Digidexo.com

bygge muskler etter 50

Hvordan bygge muskler etter hjerneslag

Et slag er en blodpropp som oppstår i hjernen. Den clot blokkerer blodstrømmen til et parti av hjernen, for derved å drepe de omkringliggende hjerneceller. En vanlig bivirkning av et hjerneslag er lammelser eller i nærheten av lammelser. Dette fører ofte til muskel forverring eller svakhet. Selv gjenvinne muskelstyrke etter et hjerneslag er utfordrende og tar engasjement, kan det gjøres.

Bruksanvisning

Hvordan bygge muskler etter hjerneslag

•  Vent minst en måned etter å ha slag før du arbeider på å gjenoppbygge muskler. Ikke vente lenger enn 12 til 36 måneder for å begynne å gjenoppbygge muskler. Dette vinduet er det optimale tidspunktet rammen når kroppen er mest mottakelig for arbeidet med å gjenoppbygge muskelmasse og styrke.

Konsumere tilstrekkelige mengder protein for å opprettholde og øke muskelmasse. Spiser 1 gram protein per kilo kroppsvekt når du bygger muskelmasse og 0,4 gram protein per kilo kroppsvekt når nærende muskelmasse.

Delta på fysioterapi 2-4 ganger per uke. Fysioterapi er den beste måten for slagpasienter til å gjenvinne muskelmasse og styrke. Når det er mulig, velger vann terapi, da denne type fysioterapi er lav effekt og engasjerer alle muskelgruppene i kroppen.

Utfør så mange dagliglivets aktiviteter (adls) selvstendig som mulig, uavhengig av hvor lenge hver oppgave tar å fullføre. Dette vil bygge opp styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Imidlertid være sikker på å spørre om hjelp hvis eller når fysiske ubehag resultater fra utøvende adls. Pushing musklene til å gjøre for mye for tidlig kan skade dem og hindre fremgang.

Hvordan bygge muskler etter 50

Det er anslått at en person kan miste fem på syv pounds av muskelvev hvert tiår etter voksen alder (ifølge Forbes). Par tap av muskel med demping av metabolismen som kan oppstå med alderen, og du kan finne deg selv i trist form. Den gode nyheten er, at ved å ta vare på kroppen din, og praktisere sunne vaner, kan du bygge muskler, øke immunsystem og sal av overflødig vekt.

Hvordan bygge muskler etter 50

For de som er over 50 og ikke vant til tunge fitness rutiner, innendørs turløyper og kjøpesentre er et godt sted å begynne en walking rutine. En lav effekt og minimal belastning trening er ideen for den aldrende bein og ledd. For å legge styrke til dine skritt bruk lys hånd vekter mens du går briskly. Begynn med 2 eller 3 kilos vekter og jobbe opp til fem.

Som du alder, kan kroppen din ikke signalisere tørst så ofte som er nødvendig for å holde deg hydrert. Konsumere ytterligere 12 til 16 gram vann før trening for å være sikker på at du ikke blir dehydrert. Sportsdrikker kan også være nyttig for å erstatte elektrolytter.

Spise en balansert kosthold er en annen avgjørende for å bygge muskler. Karbohydrater, proteiner og fett (i moderasjon) er byggesteiner for styrke og utholdenhet. Et protein snack, for eksempel streng ost, et hardkokt egg eller yoghurt, er ideelt før eller etter en treningsøkt.

Fokus på knebøy, armhevinger og motstand treningsøvelser å samtidig brenne kalorier og bygge muskler. Bygge muskler er den beste måten å øke en langsom metabolisme.

Endre rutine regelmessig for å gradvis øke intensiteten som kroppen justerer seg til bevegelsene.

Hint

 • Rådfør deg med lege før du starter en fitness rutine, spesielt hvis det er eksisterende helsemessige bekymringer, for eksempel dårlige knær, ryggsmerter eller hjerteproblemer.

Hvordan bygge muskler Etter muskelsykdom Forringelse

Hvordan bygge muskler Etter muskelsykdom Forringelse


Muskel forverring kan være forårsaket av skade, en nedgang på fysisk aktivitet eller sykdom. Personer som er på sengeleie eller ute av stand til å utføre enkle fysiske oppgaver daglig kan bli diagnostisert med muskel forverring. Sykdommen kan også stamme fra visse forhold som påvirker nervene som styrer kroppens muskler. Noen av disse sykdommer inkluderer polio, Guillain-Barre syndrom og ALS eller Lou Gehrigs sykdom. To måter å bidra til å gjenoppbygge muskelvev inkluderer riktig kosthold og mosjon.

Hvordan bygge muskler Etter muskelsykdom Forringelse

Diet

•  Øk inntaket av protein. Spis mer protein for å hjelpe opprettholde din nåværende muskelmasse og bygge mer muskler. Hvis du gjør vektløfting øvelser for å bidra til å bygge muskler, spiser 1 gram protein for hver kilo av din totale kroppsvekt. Hvis du bare ønsker å holde din nåværende muskelmasse, spise 0,4 gram protein per kilo i stedet.

Drikk mer melk. Melk inneholder store mengder av vitamin D og kalsium. Øk mengden av melk og andre matvarer høy i disse næringsstoffene for å støtte musklene som de blir sterkere.

Konsumere jernrike matvarer. Jern er lagret i muskelvev og hjelper musklene til å vokse ved å gi dem oksygen.

Spis karbohydrater til drivstoff kroppen din. Den energien som karbohydrater gir omdannes til drivstoff for musklene under anstrengende trening eller aktiviteter.

Trening

Delta i kardiovaskulær trening. Sørg for at du delta i moderat intens trening hver uke i minst to og en halv time. Aerob trening vil tillate større mengder oksygen å komme til musklene dine. Ditt hjerte og puste prisene vil øke. Denne økte flyten av oksygen og blodsirkulasjonen hjelper musklene gjenopprette fra forverring.

Stretch. Det er viktig å grundig oppvarming og stretch for minst tre til fem minutter før styrke musklene. Hvis du ikke tar deg tid når stretching, risikerer du å trekke musklene og forverring av din tilstand.

Arbeid hver del av kroppen din. Kanskje du finner det enklest å dele dine muskelgrupper i seksjoner og jobbe en annen muskelgruppe hver dag. Styrke rygg, underarmer og biceps en dag og fokusere på triceps, skuldre og bryst neste dag.

Fokuser på de områdene med mest forverring. Det kan virke vanskelig, men gjør ekstra sett med øvelser på musklene som er blitt sterkt berørt.

Gi musklene en dag å hvile. Musklene må ha god tid til å komme seg i mellom styrketrening for å gjenoppbygge seg selv. Din neste treningen vil være mer effektiv fordi musklene vil ha hvilt og vil være klar for mer trening. Øke antall sett og repetisjoner som musklene vokse seg sterkere.

