Digidexo.com

PCOS Graviditet Diet

PCOS Graviditet Diet


Den vanligste reproduktive lidelse blant kvinner er polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Kvinner med PCOS kan bli gravide på egen hånd, eller med hjelp av reproduksjonsteknologi. Når en kvinne med PCOS er gravid, må hun betale spesiell oppmerksomhet til hennes diett.

Svangerskapsdiabetes Risk

Kvinner med PCOS er ofte referert til som "pre-diabetisk" fordi de er insulin-resistente. Når kroppens celler er resistente mot insulin du produserer, går bukspyttkjertelen inn i overdrive, produsere enda mer insulin. Bukspyttkjertelen til slutt slites ut fra alt dette overproduksjon, som fører til diabetes og behovet for supplerende insulin å gjøre opp for hva kroppen din ikke lenger kan produsere. Hvis du har PCOS, og du er gravid, må du styre kostholdet ditt slik at du kan unngå å utvikle svangerskapsdiabetes. Svangerskapsdiabetes kan sette deg og barnet ditt i fare, og kan øke sjansene for å utvikle full blåst diabetes etter svangerskapet videre. Den beste måten å unngå svangerskapsdiabetes er å følge nøye med karbohydratinntak, og unngå enkle karbohydrater.

Starter Vekt og vektøkning

Mange kvinner med PCOS er overvektige når de bli gravid. Selv om du er overvektig, må du opp i vekt mens du er gravid for å sikre riktig ernæring for deg selv og barnet ditt. Nøkkelen er å sørge for at du får vekten bare etter behov, og gjennom å spise det sunneste kostholdet du kan. En diett som fokuserer på magre proteiner, lav glykemisk indeks frukt og grønnsaker, hele korn, sunt fett og meieriprodukter vil sikre at du får bare at vekten din kropp og babyen behov, og bidra til å forhindre andre svangerskapskomplikasjoner.

Forebygging av komplikasjoner

For å hindre at andre graviditet komplikasjoner, som for eksempel høyt blodtrykk eller svangerskapsforgiftning, er det viktig å se på kostholdet ditt nøye. Kvinner med PCOS har høyere risiko for disse svangerskapskomplikasjoner. Den beste dietten for å forebygge disse komplikasjonene er graviditet diett utviklet av Dr. Tom Brewer (se Ressurser). Dr. Brewer funnet ut at et sunt kosthold, som består av rikelig med protein, sunne frukt og grønnsaker, hele korn, sunt fett og meieri tillatt kvinner å få bare vekten de trengte for å vinne, opprettholde sine svangerskap uten komplikasjoner og levere sunt, "blå ribbon "babyer. The Brewer kosthold vil også hjelpe deg å unngå å utvikle svangerskapsdiabetes.