Digidexo.com

Vekttap med Hoodia

Hoodia er et vanlig kosttilskudd. Det har blitt sies å være en av de mest lovende vekttap kosttilskudd.

Identifikasjon

Hoodia gordonii anlegget er dyrket i den sørafrikanske ørkenen. Det har blitt rapportert at buskmenn i dette området, som brukes Hoodia på lange turer. De fant at ved inntak av Hoodia, kunne de gå lenger uten å oppleve sult. De følte også at det ga dem mer energi.

Funksjon

Hoodia inneholder et molekyl kalt P57. Dette molekylet er ansvarlig for appetitt undertrykkelse. P57 fungerer ved å sende et signal til hjernen om at det er fullt, derfor redusere ditt ønske om å spise.

Typer

Mange Hoodia kosttilskudd er tilgjengelig på markedet i dag. Selskapet Phytopharm var det første selskapet søke om patent ved hjelp av P57 molekylet. Patenter ble innvilget i USA, Storbritannia, Europa og Japan. Forskerne ved Phytopharm er bekymret for at selskaper gjør falske påstander om renheten av Hoodia i sine produkter. Disse forskere sier dette er på grunn av det faktum at ren sørafrikanske Hoodia er relativt knappe.

Studier

Selskapet Phytopharm har brukt mer enn $ 18 millioner i Hoodia forskning. De undersøkelser har konkludert med at den gjennomsnittlige obese person forbruker ca 1000 kalorier mindre mens du bruker sin Hoodia supplement.

Misforståelse

Det er viktig å merke seg at disse studiene er utført av selskapet, som produserer og selger Hoodia kosttilskudd. Det har ikke vært godt dokumentert uavhengige studier utført av eksterne instanser.

Potensiell

Hoodia har ingen kjente uønskede bivirkninger, og er rimelig. Den gjennomsnittlige prisen for Hoodia P57 er rundt $ 49,99 for en 30-dagers forbruk. Det kan være verdt å prøve å se om det fungerer godt for deg. Men det finnes ingen magiske piller når det gjelder å miste vekt. Kosthold og mosjon er nøkkelen til suksess til langsiktig vekttap og vektkontroll.