Hint

 • Hvis du har blitt diagnostisert med en progressiv sykdom som fører til muskel forverring, for eksempel ALS, sørg for å konsultere legen din før du starter et treningsprogram.

Hva slags mat bidra til å bygge muskler?

For å bygge muskler og miste fett er det nødvendig å spise mat fra en rekke kilder for at kroppen din til å få størst tilførsel av næringsstoffer. Proteiner for bulk, karbohydrater for energi og fett til fett tap (sant!) Er alle viktige. Her er noen matvarer som du kan spise som vil hjelpe deg i å få muskler mens ikke legge fett til midjen.

Hele egg

Siden det er 7 gram protein i bare ett egg, de gjør en flott billig kilde for kostholdet ditt. Dessuten er det unødvendig å kaste bort eggets plomme grunn av kolesterol bekymringer siden kosttilskudd kolesterol ikke påvirker kroppens kolesterol nivåer.

Red Meat

Rødt kjøtt, en gang antatt å være farlig for helsen, er nå ansett for sine helsebringende egenskaper, inkludert protein, vitamin B-12, og omega-3 fettsyrer (fra gress-matet biff). Velge slankere kutt som ytrefilet og indrefilet holde inntaket av usunn mettet fett ned.

Spinat

Akkurat som Popeye fortalte oss, spinat gir oss styrke. Spinat er avgjørende for å holde muskel og hindrer bentap. Den kan også beskytte mot kreft og hjertesykdom. For alle som misliker smaken av spinat, kan det lett bli forkledd med noen søte frukter som bananer og ananas i en smoothie.

Quinoa

Quinoa (uttales "ivrig-wa") er en glutenfri korn ligner på ris. Det er høy i fiber og protein, og kan være substituert for ris i mange oppskrifter. I motsetning til ris, har imidlertid den høyere kvalitet quinoa hvitere korn.

Vann

Vann er avgjørende for å bygge muskler siden i bidrar til å hindre dehydrering og hjelpemidler i muskel utvinning etter en treningsøkt. Det forhindrer også væskeansamlinger og kan hjelpe deg å miste vekt fra overflødig natrium inntak.

Cottage Cheese

Å spise cottage cheese og andre ikke-fete meieriprodukter levere essensielle aminosyrer i kostholdet ditt som bidra til å bygge muskler. Det er viktig å spise disse matvarene til hvert måltid, slik at du har en tilførsel av aminosyrer klar for kroppen å behandle.

Hvordan bygge muskler raskt for kvinner

Hvordan bygge muskler raskt for kvinner


Som en generell regel, menneskene bygger muskler raskere enn kvinner på grunn av mengden av testosteron i kroppen. Likevel er det mulig for en kvinne til å bygge opp en betydelig mengde muskel i en noe kort tidsperiode hvis enkelte trinn følges nøye. Det er også mulig å øke hastigheten på muskelvekst ved hjelp av en rekke spesifikke treningsøkter og teknikker.

Hvordan bygge muskler raskt for kvinner

Endre dine matvaner. Muscle bygningen krever riktig mengde protein, karbohydrater og kalorier for å bli fortært på riktig tidspunkt på dagen. Som en generell regel, kvinner trenger å forbruke 0,8 til 1,2 g karbohydrater per kilo kroppsvekt, så vel som 1,5 g protein per kilo kroppsvekt. For å lette muskel utvinning og raskere vekst, bør dette bli spist 30 minutter eller mindre etter slutten av en treningsøkt, når glykogen nivåene er fortsatt lav.

Hold deg til en rutine på tre til fire ganger med konsekvent vekt trening hver uke. Fordi musklene trenger en hvileperiode på minst 24 timer i mellom treningsøktene, bør du være vekslende muskelgrupper for å forbedre ytelsen og hastigheten på vekst. Et eksempel på en vekt-trening tidsplan kan inkludere trene rygg og biceps på mandager og torsdager, bryst og triceps på onsdager og fredager. Ben kan utøves i en hvilken som helst kombinasjon, så lenge det er minst en dag i mellom. Hver muskelgruppe bør utvises minst to ganger i uken for bedre resultater.

Konsentrer deg om noen grunnleggende muskel-building øvelser, men legger vekter for å øke hastigheten på muskelvekst. For eksempel er lunges og squats kjent som noen av de beste beinøvelser er det. For å få leggben raskere, bruker en vektet bar over skuldrene (velg den tyngste) eller hold manualer (£ 8 eller mer) i hver hånd.

Bruk dips, pull-ups og push-ups for å bygge overkroppen. Mens dips arbeider mest armer, pull-ups og push-ups også jobbe din rygg, bryst og skuldre. For ekstra intensitet, la bare ett ben på gulvet under push-ups. For dips, bruk kanten av en stol, strekker begge ben foran deg og plassere en manual på fanget, så motstanden er økt. Pull-ups kan være for vanskelig for nybegynnere å utføre på egenhånd, men treningssentre har ofte pull-up maskiner som tilbyr assistanse i form av veide plattformer. Når du bruker dem, utføre et sett med lukkede armer, håndflatene vendt forover, etterfulgt av et sett med åpne armer, håndflatene vendt innover. Dette vil hjelpe deg med å målrette mer enn én muskelgruppe.

Avgjør om størrelse eller definisjon er viktigere. Å bygge muskelmasse fort, må du holde deg til et treningsprogram av få repetisjoner gjort med tunge vekter (muskelen bør trøtt etter 4 til 6 reps). Hvis definisjonen er viktigere, ville du ha bedre resultater gjør 10 til 12 repetisjoner med en lettere vekt.

Arbeidet med å miste fett. Fordi muskler er plassert under fett i kroppen din, jo mer fett du har, jo mindre muskelen være synlig. Som en generell regel, begynner muskel som viser definisjon når du når 18 prosent kroppsfett. Jo lavere du kommer, jo mer merkbar muskel være. Dette betyr at selv en liten gevinst i muskelmasse vil være åpenbare for det blotte øye.

•  Hold deg til frivekter så mye som mulig. Kroppsvekt øvelser (for eksempel å gjøre push-ups eller pull-ups) er stor for å øke definisjon, men de vil ikke gjøre mye for muskelvekst. Maskiner kan fungere bra hvis ikke fullstendig automatisert, da dette reduserer mengden kraft som kreves for å utføre flyttingen. Øvelser gjøres med manualer krever presise formen og jobbe muskelen både på trykk og motstandsnivået, forårsaker musklene til å jobbe hardere og vokse raskere.

Hint

 • Selv når du gjør lette vekter med et høyt antall repetisjoner, er det fortsatt viktig å velge en vekt som er utfordrende. Vekter som er for lys vil ikke produsere muskel gevinst.

