Digidexo.com

Hjem rette for hjerte hjertebank

Hjertebank oppstå av ulike årsaker, blant annet en økt arbeidsbelastning, ligge på din venstre side, angst, en veldig full mage, forstoppelse, luft i magen, og røyker for mye. Mens det er alltid en god idé å se en lege når du opplever hjertebank, kan du også ønsker å prøve noen hjemme rettsmidler.

Vanlige matvarer

Mange matvarer kan bidra til å lette hjertebank. Druer er en av disse, og drikker druesaft kan ofte lindre denne tilstanden. Også en moden guava, når konsumert på tom mage, kan være gunstig dersom hjertebank ha blitt forårsaket av anemi eller nervøsitet. Honning er en annen velsmakende mat som kan hjelpe, spesielt siden det er så lett å fordøye. Prøv å drikke en spiseskje honning med saften av en halv sitron i et glass vann før sengetid.

Uvanlig Behandlinger

For en mer eksotisk rette, kan du prøve å ta en eller to spiseskjeer av saften av slange gourd blader tre ganger om dagen. Et annet interessant valg er indisk spikenard. Denne urten stimulerer handlingen av hjertet og kan tas i 2 til 3 gram doser kombinert med et snev av kamfer og kanel. En annen effektiv blanding kombinerer like mengder jaggery, tørr koriander og pulverisert anisfrø. Ta ca 6 gram av denne blandingen etter hvert måltid, og se om dine hjertebank forbedre.

Diet

Sammen med de matvarene som er nevnt ovenfor, noen som lider av hjertebank bør holde med en enkel diett av naturlige matvarer som består av stort sett frisk frukt og enten rå eller lett kokte grønnsaker. Du bør spise bare tre måltider om dagen. Til frokost, prøv frukt, melk, og en håndfull nøtter eller frø. En god lunsj vil bestå av dampede grønnsaker på en hel hvete tortilla med et glass kjernemelk. Og til middag, kan du spise en frisk grønnsakssalat med cottage cheese og vann å drikke. Prøv laks og makrell, som begge kan bidra til å redusere arytmi.

Du bør også holde deg unna alkohol, kaffe, te og brus, samt produkter som inneholder sukker, hvitt mel, konditorfarge og kjemiske tilsetningsstoffer. Du kan ha nytte av å unngå sterke krydder og hvit ris. Overspising er heller ikke en god idé, så holde seg borte fra alt-du-kan-spise buffeer.

Andre anbefalinger

Hvis du lider av hjertebank, må du gjøre ditt beste for å slappe av og unngå stress. Prøv å få mer søvn om natten. Meditasjon kan også være en effektiv metode for bekjempelse av hjertebank. Du kan prøve andre ikke-hard trening som svømming, turgåing, sykling og yoga. Men holde seg borte fra svært konkurranseidrett, siden dette kan forverre tilstanden din. Alltid varme opp og kjøle ned før du foretar noen øvelse, spesielt siden korte, raske serieopptak kan gjøre tilstanden verre. Andre gjerningsmannen for skjerpende tilstanden er visse narkotika - decongestants, betablokkere, trisykliske antidepressiva, digitalis, kalsiumkanalblokkere og cimetidin (Tagamet), et stoff som oftest brukes til å behandle magesår.

Bare husk at enhver naturlig middel du prøver for behandling hjertebank skal være godkjent av legen din, spesielt hvis du har andre medisinske tilstander, eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner.