Digidexo.com

lactobacillus bivirkninger

Lactobacillus bivirkninger

Lactobacillus bivirkninger


Lactobacillus er en vesentlig del av den normale floraen i mage- og tarmkanalen, og det gjøres enkle sukkerarter til melkesyre. Melkesyre, i sin tur skaper et miljø som er baktericid for vekst av andre skadelige bakterier i mage-tarmkanalen. Selv betraktet som GRAS (generelt anerkjent som Safe) av Food and Drug Administration, gjør Lactobacillus har forekomster av bivirkninger når det tas som et supplement.

Funksjoner

Lactobacillus er en gram-positive bakterier slekten som tar sitt navn fra sin evne til å produsere melkesyre. Det eksisterer som en del av den normale flora av både den gastrointestinale og kvinnelige kjønnskanalen.

Lactobacillus har en lav forekomst av sykdommen forårsaker, og dens evne til å produsere melkesyre og andre biprodukter så som laktase og hydrogenperoksyd gjør det til en vanlig ingrediens i produksjon av fermenterte produkter. Lactobacillus er tilgjengelig i supplement form, og brukes i mange matvarer, slik som yoghurt og pickles. Muligheten av Lactobacillus å også produsere laktase gjør det til et ideelt supplement for folk som liker melk ennå er laktose intolerant.

Funksjon

Lactobacillus i supplerende form funksjoner i flere terapeutiske måter. Det gjenoppretter den normale flora i fordøyelseskanalen etter antibiotikabehandling, og det hjelpemidler normal fordøyelse. Det hemmer også overvekst av skadelige bakterier, som i tilfelle av diaré, og har en positiv effekt mot inflammatoriske tarmsykdommer og irritabelt tarmsyndrom, hvor det reduserer deres symptomer.

Lactobacillus bidrar til å forbedre kroppens immunitet mot infeksjoner, for eksempel urinveisinfeksjoner, blærekatarr og gjær infeksjoner. Det reduserer også forekomsten av melke allergier, eksem, høysnue og astma. Det forskes på dens effekt på infeksjoner i luftveiene, høyt kolesterol og svulster.

Advarsel

Riktig dosering og administrasjon er viktig når du tar Lactobacillus - som med alle andre supplement - fordi uheldige interaksjoner med andre medisiner eller kosttilskudd kan være farlig for helsen din. Ta kontakt med helsepersonell når man beslutter å ta Lactobacillus.

Lactobacillus generelt ikke har bivirkninger når konsumert i små mengder. Hos personer som tar ca 2 milliarder laktobasiller celler daglig, med unntak av de som gjenopprette GI veis normale flora etter antibiotika, er det potensiale for mild fordøyelseskanalen ubehag eller gass. Men, dette går som regel bort som terapi fortsetter. Ikke ta Lactobacillus med sulfasalazin fordi sine kortsiktige og langsiktige effekter fra påskynde effekten av sulfasalazin ikke er kjent og trenger å bli undersøkt videre.

Allergi mot Lactobacillus kan føre til hevelse i ansikt, munn, tunge eller lepper. Det kan føre til utslett eller kløe, eller personen kan oppleve tetthet i brystet eller pustevansker. Lactobacillus, i sjeldne tilfeller, har også vært knyttet til hjerteklaff infeksjoner, samt alvorlige infeksjoner hos immunsupprimerte personer. Det er ikke anbefalt for gravide kvinner fordi dens effekt på graviditet ikke er godt etablert.

I tilfelle av utilsiktet overdose, kontakt Giftkontrollsenter i ditt område og gå til nærmeste sykehus akuttmottaket. Ring (800) 222-1222 for US National Poison Hotline for ytterligere hjelp.

Fordeler

Lactobacillus er en av de vanligste probiotika, som er levende og gunstige mikroorganismer som er tatt i supplerende form. Lactobacillus produserer bakteriosin, acidolphilin, acidolin og lactocidin, som har anti-mikrobielle egenskaper. Den produserer også laktase og vitamin K, og fordi det er naturlig finnes i morsmelk, diende spedbarn har en sterkere motstand mot infeksjoner og sykdom.

Betydning

Forbruket av Lactobacillus som et supplement har en betydelig effekt på flere plager og sykdommer. Dens virkning blir studert i en rekke helseområder, og det er brukt i behandling eller symptomatisk behandling for forstoppelse, magesår, magesår, trost, urinveisinfeksjoner, divertikulitt og ulcerøs kolitt.

Det er også vesentlig i studiene for AIDS, kreft og Crohns sykdom. Lactobacillus kan hjelpe behandle akne, elveblest og munnherpes. Det virker også til å gjenopprette balansen i mage-tarmkanalen, enten gjennom å motvirke overvekst av bakterier eller for å fylle dets normale flora, for eksempel etter antibiotikabehandling. Fordi lactobacillus er en naturlig forekommende mikroorganisme, håper man å ha et mer naturlig effekt i behandling av disse sykdommer, med minimale bivirkninger, enn konvensjonelle behandlinger.

Hvordan behandle Utslett fra bivirkninger av Lactobacillus

Hvordan behandle Utslett fra bivirkninger av Lactobacillus


Lactobacillus er referert til som de "gode" bakterier i kroppen vår. Det produseres naturlig i tarmkanalen og i vagina. Lactobacillus produserer vitamin K og har anti-mikrobielle egenskaper. En av de største fordelene er at det tar sukker i systemet vårt, og konverterer den til melkesyre, og melkesyre bidrar til å stoppe veksten av "dårlige" bakterier. Mange tar Lactobacillus kosttilskudd på grunn av dette. Dessverre, hvis du er sensitiv eller allergisk mot supplerende Lactobacillus, kan du utvikle en irriterende og skjemmende utslett. Behandling av dette utslettet er ganske enkel, og det bør forbedre i løpet av få dager.

Bruksanvisning

•  Avvikle bruk av Lactobacillus kosttilskudd. Dette er den første og mest åpenbare måten å begynne helbredelse. Også begrense inntaket av naturlige yoghurt før utslettet har forsvunnet. Yoghurt inneholder naturlig Lactobacillus, og mens det beløpet som finnes i yoghurt kan ikke opprørt systemet ditt, vil du ikke vite det før du går uten den og la utslett helbrede.

Påfør 1 prosent hydrokortison krem for å stoppe kløe. Hydrokortison krem ​​er tilgjengelig over disk, og bidrar til å redusere hevelse og betennelse assosiert med et utslett. Det hjelper også stoppe kløen.

Påfør en is komprimere til utslett. Dette er en naturlig måte å redusere svelling, som det innsnevrer blodårene og senker blodtilførselen til området. Svalende ispose også hjelper midlertidig stoppe kløe.

Ta et antihistamin. Histaminer er stoffer som forårsaker allergiske reaksjoner ved å feste til cellene og irritere dem. Et antihistamin hindrer histaminer fra å koble til cellene. Det er mange forskjellige antihistaminer tilgjengelig over disk. Noen eksempler er difenhydramin, bromfeniramin og loratadin. Spør apoteket ditt som over-the-counter medisiner inneholder disse antihistaminer, og som ville være best for din utslett.