Hvordan bygge muskler og miste fett på diett

Både bygge muskler og miste fett trenger å ha en fokusert rutine. Heldigvis et viktig aspekt å både bygge muskler og miste er å ha et høyt inntak av protein. Protein utgjør byggesteinene i kroppen fra skinn og bein til musklene selv, og den danner et sentralt element i muskel reparasjon og restitusjon etter trening. Protein faktisk holder kroppen mett, noe som bidrar til en person på en diett dempe suget etter mat. Å ha en solid øvelse rutine og et sunt kosthold vil også bidra med å miste fett og bygge muskler.

Hvordan bygge muskler og miste fett på diett

Trinn

Konsumere 1 g protein for hver kilo kroppsvekt. Protein hjelper deg å føle deg mett lenger og oppfordrer muskel utvinning og utvikling.

Supplement snacks eller ett måltid om dagen med en protein shake. Velg en shake som har vitaminer for å sikre at du fortsatt får essensielle næringsstoffer. Drikk en shake innen en halv time med trening for å bistå i muskel reparasjon og utvinning.

Gjør tre muskeltreningsøkter i uken som inkluderer løfte vekter, sit ups og push-ups. Sørg for å gjøre noen form for hjerte-aktivitet, som gåing, sykling, aerobic klasser eller jogging, for en halv time til 45 minutter, tre til fem ganger i uken.

Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre hovedmåltider. Etter frokost, spise ca hver 2 time, å sørge for at de viktigste måltidene er mindre og snacks består av frukt, grønnsaker, nøtter eller en protein shake.

Drikk 8 til 12 glass vann om dagen. Dette vil skylle giftstoffer fra kroppen og organer, bidrar til å holde deg hydrert og eliminere avfall fra kroppen din.

Kan du bygge muskler med vitaminer?

Kan du bygge muskler med vitaminer?


Uten vitaminer, kan protein fra maten du spiser ikke bli metabolisert i en muskel. Spise en balansert diett full av grønnsaker, frukt, hele korn, meieriprodukter og magert protein vil gi rikelig med næringsstoffer for å bygge og utvikle muskler. Du er sannsynligvis ikke trenger ekstra vitaminer, og i noen tilfeller tar for mange kan ha en negativ effekt på dine sportslige prestasjoner.

Vitaminer rolle i din helse

Vitaminer A, D, E og K er fettløselige og lagret i fettvev. Oversupplementing med disse vitaminene kan være giftig. Vitamin B og C er vannløselige. Hvis du får for mye av disse vitaminene, de skilles ut i urinen. Alle vitaminer spiller en viktig rolle i den samlede funksjon i kroppen. Selv om de ikke gir energi, må de være tilgjengelige for viktige enzymer for å fungere. B-vitaminer, for eksempel, er involvert i nedbrytning av karbohydrater, fett og proteiner. De er også pålagt å bidra til å gjøre hemoglobin i de røde blodcellene, som leverer oksygen til musklene. Vitamin C og E fungerer som antioksidanter, som kan bidra til å forhindre skade på celler.

Vitaminmangel

Når du ikke får nok vitaminer, kan treningsøktene lide. For eksempel kan folat og vitamin B-12 mangler føre til anemi og nedsatt muskelfunksjon. De fleste mennesker med et balansert kosthold trenger ikke vitamin tilskudd, og det er lite forskning som viser at vitamin tilskudd bidrar til å forbedre idrettslige prestasjoner. De med en intens øvelse diett, for eksempel kroppsbyggere, kan kreve ekstra vitaminer for å kompensere for næringstap under trening. Fokusere på et kosthold rikt på grønnsaker, vil frukt, hele korn og protein gir en utmerket kilde til næringsstoffer for å bidra til å bygge muskler, men ekstra tilskudd av vitaminer kan ikke gi fordeler.

Vitamin C Tilskudd

En populær supplement er vitamin C, som fungerer som en antioksidant og kan hjelpe reparere celleskader som oppstår under trening. Men en studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" i 2008 fant ingen nytte av vitamin C-tilskudd. Forskere supplert 14 menn med 1 gram C-vitamin daglig i åtte uker. Ved slutten av studien, hadde gruppen som fikk tilskudd av vitamin C redusert utholdenhet under trening. Det er mulig at store mengder vitamin C kan hindre endringer som skjer på cellenivå under trening for å forbedre ytelsen.

Vitamin D-tilskudd

En annen populær supplement er vitamin D. På molekylært nivå, binder til vitamin D-reseptorer til å stimulere protein-syntesen, noe som er viktig for å bygge muskel. En studie publisert i "Tidsskrift av Gerontology" i 2007 fant at forsøkspersoner som hadde lave nivåer av vitamin D i blodet hadde en svakere hånd grep styrke sammenlignet med en gruppe som hadde tilstrekkelig nivå. En annen studie publisert i "Journal of the American Dietetic Association" i 2008 supplert kvinner med 1000 milligram kalsium karbonat og 400 internasjonale enheter av vitamin D-3 eller en placebo. Etter fire år, fant forskerne at gruppen supplert med vitamin D og kalsium hadde ingen bedre fysisk funksjon enn placebogruppen.

Hvordan bygge muskler og miste fett Fast

Hvordan bygge muskler og miste fett Fast


Styrketrening har en rekke fordeler, og er kanskje den raskeste måten å miste fett. Gjøres regelmessig sammen med kondisjonstrening og kombinert med et balansert kosthold, er styrketrening den mest effektive måten å bygge muskler og øke din calorie-brenning metabolisme. En godt designet styrketrening program løfter kroppens stoffskifte så lenge som 38 timer etter trening, også kjent som forhøyet innlegg mosjon oksygenforbruk (EPOC). Under EPOC, er kroppen gjenopprette seg selv til sin pre-øvelse tilstand, og dermed energi blir også brukt ved en forhøyet hastighet. Noen metoder for å oppnå EPOC er høy intensitet intervalltrening (HIIT) og styrke / styrketrening. Disse produserer større EPOC svar enn aerobic trening.

Hvordan bygge muskler og miste fett Fast

•  Start med en moderat cardio trening. Cardio er definert som en trening som bruker den samme store muskelgruppe, rytmisk, i en periode på 15 til 20 minutter eller lengre, samtidig som 60 til 80 prosent av den maksimale hjertefrekvensen. Også kjent som aerobic aktivitet, cardio trening inkluderer turgåing, jogging, svømming og ski. Hvis du trener på treningsstudio, er det flere kondisjonsapparater å velge mellom, inkludert tredemøller, ergometersykler og elliptiske trenere.

Starter med en cardio trening vil hjelpe musklene varme opp, og dermed hindre skade. Cardio er også en viktig del av noen vekt-tap programmet, slik at du kan sette din cardio mål deretter.

Gjør din første styrke-øvelse med en vekt som utøver musklene bare litt utover sin kapasitet. Ideen er å være i stand til å fullføre minst 10 til 15 reps før du trenger å ta en pause. Tar sikte på å gjøre minst to til tre sett av reps på en enkelt maskin eller trening.

