Digidexo.com

De beste måtene å rense systemet ved å drikke vann

De beste måtene å rense systemet ved å drikke vann


Vann renser og frisker opp kroppen. Menneskekroppen absolutt ikke kan overleve uten vann, og likevel bare noen få folk forstår viktigheten av å drikke vann. Vann er et krav for alle kroppsfunksjoner. Ditt blod, hjerte, hjerne, lunger, nyrer og muskler alle krever en tilstrekkelig mengde vann for å holde deg frisk.

Viktigheten av drikkevann

Selv om prosentandelen av vann du trenger avhenger av vekten din, er kroppen din hovedsakelig laget av vann. Selv blod er 95% vann.

Vann hjelper tone musklene og huden. Faktisk er de fleste hudproblemer skyldes giftstoffer forurensende kroppen som kan elimineres ved å drikke mer vann. Videre, nyrene og leveren er ansvarlig for å eliminere avfall fra kroppen og begge krever en betydelig mengde vann. Nyrene, for eksempel, består av mer enn 80 prosent vann.

Vann er også en partner av fordøyelsessystemet. Det er foreslått at du drikker vann før og etter måltider fordi vann bidrar til å bryte ned maten du spiser, slik at fordøyelsessystemet til å holde kursen.

Beløp Konsumere

De fleste er ikke klar over at de er enten under-hydrert eller dehydrert.

Foreløpige studier tyder du drikke åtte til T10 glass vann daglig for å erstatte vannet kroppen din har tapt. Spise frukt og grønnsaker vil også bidra til å gjenopprette vann til kroppen. Men mest rehydrering bør gjøres ved å drikke vann.

Hvis du er over den anbefalte vekt, drikke ett glass mer for hver 25 pounds. Dette vil sikre at kroppen har nok vann til å holde kroppen fungerer mens du jobber med å ta av de ekstra pounds.

Tegn på dehydrering

Kroppen har flere måter å fortelle deg når det er dehydrert. Noen tegn på dehydrering inkluderer fordøyelsesbesvær, forstoppelse, vektøkning, væskeretensjon, mørk urin, nyrestein, urinblæren og urinveisinfeksjoner, og tørre lepper.

Tips for å drikke mer vann

Å drikke åtte til ti glass vann kan være en overveldende oppgave, hvis du ikke er vant til å drikke mye vann. Bære vann med deg når du kan. Det er best å kjøpe en god gjenbrukbare vannflaske i stedet for alltid å kjøpe en ny plast en når du trenger en drink.

Du kan starte ved å drikke vann (i stedet for eller i tillegg til din vanlige drikke) under pauser på jobben.

Bytt ut brus og andre drikker med vann når du spiser dine måltider.

Drikk vann før og etter å ha spist et måltid.

Ta en vannflaske med deg på lange turer, eller når du er borte fra hjemmet mesteparten av dagen. Det er vannflasker på markedet med deler som kan fryses for å holde vannet kaldt.

Hvis du ikke allerede drikker vann regelmessig under trening, som begynner å drikke vann før, under og etter trening.