Drikk ekstra vann. Vann hjelper flush giftstoffer fra systemet og hastigheter healing.

Tips og advarsler

  • Prøv ett middel om gangen for å se hva som fungerer for deg. Gjør dem alle på en gang ytterligere kan irritere dine utslett. Is og vann er de unntak, som de kan anvendes sammen med andre alternativer.
  • Aldri ta et tilskudd av Lactobacillus hvis du har en historie med magesår eller et svekket immunsystem. Ta kontakt med din lege før du vurderer det som et supplement.

Hvordan unngå Doxycycline bivirkninger

Hvordan unngå Doxycycline bivirkninger


Doksycyklin, en antibiotika ofte foreskrevet for akne og andre forhold, kan føre til bivirkninger som ligner på de fleste andre antibiotika, inkludert kvalme, urolig mage, og gjær infeksjoner. Andre bivirkninger som ikke er felles for de fleste andre antibiotika, inkluderer følsomhet for solen - som kan gjøre deg mer sannsynlig å få en solbrenthet - og esophageal irritasjon eller skade. Selv om det er aldri mulig å unngå bivirkninger helt, kan du ta visse tiltak for å unngå doxycycline bivirkninger.

Hvordan unngå Doxycycline bivirkninger

•  Sørg for at din lege er klar over alle medisiner og over-the-counter vitamintilskudd eller urte rettsmidler som du tar. Visse medisiner kan kombinere med doksycyklin å intensivere bivirkninger av begge. For eksempel kan ibuprofen øke hudens følsomhet for sollys, akkurat som doksycyklin kan - hvis du tar begge, kan du være i faresonen for en dårlig solbrenthet.

Ta doxycycline med mat eller etter et måltid. Hvis du har tatt doksycyklin på tom mage før og sluppet unna med det, kan det neste gang være annerledes. Tar det med mat bidrar til å redusere kvalme og urolig mage.

Ikke legg deg ned i minst en time etter at du tar doksycyklin, og alltid ta det med store mengder vann som anvist av legen din. Dette vil bidra til å unngå en svært ubehagelig bivirkning: esophageal irritasjon og sårdannelse, noe som fører til smerter eller problemer med å svelge, og en følelse av halsbrann. I noen tilfeller er sårdannelse så alvorlig at legene må utføre tester for å utelukke spiserørskreft.

Unngå, om mulig, å ta doksycyklin sammen med andre medikamenter som er kjent for å irritere magen som en bivirkning. Med legen din tillatelse og råd, plass ut medisiner tilsvarende.

hindre solbrenthet ved å unngå langvarig eller unødvendig soleksponering, og ved å bruke beskyttende klær - for eksempel lange ermer og hatter - og solkrem når du er utenfor.

forebygge gjær infeksjoner ved å spise matvarer, for eksempel yoghurt og enkelte oster med aktive kulturer, som inneholder Lactobacillus. Lactobacillus er også tilgjengelig som en over-the-counter supplement i kapselform. Hvis du velger et supplement, følg instruksjonene på pakken.

Hint

  • Koffein, alkohol og enkelte matvarer kan føre til ytterligere urolig mage.
  • Kontakt lege dersom du har noen spørsmål om doksycyklin eller erfaring noen ubehagelige eller vedvarende bivirkninger.
  • Hvis du opplever symptomer på en mulig allergisk reaksjon på doksycyklin, slik som elveblest, kløe, eller vanskelig å puste, slutte å ta narkotika og søke legehjelp.
  • Med mindre du har mistanke om en allergisk reaksjon, ta doksycyklin legen forskriver. Ikke slutt å ta det uten legens godkjennelse.

Hypertensjon Meds uten bivirkninger

Hypertensjon Meds uten bivirkninger


Det kan være vanskelig å finne blodtrykket medisiner som senker blodtrykket effektivt uten tilsatt bivirkninger. Noen ganger bivirkningene er verre enn den høyt blodtrykk. Noen urte medisiner har vært vellykket på å senke blodtrykket til et akseptabelt nivå uten ytterligere bivirkninger.

Vitamin E og vitamin K

Den første og mer vanlige veier å utforske for å senke blodtrykket er vitaminer og mineraler. Vitamin E er funnet å senke blodtrykket. Vitamin E gjenoppretter funksjonalitet til de små musklene i veggene i blodårene og tynner ut blodet. Dette fettløselige vitamin finnes i grønne bladgrønnsaker, som for øvrig også inneholder vitamin K. Vitamin K hjelper blodpropp normalt.

Hvitløk, Aspirin & Ginger

Hvitløk har blitt popularisert som en grønnsak for å holde infeksjoner i sjakk, men det bidrar også til å redusere blodtrykket. Bare fordi det lukter dårlig betyr ikke at det er dårlig for deg. Hvitløk har de motsatte egenskapene til vitamin K; det tynner ut blodet. Aspirin tynner ut blodet også, men det er bivirkninger hvis det ikke brukes som anvist.

Ginger, en rot-borne krydder, og cayennepepper er veldig flinke til å bedre sirkulasjonen i blodårene og hjelpe fordøyelsessystemet tilbake til det normale. Det er derfor noen mennesker drikker ingefærøl når de er syke.

Magnesium

Magnesium eller Magnesium Glycinatea, en sølv hvite element, er også funnet i det grønne planter. Det forekommer også naturlig i bein og frø. Magnesium anvendes i fotografering, røntgen og produksjonen av ildfaste materialer. Det hjelper også regulere elektrisk avfyring av hjerte-pumpesystemet. Denne elektriske avfyrings hjelper hjerteslag på en jevn og konstant rytme.

Folic Acid

Folsyre er B-vitamin. Det kalles også vitamin Bc eller Vitamin M og finnes som en faktor av Lactobacillus casei (gode bakterier) i yoghurt-produkter. Det er nødvendig for den normale produksjon av røde blodceller, og heving av homocysteines. Homocysteines er aminosyrer som er katalysatorer ved fremstilling av viktige hormoner, alkaloider og andre livsgivende stoffer.

Hawthorn Berry & Ginkgo Biloba

Hawthorne bær og ginkgo biloba er ny på kardiovaskulær behandling. Ginkgo biloba er spioneringen som et minne-forbedring urt, men det også fungerer som aspirin ved tynning blodet. Hawthorne bær utvider blodkar nær hjertet, senker blodtrykket og renser blodårene av innskudd som tetter passasjer.

Koenzym Q10

Koenzym Q10 (CoQ10) senker blodtrykket. Også kalt Ubiquinone, er det en fett-løselig hydrokarbon enzym som støtter oksygenmetabolismen. Etter å ha rikelig med oksygen senker blodtrykket, fordi hjertet ikke behøver å arbeide så vanskelig å pumpe friskt, oksygenrikt blod til resten av kroppen.