Gjør ett eller to øvelser (enten frie vekter eller maskiner) for hver muskelgruppe. For eksempel kan du velge å gjøre ben presser og knebøy for underkroppen, og armhevinger og tricep extensions for armene.

Målet for en to-dagers, tre-dagers eller hver-annen-dag-protokollen. Så hvis du trener på mandag, kan neste treningsøkt være på onsdag eller torsdag. Styrketrening er ikke anbefalt hver dag.

Kontroller at din diett består av en balansert blanding av komplekse karbohydrater og magre proteiner. Karbohydrater er viktig å fylle drivstoff på trening og tilstrekkelig protein er viktig for å bygge og beskytte muskel.

Hint

 • Styrketrening gjøres best med frie vekter fordi det krever balanse og koordinasjon, og kan rekruttere flere muskler enn en maskin. En ekstra fordel med frie vekter er fleksibilitet til å trene hjemme. Hvis du er en nybegynner mosjonist, kan maskinene fungere bedre siden de gir en strukturert bevegelse, og er dermed lett å lære og bruke.
 • Hvordan du gjør styrketreningen er svært viktig. Fokus på riktig form; vektene er trolig for tung hvis du ikke kan utføre en bestemt oppgave på riktig måte. Velg en vekt som gjør at du kan trene med riktig form.
 • Du kan ha en venn eller workout partner se på deg mens du utfører øvelsen for å sørge for at du har riktig form.
 • Hvis du er bare begynnelsen styrketrening, er det best å konsultere en trener.

Hvordan bygge muskler ved å bøye

Hvordan bygge muskler ved å bøye


Når treningen kroppens muskler, du vanligvis bruker vekter for å sette press på muskelfibrene. Denne strekker og bryter fibrene fra hverandre. Protein er enn spyles til musklene for å bidra til å gjenoppbygge, styrke musklene og øke den totale størrelsen. Vekt trening er spesielt viktig med tanke på å styrke muskler, men det er mulig å bidra til å øke den totale størrelsen ved å bøye musklene også.

Hvordan bygge muskler ved å bøye

Utfør et komplett sett med normal vekt trening (for eksempel en benkpress, arm curl eller skulder heis.)

Klem muskel sammen for å bøye den. Hold denne i mens du teller til 10, og slipp. Dette er en isometrisk trening og hjelper jobbe området ved strabasiøs muskelen.

Utfør denne flex 10 ganger i mellom treningssett.

Konsumere protein (for eksempel en protein shake) etter at du er ferdig med treningen. Du trenger protein for å bygge muskler. Vanligvis trenger du ett gram protein per kilo i kroppen for å opprettholde og bygge nye muskler. Dette betyr at hvis du veier 160 pounds, må du spise minst 160 gram protein per dag.

Hvordan bygge muskler Med en Bowflex

Bygge muskler tar tid. Bowflex hjem gym er en maskin som kan hjelpe deg i å få muskel hjemme. Det er ikke behov for å senke eller tilføye vekter med en Bowflex. I stedet har maskinen et kabelsystem som lar deg øke eller senke motstanden av en øvelse ved å hekte eller unhooking kraft stenger fra varierende kabler. Med riktig treningsplan, engasjement og riktig kosthold, kan du oppnå dine treningsmål. Starter med en to-ukers program vil sette deg på rask vei til å bygge muskelmasse.

Hvordan bygge muskler Med en Bowflex

•  Sett av 30 minutter til en time hver dag i en hel uke (5 dager). Med trening på den første dagen vil være svært kort, men mot slutten av uken vil du bygge på dine repetisjoner.

Velg hvilken kombinasjon av øvelser du vil gjøre. En rekke øvelser vil arbeide mer enn en kroppsdel ​​på en gang. Velg en lavere kropp trening, for eksempel et beinpress eller knebøy. Velg en øvre kroppen øvelse som benkpress eller lat pull-ned. Start med større underkroppen trening. Løfte vekten i tre sekunder, senk den i tre sekunder. Gjenta. Ikke lås knærne. Gå videre til overkroppen styrke trening. Gjør ti repetisjoner for både overkroppen og underkroppen treningsøktene.

Gjenta denne treningen på dagene 2 til 5. Begynn ytterligere ti repetisjoner per nedre og øvre kroppen-opplevelse på dag 2. Fortsett å legge til et sett med ti hver dag. Hvile på dag 6 og 7.

Følg samme treningsøkt plan for uke to. Men denne gang gjentar det to ganger om dagen. Prøv å sette av tid i morgen og kveld for egne treningsøkter. Økende treningsøktene dine kan hjelpe deg å få muskler raskt mens du bruker din Bowflex.

Endre din diett for å hjelpe deg med å bygge muskler. Finne ut hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag ved å ta vekten din og multiplisere med 12. Dette vil gi deg det minimum av kalorier du bør spise hver dag. For eksempel, hvis du veier £ 200, må du forbruke minst 2400 kalorier for å maksimere muskelmasse. Spis mat som er næringsstoff tett og høy i protein for å gi kroppen din de næringsstoffene den trenger for å komme seg etter dine muskel-bygningen treningsøktene.

Hint

 • Konsultere legen din før du starter noen vesentlig øvelse diett.

Hvordan kan jeg gjenoppbygge muskler etter sykdom og tap av vekt?

Hvordan kan jeg gjenoppbygge muskler etter sykdom og tap av vekt?


Ombygging muskel etter en sykdom kan være en langvarig prosess. Du må øke immunsystem til å erobre tretthet. Dette kan oppnås ved å ta vitaminer, få nok søvn og spise sunn mat. Dessuten vil en langsom og jevn trening rutine øke din energi og begynne å tone og bygge opp musklene.

Hvordan kan jeg gjenoppbygge muskler etter sykdom og tap av vekt?

En trening før du spiser. Ved å gjøre et lavt til moderat nivå av kardiovaskulær trening som gåing, jogging eller sykling, kan du øke stoffskiftet uten å hindre appetitten. Hvis du overarbeid deg selv, men du risikerer at det går appetitten og kan oppleve kvalme eller tretthet. Lave nivåer av trening i morgen hoppe starter stoffskiftet og øker appetitten. Når appetitten øker, er det lettere for deg å konsumere mer muskel bygging mat som protein. Dette vil øke muskel gevinst raskere.

Spis sunne måltider og snacks. Unngå brus, godteri og stekt eller fet mat. Disse matvarer gir liten ernæring og, selv om de kan hjelpe dere få vekt, vil vekten være i form av fett og ikke muskel. Spis rikelig med magert kjøtt, grønnsaker, frukt og korn. Disse typer mat vil gi energi og vil bidra til å styrke immunforsvaret og muskelbyggende evner.

