Digidexo.com

Hvordan overleve Pollen

Hvordan overleve Pollen


Når du har pollen allergi, utendørs blir et sted hvor dine øyne vann, nesen klør og kroppen din går inn i et vanvidd av nysing. Du kan finne deg selv å unngå gledene ved piknik, utendørs bursdagsfester og hagearbeid for frykt for en allergisk reaksjon. For å takle din allergi og nyte verden rundt deg, må du vite allergi fakta om de tre primærpollengjerningsmannen og hvordan du kan beskytte deg mot dem.

Bruksanvisning

•  Lær pollensesongen. Akkurat som det er fire årstider i et år, det er sesonger i allergi-verden; tider av året når pollen teller er på betydelig høy. For ragweed pollen, månedene august til november er når det blomstrer. Gresspollen er sporadisk, med en topp i september med ragweed, og dukker opp igjen i løpet av mars til mai. Trepollen er "early bird" pollen produsent, som gir pollen i januar og deretter igjen i slutten av mai eller begynnelsen av juni.

Beskytt kroppen din fra pollen. Før du går utenfor, forberede din interne system for pollen eksponering. Dette preparatet inneholder, tar en ikke-døsig antihistamin, drikke mye vann, og unngå mat eller drikke med sukker. Deretter, når du er klar til å gå utendørs, gå i en tid da pollen er på sitt laveste. Under en pollensesongen, er dette etter at solen har gått ned eller på dager etter en kraftig regn.

Pollen-bevis hjemmet ditt. Under pollen sesonger holde vinduer og dører lukket. Selv om vinden kan føle deg bra, med vinduene åpne, kan du pollen til å bokstavelig talt komme blåser i. Advise familiemedlemmer og besøkende til å forlate sko på døra. Pollen kan spores gjennom ditt hjem ved sko som har vandret på gress eller smuss. Og når pollen kommer på teppet ditt kan du forvente at nysing å begynne.

dusj eller bade hver kveld for å vaske av spor av pollen som har kommet i kontakt med huden din. Dette vil sikre at sengetøyet bli pollen-free.

Sjekk din lokale pollen teller på dager som du ønsker å nyte lengre tid utendørs. Pollen.com nettsted er et nettsted utviklet spesielt for dette formålet.

Hold bilvinduene lukket. Ikke kjør med bilen vinduene ned under pollensesongen. Uansett hvor kult dagen kan føle, når du kjører med bilen vinduene ned, utsetter du dine øyne, nese og hud for vind som kan inneholde store mengder pollen.

Hold gresset i plenen klippe kort. Bære en maske når plenklipping. Bedre ennå, har noen andre gjøre klippingen. Plant bunndekkende som ikke produserer mye pollen som gjeng, irsk mose, og Dichondra

Tips og advarsler

  • Den verste tiden på dagen for pollen eksponering er mellom 5 og 10 am