Bivirkninger av Culturelle

Bivirkninger av Culturelle


Culturelle er merkenavnet på et kosttilskudd som den aktive ingrediensen er Lactobacillus rhamnosus GG. Denne "gode" bakterier har den unike evnen til å overleve den ugjestmilde miljøet i magesekken med sin harde syre, og gjøre veien til tarmen, hvor det er i stand til å blomstre. Med mer enn 250 kliniske studier - mer enn 150 gjennomført siden 1985 - Culturelle sin stamme av Lactobacillus sies å være en av de mest studerte bakteriestammer i verden.

Dairy

Culturelle bruker en stamme av Lactobacillus som er dyrket i mysebasert medium. Når lactobacillus er klar for høsting, er det først vasket og deretter fryse-tørket. Det resulterende produktet har blitt testet for kasein (melkeprotein) og myseinnhold. Culturelle inneholder mindre enn 15 deler per million av hvert. Mens dette nivået av meieri protein er ekstremt lav, kan enkeltpersoner som har kjent meieri allergi bli påvirket av inntak Culturelle.

Effekter

Amerifit Nutrition bemerker at noen mennesker kan oppleve slike milde bivirkninger som "mild oppblåsthet, gass eller fordøyelses gurgling" når de først begynner å ta Culturelle som et kosttilskudd. Selskapet bemerker videre at dette er en sjelden forekomst som skyldes fordøyelsessystemet å bli vant til de nye omgivelsene. Disse symptomene skal forsvinne innen en uke. Uavhengige undersøkelser viser at mindre enn 2 prosent av de spurte rapporterte bivirkninger.

Allergiske Reaksjoner

Per definisjon er de probiotiske bakterier i kosttilskudd, slik som Culturelle, er gunstig for mennesker. Men personer med visse matallergier, inkludert allergi mot noen Lactobacillus belastning som Lactobacillus acidophilus, bør være oppmerksomme på bivirkninger, som kan inkludere utslett, kløe, hevelse, svimmelhet eller problemer med å puste. Hvis noen av disse symptomene eller andre uventede symptomer oppstår, slutte å ta Culturelle og kontakte legen din umiddelbart.

Advarsel

The United States Food and Drug Administration regulerer ikke probiotiske kosttilskudd. Ingen uttalelser av Culturelle produsenten har blitt evaluert av FDA hensyn til nøyaktighet. Produsenten sier at Culturelle "er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom."

Historie

Den Lactobacillus rhamnosus GG stamme av bakterien ble oppdaget av Dr. Sherwood Gorbach og Dr. Barry Goldin av Tufts Univerity. GG i bakteriens navnet kommer fra disse legene. Etter studier viste denne stamme av bakterier var gunstig for behandling av pseudomembranøs kolitt og atopisk eksem hos barn, de amerikanske firmaet CAG Functional Foods, en divisjon av ConAgra, begynte å markedsføre sin Culturelle merkevare av probiotiske. Merket ble kjøpt opp av Amerifit Nutrition Inc. i 2006.

Negative bivirkninger til å bruke kolloidalt sølv

Millioner av mennesker over hele Nord-Amerika bruke kolloidalt sølv som en daglig supplement og som et naturlig behandling for en lang rekke betingelser. Kolloidalt sølv har vært brukt historiske og klinisk som et bredspektret antimikrobielt middel. Kolloidalt sølv har vært brukt til å behandle et bredt spekter av forvirrende sykdommer inklusive revmatoid artritt, kronisk tretthetssyndrom, hepatitt B, HIV / AIDS, og en lang rekke bakterier og virus i både mennesker og dyr. Når tatt i daglige doser, ser det ut til å gi generelle immunsystem støtte.

Kolloidalt sølv har svært få bivirkninger, og ingen kjente legemiddelinteraksjoner. De to mulige bivirkninger oftest nevnt av brukerne er herxheimer effekt og sporadisk intestinal opprørt. Disse bivirkningene er vanligvis svært mild.

Kolloidalt sølv er svært trygt og billig i forhold til legemidler.

Kolloidalt sølv er generelt trygt i Foreslåtte Doser

Kolloidalt sølv, brukt som et supplement, har svært få negative bivirkninger. Det er generelt trygt å ta 1 til 2 ss. av 5 deler per million (ppm) kolloidalt sølv en eller to ganger per dag. Dette gjelder selv for førstegangsbrukere av kolloidalt sølv.

Selv i større gjør, kolloidalt sølv, hvis riktig konstruert for å produsere en meget liten partikkelstørrelse, og ved hjelp av bare rent, destillert vann, og 0.999 sølv, bør resultere i ingen bivirkninger i de fleste vanlige brukere.

Herxheimer Effect

Herxheimer effekten er oftest sitert negativ bivirkning blant kolloidalt sølv brukere, selv om det er sjelden, og manifestasjonen av symptomene er vanligvis milde. Det vitenskapelige navnet for dette fenomenet er Jarisch Herxheimer reaksjon.

Hoved forsiktighet med kolloidalt sølv er for nye brukere som organer kan være overdrevent giftig. For den første uken eller to av bruk, bør nye brukere være forsiktig med å ta bare minimum foreslått dosering.

Med noen naturlig supplement eller antibiotika som virker ved å eliminere patogener fra kroppen, kan det være en slik rask avgiftning som kroppen ikke kan assimilere endringene. Dette kan føre til noe ubehag som kan inkludere frysninger, feber, hodepine, svakhet og influensalignende symptomer som cellene i kroppen slipper skadelige bakterier.

Kolloidalt kan ødelegge gunstige bakterier

Overdreven bruk av kolloidalt sølv har rapporterte bivirkningen av intestinal ubehag og forstoppelse. Denne bivirkningen er vanligvis milde. Det er et resultat av kolloidalt sølv angripe gunstige bakterier i tarmkanalen.

I de berørte individer, er det foreslått at mengden av kolloidal forbruket reduseres til foreslåtte doser inntil problemet avtar. De naturlige flora av tarmkanalen vil bli gjenopprettet over tid. Men det kan fremskyndes ved supplering med enzymer slik som Lactobacillus acidophilus og bifodophilus. Disse probiotika kan kjøpes i kapsler og finnes naturlig i yoghurt og Kiefer som inneholder levende kulturer, og er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Den Argyria Controversy

På grunn av innsatsen til den populære media, er kolloidalt sølv feilaktig knyttet til medisinsk tilstand som kalles argyria. Riktig gjort kolloidalt sølv ikke forårsaker argyria.

De fleste moderne tilfeller av argyria er funnet i mennesker som jobber i noen aspekter av sølvindustrien og er et resultat av ørsmå sølvpartikler som blir innebygd i huden. I det siste, ble argyria iatrogenically indusert ved anvendelse av sølvnitrat (en sølvforbindelse som ikke må forveksles med rent sølv) i form av dråper som anvendes til slimhinner eller injisert i pasienter.