Spis oftere. Når du er sulten etter et stort måltid spise det, selv om det er på en odde time. Hvis du ønsker å bygge muskler er det viktig å spise når kroppen din forteller deg også. Hvis du finner ut at dette fortsatt ikke fungerer, sette deg på en kostholdsplan. Øv spise tre fulle måltider per dag med sunn snacks i mellom. Disse måltider og snacks bør inneholde rikelig med grønnsaker og magert kjøtt som fjærkre. Kalkun og kylling inneholder høye nivåer av protein og lave nivåer av fett. Dette bidrar til å sikre at vekten du er økende skyldes i hovedsak en økning i muskelmasse.

Rådfør deg med en ernæringsfysiolog. En ernæringsfysiolog kan etablere en diett som er perfekt for utvinning fra sykdom og tap av muskelvekt. Bygge muskler kan være en kamp hvis du jobber mot kroppen din type eller genetikk som noen mennesker er naturlig mindre muskuløs enn andre. Ta en titt på kroppstyper av dine nærmeste familiemedlemmer. Dette vil som regel gi deg et mål på hvor du faller i spekteret. Ved å være klar over din muskel vekt kapasitet, kan du bedre måle de riktige muskel gevinst mål.

Utfør styrke øvelser. Hvis du gjør en overdreven mengde kardiovaskulær trening, kan du finne deg selv utilsiktet miste vekt. Ved å bruke frie vekter eller utfører toning øvelser som lunges, knebøy, crunches og push-ups, kan du bygge muskler uten mye utstyr.

Konsumere protein pulver. Protein pulver kan legges til drikkevarer som melk - og noen pulver kan legges til visse matvarer som potetmos. Protein er den viktigste maten komponent som vil hjelpe deg å bygge muskelmasse. Konsumere protein flere ganger per dag, spesielt før du gjør vektløfting øvelser. Dette vil øke din muskel bygging evner og vil gi deg vil ekstra energi for en mer effektiv treningsøkt.

Hvordan bygge muskler uten karbohydrater

Mens karbohydrat forbruk kan sikkert hjelpe med masse gain innsats ved å tillate ytterligere mat valg og gjør det lettere å møte daglige kalori mål, karbohydrater er strengt tatt ikke nødvendig for vektøkning eller bygningsmasse. Det er mulig å bygge muskler mens du er på en lav-karbo diett - det vil bare ta mer arbeid og engasjement fra din side til drivstoff kroppen med nok kalorier for vekst mens forbruker noe mer enn low-carb mat.

Hvordan bygge muskler uten karbohydrater

•  Hold en food logg i en bærbar eller på en datamaskin for å spore din totale daglige kaloriforbruket. På et grunnleggende nivå, økende vekt er noe mer enn en funksjon av å skape et kalorioverskudd, så du må hele tiden strebe etter å spise flere kalorier enn du brenner for å få muskler. Start med en 3000-kalori diett, og tar sikte på å spise at antall kalorier hver dag fra low-carb matvarer for å stimulere muskelvekst.

Vurdere fremgang ukentlig ved å veie deg selv på en digital skala. Målet for vektøkning på omtrent en halvkilo eller to per uke, justere dine daglige kalorier oppover eller nedover som nødvendig for å møte dine mål. Husk at en 300-kalori justering vil resultere i en 2100 kalori overskudd eller underskudd over en uke, så foreta små justeringer for en stor effekt til vektøkning innsats.

Ansett kaloririk low-carb matvarer for å hjelpe deg å møte dine daglige kalori mål. Nøtter, mutter Butters og oljer er alle ganske low-carb matvarer som inneholder et stort antall kalorier per porsjon. For eksempel, bare to spiseskjeer olivenolje inneholder 240 kalorier, så du bør vurdere å sprute olivenolje over dine grønne grønnsaker porsjoner for å hjelpe legge til flere kalorier i kostholdet ditt. Likeledes, vurdere røring i kuler av naturlig peanøttsmør i protein shakes, da dette lett kan legge flere hundre kalorier i løpet av en dag, noe som gjør det lettere å treffe målet ditt.

trene hardt i gym. Husk at trening gir kroppen din med stimulans til å utvikle ekstra muskler, så uansett hvordan spot-on kostholdet ditt kan være, vil du få fett i stedet for muskler hvis du ikke leverer tilstrekkelig stimulans for vekst. Mål å trene minst tre eller fire dager per uke, huske å spise 300 til 400 ekstra kalorier på disse dagene for å oppveie mengden brent gjennom å arbeide ut.

Hvordan bruke insulin for å bygge muskler

Muscle er vanskelig å bygge. Og med all den "informasjon" i muskel magasiner som har en tendens til å motsi hverandre, er det vanskelig å vite hva som fungerer og hva som ikke virker. Det som er kjent er at insulin er et veldig kraftig hormon som, hvis regulert riktig, kan være en venn i stedet for en fiende. Den har potensial til å gjøre deg overvektig, eller det kan gjøre deg muskuløs hvis manipulert riktig.

Hvordan bruke insulin for å bygge muskler

Gjør en kort karbohydrat uttømming. Eliminere så mange karbohydrater som mulig i løpet av dagen. Fiber, frukt og grønnsaker er bra, men ikke sukker eller stivelse. De eneste unntakene fra denne regelen er måltider etter en treningsøkt (protein shakes) og middag. Hvis du frata deg av karbohydrater, øker insulinfølsomheten for en tid. Dette vil hjelpe deg å bygge mer muskler. Etter en økt, har 50 til 100 g av karbohydrater og 30 til 60 g protein innen 2 timer. Nipp på shake, ikke drikker alt på en gang.

Gjør en 1 til 3-dagers karbohydrat uttømming. Denne metoden bruker litt lenger karbohydrat uttømming. Det øker ikke bare insulinfølsomheten til neste gang du har karbohydrater, men hjelper også tømme kroppen for mer lagret sukker. I 1 til 3 dager, spise så få karbohydrater som mulig, ikke mer enn 50 g per dag (ikke inkludert fiber). Hold kalorier høyt, spise masse proteiner, kjøtt og meieriprodukter. Etter 1 til 3 dager, avslutt med en god treningsøkt for å brenne så mye sukker som mulig ut av kroppen din, og deretter ha en protein shake med 100 g karbohydrater. På dette punktet, spise så mange karbohydrater som du kan i løpet av de neste 24 timene. Også holde proteininntaket høyt for de 24 timene, men kutte ned på fettinntaket.

