infeksjonen.

Betraktninger

Du inviterer en svinesti hvis man bruker gamle kosmetikk eller hvis du glemmer å vaske av øyesminke. De som bruker kontaktlinser er også i faresonen hvis de ikke grundig vaske hendene. Alltid desinfisere kontaktlinser før du setter dem inn. For å forhindre en ny sti fra spratt opp, er det visse ting du kan gjøre. Aldri presse puss ut av en abscess. Du kan lett spre smitte til andre deler av øyet. Prøv aldri å rote bingen med en nål eller pin. Dette kan også spre bakterier. Dette kan dukke byllen umiddelbart, men vil du mest sannsynlig ha nye Sties å behandle. Ikke gni øynene dine. Stadig vaske eller skylle øyet ut vil gjøre irritasjon føle seg verre. Kvinner bør unngå iført øyesminke til svinesti klarner opp. Dekker svinesti med eyeliner eller øyenskygge vil bare holde bakterier inne. Sties vanligvis ikke forårsake noen skade, og det er sjelden at de ville føre til en visjon problem.

Advarsel

Spør legen din hvis svinesti har forstørret så mye at du har synsproblemer. Du må kanskje også å gå til lege hvis du utvikler rødhet og betennelse som har spredd seg utover øyelokket og forårsaker ansiktet eller kinnet til å hovne opp. Rådfør deg alltid med lege dersom betennelsen ikke avta ikke innen et par uker. Din svinesti kan trenge mer aggressiv behandling som øyedråper med antibiotika eller steroider. Sties som ikke kan behandles med egenomsorg metoder kan kreve et kirurgisk innsnitt for å tømme byllen.

Hvordan Sett i Toric Kontakter

Hvordan Sett i Toric Kontakter


Økende antall kvinner og menn er iført kontaktlinser, fordi de er blitt mye lettere å sette inn og ta ut og så mange forskjellige typer er tilgjengelige å velge mellom. Avhengig av en persons arbeidsoppgaver, utenfor interesser og sosiale aktiviteter, er det en kontaktlinse som er riktig passform. Nedenfor vil du lære hvordan du enkelt kan sette i toriske kontakter. Dette er veldig lik den måten du ville sette i de fleste andre kontakter i tillegg. Toriske linser kommer i enten myke eller gass-permeable (GP) former. De er utformet spesielt for personer som har astigmatisms.

Bruksanvisning

•  Sørg for at du alltid vaske hendene med såpe og varmt vann før du setter i kontaktene dine. Bakterier er alltid en bekymring når komme i nærheten av øynene. Du vil ønske å ta på linsene så lite som mulig.

Trykk på en av linsene med pekefingeren slik at den så vidt stikker til spissen. Deretter satte kontakten i håndflaten på den andre hånden. Sett flere dråper av løsningen du fikk av din øyelege og bruke pekefingeren til å gni det for rundt om for 15 eller 20 sekunder. Eller sette noen av løsningen på fingeren din og og gni væsken over toppen og bunnen av øyevippene. Den delen nærmest nesen din er viktigst, fordi det er der tårekanalene er.

Hold opp kontakten til lyset og dobbeltsjekke at det er rent og har ingen støv eller rusk. Du ønsker også å sørge for at det ikke er innsiden ut. Hvis den er riktig, vil det kurve som en halvsirkel. Men hvis det er vrengt, kanten av objektivet vil peke til siden i stedet for oppover. Det vil fortsatt gå i øyet, men vil føle ubehag.

ser for den meget lett linje som er merket på den ene siden av linsen. Dette er bare tilfelle i toriske linser. Ledningen strekker seg vertikalt nedover linsen. Når du ser det, bruke gratis pekefingeren til å spinne objektivet rundt til denne linjen er vendt mot deg. På denne måten vil kontakten gå til bunnen av øyet ditt når du setter den. Hvis du har problemer med å se denne fine linjen, så slites deg brillene før du er klar til å sette linsen i øyet.

Bruk langfingeren til å forsiktig trekke dine topp øyevipper oppover. Deretter bruker langfingeren på den andre stabil hånd for å trekke nedre øyelokk ned som du setter kontakten i. Hold øynene åpne og prøver ikke å blinke. Læring riktig hastighet for å sette objektivet i vil ta litt tid. Hvis du går for fort, kan du dytte øyet; hvis du går for sakte, kan linsen falle av fingeren. Mens fingrene er skille øyelokkene, flytte i alle forskjellige retninger for å hjelpe det objektivet bosette på plass. Til slutt, presse nedre øyelokk opp og forsiktig løsne den.

Tips og advarsler

 • Sett i kontaktene dine før du påfører makeup for å holde fra å få rusk på linsene.
 • Bruk aldri noen annen løsning for å rense linsene enn den anbefalt av eyecare profesjonell.

Definisjon av en Levator Muscle

Medisinske ordbøker definerer levator muskler som enhver muskel i kroppen som løfter eller hever en struktur av kroppen, inkludert hud, muskler eller organer. Levator muskler finnes i hele den menneskelige form, i ansiktet, overkroppen og helt ned til tærne. Egentlig kan en hvilken som helst muskel eller organ som gir en løftebevegelse til bevegelsen anses som en levator. Så tenk om bevegelse av en heis, og du vil begynne å få bildet.

Beliggenhet

Levator muskler kan bli funnet i kroppen, fra topp til tå. Enhver bevegelse av en muskel som tvinger en løftebevegelse av enkelt muskler eller muskelgrupper som ligger under overflaten av huden kan betegnes en levator muskel. Noen av de mest vanlige levator muskler, omfatter, men er ikke begrenset til de i øyelokkene, armene, skuldrene og munn.

Eye

Den palpebrae overlegen muskel løfter øyenbrynene i en bevegelse som viser overraskelse. Bilde øyenbrynene løfte opp og du har en levator bevegelse av øyet. Levatormuskelen i øvre øyelokk festes på baksiden av øyeeplet og ender på kanten av øyelokket. Denne muskelen er ansvarlig for å holde øyelokket opp og ut av veien når du er våken.

Mouth

Vi er alle kjent med Billy Idol berømte flir-aktig uttrykk, som også er et resultat av levator bevegelse av anguli oris, eller overleppen. Denne bevegelsen gjør en person til å smile, glise, glise eller bite. Denne muskelen gjør det også ansiktsuttrykk sammen med tyggegummi eller deilige grillet biff eller svinekjøtt.

Skulder

Skulder levator muskler hjelpe oss å bære ting eller bare skuldertrekning våre bekymringer unna. Løftebevegelsen er aktivert av levator scapulae, som er festet (som per sin terminologi) til scapula eller skulderblad. Løfte vekter, en flaske vann eller selv trakk på din lærer, forelder eller sjefen er aktivert som levatormuskelen.

Pelvic Floor

Holde bekkenorganer tonet er ansvaret muskelen kjent som levator Ani-coccygeus, som støtter bekken viscera. Disse musklene holde alle bekkenbunnsmusklene tonet og i god stand til å bidra til å forhindre forhold som inkontinens.