Det finnes noen tilfeller av moderne argyria som er indusert av forbruket av sølvforbindelser, oftest sølvklorid, som er en forbindelse av sølv og natrium. Denne forbindelse er ikke den samme substans som kolloidalt sølv.

Legemiddelinteraksjoner

Kolloidalt sølv fungerer på en helt annen måte fra allopathic narkotika. Den har ingen vet interaksjoner med noen legemidler. Det bør heller ikke forstyrre andre naturlige behandlinger.

Kolloidalt sølv er ikke kjent for å ha en kumulativ effekt. Kolloidalt sølv partikler skilles ut av kroppen på en kort tidsperiode. Det er ingen grunn til bekymring når du tar kolloidalt sølv over en lengre tidsperiode.

Pedagogisk informasjon om Lactobacillus Acidophilus

Lactobacillus acidophilus, ofte bare kalt acidophilus, er en type mikroorganisme, som er ansett som en probiotisk. Probiotika er symbiotiske kolonier av bakterier som finnes naturlig i den menneskelige fordøyelseskanal. Acidophilus spiller en nøkkelrolle i riktig fordøyelsesfunksjon og også riktig immunforsvar, og når antall acidophilus organismer blir redusert i fordøyelseskanalen flere bivirkninger kan forekomme. Imidlertid kan acidophilus koloniene lett bli gjenopprettet gjennom en rekke supplerende behandlinger.

Historie

Acidophilus ble oppdaget i 1908 sammen med flere andre stammer av probiotika av Dr. Eli Metchnikoff, en mikrobiolog arbeider ved Pasteur-instituttet i Frankrike. Probiotika ble opprinnelig identifisert under forskning fokusert på gjærede meieriprodukter. Metchnikoff bemerkes at de bakterielle organismer som lever i meieriprodukter hadde evnen til å nøytralisere sure pH er tungt og bistand i fordøyelsen av råtnende materiale. Metchnikoff forskning gytt en seriøs gransking av bakterien og i 1953 begrepet probiotika ble skapt for å referere til nyttige tarmbakterier, inkludert acidophilus. I dag er det over 20 stammer av probiotika identifisert.

Issues

Lactobacillus acidophilus kolonier i fordøyelseskanalen kan bli utarmet over tid som følge av en rekke forhold. Langvarig sykdom, dårlig ernæring, og misbruk av visse medisiner som avføringsmidler og halsbrann tabletter kan redusere antall mikroorganismer og skape særegne problemer. De karakteristiske symptomene på utarmet acidophilus kolonier inkluderer forstoppelse eller diaré, magesmerter, og abdominal oppblåsthet.

Løsning

Det er imidlertid mulig å overvinne elementer som bryter acidophilus ressurser ved inntak acidophilus på en daglig basis. En måte for å opprettholde acidophilus kolonier er å ta et kosttilskudd fylt med levende kulturer. Disse kosttilskudd er best oppbevares i kjøleskapet for å forlenge levetiden til bakteriene. En annen måte å forbedre eksisterende kolonier av acidophilus er ved å spise yoghurt som Activia eller DanActive som er fylt med mikroorganismer.

Fordeler

Acidophilus kolonier i magen og tarmen gi en rekke fordeler for mennesker, som spenner fra bedre fordøyelse til forebygging av visse typer sykdom. I de første ukene, kan acidophilus bidra til å gjenopprette fordøyelses regularitet og redusere oppblåsthet. Etter flere måneders bruk, har acidophilus vist seg å bidra til å redusere kolesterolnivået og også bidra til å oppmuntre immunforsvaret styrke. Det er noe som tyder på at å opprettholde sunne nivåer av acidophilus forhindrer også mot visse fordøyelses kreft fra utviklingsland.

Advarsel

I de første ukene av bruk, kan acidophilus føre til flere milde bivirkninger som diaré eller magekramper, men disse plagene avta etter flere ukers bruk. Men personer som lider av akutt pankreatitt sterkt anbefales ikke å innlemme acidophilus i kostholdet sitt som nyere studier har antydet at fører til en høyere risiko for dødelighet.

Bivirkninger av Kyo-Dophilus Probiotika

Det finnes 500 forskjellige arter av nyttige mikroorganismer i menneskets fordøyelsessystem som er viktige for en sunn fordøyelse, og fungere som en motvekt til usunn bakterier, bidrar til å lindre kroniske tarmsykdommer og diaré. Oppdaget av russiske nobelprisvinner Elie Metchnikoff tidlig i det 20. århundre, probiotika er i dag klinisk vokst og distribuert av ulike selskaper som en fordøyelseskanal hjelpemiddel. Kyo-Dophilus Probiotika er laget av Kyolic og består av alt 3-9 arter av levende mikroorganismer som anses som fordelaktig. Selv om de er vanligvis gunstig, i noen tilfeller, for eksempel for kritisk syke pasienter, kan barn under seks måneders alder, og de med en senket immunforsvar probiotika har negative bivirkninger.

Skadelig for kritisk syk

Kyo-Dolphilus Probiotika kan være skadelig for noen kritisk syke pasienter. Mens de fleste kritisk syke pasienter ha nytte av probiotiske terapi, er det lurt å være forsiktig og ta kontakt med legen din. Ifølge en dobbeltblind placebokontrollert studie gjort i februar 2008 av den norske legen MG Besselink, noen kritisk syke pasienter, særlig de som lider av en akutt pankreatitt, kan faktisk redusere sjansen for å overleve ved å ta probiotika.

Allergi hos barn

Spedbarn er ofte gitt probiotika for å supplere sine dietter eller å etterfylle fordøyelses bakterier etter antibiotika har strippet en baby gut av både gode og dårlige bakterier. I en studie gjort av Dr. Susan Prescott ved University of Western Australia, ble barn under seks måneders alder gitt probiotika for å forebygge allergi, men det motsatte skjedde, og barna ble i stedet mer sannsynlig å utvikle en følsomhet for allergener. Dette kan ha noe å gjøre med barn under seks måneder har en begrenset immunsystem.

Skadelig for senket immunforsvar

Det har vært mange tilfeller av Lactobacillus septikemi forårsaket av pasienter med en senket immunsystem tar probiotika. Noen som er syke kan ha en senket immunsystem; derfor hvem som helst kan potensielt kontrakt denne sykdommen hvis de spiser for mange probiotika når syk. Hvis du tar probiotika på regelmessig basis for irritabel tarm syndrom eller ulcerøs kolitt, så vil du kanskje vurdere å kutte av eller i det minste redusere dosen når du er syk.

Reuteri bivirkninger

Reuteri bivirkninger


Reuteri er et produkt produsert av selskapet BioGaia. Det er markedsført som en probiotiske som bidrar til å bygge de "gode" bakterier i fordøyelseskanalen. Ifølge BioGaia, er reuteri effektive for forebygging og minsking av symptomer av mange fordøyelsesproblemer. De hevder også reuteri er nyttig i å bygge opp kroppens naturlige immunforsvar.