Gjør en 1-til 2-ukers karbohydrat uttømming. Dette er en litt mer ekstrem og mer vanskelig å gjøre. De samme reglene som ovenfor gjelder: 50 g karbohydrater per dag (ikke inkludert fiber). Men med denne metoden du ønsker å prøve å konsumere minst 2 g protein for hver kilo kroppsvekt. Så, hvis du veier £ 175, må du spise 350 g protein noensinne dag. Dette vil hjelpe kroppen bygge muskler, og vil hjelpe deg med å helle opp også. Spis så mye av protein fra mat som mulig; prøv å ikke ha mer enn en protein shake, 2 på de fleste, per dag. Komme av dette 1 til 2 ukers diett på samme måte som over, men du kan fortsette å forbruke ekstra karbohydrater for 2 til 3 dager i stedet for bare 1. Vær forsiktig, skjønt. Hvis du går for lenge på høy-karbo diett, vil du sannsynligvis ha en smitteeffekt og begynne å lagre noe av det som fett. To dager er nok, så gå tilbake på en moderat carb diett i 2 uker før du prøver igjen.

Hint

 • Ta krom picolinate å bidra til å maksimere kroppens respons på insulin; 200 mcg en eller to ganger om dagen er nok.
 • For å holde dine gevinster mager, holde maten høy kvalitet. Hold kaker, brus, etc., til et minimum, selv på carb dager.
 • Begynne i det små, med kortere uttømming, og deretter prøve 1 til 3 dager, deretter en uke og deretter opp til 2 uker. Du vet ikke hvordan kroppen vil reagere på en lang karbohydrat uttømming; noen mennesker kan håndtere bare et par dager på det meste, andre har ingen problem.
 • Ikke overstige et to-ukers uttømming av helsemessige årsaker.

Hvordan bygge muskler Med Protein Complex

Hvordan bygge muskler Med Protein Complex


Et protein-komplekset er en gruppe av polypeptidkjeder som kan kombineres sammen til en proteintilskudd som brukes til å hjelpe deg å bygge muskel. Det finnes ulike typer protein komplekser, inkludert soya, kasein og myse. Hvis du ønsker å bygge muskler, whey og kasein protein komplekser er de beste valgene, i henhold til menns helse magazine. Bygge muskler krever mer enn bare å ta proteinkompleks kosttilskudd, skjønt. Du trenger å spise riktig type mat hele dagen og gjøre de riktige typer oppgaver også.

Hvordan bygge muskler Med Protein Complex

•  Drikk en protein-kompleks shake så snart du våkner. Bland en kopp melk med protein-kompleks supplement, noen hele korn havre og frisk frukt. Nøkkelen er å starte dagen med en protein-kompleks supplement eller en protein og karbohydrat-fylt frokost med mat som egg, havregryn, hel-hvete toast eller hel-hvete engelsk muffins. For å bygge muskler, spiser ett gram protein per kilo kroppsvekt per dag.

Spis en sunn, protein-matpakke. Velge sunne matvarer som kalkun og kyllingbryst, hel-korn brød og pita, hummus og hele korn kjeks og frisk frukt og grønnsaker.

Konsumere en protein-kompleks shake før treningen. Bland en eller to kuler av protein supplement med en kopp vann en time før du trener.

Begynn treningen. Fokus på tre eller fire treningsøkter per uke, på alternerende dager. For å bygge muskler, velger flere forskjellige muskelgrupper å jobbe på ulike dager. For eksempel på mandag, trene bryst, triceps og magemuskler. På onsdag, trene rygg og biceps. På fredag, utøve dine skuldre, ben og magemuskler. Fokus på sammensatte øvelser som rader, pull-ups, benkpress, knebøy, døde-heiser og push-ups.

Drikk en post-workout protein-kompleks supplement. Bland en eller to kuler av protein med et glass melk eller en sportsdrikk. Forbruker protein rett etter trening er en av de beste måtene å bygge muskler.

Spis middag, og sørg for at den inneholder en balanse mellom proteiner, karbohydrater og sunt fett. Spis magre proteiner som fisk, kylling, fisk eller magert kjøtt eller svinekjøtt. Konsumere en salat med olivenolje og eddik. Spis en kopp hele korn som hel-hvete pasta, quinoa eller couscous.

Hvordan bygge muskler fra Loose Fat

Hvordan bygge muskler fra Loose Fat


Starte en vekt rutine kan føle skremmende for en nybegynner, men med en enkel trygg rutine at alle som er i stand til å oppnå sine mål og bygge muskler. Selv de med en travel hverdag kan vie mindre enn 45 minutter om dagen og se store resultater. Husk at du ikke vil se resultater fra vekttrening hvis du ikke har et riktig kosthold med et inntak av protein og riktig restitusjon. Finne en kompis til å bli med deg å hjelpe til med motivasjon og gjøre oppgaven med å gå til gym morsommere.

Hvordan bygge muskler fra Loose Fat

•  Lag en tidsplan som har du trener 45 minutter til en time, fem til seks dager i uken. Lag en tidsplan for cardio, vekter og stretching. Blokkere ut tid i timeplanen for trening samt eventuelle andre krav du har til å hjelpe deg å holde orden.

gå eller løpe i 45 minutter til en time minst tre til seks ganger i uken. Alltid strekke etter å ha fullført cardio trening og spise karbohydrater for å gi deg energi for cardio.

Løft vekter tre ganger i uken gjør hele kroppen hver dag, eller gjøre fire ganger i uken splitte kroppen i to. Gjør det som rutine fungerer bedre for timeplanen din. De andre dagene kan du velge å kjøre eller gjøre andre cardio, men gi deg selv en dag helt av for å tillate kroppen å hvile.

Begrens mengden av karbohydrater og bearbeidet mat som du spiser. Unngå å få kalorier fra de gale stedene. Når du spiser karbohydrater, utarbeide komplekse karbohydrater hele korn og grønnsaker.

Spis et proteinrikt kosthold etter trening. Protein shakes, som finnes på mange butikker, har en perfekt mengde protein for å gi næring og helbrede stresset muskler. Spis egg hver morgen til frokost for å ta vare på musklene dine.

Hint

 • Koffein kan gi deg energi til å trene, men husk å rehydrere med store mengder vann og sportsdrikke.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner et vekttap program. Ikke slå til en spiseforstyrrelse å miste kroppsfett. Spiseforstyrret atferd har skadelige fysiologiske og psykologiske effekter.

Bygge muskler på Low carb dietter

Bygge muskler på Low carb dietter

Få nok karbohydrater

Når det gjelder å bygge muskler på en lav carb diett, betyr ikke dette for å eliminere karbohydrater helt. Som et spørsmål om faktum, karbohydrater er veldig viktig: kroppen utnytter dem for drivstoff. De er også det som driver sammentrekninger i en form som kalles glykogen, som er lagret i musklene og leveren. Hvis du valgte å gå veldig lavt carb, ville musklene flate ut, ville du har ingen energi, og du vil trolig lide mye av stølhet. Med det blir sagt, bør du spise akkurat nok karbohydrater for riktig funksjon og til drivstoff treningsøktene uten å spise en overdoser som kan lagres som fett.

