Digidexo.com

Hva er Castor Oil Brukes til?

Barn som vokste opp i løpet av første del av det 20. århundre kom til å hate navnet "lakserolje" for stygg smak og ubehagelige bivirkninger det hadde. Likevel har lakserolje vært med menneskeheten i tusenvis av år, og har funnet mange bruksområder i denne perioden. Å forstå hva ricinusolje var og er brukt for er viktig å opprettholde god helse.

Historie

Gamle egypterne brukte lakserolje i stor utstrekning i å beskytte sine øyne og lepper fra de tørre ørkenvindene samt i oljelamper som belysning. Egypterne trodde også oljen hadde spesielle helbredende egenskaper, og tatt det i mange medisinske gnir og omslag (en blanding av urter og oljer som ble plassert på sår eller områder av betennelse å kurere dem og hindre smitte). Castor olje er avledet fra castor anlegget ved høsting og sliping sine bønner. Resultatet er en svakt gulaktig olje med en ubehagelig smak. Foreløpig har lakserolje mange mainstream, New Age, og andre bruksområder både for helsen til menneskekroppen og for sykdomsforebygging.

Funksjon

Selv reiser medisin viser har brukt lakserolje, noen ganger kalt "snake oil", for å forsterke en rekke tvilsomme "mirakelkurer", lakserolje ikke tilbyr noen lettelse for minst et par pasienter. Foreløpig er lakserolje brukes som et avføringsmiddel for de med alvorlig forstoppelse, spesielt for å fjerne det indre av bortskjemt mat som kan være en årsak til matforgiftning. Noen ganger kan administreres rektalt, stimulerer ricinusolje peristaltikk (bevegelsen av fordøyelsessystemet) og forårsaker tarmer å trekke seg sammen, og således driver ut en stor eller hard avføring.
Eksternt er lakserolje brukes til å behandle en rekke hud plager inkludert liktorn, vorter, ringorm, og solbrenthet, for å lette smerter og føre til at plagede området for å bli fratatt luft og / eller myknet for fjerning av andre midler. Gjennom det meste av menneskets historie, ble bandasjer fuktet i lakserolje og plassert ("pakket") på sår for å hindre smitte og hastighet helbredelse.

Betraktninger

Noen alternativ medisin utøvere tror at lakserolje har andre fordeler utenom de som brukes av vestlige, eller vitenskapelig, medisin. For eksempel kan en pute dynket med lakserolje legges på magen og varmet litt for å redusere menstruasjonssmerter eller muskelknuter. En lignende behandling er også foreskriver for brystsmerter, hemorroider, og for å øke lymfatisk sirkulasjon. Selv om det er noen bevis for å støtte alternativ medisin påstand om at lakserolje er en anti-inflammatorisk, slik bruk som behandling av epilepsi, migrene, og blindtarmbetennelse er ikke akseptert av ordinære medisinske fellesskapet.

Advarsel

Selv om lakserolje er gunstig for de fleste, er det en mulighet for overdose dersom for mye ricinusolje blir svelget, eller innført i kroppen. Tegn på overdose inkluderer kvalme, magekramper, diaré, og i noen tilfeller, hallusinasjoner. Likevel er lakserolje ikke anses å være giftig, og store mengder av olje er nødvendig for å forårsake bivirkninger.
Et biprodukt av lakseroljeproduksjonen er toksinet som heter "ricin." Forbindelsen er funnet i skrogene og huden til sving bønne, men fordi toksinet forblir i bønne etter behandling, gjør ricinusolje inneholder ricin. Tygging trinse bønner, på den annen side, er svært farlig. I det minste, kan det føre til alvorlig sykdom og i verste fall død. Ricin er ansett 12.000 ganger mer dødelig enn cyanid, og så lite som 70 gram kan drepe en 160-kilos person. Ricin avbryter kroppens celler fra å lage proteiner de trenger for å fortsette å fungere, og cellene dør.

Potensial

I tillegg til lakserolje fordeler, kan ricin også være til nytte for mennesker til tross for sin ekstremt giftig natur. Foreløpig er forskningen i gang med sikte på å bruke ricin til å drepe kreftsvulster. Det er å håpe at visse under forbindelser av ricin kan være konstruert slik for å feste direkte til kreftsvulster og samtidig la friskt vev alene. Resultatet ville bli en avbrytelse av kreftcellen evne til å vokse, replikere, og fortsette infeksjonen.