Hva er Probiotics?

Probiotika er kosttilskudd tatt for å forbedre virkningen av menneskets fordøyelsessystem. De fremmer veksten av vennlige bakterier i tarmen. Disse vennlige bakterier bidra til å holde skadelige bakterier fra å forårsake fordøyelsesproblemer og bidra til å opprettholde generelt god helse. Reuteri er et produkt som inneholder bakterier Lactobacillus reuteri (L. reuteri).

Hvordan virker reuteri fungerer?

Ifølge BioGaia, etter at du tar reuteri, bakterier i det fester seg til tarmene. En gang i tarmene, bakterier L. reuteri vokse og skiller ut stoffer som angriper eventuelle skadelige bakterier som finner veien inn i fordøyelseskanalen. The L. reuteri også hindre skadelige bakterier fra vokser i fordøyelseskanalen ved å hindre at skadelige bakterier fra å få de næringsstoffene den trenger. Denne balansen av "flora" i fordøyelseskanalen bidrar til å holde deg fra å bli syk og kan fremme sunn fordøyelses handling.

Fordeler med reuteri

Skaperne av reuteri hevder at ved å ta deres produkt kan du redusere lengden av diaré episoder, forhindre soppinfeksjoner hos voksne, bidra til å roe kolikk hos spedbarn, redusere kvalme forårsaket av noen antibiotika og øke og styrke immunforsvaret.

Hvordan er reuteri Tatt?

Reuteri er tilgjengelig i en capsulized perle form, i likvide dråper eller i en chewable pille. Dosen varierer i henhold til alder og vekt.

Bivirkninger

Reuteri regnes som trygt for alle aldre og kan tas av kvinner som er gravide eller ammer. Den eneste bivirkningen rapportert var mild gass. Dette minsket etter at kroppen justert til reuteri effekt på fordøyelseskanalen.

Informasjon om Lactobacillus Acidophilus

Mange har hørt Lactobacillus sporogenes referert til som "probiotika" eller "gode bakterier." Lactobacillus er en type mikroorganisme som mennesker spise og blir utsatt for på en daglig basis. Uten lactobacillus, vil mange typer matvarer ikke eksisterer; også, har studier vist at Lactobacillus spiller en viktig rolle i å holde mennesker friske. Lær om Lactobacillus og dens mange helsemessige bruksområder.

Identifikasjon

Lactobacillus sporogenes er mikroorganismer som lever i et surt miljø. De gir viktige næringsstoffer slik som vitamin K og laktase, en type enzym. De produserer også anti-mikrobielle stoffer som acidolin, lactocidin, bakteriocin og acidophilus som hjelper kroppen vår bekjempe sykdommer. Lactobacilli er gunstige bakterier som kan vanligvis finnes i menneske munnen, vagina og tynntarmen, samt på overflaten av mange planter.

Matproduksjon

Lactobacilli er avgjørende i produksjon og gjæring av visse typer meieriprodukter og andre matvarer. Fermentering er en prosess som har vært brukt i mange år å konservere mat. Ved fremstilling av ost, for eksempel, lactobacilli bakterier bryter ned laktose (hoved sukker) i melk, etterlater melkesyren. Melkesyre er det gjærer melk, skaper ost. Denne prosessen er også brukt i produksjon av yoghurt, saurkraut og spekemat.

Medisinsk

Lactobacillus bakterier har mange medisinske anvendelser også. Når denne bakterier anvendes for medisinske formål, er de henvist til som "probiotika". Probiotika finnes i mange typer populære yoghurt, som kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet. Også, ifølge Mayo Clinic, Lactobacillus acidophilus vaginale stikkpiller har blitt brukt som en vellykket behandling for bakteriell vaginose.

Dosering

Lactobacillus kan tas i mange forskjellige former: supplement piller, yoghurt, drikke og stikkpiller. Voksne som er 18 år og eldre anbefales å ta minst ett til 10 milliarder levende melkesyre en dag. Populære probiotiske yoghurter inneholder vanligvis rundt en million levende laktobasiller. Hvis mer laktobasiller forbrukes enn anbefalt dose, kan mild magesmerter oppstå. Hos barn under 18 år, kan visse antibiotika ødelegge viktige bakterier som hjelper på fordøyelsen. En fjerdedel av en teskje av noen butikk-kjøpte probiotisk yoghurt er den anbefalte dosen for barn å fremme fordøyelsen helse.

Bivirkninger

Når det tas i riktig dosering, gir Lactobacillus acidophilus svært få negative bivirkninger. To av de vanligste bivirkningene som til slutt gå bort er milde magesmerter og gass. Noen folk som er laktoseintolerante eller har laktose allergi kan føle ubehag etter å ha spist melkeprodukter som har Lactobacillus acidophilus i dem. I noen studier, ifølge Mayo Clinic, kvinner som har brukt Lactobacillus stikkpiller klaget over vaginal brenning. Dessuten er folk som har svekket immunforsvar frarådes inges laktobasiller, siden alvorlige infeksjoner kan oppstå.

Hva er Lactobacillus Acidophilus?

Hvis du spiser yoghurt, eller noen gang har gjort hjemmelaget yoghurt, kan du være ganske kjent med bakterier som kalles "Lactobacillus acidophilus" (L acidophilus). Dette er en sunn, vennlige bakterier, den mest brukte probiotiske. L. acidophilus er funnet i tarmen, munn og vagina.

Oppdage nøyaktig hva L. acidophilus er og hvordan dette probiotiske kan nytte for deg. Vit hvor du kan finne L. acidophilus så du kan prøve det selv.

Historie

Ukrainsk vitenskapsmann, vant Ellie Metchnikoff Nobelprisen i medisin i 1908 for å oppdage og demonstrere hvor gunstig bakterier kan innføres i menneskekroppen for å forbedre helsen. I hans personlige liv, drakk Metchnikoff gjæret melk og yoghurt, opplever helse gjennom hele livet.

Forskning har ikke gjenopptas før 1965 da ordet ble "probiotika" først brukt og beskrevet som "organismer og stoffer som bidrar til intestinal mikrobielle balansen." Probiotika som L. acidophilus begynner å bli brukt i matvarer foruten melk og yoghurt, slik som kjøtt, planter og kosttilskudd.

Bruksområder

Bruk vaginale stikkpiller laget med L. acidophilus å behandle bakteriell vaginose og soppinfeksjon (candida). Noen finner spise yoghurt med L. acidophilus å være nyttig også.

The University of Maryland Medical Center antyder "at å plassere yoghurt med live acidophilus kulturer direkte til vaginal området, ved hjelp av en engangsspatel og iført en bind, bidrar til å lindre kløe og inflammasjon." De foreslår også å sette inn L. acidophilus kapsler eller tabletter direkte inn i vagina for å behandle gjær infeksjoner eller vaginose.

Ta L. acidophilus kosttilskudd også hvis du har diaré når du reiser.