Legg i Protein

Aminosyrer er byggesteinene i protein og protein er byggesteinen av muskel. Når du trener, er muskelfiber blir brutt ned og teknisk skadet. Protein bidrar til å gjenoppbygge dette brutt ned muskelfibre i en prosess som kalles anabolisme. Ifølge International Society of Sports Nutrition, bør folk som trener spiser 1,2 til 2 g protein per kilo kroppsvekt hver dag.

Anabole Diet

Anabole Diet er en lav carb diett som er designet for å bygge muskler. Måten det fungerer på er at du begrense karbohydratinntaket i løpet av uken, så i helgen du spiser en overbelastning av karbohydrater. Deretter gå gjennom hele prosessen på nytt med den begrensning og overbelastning. Ideen er å følge denne dietten vil øke testosteronnivå, insulinnivået og veksthormon, som alle bidrar til å få muskler.

Velg klokt

Velge gode kilder til protein og karbohydrater. Karbohydrat matvarer bør være høy i fiber, vitaminer og næringsstoffer, spesielt når du følger en lav carb plan. Noen eksempler kan være lite sukker frukt, ikke-stivelse grønnsaker, hvetekli, havrekli, linfrø og fiberrik frokostblandinger.

Protein valg skal være magert og lite fett. Noen eksempler kan være magert lese kjøtt, kylling, kalkun, egg, fisk, bønner, belgfrukter, lite fett meieri og tofu. Du kan også bruke protein pulver for å supplere dietten med. Ved å spise mer protein enn karbohydrater, vil kroppen bygge muskler lettere.

Drikke opp

Hydration er spesielt viktig når du følger en lav carb diett for å bygge muskler. Dette er fordi kroppen din forbrenner glykogen, som inneholder mye vann. Dette kan føre til overdreven vannlating og vekttap kan forekomme. Å være at musklene er høyt består av vann, er det en god idé å drikke mye av det før, under og etter trening for å holde dem volumized og for å unngå besvimelse eller annen dehydrering relaterte symptom oppstår. The Institute of Medicine anbefaler ca 3 liter om dagen for menn og litt over 2 liter om dagen for kvinner.

Post Workout Shake

Den beste tiden å dra nytte av næringsstoffer er rett etter en hard treningsøkt. Det er på dette tidspunktet at musklene er som en svamp, og de tørster etter næring. Ta en shaker kopp med en porsjon whey protein i det til gym. Myse er et optimalt protein for å ta i dette tidsrommet, fordi det er lett fordøyelig. For å bidra til å drive protein inn i musklene celler raskere, legge til en høy glykemisk karbohydrater til mix. Dette betyr ikke mye karbohydrater, betyr det bare nok karbohydrater. Et eksempel på dette ville være noen fruktjuice eller 1 ss. honning. Tilsett litt melk og honning (eller fruktjuice) til shaker kopp myse å drikke umiddelbart etter en vektløfting økten.

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler


Komme i form innebærer en hårfin balanse mellom å fjerne overflødig fett fra kostholdet ditt og konsumere protein og aminosyrer du trenger for å bygge muskler. Uten riktig kosthold og ernæring, vil du ikke være i stand til å bulk opp. Selvfølgelig, er det avgjørende å få riktig type protein. Protein kosttilskudd kan hjelpe deg å nå noen av målene, men ideelt sett hvert måltid bør inneholde vekstfremmende matvarer. Hvis du handler riktig, bør ditt daglige kosthold inkluderer de ni essensielle aminosyrer for vekst: histidin, isoleucin, leucin, valin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, og tryptofan.

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler

1 Vare pantry med det grunnleggende. Ved å holde vanlige ingredienser tilgjengelig, har du mulighet for flere sunne, muskel bygging måltider daglig. Blant dine stifter bør være egg for protein, fet fisk for omega-3 fettsyrer, nøtter for fiber, sink og fett, rødt kjøtt for jern og B12, Tyrkia for tryptofan og ingen mettet fett og rikelig med frukt og grønnsaker for fiber og antioksidanter .

Cook med olivenolje eller linfrø. Extra virgin olivenolje er en sunn base for sauteing grønnsaker eller en enkel salat dressing. Linfrø kan brukes som en fetterstatning i baking eller blandet med yoghurt eller havremel. Det er også en kilde for protein, fiber, og til og med omega-3.

Bruk yoghurt eller kokosmelk i shakes å erstatte helmelk. Begge er lite fett, og yoghurt gir sunne bakterier. Bland med bær, te og linfrø for en sunn frokost.

Bruk brun ris og quinoa som carb stifter for å gi deg energi. Noen eksperter sier til bare konsumere karbohydrater etter en treningsøkt. Quinoa er høy i fiber og protein. Koker det som du ville ris og bland med grønnsaker.

Hvis spise ute, vurdere meksikansk mat. Avokado gir sunt fett, og er ganske mettende. Guacamole legger tomater til mix, som også gir lykopen. Rødt kjøtt og svarte bønner er en god protein alternativ, men unngå hvitt mel chips og tortillas. Meieriprodukter gir mange av de essensielle aminosyrer for muskel gevinst, men ost legger også en betydelig mengde fett i kostholdet ditt, så spiser i moderate mengder.

Drikk rikelig med vann, minst to kopper med hvert måltid. I morgen, bør du ha grønn te i stedet for å fremme vekttap og bedrer blodsirkulasjonen.

Hint

 • Working ut er den eneste måten å få muskler og miste fett. I kombinasjon med å spise riktig mat, vil en konsekvent treningsplan som kombinerer styrke og utholdenhetstrening kan hjelpe deg å legge til muskel.

Hvordan bygge muskler raskt og enkelt

Hvordan bygge muskler raskt og enkelt


Muscle bygningen har eksistert i lang tid. Fra de gamle egyptiske og greske samfunn, som brukte steiner i ulike vekter, til vårt moderne samfunn med high-tech trening maskiner og personlige trenere, er en ting sikkert. Bygge muskler har alltid vært en levedyktig utfordring. Bygge muskler raskt og enkelt er enda mer utfordrende. Med engasjement, kunnskap og et sterkt ønske om å lykkes i dine bodybuilding forsøk, bygge muskler i løpet av kort tid er mulig.

Bruksanvisning

•  Planlegg en tid minst tre ganger i uken når du vil løfte vekter. Slå av ringesignalet på telefonen og sette til side alle andre gjøremål i løpet av denne tiden. Hver morgen når du våkner, ser i speilet og si "Jeg vil bygge min muskler raskt ved å løfte vekter konsekvent."

Løft vekter med sammensatte bevegelser. Dette betyr øvelser som bruker mer enn en muskel på samme tid. For eksempel, når du benkpress, er du utnytte brystet muskler samt skuldre og triceps.

