Digidexo.com

Alternative Cures for Bone Spurs

Bone spurs, eller osteofytter, oppstår når en ekstra bein skjemaer på en normal bein på grunn av press i området. De er mest vanlig hos personer over 60, og vanligvis vises i føttene eller ryggraden. De kan også være en komplikasjon av artritt. Bone spurs kan være så smertefullt at de kan begrense mobiliteten. Hvis du har utviklet et bein anspore, er det flere hjem rettsmidler tilgjengelig som kan bidra til å bringe lettelse.

Redusere smerte

Siden bein spurs er forårsaket av trykk, hviler det berørte området kan gi noen lettelse. Hvis du vanligvis få din oppgave i form av løping eller annen anstrengende aktivitet, bør du vurdere midlertidig å bytte til en øvelse diett som setter mindre press på sporen, for eksempel svømming.

Ved hjelp av varme og kulde alternativt kan også bidra til å redusere smerter forbundet med et bein anspore. Vekslende mellom varmt og kaldt vil bidra til å øke blodtilførselen til området, noe som kan redusere smerte vesentlig.

Sug Det

Når du har tatt presset ut av bein anspore for å unngå ytterligere vekst, soaking det berørte området daglig med rett eple cider eddik kan redusere størrelsen på sporen. Nøkkelen til å redusere et bein anspore raskt er å suge det hele tiden. For å fortsette soaking bein anspore mens du er ute, klippe et stykke stoff eller en brun papirpose til å passe hælen eller andre berørte området. Suge stoffet eller bag i eddik og sted til sted av bein anspore. Stoffet eller bag kan da bli dekket av bandasjer eller cheesecloth og dekket med plast for å holde eddik lekker gjennom, og kan bæres under klærne. For best resultat, vil eddik må på nytt flere ganger i løpet av dagen.

Mat Remedy

Curcumin, pigment som svinger gurkemeie gul, er antatt å være den effektive bestanddel i bein anspore reduksjon. Ta 500-1000 mg gurkemeie 3-4 ganger om dagen i opptil seks uker. Hvis du hviler og soaking området og tar gurkemeie, bør bein anspore være borte i løpet av seks uker.