Fordeler

L. acidophilus har mange kjente fordeler for kroppen din. For eksempel, øke immunforsvaret ved å spise yoghurt eller drikke melk som inneholder L. acidophilus. Forebygge eller bidra til å helbrede urinveisinfeksjoner med L. acidophilus. Ta L. acidophilus å redusere risikoen for allergier som astma, eksem, høysnue og melk.

Også, hvis du er laktoseintolerante, vil ta L. acidophilus forbedre din evne til å fordøye og absorbere laktose. Lindre fordøyelsesbesvær, forstoppelse, og irritabel tarm syndrom symptomer med dette probiotiske.

Ifølge University of Maryland Medical Center, er forskning på gang for å studere hvordan L. acidophilus kan hjelpe med tykktarmskreft og HIV relatert diaré.

Innkjøp og Dosering

Finn L. acidophilus kosttilskudd i alle naturlige helsekostbutikker og på nettet. Kardiovaskulær kirurg, forfatter og talk show vert Mehmet Oz, MD, foreslår du ta 20 mg to ganger daglig av L. acidophilus. Sørge for at "1-2 milliarder levende organismer" er oppført på flaskens etikett.

Yoghurt er en annen måte å få probiotika. Sjekk etiketten først og sørg for at det står, "aktive kulturer," liste L. acidophilus. Spis 8 gram yoghurt daglig. L. Acidophilus er også i fermenterte matvarer som miso og tempeh, begge laget av soya.

Tips og advarsler

Rådfør deg med legen din før du tar L. acidophilus. Selv om det er trygt å ta og har ingen kjente bivirkninger, er det best å la legen få vite hva kosttilskudd du tar.

Ta L. acidophilus etter at du har tatt foreskrevet antibiotika for å gjenopprette sunne bakterier i kroppen din. Antibiotika ødelegge sunne bakterier.

L. acidophilus har bare en kjent interaksjon og det er med sulfasalazin. Ikke ta L. acidophilus hvis du tar dette sår medisiner.

Ifølge Mayo Clinic, "gravide kvinner bør bruke L. acidophilus forsiktig og under medisinsk tilsyn, hvis i det hele tatt."

Acidophilus bivirkninger

Lactobacillus acidophilus er en naturlig forekommende bakterier som finnes i kroppen. Lactobacillus bakterier finnes primært i tarmen og i vagina. Det virker til å opprettholde den sure miljø i kroppen ved å hindre vekst av andre, skadelige bakterier. Lactobacillus acidophilus brukes til å forebygge og behandle gjær infeksjoner, som kan oppstå i munnen og vagina, og for å hindre urinveisinfeksjoner. Lactobacillus acidophilus produserer også vitamin K, bra for riktig blodpropp og å helbrede kutt og blåmerker, og finnes i grønne bladgrønnsaker.

Hva er Lactobacillus Acidophilus?

Det er en bakterie som finnes naturlig i kroppen som bekjemper gjær infeksjoner, urinveisinfeksjoner og opprettholder normal konsistens av bakterier i magen, vagina og tarm. Noen varianter av Lactobacillus acidophilus finnes på markedet er blitt funnet å være forurenset med giftige metaller og andre stoffer. Noen antibiotika kan forstyrre den naturlige balanse av bakterier i fordøyelseskanalen og kan forårsake diaré. Inntaket av Lactobacillus acidophilus kan bidra til å gjenopprette den naturlige bakteriebalansen i magen og tarmen.

Acidophilus og IBS

Noen mennesker har en følsomhet for visse matvarer som hvete, mais, sukker eller melk, som kan bidra til utvikling av irritabel tarm syndrom (IBS). En diett høy i karbohydrater kan være årsaken til problemet, men sjokolade kan også være en bidragsyter. Når et slikt problem eksisterer, fører det usunne mikroorganismer å utvikle seg i tarmen og ta kontroll fra de gunstige seg. IBS kan hjelpes ved å innføre flere av de bakterier som er nyttig for fordøyelsessystemet i form av acidophilus, enten gjennom kosttilskudd eller yoghurt.

Acidophilus og gjær infeksjoner

Som nevnt tidligere, er acidophilus en stor stridende mot soppinfeksjon. Bakteriene som vokser i skjeden kalles Candida. Kvinner som forbrukes åtte gram Lactobacillus acidophilus daglig så en en tredel reduksjon i forekomst av vaginal gjær infeksjoner. Yoghurt Douches tas daglig over en periode på noen dager til noen få uker ble også funnet å gi lindring fra vaginitt.

Laktoseintoleranse og Acidophilus

Noen mennesker lider av laktoseintoleranse - manglende evne til å fordøye melkesukker funnet i meieriprodukter. Symptomer på laktoseintoleranse inkluderer ubehag i magen som gass, mage kramper, fordøyelsesbesvær og diaré. Tilsetningen av Lactobacillus acidophilus har evnen til å forbedre laktose adsorpsjon ved å legge til enzymet for å endre laktose til melkesyre. Acidophilus melkeprodukter er utviklet på grunn av dette.

Acidophilus bivirkninger

Siden acidophilus er en naturlig forekommende bakterier i kroppen, er det egentlig ingen bivirkninger å snakke om. Legge acidophilus kan forårsake en innledende bivirkning i form av en økning i gassdannelse (passasje av gass). Gassformige bivirkninger som kan være mulig med innføring av nyttige bakterier fra andre kilder så vel. De gassformige bivirkningene er et resultat av metan og hydrogen som dannes i fordøyelseskanalen, men disse gasser er nødvendig for de gode bakteriene til å vokse, fordi det absorberer gassen. Når en balanse oppnås mellom de gode og dårlige bakterier, problemet med luft i magen går som regel bort.

Ultimate Flora bivirkninger

Ultimate Flora bivirkninger


Ultimate Flora er navnet på en probiotiske supplement som inneholder de aktive ingrediensene Bifidobacterium lactis og Lactobacillus acidophilus. Ifølge MayoClinic.com, det er dokumentert at de gode bakteriene i probiotika arbeid for å gjenopprette balansen i fordøyelseskanalen ved å behandle tilstander som diaré, irritabel tarm-syndrom og visse typer tarminfeksjoner. Siden det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke strengt regulerer kosttilskudd, men det er ingen garanti for styrke, sikkerhet eller renhet Ultimate Flora, så dens virkninger kan variere. I visse tilfeller, enkeltpersoner utvikle bivirkninger av å ta probiotiske kosttilskudd som Ultimate Flora.

Ubehag i magen

Ubehag i magen er den vanligste klagen når du tar Ultimate Flora. Dette ubehaget resultater fra overflødig gass i tarmen, noe som kan skje når nye bakteriene inn i fordøyelsessystemet og midlertidig forstyrre sin bakteriell balanse. Det overskytende gass kan forårsake smerter, oppblåsthet, flatulens eller kramper, men det forsvinner vanligvis ved fortsatt bruk av probiotiske som fordøyelseskanalen justeres. Hvis ubehaget vedvarer, kan begrense din daglige dose av Ultimate Flora hjelpe. Alvorlig abdominal ubehag eller ubehag som varer i mer enn to dager bør sjekkes av en lege.