Benkpress ved å legge ned på benken, løfte vekter av racket og senk den til brystet. Trykk den opp igjen til armene er låst. Hvis det er mulig, har en annen person få øye på deg ved å holde hendene under vekten bar i tilfelle det blir for tung og ustabil. Prøv å utføre to sett av åtte heiser. Hvis du ikke kan gjøre dette, redusere mengden av vekten til du kan. Hvis du kan gjøre det for lett, øke vektene før det er en utfordring.

Gjør knebøy ved å løfte bar på skuldrene og bøyer knærne til hoftene kommer lavere enn parallelt. Kom opp igjen. Prøv å gjøre to sett av åtte heiser.

Utfør døde heiser. Trekk vektstang fra gulvet med begge hender til kroppen din er helt ute. Dead-lift ved å skyve fra hælene og bringe hoftene fremover. Gjør ingen trekk med korsryggen.

Utfør militære presser ved å ta tak i vektstang fra rack med en overhand grep - litt bredere enn skuldrene bredde. Plasser baren foran halsen. Trykk vektstang oppover til begge armene er utvidet overhead. Lower til forsiden av halsen og gjenta. Prøv å gjøre to sett av åtte heiser.

Følg råd fra Gabe Merkin MD: "Å spise mat, spesielt protein, umiddelbart etter at du er ferdig med treningen hjelper muskler leges raskere." Når musklene leges raskere, de kan utøves før, og det vil hjelpe deg å bygge muskler raskere og enklere.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere med en lege før du starter et nytt treningsprogram.
 • Ikke over toget. Gi nok tid for musklene til å komme seg. Trening hver muskelgruppe en gang eller to ganger i uken bør være tilstrekkelig.

Hvordan Spinat Hjelp bygge muskler?

Kast ned noen Iron

Jern er et svært viktig mineral for å bygge muskler. Musklene er alltid i etterspørselen av oksygen for riktig funksjon, spesielt mens du blir skattlagt. Jern har en direkte effekt på hemoglobin, noe som er et oksygenbærende komponent i alle kroppens celler. Arbeidende muskler har en høy etterspørsel etter oksygen, så hvis spinat er spist, kan det bidra til å lette denne prosessen.

Spinat gjør en kropp godt

Spinat er også rik på kalsium, som alltid har vært kjent for å lage sterke bein. Men det er også svært viktig for å bygge muskler. Kalsium bidrar til å slappe av i muskelen, og dermed redusere sjansene for kramper. Dette fører til bedre og større muskelsammentrekninger som letter muskelvekst. Det bare så skjer for å være en ekstra pluss at det er bra for bein, hvor muskelen er festet. Så hvis beina er sterke og friske, vil de tilby god støtte for musklene.

Alkaline Benign

Alkalitet er en svært viktig faktor når det gjelder å bygge muskler. Spinat skjer for å være en av de mest alkaliske matvarer i planeten. Matvarer er enten alkalisk eller sur. Hvis svært sure matvarer er spist daglig, kan dette føre til et batteri av noen forhold som spenner fra hodepine til hyppige forkjølelser for svingninger i energi og også til melkesyre buildup i musklene. Å være at spinat er alkalisk, næringsstoff tett og lite kalorier, kan det øke hastigheten muskel utvinning og forsyne musklene med nødvendig oksygen med mindre sjanse for melkesyre buildup.

Redusere betennelse

Spinat har en høy mengde vitamin C, vitamin K og antioksidanter, som alle bidrar til å redusere betennelse. Ofte er forhold som leddgikt og astma forverret av øvelsen, nemlig vektløfting. Hvis dietten har høye mengder av spinat, kan det redusere betennelse. Å være at leddene kan bevege seg med større letthet, har dette i sin tur en positiv effekt på muskel gevinst.

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens


Det er neppe en hemmelighet at det amerikanske kostholdet er sammensatt av mer enn godkjent 30 prosent fett, ifølge American Heart Association. Tenåringer er spesielt utsatt for å bli overvektig på grunn av overflod av junk food tilgjengelig i maskiner på skolen, videospill og hvor lett vi kan bestille noe på nettet uten å måtte rikke fra sofaen. I tillegg er mange tenåringer besatt med deres kroppsbilde og vil gjøre noe for å forbrenne fett og bygge muskler. Dessverre, de går om det på en veldig usunn måte, og ender opp med å hoppe på bandwagon av kjepphest dietter og fettreduserende mat planer. Dietter og fett i seg selv er ikke problemet. Det er ikke å vite hvordan du kan integrere de to. Her er prøvd og sanne måter for tenåringer å brenne fett og bygge muskler.

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

•  Gå til legen din for en fullstendig fysisk. Det er viktig å vite tilstanden din helse før du starter noen form for diett og treningsprogram.

Sett realistiske mål. Du trenger å vite nøyaktig hvor du er for å vite hvor du skal. Mål å miste mer enn 2 pounds per uke. Noe mer enn det er ansett å være usunn. Når du vet hvor mye vekt du trenger å miste, er det på tide å overhale pantry hvis du ønsker å forbrenne fett og bygge muskler.

Slutte å spise fet, fettete takeaway som pizza. Begrens fett til 3 ts per dag. Hvis du vil, kan du ha totalt 3 ss av lav-fett dressing. Stopp kveldsåpne snacking. Begrense disse for spesielle anledninger. Ved å sette begrensninger på fettinntaket, vil du automatisk begynner å miste fett. Men slippe vekt raskt er ikke alt du vil. Du ønsker å bygge muskler, og du ønsker å gjøre det sunt.

Exercise. Ingenting bygger muskler bedre enn vekt-styrketrening. Den beste måten å implementere en vekt-motstand opplæringsprogrammet er å delta i et treningsstudio. Bli med et treningsstudio gir deg struktur og et bredt utvalg av maskiner for å velge. Det finnes mange rimelige treningssentre drevet av hver lokale byen. Når du har koblet til et treningsstudio, er det på tide å gjennomføre en konsekvent trening.

Vær konsekvent. Gym oppmøte bør ikke være mindre enn fire ganger per uke. Treningen bør inkludere 45 minutter med kondisjonstrening på tredemølle. Start ut å gå svært raskt tempo (si på et fartsnivå på 4,5) før du prøver å kjøre. Sett stigning på 6,0. Aerobic gjør du forbrenner fett. Innlemme frie vekter og sirkeltrening inn i rutinen. I utgangspunktet er det best å spørre en personlig trener til å vise deg hvordan du bruker utstyret, slik at du ikke skader deg. Start ut med lave vekter og gradvis øke dem når du finner øvelsen lett å utføre. Dette skjer vanligvis annenhver uke. Husk at du ønsker å stadig utfordre musklene dine. Å tone quads, bruker leg extension maskin. For triceps, bruke armen forlengelse maskinen; eller hamstrings, bruke beinpress; for indre og ytre lår, bruker bortfører og adductor. Ved å følge alle forslagene, for eksempel godt kosthold og mosjon, innen 30 dager, vil du se hvor enkelt det er å forbrenne fett og bygge muskler.