Overdreven Drenering syndrom

Overdreven drenering syndrom kan være en bivirkning av å ta Ultimate Flora. Dette er en tilstand som fører til en rekke symptomer som diaré, oppblåsthet, hodepine og forstoppelse. Det skjer når for mange probiotika er fortært for raskt, forårsaker fordøyelses og immunsystemet til å sparke inn i overdrive. Lindre denne tilstanden ved å redusere forbruket av probiotika til kroppen din lærer å håndtere de ekstra bakterier. Når kroppen din har tilpasset, gradvis øke dosen. Hvis symptomene vedvarer, bør du oppsøke lege.

Infeksjoner

Å utvikle en infeksjon fra Ultimate Flora er en sjelden bivirkning. Infeksjon kan forekomme i individer tar probiotika som lider av svekket immunsystem på grunn av sykdom eller som et resultat av behandling som krever kjemoterapi eller immunsuppressive midler. Personer med svekket immunforsvar har også vært kjent for å utvikle soppinfeksjoner fra probiotika. I tillegg er det rapportert sjeldne tilfeller av hjerteklaff infeksjoner hos personer som tar kosttilskudd som inneholder Lactobacillus acidophilus, spesielt personer med kunstige hjerteklaffer. Alle med et svekket immunsystem eller en kunstig hjerteklaff bør unngå Ultimate Flora.

Metabolisme Issues

En av de påståtte gunstige effektene av Ultimate Flora er dens evne til å øke hastigheten på fordøyelsesprosessen; Men dette kan også forstyrre hvordan kroppen forbrenner narkotika. Sulfasalazin er et stoff som brukes til å behandle ulcerøs kolitt. Ifølge University of Maryland Medical Center, er det feil metaboliseres når tatt av noen forbruker kosttilskudd som inneholder Lactobacillus acidophilus. Folk tar sulfasalazin bør ikke ta Ultimate Flora.

Lactobacillus urinveisinfeksjoner

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), urinveisinfeksjoner utgjør mer enn 30% av infeksjoner rapportert av akutt pleie sykehus. Med den økende resistens mot antibiotika og narkotika bivirkninger, probiotika, for eksempel laktobasiller, har blitt en spesiell interesse for helsepersonell og pasienter.

Typer av UTI

Urinveisinfeksjoner (UVI) er generelt ansett som "lavere" eller "øvre", etter hvor de oppstår langs kanalen. Øvre UVI inkluderer infeksjoner i blæren (blærekatarr), prostata (prostatitt), epididyimis (epididymitt), og av urinrøret (uretritt). Øvre-veissykdom kalles pyelonefritt, eller infeksjon av nyre.

Årsaker til UTI

Mer enn 85% av urinveisinfeksjoner er et resultat av en bakteriell infeksjon, for det meste E. coli. Andre mulige årsaker er: virus, sopp og parasittiske ormer. Lactobacilli vanligvis ikke forårsake sykdom. Når de er involvert i UTI utvikling, er det vanligvis fordi pasienten har en underliggende sykdom, et svekket immunforsvar, eller en unormal urinveiene.

Typer Lactobacilli

I genito-urinveis, noen av de mest vanlige medlemmer av lactobacilli arter er: L. crispatus, L. jensenii, og L. iners. Selv om sjeldne, noen laktobasiller som har vært involvert i UTI utvikling er L. gasseri og L. delbrueckii.

Normale Actions

Lactobacilli produsere melkesyre, og er de dominerende bakterier av vaginal flora av friske kvinner. De er vanligvis betraktet som "gode" bakterier fordi de har antimikrobielle egenskaper som styrer veksten av sykdomsfremkallende mikroorganismer. Når urinveisinfeksjoner ikke blir riktig behandlet eller komme tilbake, den normale balansen mellom organismer i vagina endringer, redusere antall verne laktobasiller. Som et resultat, blir den skadede enda mer utsatt for infeksjon.

Vekst-altering Faktorer

Faktorer som negativt påvirker veksten av laktobasiller inkluderer: antibiotikabehandling, p-piller, en tidligere historie med UVI, og menstruasjonssyklusen. I løpet av en periode, er antall lactobacilli redusert fordi blodstrømmen øker pH-verdien av vagina (dvs. det gjør det mindre sure).

Betraktninger

Påvisning av lactobacilli i urinen er ofte et resultat av forurensning i løpet av diagnosefremgangsmåten. Derfor trenger sant urinveisinfeksjon fra en Lactobacillus vanligvis å bli bekreftet ved å innhente og analysere urinprøver gjennom en annen metode. To spesifikke prosedyrer for innsamling av forurenset blæren urin er: urethral kateterisering og supra-kjønnshår aspirasjon.

Bivirkninger av Flora-Q

Bivirkninger av Flora-Q


Flora-Q er et annet navn for Lactobacillus acidophilus, en bakteriearter som er en del av den gastrointestinale systemets normale flora. Det fungerer ved å opprettholde et sunt miljø i tarmene, ved å hindre infeksjoner av skadelige bakterier.

Allergiske bivirkninger

Bivirkninger er vanligvis forårsaket av allergiske reaksjoner på å ta Flora-Q. Disse inkluderer hevelse i svelg, munn eller ansikt, samt pustevansker og utslett på huden.

Andre bivirkninger

Foruten en allergisk reaksjon, bivirkninger er generelt uvanlig fra å ta Flora-Q.

FDA

Siden FDA ikke har godkjent Flora-Q, har offisielle studier av sin effekt og helse sikkerhet ikke blitt utført. Derfor, når du tar Flora-Q, være nøye med å merke alle eventuelle bivirkninger og diskutere dem med helsepersonell.

Narkotika Reaksjoner

Diskuter tar Flora-Q med legen din på forhånd dersom du tar andre medisiner, eller hvis du har spesielle helsemessige bekymringer, spesielt knyttet til fordøyelsen.

Graviditet og amming

Før du tar Flora-Q, diskutere sikkerheten av å ta det med legen din hvis du er en kvinne som er gravid eller ammende.

Lactobacillus reuteri Safety

Lactobacillus reuteri Safety


Lactobacillus reuteri er markedsført som en måte å styrke immunsystemet, kurere kolikk, redusere oppblåsthet, og hindre sekundære infeksjoner hos HIV-pasienter, men er dette probiotiske kultur virkelig trygt? Foreløpige studier sier ja.

Sikkerhetsbekymringer

Lactobacillus reuteri er en naturlig forekommende bakterier som finnes i gjærede melkeprodukter som probiotisk yoghurt, og er også tilgjengelig i tablettform. Nyere studier publisert av National Institute of Health og American Society for Microbiology tyder på at Lactobacillus reuteri er trygt både som et tilsetningsstoff, og som et supplement, og at fordelene ikke leve opp til de nyeste krav.

Effekter

Gastrointestinale sykdommer og plager er ofte forårsaket av en mangel på gunstige bakterier i fordøyelseskanalen. Personer med visse immunforstyrrelser og sykdommer kan være mangelfull i disse mikroorganismer, noe som gjør dem utsatt for sekundære infeksjoner. Lactobacillus reuteri koloniserer raskt i fordøyelsessystemet og hindrer oppblåsthet, magesmerter, fordøyelsesvansker, og ulike sykdommer.

Pediatric bruksområder

En studie gjort ved Tulane University i Peru i 2008 viste at Lactobacillus reuteri var lett tolerert av friske frivillige voksne og foreslo at bakteriene kan også brukes til å behandle pediatrisk diaré. En studie gjort av Regina Margherita Children Hospital i Torino, Italia viste at Lactobacillus reuteri trygt redusert kolikk hos spedbarn uten negative bivirkninger.

HIV bruksområder

Lactobacillus reuteri ble gitt til 39 personer med aktiv hiv i en studie utført av National Institute of Health å avgjøre om personer med nedsatt immunforsvar kan tolerere det. Ingen negative effekter ble observert.

Fordeler

Lactobacillus reuteri er en av mange gunstige bakterier som kan avverge gastrointestinal sykdom og oppblåsthet. Spise probiotiske matvarer som inneholder disse nyttige bakterier er en enkel og sikker måte å avverge sykdom.

Fakta om Lactobacillus Acidophilus

Lactobacillus acidolphus er en art av bakterier som lactobacillus-gruppen, som er lik de bakterier som lever i tynntarmen og vagina hos mennesker. Når det tas som et supplement, er det kjent som en "probiotiske", og kommer i en rekke former. Probiotika er tenkt å ha betydelige helsemessige fordeler og anses å være et trygt komplementær behandling av en rekke tilstander.

Kilder

Selv om de forekommer naturlig i kroppen, kan probiotika inntas i form av et tillegg eller i en rekke matvarer, inkludert yoghurt og visse typer melk. En form for melk som inneholder Lactobacillus acidophilus er kjent som acidophilus melk. Du bør ikke forbruke muntlige acidophilus kosttilskudd hvis immunforsvaret er svekket, eller hvis du har noen form for tarmskader.

Fordeler

Lactobacillus acidophilus er gunstig ved at den produserer vitamin K, laktase og slike antimacrobial stoffer som acidolphilin, lactocidin, bakteriosin og acidolin. Disse vitaminer og stoffer bekjempe bakteriell vaginose, laktoseintoleranse, diaré og andre forhold, selv om dens effektivitet varierer med hver enkelt. Se referanse 1 for en grundig liste over forhold som Lactobacillus acidophilus godbiter, og relaterte studier.

Dosering

Den riktige dose av Lactobacillus acidophilus er avhengig av alder og den metode hvor det inntatt. For de fleste forhold er det tatt muntlig i tablettform og bør det være konsumert i henhold til instruksjonene på flasken, selv om de er vanligvis en gang daglig.

Bakteriell vaginose blir ofte behandlet via en konsentrasjon på 100 millioner kolonidannende enheter (en celle som kan replikere i en hel koloni) per milliliter i åtte gram yoghurt (svelges eller settes inn i skjeden), eller i form av tabletter inn i skjeden. Diskuter med legen din hvilket alternativ som er best.

For diaré, er et suppositorium inneholdende 1,5 gram bakterier anvendes. Den anbefalte dosering for barn er om lag en fjerdedel av dosen som vanligvis brukes for voksne. Diskuter med legen din riktig dosering til å gi dine barn.

Side Effects

Hvis det brukes riktig, er risikoen for bivirkninger lav. De hyppigst rapporterte bivirkningene er gass og ubehag i magen, spesielt i de som er laktoseintolerante og forbruker bakterier gjennom meieriprodukter. Dette avtar vanligvis når du fortsetter å bruke den. Dersom det tas i form av en vaginaltablett for bakteriell vaginose, kan en mild brennende følelse i vagina forekomme.

Advarsler

På grunn av en betydelig mangel på bevis som støtter sikkerheten hos gravide kvinner, bør bruk av Lactobacillus acidophilus av kvinner som venter overvåkes nøye av en lege. Hvis du er for tiden gjennomgår kreftbehandling som cellegift eller stråling eller tar immunsuppressive, unngå å bruke Lactobacillus acidophilus grunn av en økt risiko for hjerteklaff og blod infeksjoner.

Enzara bivirkninger

Kvinner kan noen ganger lider av bakteriell vaginose eller andre vaginale infeksjoner. Skaperne av et produkt som kalles "Enzara" markedsført det som en som ville eliminere symptomene med minimal eller ingen bivirkninger.

Bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er forårsaket av en overvekst av en bakterie, Gardnerella vaginalis, som normalt er til stede i skjeden. Symptomer på bakteriell vaginose, den mest vanlige av vaginale infeksjoner, omfatter vaginal kløe, utslett, sårhet, et grå-hvitt utflod, og en ubehagelig lukt som kan bli sterkere efter samleie.

Enzara

Enzara var en homøopatisk produkt som brukes til å behandle vaginal problemer og infeksjoner som bakteriell vaginose. De naturlige aktive ingredienser i Enzara var ment å arbeide ikke bare å maskere lukt, men å kvitte seg med vaginal infeksjon. I motsetning til de fleste medisiner som brukes til å behandle denne typen infeksjon, ble Enzara tatt muntlig i en kapsel i stedet for å påføres lokalt.

Effekter

De aktive ingrediensene i Enzara inkludert lactobacillus acidophilus, neem barkekstrakt, tiamin, riboflavin, deodorisert hvitløk, vitamin B6, feminol, sink og pantotensyre.

Side Effects

Markedsføringstiltak og attester streket fravær av bivirkninger for dem som brukte Enzara.

Disse påstandene, samt påstander om effekten av Enzara, har ikke blitt evaluert av FDA. En ansvarsfraskrivelse medfølgende markedsføringstiltak bemerket, "Disse påstandene har ikke blitt evaluert av FDA. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, helbrede eller forhindre sykdom."

Status

Enten Enzara forblir i produksjon som i juli 2010 er gjenstand for motstridende rapporter. Den påståtte nettsiden til produsenten, Selmedica Healthcare, gir en informativ link for Enzara på sin hjemmeside, men det fører bare til flere sponsede lenker og gir ingen måte å kjøpe Enzara. Nettsteder som Enzara rapporteres å være ikke lenger i produksjon, inkludert bvrelief.com, gi linker til alternative produkter som kan vurderes konkurrenter av Enzara hvis det fortsatt er tilgjengelig. Nettstedet til hvert enkelt produkt i sin tur inneholder "FDA Nødvendig Ansvarsfraskrivelse" bemerker at produktene har ikke blitt evaluert av FDA.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.